Nybörjarguide till LocalBitcoins: fullständig recension

LocalBitcoins granskning

Localbitcoins ger användarna ett alternativt sätt att skaffa och handla Bitcoin. Webbplatsen startade i Finland 2012 och syftar till att ansluta Bitcoin-köpare och säljare via en öppen, peer-to-peer-marknad. Genom att använda webbplatsen kan användare skapa och lista annonser, kommunicera med potentiella köpare och säljare och bekräfta alla transaktionsuppgifter innan de slutför handeln.

Localbitcoins fungerar som inkörsport till Bitcoin-handeln och gör det möjligt för nya aktörer till kryptovalutan att snabbt vänja sig vid att köpa och sälja Bitcoin. Localbitcoins har utvecklat ett gott rykte och etablerat sig i ett stort antal länder runt om i världen, med webbplatsen som för närvarande noterar bytare i 15582 städer i 248 länder.

Localbitcoins-inloggning & Bli Medlem

Localbitcoins fungerar som en decentraliserad marknadsplats och tillåter människor att handla Bitcoin direkt. Till att börja med kan nya besökare på webbplatsen navigera till registreringssidan och registrera ett konto.

När ett konto har skapats kan användare nu börja söka efter Bitcoin-säljare i sitt område. Webbplatsen tillåter medlemmar att göra en mängd olika sökningar, inklusive säljarplats, accepterade betalningsmetoder och ID-verifieringskrav.

När du gör en sökning kommer ett antal möjliga leverantörer att dyka upp, användare kan kontrollera varje säljares rykte och handelshistorik och också kommunicera direkt med säljaren för att diskutera relevanta frågor. När sökningen och verifieringarna har slutförts är det möjligt att starta handeln genom att klicka på knappen “Köp”.

Sök efter säljare

Härifrån är det möjligt att slutföra köpet av Bitcoin från säljaren. Innan du köper är det nödvändigt att bekräfta det belopp du vill köpa, din betalningsmetod, hur du vill ta emot Bitcoin och, om du kommer överens om, vilken form av ID du ska använda.

Starta en handel

Hela processen är ganska enkel, och för att hålla affärer med så få problem som möjligt innehåller Localbitcoins ett antal nyckelfaktorer som förbättrar hela upplevelsen.

Betalningsmetoder

Localbitcoins tillåter köpare och säljare att göra transaktioner via ett brett utbud av betalningsmetoder. Dessa inkluderar:

 • COD eller kontant vid leverans
 • Kontanter via post
 • PayPal
 • Webbpengar
 • Western Union
 • Kabelutbyte

Webbplatsen innehåller också ett antal funktioner som är utformade för att hjälpa till att säkra handel:

 • En Escrow Service–När du gör affärer innehas kontanter som skickas av spärradministrationen av Localbitcoins. Pengarna släpps först efter att försäljaren har bekräftat ett lyckat utbyte.
 • Omdömesvärderingar– Handlare får en ranking baserat på deras aktivitet, dessutom är deras handelshistorik och feedbackbetyg öppna för alla att se.
 • Kundsupport – Localbitcoins erbjuder support via e-post och supportteamet svarar vanligtvis snabbt. Webbplatsen är också värd för ett forum där användare kan diskutera frågor och ge råd.
 • Konfliktlösning– Om en klient stöter på några problem tillhandahåller Localbitcoins en konfliktlösningstjänst via sitt kundsupportteam. Teamet undersöker ärenden och ser för att lösa eventuella oenigheter mellan köpare och säljare.
 • 2 Faktorautentisering– Att ha en extra PIN-kod ger ett extra lager skydd mot hackare. 2FA tillåter användare att bekräfta sina inloggningar genom att få en PIN-kod skickad direkt till sin mobiltelefon.

