Begyndervejledning til Emercoin: Cryptocurrency & Blockchain Platform

Emercoin er både en blockchain-serviceplatform og en digital valuta. Emercoin betragter sig selv som den førende offentlige blockchain til levering af forretningsdrift, der er decentral og sikker. Den offentlige Emercoin blockchain er afhængig af EMC, Emercoin cryptocurrency, for at levere en række tjenester.

Hvad er Emercoin-tjenesterne??

Emercoin blockchain understøtter en lang liste med tjenester og drift for virksomheder. EmerDPO er en forfalskningstjeneste, der leverer digitalt bevis for ejerskab for både digitale og fysiske tjenester og varer. EmerDNS leverer domænenavnetjenester såsom optagelse, sikring og bevis for ejerskab. Magnet er en distribueret torrent-tracker, der hjælper med internetfildeling.

Emercoin-tjenester

EmerTTS leverer digital tidsstempling, mens EmerLNX er til decentral PPC-reklame (pay-per-click). EmerSSL leverer decentral styring og godkendelse af klientserver-SSL-certifikater samt SSL-baseret godkendelse uden adgangskoder. Dette fungerer med InfoCard, der gemmer elektroniske visitkort.

EmerSSH er en form for decentraliseret sikker skaladministration samt adgangskontrol, noget hver webstedsadministrator har brug for. Endelig er ENUMER den distribuerede mappe til en direkte forbindelse til de forskellige VOIP-servere, også beskrevet som en blockchain-baseret telekommunikationsplatform..

Hvad adskiller Emercoin fra hinanden?

Med så mange blockchains, der tilbyder tjenester, sigter Emercoin mod at skille sig ud med sit dataorganisationssystem. Dette system lader de forskellige tjenester bruge værdifulde data uden behov for komplicerede kodningssprog eller store mængder lagerplads.

Hvilke fordele tilbyder Emercoin?

Emercoin giver brugerne sikkerhed, da en robust konsensusalgoritme beskytter alle de data, der er gemt og udført på sin blockchain. Denne algoritme inkluderer både minedrift med proof-of-stake og proof-of-work.

Emercoins

Derudover er Emercoin meget tilgængelig, hvilket gør det muligt for virksomheder overalt i verden at få sikker adgang til data og bruge tjenesterne i Emercoin blockchain. Emercoin kan også hjælpe virksomheder med at flytte deres vigtige tjenester til en sikker platform, der udnytter blockchain-teknologien.

Hvordan bruger du Emercoin Blockchain?

For at drage fordel af en af ​​ovenstående tjenester skal du bare bruge EMC. Enhver af de tjenester, der tilbydes af Emercoin Blockchain, bruger kun meget små fraktioner af EMC, så din kryptokurrency går længere.

Hvad skal du vide om EMC

At få EMC eller Emercoin er faktisk meget simpelt. Start med at få en tegnebog, som du kan finde til Windows, Mac eller Linux. Køb derefter mønterne på en af ​​de børser, der inkluderer EMC. Emercoin foreslår Indacoin på trods af sine høje provisioner takket være dens hastighed og brugervenlighed.

Emercoin tegnebøger

I løbet af de sidste tre år er EMC-valutakursen steget 102 gange, hvilket indikerer en stærk væksthistorie. På grund af beviset for indsats har Emercoin et garanteret udbytte på 6 procent årligt.

På tidspunktet for skrivningen var Emercoins 24-timers volumen $ 988.128 USD eller 101,91 BTC med en markedsværdi på $ 170.898.886 USD eller 17.625 BTC. Den cirkulerende forsyning er 41.473.870 EMC, og den nuværende valutakurs var 1 EMC for $ 4,12 USD eller 0,00042496 BTC. Selvfølgelig svinger disse tal regelmæssigt.

Hvilken slags virksomheder bruger Emercoin Blockchain?

Emercoin viser flere virksomheder, der bruger dets teknologi. Disse inkluderer virksomheder fra en række brancher, såsom et dokumenthåndteringsprojekt, et decentraliseret internationalt marked dedikeret til bilrelaterede data, et decentralt forsynings- og ejendomsselskab, et firma, der lader brugere notere den tid, de optog en video, en fragt forsendelse af e-markedsplads og et landbrugsselskab, der er afhængig af teknologien til sin decentrale aktiebog til uddeling af udbytte og udstedelse af aktier.

Virksomheder, der bruger Emercoin

Der er også en gratis tjeneste, der bruger EmerSSL til at give websteder mulighed for adgangskodeløs autentificering og en ICO-projektaggregator, der er afhængig af adgangskodeløs godkendelse af sikkerhed, både som en virksomhed og til ICO-projekterne, den viser. Du kan også finde Emerson på RedHat og Microsoft Azure cloud.

Hvad har Emercoin opnået?

Emercoin begyndte i december 2013 i form af en Peercoin-gaffel. I løbet af 2014 tilføjede det STUN IP-opdagelse og navne-værdilagring, som er en universel pålidelig platform, der arbejder med eksterne blockchain-baserede tjenester. Det implementerede også EmerDNS det år. I 2015 implementerede den blockchain-baserede sikkerhedstjenester og tilføjede EmerSSH, EmerSSL og InfoCard. Det tilføjede også koncepterne for Magnet, EmerTTS og EmerDPO.

2016 oplevede et partnerskab med Microsoft BaaS-programmet og frigivelsen af ​​MS Azure-applikationen “Blockchain Engine.” Dette år omfattede også den første reelle brug af EmerDPO, en trækkraftoptimeringsværktøj til at forhindre unødvendig inflation i blockchain og distribuerede dynamiske kontrolpunkter. I 2017 tilføjede Emercoin til RedHat og introducerede sin minedriftsmekanisme, der kombinerer PoW, PoS og fusioneret minedrift. Dette er, når kerneforbedringer, som fuld decentralisering, opstod. Det startede også det offentlige testnet, skabte ENUMER og tilføjede on-the-fly evnen til at udveksle Emercoin i andre kryptoer via ekstern udveksling API.

Emercoin køreplan & Fremtidsplaner

I 2018, holdet vil frigive kernepungebogen 0.7.0, som vil omfatte et DNS-undersystem, forbedret kernekerne og Segwit. De håber også at færdiggøre implementeringen af ​​ATOM, som er en sikker protokol til peer-to-peer-salg af NVS-poster uden deponering og implementere anden generation af Randpay, Lottery-modelens betalingsaggregation.

Mellem 2019 og 2021 vil de integrere med Bitfury-protokollen Exonum, forbedre deres eksisterende tjenester, udvikle nye tjenester og produkter, integrere med Lightning Network og redesigne EmerLNX til en CPA-model.

Emercoin køreplan

De vil også enten oprette et partnerskab med en eksisterende certificeringsmyndighed eller oprette deres eget, så de kan generere SSL-certifikater til websider inden for EmerDNS. Endelig sigter de mod at udvikle en browser baseret på Chromium-motoren. Denne browser samler deres tjenester “ud af kassen”, herunder gennemsigtig EmerDNS-adgang, og inkluderer deres CA-tillid til root.

Konklusion

Emercoin giver virksomheder en omfattende liste over blockchain-baserede tjenester på sin egen blockchain-platform. Emercoin blev designet til at være lettere at programmere, hvilket gør det nemmere at producere flere tjenester og produkter. EMC-mønten er din billet til at drage fordel af Emercoin-tjenester, og du kan finde den på flere kryptobørser. Emercoin er bestemt nyttigt, og mange virksomheder har allerede benyttet sig af sine tjenester.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me