Begyndervejledning til bølger

Bølger er en platform, der fakturerer sig selv som “Blockchain for folket” og er designet til at lade brugerne gemme, handle, administrere og udstede deres egne digitale aktiver på en sikker og enkel måde. Platformen giver fordele til investorer, forhandlere, udviklere og organisationer generelt, som hver især får fordele på forskellige måder.

Waves Platform blev grundlagt i 2016 af Sasha Ivanov, med missionen om at genopfinde iværksætteri over hele verden via en delt infrastruktur. Denne infrastruktur tilbyder værktøjer, der er meget funktionelle og enkle at bruge, og som giver enhver person og organisation adgang til blockchain.

For udviklere, der bruger Waves, leverer platformen høj netværkskapacitet sammen med lave transaktionsgebyrer og lav latenstid. Wave giver handlende mulighed for at gemme deres aktiver sikkert i deres lokale lite-klient. På samme tid kan de handle deres aktiver sikkert og hurtigt ved hjælp af den decentrale børs, der er indbygget i platformen.

Organisationer er i stand til at udstede deres egne blockchain-tokens for at hjælpe med at starte deres forretning, hvad enten det er via afstemning, loyalitetsprogrammer, crowdfunding eller noget andet. Et eksempel på dette ses med nylig frigivelse af “Whopper Coin”, en kryptovaluta udstedt af Burgerking i Rusland, der bruger Waves-platformen.

En anden vigtig del af Waves er deres egen decentraliserede udveksling (DEX), der giver brugerne mulighed for at handle deres tokens – inklusive WAVES, BTC og andre aktiver udstedt på Waves-platformen – fuldstændigt tillidsfuldt og uden at skulle flytte deres midler til en central børs.

Hvad er Waves-klienten og tegnebogen?

Waves Client er en udvidelse til din Google Chrome-browser eller du kan bare besøge WavesWallet.io, det fungerer som den decentrale udveksling, der lader dig frigive tokens og også gemme dine Waves tokens.

En brugers tegnebog er en blockchain-adresse, som kun den person har adgang til og kontrol over, hvilket sikrer, at ingen andre kan få adgang til disse kryptokurrencyaktiver. Denne tegnebog kan omfatte flere kryptokurver og leverer den stærke sikkerhed på Waves-platformen.

Du kan lease Waves for at øge dine aktiver og overføre penge mellem mennesker. Ved at lease din bølgebalance til en af ​​mange bølgeleasingnoder kan du effektivt generere en indkomst, der består af flere Waves-tokens og Miner-belønninger. Vi har sammensat en komplet guide til leasing af Waves, der er placeret her.

Bølger decentraliseret udveksling

Udviklerne bag Waves skabte det som en decentral udveksling, undertiden forkortet DEX, på grund af fordelene ved denne type udveksling. En DEX udgør ikke en grænse for eventuelle udbetalinger. Når du køber kryptovaluta, vises den med det samme i din tegnebog. Der er heller ikke noget højt provision; udvekslingen opkræver kun en meget lille fast provision på hver ordre. Sikkerhed er heller ikke et problem med en DEX som Waves, da pengene er gemt i din tegnebog i stedet for i børsen. Der er heller ingen risiko for at miste penge som i en central udveksling, men du får stadig en høj kanal kapacitet og centraliseret matcher for at maksimere hastigheden på tilbud.

Der er et nyt design til Waves DEX, oprettet af Etherdesign, som snart skulle frigives, vil dette medføre en meget tiltrængt forbedring af brugergrænsefladen til DEX og i høj grad ville hjælpe optagelsen i brug af platformen og skulle derfor hjælpe prisen på Waves.

 

Udsteder dit eget token

Som tidligere nævnt tillader Waves-platformen virksomheder at udstede deres egne tokens til det behov, de har. Ved at frigive tokens er en virksomhed i stand til at oprette en intern digital valuta via blockchain. På denne måde kan den bruge blockchain til at betale for tjenesterne og varerne inden for projekter eller endda crowdfunding. Virksomheder kan blive kreative med poletter ved at bruge dem til rabatter, loyalitetsprogrammer eller endda afstemning. Til dato er 4.635 tokens allerede frigivet på Waves, der viser populariteten og nytten af ​​denne funktion.

