Begyndervejledning til Dogecoin

Dogecoin Guide

Hvad ville du tro, hvis nogen i dag oprettede en ny kryptokurrency, og det var meget tydeligt fra starten, at det var meningen at være satirisk? Mange mennesker ville sandsynligvis ikke engang tænke over det igen. Det var bestemt tilfældet, da Bitcoin Clashic ramte scenen sidste år. Men når det kommer til Dogecoin, Internettet omfavnede det.

Selv i dag er det stadig en meget anvendt, handlet og community-understøttet kryptokurrency. Den er tilgængelig på næsten enhver børs og understøttes af en række populære porteføljer med flere aktiver som Jaxx. Så læs videre, når vi går over mere om historien, nutiden og fremtiden for denne dumme, men meget effektive kryptokurrency.

Dogecoin Guide

Kryptovaluta som satire?

Oprettet i december 2013 af skaberne Billy Markus og Jackson Palmer, var valutaen oprindeligt beregnet til to hovedformål. Formentlig var det primære formål med Dogecoin at fungere som en satirisk kommentar til den pludselige eksplosion og latterlige værdiansættelse af de nye valutaer, der kom ud på det tidspunkt. Tilbage i 2013 blev der oprettet alle mulige tilfældige og diskutabelt meningsløse kryptokurver og havde markedsdækning på millioner af dollars efter blot et par dage online. En af disse var “BBQ mønt”, Som på et tidspunkt havde en markedsværdi på næsten 8 millioner dollars, og er nu faktisk intet værd.

Det andet mål var at skabe en valuta, der var sjov og lettere tilgængelig end den dominerende bitcoin. Dogecoin blev også designet til at have en meget stor forsyning i hundreder af milliarder, så hver enkelt enhed altid ville have en lav pris. Andre hensigter med valutaen skulle bruges som en online deponeringsvaluta, f.eks. Til Reddit-kommentarer eller YouTube-videoer, blandt andet.

Skaberne af Dogecoin brugte den populære Dogememe som navn og symbol for den nye kryptokurrency. Ordet om valutaen spredte sig hurtigt via Internettet takket være en innovativ guerilla-marketingkampagne, der bruger Doges meme. Dette involverede normalt et billede af dogekarakteren sammen med forskellige ødelagte engelske sætninger, der ofte tog strukturen af ​​”meget noget”, “meget noget”, “sådan noget”, “wow”. For eksempel “sådan en krypto, mange mønter, meget valuta, wow” eller noget lignende.

Dogecoin, Billede fra CCN.com

Dogecoin teknologi og økonomi

Dogecoin blev oprettet som en gaffel af Luckycoin, som i sig selv var en gaffel af Litecoin. Derfor indeholder Dogecoin en række egenskaber, der ligner Litecoin, men ikke identiske. For eksempel bruger den Scrypt-algoritmen, som oprindeligt blev designet, så bitcoin ASIC’er ikke kunne udvinde den. Selvfølgelig eksisterer Scrypt ASIC-minearbejdere i dag, men det var ikke tilfældet tilbage i 2013. Dogecoin har også en kortere blokeringstid end Litecoin..

Dogecoin blev designet til at have en meget stor forsyning med det udtrykkelige formål at holde valutaen tilgængelig. Mens hele Dogecoin-markedet i dag er mere end 750 millioner dollars værd, er individuelle tokens normalt stadig under en cent værd. Dette blev igen gjort med vilje. Derudover har Dogecoin ikke en fast grænse for den samlede levering. Det anslås i øjeblikket, at der vil blive produceret yderligere 5,2 milliarder enheder hvert år. Nogle kritikere har hævdet, at dette er et negativt træk ved Dogecoin, fordi det potentielt kan forhindre individuelle tokenværdier i at stige. Valutaen så for nylig et stort spring i prisen, men markedet er siden afkølet igen og vendt tilbage tættere på det normale interval.

Som et resultat af de lave omkostninger ved de enkelte tokens er transaktionsgebyrer også betydeligt lavere end andre konkurrenter. Typisk er det mindre end en cent alt, hvad der kræves for at sende en transaktion. Yderligere er Dogecoin-transaktioner meget hurtige og bekræfter hurtigt.

Som svar på den pludselige prisstigning, der blev set i december og januar, kommenterede Dogecoin-medskaberen Jackson Palmer det på sin Youtube-kanal. Hans råd var at vente, indtil markedet køler af, inden han køber ind. Han mistænkte, at ”pumpegrupper” sandsynligvis var ansvarlige for springet i prisen.

Hvad bruger folk det til?

Dogecoin er interessant, for selvom det var meningen at være satirisk og bare for sjov, er det blevet en vigtig grundpiller i kryptovalutaverdenen. På grund af dets utroligt lave transaktionsgebyrer og hurtige transaktionstider samt relativt stabil værdi bruger nogle handlende det som et udvekslingsmiddel. For eksempel, hvis nogen ønsker at trække penge fra en kryptokursudveksling, kan det være meget dyrt at gøre det, hvis valutaen er i bitcoin. Derfor kan nogle handlende vælge at først handle deres bitcoin for Dogecoin og derefter trække deres valuta tilbage som Dogecoin, før de senere konverterer igen til noget andet.

Nogle bruger det udelukkende til spekulation, da prisen på hver enhed er så lav. Det er muligt at købe mange millioner enheder uden at bruge en formue, og enhver lille prisstigning kan føre til rimelige markedsgevinster.

Dogecoin er også meget bredt accepteret på næsten alle større børser såvel som flere øjeblikkelige udvekslingstjenester såsom Shapeshift og Flyp.me. Fordi Dogecoin er integreret i Shapeshift, kan det bruges til at betale for en lang række tjenester og varer, der har Shapeshift API indbygget.

Fremtiden for Dogecoin

Dogecoin er faldet hårdt gange mere end en gang i sin historie. En meget splittende hændelse, der involverede en kryptokursudveksling efterfulgt af et massivt tyveri, resulterede i, at mange Dogecoin-fans blev utilfredse og opgav valutaen. Det var Dogecoin også fjernet fra Exodus-tegnebogen, fordi Exodus hævdede, at Dogecoin ikke udvikles og mangler flere vigtige opdateringer.

”Selvom vi elsker Dogecoin-samfundet … udviklingen ser ud til at være gået forældet med ikke mange opdateringer til nøglekomponenter, vi har brug for. Den sidste udgivelse af Dogecoin-kernen var i november 2015. Desværre bygger Exodus på support fra offentlige Insight-servere, og Dogecoin har ikke de seneste opdateringer til Insight. Vi har spurgt rundt, og det ser ikke ud til, at dette vil ske når som helst snart. ”

Men hvad Dogecoin har fremad, opvejer dog dens ulemper. Det opfylder stadig de oprindelige mål, som det blev bestemt til at nå tilbage i 2013. Det er stadig en billig, nem at erhverve, venlig og imødekommende kryptokurrency. Dogecoin-samfundet er især ret berømt for sin venlighed og vilje til at hjælpe nye brugere. Dogecoin-tilhængere ses ofte ved at give små mængder af valutaen for at tilskynde andre til at vedtage den og forstå den.

Mens doge-meme for alle er undtagen glemt for de sande troende, er det stadig et vidtrækkende og effektivt symbol, der forener masserne under et samlet solidaritetsbanner. Da bølger af nye brugere slutter sig til kryptokurrency hver dag, vil mange af dem uundgåeligt bruge Dogecoin til at komme i gang, og af dem vil nogle helt sikkert blive og støtte samfundet og valutaen i en overskuelig fremtid.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me