Nybörjarguide till Paxful: Fullständig recension

Paxful Review

Teamet bakom Paxful sträva efter att tillhandahålla en enkel, rättvis och säker plattform som gör att individer kan handla värde. Webbplatsen fungerar som en global peer-to-peer-betalningslogistikplattform och underlättar Bitcoin-handel på samma sätt som Ebay underlättar handeln med vardagliga varor.

Paxful är baserat i USA och grundades 2015 av en grupp utvecklare som försökte skapa en peer-to-peer-marknadsplats som gjorde det möjligt för köpare och säljare att interagera efter att ha lagt ut handelserbjudanden. Webbplatsen fungerar som en medlare mellan intresserade parter och ger utrymme för sina användare att interagera.

Paxful webbplatsgenomgång

Paxful är ett populärt alternativ för handel med Bitcoin eftersom webbplatsen är användarvänlig och erbjuder det mest olika utbudet av betalningsmetoder som finns online. Betalningsalternativ inkluderar banköverföring, kredit- eller bankkort, PayPal, MoneyGram och Skrill. Förutom dessa metoder kan användare också välja att göra inköp genom att använda något av ett stort antal presentkort som Amazon och iTunes. Dessa alternativ gör Paxful till en praktisk plats för att köpa och sälja Bitcoin.

Hur det fungerar

För att komma igång med Paxful kan användarna gå till webbplatsen och helt enkelt välja en mängd Bitcoin du vill köpa och din lokala valuta, då visas beloppet i Bitcoin du får.

köpa

Efter att ha skapat ett konto kan användare söka efter tillgängliga Bitcoin-säljare. Vanliga sökkategorier inkluderar typ av valuta och betalningsmetod.

Paxful betalning

Härifrån kan användare se alla öppna beställningar, ett antal säljare kommer att finnas tillgängliga och den mest lämpliga leverantören kan hittas genom att titta på accepterade betalningsmetoder, lägsta och högsta beställningsbelopp samt pris. Användare kan också kontrollera en säljares betyg och kontohistorik för att avgöra deras lämplighet.

När en lämplig leverantör har hittats är det möjligt att starta en handel genom att klicka på knappen “Köp”. Det är då nödvändigt att välja det belopp du vill köpa och göra ditt köp. Detta öppnar upp en escrow-tjänst och chattalternativ som gör att du kan kommunicera direkt med säljaren och diskutera handeln mer detaljerat.

Säljare

När handeln har slutförts och betalningen har avslutats kan du klicka på “Markera som betald” och vänta på överföringen av Bitcoin till din Paxful-plånbok. När detta är klart kan du använda din Bitcoin på vilket sätt du vill.

Besökare på webbplatsen som inte redan har skapat ett konto får ett annat sätt att göra inköp. Efter att ha valt valuta och belopp de vill köpa kan besökare följa stegen som beskrivs för att slutföra köpet.

Att köpa Bitcoin via Paxful är en ganska enkel upplevelse och webbplatsen erbjuder användarna ett stort antal olika sätt att betala, och dessutom tar webbplatsen inga avgifter direkt från köparen när de köper Bitcoin. Köparen kommer dock att debiteras en avgift som säljaren väljer; och denna avgift kan variera kraftigt beroende på vilken betalningsmetod som används. Att betala med presentkort resulterar ofta i de högsta avgifterna.

Säljare på webbplatsen debiteras en 1% avgift, det finns också en liten “gruvavgift” som säljaren betalar när Bitcoin skickas från en adress till en annan. I likhet med Localbitcoins fungerar Paxful som en peer-to-peer-marknadsplats och använder ett antal nyckelfunktioner för att försöka garantera en hög användbarhetsnivå.

