Begyndervejledning til ark

Begyndervejledning til ark

Ark er et innovativt nyt projekt baseret i Frankrig, der har til formål at forene mange forskellige tidligere uforenelige blockchain-netværk. De manglede deres 2.000 BTC ICO-mål tilbage i december 2016 og sluttede med 1.279,67BTC (værdi på $ 998.000 USD på det tidspunkt), men besluttede at fortsætte med deres køreplan, mens de tilbød valgfri refusion til investorer.

Ark-holdets primære mål er at bringe det bedste fra blockchain-teknologi til de forbrugende masser. I stedet for et simpelt investeringsmiddel som så mange altcoins og tokens på markedet, har Ark til formål at skabe, med deres egne ord, ‘et helt økosystem af sammenkædede kæder og et virtuelt edderkoppespind af uendelige brugssager, der gør ARK meget fleksibel, tilpasningsdygtig og skalerbar ‘.

Arkets grundlæggende idé er at gøre blockchain-teknologien mere tilgængelig for forbrugerne ved at tilbyde en bro til mange forskellige blockchain-netværk, der skal bruges samtidigt uden kedelig tid at skulle handle konstant med mønter for at få adgang til konkurrerende netværk som Bitcoin og Ethereum, de to mest udbredte blockchain-netværk.

Hvem står bag det?

Ark er udtænkt af nogle af nøgleudviklerne bag Berlin-baserede Lisk, det populære kryptokurrency og uafhængige blockchain-netværk, der blev sat i drift i maj 2016 og siden har opnået mainstream succes og brandgenkendelse inden for kryptokurrencymarkedet.

En forskelligartet gruppe af talentfulde individer, der forener sig om at realisere den vision, som vores 27 medlemmer deler – alle lidenskabeligt viet til samarbejde og udvikling af Ark-økosystemet.

François-Xavier Thoorens, som var en kerneudvikler af Lisk og medstifter / CTO af Donat.io, en platform til indsamling af donationer til sogne, er Arks udviklingschef og Mike Doty, der har erfaring inden for maskinteknik og hjalp med at fandt Crypti, en forgænger for Lisk, er administrerende direktør.

Hvorfor kunne dette være stort?

Arks hovedappel og grunden til, at det potentielt kunne revolutionere kryptovalutamarkedet og mere specifikt blockchain-teknologien, der understøtter det, er dets evne til at forbinde de forskellige konkurrerende blockchain-netværk sammen og bygge bro, så at sige mellem dem.

Dette er en big deal, fordi uden projekter som Ark kan mønter som Bitcoin, Ethereum og Lisk, for at bruge tre bemærkelsesværdige eksempler, ikke være interoperable på den samme blockchain, fordi teknologien er inkompatibel. Ark ændrer det ved at bruge SmartBridges, hvilket muliggør et sammenkoblet økosystem med blockchains. Det åbner også en hel verden af ​​andre muligheder, såsom at kunne udløse begivenheder på andre blockchains, for at give dig en idé om, hvor stort dette kunne være, og hvad der kunne gøres med det, Ark-bloggen viser de følgende eksempler:

 • Hvis du ville udløse en ETH-smart kontrakt, men holde ark, kunne du bare sende instruktionerne gennem ark SmartBridge lige i tegnebogen for at udløse begivenheden.
 • Du vil udstede en post i Factom, men du holder kun ARK. Så du vil gå til din ARK tegnebog, indtaste de korrekte oplysninger og instruktioner til FCT-kæden via fanen SmartBridge.
 • Jeg vil sende 10 ARK til min ETH-tegnebog. Dette ville kræve en kodet lytter med en back-end-evne til at veksle valutaer. Når jeg først har sendt min 10 ARK til min ETH-tegnebog, ser den kodede lytter denne TX (transaktion) som en udvekslingsfunktion og handler i overensstemmelse hermed.

En af nøgleegenskaberne for Ark er den hastighed, hvormed transaktioner behandles på blockchain. Webstedet hævder, at Arks Core er konfigureret til at producere ultrahurtige transaktioner med otte sekunders blok gange – dette er langt over, hvad Bitcoin, Ethereum eller stort set ethvert andet altcoin på markedet kan opnå, og som sådan giver Ark en stærk fordel i forhold til mange mere etablerede mønter. Derudover er Ark meget skalerbar, hvilket betyder, at højere gennemstrømning er tilgængelig, når ARK har brug for det, så efterhånden som Ark bliver mere populært, og flere transaktioner finder sted pr. Sekund, kan infrastrukturen stadig opretholde sin imponerende behandlingshastighed.

