AdEx-netværk: Blockchain-baseret digital reklameøkosystem

AdEx-netværk

Hvis der især er en industri, der sandsynligvis vil revolutionere blockchain-teknologi, er det det digitale reklameplads. I nogen tid nu, dette flere milliarder dollars arena har været i stort behov for forandring.

For at nævne nogle få inkluderer dette de resulterende problemer, der opstår, når marketingfirmaer bruger enorme ressourcer på annoncer, der når de forkerte mennesker, udgivere, der uforvarende er vært for annoncer, der ikke har nogen relevans for det pågældende websted, og hverdagslige internetbrugere udsættes for irrelevante produkter og tjenester.

AdEx-netværk

Som sådan holdet på AdEx bruger de mange fordele ved blockchain-teknologi til at skabe et open source, gennemsigtigt og svindelsikkert digitalt reklameøkosystem. Hvis du er ivrig efter at finde ud af, hvad AdEx tilbyder, og hvordan platformen fungerer, skal du sørge for at læse vores dybtgående gennemgang.

Hvad er AdEx?

Først lanceret i 2016 og baseret i Sofia, Bulgarien – AdEx er en blockchain-opstart, der sigter mod at revolutionere den globale reklamearena. Projektets overordnede koncept er at bygge bro over kløften mellem annoncører, udgivere og hverdagsbrugere – med henblik på at skabe et ”open source, gennemsigtigt og svindel-bevis display reklamer” økosystem.

For at nå disse mål har teamet hos AdEx skabt et decentralt knudepunkt, der understøttes af de mange fordele ved blockchain-teknologi. Bygget oven på Ethereum-protokollen, hver gang et webstedsindtryk udføres via AdEx-platformen, opretter det efterfølgende en ny blockchain-baseret transaktion.

Om AdEx

Når det er sagt, holdet på AdEx for nylig bemærket at der på kun to måneders aktivitet blev foretaget mere end 9 millioner webstedsindtryk via AdEx-netværket. Som sådan gør dette platformen til det største betalingsnetværk på Ethereum blockchain.

Ikke desto mindre, med hensyn til hvad AdEx planlægger at opnå, handler dette om at fjerne mellemmanden fra den ende-til-ende-reklamekampagnerejse. Dette betyder, at reklamevirksomheder og udgivere kan oprette forbindelse på peer-to-peer-basis – efterfølgende sikre, at begge parter får en rimelig aftale og samtidig garanterer kvalitet.

Lad os undersøge, hvordan AdEx-platformen gavner interessenter mere detaljeret.

Hvordan gavner AdEx både annoncører og udgivere?

For at ethvert blockchain-økosystem skal opfylde sit langsigtede mål om masseadoption, skal det imødekomme behovene og fordelene hos alle interessenter, der er involveret i det respektive målmarked. Først og fremmest er både annoncører og udgivere forbundet direkte uden behov for en tredjepartsplatform til at kontrollere forholdet.

Dette begynder med, at det pågældende reklamevirksomhed opretter en skræddersyet profil på AdEx-platformen og beskriver, hvad de ønsker at opnå. Dette dækker nøgleopgaver såsom at vælge et annoncevisningsformat og vurdere det specifikke publikum, som annoncøren ønsker at markedsføre deres produkter og / eller tjenester til.

AdEx-fordele

I den anden ende af spektret vil onlineudgivere – som inkluderer platforme som blogs og fora – fortsætte med at integrere AdEx-protokollen i deres websted eller app.

Hvis og når den underliggende AdEx-blockchain identificerer et relevant forhold, kan online-udgivere derefter vise de annoncer, der tidligere blev oprettet af annoncører. Dette sikrer ikke kun, at annoncører får deres materiale foran de rigtige mennesker, men hverdagswebsite-brugere vil være vant til reklamer, der er relevante for den platform, de bruger.

Fordele ved AdEx-platformen

De specifikke fordele ved at bruge AdEx-platformen vil variere afhængigt af interessenten. Som sådan har vi opdelt dette i to vigtige sektioner.

