Nybörjarhandbok för utbyte av Indacoin: fullständig recension

IndacCoin Review

Baserat i London, Storbritannien, Indacoin är ett kryptovalutautbyte som låter användare köpa de mest populära kryptovalutorna direkt. Indacoin sticker ut från andra börser genom att erbjuda kunderna möjligheten att köpa Bitcoins förutom 700 olika kryptovalutor med ett stort kreditkort. Detta ger en bekväm inträdesplats i kryptovalutavärlden och gör det möjligt att köpa mer obskyra kryptovalutor utan att först behöva köpa en större, som Bitcoin eller Ethereum. Indacoin kräver ingen registrering för att göra ett köp.

IndacCoin Review

Medan vissa kryptobörser är relativt nya, har Indacoin redan en gedigen historia från 2013. Som nämnts är det baserat i London. Sedan 2015 har mer än 500 000 kunder använt Indacoin och uppskattat erbjudandet. Indacoins läge i London innebär att det måste följa Förenade kungarikets bestämmelser, vilket ger ytterligare sinnesro för användarna.

Besök IndaCoin

Vem kan använda Indacoin?

För närvarande har Indacoin stöd för nästan överallt i världen. Det enda undantaget i skrivande stund är USA, eftersom det inte lagligt kan acceptera kunder därifrån. Plattformen fungerar i mer än 100 olika länder, vilket gör det möjligt för dem runt om i världen att enkelt köpa kryptovaluta. För att kunna använda Indacoin måste du ha ett Mastercard eller Visa med 3D-Secure.

För att underlätta användningen av dem från olika länder finns Indacoin på nio olika språk. Välj mellan arabiska, engelska, franska, tyska, italienska, portugisiska, ryska, spanska och turkiska.

En av de praktiska sakerna med Indacoin är att du inte behöver registrera dig för ett konto för att köpa kryptovalutor. I stället måste du bara välja det belopp du vill köpa och ange sådana uppgifter som din kryptoplånboksadress, kortinformation, mobilnummer och e-post.

Hur köper du kryptovaluta med Indacoin?

Att köpa din valutakurrency via Indacoin är otroligt enkelt. Om du vill köpa Bitcoin, välj “Köp Bitcoin” från hemsidan. Du kommer då att kunna välja den fiatvaluta du vill betala i (USD, EUR eller RUB) och den kryptovaluta du vill köpa. Alla alternativ visas via rullgardinsmenyer med standardalternativen inställda på USD och BTC. Ange mängden fiatvaluta du vill spendera, och formuläret fyller automatiskt i hur mycket krypto du får. Nedan kommer du att ange din e-postadress och kryptoplånboksadress. Alternativt kan du skapa en Bitcoin-plånbok med Indacoin.

Uppköp

Följ samma steg för valfri kryptovaluta. Det finns direktlänkar för att köpa större kryptovalutor från hemsidan, inklusive Bitcoin, Ethereum, Ripple och Bitcoin Cash. Alternativt kan du se diagrammet mitt på hemsidan med en huvudlista över erbjudna kryptovalutor. Håll muspekaren över din valda krypto och välj sedan “Köp”.

Oavsett vilken krypto du väljer kommer Indacoin att ta dig till samma sida som beskrivs ovan, men kryptovalutan som valts från rullgardinsmenyn varierar beroende på om du klickade på “Köp Bitcoin”, “Köp NEO” eller “Köp” något annat. På detta sätt kan du klicka på valfri “Köp” -knapp och sedan justera kryptovalutan. Om du väljer rätt initialt kan du dock se priserna i realtid. Eftersom Indacoin stöder 700 altcoins innehåller rullgardinsmenyn för kryptovalutor ett sökfält så att användarna inte behöver bläddra igenom, vilket sparar tid.

Indacoin-avgifter

Avgifterna för användning av Indacoin varierar beroende på flera faktorer, som plattformen inte lätt avslöjar. För att säkerställa insyn när det gäller avgifter kommer Indacoin-kalkylatorn som du använder för att bestämma din konvertering att berätta den specifika mängd kryptovaluta du får med tanke på det fiat du spenderar, med avgifter som redan har beaktats. Som sådant anger du det totala belopp som du vill betala för en transaktion i fiatvaluta och den totala krypto som du får beräknar redan avgifter, så du får det antal som räknaren visar.