Et andet innovativt træk ved Ark er den demokratiske måde, hvorpå projektet køres. ARK leverer et mere decentralt afstemningssystem end andre DPoS (Delegated Proof of Stake) konsensusmodeller. Stemmevægt fordeles på tværs af alle stemmer i stedet for at tildele 100% vægt til hver stemme, hvilket gør det næsten umuligt for en overtagelse af hele netværket.

Belønningsprocessen i Ark fungerer som følger:

 1. Konti stemmer med deres Ark for delegerede.
 2. De delegerede med flest stemmer (top 51) har lov til at skabe nye blokke.
 3. For hver forfalsket blok får en delegat en belønning
 4. Delegaten kan beslutte at betale nogle belønninger til sine vælgere

Læs her om delegationsprocessen og her om smedningsprocessen.

Vi synes Ark er et meget lovende projekt med en stærk kerne team af udviklere som har potentialet til at revolutionere kryptovalutamarkedet.

Ark tegnebog

Ark har sin egen officielle desktop tegnebog, som du kan download her. For at oprette din Ark-tegnebog skal du downloade klienten og klikke på “Opret konto” -linket, der består af et antal ord – kopier disse sikkert ned et sted. Klienten vil derefter bede dig skrive 3 ord fra frøet, når det er gjort, bliver din nye tegnebog konfigureret, og du har din adresse til at overføre dine Ark-tokens til.

Ark tegnebog

ICO detaljer

Arc ICO sluttede den 11. december 2016. Salget rejste 1.279,67BTC, ($ 998.000 USD på det tidspunkt), hvilket var under projektets mål på 2.000 BTC. Efter meget samfundsovervejelser besluttede holdet at fortsætte med deres køreplan, mens de tilbød valgfri tilbagebetaling til alle investorer, der ønskede dem.

ARK-tokens blev distribueret på det tidspunkt, hvor genesisblokken blev smedet, hvilket var tidligere i år. Hvis finansieringsmålet ikke blev nået, var planen at returnere investeringer til deltagerne i form af fuld refusion. Som tidligere nævnt blev der imidlertid truffet en beslutning om simpelthen at tilbyde investorer mulighed for at anmode om tilbagebetaling; Ark beholdt de fleste af de midler, der blev indsamlet under ICO.

24 timer efter afslutningen af ​​tokenudvekslingen blev 20% af midlerne frigivet fra deponering til ARK-udviklingsteamet. Disse oprindelige midler blev brugt til at betale for virksomhedsdannelsesgebyrer, tidlig ansættelse af udviklere, organisering af et juridisk team og andre forretningsrelaterede betalinger.

De resterende midler skal og vil fortsat blive brugt til at opbygge ARK-netværket, udvikle SmartBridge-links med andre blockchain-netværk, fremstille Smartcards og promovere ARK-tjenester.

Tidslinje

 • 1. februar 2017 – ARK Mainnet Launch
 • Sent i 2017 – Udvikling af et P2P-kortnetværk og SmartBridge-links til Bitcoin-, Ethereum- og Lisk-netværket
 • Tidlig 2018 – Implementering af Smartcard P2P-betalingssystem og yderligere Bridged Blockchain Support
 • Ved udgangen af ​​2018 – Økosystemudvikling

Konklusion

Ark ser ud som et fantastisk projekt at komme bagud. Succesen med Lisk og Crypti er et vidnesbyrd om Ark-teamets udvikling og ledelsesstyrke. Derudover har Ark den reelle magt til at ændre den måde, folk køber og handler på og bygger på andre blockchain-netværk, hvilket giver det en klar fordel i forhold til de utallige andre altcoins på markedet.

Faktisk på tidspunktet for pressen, Ark’s SmartBridge funktionalitet inkluderer, men er ikke begrænset til Bitcoin, Ethereum og Lisk. Derudover tilbyder Ark et fysisk kortsystem, der er ideelt til dem, der gerne vil undgå traditionelle bankkonti.

Og med hensyn til det underliggende token er ѦRK-mønten hurtig, sikker og stabil ved hjælp af delegeret bevis for indsats og PBFT (Practical Byzantine Fault Tolerance) for at sikre netværket.

I skrivende stund (24. august 2017) handler Ark-token til $ 1,65, vi kørte for nylig en afstemning på Twitter for at finde folks forudsigelser for det i slutningen af ​​året – flertallet troede, at Ark ville nå $ 5.

Hvem elsker ARK? Forudsigelser for pris ved udgangen af ​​2017? #ark @ArkEcosystem #arkecosystem $ ark $ ARKBTC

– Blockonomi (@blockonomi) 17. august 2017

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me