Begyndervejledning til Espers: Blockchain-baserede websteder, arkivering og meddelelser

Espers er en hybrid blockchain, der kombinerer Proof-of-Work og Proof-of-Stake-mekanismer. Holdet oprettede det som reaktion på manglen på anvendelighed af forskellige eksisterende blockchain-teknologier sammen med opdeling og manglende samarbejde mellem projekter. Med Espers håber holdet at give forening og udvide mulighederne. Når det er implementeret, vil det omfatte funktioner som cross-chain interface, websteder i kæden, modulære sidekæder, sikker besked og fillagring i kæden.

Espers møntguide

Alt vil være forbundet via en universel grænseflade, som enhver mønt kan drage fordel af. Mønten bag økosystemet, ESP, er katalysatoren, der driver disse tjenester, samtidig med at den også stimulerer interessen for behandling af blokke til Espers-netværket. Med denne opmuntring vil stakere og minearbejdere deltage og føre til en konsekvent generation af blokke samt et lynhurtigt netværk.

Hjemmesider på Blockchain?

Teammedlemmer hos Espers erkender, at blockchain-teknologi allerede har ændret et stort antal områder. Imidlertid ser de også dets potentiale for mere, herunder websteder på blockchain. Ved at gøre det muligt at have websteder i kæden vil Espers Blockchain yde ekstreme sikkerhedsniveauer, hvilket gør websteder næsten uigennemtrængelige. De håber at gøre dette til en ny standard for sikkerhed og sikkerhed på websteder. Espers Blockchain vil desuden sikre, at websteder aldrig fjernes eller fjernes, uanset hvad der sker, ligesom blockchainens uforanderlighed. Derudover vil webstedsejere have fuld kontrol over deres egne data, og servertiderne vil være hurtigere.

Espers funktioner

Espers-teamet føler, at ved at hoste, opbevare og drive websteder samt relaterede tjenester via blockchain, vil dette næsten fuldstændigt eliminere muligheden for angreb, der påvirker anvendelighed. Med blockchain, der fungerer som en internetprotokol, er der et ekstra beskyttelseslag, der næsten er uigennemtrængeligt. F.eks. Kan websteder, der opererer på blockchain, ikke lide af DDoS-angreb, da der ikke er filer at hacke eller datacentre / servere til at gå på kompromis med.

Hvad er Espers ‘sikre beskeder?

En anden af ​​de vigtige funktioner i Espers er beskyttet besked. I sin hvidbog påpeger Espers, at få forsøg på sikker besked faktisk har udnyttet blockchains algoritme til kryptering. Eksisterende systemer optimerer hastigheden ved at rette meddelelsen til en privat nøgle i stedet for selve blockchain. Dette er smart, fordi det giver mulighed for hurtig besked uden at øge blockchains belastning, men Espers-teamet ser fejl. Disse inkluderer det faktum, at virkelig sikker besked skal sende meddelelsen blandt blockchain-noder ligesom enhver mineret blok.

Espers har i stedet til hensigt at gemme rå tekst på blokken, hvilket giver mulighed for sikkerhed inden afsendelse af meddelelsen. Beskedens sikkerhed er dobbelt, inklusive både kryptering via en dedikeret algoritme og evnen til at bekræfte gyldigheden af ​​meddelelsen, ligesom blockchain ville gøre med transaktioner. Meddelelsesindholdet forbliver privat, men blockchain rapporterer, når beskeder sendes, og hvilken offentlig nøgle der modtager dem.

 Andre vigtige Espers-funktioner

Espers Blockchain gemmer de fleste filer lokalt, hvilket giver mulighed for mobilitet og en let blockchain. Chain Apps er Espers evne til at tilslutte enhver blockchain-betjent app og derved udvide kapaciteter. X-noder er forskellige fra masternoder, da de ikke kræver, at en bestemt balance mellem ESP låses inde.

Espers tegnebøger

Espers har tegnebøger tilgængelig for de fleste operativsystemer. Du kan downloade tegnebogen til Windows eller Mac direkte fra hjemmesiden, få instruktioner til Linux eller se kilden på GitHub. Der er også Bootstrap til både Mac / Linux og Windows. Den fulde klient viser muligvis ikke den nyeste version af tegnebogen, men det er ikke grund til bekymring. Der er en automatisk opdatering, der tager sig af det. Hvis du er i tvivl, kan du også se efter opdateringer fra launcheren.

Espers tegnebøger

Sådan køber du Espers ESP

Espers er i øjeblikket tilgængelige på CoinExchange, Livecoin og Alcurex. På tidspunktet for skrivningen svarede en ESP til 0,000326 USD eller 0,00000004 BTC. I øjeblikket er de børsnoterede børser de eneste med den korrekte tegnebog og blockchain. Køb ikke Espers fra Yobit-børsen, da den har en gammel version med en ikke-understøttet tegnebog og ingen forbindelse til blockchain. På trods af anmodninger fra Espers ‘udviklerhold opdaterer Yobit det ikke.

Køb Espers

Hvad er Espers ‘hybridfordelingsmetode?

I stedet for kun at stole på PoW- eller PoS-mekanismer bruger Espers en hybrid distributionsmetode, der sætter både PoS og PoW på den samme blockchain. Ideen om et hybridsystem er stadig ret ny. Der er få blockchains med en tilstrækkelig robust vanskelighedsalgoritme, der kan justere tiden mellem blokke genereret til enten PoS eller PoW eller begge.

For at løse dette problem tilpassede Espers-teamet en vanskelighedsretarget-algoritme, VRX, der gør det muligt at blande de genererede bloktyper korrekt. Dette øger blockchains sikkerhed væsentligt, da hver PoS og PoW kompenserer for den andres mangler. Dette giver Espers Blockchain en fordel i forhold til systemer, der kun er afhængige af den ene eller den anden af ​​disse metoder i stedet for en hybrid løsning.

Minedrift Espers

En anden mulighed er at udvinde Espers. Du kan finde de nødvendige værktøjer på Espers-webstedets mineside, herunder CPU-Miner, GPU-minearbejdere til AMD og NVIDIA og GitHub. Den samme side har detaljerede instruktioner til minedrift af ESP med en CPU eller GPU via dette blogindlæg. Der finder du de specifikke kodningsoplysninger til minedrift samt hvor man finder en minearbejder, tydeligt opdelt i CPU, GPU med NVIDIA og GPU med AMD.

Minedrift Espers

Hvordan ser Espers køreplan ud?

I 4. kvartal af 2017 opdaterede Espers sin hjemmeside, reviderede PoW og PoS, opgraderede tegnebogen og afsluttede en marketingkampagne. Det oprettede også den mobile tegnebog og den lette klient, plus skrev hvidbogen. Nu i 2. kvartal af 2018 er fokus mailingsystemet, sidekæder og x-noder. I 3. kvartal vil det fokusere på CrossChain, Site on Chain og Chain Apps.

Espers køreplan

Konklusion

Espers tilbyder en ny blockchain, der tager de bedste funktioner i PoW og PoS-systemer til at skabe en hybrid blockchain. Der er flere igangværende funktioner, som de håber vil revolutionere blockchain-teknologien, herunder virkelig sikker besked, der udnytter denne teknologi.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me