Även om den här metoden är bekväm för användare eftersom det inte finns något behov av att beräkna avgifter, möjliggör det också brist på transparens i slutet av Indacoin. Eftersom avgifterna automatiskt beräknas i varje transaktion tenderar Indacoin att ta ut mycket höga avgifter jämfört med andra börser. Naturligtvis är detta en vanlig trend bland alla liknande börser som accepterar betalning med kreditkort, men det är fortfarande något att tänka på. Ändå är majoriteten av klagomålen avseende Indacoin relaterade till dess höga transaktionsavgifter, och vissa användare beräknar dem till 30 procent.

Som ett exempel var marknadspriset för Bitcoin i skrivande stund 6 685 USD. Indacoin hade det noterat för 8198 dollar. Det är en skillnad på $ 1 513 som du i huvudsak betalar i avgifter, det här är mycket högt jämfört med andra börser som Coinbase.

Hur lång tid tar transaktioner?

Den genomsnittliga transaktionen på Indacoin tar cirka 30 minuter. Denna tidsperiod börjar efter att du gjort en beställning eller efter att verifieringen slutförts vid första gången med ett visst kort.

IndaCoin-transaktionsgränser

Indacoin har alltid en minsta transaktionsgräns på $ 50. Den första transaktionen är begränsad till $ 200. Fyra dagar efter det första köpet kan din andra transaktion kosta 200 USD extra. Detta ökar med ytterligare 500 dollar sju dagar efter transaktionen och 2 000 dollar på 14 dagar. En gång i månaden sedan ditt första köp har du inte längre en gräns för kortköp, förutsatt att din bank eller ditt kreditkortsföretag godkänner transaktionen.

Indacoin Verifiering

För att slutföra en transaktion med Indacoin kan du behöva verifiera ditt kort genom att ange en fyrsiffrig kod som du får i ett telefonsamtal. Vissa användare kan också kräva videoverifiering. Detta kräver att du spelar in en video med ditt ansikte och sedan laddar upp antingen ett foto eller skannar ett officiellt foto-ID. Denna verifiering krävs vanligtvis första gången du använder något nytt kort, men det är inte nödvändigt när du använder samma kort igen i framtiden.

Handel

Indacoin har också ett handelsområde märkt Köp / Sälj som gör att du kan handla mellan valutor samt sälja dem för fiatvaluta. Handelsgränssnittet är mycket gles men med inte mycket information visas förutom ett enkelt diagram och köp säljeruta.

Handel

Vad annat kan du göra med Indacoin?

Förutom att köpa kryptovaluta via Indacoin kan du också lagra mer än 700 kryptovalutor som stöds i en enda plånbok. Med hjälp av plattformen kan du enkelt skicka krypto till andra med samma lätthet som du skulle skicka ett meddelande. Du kan också se din investeringsportfölj och spåra förändringar inom den.

Indacoin mobilapp

Indacoin erbjuder en mobilapplikation för både Android- och Apple-användare, vilket gör det möjligt att dra nytta av plånboken och andra funktioner via din smartphone eller surfplatta. Använd applikationen för att köpa kryptovalutor med ett betalkort eller kreditkort, lagra kryptovaluta, skicka den och hantera den. Denna applikation är din nyckel för att enkelt skicka kryptovaluta till andra bara via deras mobilnummer. Om du ofta har använt adresser för Bitcoin kan du skapa mallar för dem för framtida bekvämlighet.

Applikationen låter dig också kontakta kundsupport via plånboken. Visa din transaktionshistorik eller din plånbokadress, antingen som en QR-kod eller i det traditionella adressformatet. Applikationen är användarvänlig och Indacoin har planer på uppdateringar för att förbättra användarvänligheten i framtiden.

Indacoin Recensioner

Förutom klagomål om höga avgifter tenderar Indacoin att få positiva recensioner för sitt intuitiva gränssnitt och snabba transaktionstid. De som har använt plattformen berömmer den för bekvämligheten att kunna skapa en transaktion utan att skapa ett konto och till och med för att kortverifieringsprocessen är enkel..

