Begyndervejledning til etorse: Cryptocurrency Price Gambling dApp

Ethorse Guide

Ethorse er en dApp baseret på Ethereum Smart Contracts, der giver brugerne mulighed for at satse baseret på prisen på en kryptokurrency og derefter tjene gevinster fra alle, der satser mod dem. Brugere satser på et token eller mønt, der klarer sig bedst i sammenligning med de andre inden for en bestemt periode. DApp er inden for Ethereum Virtual Machine og drager fordel af teknologi, der allerede har vist sig at være pålidelig.

Ethorse Guide

Hvilken platform bruger Bettors?

Brugere udnytter MetaMask-pluginet i deres Firefox- eller Chrome-browser for at placere deres indsatser og kræve deres belønninger. Alternativt kan de bruge Mist-browseren, som er baseret på Ethereum. Fordi væddemål altid finder sted via blockchain, er der ingen bekymring for, at en enkelt person eller enhed kontrollerer brugerens midler eller løbet, efter at en kontrakt er blevet implementeret, og et løb er annonceret..

Hvordan fungerer Ethorse?

Hver bet på en gruppe kryptokurver kaldes et løb. Hvert løb begynder med en meddelelse efterfulgt af kontrakten, der udrulles, og væddemålsåbningen. I løbet af denne proces viser Ethorse live bet statistik. Når denne væddemålsperiode er forbi, begynder løbetiden. Så snart løbet starter, er væddemål låst, og priserne bliver hentet. I løbet af løbet er priserne igen hentet, og resultaterne meddeles. Dette er når belønningen også er forberedt. Der er derefter en givende periode, hvor vinderen skal gøre krav på sin præmie. I slutningen bankrolleres alle ikke-krævede gevinster. I øjeblikket har brugerne 30 dage til at kræve deres præmie, men dette kan ændres.

Ethorse dApp

Under væddemålet er målet at vælge den kryptokurrency, der oplever den største gevinst inden for den fastsatte periode, kendt som pari-mutuel betting. Fordi væddemålene alle er færdige på blockchain, kan brugerne nemt se, hvor mange væddemål der er, og hvor meget der blev sat for hver mønt plus udbetalingsodds baseret på disse oplysninger. Dette betyder, at hvis brugerne følger publikum, kan de vælge vinderen. Det giver også mulighed for store gevinster, når du satser på en underdog og vinder.

Hvad er nogle vigtige træk ved Ethorse?

Ethorse er den første DApp i verden, der lader brugere satse på kryptokurrencypriser. Holdet sammenligner det med væddemål på hestevæddeløb, men med kryptokurrency, hvilket giver eksemplet, at hvis du tror, ​​at ETH vil stige, kan du satse på ETH og tjene mere af det.

Ethorse er tillidsløs, da platformen er fuldstændig open source; faktisk er koden angivet lige på hovedwebstedet. Der kræves heller ingen tilmeldinger eller indskud for at deltage, og væddemål er helt fair. Platformen fungerer, uanset om det er et tyremarked eller bjørnemarked.

Hvordan det virker

For at få nøjagtige prisoplysninger, der ikke er åbne for manipulation, kommer dataene lige fra børserne via Oraclize. Interfacet er også meget brugervenligt, og fondene har sikkerhed takket være smarte Ethereum-kontrakter.

Hvad er HESTSE-tokens?

De, der har HORSE-tokens, tjener ETH i form af kvartalsvise udbetalinger. Fem procent af alle væddemålspuljer er fordelt på tokenholdere, hvilket giver dig flere incitamenter til at investere i HORSE. Fordelingen af ​​den kvartalsvise udbetaling er baseret på den andel af HORSE, du har af det nuværende markedstilbud. Hvis du vælger at satse ved hjælp af HORSE-tokens i stedet for et andet token, får du en nedsat takeaway og låser op for yderligere funktioner. Indehavere af tokenet får også stemmeret og lader dem stemme på spillereglerne, funktionerne og takeout-satsen.

Hestemærker

Crowdsale for HORSE fandt allerede sted med fase 1-godkendt salg den 10. og 11. januar 2018 og fase 1 offentligt salg den 11. – 17. januar. Der er i alt 125 millioner HORSE-tokens, hvor 100 millioner distribueres under massesalget. I fase 1 var hastigheden (allerede inklusive bonusen) 25.000 HEST for hver ETH.

Nu, hvor massesalget er forbi, kan du købe HORSE på børser, såsom Etherdelta og IDEX.

Hvad er takstprocenten?

Takstprocenten er den lille nedskæring, som Ethorse tager ud af væddemålspuljen i et løb, og dette gøres, før prisen udbetales til vinderen. I øjeblikket er udtagningshastigheden kun 5 procent med mulighed for HESTE-indehavere at stemme og ændre den. Denne uddelingsrate er meget minimal i betragtning af den gennemsnitlige udbetalingsrate for hestevæddemål er mellem 15 og 25 procent, tre til fem gange så høj som Ethorse.

Hvordan ser Ethorse-køreplanen ud?

Køreplanen for Ethorse begyndte tilbage i oktober 2017, da udviklerens beta blev afsluttet på testnet. I november løb holdet og afsluttede en offentlig bugpremie for at sikre, at den smarte væddemålskontrakt var perfekt. I december blev annonceringen af ​​Crowdsale, Crowdsale Smart Contract, den offentlige testnet beta og koderevision.

Køreplan

Nu i 1. kvartal af 2018 gennemfører Ethorse børsnoteringen. Holdet lancerer også mainnet med sine daglige væddemål, gennemfører udbyttekontrakten og forbedrer brugergrænsefladen. I 2. kvartal planlægger Ethorse at åbne afstemningsportalen, gøre det muligt at satse på endnu flere kryptovalutaer og Oraclize prissætning på flere børser. Q3 vil se mobilapplikationen lanceret, flere typer væddemål og integration med Status.im. De yderligere væddemålstyper inkluderer Trifecta, Exacta, Show og Place. Endelig vil Q4 i 2018 tilføje support til andre sprog, herunder kinesisk og koreansk, plus yderligere reklame og markedsføring.

Konklusion

Ethorse er et godt eksempel på at arbejde med dApp bygget på Ethereum-platformen. For dem, der er interesserede i væddemål, tilbyder Ethorse en ny måde at gøre det på. Dette er en fantastisk måde for folk at blive involveret i kryptokurver, komme med veluddannede forudsigelser og lægge nogle penge bag deres instinkter uden faktisk at skulle købe den kryptokurrency, de ønsker. Det er også en naturlig forlængelse af væddemål med stigningen i blockchain og cryptocurrency. Fordi alle væddemål udføres på blockchain, er det retfærdigt og let at følge.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me