Beginner’s Guide to Revain: Blockchain-Based Review System

Revain udnytter blockchain-teknologien til at revolutionere den måde, vi forlader anmeldelser på. Det markedsfører sig selv som den “første pålidelige reviewplatform, bygget med blockchain-teknologi.” Dette er den eneste platform til forretningsevaluering, der er baseret på blockchain.

Holdet bag Revain erkender, at i dagens verden er en af ​​de største faktorer, der bestemmer, hvilket produkt folk køber, anmeldelser. Desværre har de virksomheder, der er vært og administrerer anmeldelser, været kendt for at redigere og slette anmeldelser. For at gøre tingene værre viser forskning, at mellem 20 og 60 procent af alle anmeldelser, der findes online, er falske.

Overvej desuden, at hver positive anmeldelse tiltrækker omkring fire kunder, og en negativ afskrækker omkring 11. Med så mange salg på spil er det fornuftigt, at virksomheder ønsker falske positive anmeldelser. Revain ændrer alt dette med en anmeldelsesplatform, hvor du ikke kan ændre anmeldelserne.

Hvordan adresserer Revain problemet?

Revains store forskel er, at den er baseret på blockchain, så når en anmeldelse er indsendt, kan den ikke ændres eller slettes. På denne måde kan virksomheder ikke justere eksisterende anmeldelser for at få dem til at se bedre ud eller betale en anden (som dem, der har ansvaret for hjemmesiden, som anmeldelserne er på) for at gøre det.

Revain dækker flere segmenter, herunder anmeldelser om ICO’er, kryptovalutaudvekslinger, e-handel og hurtigtgående forbrugsvarer (FMCG).

Hvordan forhindrer Revain virksomheder i at skrive falske anmeldelser?

Selvom en anmeldelse ikke kan ændres eller slettes, er der stadig potentiale for at sende falske anmeldelser. For at bekæmpe dette har hver bruger en grænse for at sende fem anmeldelser hver dag. Der er også et Know Your Customer-system, der forhindrer masseregistreringer, så en virksomhed ikke bare kan ansætte nogen til at oprette 20 forskellige konti og sende 100 anmeldelser af sine produkter. Kend din kunde beskytter dig også mod overforbrug. Med smarte kontrakter og DAO behøver brugerne ikke at stole på platformen til at gøre andet end at eksistere.

Revain netværkseffekt

Derudover skal hver Revain-gennemgang gennemgå en totrinsbekræftelsesproces for at forhindre falske indsendelser. Det første verifikationstrin er kunstig intelligens, mens den anden verifikation er manuel. Den kunstige intelligens er en del af et tæt samarbejde med de højteknologiske IBM AI-systemer. Maskinindlæringen registrerer alle typer uberettiget tekst, herunder misbrug, oversvømmelse og spam. Revain vil hjælpe med at give verden en autentisk base af menneskelige meninger til computere, som holdet føler vil være nødvendigt, efterhånden som der udvikles flere forhold mellem maskine til maskine..

Hvad er nogle vigtige komponenter i Revain?

Revain har to tokens. RVN giver brugerne motivation for at fortsætte med at være aktive. Det andet token, R, arbejder med en ikke-lineær konverteringsmekanisme for at skabe et internt token, der er absolut stabilt. Derudover gør Revains brug af Ethereum-platformen det muligt for systemet at være gennemsigtigt for at garantere uforgængelighed og uforanderlighed.

Hvordan drager brugerne fordel af Revain?

Den mest åbenlyse fordel ved Revain er, at de, der besøger platformen, får pålidelige anmeldelser om de produkter eller tjenester, de er interesseret i. På denne måde kan de træffe en uddannet beslutning uden at skulle bekymre sig om falske anmeldelser. Derudover belønnes de hver gang en bruger sender en anmeldelse. De modtager RVN-tokens, hvis deres anmeldelse passerer filtreringstrinnet, hvilket enhver autentisk let skal gøre.

Hvorfor bruge Revain?

Vil Revain hjælpe markedet?

Teamet hos Revain føler også, at platformen vil hjælpe markedet via pålidelige anmeldelser. Dem med dårlige anmeldelser og dårlige vurderinger vil have færre kunder, medmindre de forbedrer deres produkter. Samtidig vil de virksomheder, der producerer gode produkter, modtage positive anmeldelser og få kunder. Resultatet skulle være færre dårlige produkter, da efterspørgslen efter de pågældende mærker aftager.

Hvordan vil virksomheder drage fordel af Revain?

Virksomheder vil også drage fordel af Revain ved at få reel feedback fra deres kunder. De kan høre, hvad deres kunder virkelig synes om deres produkter uden at spekulere på, hvilke anmeldelser der ligger i deres favør, fordi korrekturlæseren blev betalt. I stedet kan de faktisk lære, hvad kunderne synes. Når en virksomhed producerer et kvalitetsprodukt, kan Revain forbedre sit salg, efterhånden som flere kunder skriver positive anmeldelser.