Användare uppskattar den relativa anonymiteten som också kommer av bristen på krav för att skapa ett konto. Teoretiskt sett kan du få ett förbetalt betalkort (så länge det har 3D-Secure) och en förbetald brännartelefon för att hålla din information privat, även om du fortfarande måste bekräfta din identitet via ett video- och foto-ID. Ändå kräver Indacoin mycket mindre information än konkurrenter.

Indacoin Recensioner

Sammantaget berömmer användarna Indacoin för sin enkla plattform, enkelhet och bra kundsupport.

Medan avgifterna är höga är det fallet för alla andra plattformar som låter dig köpa krypto med ett kreditkort. Om du har tid och inte har något emot ytterligare verifiering kan du spara mycket pengar, särskilt vid stora inköp, genom att välja en annan börs med en annan insättningsmetod och lägre avgifter. När det gäller bekvämlighet tillhandahåller Indacoin dock säkert det till konkurrenskraftiga priser.

Indacoins kundsupport

Indacoin erbjuder användarna flera alternativ för att kontakta support. Du kan skicka ett mejl, använda livechattfunktionen för support i realtid eller ringa numret som har en brittisk landskod. Det finns också ett omfattande FAQ-avsnitt som innehåller information om allmänna frågor om kryptovalutor och de specifika för Indacoin, såsom konton och transaktioner..

Är IndaCoin säker?

Viss säkerhet på Indacoin kommer genom kortverifieringsprocessen, som skyddar användare från bedragare, hackare och kortstöld. Din kortinformation är alltid säker eftersom Indacoin aldrig får din CCV-kod eller hela kortets nummer. Hela transaktionen går genom ett säkert Mastercard eller Visa gateway, och Indacard samlar bara in nödvändig information för att bekräfta att det är ditt kort. Den informationen delas aldrig utan samtycke. Dessutom accepterar Indacoin endast 3D-Secure-kort.

Indacoin API

Utvecklare kommer att uppskatta att Indacoin har ett API som har enkel integration. Enkel integration kräver bara grundläggande information, eller så kan du istället välja snäv integration, vilket kräver mer information och kontakta PR via e-post. Dessutom har plattformen lagt till möjligheten att integrera utan ett API eller det traditionella valet att använda ett API. Utvecklare som är intresserade av att utnyttja API: n och / eller integrationen hittar all information de behöver på sidan som är dedikerad till API: et. Från vilken sida som helst på Indacoins webbplats, gå till rullgardinsmenyn “Produkter” från huvudmenyn (precis bredvid språkval) och välj “API för betalningshantering”.

Slutsats

Indacoin är en plattform som tillåter användare att köpa kryptovaluta med sitt kredit- eller bankkort. Dess tillgänglighet i nästan alla länder i världen och olika språk som stöds gör det mycket användbart. Stödet för 700 altcoins ökar chansen att användare kan köpa sin föredragna krypto direkt med betalkort eller kreditkort utan att behöva slutföra en ytterligare konvertering. Indacoin har endast stöd för att köpa kryptovalutor med ett kort.

Den inbyggda plånboken är också användbar för dem som vill ha en plånbok med flera valutor. Slutligen hjälper mobilplattformarna med intuitiv användning och tillgänglighet, både för kryptoköp och tillgång till plånboken.

Tyvärr verkar avgifterna orimliga, du betalar stora belopp för att köpa med kreditkort. Det finns bättre fi-on-ramper än Indacoin och av den anledningen kan vi inte rekommendera att du använder dem.

Besök IndaCoin

IndaCoin

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-indacoin-utbyte-komplett-recension.gif”

