Beginners Guide to Dropil: Autonomous Trading & Arbitrage Platform

Dropil Guide

Ifølge Dropils tagline har dette projekt til formål at “automatisere kryptovalutaverdenen.” I praksis betyder det, at Dropil tager sig af alt det hårde arbejde, når det kommer til at analysere, handle og opbevare kryptovaluta via en række autonome værktøjer.

Dropil Guide

Dropil er stolt af at fjerne stress fra processen med at investere i kryptokurrency og simpelthen komme ind i kryptoværdien. Der er også et stærkt, aktivt fællesskab på Telegram, hvor du kan finde masser af support og information samt et socialt aspekt af Dropil.

Hvad er nogle nøglekarakteristika ved Dropil?

For at hjælpe platformen med at skille sig ud fra mængden vælger Dropil smart rapportering, der fokuserer på enkelhed, der leverer de oplysninger, du har brug for i stedet for at spilde tid og kræfter med obskure analyser, du ikke er ligeglad med. Dropil gør det også muligt at trække sig tilbage når som helst og hvor som helst. Dropil er endda gratis at bruge, hvor det eneste krav for at få adgang til tjenesten holder Drops. Der er ingen administrations- eller transaktionsgebyrer.

Dropil

Autonom handel med Dropil

En af nøglefunktionerne i Dropil er Dex, dens smarte handels bot, der giver mulighed for enklere automatiseret handel. Den dynamiske logiske swapping og diversificering, der bruges af bot, kan ikke matches med resultater i modsætning til andre platformers. Dex blev designet til at bruge dyblærende dynamiske algoritmer til at lave handler. Disse algoritmer blev udviklet internt og vil hjælpe dig med at få den bedst mulige fortjeneste. Holdet har perfektioneret Dex i løbet af det sidste år, så det bytter og skalerer automatisk strategier baseret på live handelsmarkeder for enhver krypto på enhver børs. Derudover opdaterer Dex-systemet konstant automatisk baseret på beregninger fra nye handelsdata.

Autonom handel

For ensartede resultater, der maksimerer profit og minimerer risiko, har Dex flere sikkerhedsnet på plads. En af hemmelighederne til Dexs succes er, at den har diversificering på tværs af platforme i stedet for kun at bruge en kryptovaluta. Dex-systemet samler også investeringer sammen afhængigt af dit valgte risikoniveau, så dine investeringer forbliver altid beskyttet.

Dropil arbitrage analyse

En anden bot, den smarte arbitrage-bot ved navn Arthur, giver arbitrage analyse. Arthur giver alle de oplysninger, du har brug for, så du er opmærksom på de bedste arbitragemuligheder med det samme. Arthur arbejder på at overvåge børser og mønter, som du vælger, og viser tydeligt deres prisforskelle. Systemet kan overvåge 13 forskellige børser for disse prisvariationer uden at kræve en brugerkonto f API. Holdet planlægger at tilføje mange flere børser i fremtiden for at forbedre Arthur’s funktionalitet.

Arbitrage

Du kan tilpasse Arthur, uanset hvad du vil, med mulighed for at overvåge alle 13 børser og 10 kryptovalutaer eller så få som du vil. Juster dine præferencer ved at markere og fjerne markeringen i afkrydsningsfelter. Modtag meddelelser via Telegram og e-mail, når du når din valgte alarmtærskel. Arthur er gratis at bruge til Drop-indehavere med mindst $ 50 i krypto.

Dropil har også planer om at tilføje premiumfunktioner i fremtiden, herunder SMS-underretninger, tekstmeddelelses arbitrage-udførelse, tilpassede alarmer til hver udveksling og mønt og tilføjelse af Exchange API-nøgler for at muliggøre automatisk arbitrage.

Hvad skal du vide om Dropils Smart Wallet?

Ud over de andre funktioner har Dropil sin egen smarte tegnebog, der giver mulighed for sikker opbevaring af dine kryptokurrencyaktiver. Sammenlignet med andre tegnebøger er denne smartere, mere fleksibel og sikrere, og den har en enklere grænseflade. Tegnebogen inkluderer en dedikeret personlig assistent-bot ved navn Max.

Drop tokens

Dråber er ERC-20-hjælpemærker bag Dropil-systemet. Dråber strømmen til alle dele af Dex-systemet, hvor brugerne stoler på dem til opbevaring og investering af midler.

Drops leverer hurtige transaktioner med tilladelse til Ethereum blockchain. Disse tokens er også sikre med de transaktioner, der er registreret offentligt på Ethereum-blockchain, hvilket gør dem sporbare. Der er også et begrænset udbud af Drops for at forhindre deflation og hjælpe med at forbedre prisen med stigende efterspørgsel og adoption. Dropil forudsiger, at Drop-tokens vil værdsætte i værdi over tid, hvilket vil øge nettoafkastet.

DROP-tokens

Dex-systemet bruger Drop-tokens til at kontrollere aktivvolumener, der administreres af sine smarte handelsalgoritmer. De er også nøglen til at bruge Arthur til arbitrage og styrer tegnebogens banebrydende smarte funktioner, såsom Max.

Der vil maksimalt være 30 milliarder dråber, der nogensinde er oprettet, som blev genereret under token-begivenheden den 10. januar. 60 procent af tokens blev distribueret og solgt under ICO, hvor 20 procent gik til grundlæggerne, 15 procent til Dropil-hvælvet og 5 procent til Dropil-teamet. Der er også en lås på 50 procent af grundlæggerens tokenforsyning.

I skrivende stund er Drops tilgængelige på Tidex som et handelspar med BTC eller ETH og på IDEX som et par med ETH eller DAI. Dropil planlægger at arbejde på at udvide antallet af børser, der tilbyder Drops.

Hvordan kommer du i gang med Dropil?

De, der ønsker at drage fordel af Dropil for at komme ind i kryptokurrency, skal bare starte med køber dråber. Derfra kan du oprette en gratis konto og begynde at bruge alle de værktøjer, du ønsker, inklusive Dex, Arthur og Max. Da du har fuld kontrol over dine Drops, kan du automatisk geninvestere dine afkast, hvis du bruger Dex eller udbetaler, når du vil.

DROP-tokens er i øjeblikket tilgængelige på følgende børser:

  • Tidex
  • RightBTC
  • IDEX

Køb dråber

Hvordan ser Dropil-køreplanen ud?

Forudsalget fra Dropil startede den 26. januar med ICO, der varer fra 7. februar til 7. marts. Mobilbøgerne til de mest populære operativsystemer lanceres i april og maj 2018. Mellem april og juni implementerer Dropil en høj grænse investeringer. Holdet arbejder på at integrere Drops i større offentlige børser. Fra og med 3. kvartal vil de begynde at diskutere implementeringen af ​​en næste generations pensionsplan med platformen.

Konklusion

Dropil er en innovativ platform, der lader brugere komme ind i kryptovaluta og øge deres aktivitet i samfundet via handel, arbitrage og meget mere. Dropil skiller sig ud fra andre platforme med sit udvalg af smarte bots, der tjener specifikke funktioner og giver automatisering og algoritmebaseret rådgivning. Dem, der søger en enklere måde at holde og investere i kryptokurrency, bør bestemt se nærmere på Dropil.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me