Begyndervejledning til Jibrel Network

Jibrel Network Guide

Det Jibrel-netværk giver brugerne traditionelle finansielle aktiver ud over standard ERC-20 tokens langs Ethereum blockchain. De traditionelle aktiver inkluderer valutaer, værdipapirer, råvarer og obligationer. Til sidst håber Jibrel Network at skabe forbrugerbank, der er fuldt decentraliseret og automatiseret.

Jibrel Network Guide

Hvem står bag Jibrel Network?

Jibrel Network er et initiativ fra Jibrel AG og Qubist Labs Inc. Den første af disse er registreret i Zug, Schweiz. Qubist Labs Inc. er et New York-baseret firma med fokus på blockchain-udvikling. Holdet bag Jibrel Network har erfaring med finansielle tjenester, smart kontraktudvikling og blockchain-udvikling.

Jibrel Team

Hvilke problemer har Jibrel-netværksadressen?

Med Jibrel Network kan problemer som langsom overførselstid og høje gebyrer i forbindelse med traditionel bankvirksomhed fjernes. I stedet vil brugere være i stand til at bruge crypto-fiat-tokens til at gemme, sende eller modtage værdi ved hjælp af deres lokale valuta med næsten ingen gebyrer overhovedet. Holdet føler også, at decentrale fonde og organisationer kan hjælpe med at diversificere traditionelle aktiver.

Hvad er CryDR’er?

CryDR’er eller CryptoDepository-kvitteringer er en vigtig del af Jibrel Network. Disse tokens repræsenterer et traditionelt finansielt aktivs værdi, men har den pålydende værdi af et Jibrel Network Token, JNT. For eksempel har en USD CryDR en dollars værdi af JNT.

Disse CryDR’er har indbygget smart regulering, som er et sæt af virkelige regler og regler skrevet i soliditetskode derefter implementeret ved hjælp af Ethereum blockchain. Denne smarte regulering tillader i det væsentlige CryDR’er at være både decentraliserede og følge de regler og regler, der findes i den virkelige verden, der gælder for aktiver.

Applikationerne til fiat CryDR’er er omfattende. De kan bruges til handel, afdækning, globale betalinger og pengeoverførsler. Du kan også bruge dem til at oprette decentrale og automatiserede finansielle instrumenter såsom værdipapirer, råvarer, obligationer og gældsinstrumenter.

Hvad er jCash?

jCash bliver Jibrel Networks første udrulning af sine valutaer til CryDR. Netværket vil tilbyde CryDR’er på USD, EUR, GBP, RUB, CNY og AED. Du vil være i stand til at købe CryDR’er med JNT på Jibrel DAO. I fremtiden håber Jibrel at tilbyde et meget bredere udvalg af råvarer, valutaer, derivater og værdipapirer.

Hvad er Jibrel Decentral Bank?

Ved hjælp af Jibrel Decentral Bank, også kendt som Jibrel DAO, kan brugere udveksle deres JNT-tokens for CryDR’er. De har valget mellem at indløse CryDR’er til deres underliggende værdi i form af JNT eller prægning af nye CryDR’er med deres JNT.

En investor kan tokenisere finansielle aktiver ved at overføre likvide aktiver til Jibrel AG-fonden i Zug, Schweiz, hvor de opbevares. Illikvide aktiver modtager deres securitisering via JNT for den underliggende valuta. Enhver transaktion, der involverer det pågældende tokeniserede aktiv, udføres derefter ved hjælp af JNT. Fordi de tokeniserede aktiver er en type standard ERC-20-token, kan brugerne stole på enhver ERC-20-tegnebog til at sende, modtage og udveksle deres CryDR’er.

Hvordan fordeles Jibrel Network Token?

Der er en samlet forsyning på 200.000.000 Jibrel Network Tokens, JNT’er. Ti procent af disse, 20 millioner JNT, blev afsat til token-forsalget og 60 procent eller 120 millioner til token-hovedsalget. Holdet modtager 15 procent eller 30 millioner JNT, mens rådgivere og partnere får yderligere 10 procent, 20 millioner JNT. De sidste 5 procent, eller 10 millioner JNT, er reserveret til bounties. JNT vil blive noteret på flere børser for at gøre det lettere for brugerne at erhverve.

