StormGain Review: En solid plattform för handel med kryptohantering

Stormgain Review

StormGain är en kryptobörs där handlare som vill ha en seriös hävstång kan handla i världens mest populära kryptor. Det finns många kryptobörser att välja mellan, men StormGain erbjuder unika funktioner som skiljer det från förpackningen.

Kryptovalutor har blivit mer populära, men många kryptobörser erbjuder helt enkelt inte vanliga handelsverktyg som begränsningsorder. StormGain skapade en fullt utrustad handelsplattform som går långt utöver enkla affärer.

Användningen av hävstång blir allt vanligare i kryptohandeln. Inte alla levererade kryptohandelsplattformar är lika. Vissa är förvirrande att använda, och andra plattformar kan vara mycket dyra att använda.

StormGain erbjuder några av de bästa priserna på kryptotransaktioner med hävstångseffekt, samt en komplett uppsättning handelsverktyg. Det har också några ganska söta tillbehör som erbjuds, samt enkel kontoöppning.

Stormgain Review

Besök Stormgain

StormGain har avancerade verktyg för seriösa handlare

Framgångsrik handel tar rätt verktyg för jobbet. StormGain byggde ett bra verktyg i sin handelsplattform, och inkluderade också några extra som du inte hittar någon annanstans. Plattformen är gjord för handlare som vill använda hävstång och kan dra nytta av en professionell nivå som är för inställd.

StormGain är baserat på handel med kryptoderivat som är säkrade genom insättning på USDT på en kunds konto. I grund och botten är allt som en näringsidkare behöver göra att sätta in 50 USDT på sitt konto, och de kommer att kunna utnyttja det beloppet upp till 100 gånger.

Användningen av hävstång ökar risken för förlust, men det förstorar också alla vinster från en handel. StormGain har en minsta handelsstorlek på 10 USDT, vilket kan utnyttjas till 1 000 USDT i kryptovaluta.

Höga hävstångsnivåer kan vara farliga för oerfarna handlare, och det krävs solida strategier för riskhantering för att förbli solida.

StormGain-registrering

KYC-regler är en bra sak för kryptoindustrin, tyvärr har många kryptobörser förlorat kunder eftersom de helt enkelt måste avvisa människor av regleringsskäl. StormGain är lätt att öppna ett konto med, och de kräver bara att deras kunder har en e-postadress och en minsta insättning på 50 USDT.

Registreringsprocessen på StormGain är extremt enkel. Bara besök webbplatsen, ange din e-postadress och ett lösenord för det nya kontot och gör sedan din USDT-insättning. Du kan handla med så mycket som 100x hävstångseffekt på StormGain på mindre än 24 timmar.

Registrering av konto

StormGain-insättningar & Uttag

Insättningar och uttag är enkla inom Stormgain, välj bara önskad tillgång och skicka fond till plånbokadressen.

Deposition

StormGain-avgifter

Förutom enkel kontoöppning har StormGain låga avgifter för kryptohandel. Beroende på krypten du väljer att handla, tar StormGain ut mellan 0,15% och 0,5% för positionen. StormGains avgifter är i linje med andra ledande kryptobörser och lämnar mycket utrymme för vinst.

Omedelbara utbytesavgifter

InstrumentMin Exchange SizeCommission
BCHBTC 0,00000001 BCH 0,25%
BCHUSDT 0,0001 BCH 0,08%
ETHBTC 0.000000001 ETH 0,25%
LTCBTC 0,00001 LTC 0,25%
BTCUSDT 0,00001 BTC 0,08%
ETHUSDT 0,0001 ETH 0,08%
LTCUSDT 0,001 LTC 0,08%
XRPUSDT 0,1 XRP 0,08%

StormGain-referens T&C

InstrumentMax MultMin MultCommission

(genomsnitt.) Byt köp

(dagspris) Byt sälj

(dagspris)

BTCUSDT 100 5 0,15% -0,04% 0,004%
ETHUSDT 50 5 0,15% -0,04% 0,004%
LTCUSDT 50 5 0,15% -0,04% 0,004%
XRPUSDT 50 5 0,15% -0,04% 0,004%
BCHUSDT 50 5 0,15% -0,04% 0,004%
ETHBTC 50 5 0,25% -0,04% -0,04%
LTCBTC 50 5 0,25% -0,04% -0,04%
BCHBTC 50 5 0,25% -0,04% -0,04%
DSHBTC 50 5 0,25% -0,04% -0,04%

Krypto insättningar / uttag

Valuta Depositionsavgift Uttagsavgift Min. Mängd

insättningsmin. mängd

uttag

BTC 0,00% 1% 0,005 BTC 0,00 BTC
BCH 0,00% 1% 0,160 BCH 0,00 BCH
ETH 0,00% 1% 0,200 ETH 0,00 ETH
LTC 0,00% 1% 0,550 LTC 0,00 LTC
XRP 0,00% 1% 160,0 XRP 0,00 XRP

StormGain-handelsplattform

Liksom de flesta kryptobörser designade StormGain sin egen plattform. Den har begränsningsorder, som stop-loss och take-profit-order, samt andra användbara verktyg.