alt = “Indacoin Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 6.4

Enkel användning

7.0 / 10

Rykte

7.0 / 10

Avgifter

2,0 / 10

Kundsupport

7.0 / 10

Betalningsmetoder

9,0 / 10

Fördelar

  • Fiat Inköp
  • Bra val av mynt
  • Väl etablerad
  • Pålitligt företag

Nackdelar

  • Mycket höga avgifter
  • Dåligt handelsgränssnitt

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"IndaCoin","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 08 \ /indacoin-review.gif","beskrivning":"Baserat i London, Storbritannien, är Indacoin ett kryptovalutautbyte som låter användare köpa de mest populära kryptovalutorna direkt. Indacoin sticker ut från andra börser genom att erbjuda kunderna möjligheten att köpa Bitcoins förutom 700 olika kryptovalutor med ett stort kreditkort. Detta ger en bekväm ingång till kryptovalutavärlden och…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"6.40"},"namn":"IndaCoin","reviewBody":"Baserat i London, Storbritannien, är Indacoin ett kryptovalutautbyte som låter användare köpa de mest populära kryptovalutorna direkt. Indacoin sticker ut från andra börser genom att erbjuda kunderna möjligheten att köpa Bitcoins förutom 700 olika kryptovalutor med ett stort kreditkort. Detta ger en bekväm inträdesplats i kryptovalutavärlden och gör det möjligt att köpa mer obskyra kryptovalutor utan att först behöva köpa en större, som Bitcoin eller Ethereum. Indacoin kräver ingen registrering för att göra ett köp. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVissa kryptobörser är relativt nya, men Indacoin har redan en gedigen historia från 2013. Som nämnts är det baserat i London. Sedan 2015 har mer än 500 000 kunder använt Indacoin och uppskattat erbjudandet. Indacoins plats i London innebär att den måste följa Förenade kungarikets bestämmelser, vilket ger användaren extra sinnesro. \ R \ nBesök IndaCoin \ r \ n \ r \ nVem kan använda Indacoin? \ R \ nFör närvarande, Indacoin har stöd för nästan överallt i världen. Det enda undantaget i skrivande stund är USA, eftersom det inte lagligt kan acceptera kunder därifrån. Plattformen fungerar i mer än 100 olika länder, vilket gör det möjligt för dem runt om i världen att enkelt köpa kryptovaluta. För att använda Indacoin måste du ha ett Mastercard eller Visa med 3D-Secure. \ R \ n \ r \ nFör att hjälpa till med enkel användning för dem från olika länder finns Indacoin på nio olika språk. Välj mellan arabiska, engelska, franska, tyska, italienska, portugisiska, ryska, spanska och turkiska. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEn av de praktiska sakerna med Indacoin är att du inte behöver registrera dig för ett konto för att köpa kryptovalutor. I stället behöver du bara välja det belopp du vill köpa och ange sådana uppgifter som din kryptoplånboksadress, kortinformation, mobilnummer och e-post. \ R \ nHur köper du kryptovaluta med Indacoin? \ R \ nKöpa din kryptovaluta valet via Indacoin är otroligt enkelt. Om du vill köpa Bitcoin, välj \ u201cKöp Bitcoin \ u201d från hemsidan. Du kommer då att kunna välja den fiatvaluta du vill betala i (USD, EUR eller RUB) och den kryptovaluta du vill köpa. Alla alternativ visas via rullgardinsmenyer med standardalternativen inställda på USD och BTC. Ange mängden fiatvaluta du vill spendera, och formuläret fyller automatiskt i hur mycket krypto du får. Nedan kommer du att ange din e-postadress och kryptoplånboksadress. Alternativt kan du skapa en Bitcoin-plånbok med Indacoin. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFölj samma steg för valfri kryptovaluta. Det finns direktlänkar för att köpa större kryptovalutor från hemsidan, inklusive Bitcoin, Ethereum, Ripple och Bitcoin Cash. Alternativt kan du se diagrammet mitt på hemsidan med en huvudlista över erbjudna kryptovalutor. Håll muspekaren över din valda krypto och välj sedan \ u201cBuy. \ U201d \ r \ n \ r \ n Oavsett krypto du väljer, kommer Indacoin att ta dig till samma sida som beskrivs ovan, men kryptovalutan som valts från rullgardinsmenyn kommer att variera beroende på oavsett om du klickade på \ u201cBuy Bitcoin, \ u201d \ u201cBuy NEO, \ u201d eller \ u201cBuy \ u201d något annat. På detta sätt kan du klicka på valfri \ u201cKöp \ u201d-knapp och sedan justera kryptovalutan. Om du väljer rätt