Annoncører

  • 24/7 synlighed: Annoncører, der udfører deres kampagner via AdEx-platformen, vil have en hidtil uset synlighed af deres respektive kampagner. Faktisk kan annoncører få adgang til platformen døgnet rundt og derefter give dem mulighed for at evaluere vigtige metrics såsom volumen og kvalitet af kampagnetrafik.
  • Budgetoptimering: AdEx-platformen er betydeligt mere omkostningseffektiv for digitale annoncører i forhold til at bruge tredjepartsmæglere. Som sådan kan annoncører strømline deres ressourcer på en mere effektiv måde. Ifølge AdEx selv er det eneste gebyr, som annoncører vil være vant til, gebyret forbundet med at betale validatorer (som er ansvarlige for at sikre, at indtryk er autentiske og ikke udføres af spambots).
  • Kampagnetilpasning: AdEx giver annoncører væsentligt mere kontrol over deres skræddersyede annoncekampagner sammenlignet med traditionelle platforme som Google AdSense og Facebook. Dette inkluderer tilpassede konverteringer, direkte målretning og betalingsvis-eksponeringer.
  • Overskrift bud: AdEx leveres også med en rigtig sej funktion kendt som ‘Header Bidding’. I en nøddeskal giver dette annoncører mulighed for at byde på plads på en udgivers platform, uden at platformen afslører identiteten på det pågældende websted. I stedet vil AdEx detaljerede nøglemålinger om platformen, såsom dens domæneautoritet og målniche.
  • Ikke mere lav kvalitet Trafik: Et af de største smertepunkter for digitale annoncører er at spilde værdifulde marketingressourcer på trafik af lav kvalitet. Ved at bruge AdEx-platformen vil annoncører drage fordel af både hvidliste og sortliste og derefter sikre, at budgetterne bruges effektivt.

Forlag

  • Ingen gebyrer: Som en selvudråbt selvbetjeningsplatform er onlineudgivere ikke forpligtet til at betale for at bruge AdEx-netværket. Det betyder, at udgivere beholder mere af de annonceindtægter, de genererer.
  • Eliminering af svig: Udgivere er i stand til at se nøjagtigt de samme oplysninger som de annoncører, de kører annoncer for, og derefter sikre, at slut-til-slut-processen er 100% gennemsigtig. Dette fjerner effektivt truslen om annoncesvindel, især når du inddrager rollen som AdEx-validatorer.
  • Evne til at modtage mikrobetalinger: En yderligere fordel, som udgivere er vant til, er at AdEx er i stand til at lette mikropayments. Dette betyder, at udgivere kan modtage betaling, så snart et indtryk er foretaget. Normalt skal udgivere vente, indtil en minimumsgrænse for tilbagetrækning er nået.
  • Fuld kontrol: Udgivere, der interagerer med AdEx-platformen, har fuld kontrol over, hvilke annoncer de vælger at køre, og hvilke de ikke gør. Ikke kun kan dette opdeles af annoncøren selv, men også den specifikke annonce.

ADX-token

AdEx Platform bruger DAI-stabilt token (knyttet til 1 USD) til alle transaktioner mellem udgivere og annoncører.

AdEx har sit eget native token, ADX, som vil blive brugt til indsats med netværkets validatorer

AdEx-token

Konklusion

Afslutningsvis, AdEx målretter mod en global reklamearena, der har et stort behov for at blive revolutioneret. I sin nuværende form dominerer tredjepartsformidlere som Google Ads og Facebook branchen, hvilket resulterer i hindringer for både annoncøren og udgiveren.

Faktisk er det slutbrugeren selv, der også føler virkningen af ​​et ineffektivt og noget ødelagt digitalt annoncerum, ikke mindst fordi besøgende på websitet er vant til annoncer, der er helt irrelevante for deres individuelle behov og interesser..

Tværtimod er AdEx i stand til at afhjælpe disse bekymringer gennem sin blockchain-baserede løsning. Nu kan både annoncører og onlineudgivere forbinde hinanden på peer-to-peer-basis og derefter fjerne behovet for at involvere ineffektive, dyre og uigennemsigtige tredjepartsplatforme..

Som et resultat vil dette gøre det muligt for projektet at tiltrække en betydelig følge, især når man overvejer det mere gunstige profitgenererende system i begge ender af transaktionen. Da AdEx-platformen tilbyder et 100% gennemsigtigt knudepunkt – 24/7, har både annoncører og udgivere adgang til de samme statistikker og metrics.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me