Begyndervejledning til Elix: Decentral Crowdfunding & Loans Platform

Elix Guide

Elix er en multifunktionel platform designet til at levere crowdfunding, udlån og en betalingsreserve. Denne blockchain-platform er i stand til at opnå alle disse funktioner ved at lade brugerne foretage betalinger, anmode om og oprette lån og crowdfundere deres projekter. På grund af sin uforanderlige, tillidsløse karakter skiller Elix sig ud fra de traditionelle systemer til betalinger, crowdfunding og udlån.

Elix Guide

Hvad skal du vide om Elix-udlån?

Lånetjenesten fra Elix vil være en ægte peer-to-peer-oplevelse. Lånene inkluderer incitamenter, der tilskynder låntagere til at betale fuldt ud på deres lån inden for den aftalte tidsramme. Det har også incitamenter til at tilskynde långivere til at yde lån. I slutningen af ​​et vellykket lån modtager både långiver og låntager belønninger, hvilket yderligere tilskynder til processen.

Elix udlån

Fordi Elix-udlån vil stole på blockchain-teknologien, er der ikke behov for en spærretjeneste, og det kræver heller ikke et medlemskabstoken. Lån vil omfatte sådanne indlysende parametre som varighed og beløb. Imidlertid vil de også omfatte faktorer som interesse, og hvis der er belønninger, når de er afsluttet. Der vil også være mulighed for at medtage en besked, der beskriver, hvorfor låntager ønsker lånet. Hver lånetransaktion vises i brugernes hovedbøger for at hjælpe med at spore økonomisk aktivitet. Der er også planer om en fremtidig global udlånsplatform, der giver brugerne mulighed for at låne ud over hele verden, der indeholder sikkerhed.

Betalingshovedbog

Elix har også en betalingsboks, der lader dig styre, spore og anmode om betalinger. Hovedbogen er designet til at være let at bruge med en intuitiv grænseflade, som begge Elix føler er vigtige træk ved kørsel af adoption. I øjeblikket er Elix mobil beta tilgængelig. Du kan også indsende din e-mail-adresse på webstedet for at anmode om tidlig adgang, enten til iOS eller Android.

Elix-betalinger

Elix Crowdfunding

Det andet hovedfunktion ved Elix er crowdfunding eller pooling-udlån. Elix arbejder på at skabe smarte kontrakter, der letter decentral crowdfunding. For at forbedre processen arbejder Elix på at afgøre, om de projekter, der understøttes på platformen, er legitime. På denne måde kan brugerne have klare oplysninger om selve projektet såvel som hvem der står bag det.

I betragtning af de millioner af dollars, der er indsamlet til blockchain-projekter, ser Elix crowdfunding som en potentiel indtægtsstrøm. Det behøver kun at tage en lille nedskæring fra brugernes crowdfunding-indtjening for at drage fordel af dette.

Crowdfunding

Denne funktion udvides stadig, men du kan blive en “tidlig skaber”. Dette gøres via Elix’s Boost. Hvis dit projekt bliver præsenteret, matcher Elix de første 500 Elix, som brugerne lover. For at ansøge om at blive en tidlig skaber skal du indtaste dit navn, din e-mail, dit projektnavn, en detaljeret beskrivelse af, hvad du vil oprette, hvor meget finansiering du har brug for for at bringe din idé til at fungere, og hvad der adskiller dit projekt fra menneskemængde.

Elixir-token

Elixir-tokenet er en vigtig del af Elixir-platformen, der supplerer platformens brug af Ethereum blockchain-teknologi. Elixir-token gør det muligt at udnytte magt til oprettelse af smart kontrakt. Du kan i øjeblikket handle med Elix på KuCoin, CoinExchange.io og EtherDelta.