Kan anmeldelser bestrides?

Det er muligt, at anmeldelser bestrides, ligesom en virksomhed kan svare på en anmeldelse på et websted og adressere kundernes bekymringer. Forskellen er, at hele samtalen vises offentligt og for evigt, så der er ingen måde for virksomheden at skjule dårlig kundeservice. På samme måde vil alle vide, om nogen lyver om kvaliteten af ​​deres produkt i håb om, at sælgeren sender dem en erstatning gratis og lader dem beholde den gamle. Hverken korrekturlæseren eller det pågældende firma kan skjule noget med blockchain, der gemmer samtalen.

Hvordan fungerer Revain med resten af ​​Blockchain?

Ud over at levere anmeldelser til tjenester og produkter kan Revain også omfatte anmeldelser til ICO’er og mere. I betragtning af det store omfang af branchen og dens nuværende vækst kan dette være meget vigtigt. Revain påpeger, at lige inden for første halvdel af 2017 samlede ICO’er over 1,3 milliarder dollars i omsætning uden nogen måde at vide, hvilke virksomheder der vil levere kvalitetsteknologier og innovationer. I fremtiden kan Revain være en måde for brugere at dele indsigt som denne.

Revain R Token

Sådan køber du Revain R-token

Nu er tokensalget slut, du er i stand til at købe tokens på forskellige børser.

Du er ikke i stand til at købe R med “Fiat” -valuta, så du bliver nødt til først at købe en anden valuta – de nemmeste at købe er Bitcoin eller Ethereum, som du kan gøre på Coinbase ved hjælp af en bankoverførsel eller betalingskortkøb og derefter bytte det for R ved en udveksling som Kucoin.

Tilmeld dig Coinbase

For første gang købere af kryptovaluta anbefaler vi, at du bruger Coinbase til at foretage dit første køb – det er nemt at bruge, fuldt reguleret af den amerikanske regering, så du ved, at det er et af de sikreste og mest hæderlige steder at købe kryptovaluta fra. Coinbase tilbyder muligheden for at købe Bitcoin, Litecoin og Ethereum med et kredit- eller betalingskort eller ved at sende en bankoverførsel. Gebyrerne er højere for kort, men du modtager din valuta med det samme.

Du bliver nødt til at udføre en vis identitetsbekræftelse, når du tilmelder dig, da de skal overholde strenge økonomiske retningslinjer.

Sørg for at bruge vores link til at tilmelde dig, at du bliver krediteret $ 10 i gratis bitcoin, når du foretager dit første køb på $ 100.

Coinbase-websted

For at komme i gang skal du klikke på knappen “Tilmeld”, hvor du føres til en registreringsformular, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mail og vælge en adgangskode.

Køb Ethereum

Til denne vejledning køber vi Ethereum for at bytte til vores målkryptovaluta. Årsagen til dette er, at det har langt billigere gebyrer end bitcoin for afsendelse, og transaktionen sker også meget hurtigere. Så i Coinbase, besøg fanen “Køb / Sælg” øverst, vælg “Ethereum”, vælg din betalingsmetode og indtast det beløb, du ønsker at købe – du kan enten indtaste et US-dollarbeløb eller et antal Ether.

Køb Etherum

Du bliver derefter bedt om at bekræfte din transaktion, hvis du betaler med et kort, skal du muligvis udføre en bekræftelse hos din kortudbyder. Når det er færdigt, føjes dit Ethererum til din konto.

Køb R på Kucoin

Du kan nu sende din Ether over til Kucoin for at foretage dit køb af Revain. For at finde ud af mere om Kucoin, herunder hvordan du tilmelder dig og handler, kan du læse vores komplette anmeldelse her.

Kucoin

Revain er også tilgængelig på følgende børser:

  • OKex
  • HitBTC
  • Cryptopia
  • Mercatox
  • EtherDelta

Hvordan ser Revain-køreplanen ud?

I 1. kvartal af 2018 tilføjer Revain flere projekter til dashboardet og oversætter platformen til yderligere sprog. I 2. kvartal begynder teamet at gemme anmeldelser i blockchain, oprette mobilapplikationen og opbygge AI-analyseanalysesystemet. Q3 vil se lanceringen af ​​deres RVN-token og tilføjelsen af ​​deres review-incitamentsystem. Endelig vil Q4 omfatte frigivelsen af ​​Revain Gaming anmeldelser og samarbejde med giganter inden for spilindustrien.

Konklusion

Falske anmeldelser er et meget reelt problem, der kan påvirke både forbrugere og virksomheder. Revains unikke tilgang til gennemgangsprocessen ved hjælp af blockchain skal give mulighed for ærlige anmeldelser, som brugerne kan stole på. Når det er tilgængeligt som en mobilapplikation, har Revain potentialet til at blive meget populært, især på grund af incitamenterne til korrekturlæsere.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me