Begyndervejledning til IOTA

IOTA Guide

IOTA er et kryptotoken (IOT) specielt designet og optimeret til Internet-of-Things (IoT). Teamet bag projektet udviklede en ny distributionsbogarkitektur, der sigter mod at støtte 4. industrielle revolution og maskinøkonomi, hvor maskiner handler ressourcer og tjenester med hinanden uden tredjeparts involvering.

Forudsætning

I den nærmeste fremtid er din telefon og computer sandsynligvis ikke de eneste enheder, der er forbundet til internettet. Hver fysisk enhed lige fra dit køleskab, ovn, bil og endda hus kan være forbundet med hinanden via internettet. Dette inter-netværk af udstyr kaldes Internet of Things (IoT), et marked der forventes at være til en værdi af 267 milliarder dollars og har 30 millioner enheder tilsluttet inden 2020.

Imidlertid står mainstream-vedtagelsen af ​​IoT over for mange udfordringer, hvor de to mest udfordrende er sikkerhed og skalerbarhed. Missionen bag IOTA-projektet er at løse disse problemer ved at udnytte kryptografi og styret acyklisk graf (DAG) teknologi til at give et decentralt alternativ til blockchain.

Hvorfor behovet for en Blockchain-fri kryptovaluta?

Selvom bitcoin og dens underliggende teknologi, blockchain, helt sikkert har bevist deres værdi både fra et teknologisk og økonomisk synspunkt, er de stadig nødt til at bevise sig selv med hensyn til skalerbarhed. Gebyrerne til minearbejdere er et væsentligt incitament til at holde netværket i gang, men bliver uholdbare, når de foretager et stort antal betalinger. Der er også skaleringsproblemer med hensyn til grænsen for, hvor mange betalinger der kan behandles pr. Sekund. Behovet for større mængder mikro- og nano-betalinger vil vokse, når industrier og virksomheder begynder at vedtage IoT. Tingenes økonomi, forretningssiden af ​​IoT, starter, når alle fysiske aktiver digitaliseres og placeres på en enkelt global markedsplads.

Hvordan virker det?

Den vigtigste innovation bag IOTA er tangle, en rettet acyklisk graf (DAG) -baseret hovedbog. I DAG-baserede kryptokurver er der ingen blokke. I stedet bekræftes transaktioner af en eller flere efterfølgende transaktioner (flok kræver to overordnede transaktioner). Som et resultat er strukturen af ​​netværket og noder repræsenteret af en direkte graf uden rettet cyklus, dette giver en lysere struktur, der ligner et uendeligt træ som det, der er repræsenteret nedenfor.

Men vent. Hvis der ikke er blokke, hvordan verificeres transaktioner? I stedet for at have en del af netværket, der er ansvarlig for den samlede konsensus, det være sig minearbejdere i Proof-of-Work eller stakers i Proof-of-Stake, afgøres konsensus og validering af hele netværket af aktive deltagere. Dette gør det så, at alle har lige indflydelse på netværket med hensyn til transaktionsfremstillingsprocessen.

Transaktionsfremstillingsprocessen er opdelt i tre trin: først underskriver du transaktionerne med en privat nøgle, derefter bruges MCMC (Markov-kæde Monte Carlo) -algoritmen til at vælge to ubekræftede transaktioner og kontrollere, om de ikke er i modstrid, og til sidst, for transaktionen skal være gyldig, skal noden løse et kryptografisk puslespil. Dette betyder, at der på samme måde som bitcoin kræves noget bevis for arbejde.

Når de tre trin er gennemført, bliver transaktionen en del af netværket. Udførelse af MCMC-algoritmen giver oplysninger om sandsynligheden for, at din transaktion accepteres af netværket. Hvis du er sælger i IOTA, har du frihed til at beslutte, med hvilken sandsynlighed du vil begynde at acceptere betalinger.

Fordele

Ved at opretholde funktioner fra blockchain, et peer-to-peer-netværk (P2P), der er afhængig af konsensus- og valideringsmekanismen, og forbedrer den oprindelige DAG-teknologi, kan tangle være mere effektiv. Transaktioner er hurtigere, langsomme transaktioner er et problem med blockchain-baserede kryptokurver og stadig mere pålidelige på grund af den ovennævnte multiple bekræftelse af transaktionsmekanismen..

Der er ubegrænset datavækst og skalerbarhed, idet netværket bliver mere og mere sikkert, når flere transaktioner foretages, og da der ikke er nogen blokke, er der heller ikke nogen minedrift. Dette giver mange fordele: følelsesløse transaktioner, ingen centralisering af kontrol (oligarki) fra en del af minearbejdere og ingen diskrimination af deltagere i netværket og ingen høje ressourcer og hardware, der bruges. Mest minedrift sker i Kina ved forbrænding af kul, så vi sparer energi og ressourcer, og vi sparer også miljøet og planeten. Et andet godt punkt er, at tangle- og DAG-baserede netværk er uigennemtrængelige for truslen fra kvantecomputere. Selvom de stadig er langt i fremtiden, kan disse computers gigantiske beregningsfunktioner udgøre en trussel mod blockchain-kryptokurver ved at løse og bryde krypteringsprotokollerne..

