TOKEX: Crypto Exchange-plattform för att sälja poletter direkt efter ICO

Tokex

TOKEX är en plattform för kryptovalutaförsäljning som syftar till att leverera de bästa priserna för försäljning av tokens som ännu inte har noterats på andra centraliserade börser. De tillåter också ICO att lista sina tokens så att människor kan börja handla dem direkt.

Tokex

TOKEX syftar till att övervinna det prissättningsproblem som de säljande tokens tenderar att ha. Specifikt vill plattformen lösa problemet att för att handla tokens måste du hitta ett kryptobörs som listar dem. Detta är dessutom problematiskt eftersom priset alltid kommer att vara lika över börserna och förbli lågt. För att lösa problemet låter TOKEX dig sälja tokens till det högsta priset på marknaden.

Dessutom syftar TOKEX till att ta itu med problemet som en ICO-tokenförsäljning måste avslutas innan tokens kan noteras på en börs. Ännu värre är att tiden mellan slutet av ICO och noteringen är så lång som 90 dagar.

Däremot kan TOKEX lista tokens inom en mycket kort tid efter det att det går live, vilket ger dig enkel tillgång till säljande tokens.

TOKEX tar också upp oron för att de flesta centraliserade börser inte ger användarna full kontroll över sina medel eller anonymitet. Detta kan leda till integritetsrisker, särskilt i hackerattacker.

En annan fråga är att centraliserade börser har ett starkt inflytande på marknadspriset på tokens. I många fall sänks priset avsevärt på grund av större försäljningsvolymer på börsen samt avgifter.

TOKEX undviker detta genom att erbjuda det bästa tokenpriset på marknaden och låta dig sälja tokens anonymt.

Hur säljer du poletter på TOKEX?

Processen med att sälja tokens på TOKEX är enkel och snabb. Börja med att göra en beställning genom att välja token och belopp. Systemet visar försäljningspriset. Skicka sedan tokens till börsens plånbok. När TOKEX tar emot tokens överför systemet automatiskt din valda kryptovaluta i den överenskomna kvantiteten till ditt TOKEX-saldo. Med en gång kan du ta ut krypto från din TOKEX-saldo direkt eller sälja tokens för Bitcoin.

Sälj poletter

Hur byter du ut poletter på TOKEX?

TOKEX har ett internt växlingssystem som låter dig göra utbyten mellan olika kryptovalutor som en del av ditt TOKEX-saldo. Provisionerna för dessa börser är de lägsta du hittar på marknaden. Utbytena är omedelbara och mycket enkla.

Börja med att välja den valuta du vill byta ut och den som du vill få. Därifrån anger du hur mycket av krypten du vill ändra. Du kommer att se hur mycket av din målkryptovaluta du kommer att få. För att bekräfta operationen, klicka bara på “Exchange” för en omedelbar transaktion.

Byt ut poletter

Hur kan investerare använda TOKEX?

Investerare som vill använda TOKEX för att investera bör börja med att göra ett konto. Registreringsprocessen går snabbt och enkelt. När du är registrerad kan du göra en investering i någon av de mest populära kryptovalutorna. När du gör vinst kan du dra nytta av omedelbara uttag på TOKEX.

Med TOKEX kan investerare tjäna pengar utan att behöva sälja sina tokens. Investeringen erbjuder ett alternativ som låter dig tjäna pengar via kryptovaluta. Minsta investering på TOKEX är bara 0,005 BTC eller motsvarande i en annan accepterad kryptovaluta.

Vad investeringsplaner erbjuder TOKEX?

Du kan se investeringsplanerna på relevant sida på TOKEX-webbplatsen för att hålla dig uppdaterad med alla ändringar. I skrivande stund finns det fyra investeringsplaner att välja mellan.

Den första av dessa är fasta 7 procent efter 10 dagars investering, med alla sju dagar i veckan som betalningsdagar. Den totala avkastningen är 107 procent (inklusive kapitalbeloppet) och investeringsgränserna är från 0,005 BTC till 1,25 BTC.

Nästa alternativ är 5 procent dagligen under 30 arbetsdagar. Detta har vardagar som betalningsdagar och ger en totalavkastning på 150 procent (inklusive huvudbeloppet). Investeringsgränserna är från 0,025 BTC till 7,5 BTC.

