Begyndervejledning til Komodo: Cryptocurrency og Blockchain-platform til privatlivets fred

Komodo møntguide

Komodo Platform (KMD) er en privatlivscentreret mønt, der lover at være en hurtigere, sikrere og i sidste ende decentraliseret kryptokurrency med sit eget etablerede økosystem. Komodos meget private udviklingsteam understreger begrebet frihed med deres platform set fra både brugere og udviklere. Adgang til Komodo får særlig opmærksomhed.

Komodo møntguide

Komodos system giver kryptobrugere med gennemsnitligt udstyr mulighed for at konkurrere ligeligt med dem med dyrt, specialudstyr som applikationsspecifikke integrerede kredsløb (ASIC’er). ASIC’er er blevet noget af et beskidt ord i kryptosamfundet på trods af deres udbredelse i minedrift af Bitcoin, Ethereum og andre øverste hyldemønter, fordi de har en tendens til at samle hashkraften – og dermed verifikationskraften – af en blockchain i hænderne på en få stærke minearbejdere. Komodo og andre demokratiserede valutaer søger ægte decentralisering af selve blockchain og dets produktion.

Det skal bemærkes, at Komodo er en udvikling af det tilsvarende fokuserede BitcoinDark-program, og Komodo selv er bestemt til en omdøbning senere i 2018. Dette inkluderer sandsynligvis ikke en anden navneændring, men det vil betyde store ændringer på produktwebstedet, logo og andre identificerende oplysninger. På trods af sine forbindelser til BitcoinDark er koden til Komodo faktisk en fork af Zcash-projektet, selvom Komodo-teamet fastholder, at de to projekter er fuldstændigt uafhængige bortset fra den delte open source-kode. Hold øje med konstant udvikling.

Komodo Funktioner

Hvad gør den?

Den originale Bitcoin er afhængig af en proof-of-work-standard, hvor computere bruger processorkraft og elektricitet til at underskrive hashes på en distribueret hovedbog. Det er denne signeringsproces, der gør hver Bitcoin – og mange andre proof-of-work-mønter – unik og garanterer blockchain-sikkerheden.

Bevis for arbejde indeholder mindst en større sikkerhedsfejl set fra minesynspunkt. Dette har at gøre med, hvordan transaktionskæder verificeres, når to minearbejdere eller grupper af minearbejdere arbejder på den samme transaktionsbekræftelse. Den længste kæde af verificerede transaktioner er den, der i sidste ende tildeles en blok inden for blockchain, så minearbejdere med det hurtigste udstyr har tendens til at vinde disse løb. Dette skaber potentialet for højdrevne minearbejdere til at snyde systemet ved konstant at trække langsommere minearbejdere ud, selvom det “længste kædesystem” oprindeligt blev introduceret for at løse det såkaldte “dobbelt-forbrug” problem.

Komodos tilgang adskiller sig fra det traditionelle “længste kæde” -system, da udviklerne staver i deres hvidbog.

“I en nøgleforskel, der adskiller Komodo fra almindelige PoW-netværk (proof-of-work), anerkender vores dPoW-konsensusmekanisme (forsinket proof-of-work) ikke den længste kæderegel for transaktioner, der er ældre end den seneste ‘backup ‘af Komodo blockchain,’ sagde udviklerne. “For konflikter, der kan opstå, der henviser til transaktioner, der er ældre end den seneste ‘sikkerhedskopi’, ser vores konsensusmekanisme til sikkerhedskopierne i den valgte PoW.”

Hvem er holdet bag Komodo?

Der er lidt offentlig information tilgængelig om kernen i Komodo-teamet, hvilket er i overensstemmelse med møntenes privatlivscentriske tema og dets tidligere liv som BitcoinDark. Ledelses-, marketing- og udviklingsteaminformationen er dog frit tilgængelig i projektets køreplan sektion. Projektlederen identificeres som James “jl777” Lee, og teknologichefen identificeres som ca333. En GitHub-bruger ved håndtaget til jl777 er blevet identificeret som en af ​​udviklerne bag BitcoinDark, så det er meget sandsynligt, at dette er det samme udvikler- eller udviklingsteam i betragtning af Komodos stamtavle.