Som du kan se här har StormGain en av de snyggaste handelsskärmarna vi har sett, de senaste priserna visas till vänster med det valda handelsinstrumentet i mitten och din plånbok balanserar till höger. Nedanför huvuddiagrammet visas var dina affärer visas och nedanför är en praktisk känsla som visar aktiva affärer på köp- och säljsidan.

Handelsskärm

För att göra en handel, klicka helt enkelt på “Öppna en ny handel” -knappen och du kan placera den i det modala fönstret som öppnas. Här kan du använda hävstångseffekt och även ställa in stoppförlust etc..

Handel

StormGain byggde in handelssignaler i sin plattform, vilket är unikt. En avancerad AI-algo hjälper StormGain-kunder att hålla sig medvetna om alla möjligheter som uppstår med automatiska handelsvarningar. Många alger från tredje part finns, men de flesta kostar något att använda.

Det finns också en fullt utrustad mobilapp för StormGain-klienter som gör att de kan använda plattformen från alla Android- eller iOS-enheter. Appen är helt gratis och levererar även marknadsvarningar och interaktiva diagram.

StormGain plånbok

StormGain erbjuder en mycket kapabel kryptoplånbok gratis. Om du letar efter en kryptoplånbok som är ansluten till ett högt hävstångsutbyte är StormGain Wallet värt en titt. Förutom en direkt anslutning till StormGain-utbytet tillåter StormGain-plånboken användare att skicka och ta emot krypto direkt, med några av de bästa säkerhetsfunktionerna runt.

StormGain-plånboken stöder alla större kryptor och överför inte ägandet av de privata nycklarna till StormGain. Allt du behöver göra är att gå till plånbokssektionen på StormGains webbplats för att ladda ner gratis plånboken och slutföra registreringsprocessen.

Stormgain Leveraged Crypto Trading

StormGain erbjuder alla som vill ha kryptor eller handla dem med mycket funktionalitet. Förutom att erbjuda handlare 100x hävstångseffekt på Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ripple och Litecoin, ger det också handlare branschstandardverktyg för att göra bra affärer.

Kryptospecialmäklare som StormGain är förmodligen ett mycket bättre val för kryptohanterad kryptohandel än deras motsvarigheter till fiat CFD-mäklare.

Många av världens största CFD-mäklare erbjuder nu leverated crypto trading, men villkoren som handlare erbjuds varierar mycket mellan mäklare som StormGain och fiat-centrerade CFD-mäklare.

Volatiliteten på kryptomarknaderna gör dem till en perfekt plats för hävstångshandel. StormGain designade en plattform som gör det möjligt för handlare att starta snabbt och utan massor av pengar. Medan företaget är nytt är funktionsuppsättningen de skapade mycket kapabla.

Det är mycket viktigt att lära sig att hantera risker om du planerar att använda hävstång för att handla på någon marknad. StormGain erbjuder handlare alla verktyg de behöver för att hålla sig säkra och göra stora vinster när marknaden går till deras fördel.

Varje näringsidkare som letar efter ett sätt att använda mer hävstångseffekt i sin handel bör granska alla funktioner som StormGain erbjuder och bestämma om det är rätt utbyte för deras behov. Det råder ingen tvekan om att StormGain erbjuder en unik tjänst som många kryptohandlare sannolikt kommer att hitta användbara.

Leveraged Crypto Trading är en specialmarknad

Många större CFD-mäklare har kommit in på den hävstångsmarknaden för kryptohandel, men de flesta erbjuder inte den typ av villkor som StormGain levererar till sina kunder.

Innan du väljer en mäklare för kryptohandel med hävstångseffekt är det en bra idé att gräva i detaljerna. De flesta av Fiat CFD-mäklarna erbjuder helt enkelt inte stora mängder hävstång på kryptoprodukter (även om de erbjuder 100x hävstångseffekt på andra marknader).

De flesta CFD-mäklare begränsar också finansiering till fiat-alternativ. För kryptoanvändare är detta inte perfekt, varför det är mycket vettigt att välja mäklare som accepterar token som USDT.

Det är enkelt att öppna konton ytterligare ett stort plus med StormGain, och nästan alla som har några kryptoinnehav kommer att kunna komma med USDT via en annan kryptobörs. När det gäller villkor, kostnad och flexibilitet har StormGain de flesta fiat CFD-mäklare slå för kryptohandel.

Hävstångs- och begränsningsorder fungerar tillsammans

Att handla med hävstång är riskabelt än att använda en 100% finansierad kontantposition. StormGain lade till begränsningsorder på sin plattform, och det gör handel med hög hävstång mycket säkrare. De två vanligaste typerna av begränsningsorder är stop-loss och take-profit, och StormGain byggde dem båda in i sin plattform.

Stop-Loss Order

Att använda hävstång innebär att en näringsidkare använder en multipel av sitt kapital för att behålla en position.

Till exempel innebär användning av hävstång på 5x att en näringsidkare använder fem gånger det belopp de har på sitt konto för att handla. Om handeln går sin väg blir vinsten fem gånger högre, men det motsatta är också sant.

