Beginner’s Guide To Kin: Cryptocurrency for a Digital Services Ecosystem

Kik Kin Cryptocurrency Guide

Sociale medieplatforme, som Facebook og Twitter, giver brugerne mulighed for at oprette indhold, men de eneste der drager fordel af dette er virksomhederne selv. Instant messaging-applikationer tjener også penge på og profilerer brugerdata uden kompensation til brugerne. Kik sigter mod at ændre alt dette med deres nye kryptokurrency Kin der vil leve i deres Kik instant messaging-app.

Kin Cryptocurrency

Hvad er Kik?

Hvis du har levet under en sten i de sidste ni år – er Kik rangeret 7. i sociale netværksapps ifølge AppAnnie. Det blev grundlagt i 2009 af Ted Livingston og har over 150 ansatte med 4 kontorer over hele kloden. Det er en af ​​verdens mest anvendte chat-apps og den femte største søgeudtryk i iOS App Store. Det er meget populært blandt teenagere og unge voksne i alderen 13 til 24 år. Størstedelen af ​​brugerne bor i USA. Fordelen ved at Kik lancerer Kin-økosystemet er, at det har en eksisterende brugerbase på 15 millioner mennesker. På grund af Kiks popularitet vil dette sikre en god grad af adoption af dets nuværende brugerbase. Kik Messenger er et freeware-program, men dets kildekode er privat og proprietær.

Kik

Hvordan vil Kik lancere et open source-produkt, hvis deres software er proprietær?

En del af Kiks decentraliseringsstrategi er at bevæge sig væk fra en privat kildekodebase. Dette vil ske i etaper. Dette er for at sikre, at udviklere og partnere kan integrere og udvide sig i den eksisterende Kik-kodebase. Da Kik køres for fortjeneste, vil virksomheden bevæge sig væk fra denne konkurrenceposition og snarere vedtage en samarbejdsvillig tilgang til at opbygge Kin-samfundet ved at gå open source.

Hvorfor besluttede Kik at starte en kryptovaluta?

I 2014 introducerede Kik Messenger Kik Points. Dette eksperiment sluttede i 2016, men det var en succes. Udviklere ønskede at se, hvad brugerne gør med social valuta i en messaging-app. Det gennemsnitlige antal transaktioner i appen var næsten tre gange så stort som Bitcoin-netværket på det tidspunkt. Dette beviste over for Kik, at der er en bestemt brugssag for en kryptovaluta inde i en chatapplikation. Kryptovalutaer er ofte vanskelige at forstå for ikke-tekniske mennesker, men Kik sigter mod at gøre det meget brugervenligt for alle at bruge.

Hvordan det virker

Hvad er Kin-økosystemet?

Kiks ultimative mål er at udvikle Kin økosystem ind i en decentral organisation. Alle de digitale tjenester, den leverer, skal være gennemsigtige og tilgængelige. Kik ser sig selv som en deltager i dette nye økosystem i stedet for en udlejer. To af de fremragende funktioner i dette økosystem er Kin Rewards-systemet og den decentrale identitetstjeneste.

Kin økosystem

Hvad er Kin Rewards Engine?

Kin Rewards Engine fungerer som en profitdelingsmekanisme. Det giver alle interessenter i Kin-økosystemet mulighed for at drage fordel af organisationens vækst. Dette er en fond, der låser et flertal af Kin-kryptovalutaen. Dette indstilles til 60% af den samlede levering af Kin. Dette deles med bidragydere til Kin-økosystemet. Hvert år frigives 20% af de resterende belønningsmidler, der ikke blev tildelt, som yderligere incitamentsbelønninger til alle, der har bidraget til Kin-økosystemet. Desuden vil 5% af belønningsfonden blive brugt til operationer og markedsføring. Dette er gennemsigtigt, og alle kan se, hvordan midlerne bruges.

Kin-belønninger

Kin-kryptovalutaen er deflationær, hvilket betyder, at den stiger i værdi over tid i modsætning til fiat-valutaer. Procentdelen af ​​belønninger vil falde over tid i forhold, når Kin vinder værdi. Belønningerne fordeles i forhold til brugen. Dette betyder, at algoritmer bestemmer, hvor mange belønninger der tildeles hver bruger baseret på hvor meget Kin de har genereret. Først udføres det manuelt af Kin Foundation. Senere bliver det dog fuldt automatiseret ved hjælp af smarte kontrakter.

