Begyndervejledning til Bytecoin

Bytecoin-guide

Bytecoin er en privat og decentraliseret kryptovaluta med en open source-kode. Som sådan kan enhver være en del af udviklingen af ​​Bytecoin-netværket. Bytecoin skiller sig ud fra mængden med hensyn til sikkerhed og privatliv, og det markedsfører sig selv som løsningen for dem, der søger økonomisk privatliv med kryptokurrency..

Bytecoin

Med Bytecoin kan brugere foretage private transaktioner med det samme fra hvor som helst i verden til andre steder. Alle transaktioner er helt sporbare, og der er ingen ekstra gebyrer. Fordi Bytecoin er bundet via internettet, er det automatisk internationalt i modsætning til fiat-valutaer, der har deres egne territorier.

Hvad du bør vide om BCN og minearbejdere

Emissionen af ​​Bytecoins er begrænset til kun 184,47 mia. Hvert 120 sekund falder antallet af Bytecoin, der udsendes lidt. Når dette sker, stiger BCN-tokens i værdi med valutakursen stigende; i det væsentlige bliver BCN dyrere.

Udsendelse af Bytecoin er meget anderledes end at udsende fiat-valutaer, da det er en lukket proces. Bytecoin-emission er derimod åben og bruger computerkræfterne fra alle medlemmer af netværket. Enhver bruger er velkommen til at slutte sig til netværket og hjælpe med at udsende Bytecoin, hvilket gør dem til en minearbejder.

Minearbejdere sikrer, at transaktionerne, der finder sted hvert 120. sekund, behandles korrekt. De giver også kryptografisk beskyttelse for både personoplysninger og transaktioner. Der er ingen bekymring for privatlivets fred, da minearbejdere ikke har adgang til brugernes økonomiske data. Bytecoin skjuler alle oplysninger om afsender, modtager og transaktionsbeløb med det samme.

Du kan udvinde BCN i flere minedrift puljer såsom MinerGate og Eobot.

Minedrift puljer

Hvordan fungerer Bytecoin-transaktioner?

Alle Bytecoin-transaktioner finder sted over internettet i stedet for at kræve en formidlende finansiel institution. Dette muliggør en forøgelse af pålideligheden. Derudover bruger Bytecoin sikre kryptografiske algoritmer, der gør det umuligt at identificere den person, der sender pengene, modtageren eller den overførte mængde. Dette kommer i skarp kontrast til gennemsigtigheden af ​​andre kryptokurver, såsom Bitcoin.

Hvorfor er Bytecoin så pålidelig?

Pålideligheden af ​​Bytecoin kommer direkte fra det faktum, at brugerne hjælper. Du har mulighed for at lade noget af din computers strøm tildeles til netværksdriften. Bytecoins pålidelighed bestemmes derefter af den kombinerede beregningskraft for de computere, der behandler transaktionerne. Efterhånden som antallet af computere stiger, øger processorkraften også netværkspålideligheden. Dette betyder, at pengene i din tegnebog allerede er beskyttet under hver enkelt transaktion. Dine penges sikkerhed afhænger ikke af netværks pålidelighed og er altid sikker.

Nuværende statistik

På tidspunktet for denne vejledning var handelsvolumenet 24 timer i alt 2.230.300 $ med en markedsværdi på 228.938.641 $. Der er 11.908 loyale brugere. Disse brugere inkluderer enkeltpersoner, der drager fordel af privatlivets fred og enkle tegnebøger, virksomheder, der sætter pris på den minimerede risiko, og investorer på jagt efter maksimal vækst.

I øjeblikket er der flere desktopversioner af Bytecoin-tegnebøger, herunder til MacOS, Linux og Windows. Du kan også bruge web-tegnebogen, hvis du foretrækker det. Mobile tegnebøger er under udvikling og skulle snart ankomme til både Apple og Android.

Hvordan kunder bruger Bytecoin

Ved at bruge Bytecoin er kunderne i stand til at undgå transaktionsgebyrer, fordi det har brug for meget minimal energi eller menneskelige ressourcer for at fungere. Det er også modstandsdygtigt over for hacks takket være de kryptografiske algoritmer på plads. Ethvert angreb ville være urentabelt på grund af den store mængde ressourcer, der er nødvendige for overhovedet at få nogen oplysninger. Bytecoin beskytter også personlige data, hvilket gør det helt umuligt at finde ud af, hvem du sender penge til, eller hvor du får dem fra.

Overførsler via Bytecoin er øjeblikkelige uden gebyrer på grund af den højtudviklede infrastruktur. Det er endda let for den gennemsnitlige person at udvinde Bytecoin på den typiske pc. Du behøver ikke at købe en speciel ASIC-enhed til minedrift af Bytecoin og lade den fungere som en introduktion til minedrift for dem, der er interesserede, og tilbyde et valg for dem, der ønsker at udvinde, men ikke har råd til at investere i nyt udstyr.

Hvordan virksomheder drager fordel af Bytecoin

Virksomheder oplever mange af de samme fordele ved Bytecoin som enkeltpersoner. Bytecoin er pålidelig og praktisk for virksomheder inden for den digitale sfære såvel som dem, der ønsker at forny den fælles vares vision inden for en netværkssfære. Ligesom enkeltpersoner drager virksomheder fordel af modstanden mod hackere, øjeblikkelig overførsel med gebyrer og databeskyttelse.

Bytecoin hjælper også med at reducere forretningsrisici, da det er orienteret om åben og fair forretning. Bedrageribeskyttelsen gør det umuligt at lide af automatiske tilbageførsler. Der er ingen risiko for automatisk returnering af betaling, når handlen er gennemført og pengene overført. For at pengene skal sendes tilbage, skal begge parter være enige.

