Troy Trade Review: Decentraliserad Crypto Trading & Asset Management

Troy Trade Review

Handelsvärlden för kryptovaluta expanderar och nya företag gillar Troy Trade arbetar för att utöka främsta mäklartjänster till etablerade finansiella företag samt kryptohandelsverksamheter som behöver en nivå 1-likviditetsleverantör som verkar i många kryptolikviditetspooler.

Troy Trade fokuserar på proffs. I stället för att driva en kryptobörs är företaget specialbyggt för professionella handlare och chefer med stora pengar. Om du undrar om en förstklassig mäklare är nästa logiska steg för din kryptofokuserade handelsverksamhet kan Troy Trade vara värt att lära sig mer om.

Det finns många kryptobörser där ute, men få av dem erbjuder den typ av tjänster som en främsta mäklare kan leverera. Om du funderar på vilken typ av hävstång som finns tillgänglig från några av de befintliga handelsplattformarna är det viktigt att förstå hur exponeringen struktureras och hur ägandekedjan utformas.

Troy Trade Review

Troy Trade kan vara den första riktiga crypto prime-mäklaren i världen, och det har verkligen en bra idé när det gäller att föra samma servicenivå som ett företag som Goldman Sachs erbjuder för hedgefonder till kryptosvärlden.

Besök Troy Trade

Hur skiljer sig en Prime Broker från en Exchange??

Du kanske undrar … hur skiljer sig en mäklare från en börs??

Skillnaderna mellan de två är stora. En centralbörs tar dina tokens och ger dig möjlighet att handla baserat på den insättningen. En förstklassig förmedling kan eller inte kan fungera som vårdnadshavare för sina kunders medel och kommer att kunna garantera sina kunder att de vet vem som är vårdnadshavare för deras digitala tillgångar.

De flesta tänker inte mycket på motpartsrisk. Decentraliserade digitala tillgångar som Bitcoin skapades för att ta bort behovet av banker från den finansiella ekvationen, men centraliserade kryptobörser tenderar att erbjuda mycket högre likviditet (och därmed lägre priser) för tokens.

Ett av problemen för större finansinstitut i kryptovärlden är vårdnad, eftersom ett centralbörs blir deras motpart. När de sätter in sina tokens med en centraliserad kryptobörs är den skulden bara värdefull som börsens ekonomiska ställning.

Handelsplattform

Troy Trade är välfinansierad och redo att gå

Förutom ett världsklassteam bakom det, slutförde Troy Trade just en insamling på 10 miljoner USD som gjorde investeringar från BlockVC, NGC Ventures, Consensus Labs, Bixin Invest. Det har också utvecklat en infrastruktur som är perfekt för alla stora handelsoperationer som behöver hantera exponering mot tillgångar och motparter.

Enligt Troy Trade erbjuder företaget sina kunder följande fördelar (information som återges direkt från företaget):

  • Handelsplattform på masternivå

    Ett konto med ett enda gränssnitt möjliggör full tillgång till den sammanlagda likviditeten för alla kryptobörser. Några viktiga funktioner inkluderar smart orderruttning, flexibel kontohantering, avvecklingstjänst och automatisk riskkontroll.

  • Sofistikerad dataanalys Stärka kundens beslutsfattande med ett sofistikerat ramverk av datamatris inklusive blockchain-data, handelsdata, marknadsdata, sociala data och mediedata optimerade med AI och kvantitativa modeller.
  • Diversifierad mäklartjänst Konkurrenskraftig avgiftssats och överlägsen beställningshastighet. Realtidsöverföring och avvecklingstjänst. Erbjud marginalhandel och OTC-tjänster med avancerad bekvämlighet.
  • Full stack kvantitativa lösningar Infrastruktur som drivs av samlokaliseringstjänst för att förbättra prestandan hos högfrekventa handelsalgoritmer. Erbjud klassens bästa exponeringar mot kvantitativa lösningar med genomgående bearbetning, exakta krysshistoriska data och strategibedömningssystem.

Troy Trade är inte idén om en utmärkt mäklare för kryptovaluta, den är redo att hjälpa professionell kryptohandel att växa med bra service och bättre tillgång till den bästa likviditeten på marknaden. Befintliga finansinstitut bör kunna dra nytta av en struktur som de redan förstår och behöver uppfylla.

Låt oss prata om hävstång

Det finns kryptovalutabörser som erbjuder en hög hävstångseffekt, men professionella handlare brukar inte använda hävstång från en CFD-börs på samma sätt som detaljhandlare gör. En främsta mäklare är en viktig del av hur proffs strukturerar hävstång och Troy Trade är i en bra position för att hjälpa större handelsverksamhet att använda hävstång på kryptomarknaderna.