Jibrel Token

Hvad andet skal du vide om JNT?

Jibrel Network Token’s hovedfunktion er at købe og indløse CryDR’er. Det giver også mulighed for transaktioner, der involverer værdiudveksling af securitiserede off-chain aktiver. Enhver overførsel af CryDR’er bruger en lille mængde JNT, jGas.

Jibrel Network valgte at oprette et dedikeret token som JNT i stedet for at stole på ETH eller BTC på grund af deres ekstreme volatilitet. Det ville have været for udfordrende at beholde fiat-valutaforpligtelser, mens du besidder de ukorrelaterede og ustabile kryptoaktiver. Ved at skabe JNT er der derimod et lukket system, der kan selvbalancere.

Jibrel tegnebog

Jibrel-tegnebogen hedder jWallet og er tilgængelig nu for alle at bruge på den officielle hjemmeside. Du er i stand til at bruge den til at oprette en adresse til at sende eller modtage JNT-tokens. Du kan også gemme ETH-, BNT-, GNT-, KNC-, OMG- og REP-tokens i tegnebogen.

jWallet

Sådan køber du Jibrel Network Tokens JNT

JNT er tilgængelig i øjeblikket på en håndfuld mindre børser – BiBox, HitBTC, Gate.io, Coinrail og IDEX.

Afbryder Jibrel Network kryptokurrencyvolatilitet?

På grund af karakteren af ​​tokens inden for Jibrel Network giver det brugerne stabile mønter, som hver især repræsenterer en reel værdi, mens de forbliver inden for Ethereum blockchain. Du kan bruge Jibrel DAO, Jibrel Decentral Bank, til at udveksle ustabile kryptovalutaer, såsom BTC eller ETH, for stabile tokens, såsom de forskellige jCash. Når som helst i fremtiden kan du udveksle de stabile jCash-tokens til deres underliggende værdi, uanset prisen på BTC eller ETH på det tidspunkt.

Hvordan tilbyder Jibrel-netværket sikkerhed?

For at beskytte brugerne blev alle Jibrel Smart Contracts revideret af New Alchemy, dets sikkerhedspartner. Du kan endda finde et link til den fulde sikkerhedsrevision. For yderligere sikkerhed gennemgås Jibrels økonomi såvel som revideret af PwC, dets partner for økonomisk gennemsigtighed.

Hvordan ser køreplanen for Jibrel Network ud?

Jibrel-netværket har allerede opnået et rimeligt beløb. Den begrænsede Alpha-version af netværket gik live på Ropsten i maj 2017. I september samme år havde det forsalget til Jibrel Network Token. I november 2017 blev jWallet frigivet med en open source-licens, det offentlige salg og lanceringen af ​​jCash.

Jibrel køreplan

I 1. kvartal af 2018 frigiver Jibrel Network sin dedikerede CryDR-block explorer, der giver brugerne mulighed for at spore CryDR’er mere detaljeret på netværket. I 3. kvartal vil det implementere en institutionel løsning, som banker og andre typer finansielle institutioner kan bruge til direkte tokenisering og derefter handel med deres off-chain aktiver. I 4. kvartal lancerer den Jibrel DAO, og netværket begynder sin fulde decentralisering, kendt som Project Pinocchio.

Konklusion

Jibrel Network sigter mod at bringe traditionelle aktiver til blockchain for at drage fordel af fordelene forbundet med decentralisering. Ved at tilbyde support til både traditionelle aktiver og ERC-20-tokens skal det tilbyde en bred funktionalitet, der kan appellere til brugere over hele verden. Metoden med at levere stabilitet med kryptokurrency er bestemt nyttig for dem, der ser fremtiden for digitale aktiver, men er bekymrede for deres volatilitet.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me