Systemet indeholder også værktøjer, der gør det mere bekvemt for virksomheder. Du har kun brug for internetadgang for at deltage, da det er et åbent netværk. Du kan acceptere Bytecoin uden besvær på grund af den enkle opsætning og detaljerede manualer. Teammedlemmerne er også villige til at yde hjælp og vejledning, hvis det er nødvendigt.

Bytecoin tegnebøger

Du kan downloade den officielle Bytecoin-tegnebog fra deres downloads sektion, der er muligheder for Max, Windows og a Web tegnebog med mobile tegnebøger kommer snart til iOS og Android.

Bytecoin tegnebøger

Sådan køber du Bytecoin BCN

Der er to metoder til at få BCN, det token, der er forbundet med Bytecoin. Du kan købe det via en børs eller vælge at deltage i netværksvedligeholdelse og modtage BCN som en belønning. Mange brugere vælger at udnytte begge muligheder. Følg disse trin, hvis du ønsker at købe din første Bytecoin.

Når du har konfigureret en Bytecoin-tegnebog, vil du købe noget BCN for at holde i det. Du er ikke i stand til at købe Bytecoin direkte med “Fiat” -valutaen, så du bliver først nødt til at købe en anden valuta – de nemmeste at købe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gøre på Coinbase ved hjælp af en bankoverførsel eller betalingskortkøb og derefter bytte det for BCN på Changelly.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er let at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptokurrency fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer. Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, du vil blive krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld dig”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Coinbase sender dig derefter et link via e-mail for at bekræfte din e-mail-konto, når du først har klikket på linket i e-mailen, føres du til en bekræftelsesside. Du skal derefter tilføje dit telefonnummer og uploade et foto af dit id – dette kan være et pas, kørekort osv. Du skal også tilføje dine betalingsoplysninger, så du kan tilføje din bankkonto eller et betalingskort eller kreditkort efter behov – efter en kort periode bliver din konto derefter bekræftet, og du kan derefter foretage dit første køb.

Coinbase-verifikation

Køb Ethereum eller Bitcoin

Til denne vejledning køber vi Ethereum for at bytte til vores målkryptovaluta. Årsagen til dette er, at det har langt billigere gebyrer end bitcoin for afsendelse, og transaktionen sker også meget hurtigere. Så i Coinbase skal du besøge fanen “Køb / Sælg” øverst, vælge “Ethereum”, vælge din betalingsmetode og indtaste det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et beløb i US dollar eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er gennemført, føjes dit Ethererum til din konto.

Brug af Changelly

Den næste fase er at bruge Changelly-webstedet til at bytte din Ether til BCN. Brug dette link og indtast hvor mange Eth du vil konvertere, og det viser dig hvor mange BCN du får til gengæld. Hvis du er glad, skal du gå videre og klikke på den grønne “Exchange” -knap.

På det næste skærmbillede bliver du bedt om at registrere en konto, som du kan gøre ved at bruge en social mediekonto eller indtaste din e-mail-adresse.

Changelly registrering

Når det er gjort, føres du til en side, der viser transaktionsoplysningerne – kontroller det og sørg for, at beløbene er korrekte. Når du er glad, skal du klikke på den grønne “Næste” -knap.

På det næste skærmbillede bliver du bedt om din Bytecoin tegnebog-adresse, hvor du modtager mønterne. Indsæt dette i feltet og klik på den grønne “Næste” -knap.

Changelly Wallet-adresse

Du får derefter vist en endelig bekræftelsesskærm igen, sørg for at alle detaljer er korrekte, inden du fortsætter.

Changelly-bekræftelse

Changelly vil derefter give dig en adresse, som du sender din Ether til, så kopier den adresse, som de giver dig, og gå derefter tilbage til din coinbase-konto.

Send Changelly til

Send dit Ethereum eller Bitcoin

I Coinbase skal du klikke på “Konti” og vælge din Ethereum-tegnebog til venstre og derefter klikke på “Send”.

Indtast den adresse, som Changelly gav dig før.

Send Ethereum

Klik på “Fortsæt”, og derefter bliver du muligvis nødt til at bekræfte transaktionen med din e-mail eller telefon, hvis du har aktiveret 2-faktor-godkendelse.

Transaktionen sendes nu over Ethereum-netværket og det tager kort tid at ankomme – du kan tjekke ind på din Changelly-konto, hvor den giver dig besked om følgende trin:

  1. Venter på betaling
  2. Udveksler
  3. Sender til din tegnebog

Når det er gennemført, vises en bekræftelsesmeddelelse på skærmen, der siger “Transaktion afsluttet”. Du kan nu kontrollere din Bytecoin Wallet, hvor du kan bekræfte, at du nu ejer din BCN.

Changelly Transaction Complete

Hvordan investorer bruger Bytecoin

Investorer, der søger et bæredygtigt og privat projekt, bør overveje Bytecoin. Det årlige udbytte inkluderer både BTC og USD overskud. Fordi Bytecoin-økosystemet er meget forskelligt, er det meget flydende. Som investor er det kun dig, der har adgang til dine investeringer; tredjeparter har ikke adgang til din desktop tegnebog. Store investorer har muligvis endnu flere muligheder til rådighed.

Konklusion

For dem, der søger en måde at drage fordel af kryptokurrency uden at have deres virkelige identitet knyttet til transaktioner, er Bytecoin en måde at give det privatliv, de ønsker. Bytecoin har applikationer til kunder, virksomheder og investorer, og det har været i brug i årevis, hvor det har opbygget et stærkt ry. Bytecoin er enkel at bruge og værd at overveje for dem, der er interesseret i ekstra sikkerhed med deres kryptokurrency.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me