Begyndervejledning til centralitet: Peer to Peer Marketplace for dApps

Begyndervejledning til centralitet

Centralitet er et venture-studie, der arbejder med nøgleindustrielle innovatorer for at udvikle en markedsplads fyldt med decentraliserede applikationer (dApps). Ved hjælp af disse applikationer kan forbrugerne styre deres daglige oplevelser og opgaver via peer-to-peer-transaktioner. Den centrale del af Centrality er, at brugerne er afhængige af en enkelt login og blockchain-aktiveret infrastruktur til alle disse applikationer.

Centralitet

Det voksende team bag Centrality er blandt lederne for blockchain-venture-studier over hele verden. Der er 75 personer på holdet i Auckland, Singapore, Melbourne og London. Centrality har også støtte fra et globalt netværk af investorer med en fælles vision om at hjælpe verden med at bruge blockchain til at muliggøre fremtiden.

Hvordan bruger centralitet Blockchain?

Centrality betragter deres metode til at bruge infrastruktur som “blockchain agnostic.” På hjemmesiden defineres dette ved hjælp af flere forskellige protokoller, herunder en af ​​Centrality’s egne, der viser stort løfte. Med blockchain kan Centrality levere en markedsplads der er decentraliseret og skalerbar.

dApps

Derudover bruger Centrality smarte kontrakter, herunder en lang række kontrakter til forskellige formål. De kan bruges til on-board brugere, dele indtægter, betale sælgere, belønne tokenholdere, udveksle tokens og administrere identitet. Alle smarte kontrakter offentliggøres.

Hvorfor skabte teamet centralitet?

Holdet bag projektet skabte Centrality som svar på behovet for en retfærdig, lige verden for brugerne. De føler, at i stedet for at store internetfirmaer kontrollerer brugerdata, vil Centralitys markedsplads sikre, at folk kan kontrollere deres data. Samtidig giver det mindre virksomheder mulighed for at arbejde sammen og forbedre deres chancer for succes.

Hvordan fungerer centralteknologien?

Platformen bag Centrality skaber grundlaget for markedet. Applikationer kan derefter deltage i denne markedsplads ved blot at tilslutte platformen. Når brugere tilmelder sig en enkelt applikation, er de automatisk i stand til at tilmelde sig en eller alle andre applikationer på platformen uden yderligere nødvendige trin. Hver applikation kan fokusere fuldstændigt på at udvikle sine egne virksomheder og partnerskaber såvel som on-boarding kunder, der hjælper de handlende med effektiv ressourceudnyttelse og kunderne med brugeroplevelse.

Teknologi

Hvad er centralitetens virkelige oplevelse?

Mens mange blockchain-projekter simpelthen arbejder hen imod et langsigtet mål og endnu ikke har nogen afsluttede projekter, har Centrality allerede et økosystem med virkelige applikationer, og det økosystem fortsætter med at vokse. Det har også en aktiv brugerbase og indtægter, der fortsætter med at stige. Faktisk har Centrality allerede mere end 20 applikationer, som alle allerede er funktionelle og har genereret værdi. Applikationerne arbejder sammen og hjælper andre med at vokse.

Selv med den virkelige oplevelse og det solide fundament har Centrality et seriøst mål for fremtiden: mainstream adoption.

Hvad er centralselskaber?

Centrality Ventures er inkubatoren, der fuldt ud nedsænker projekter i blockchain og er meget fleksibel. Det gør det muligt for virksomheder at skalere inden for blockchain-økosystemet. Holdet opmuntrer dem med gode ideer til platforme eller projekter, der vil drage fordel af den blockchain-baserede teknologistak, herunder platforme på infrastrukturniveau og kundeorienterede applikationer, der har indflydelse.

Ventures

Med Centrality Ventures kan virksomheder se lavere omkostninger og mindre tid brugt på at bringe deres visioner på markedet takket være økosystemets kombinerede skala. Systemet er komponentbaseret, så du kan have komplet fleksibilitet i forhold til produktet. Ansøgningsprocessen for venture-projekter er allerede afsluttet, og programmet startede 4. april.

Hvad er CENNZ-tokenet, og hvad skal du vide om det?

CENNZ er hjælpeprogrammet bag Centrality, og det forbinder markedspladsapplikationer med brugere og software. Applikationer kan stole på tokenet for at købe moduler, som de har brug for for hurtigt at integrere og opbygge deres applikation. De kan også bruge CENNZ som en belønning for henvisninger fra andre applikationer eller belønne kunder for at deltage. Kunder kan modtage deres CENNZ-tokens fra forskellige apps og udvide deres tokenportefølje. CENNZ kan bruges overalt på markedet.

CENNZ Token

Der er endda en CENTRAPAY-platform, som handlende kan bruge til at give brugerne mulighed for at købe fysiske varer i virkelige transaktioner ved hjælp af CENNZ. Disse transaktioner finder sted ligesom alle andre i et traditionelt PoS-system eller webcheck.

I stedet for at blive udvundet, prydes CENNZ-tokens og optjenes, og mængden af ​​tokens er kun dem, der udstedes under hovedsalget. Som sådan, når brugen af ​​centralitet og efterspørgsel efter platformen og dens applikationer stiger, vil efterspørgslen efter tokens øges, sandsynligvis øge dens værdi.

Centrality skabte CENNZ for at følge Singapore og New Zealand Law. Tokenet er en juridisk enhed med et uafhængigt bestyrelse. Takket være samarbejdet med WongPartnership og Bell Gully for deres skatte- og finansmarkedsexpertise har token en effektiv, kompatibel struktur.

Hvornår var tegnsalget?

CENNZ-tokensalget er allerede afsluttet. Over 8.000 AML- og KYC-registrerede købere brugte Blockhaus-salgsapplikationen til at investere med over 265 millioner dollars tilsat. Denne figur fører til, at CENNZ-tokensalget er blandt de mest populære ICO’er nogensinde. Både forsalget og hovedsalget havde en hård cap på $ 100 millioner som en del af Centralitys mål om at have en ansvarlig lanceringskampagne.

Da token-salget var udsolgt på rekordtid, anerkender Centrality, at nogle investorer ønskede at deltage, men ikke gjorde det i tide. Holdet opfordrer de potentielle investorer til at beholde deres midler i Blockhaus-salgsappen og antyde en anden token-salgsmeddelelse om få uger.

Kun 70 procent af det samlede antal poletter vil blive solgt. Yderligere 25 procent vil blive brugt til køb af intellektuel ejendom i den platform, som Centrality Investments ejede. De sidste 5 procent er afsat som en reserve til platformen.

CENNZ kan i øjeblikket kun købes på Cryptopia-børsen.

Konklusion

Centrality tilbyder allerede en peer-to-peer-markedsplads, hvor handlende kan tilbyde applikationer og bruge blockchain til at forbedre deres og kundernes oplevelse. Med planlagte udvidelser og væksten i applikationer har projektet potentialet til at starte. Et stærkt punkt i centralitet er, at det allerede har funktionelle applikationer og tjenester, noget de fleste virksomheder ikke har så hurtigt efter deres ICO’er, endsige før dem, som Centrality gjorde.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me