Närhelst en hävstångshandel öppnas är det en bra idé att ha en stop-loss-order på plats. Att använda hävstångseffekt utan en stop-loss-order är farligt och kan leda till förluster som överstiger summan pengar på ett hävstångskonto..

Take-Profit-order

Det tar inte mycket lycka att fördubbla dina pengar med hävstångshandel.

När en hävstångshandel går på det sätt som en näringsidkare hoppas blir vinsterna snabbare. Problemet är att marknaderna kan vara volatila. När en näringsidkare återvänder till handelsplattformen kan de stora vinsterna från en hävstångskryptohandel ha kommit och gått.

Take-profit-order är som motsatsen till en stop-loss-order.

När en handel öppnas är det en mycket bra idé att ha en uppfattning om vilken nivå som är vettigt för vinsttagande. Om en näringsidkare använde 100 USDT för att öppna en 50x hävstångsposition i BTC till 6 000 $ (totalt 5 000 USDT för BTC eller 0,833 BTC) skulle BTC-priset bara behöva stiga till 6 145 USD för näringsidkaren att fördubbla sin investering.

Genom att placera en vinst vinst på 6 150 USD för BTC när handeln öppnas, skulle en näringsidkare se till att de skulle göra en fantastisk handel om marknaden går i den riktning de tror.

Vissa kryptobörser stöder inte begränsningsorder, vilket innebär att förluster lätt kan ta slut och potentiella vinster kan bli orealiserade!

Är leveraged Crypto Trading rätt för dig?

Levererad handel kan vara en riskfylld aktivitet och det kommer inte att passa bra för alla näringsidkare. Det finns några viktiga saker att tänka på innan du väljer att använda hävstång, även med en ansedd mäklare som StormGain.

Vet du hur man hanterar risker?

Riskhantering är förmodligen den viktigaste idén för en näringsidkare som använder hävstång för att förstå. Låt oss säga att du använder 20x hävstångseffekt och hela ditt kontos värde används för att säkra positionen.

Om kontot är värt 100 USDT skulle positionen vara värd 2000 USDT. Låt oss också anta att positionen är i BTC och att köpeskillingen för BTC är $ 10 000 USD. Med 20x hävstång skulle 100 USDT köpa 0,2 BTC, och positionen skulle utplånas med en prisrörelse på bara $ 500 i BTC-priset.

Risken med att handla med höga hävstångsmängder är mycket verklig, vilket gör att handeln med goda riskbegränsande åtgärder på plats är en viktig del av leveraged trading. Stop-loss-order är förmodligen det viktigaste att förstå, och att välja nivåer som bibehåller ditt marginkonto kommer att hålla dig på lång sikt.

Legging in a Leveraged Position

En av de bästa strategierna för att skapa en hävstångsposition kallas ”inbäddning”. I stället för att öppna en position med allt kapital du har på ditt marginkonto kan du öppna en liten position och se om marknaden går till din fördel.

Den största fördelen med att gå in i en större, hävstångsposition är att om din syn på marknaden är fel, kommer pengarna att gå förlorade mycket mindre..

Det finns inget sätt att veta om marknaderna kommer att stiga eller sjunka, men när du väl har tagit stopp-förlustorder kommer det att bli uppenbart att du var felaktig. Den verkliga frågan är: hur mycket handelskapital vill du förlora när du får riktningen på marknaderna 100% fel?

Det är möjligt att tänka på den ursprungliga position som du tar när du går in på marknaden som ett test av din handelshypotes. Varje näringsidkare måste ha en uppfattning om vilken riktning marknaden kommer att gå när de kommer in i en position, och en liten initial position kan hjälpa till att veterinären är legitim..

Om öppningspositionen går som du hoppas det kan du lägga till i positionen. Det är en mycket bra idé att ha en handelsplan på plats så att du vet hur mycket du vill lägga till och på vilken nivå. Att lägga till mycket hävstång när positionen rör sig till din fördel kan skapa enorma vinster, så glöm inte att använda vinst-order för att låsa vinsterna.

Kryptomarknader kan vara det perfekta stället att använda hävstång

Cryptos tenderar att vara mycket riktade när de stiger eller faller i värde.

Bitcoins rally från de senaste nedgångarna ger en demonstration av hur välhävda positioner kan fungera på kryptomarknaden. När BTC sprang ut ur handelsområdet som den hade fastnat i sedan slutet av 2018 steg priset snabbt till $ 10.000 USD-nivån.

Låt oss titta på diagrammet nedan och identifiera några viktiga nivåer som visar hur bra hävstång kan fungera för en kryptohandlare.

Ur ett handelsperspektiv var BTC: s stora sprängning från USD 4 000 USD i april 2019 dags att gå större in i en hävstångshandel.

Alla vill komma in längst ner, men det kommer sannolikt inte att hända. Att leta efter massiva breakouts på enorm volym är ett bra sätt att hitta en vändning på marknaden, och det var precis vad som hände när BTC bröt ut från $ 4000 USD till $ 5000 på några av årets högsta handelsvolymer.