Nyckelfunktioner

Paxful tillåter köpare och säljare att göra transaktioner via ett extremt brett utbud av betalningsmetoder. Dessa inkluderar:

 • Kontantinsättningar
 • Kredit- och betalkort
 • Presentkort
 • Penga gram
 • Nationell banköverföring
 • PayPal
 • Western Union

Webbplatsen innehåller också ett antal funktioner som är utformade för att hjälpa till att säkra handel:

 • Fondernas säkerhet – Paxful skapar en plånbok som automatiskt lagrar dina pengar när du registrerar dig för ett konto. Denna plånbok fungerar som ett effektivt sätt att lagra och överföra pengar på webbplatsen. Paxfuls servrar underhålls också i enlighet med de högsta bankspecifikationerna.
 • 2 Faktorautentisering– Plånböcker kräver komplexa lösenord och tvåfaktorsautentisering för att garantera säkerheten. Att aktivera 2FA hjälper till att hålla din plånbok skyddad och ger ett extra lager skydd mot hackare.
 • En Escrow Service–När du handlar på webbplatsen hålls medel i spärr tills båda parter bekräftar alla delar av transaktionen. Detta fungerar som ett sätt att skydda handlare och möjliggöra smidigare transaktioner.
 • Omdömesvärderingar– Handlare får en ranking baserat på deras aktivitet, dessutom är deras handelshistorik och feedbackbetyg öppna för alla att se.
 • Kundsupport – Paxful driver ett omfattande supportsystem och supportteamet är i allmänhet snabba att svara. Användare kan kontakta supportteamet via en rad alternativ som direktmeddelanden, e-post, telefon och sociala medier.

På grund av sina låga avgiftsavgifter bör Paxful vara ett lågkostnadsalternativ. Liksom Localbitcoins tar säljare på webbplatsen i allmänhet mer för Bitcoin än de mer kända centraliserade börserna. På peer-to-peer-marknadsplatser väljer leverantörer ofta att generera vinst genom att något öka försäljningspriserna. Säljare riskerar att sälja Bitcoin till individer som kan försöka initiera en återbetalning (via kredit- / betalkort eller PayPal), och som ett resultat är priserna högre över hela plattformen för att mildra denna risk.

Saker att tänka på

Paxful fungerar som ett decentraliserat börs och det är nödvändigt för användare att införliva vissa säkerhetsåtgärder när de är på webbplatsen för att säkerställa smärtfri handel. Webbplatsen har utvecklat ett gott rykte som en pålitlig plats att köpa och sälja Bitcoin; emellertid lockar det stora utbudet av betalningsalternativ på Paxful också ett stort antal bedragare som syftar till att bedra ärliga handlare. Som ett resultat är det bäst att:

 • Kontrollera säljarens profil och kontrollera att de är lämpliga för hantering. När det är möjligt leta efter leverantörer med ett etablerat konto och en hög positiv feedback. Konton bör vara över ett år gamla, med en rating på minst 98%.
 • Kontakta säljaren och begär ett byte via plattformen. Ställ inte in externa affärer med leverantörer eftersom detta negerar escrow-tjänsten och öppnar möjligheten för bedrägerier. Det är också bäst att hålla sig till att kommunicera via meddelandefältet Paxful och undvika att skicka meddelanden via e-post, mobil eller SMS.
 • Förklara dina krav så mycket som möjligt och markera eventuella problem du har. Priserna beror vanligtvis på vilken betalningsmetod du väljer och kan variera kraftigt, så se till att du bekräftar ett lämpligt pris.
 • Välj en betalningsmetod som ger dig en bra skyddsnivå. Presentkort som betalas med kontanter föredras av bedragare eftersom de är omöjliga att spåra. Om du stöter på några problem efter att ha använt ett kredit- eller bankkort, PayPal eller en banköverföring kommer du att ha ett extra säkerhetslager.
 • Kontakta kundsupport och använd forumet om du upplever några problem eller har några tvivel angående säljare. Medan hela processen är ganska enkel, är det alltid möjligt för användare att stöta på problem. Använd de tillgängliga resurserna.

Paxful är ett av de enklaste sätten att skaffa Bitcoin och webbplatsen gör köp och försäljning av Bitcoin tillgänglig för alla som har en dator. Det finns inga köp- eller försäljningsgränser och användare kan bestämma hur mycket identitetsverifiering de ska använda under affärer. Utöver detta tillåter Paxful att användare gör inköp via det bredaste utbudet av betalningsalternativ som för närvarande är tillgängliga.