Investera

För en ännu större avkastning kan du välja 30 procent per vecka i åtta veckor. Betalningsdagarna är alla sju dagar i veckan för en totalavkastning på 240 procent (inklusive huvudbeloppet). Investeringsgränserna är från 0,125 BTC till 12,5 BTC.

Slutligen kan de som vill ha en långsiktig investering med större vinst eller har mer att investera göra 133 procent per månad i tre månader. Detta har betalningsdagar som alla sju dagar i veckan och investeringsgränser på 0,25 BTC till 25 BTC. Den totala avkastningen är 399 procent (inklusive ränta).

Affärsmodell

När du ser garanterad avkastning på investeringen är det oroande eftersom det här är hur ponzi-system fungerar så vi kontaktade Tokex om detta. Uppenbarligen har de stora fiatreserver på plats sedan den senaste tjurkörningen, så de använder det just nu för att betala investeringsavkastningen. Investeringsdelen av webbplatsen är begränsad och de accepterar bara så många kunder för detta.

Deras huvudsakliga verksamhet är att köpa tokens från människor i hopp om att tjäna pengar på dem på nästa tjur.

Vilka kryptovalutor kan du investera med TOKEX?

I skrivande stund accepterar TOKEX investeringar i Bitcoin, Ripple, Litecoin, DASH, Ethereum, Bitcoin Gold, Bitcoin Cash, BinanceCoin, DogeCoin, DigiByte, Electroneum, TrueUSD, TRON, Waves, VertCoin, Verge, Zcash och Monero. Den viktigaste kryptovalutan på plattformen är Bitcoin. Detta innebär att du ser alla kryptovalutabelopp i termer av deras BTC-kurs.

Hur drar du dig tillbaka från TOKEX?

Det är enkelt att dra sig tillbaka från TOKEX, eftersom du bara fyller i uttagsformuläret. Det finns specifika minsta uttagsbelopp som varierar beroende på kryptovaluta. Du kan se de specifika miniminivåerna för varje token på sidan TOKEX FAQ. Några exempel på minimum inkluderar 0,0002 BTC, 0,03 LTC, 28 XRP, 0,006 BCH, 0,07 BTG, 0,005 DASH och 0,006 ETH.

Mängden bekräftelser som krävs för att genomföra transaktionen varierar också något beroende på kryptovaluta och listas på sidan med vanliga frågor om TOKEX. De flesta tokens kräver tre bekräftelser, men det finns undantag. XRP kräver till exempel 30, medan BNB, DGB, TRX och TUSD kräver 10. ETN och XVG kräver fem och WAVES kräver fyra.

Uttag

Partnerprogram

TOKEX erbjuder ett affiliate-program som låter dig tjäna pengar via klientreferenser. Det finns inget behov av att investera för att dra nytta av detta program. Allt du behöver göra är att registrera, börja marknadsföra och tjäna. TOKEX förser dig med reklammaterial, inklusive banners i olika storlekar och stilar.

Det finns tre nivåer i affiliate-programmet, så att du kan tjäna så mycket som 6 procent från varje remiss. De andra nivåerna låter dig tjäna 3 procent och 1 procent. Alla dina hänvisningar ligger på 6 procent-nivån, med hänvisningar på andra nivå vid 3 procent och hänvisningar på tredje nivå till 1 procent. Bonusarna gäller insättningsbeloppen. Det finns också ett representativt program som låter dig bli en regional representant för högre belöningar. Specifikt får nivå-1-hänvisningar för dem med representativ status 10 procent.

Slutsats

TOKEX är en försäljningsplattform för kryptovaluta som låter dig sälja dina tokens till det bästa priset som finns på marknaden. Det övervinner utmaningarna i samband med centraliserade kryptovalutautbyten, som dolda avgifter, dåliga priser och brist på anonymitet.

TOKEX inkluderar dessutom ett utbyte till bra priser med otroligt låga provisioner. Plattformen har till och med ett investeringsalternativ som låter dig tjäna mer kryptovaluta utan att riskera dina tokens eller sälja dem. Den sista av dessa är unik eftersom få plattformar erbjuder något liknande för krypto. TOKEX gör det också enkelt att ta ut pengar direkt.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me