Beginners Guide to Odyssey: A Peer to Peer Sharing Economy

Odyssey Coin OCN Guide

Udviklerne af Odyssey-mønt sigter mod at anvende blockchain-teknologi på den spirende peer-to-peer-delingsøkonomi eksemplificeret af virksomheder som Airbnb og Uber. Odyssey’s udviklere forestiller sig, at ressourcer deles langs en blockchain med relativt lidt centralisering og en højere grad af sikkerhed og tillid end traditionelle systemer. Denne drøm om en one-size-fits-all delingsøkonomi er lige så gammel som selve Internettet, argumenterede udviklerne.

Odyssey Coin OCN Guide

”Internettet havde sin oprindelse som et redskab til udveksling af information, og dets tidligste gentagelser tjente kun udvalgte videnskabelige og militære samfund. Over tid blev det World Wide Web, hvor kraften fra peer-to-peer-netværk blev integreret, ”skrev udviklerne. “Det er ikke kun information, der deles i dag – det handler bare om alt.”

Hvad er udviklerens mission?

Odyssey-projektets mål er ret høje – udskiftning af en økonomi baseret på privat ejerskab. I Odyssey’s modige nye verden har alle noget at bidrage til økonomien som helhed, og ingen ejer noget fuldstændigt.

Om Odyssey Coin

“I fremtiden vil deling blive normen, og privat ejerskab vil være en luksus,” skrev udviklerne i deres hvidbog. ”Man ejer måske intet, men alle kan bare dele alt. Man kan justere dine udgifter fleksibelt i overensstemmelse med efterspørgslen. Man vil købe noget i det omfang, man faktisk har brug for det i stedet for at bruge mere. Deling vil muliggøre udnyttelse af ekstra ressourcer og øge samfundets samlede indkomst og velfærd. ”

Denne utopi kan kun opstå, argumenterer udviklerne ved et peer-to-peer-delingssystem, der er åbent, sikkert og i stand til at kommunikere let med en række andre peer-to-peer-tilbud.

Hvordan virker det?

Odyssey’s peer-to-peer-delingsøkosystem er afhængig af tre hovedbidragere – tjenesteudbydere, forbrugere og korrekturlæsere. En enkelt person kan indtage alle tre roller samtidigt i forskellige delingssystemer, alle sammenkædet af Odyssey-rygraden.

Tjenesteudbydere bruger tokeniserede aktiver på blockchain til at tilbyde deres tjenester til deling, på samme måde som Uber tilbyder rides eller Airbnb tilbyder senge. Forbrugere kan ligeledes gøre brug af de delte tjenester, der tilbydes af tjenesteudbyderne, mens korrekturlæsere fungerer som en slags kvalitetskontrol via blockchain. Al information indeholdt i blockchain er sikker og gennemsigtig på grund af blockchain’s kryptografiske natur. Oplysninger om blockchain distribueres også iboende, hvilket giver alle niveauer adgang til tidligere proprietære oplysninger.

Infrastruktur

Odyssey’s klassificeringssystem er også unikt ved at bruge sin OCN-mønt som både brændstof og incitament til blockchains fortsatte udvikling. Dette er i modsætning til mere traditionelle delingsmodeller, der er afhængige af tredjepartsanmeldelser for at bedømme tjenesteudbyders kvalitet.

Hvordan adskiller Odyssey sig fra traditionelle peer-to-peer-delingstjenester?

Odyssey’s vigtigste klage over den traditionelle peer-to-peer-servicemodel er dens segmenterede karakter. Rides kan kun deles på ride-delingssystemer, senge på sengedelingssystemer osv. Odyssey sigter mod at forene disse systemer i et sammenhængende økosystem, der forbinder tjenesteudbydere, kunder og korrekturlæsere på et peer-to-peer-delingsweb.

Odyssey’s ultimative vision er en økonomi, der er næsten fuldstændig decentraliseret. Denne hypotetiske økonomi fokuserer mere på individet og individets evne til at bidrage på tværs af flere delingsplatforme. Kort sagt planlægger Odyssey at fjerne den årtusind gamle virksomhedsmodel. En gruppe behøver ikke længere at forene sig for at levere en vare eller tjeneste, hvis den vare eller service kan leveres af enkeltpersoner, der er spændt langs blockchain.

Odyssey stræber også efter at bryde delingsmonopoler, der strider mod bestræbelsens ånd.

”For det første er nuværende platforme for delingsøkonomi tosidede systemer, der er præget af stærke netværkseksternaliteter, hvilket skaber tendensen mod naturligt monopol og giver mulighed for at tjene høje margener af selve platformen. Dette hæver driftsomkostningerne, der deles af udbydere af aktiver, ”skrev udviklerne. ”For det andet er de, der tjener mest, langs udbudssiden af ​​delingsøkonomien ejere af værdifulde aktiver. I betragtning af at alle let kan omdanne deres aktiver til delt kapitalaktiver, er ejerskab af værdifulde varer typisk koncentreret i en lille gruppe velstående mennesker. Afslutningsvis har ikke alle råd til ejerskabet af værdifulde aktiver. ”

Ved at frigøre alle individers potentiale til at deltage i en delingsøkonomi håber Odyssey at give masserne mulighed samtidig med at gøre alle tjenester både billigere og mere frit tilgængelige.

Hvem er holdet bag Odyssey?

Odyssey viser sine to primære rådgivere som Yi Shi og Justin Sun. Yi Shi er administrerende direktør for Shanghai’s Avazu Holding, mens Justin Sun er drivkraften bag Tron-mønt.

Hold

Rådgivningsteamet inkluderer også Goh Jian Kai, grundlægger og administrerende direktør for RateX, et sydøstasiatiske grænseoverskridende betalingssystem.

Hvem er Odyssey’s partnere?

Odyssey’s forretningsmodel er stærkt afhængig af partnere til at videreudvikle et mangesidet delingsøkosystem. Fra maj 2018 har Odyssey udviklet partnerskaber med flere store navne, herunder IBM og Amazon Web Partners. To af de tidligste partnerskaber var OBike og Tron.

OBike er et stationøst cykeldelingsselskab i Sydøstasien, og Tron er en kryptokurrency, der har til hensigt at springe konkurrenter, som Ethereum, for at skabe en slags Web 4.0 baseret på decentraliseret oprettelse og distribution af indhold. Tron-leder Justin Sun er en af ​​de primære rådgivere for Odyssey.

Hvordan planlægger Odyssey at løse problemer med skalerbarhed?

Odyssey’s drømme er store, og det vil i sidste ende kræve et massivt netværk af tjenesteudbydere, kunder og anmeldere. Odyssey planlægger at implementere et midlertidigt system til registrering af i det mindste nogle transaktioner offline, der skal indtastes i blockchain på et senere tidspunkt. Odyssey planlægger imidlertid også stærkt at basere fremtidige forbedringer af udviklingen inden for Ethereum blockchain. Da denne blockchain løser sine problemer med skalerbarhed, vil disse løsninger blive anvendt på Odyssey.

OCN-token

Fra maj 2018 handlede Odyssey (OCN) på større børser til lidt over $ 0,03 med en samlet markedsværdi på ca. $ 70 millioner og en daglig handelsvolumen på ca. $ 42 millioner. Den cirkulerende forsyning pr. Maj 2018 var 2 mia., Og mønten samlede forsyning er 10 mia. OCN kan købes på følgende børser:

  • Huobi
  • Gate.io
  • Kucoin
  • HitBTC
  • IDEX
  • Bit-Z
  • Cobinhood

Hvor kan jeg lære mere?

Besøg Odyssey-projektets hjemmeside her og tjek dens hvide papir her.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me