Låt oss börja med ett Contract for Difference (CFD), som är det slags instrument som de flesta detaljhandlare kommer att känna till. Crypto CFD: er är den vanligaste formen av hävstångsavtal som ger en näringsidkare exponering för tokens, men de skapar också ett motpartsriskproblem för ett institut som har depåriskparametrar.

När en detaljhandlare tänker på risker tillämpar de i allmänhet den riskekvationen på handeln, och inte den börs (motpart) de handlar med. En främsta mäklare kan strukturera hävstången med lånade medel som används för att köpa tillgångar direkt, istället för att använda en CFD-börs som motpart.

Nettoresultatet för näringsidkaren är detsamma när det gäller exponering, men motpartsrisken elimineras eftersom de digitala tillgångarna kan köpas och förvaras i kylförvaring under hela handelns varaktighet. Det kan tyckas som om det skulle vara långsammare att sälja kryptorna snabbt, men igen kan detta lösas med hjälp av kryptoterminer som kan täckas av kryptorna som köpts kontant.

Data

Varför spelar vårdnaden igen?

Den som förstår hur de finansiella marknaderna fungerar kommer omedelbart att veta varför motpartsrisk är en av de viktigaste sakerna för alla institutioner. Det har förekommit några kryptoutbytesmisslyckanden de senaste åren, men Mt. Gox är en av de mest ökända.

Handlare som hade sina tokens på insättning hos Mt. Gox väntar fortfarande på att återkräva kryptona, och under tiden sitter de på enheter som hålls av det japanska rättssystemet. Eftersom det inte finns någon utvecklad rättslig ram för en kryptobörs konkurs, kan det ta många år innan någon får tillbaka sina Bitcoins.

Denna situation är helt oacceptabel för en institutionell investerare, och det finns skyddsåtgärder för att förhindra att den någonsin inträffar på de etablerade finansmarknaderna. Alla huvudmäklare kommer att känna till dessa procedurer och ha motpartsrisk i centrum för sin affärsmodell.

Möt teamet på Troy Trade

En förstklassig mäklare är bara lika bra som de människor som får det att fungera från dag till dag, och teamet på Troy Trade har lång erfarenhet av de finansiella marknaderna. Med alla handelsoptioner där ute är det viktigt att veta vem som kommer att arbeta för att se till att affärer genomförs till de bästa priserna och kapitalet hålls säkert via effektiv motpartsanalys.

Enligt Troy Trade är det folket som skapade och får det att köra:

  • Kira Sun, grundare av Troy Kandidatexamen vid Peking University och Tsinghua-MIT Global MBA. Innan BlockVC var Kira förvaltare av CITIC Trust och expertis inom REITS / ABS / PPP och alternativ kapitalförvaltning. Kira har stor erfarenhet av att designa kryptoprodukter för kapitalförvaltning som BVC16 Indexfond, Pure Alpha Fund etc..
  • Qihan Lin, grundare av Troy, Chief Product Officer Qihan är examen från Shanghai Jiaotong University och huvudämne i att beräkna matematik och är expert på derivathandel och prissättning. Qihan arbetade som produktchef på Eastmoney, Tiger Brokers och OKEx, han har en rik erfarenhet av aktiemäklare och kryptohandel, särskilt bekant med marginalriskhantering och clearing. Qihan fungerade som en nyckelmedlem i framtida derivathandelsprojekt i Tiger Brokers och designade också OK06-index och relativ ETF i OKEx.
  • Clark Tong, medgrundare av Troy, Chief Technology Officer Master i Beijing Institute of Technology , erfaren inom ekonomi, handel, e-handel, blockchain och andra industrier. Arbetade successivt i General Manager för R&D, Haiyin Group, teknisk chef för China Building Materials Group, som är Top 500, etc. Ett team på mer än 200 personer har hanterats. Transaktionsvärdet för handelssystemet överstiger 15 miljarder dollar, den totala mängden medel som förvaltas av koncernen är nästan 50 miljarder dollar.

Crypto-marknaderna behöver solida prime-mäklare

Att ha högkvalitativa mäklare på en ny marknad handlar om mycket mer än bara nya alternativ för professionella handlare. Tillgång till avancerade mäklartjänster kan hjälpa till att locka större, mer likvida finansinstitut till en marknad, vilket är bra för kryptoutrymmet.

En marknad lever och dör av likviditet, och främsta mäklare är nervcentret för den likviditeten på etablerade marknader. Samma sak kan bli fallet i kryptosfären, och Troy Trade arbetar för att bli en av de första främsta mäklarna i kryptorummet.

Förutom en solid plattform skapade Troy Trade också Troy Token (TROY), som kan användas för många saker i Troy Network. Om ditt handelsföretag behöver tjänster från en främsta mäklare kan Troy Trade vara värt en djupare grävning.

Teamet på företaget kommer att kunna ge klienter tillgång till kunskap som vanliga detaljhandelskonton på andra börser inte kan röra vid, vilket är viktigt för en professionell handel..

Besök Troy Trade

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me