initialt kan du dock se priserna i realtid. Eftersom Indacoin stöder 700 altcoins innehåller rullgardinsmenyn för kryptovalutor ett sökfält så att användare inte behöver bläddra igenom, vilket sparar tid. \ R \ nIndacoin-avgifter \ r \ nAvgifterna för att använda Indacoin varierar beroende på flera faktorer, vilket plattformen avslöjar inte lätt. För att säkerställa insyn när det gäller avgifter kommer Indacoin-kalkylatorn som du använder för att bestämma din konvertering att berätta den specifika mängd kryptovaluta du får med tanke på den fiat du spenderar, med avgifter som redan beaktats. Som sådan anger du det totala beloppet du vill betala för en transaktion i fiatvaluta och den totala krypto som du får beräknar redan avgifter, så att du får det antal som räknaren visar. \ R \ n \ r \ nMedan denna metod är bekvämt för användare eftersom det inte finns något behov av att beräkna avgifter, det möjliggör också brist på öppenhet i slutet av Indacoin. Eftersom avgifterna automatiskt beräknas i varje transaktion tenderar Indacoin att ta ut mycket höga avgifter jämfört med andra börser. Naturligtvis är detta en vanlig trend bland alla liknande börser som accepterar betalning med kreditkort, men det är fortfarande något att tänka på. Ändå är majoriteten av klagomålen avseende Indacoin relaterade till dess höga transaktionsavgifter, och vissa användare beräknar dem till 30 procent. \ R \ n \ r \ n Som ett exempel var marknadspriset för Bitcoin vid skrivande stund 6 685 dollar. USD. Indacoin hade det noterat för 8198 dollar. Det är en skillnad på $ 1513 som du i huvudsak betalar i avgifter, det här är mycket högt jämfört med andra börser som Coinbase. \ R \ nHur lång tid tar transaktioner? \ R \ nDen genomsnittliga transaktionen på Indacoin tar cirka 30 minuter. Denna tidsperiod börjar efter att du gjort en beställning eller efter att verifieringen slutförts vid första gången med ett visst kort. \ R \ nIndaCoin Transaction Limits \ r \ nIndacoin har alltid en minsta transaktionsgräns på $ 50. Den första transaktionen är begränsad till $ 200. Fyra dagar efter det första köpet kan din andra transaktion kosta 200 USD extra. Detta ökar med ytterligare 500 dollar sju dagar efter transaktionen och 2 000 dollar på 14 dagar. När en månad har gått sedan ditt första köp har du inte längre en gräns för kortköp, förutsatt att din bank eller ditt kreditkortsföretag godkänner transaktionen. \ R \ nIndacoin Verifiering \ r \ nFör att genomföra en transaktion med Indacoin kan du behöva för att verifiera ditt kort genom att ange en fyrsiffrig kod som du får i ett telefonsamtal. Vissa användare kan också kräva videoverifiering. Detta kräver att du spelar in en video med ditt ansikte och sedan laddar upp antingen ett foto eller skannar ett officiellt foto-ID. Denna verifiering krävs vanligtvis första gången du använder något nytt kort, men det är inte nödvändigt när du använder samma kort igen i framtiden. \ R \ nHandel \ r \ nIndacoin har också ett handelsområde märkt Köp \ / Sälj som låter dig handla mellan valutor och sälja dem för fiatvaluta. Handelsgränssnittet är väldigt sparsamt men med inte mycket information visas förutom ett enkelt diagram och köp säljeruta. \ R \ n \ r \ n \ r \ nVad kan du göra med Indacoin? \ R \ n Förutom att köpa kryptovaluta via Indacoin, kan du också lagra mer än 700 kryptovalutor som stöds i en enda plånbok. Med hjälp av plattformen kan du enkelt skicka krypto till andra med samma lätthet som du skulle skicka ett meddelande. Du kan också se din investeringsportfölj och spåra förändringar inom den. \ R \ nIndacoin Mobile App \ r \ nIndacoin erbjuder en mobilapplikation för både Android- och Apple-användare, vilket gör det möjligt att dra nytta av plånboken och andra funktioner via din smartphone eller läsplatta. Använd applikationen för att köpa kryptovalutor med ett betalkort eller kreditkort, lagra kryptovaluta, skicka den och hantera den. Denna applikation är din nyckel för att enkelt skicka kryptovaluta till andra bara via deras mobilnummer. Om du ofta har använt adresser för Bitcoin kan du skapa mallar för dem för framtida bekvämlighet. \ R \ n \ r \ nApplikationen låter dig också kontakta kundsupport via plånboken. Visa din transaktionshistorik eller din plånbokadress, antingen som