At udstede dit eget token på Waves kunne ikke være enklere. I Wave-klienten er der en fane til “Token Creation”, hvor du kan give dit token et navn og en beskrivelse, vælge det samlede token og decimaler og derefter oprette det. Det koster kun 1 Waves at gøre det, og derefter kan dit token handles på DEX. Du har også mulighed for at betale et større gebyr for at “Airdrop” et beløb af dit token til alle indehavere af Waves, så det vises i deres tegnebog.

Hvad skal udviklere vide om bølger?

Udviklere, der er interesserede i at bruge Waves, vil sætte pris på at vide, at dens blockchain er afhængig af en proof-of-stake-algoritme. Dette betyder, at deltagerne belønnes baseret på provision fra transaktioner. Den nye proof-of-stake konsensusalgoritme øger netværksbåndbredden, så hundredvis af transaktioner kan forekomme hvert sekund uden nogen forsinkelse.

Transaktioner på bølger udføres indbygget, så du behøver ikke oprette smarte kontrakter for at frigive tokens eller lave aftaler ved hjælp af den decentrale børs. Udviklere vil også sætte pris på de lave transaktionsgebyrer, som er faste. Overførsel af penge medfører kun et minimumsgebyr på 0,001 WAVES, hvilket også er det faste gebyr for eventuelle markedsordrer. Det koster 1 WAVES at frigive tokens, men brugerne behøver ikke betale noget for at bruge deres egne tokens.

API’et er det samme som open source-klienten, hvilket gør det nemt for udviklere at bruge. På grund af dette er udviklere i stand til at udforske klienten og selv oprette klientapplikationer.

Hvad med at bruge en Waves Node?

Udviklere kan også oprette deres egen Waves Node, som lader dem bygge applikationer med høj belastning og sikre på det. At køre din egen Waves Node er enkel, både at installere og køre. Med en Waves Node er du i stand til at udvinde WAVES samt MRT’er (Miners Reward Tokens). Du kan også være en leasingpulje til andre miners samlede minedrift.

Blockchain-noder validerer hver eneste operation inden for den decentrale udveksling for sikkerhed. Fordi DEX er inden for hver node og open source, kan du køre din egen DEX-forekomst. Waves Nodes har også en ordrematcher, der driver den decentrale børs. På denne måde kan tokenhandel, der ikke kræver overførsel af tokens mellem en blockchain-konto og en separat udveksling, også finde sted.

Waves Partnerships

Som tidligere nævnt samarbejdede Waves med Burger King i Rusland for at skabe “Whopper Coin”, der fungerer som en loyalitetsbelønning for deres kunder. Der blev udstedt 1 milliard whopper-mønter, og kunderne modtager en Whoppercoin for hver brugt rubel ($ 1 er 59 RUB). De kan indløse en Whopper-burger med 1.700 Whoppercoins, der opbevares i en digital tegnebog.

Andre bemærkelsesværdige partnerskaber er med GPB Digital, den digitale arm af Gazprombank, Ruslands tredje største bank:

rettet mod at tilbyde kunder omfattende ICO-tjenester (initial initial offering) og tilpassede blockchain-løsninger – specielt skræddersyet til den russiske metal- og minesektor.

Bølger har også indgået et samarbejde med Deloitte:

rettet mod at give klienter omfattende ICO-tjenester (Initial Coin Offering) og tilpassede blockchain-løsninger skræddersyet til specifikke forretningsopgaver.

Som du kan se, selvom Waves er i sin barndom, begynder det at skabe nogle stærke partnerskaber med store globale virksomheder.

Sådan køber du bølger

WAVES, valutaen til Waves Platform, er let at få. Du kan finde dem via Waves decentraliserede børs, et antal centraliserede børser, eller endda via Waves-klienten med et kreditkort eller betalt partnerskab. På grund af dette kan du bruge en række kryptovalutaer og FIAT-valutaer til at købe bølger.

Den nemmeste måde at købe det på i øjeblikket er ved at købe enten Bitcoin eller Ethereum og derefter bytte disse til det på en børs.