Hvad er Kin Identity Service?

En enkelt, decentral identitet er nøglen til at tilbyde pålidelige tjenester i blockchain-æraen. Kin vil udvikle sin egen identitetstjeneste samt integrere med andre tredjeparts identitetstjenester såsom OneName, uPort og Tastebase. Dette giver brugerne mulighed for at handle på tværs af forskellige tjenester, der er knyttet til deres egen, verificerede identitet.

Hvad er Kin Foundation?

Det Kin Foundation er en non-profit organisation, der styrer væksten i Kin-økosystemet. Det er baseret på principperne om åben regeringsførelse. Dette betyder, at alle processer er gennemsigtige og retfærdige. De vil passe på leveringen af ​​KIN-kryptokurrency såvel som Kin Rewards Engine. Dette er en midlertidig løsning, indtil hele Kin-økosystemet kan fungere som en decentraliseret autonom organisation (DAO).

Kin Foundation

Hvad er Kin-kryptokurrency?

Navnet Kin er meget velegnet til en social kryptokurrency. Det indebærer forestillingen om familie eller at være beslægtet. Kin Rewards Engine, som er den økonomiske incitamentsmekanisme, drives af dette token. Kin er et Ethereum ERC-20-kompatibelt token. De funktioner, der allerede er indbygget i Ethereum-økosystemet, gør det til en god pasform for Kin-kryptovalutaen.

Hvordan kan brugere tjene kin?

Brugere kan tjene Kin ved at bruge deres opmærksomhed. Dette gøres ved at bidrage med værdi til samfundet, kurere andre brugeres indhold eller ved at oprette originalt indhold. Kin lagres i en kryptotegnebog inde i appen, der er linket til en brugers Kik-konto. Som standard har hver bruger allerede en tegnebog, så den fjerner barrieren for at deltage. Brugere behøver ikke downloade yderligere software eller håndtere lange og forvirrende tegnebogadresser. Alt er problemfrit integreret i den sociale chatoplevelse. Brugere kan også sende og modtage Kin uden for Kik-applikationen ved hjælp af Ethereum blockchain.

Hvordan kan brugere købe Kin?

Kin kan købes på følgende børser:

  • Mercatox
  • Bancor
  • IDEX
  • COSS
  • YoBit

Hvordan kan brugere bruge Kin?

Brugere kan bruge Kin ved at købe produkter og tjenester, der tilbydes af alle på Kin-økosystemet. Disse er virtuelle produkter, såsom adgang til premiumindhold eller tip en anden person for at skabe godt indhold.

Hvad er udfordringerne med Ethereum Blockchain?

Ethereum-blockchain er allerede meget overbelastet, og transaktionens bekræftelsestider kan være langsommere, end brugerne forventer af en applikation af forbrugerkvalitet. Ethereum-blockchain kræver også, at der betales transaktionsgebyrer pr. Transaktion i form af gas. Som med mange andre Ethereum-baserede tokens vil Kin også udvikle sin egen centraliserede sidekædebog. Det har en åben API, så udviklere kan udvide funktionaliteten. Dette øger transaktionshastigheden, undgår Ethereum-netværksgebyrer og reducerer belastningen på den offentlige Ethereum-blockchain.

Er Kin-teamet troværdigt?

Bortset fra at have Kik-teamets opbakning, har Kin Ecosystem et stort antal dedikerede udviklere og specialister til at sikre projektets succes.

Konklusion

Kin er en fantastisk måde at stimulere sociale interaktioner ved at belønne kvalitetsbidrag. Belønningerne er gennemsigtige og retfærdige. Andre sociale netværk som Steemit, der kører på Steem-blockchain, har også en lignende tilgang til kurering af indhold. I stedet for at virksomheden tjener hele overskuddet, belønnes indholdsskabere lige. Dette skaber en win-win-situation for både skabere og virksomheder. På sociale medier apps udveksler brugerne deres opmærksomhed med værdi, hvilket gør det til den perfekte kandidat til blockchain-teknologi.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me