en QR-kod eller i det traditionella adressformatet. Applikationen är användarvänlig och Indacoin har planer på uppdateringar för att förbättra användarvänligheten i framtiden. \ R \ nIndacoin Recensioner \ r \ nAndra klagomål om höga avgifter, tenderar Indacoin att få positiva recensioner för sitt intuitiva gränssnitt och snabba transaktioner tid. De som har använt plattformen berömmer den för bekvämligheten att kunna skapa en transaktion utan att skapa ett konto och till och med för enkelhetens kortverifieringsprocess. \ R \ n \ r \ nAnvändare uppskattar den relativa anonymiteten som också kommer från bristen på krav för att skapa ett konto. Teoretiskt sett kan du få ett förbetalt betalkort (så länge det har 3D-Secure) och en förbetald brännartelefon för att hålla din information privat, även om du fortfarande måste bekräfta din identitet via ett video- och foto-ID. Ändå kräver Indacoin mycket mindre information än konkurrenterna. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Sammantaget berömmer användarna Indacoin för sin enkla plattform, enkelhet och bra kundsupport. \ R \ n \ r \ nMedan avgifterna är höga, är det fallet för alla andra plattformar som låter dig köpa krypto med ett kreditkort. Om du har tid och inte har något emot ytterligare verifiering kan du spara mycket pengar, särskilt vid stora inköp, genom att välja en annan börs med en annan insättningsmetod och lägre avgifter. När det gäller bekvämlighet ger Indacoin det verkligen till konkurrenskraftiga priser. \ R \ nIndacoin kundsupport \ r \ nIndacoin erbjuder användarna flera alternativ för att kontakta support. Du kan skicka ett mejl, använda livechattfunktionen för support i realtid eller ringa numret som har en brittisk landskod. Det finns också ett omfattande FAQ-avsnitt, som innehåller information om allmänna frågor om kryptovalutor och de specifika för Indacoin, såsom konton och transaktioner. \ R \ n Är IndaCoin Safe? \ R \ nNågon säkerhet på Indacoin kommer genom kortverifieringsprocessen, vilken skyddar användare från bedragare, hackare och kortstöld. Din kortinformation är alltid säker eftersom Indacoin aldrig får din CCV-kod eller hela kortets nummer. Hela transaktionen går genom ett säkert Mastercard eller Visa gateway, och Indacard samlar bara in nödvändig information för att bekräfta att det är ditt kort. Den informationen delas aldrig utan samtycke. Dessutom accepterar Indacoin endast 3D-Secure-kort. \ R \ nIndacoin API \ r \ nUtvecklare kommer att uppskatta att Indacoin har ett API som har enkel integration. Enkel integration kräver bara grundläggande information, eller så kan du istället välja snäv integration, vilket kräver mer information och kontakta PR via e-post. Dessutom har plattformen lagt till möjligheten att integrera utan ett API eller det traditionella valet att använda ett API. Utvecklare som är intresserade av att utnyttja API och \ / eller integration hittar all information de behöver på sidan som är dedikerad till API. Från vilken sida som helst på Indacoins webbplats, gå till rullgardinsmenyn \ u201cProducts \ från huvudmenyn (precis bredvid språkval) och välj \ u201cPayment Processing API. \ U201d \ r \ nSlutsats \ r \ nIndacoin är en plattform som tillåter användare att köpa kryptovaluta med sitt kredit- eller bankkort. Dess tillgänglighet i nästan alla länder i världen och olika språk som stöds gör det mycket användbart. Stödet för 700 altcoins ökar chansen att användare kan köpa sin föredragna krypto direkt med betalkort eller kreditkort utan att behöva slutföra en ytterligare konvertering. Indacoin har endast stöd för att köpa kryptovalutor med ett kort. \ R \ n \ r \ nDen inbyggda plånboken är också användbar för dem som vill ha en plånbok med flera valutor. Slutligen hjälper mobilplattformarna med intuitiv användning och tillgänglighet, både för kryptoköp och tillgång till plånboken. \ R \ n \ r \ n Tyvärr verkar avgifterna orimliga, du betalar enorma belopp till förmån för att köpa med kreditkort. Det finns bättre fi-on-ramper än Indacoin och av den anledningen kan vi inte rekommendera att du använder dem. \ R \ nBesök IndaCoin","författare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"},"datum Publicerat":"2018-08-22"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me