Begyndervejledning til etos: People-Powered Blockchain & Universal Wallet

Ethos Guide

Ethos markedsfører sig som en blockchain-platform, der drives af folket. Målet er at skabe et økonomisk økosystem, der er retfærdigt, åbent og sikkert. Holdet ønsker at give alle chancen for at være en del af den nye økonomi ved at kombinere design, social intelligens og teknologi.

Ethos Guide

Et af nøglefunktionerne i Ethos er platformens Universal Wallet. Da denne tegnebog er universel, kan den indeholde flere kryptokurver, hvilket forhindrer behovet for at holde og organisere flere private nøgler og tegnebøger. I stedet kan brugerne stole på en enkelt sikker blockchain-tegnebog. Tegnebogen er gratis og gør det muligt at få adgang til aktiver overalt med det samme. I stedet for at skulle huske flere private nøgler, lader Ethos SmartKeys dig styre din Universal Wallet med en enkelt privat nøgle.

SmartWallet er en mobil-første hot wallet, der sikkert grænseflader flere aktiver på tværs af flere blockchains. I den nærmeste fremtid vil Ethos også tilføje en ColdWallet, der har sin egen SmartKey og er gemt offline for at maksimere sikkerheden.

Ethos Universal Wallet Security

Når du opretter Universal Wallet, genererer du et 24-ords mnemonic, der er et 256-bit frø. Dette frø giver masterkryptering til hver eneste private nøgle i hver tegnebog, du opretter, hvilket giver sikkerhed for evigt. Ethos SmartKeys bruger accelerometre og feedback for at sikre, at hver SmartKey er ultra-sikker og unik. Ved at bruge den enkelte SmartKey kan du få adgang til alle dine digitale aktiver, selvom de er i forskellige kryptovalutaer.

Sikkerhed

For ekstra sikkerhed har du altid kontrol over dine aktiver, og Ethos har dem aldrig. Tilsvarende gemmer Ethos aldrig dit tegnebogsfrø på serveren, og der er et virtuelt tastatur, der stopper logning af nøgler. Der er masser af sikkerhedsfunktioner, såsom PIN-beskyttelse og biometri. Hvis du mister din telefon, kan du nemt gendanne din tegnebog med din unikke 24-ords mnemonic.

Funktioner i Ethos Universal Wallet

WatchFolio sporer din portefølje, så du kan tilføje oplysninger om digitale aktiver, der er gemt i en anden tegnebog, se specifikke mønter eller oprette en fantasiportefølje, hvis du vil have lidt øvelse. Mønter leverer møntprofiler med detaljeret information, såsom ratings, markedsydelse og teknisk information, der udnytter social intelligens og rådata.

Funktioner

Ethos arbejder også på Ethos Verified Wallet Domains. Disse giver dig mulighed for at registrere dig og derefter bekræfte dit navn og få et branded wallet-domæne med samme support til enhver mønt, som Ethos Universal Wallet leverer. I stedet for at skulle give en svær at huske kryptovaluta-adresse, som nogen let kan indtaste forkert, får du et simpelt navn, der er synkroniseret med dine blockchain-transaktioner..

Hvordan sammenlignes Ethos Universal Wallet med andre Wallets?

Der er næsten ingen sammenligning mellem Ethos Universal Wallet og konkurrerende tegnebøger. Sammenlignet med CASE, UberPay, Exodus, Mist, Trezor, Coinbase, Ledger Nano S og Mycelium er Ethos den eneste, der afkrydser alle felterne. Det har understøttelse af Bitcoin-, altcoins- og ERC20-tokens plus token-klassifikationer. Det har også tildeling af aktiver, køleopbevaring, administrerede nøgler, pengeoverførsel, mobil support, en softwaregrænseflade og et socialt element. Konkurrenterne har kun en håndfuld af disse funktioner, og ingen af ​​ovenstående konkurrenter tilbyder sociale funktioner eller token-klassifikationer.

Hvordan får du Ethos Wallet?

I øjeblikket kan du forregistrer dig til Ethos Wallet. Forregistrering giver dig chancen for at være en af ​​de første til at vælge din bekræftede tegnebog-adresse, så du kan få det ønskede navn. Du modtager også guldmedlemskab uden beregning i dit første år og adgang til luftdropene fra Ethos-partnere.

Hvad er etos socialt?

Ethos Social giver platformen et socialt aspekt, der gør det muligt for brugere at udnytte andres magt (dermed “folkedrevet”) til at foretage smartere investeringer. Der er funktioner som anmeldelser og vurderinger plus samfundskonsensus om at give indsigt. Med Ethos Social kan brugere interagere med andre, der er eksperter og entusiaster, dele din viden og data, så alle kan foretage smarte investeringer med digitale aktiver eller endda bare lære om denne type investering.

Hvad er nogle af funktionerne i Ethos-appen og platformen?

Når man bruger Ethos, kan brugerne se alt i deres enkle porteføljeprestationsdashboard. Dette inkluderer realtidsanalyser og smarte rapporter, der hjælper dig med at evaluere og planlægge. Takket være Ethos-fællesskabet får du dynamiske anmeldelser og vurderinger på platformen. Grænsefladen er både intuitiv og sjov og appellerer til begyndere, eksperter og alle derimellem. Bedst af alt har Ethos ingen skjulte omkostninger eller installationsgebyrer, så du nøjagtigt kan planlægge økonomisk.

Hvad er Ethos grundfjeld?

Ethos Bedrock er den højtydende og sofistikerede API-arkitektur, der integreres med Ethos økosystem og token. Det er designet til at drive fremtidige økonomi- og kryptoprogrammer. Når det er afsluttet, deler Ethos-teamet det, så andre også kan drage fordel af teknologien.

Hvad er ETHOS-tokenet?

ETHOS er platformens adgangstoken der gør det muligt for brugere at administrere kryptovaluta tegnebøger, mønter og nøgler sikkert. Det har ERC-20 reviderede kontrakter på Ethereum blockchain og leverer transaktioner med lavere omkostninger, der giver dig kontrol over dine midler. Oprindeligt er ETHOS til at få adgang til forskellige funktioner og betale gebyrer. Til sidst bliver den mere likvid og kan bruges til at genbalancere individuelle porteføljer.

ETHOS-token

ETHOS-tokens vil være den betalingsmetode, der bruges til at få adgang til og bruge tjenester på platformen og betale transaktionsgebyrer. Plus, det vil muliggøre likviditet. Det vil ikke kontrollere virksomheden, give stemmeret eller betale overskud. Ethos-teamet håber, at ETHOS-tokens i fremtiden også vil blive brugt til at sende værdi på en måde svarende til PayPal.

Sådan køber du ETHOS

Du er ikke i stand til at købe ETHOS med en “Fiat” -valuta, så du bliver nødt til først at købe en anden valuta – den nemmeste at købe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gøre på Coinbase ved hjælp af en bankoverførsel eller betalingskort og derefter købe til ETHOS ved en udveksling, der viser tokenet.

Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, at du bliver krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

Når du har købt Ethereum, kan du handle for ETHOS-tokens på følgende børser:

  • Binance
  • HitBTC
  • IDEX
  • Cobinhood

Konklusion

Ethos tilbyder brugere en række cryptocurrency-relaterede tjenester, der drives af folket. Universal Wallet indeholder innovative funktioner, såsom et socialt aspekt, der giver brugerne mulighed for at interagere med hinanden og dele viden, der kan føre til smarte investeringer. Tegnebogen starter snart, og du kan allerede registrere dig på forhånd.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me