Elix Token Stats

Den nuværende forsyning med Elixir-tokens er 31.771.327 med en mindste endelig forsyning på 55.770.634 og en maksimal endelig forsyning på 111.085.700. I skrivende stund var den aktuelle Elix-pris 0,00003741 BTC. Der er et gennemsnit på 6,16 batcher brugt og 15,799 batcher tilbage med den aktuelle batchstørrelse på 1.585.033. Der er i alt 4.113 genesis-par, 61,6 procent af batchene.

Hvordan fungerer minedrift med Elix?

Traditionelle kryptokurver kræver minedrift via enorm computerkraft, der kræver dyre og kraftige maskiner, hvilket gør minedrift umulig for den gennemsnitlige person. I modsætning hertil udføres minedrift af Elixir-tokens med “Proof-of-Time”

Tidsbevis i Elixir bruges, når en genesisminearbejder ønsker at udvinde en batch fra deres genesis-adressepar. For at udvinde sender de en brøkdel af Elixor fra deres forældreadresse til deres barneadresse. Antallet af tokens, de modtog fra batchen, er korreleret med det tidsrum, siden de smarte kontrakter blev offentliggjort til Ethereum-blockchain. Dette tal vokser lineært med tiden og begynder ved 1250 token (fra det øjeblik, kontrakterne blev offentliggjort), indtil det når en størrelse på 5000, hvilket opnås efter en længde på 10 år. Metoden til minedrift kræver intet bevis for arbejde og er helt afhængig af, hvornår en minearbejder beslutter at udvinde sine partier.

Elix præstationer

I 3. kvartal 2017 offentliggjorde Elix de smarte Elixir-kontrakter. Dette er, når det annoncerede den mobile udlånsplatform og opførte token på flere børser. Det annoncerede også mobilplatformen til crowdfunding, betalinger og udlån.

I 1. kvartal 2018 oprettede teamet Elix Company, herunder registrering af Elix LLC med varemærker. Dette er, da det afslørede holdet og arbejdede med nyrekruttering. Det er også, da det moderniserede hvidbogen og lavede et nyt websted.

Q1 så også Elix Mobile App Alpha Test, som var intern test af den funktionelle prototype. Det blev offentliggjort og knyttet til Ethereum blockchain, komplet med realtidsscanning og transmission af information gennem sokker til mobile enheder. Q1 så også integrationen af ​​crowdfunding med brugernes mulighed for at foreslå specifikke ideer og finansieringskrav. Brugere kunne nu vælge projekter og derefter pantsætte tokens. Dette er også, når der var support på testnet smarte kontrakter for værter, skabere og Ethereum-tokens.

Elix køreplan

Nu i 2. kvartal 2018 er Elix-mobilappen i beta-testfasen, som omfattede en privat lukket beta plus den nuværende åbne beta. Projektet integrerer forbedringer og feedback fra betaen. Sent i 2. kvartal frigives mobilappen offentligt i både iOS App Store og Google Play Store. Holdet vil fortsætte med at integrere feedback og udforske yderligere funktioner.

I 3. kvartal frigiver Elix webappen til offentligheden til desktopgrænsefladen. Dette giver mulighed for nem forbindelse mellem mobil- og desktop-applikationer. Q4 vil fokusere på yderligere forskning og udvikling, herunder integrering af Elix i yderligere applikationsvirksomheder og -tjenester og undersøgelse af applikationsændringer og udvidelser. Eksempler inkluderer omdømme-baserede systemer, der kan forbedre troværdigheden mellem låntagere og långivere.

Konklusion

Når den er færdig, vil Elix være en decentral platform baseret på Ethereum-blockchain, der giver brugerne mulighed for at foretage betalinger, crowdfund-projekter og oprette eller anmode om lån ved hjælp af smarte Ethereum-kontrakter. Mange af elementerne i Elix’s platform er allerede i beta-test eller klar til tidlige adoptere at drage fordel af, hvilket indikerer, at dette projekt er meget tættere på færdiggørelse end mange andre kryptoprojekter på vej..

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me