ICO detaljer

Det oprindelige møntudbud (ICO) for IOTA-kryptotoken (IOT) var i 2015. Token begyndte at blive handlet i juni af Bitfinex. Den udvekslede indrømmede at have fulgt udviklingen af ​​IOTA det sidste år og har offentligt gjort det støttede projektet. Efter handel gik live, var transaktionsvolumenet så massivt, at Bitfinex-serverne kortvarigt gik ned.

“De første to timer med IOTA-handel var mere end det dobbelte af USD-volumenet og ti gange større end BTC-volumenet for det sidste token, vi frigav, Ripple, i løbet af sin fulde handelsdag.” – Brandon Carps, Bitfinex-repræsentant

At ramme 1,5 milliarder dollars i markedsværdi, IOT var en kæmpe succes og var blandt de 10 bedste kryptokurver med mest markedsværdi. Den sidder i øjeblikket på nummer 22 på tidspunktet for denne offentliggørelse (31. august 2017).

Hold

Alle IOTAs grundlæggere har været i blockchain-rummet siden 2010 eller 2011. Nogle af teammedlemmerne var ansvarlige for den udviklede af NxT, den første fulde Proof-of-Stake blockchain, der havde decentraliseret aktiverudveksling og navngivningsregistreringsfunktioner. Kerneteamet har udviklet projektet i de sidste to år, og flere erfaringsmedlemmer er blevet tilføjet til teamet siden da. Holdet siger, at projektet kom ud af en reel nødvendighed for løsninger, og da IOTA drives af en nonprofitorganisation med hovedkontor i Berlin, ser det ud til, at de er integrerede i deres motiver og ikke kun søger overskud.

Sådan køber du IOTA

Det er i øjeblikket ikke muligt at købe IOTA direkte med “Fiat” -valutaen, så den nemmeste måde at købe den på i øjeblikket er ved at købe enten Bitcoin eller Ethereum og derefter bytte disse til den på en børs. I dette afsnit viser vi dig, hvordan du kan købe IOTA med et kredit- eller betalingskort ved hjælp af Coinbase-webstedet og derefter bytte det til IOTA på Binance.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er let at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer. Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, at du bliver krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Coinbase sender dig derefter et link via e-mail for at bekræfte din e-mail-konto, når du først har klikket på linket i e-mailen, føres du til en bekræftelsesside. Du skal derefter tilføje dit telefonnummer og uploade et foto af dit id – dette kan være et pas, kørekort osv. Du skal også tilføje dine betalingsoplysninger, så du kan tilføje din bankkonto eller et betalingskort eller kreditkort efter behov – efter en kort periode bliver din konto derefter bekræftet, og du kan derefter foretage dit første køb.

Coinbase-verifikation

Køb Ethereum eller Bitcoin

Til denne vejledning køber vi Ethereum for at bytte til vores målkryptovaluta. Årsagen til dette er, at det har langt billigere gebyrer end bitcoin for afsendelse, og transaktionen sker også meget hurtigere. Så i Coinbase, besøg fanen “Køb / Sælg” øverst, vælg “Ethereum”, vælg din betalingsmetode og indtast det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et US-dollarbeløb eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er gennemført, føjes dit Ethererum til din konto.

Køb IOTA hos Binance

Du kan nu sende din Ether over til Binance for at foretage dit køb af IOTA. Se vores anmeldelse af Binance her for at se, hvordan du tilmelder dig og køber på deres børs.

Binance tegnebøger

Konklusion

IOTA er et af de mest innovative projekter, der nogensinde er set i kryptoverdenen. Der kendes ikke meget information om visse aspekter af projektet, og de tilgængelige oplysninger er yderst tekniske. Hovednetværket blev lanceret i juli sidste år og ser ud til at køre problemfrit og gøre stabile fremskridt. Det er dog vigtigt at bemærke, at IOTA i sin nuværende form ikke er decentraliseret. Der er en speciel knude kaldet Coordinator, der drives af Iota Foundation, og dens hovedformål er at beskytte netværket, indtil det vokser stærkt nok til at opretholde mod store angreb.

Holdet bag IOTA er vokset for sent og tæller med mange erfarne personer. Hvis alt går godt, og hvis holdet er i stand til at gennemføre deres planer, er himlen grænsen for IOTA. Vi kunne være på randen af ​​at se en overlegen teknologi til blockchain.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me