I dette afsnit viser vi dig, hvordan du kan købe bølger med et kredit- eller betalingskort ved hjælp af Coinbase websted og derefter bytte det til Waves på Changelly.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er nemt at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer. Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, at du bliver krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Coinbase sender dig derefter et link via e-mail for at bekræfte din e-mail-konto, når du først har klikket på linket i e-mailen, føres du til en bekræftelsesside. Du skal derefter tilføje dit telefonnummer og uploade et foto af dit id – dette kan være et pas, kørekort osv. Du skal også tilføje dine betalingsoplysninger, så du kan tilføje din bankkonto eller et betalingskort eller kreditkort efter behov – efter en kort periode bliver din konto derefter verificeret, og du kan derefter foretage dit første køb.

Coinbase-verifikation

Køb Ethereum eller Bitcoin

Til denne vejledning køber vi Ethereum for at bytte til vores målkryptovaluta. Årsagen til dette er, at det har langt billigere gebyrer end bitcoin for afsendelse, og transaktionen sker også meget hurtigere. Så i Coinbase, besøg fanen “Køb / Sælg” øverst, vælg “Ethereum”, vælg din betalingsmetode og indtast det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et US-dollarbeløb eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er færdigt, føjes dit Ethererum til din konto.

Brug af Changelly

Den næste fase er at bruge Changelly-webstedet til at bytte din Ether til Waves. Brug dette link og indtast, hvor mange Eth du vil konvertere, og det viser dig, hvor mange bølger du får til gengæld. Hvis du er glad, skal du gå videre og klikke på den grønne “Exchange” -knap.

På det næste skærmbillede bliver du bedt om at registrere en konto, som du kan gøre ved at bruge en social mediekonto eller indtaste din e-mail-adresse.

Registrering af Changelly

Når det er gjort, føres du til en side, der viser transaktionsoplysningerne – kontroller det og sørg for, at beløbene er korrekte. Når du er glad, skal du klikke på den grønne “Næste” -knap.

På det næste skærmbillede bliver du bedt om din Waves-tegnebog-adresse, hvor du modtager mønterne. Indsæt dette i feltet og klik på den grønne “Næste” -knap.

Changelly Wallet-adresse

Du får derefter vist en sidste bekræftelsesskærm igen, sørg for at alle detaljer er korrekte, inden du fortsætter.

Changelly-bekræftelse

Changelly vil derefter give dig en adresse, som du sender din Ether til, så kopier den adresse, som de giver dig, og gå derefter tilbage til din coinbase-konto.

Send Changelly til

Send dit Ethereum eller Bitcoin

I Coinbase skal du klikke på “Konti” og vælge din Ethereum-tegnebog til venstre og derefter klikke på “Send”.

Indtast den adresse, som Changelly gav dig før.

Send Ethereum

Klik på “Fortsæt”, og så bliver du muligvis nødt til at bekræfte transaktionen med din e-mail eller telefon, hvis du har aktiveret 2-faktor-godkendelse.

Transaktionen sendes nu over Ethereum-netværket og det tager kort tid at ankomme – du kan tjekke på din Changelly-konto, hvor den giver dig besked om følgende trin:

  1. Venter på betaling
  2. Udveksler
  3. Sender til din tegnebog

Når det er gennemført, vises en bekræftelsesmeddelelse på skærmen, der siger “Transaktion afsluttet”. Du kan nu kontrollere din Waves Wallet, hvor du kan bekræfte, at du nu ejer dine Waves.

Changelly Transaction Complete

Konklusion

Da Waves stadig er relativt ung, er der allerede adskillige planer om at udvide det i fremtiden med en række funktioner. Der vil være en ny UX og UI sammen med udvidet statistik over de tokens, der frigives. Bølger tilføjer en blockchain-messenger for lettere kommunikation. Der vil i sidste ende være smarte kontrakter og multisignaturer for sikkerhed. Udviklerne opretter også nye gateways til både kryptovalutaer og FIAT-valutaer.

Waves er stadig meget i sin barndom med mange nye funktioner, der kommer, til den nuværende pris på omkring $ 4 per bølge (pr. 19. september 2017) ser det ud til at være en god investering for fremtiden. Med de nye DEX UI og Mobile DEX-klienter lanceret, flere partnerskaber, der kommer og smarte kontrakter, der vil sætte det i konkurrence med andre platforme som Ethereum og NEO, skulle det se en betydelig stigning i værdien i løbet af de næste 12 måneder.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me