Gå in och håll

Om vi ​​tittar på tidsperioden mellan april och maj 2019 är det lätt att se ett perfekt ställe att gå in på en stigande marknad. BTC-priserna sjönk inte mycket under 5000 dollar under den tidsperioden och de steg inte över $ 5 500-handtaget med ett betydande belopp.

Att använda hävstång innebär att få ingångspunkten till en handel korrekt. Om en näringsidkare köpte in BTC mellan $ 5 000 och 5 500 $ och sedan tillade sin position när marknaden steg upp, skulle resultatet bli massiva vinster. Det finns inget sätt att veta att en marknad kommer att stiga. Genom att använda en legging-strategi minimeras förlusterna och handlare kan bekräfta att marknaden verkligen stiger.

Eftersom en position uppskattas i värde ökar också mängden hävstång som kan användas. Eftersom StormGain tillåter användning av hävstång upp till 100 gånger insatt kapital, för varje $ 1 USDT i värde som en position uppskattar, kan ytterligare $ 100 USDT läggas till en handel.

Om vi ​​tittar på diagrammet ovan visar oss att när BTC-priserna en gång bröt högre på massiva volymer i mitten av maj i år skulle alla positioner som hade etablerats på lägre nivåer ha ökat i värde och också vara immuna mot lägre priser som skulle ha utlöst stop-loss-order.

Slutsats

StormGain är en av en handfull krypto-futuresmäklare som erbjuder kryptohandel med hög hävstång. Det finns många alternativ för kryptohandel, men alternativen minskar när alternativet med hög hävstång läggs till i listan över önskade funktioner.

En av de bästa delarna av StormGain-plattformen är en mängd avancerade handelsfunktioner som företaget innehåller med varje konto. Inte bara begränsar plattformsstöd order, det ger också sina kunder gratis AI-genererade handelssignaler.

StormGain är också väldigt lätt att hantera när det gäller att öppna ett konto. Det finns inga hinder för handel med StormGain, även om du bor i ett land som normalt inte stöds av andra börser. Allt du behöver är 50 USDT och e-postadress, och du är redo.

Den enda riktiga nackdelen med plattformen är att den inte har funnits så länge som många andra stora börser. Detta kanske eller inte är viktigt för dig, men det är något att tänka på. Det finns andra kryptobörser som erbjuder handel med hög hävstångseffekt och har längre erfarenhet av att tillhandahålla mäklartjänster till sina kunder.

StormGain erbjuder också en gratis kryptoplånbok till allmänheten. StormGain-plånboken kan användas av vem som helst, även om de inte vill handla på plattformen. En gratis, fullfjädrad kryptoplånbok är ett utmärkt erbjudande och bidrar till företagets positiva rykte.

Besök Stormgain

StormGain

src = “~ images \ stormgain-review-a-solid-platform-for-leveraged-crypto-trading.gif”

alt = “StormGain Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.4

Enkel användning

9,0 / 10

Rykte

8,0 / 10

Avgifter

8,0 / 10

Kundsupport

8,0 / 10

Betalningsmetoder

9,0 / 10

Fördelar

  • Upp till 100x hävstång
  • Rent väl utformat gränssnitt
  • Ingen KYC krävs
  • Bra mobilapp