Mycket av webbplatsens attraktivitet beror på att den möjliggör en stor mängd betalningsflexibilitet. När du använder webbplatsen är det dock viktigt att komma ihåg att det finns opålitliga köpare och säljare på webbplatsen vars huvudsakliga mål är att bluffa legitima handlare. Detta är den främsta nackdelen med att använda webbplatsen och teamet bakom Paxful ger omfattande kundsupport, förutom ett forum och resursavsnitt som syftar till att hålla användarna uppdaterade om allt som händer på webbplatsen.

För personer som vill handla Bitcoin medan de använder tjänster som PayPal, MoneyGram och Skrill är Paxful det bästa alternativet. För att dra nytta av större flexibilitet med betalningsmetoder bör användarna vara beredda att betala över marknadspriserna, eftersom leverantörer väljer att ta ut mer för Bitcoin jämfört med de vanliga börserna.

Paxful är ett populärt sätt för individer att handla Bitcoin och är fortfarande ett lönsamt alternativ för många i Bitcoin-samhället. Webbplatsen erbjuder köpmöjligheter för personer som normalt inte kan köpa Bitcoin. Som ett resultat är det ett bra val för både nya och mer erfarna handlare. Paxful-användare bör dock se till att använda alla resurser som behövs för att verifiera säljare och transaktioner på ett sätt som skyddar dem hela tiden..

Paxful

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-paxful-komplett-recension.gif”

alt = “Paxful”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.6

Enkel användning

9,0 / 10

Rykte

7.0 / 10

Avgifter

9,0 / 10

Kundsupport

8,0 / 10

Betalningsmetoder

10,0 / 10

Fördelar

 • Lätt att använda
 • Massor av betalningsalternativ
 • Omdömesvärderingar
 • Olika alternativ