Komodos FAQ indeholder et kort afsnit, der beskriver holdets langsigtede engagement i projektet.

”Vores leder, jl777, er grundlæggeren af ​​Komodo-projektet. Han har et stærkt talent for blockchain-teknologi og kunne let hvile på andre blockchain og økonomiske præstationer, ”ifølge FAQ.

Byttehandel DEX

Komodo udvikler i øjeblikket deres egen decentraliserede børs, navngivet Byttehandel DEX. Børsen drives af Atomic Swaps, hvoraf de allerede har gennemført over 100,00 vellykkede swaps. Børsen vil indeholde:

  • Likviditetsmultiplikator – Afgiv samtidige flere ordrer på mange forskellige mønter ved hjælp af de samme midler.
  • Letvægts-swaps – Vi bruger Electrum-servere, så det ikke er nødvendigt at downloade blockchain for at bruge vores exchange.
  • Decentral ordre – Afgiv ordrer gennem en sikker & decentral ordreafgivelse.
  • Atomic Swaps – Atomic Swaps giver dig mulighed for at handle krypto lige fra din egen private tegnebog.

Byttehandel DEX

DEX er i øjeblikket tilgængelig til test her, og du kan se live statistik for platform her. Barter DEX er i øjeblikket planlagt til fuld frigivelse i 3. kvartal 2018.

Hvordan ser markedet ud?

Komodo har en pris på ca. $ 3,30 på de fleste større børser pr. Juni 2018. Møntens daglige handelsvolumen er omkring $ 4 millioner med en samlet markedsværdi på ca. $ 343 millioner. Møntens cirkulerende forsyning er 104 millioner, og der er ikke frigivet noget bestemt samlet forsyningstal.

Sådan køber du Komodo KMD

Komodo Coin, KMD, er tilgængelig på en bred vifte af de bedste kryptokurrencyudvekslinger som følger:

  • Binance
  • Bittrex
  • HitBTC
  • Cryptopia

Uanset hvad der skete med Bitcoin Dark?

Bitcoin Dark, stamfar til det nuværende Komodo Platform-projekt, er funktionelt død. Det handles stadig på en begrænset måde på nogle børser, men BitcoinDark-projektet er nu fuldt flyttet over til Komodo-platformen. BitcoinDark begyndte livet som et forsøg på at forbedre Bitcoins privatlivsfejl. Det introducerede også et unikt pegging-system, hvorved møntens værdi kunne knyttes til andre værdipapirer ved at brænde mønten. På denne måde kunne en investor indtage en lang eller kort position i en anden sikkerhed eller råvare, såsom guld, ved at brænde BitcoinDark fastgjort til værdien af ​​aktivet på et givet tidspunkt. Den samme aktivpegging-funktion forventes at blive indarbejdet i Komodo.

Hvad er det næste på Komodo-køreplanen?

Komodo-teamet har afsluttet sit bytte af BitcoinDark til Komodo-tokens. Den næste fase af udviklingen vil omfatte uddybning af marketing- og udviklingsteams såvel som en fuldstændig rebrand af selve Komodo. Det betyder et nyt websted, nyt logo, ny farvepalet – værkerne. Dette virker lidt tidligt efter rebrand fra BitcoinDark, men Komodo-teamet understreger, at det er som svar på brugerfeedback.

Undervejs planlægger Komodo at uddybe sin udviklingsbænk, både hvad angår personale og afgørende kode.

Komodo køreplan

“Forud for dette år blev det meste af vores teknologi udelukkende udviklet af jl777 og ca333,” ifølge en Komodo-opdatering. ”Med tilføjelsen af ​​fire nye erfarne blockchain-udviklere i 2018 har vi allerede gennemført Etomic-swaps, udvidet vores Atomic Swap-netværk og er på planlagt tid til at gennemføre de opgaver, der er skitseret i vores Tech Road Map, såsom intelligent kontraktintegration. Med vores nye tilføjelser kan du forvente hyppigere udviklingsopdateringer og forbedringer af vejkortet. ”

Hvor kan jeg lære mere?

Du kan besøge Komodo-hjemmesiden på https://komodoplatform.com

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me