Nackdelar

  • Nyare obevisat utbyte

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"StormGain","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uppladdningar \ / 2019 \ / 09 \ /stormgain-review.gif","beskrivning":"StormGain är ett kryptobörs där handlare som vill ha någon seriös hävstång kan handla i världens mest populära kryptor. Det finns många kryptobörser att välja mellan, men StormGain erbjuder unika funktioner som skiljer det från förpackningen. Kryptovalutor har blivit mer populära, men många kryptobörser erbjuder helt enkelt inte vanliga handelsverktyg…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Nicholas Say"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.40"},"namn":"StormGain","reviewBody":"StormGain är ett kryptobörs där handlare som vill ha någon seriös hävstång kan handla i världens mest populära kryptor. Det finns många kryptobörser att välja mellan, men StormGain erbjuder unika funktioner som skiljer det från paketet. \ R \ n \ r \ nKryptovalutor har blivit mer populära, men många kryptobörser erbjuder helt enkelt inte normala handelsverktyg som begränsningsorder . StormGain skapade en fullfjädrad handelsplattform som går långt utöver enkla affärer. \ R \ n \ r \ nAnvändningen av hävstång blir allt vanligare i världen av kryptohandel. Inte alla hävstångsplattor med kryptohandel är lika. Vissa är förvirrande att använda, och andra plattformar kan vara väldigt dyra att använda. \ R \ n \ r \ nStormGain erbjuder några av de bästa priserna på kryptotransaktioner med hävstångseffekt, samt ett komplett utbud av handelsverktyg. Det har också några ganska söta tillbehör som erbjuds, samt enkel kontoöppning. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBesök Stormgain \ r \ n \ r \ nStormGain har avancerade verktyg för seriösa handlare \ r \ n Framgångsrik handel tar rätt verktyg för jobbet. StormGain byggde ett bra verktyg i sin handelsplattform och inkluderade också några extra som du inte hittar någon annanstans. Plattformen är gjord för handlare som vill använda hävstång och kan dra nytta av en för professionell nivå som är för inställd. \ R \ n \ r \ nStormGain är baserad på handel med kryptoderivat som är säkrade genom insättning på USDT på en kunds konto. I grund och botten är allt som en näringsidkare behöver göra att sätta in 50 USDT på sitt konto, och de kommer att kunna utnyttja det beloppet upp till 100 gånger. \ R \ n \ r \ nAnvändningen av hävstång ökar verkligen risken för förlust, men det förstorar också alla vinster från en handel. StormGain har en minsta handelsstorlek på 10 USDT, vilket kan utnyttjas till 1000 USDT i kryptovaluta. \ R \ n \ r \ nHöga nivåer av hävstångseffekt kan vara farligt för oerfarna handlare, och det krävs solida strategier för riskhantering för att förbli solida . \ r \ nStormGain-registrering \ r \ nKYC-regler är en bra sak för kryptoindustrin. Tyvärr har många kryptobörser förlorat kunder eftersom de helt enkelt måste avvisa människor av regleringsskäl. StormGain är lätt att öppna ett konto med, och de kräver bara att deras kunder har en e-postadress och en lägsta insättning på 50 USDT. \ R \ n \ r \ nRegistreringsprocessen på StormGain är extremt enkel. Besök bara webbplatsen, ange din e-postadress och ett lösenord för det nya kontot och gör sedan din USDT-insättning. Du kan handla med så mycket som 100x hävstångseffekt på StormGain på mindre än 24 timmar. \ R \ n \ r \ n \ r \ nStormGain-insättningar & Uttag \ r \ nInbetalningar och uttag är enkla inom Stormgain, välj helt enkelt önskad tillgång och skicka fond till plånbokadressen. \ R \ n \ r \ n \ r \ nStormGain-avgifter \ r \ nFörutom enkel kontoöppning har StormGain låga avgifter för kryptohandel. Beroende på krypten du väljer att handla, tar StormGain ut mellan 0,15% och 0,5% för positionen. StormGains avgifter är i linje med andra ledande kryptobörser och lämnar mycket utrymme för vinst. \ R \ n \ r \ nInstant Exchange-avgifter \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nInstrument \ r \ nMin Utbytesstorlek \ r \ nKommission \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBCHBTC \ r \ n0.00000001 BCH \ r \ n0.25% \ r \ n \ r \ n \ r \ nBCHUSDT \ r \ n0.0001 BCH \ r \ n0.08% \ r \ n \ r \ n \ r \ nETHBTC \ r \ n0.000000001 ETH \ r \ n0.25% \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTCBTC \ r \ n0.00001 LTC \ r \ n0.25% \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTCUSDT \ r \ n0.00001 BTC \ r \ n0.08% \ r \ n \ r \ n \ r \ nETHUSDT \ r \ n0.0001 ETH \ r \ n0.08% \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTCUSDT \ r \ n0.001 LTC \ r \ n0.08% \ r \ n \ r \ n \ r \ nXRPUSDT \ r \ n0.1 XRP \ r \ n0.08% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nStormGain-referens T&C \ r \ n \ r \ n \ r \ nInstrument \ r \ nMax Mult \ r \ nMin Mult \ r \ nKommission \ r \ n (genomsnitt) \ r \ nSwapköp \ r \ n (dagstakt) \ r \ nByt sälj \ r \ n (daglig ränta) \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTCUSDT \ r \ n100 \ r \ n5 \ r \ n0,15% \ r \ n -0,04% \ r \ n0,004% \ r \ n \ r \ n \ r \ nETHUSDT \ r \ n50 \ r \ n5 \ r \ n0,15% \ r \ n-0,04% \ r \ n0,004 % \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTCUSDT \ r \ n50 \ r \ n5 \ r \ n0.15% \ r \ n-0,04% \ r \ n0,004% \ r \ n \ r \ n \ r \ nXRPUSDT \ r \ n50 \ r \ n5 \ r \ n0.15% \ r \ n-0.04% \ r \ n0.004% \ r \ n \ r \ n \ r \ nBCHUSDT \ r \ n50 \ r \ n5 \ r \ n0.15% \ r \ n-0.04% \ r \ n0.004% \ r \ n \ r \ n \ r \ nETHBTC \ r \ n50 \ r \ n5 \ r \ n0.25 % \ r \ n-0,04% \ r \ n-0,04% \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTCBTC \ r \ n50 \ r \ n5 \ r \ n0,25% \ r \ n-0,04% \ r \ n-0,04% \ r \ n \ r \ n \ r \ nBCHBTC \ r \ n50 \ r \ n5 \ r \ n0,25% \ r \ n-0,04% \ r \ n-0,04% \ r \ n \ r \ n \ r \ nDSHBTC \ r \ n50 \ r \ n5 \ r \ n0.25% \ r \ n-0,04% \ r \ n-0,04% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCrypto-insättningar \ / uttag \ r \ n \ r \ n \ r \ nValuta \ r \ n Depositionsavgift \ r \ n Uttagsavgift \ r \ n Min.belopp av \ r \ nd deposition \ r \ nMin. mängden \ r \ n med uttag \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ r \ n0.00% \ r \ n1% \ r \ n0.005 BTC \ r \ n0. 00 BTC \ r \ n \ r \ n \ r \ nBCH \ r \ n0.00% \ r \ n1% \ r \ n0.160 BCH \ r \ n0.00 BCH \ r \ n \ r \ n \ r \ nETH \ r \ n0.00% \ r \ n1% \ r \ n0.200 ETH \ r \ n0.00 ETH \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTC \ r \ n0.00% \ r \ n1% \ r \ n0.550 LTC \ r \ n0.00 LTC \ r \ n \ r \ n \ r \ nXRP \ r \ n0.00% \ r \ n1% \ r \ n160.0 XRP \ r \ n0.00 XRP \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nStormGain Trading Platform \ r \ n Liksom de flesta kryptobörser, StormGain designade sin egen plattform. Den har begränsningsorder, som stop-loss och take-profit-order, samt andra användbara verktyg. \ R \ n \ r \ nSom du kan se här har StormGain en av de snyggaste handelsskärmarna vi har sett, senaste priser visas till vänster med det valda handelsinstrumentet i mitten med och din plånbok balanserar till höger. Nedanför huvuddiagrammet visas var dina affärer visas och nedanför är en praktisk känsla som visar aktiva affärer på köp- och säljsidan. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFör att göra en handel, helt enkelt Klicka på \"Öppna en ny handel \" -knappen och du kan placera den i det modala fönstret som öppnas. Här kan du använda hävstångseffekt och även ställa in stoppförlust etc. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nStormGain byggde handelssignaler till sin plattform, vilket är unikt. En avancerad AI-algo hjälper StormGain-kunder att hålla sig medvetna om alla möjligheter som uppstår med automatiska handelsvarningar. Många tredjepartsalger finns, men de flesta kostar något att använda. \ R \ n \ r \ nDet finns också en fullt utrustad mobilapp för StormGain-klienter som gör att de kan använda plattformen från alla Android- eller iOS-enheter. Appen är helt gratis och kommer också att leverera marknadsvarningar och interaktiva diagram. \ R \ nStormGain Wallet \ r \ nStormGain erbjuder en mycket kapabel kryptoplånbok gratis. Om du letar efter en kryptoplånbok som är ansluten till ett högt hävstångsutbyte är StormGain Wallet värt en titt. Förutom en direkt anslutning till StormGain-utbytet tillåter StormGain-plånboken användare att skicka och ta emot krypto direkt, med några av de bästa säkerhetsfunktionerna runt. \ R \ n \ r \ n StormGain-plånboken stöder alla större kryptor och överför inte äganderätten till de privata nycklarna till StormGain. Allt du behöver göra är att gå till plånbokssektionen på StormGain-webbplatsen för att ladda ner gratis plånboken och slutföra registreringsprocessen. \ R \ nStormgain Leveraged Crypto Trading \ r \ nStormGain erbjuder alla som vill ha kryptos eller handla dem med hävstång mycket funktionalitet. Förutom att erbjuda handlare 100x hävstångseffekt på Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ripple och Litecoin, ger det också handlare branschstandardverktyg för att göra bra affärer. \ R \ n \ r \ nCrypto-specialmäklare som StormGain är förmodligen mycket bättre val för kryptohanterad kryptohandel än deras fiat CFD-mäklare. \ r \ n \ r \ n Många av världens största CFD-mäklare erbjuder nu leverated crypto trading, men villkoren som handlare erbjuds varierar mycket mellan mäklare som StormGain, och fiat-centrerade CFD-mäklare. \ r \ n \ r \ nVolatiliteten på kryptomarknaderna gör dem till en perfekt plats för levererad handel. StormGain designade en plattform som gör det möjligt för handlare att starta snabbt och utan massor av pengar. Även om företaget är nytt är funktionsuppsättningen de skapade mycket kapabla. \ R \ n \ r \ nDet är mycket viktigt att lära sig att hantera risker om du planerar att använda hävstång för att handla på vilken marknad som helst. StormGain erbjuder handlare alla verktyg de behöver för att vara säkra och göra stora vinster när marknaden går till deras fördel. \ R \ n \ r \ n Varje näringsidkare som letar efter ett sätt