Nackdelar

 • Behöver vara vaksam
 • Långsam kundsupport
 • Högre avgifter

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Paxful","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2017 \ / 11 \ /paxful.gif","beskrivning":"Teamet bakom Paxful strävar efter att tillhandahålla en enkel, rättvis och säker plattform som gör det möjligt för individer att handla värde. \ U00a0 Webbplatsen fungerar som en global peer-to-peer-betalningslogistikplattform och underlättar Bitcoin-handel på samma sätt som Ebay underlättar handeln med vardagen varor. Paxful är baserat i USA och var…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.60"},"namn":"Paxful","reviewBody":"Teamet bakom Paxful strävar efter att tillhandahålla en enkel, rättvis och säker plattform som gör det möjligt för individer att handla värde. \ U00a0 Webbplatsen fungerar som en global peer-to-peer-betalningslogistikplattform och underlättar Bitcoin-handel på samma sätt som Ebay underlättar handeln med vardagen varor. \ r \ n \ r \ nPaxful är baserat i USA och grundades 2015 av en grupp utvecklare som försökte skapa en peer-to-peer-marknadsplats som gjorde det möjligt för köpare och säljare att interagera efter att ha lagt ut handelserbjudanden. Webbplatsen fungerar som en medlare mellan intresserade parter och ger utrymme för sina användare att interagera. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPaxful är ett populärt alternativ för handel med Bitcoin eftersom webbplatsen är användarvänlig och erbjuder det mest varierande utbudet av betalningsmetoder som finns online. Betalningsalternativ inkluderar banköverföring, kredit- eller bankkort, PayPal, MoneyGram och Skrill. Utöver dessa metoder kan användarna också välja att göra inköp med hjälp av ett stort antal presentkort som Amazon och iTunes. \ U00a0 Dessa alternativ gör Paxful till en praktisk plats för att köpa och sälja Bitcoin. \ R \ nHur det fungerar \ r \ nFör att komma igång med Paxful kan användare gå till webbplatsen och helt enkelt välja en mängd Bitcoin som du vill köpa och din lokala valuta, då visas beloppet i Bitcoin du får. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Efter att ha skapat ett konto kan användare söka efter tillgängliga Bitcoin-säljare. \ u00a0 Vanliga sökkategorier inkluderar typ av valuta och betalningsmetod. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Härifrån kan användare se alla öppna beställningar, ett antal säljare kommer att finnas tillgängliga och den lämpligaste leverantören kan hittas genom att titta på accepterade betalningsmetoder, lägsta och högsta beställningsbelopp samt \ u00a0pris. Användare kan också kontrollera säljarens feedbackbetyg och kontohistorik för att avgöra deras lämplighet. \ R \ n \ r \ nNär en lämplig leverantör har hittats är det möjligt att starta en handel genom att klicka på \ u201cBuy \ u201d knapp. Det är då nödvändigt att välja det belopp du vill köpa och göra ditt köp. Detta öppnar upp en escrow-tjänst och chattalternativ som gör att du kan kommunicera direkt med säljaren och diskutera handeln mer detaljerat. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNär handeln har slutförts och betalning har avslutats kan du klicka \ u201cMark som betald \ u201d och vänta på överföringen av Bitcoin till din Paxful plånbok. När detta är klart kan du använda din Bitcoin på vilket sätt du vill. \ R \ n \ r \ nBesökare till webbplatsen som inte redan har skapat ett konto kommer att presenteras med ett annat sätt att göra inköp. Efter att ha valt valuta och belopp de vill köpa kan besökare följa stegen som beskrivs för att slutföra köpet. \ R \ n \ r \ nKöp av Bitcoin via Paxful är en ganska enkel upplevelse och webbplatsen erbjuder användarna ett brett utbud av sätt att betala, utöver detta tar webbplatsen inga avgifter direkt från köparen när de köper Bitcoin. Köparen kommer dock att debiteras en avgift som säljaren väljer; och den här avgiften kan variera mycket beroende på vilken betalningsmetod som används. \ u00a0 Att betala med presentkort resulterar ofta i de högsta avgifterna. \ r \ n \ r \ nSäljare på webbplatsen debiteras 1% avgift, det finns också en liten \ u2018gruvavgift \ u2019 betalas av säljaren när Bitcoin skickas från en adress till en annan. I likhet med Localbitcoins fungerar Paxful som en peer-to-peer-marknadsplats och använder ett antal nyckelfunktioner för att försöka garantera en hög användbarhet. \ R \ nNyckelfunktioner \ r \ nPaxful tillåter köpare och säljare att göra affärer via en extremt brett utbud av betalningsmetoder. Dessa inkluderar: \ r \ n \ r \ n \ tKassainsättningar \ r \ n \ tKredit- och betalkort \ r \ n \ tGiftkort \ r \ n \ tMoneyGram \ r \ n \ tNationell banköverföring \ r \ n \ tPayPal \ r \ n \ tWestern Union \ r \ n \ r \ nWebbplatsen innehåller också ett antal funktioner som är utformade för att säkra handel: \ r \ n \ r \ n \ tSäkerhet av fonder \ u2013 Paxful skapar en plånbok som automatiskt lagras dina pengar när du registrerar dig för ett konto. Denna plånbok fungerar som ett effektivt sätt att lagra och överföra pengar på webbplatsen. Paxfuls servrar underhålls också i enlighet med de högsta bankspecifikationerna. \ R \ n \ t2 Faktorautentisering \ u2013 Plånböcker kräver komplexa lösenord och tvåfaktorautentisering för att garantera säkerhet. \ U00a0 Att aktivera 2FA hjälper till att hålla din plånbok skyddad och ger ett extra skydd mot hackare. \ r \ n \ tEn Escrow Service \ u2013När du handlar på webbplatsen hålls medel i spärr tills båda parter bekräftar alla delar av transaktionen. \ u00a0Detta fungerar som ett sätt att skydda handlare och möjliggöra smidigare transaktioner. \ r \ n \ tReputation Ratings \ u2013 Handlare ges en ranking baserat på deras aktivitet, dessutom är deras handelshistorik och feedbackbetyg öppna för alla att se. \ r \ n \ tKundsupport \ u2013 Paxful driver ett omfattande supportsystem och supportteamet svarar i allmänhet snabbt. Användare kan kontakta supportteamet via en rad alternativ som direktmeddelanden, e-post, telefon och sociala medier. \ R \ n \ r \ n På grund av dess låga provisionskostnader bör Paxful vara ett billigt alternativ. Liksom Localbitcoins tar säljare på webbplatsen i allmänhet mer för Bitcoin än de mer kända centraliserade börserna. På peer-to-peer-marknadsplatser väljer leverantörer ofta att generera vinst genom att något öka försäljningspriserna. Säljare riskerar att sälja Bitcoin till individer som kan försöka initiera en återbetalning (via kredit \ / betalkort eller PayPal), och som ett resultat är priserna högre över plattformen för att mildra denna risk. \ R \ nSaker att tänka på \ r \ nPaxful fungerar som ett decentraliserat börs och det är nödvändigt för användare att införliva vissa säkerhetsåtgärder när de är på webbplatsen för att säkerställa smärtfri handel. Webbplatsen har utvecklat ett gott rykte som en pålitlig plats att köpa och sälja Bitcoin; emellertid lockar det stora utbudet av betalningsalternativ på Paxful också ett stort antal bedragare som syftar till att bedra ärliga handlare. Som ett resultat är det bäst att: \ r \ n \ r \ n \ tKolla säljarens profil och kontrollera att de är lämpliga för att hantera. När det är möjligt leta efter leverantörer med ett etablerat konto och en hög positiv feedback. Konton ska vara över ett år gamla, med en rating på minst 98%. \ R \ n \ tKontakta säljaren och begär utbyte genom plattformen. Ställ inte in externa affärer med leverantörer eftersom detta negerar escrow-tjänsten och öppnar möjligheten för bedrägerier. Det är också bäst att hålla sig till att kommunicera via meddelandefältet Paxful och undvika att skicka meddelanden via e-post, mobil eller SMS. \ R \ n \ tFörklara dina krav så mycket som möjligt och markera eventuella problem du kan ha. Priserna beror vanligtvis på vilken betalningsmetod du väljer och kan variera kraftigt, så se till att du bekräftar ett lämpligt pris. \ R \ n \ tVälj en betalningsmetod som ger dig en bra skyddsnivå. Presentkort som betalas med kontanter föredras av bedragare eftersom de är omöjliga att spåra. Om du stöter på några problem efter att ha använt ett kredit- eller betalkort, PayPal eller en banköverföring kommer du att ha ett extra säkerhetslager. \ R \ n \ tKontakta kundsupport och använd forumet om du har problem, eller har några tvivel angående säljare. Medan hela processen är ganska enkel, är det alltid möjligt för användare att stöta på problem. Använd de tillgängliga resurserna. \ R \ n \ r \ nPaxful är ett av de enklaste sätten att skaffa Bitcoin och webbplatsen gör köp och försäljning av Bitcoin tillgänglig för alla som har en dator. Det finns inga köp- eller försäljningsgränser och användare kan bestämma hur mycket identitetsverifiering de ska använda under affärer. Utöver detta tillåter Paxful användare att göra inköp via det bredaste utbudet av för närvarande tillgängliga betalningsalternativ. \ R \ n \ r \ nMycket av webbplatsens attraktivitet beror på det faktum att det möjliggör en stor mängd betalningsflexibilitet. Men när du använder webbplatsen är det viktigt att komma ihåg att det finns opålitliga köpare och säljare på webbplatsen vars huvudsyfte är att bluffa legitima handlare. \ u00a0Detta är den främsta nackdelen med att använda webbplatsen och teamet bakom Paxful tillhandahåller omfattande kundsupport, förutom ett forum och resursavsnitt som syftar till att hålla användare uppdaterade om allt som händer på webbplatsen. \ r \ n \ r \ nFör individer Om du vill handla Bitcoin medan du använder tjänster som PayPal, MoneyGram och Skrill är Paxful det bästa alternativet. För att dra nytta av större flexibilitet med betalningsmetoder bör användarna vara beredda att betala över marknadspriserna, eftersom leverantörer väljer att ta ut mer för Bitcoin jämfört med de vanliga börserna. \ R \ n \ r \ nPaxful är ett populärt sätt för individer att handla Bitcoin och förblir ett livskraftigt alternativ för många i Bitcoin-samhället. Webbplatsen erbjuder köpmöjligheter för personer som normalt inte kan köpa Bitcoin. Som ett resultat är det ett bra val för både nya och mer erfarna handlare. Paxful-användare bör dock se till att använda alla resurser som behövs för att verifiera säljare och transaktioner på ett sätt som skyddar dem hela tiden..","författare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"},"datum Publicerat":"2019-01-22"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me