att använda mer hävstång i sin handel bör granska alla funktioner som StormGain erbjuder och besluta om det är rätt utbyte för deras behov. Det råder inget tvivel om att StormGain erbjuder en unik tjänst som många kryptohandlare sannolikt kommer att finna användbar. den typ av villkor som StormGain levererar till sina kunder. \ r \ n \ r \ n Innan du beslutar om en mäklare för kryptohandel med hävstångseffekt är det en bra idé att gräva i detaljerna. De flesta av fiat CFD-mäklare erbjuder helt enkelt inte stora mängder hävstångseffekt på kryptoprodukter (även om de erbjuder 100x + hävstångseffekt på andra marknader). \ R \ n \ r \ nDe flesta CFD-mäklare begränsar också finansiering till fiat-alternativ. För kryptoanvändare är detta inte perfekt, varför det är mycket vettigt att välja mäklare som accepterar token som USDT. \ R \ n \ r \ nLätt att öppna konton är ett annat stort plus med StormGain, och nästan alla som har några kryptoinnehav kommer att kunna komma med USDT via en annan kryptobörs. När det gäller villkor, kostnad och flexibilitet har StormGain de flesta fiat CFD-mäklare slå för kryptohandel. \ R \ nLeverage and Limit Orders Work Together \ r \ n Att handla med hävstång är riskabelt än att använda en 100% finansierad kontantposition. StormGain lade till begränsningsorder på sin plattform, och det gör handel med hög hävstång mycket säkrare. De två vanligaste typerna av orderorder är stop-loss och take-profit, och StormGain byggde dem båda in i sin plattform. \ R \ nStop-Loss Orders \ r \ nAnvändning av hävstång innebär att en näringsidkare använder en multipel av sitt kapital för att bibehålla en position. \ r \ n \ r \ nTill exempel, med hjälp av hävstång på 5x betyder att en näringsidkare använder fem gånger det belopp de har på sitt konto för att handla. Om handeln går sin väg blir vinsten fem gånger högre, men det motsatta är också sant. \ R \ n \ r \ nNär en leveraged handel öppnas är det en bra idé att ha en stop-loss-order på plats . Att använda hävstångseffekt utan en stop-loss-order är farligt och kan leda till förluster som överstiger pengarna i ett hävstångskonto. \ R \ nTake-Profit Orders \ r \ nDet tar inte mycket lycka att fördubbla dina pengar. med hävstångshandel. \ r \ n \ r \ nNär en hävstångshandel går på det sätt som en näringsidkare hoppas ökar vinsterna snabbt. Problemet är att marknaderna kan vara volatila. När en näringsidkare återvänder till handelsplattformen kan de stora vinsterna från en levererad kryptohandel ha kommit och gått. \ R \ n \ r \ nTake-profit-order är som motsatsen till en stop-loss-order. \ n \ r \ nNär en handel öppnas är det en väldigt bra idé att ha en uppfattning om vilken nivå som är vettigt för vinsttagande. Om en näringsidkare använde 100 USDT för att öppna en 50x leveraged position i BTC till 6 000 $ (totalt 5 000 USDT för BTC, eller 0,833 BTC), skulle BTC-priset bara behöva stiga till 6 145 USD för näringsidkaren att fördubbla sin investering. \ r \ n \ r \ n Genom att placera en vinst-vinst på 6 150 USD för BTC när handeln öppnas, skulle en näringsidkare säkerställa att de skulle göra en fantastisk handel om marknaden går i den riktning de tror. \ r \ n \ r \ nVissa kryptobörser stöder inte begränsningsorder, vilket innebär att förluster lätt kan ta slut på kontrollen, och potentiella vinster kan bli orealiserade! \ r \ n Är leveraged Crypto Trading rätt för dig? \ r \ nLeveraged trading kan vara en risk aktivitet, och det kommer inte att passa bra för alla näringsidkare. Det finns några viktiga saker att tänka på innan du bestämmer dig för att använda hävstångseffekt, även med en ansedd mäklare som StormGain. \ R \ nVet du hur man ska hantera risk? \ R \ nRiskhantering är förmodligen den viktigaste idén för en näringsidkare som använder hävstång att förstå. Låt oss säga att du använder 20x hävstångseffekt och hela ditt kontos värde används för att säkra positionen. \ R \ n \ r \ nOm kontot är värt 100 USDT skulle positionen vara värd 2000 USDT. Låt oss också anta att positionen är i BTC och att köpeskillingen för BTC är $ 10 000 USD. Med 20x hävstång skulle 100 USDT köpa 0,2 BTC, och positionen skulle utplånas med en prisrörelse på bara $ 500 i BTC-priset. \ R \ n \ r \ nRisken med att handla med stora belopp är mycket verklig, vilket gör inträde i handeln med goda riskbegränsande åtgärder till en viktig del av leveraged trading. Stop-loss-order är förmodligen det viktigaste att förstå, och att välja nivåer som behåller ditt marginkonto kommer att hålla dig på lång sikt. \ R \ nLegging into a Leveraged Position \ r \ nEn av de bästa strategierna för att skapa en leveraged position kallas ‘legging in’. Istället för att öppna en position med allt kapital som du har på ditt marginkonto kan du öppna en liten position och se om marknaden går till din fördel. \ R \ n \ r \ nDen största fördelen med att gå in i en större, hävstångsställning är att om din syn på marknaden är fel, kommer mängden pengar som går förlorade mycket mindre. \ r \ n \ r \ nDet finns inget sätt att veta om marknaderna kommer att stiga eller sjunka, men när du väl har stopp-loss-order kommer det att bli uppenbart att du var felaktig. Den verkliga frågan är: hur mycket handelskapital vill du förlora när du får riktningen på marknaderna 100% fel? \ R \ n \ r \ nDet är möjligt att tänka på den ursprungliga positionen du tar när du går in på marknaden som ett test av din handelshypotes. Varje näringsidkare måste ha en uppfattning om vilken riktning marknaden kommer att gå när de kommer in i en position, och en liten initial position kan hjälpa till att veterinären är den legitimiteten för den uppfattningen. \ R \ n \ r \ nOm öppningspositionen går som du hoppas det kommer du kan lägga till positionen. Det är en mycket bra idé att ha en handelsplan på plats så att du vet hur mycket du vill lägga till och på vilken nivå. Att lägga till en hel del hävstång när positionen rör sig till din fördel kan skapa massiva vinster, så glöm inte att använda vinst-order för att låsa vinsterna. \ R \ nCrypto Markets kan vara det perfekta stället att använda Hävstång \ r \ nCryptos tenderar att vara väldigt riktade när de stiger eller sjunker i värde. \ r \ n \ r \ nBitcoyns rally från de senaste nedgångarna ger en demonstration av hur välhävda positioner kan fungera på kryptomarknaden. När BTC sprang ut ur handelsområdet som den hade fastnat i sedan slutet av 2018 steg priset snabbt till $ 10.000 USD-nivån. \ R \ n \ r \ nLåt oss titta på diagrammet nedan och identifiera några viktiga nivåer som visar hur bra hävstång kan fungera för en kryptohandlare. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Ur ett handelsperspektiv var BTC: s stora sprängning från USD 4 000 USD i april 2019 tiden för att gå större in i en hävstångshandel . \ r \ n \ r \ nAlla vill komma in längst ner, men det kommer sannolikt inte att hända. Att leta efter massiva breakouts på enorm volym är ett bra sätt att upptäcka en vändning på marknaden, och det var precis vad som hände när BTC bröt ut från $ 4000 USD till $ 5000 på några av årets högsta handelsvolymer. \ R \ nKom in och håll på \ r \ nOm vi ​​tittar på tidsperioden mellan april och maj 2019 är det lätt att se ett perfekt ställe att gå in på en stigande marknad. BTC-priserna sjönk inte mycket under $ 5 000 under den tidsperioden, och de steg inte över $ 5 500-handtaget med ett betydande belopp. \ R \ n \ r \ n Att använda hävstång innebär att få ingången till en handel korrekt. Om en näringsidkare köpte in BTC mellan $ 5 000 och 5 500 $ och sedan tillade sin position när marknaden steg upp, skulle resultatet bli massiva vinster. Det finns inget sätt att veta att en marknad kommer att stiga. Genom att använda en leggingsstrategi minimeras förlusterna och handlare kan bekräfta att marknaden verkligen stiger. \ R \ n \ r \ n Eftersom en position uppskattar i värde ökar också den hävstångseffekt som kan användas. Eftersom StormGain tillåter användning av hävstångseffekt upp till 100 gånger insatt kapital, för varje $ 1 USDT i värde som en position uppskattar, kan ytterligare $ 100 USDT läggas till i en handel. \ R \ n \ r \ n Att titta på diagrammet ovan visar oss att när BTC-priserna än en gång bröt högre på massiva volymer i mitten av maj i år skulle alla positioner som hade etablerats på lägre nivåer ha ökat i värde och var också immuna mot lägre priser som skulle ha utlöst stop-loss-order. \ r \ nSlutsats \ r \ nStormGain är en i en handfull krypto-futuresmäklare som erbjuder kryptohandel med hög hävstångseffekt. Det finns många alternativ för kryptohandel, men alternativen minskar när alternativet med hög hävstång läggs till i listan över önskade funktioner. \ R \ n \ r \ nEn av de bästa delarna av StormGain-plattformen är en mängd avancerade handelsfunktioner som företaget inkluderar med varje konto. Plattformsstödet begränsar inte bara beställningar, det ger också sina kunder gratis AI-genererade handelssignaler. \ R \ n \ r \ nStormGain är också väldigt lätt att hantera när det gäller att öppna ett konto. Det finns inga hinder för handel med StormGain, även om du bor i ett land som normalt inte stöds av andra börser. Allt du behöver är 50 USDT och e-postadress, och du är redo. \ R \ n \ r \ nDen enda riktiga nackdelen med plattformen är att den inte har funnits så länge som många andra stora börser. Detta kanske eller inte är viktigt för dig, men det är något att tänka på. Det finns andra kryptobörser som erbjuder handel med hög hävstångseffekt och har en längre erfarenhet av att tillhandahålla mäklartjänster till sina kunder. \ R \ n \ r \ nStormGain erbjuder också en gratis kryptoplånbok till allmänheten. StormGain-plånboken kan användas av alla, även om de inte vill handla på plattformen. En gratis, fullfjädrad kryptoplånbok är ett utmärkt erbjudande och bidrar till företagets positiva rykte. \ R \ nBesök Stormgain","författare": {"@typ":"Person","namn":"Nicholas Say"},"datum Publicerat":"2019-11-05"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me