Localbitcoins avgifter

Localbitcoins tar också ut en provision på bara 1% som vanligtvis tas från säljarna (eller en person som publicerat en annons). Köpare på webbplatsen bör dock vara medvetna om att Bitcoin-priser i allmänhet kommer att vara högre än vad som helst på de mer vanliga centraliserade börserna. De större börserna kan generera intäkter genom att debitera provisioner för alla affärer på deras plattform. Eftersom Localbitcoins fungerar som en peer-to-peer-marknad väljer leverantörer dock ofta att generera intäkter genom att öka sina försäljningspriser något. Säljare riskerar också att sälja Bitcoin till individer som kan försöka initiera en återbetalning (via PayPal), och som ett resultat är priserna högre över plattformen för att mildra denna risk.

Är lokala Bitcoins säkert?

 Eftersom Localbitcoins fungerar som en decentraliserad börs är det nödvändigt för sina användare att införliva vissa säkerhetsåtgärder för att säkerställa framgångsrika affärer. Webbplatsen har utvecklat ett gott rykte som en säker och pålitlig plats att köpa och sälja Bitcoin, men det finns alltid möjligheten att mer skrupelfria leverantörer också väljer att använda webbplatsen. För att undvika dåliga säljare eller eventuella bedrägerier är det bäst att:

 • Kontrollera säljarens profil och kontrollera att de är lämpliga för handel med. Om möjligt leta efter leverantörer med ett konto som är minst ett år gammalt, har en rating på cirka 98% och har genomfört över 100 BTC-affärer. Utöver detta är det möjligt att identifiera verifierade säljare som visar deras företagskontouppgifter samt telefonnummer och e-postadress.
 • Kontakta säljaren och begär ett byte via plattformen. Undvik att handla med leverantörer externt eftersom detta negerar escrow-tjänsten, det är också bäst att hålla sig till att kommunicera via Localbitcoins-meddelandefältet och undvika att skicka meddelanden via e-post eller text.
 • Förklara dina krav så mycket som möjligt och markera eventuella problem du har. Localbitcoins tillåter individer att förhandla om priser och betalningsmetoder samt Bitcoin-leveransmetod, så det är viktigt att diskutera de viktigaste aspekterna av handeln.
 • Kontakta kundsupport och använd forumet om du upplever några problem eller har några tvivel angående säljare. Medan webbplatsen är ganska enkel är det alltid möjligt för användare att stöta på problem. Hjälp är alltid tillgänglig.

Slutsats

Localbitcoins är en av de mest lättillgängliga plattformarna för att förvärva Bitcoin. Webbplatsen tillåter privata inköp och kan användas över hela världen; det gör det också möjligt för användare att göra inköp via ett antal olika betalningsmetoder och inför inte begränsningar för köp eller försäljning.

Besökare på webbplatsen bör dock komma ihåg att det kan finnas opålitliga säljare på webbplatsen och ansedda säljare kan ha vissa bestämmelser när de bedriver affärer. Säljare ber om ID-verifiering för större belopp och vägrar reversibla betalningsmetoder som PayPal. Priserna kan också vara något högre, eftersom leverantörer väljer att debitera mer för Bitcoin än de vanliga börserna.

Teamet bakom Localbitcoins fokuserar på att tillhandahålla en tjänst som gynnar både användare och allmänheten, med hemsidan som säger ”Vi expanderar någonsin och vill ta ett Bitcoin-utbyte och ekonomi till varje stad i världen. Vi tror att Bitcoin är en svart svanhändelse, något som fundamentalt förändrar hur den finansiella världen fungerar. Detta kommer att möjliggöra mer välstånd, särskilt i utvecklingsländer ”.

Localbitcoins är en beprövad och pålitlig metod för handel med Bitcoin som har blivit omfamnad av Bitcoin-gemenskapen. Webbplatsen försöker hålla sig trogen mot Bitcoins decentraliserade etos och fyller en mycket speciell nisch inom kryptovalutans ekosystem. Webbplatsen är ett bra val för de som är nya för att köpa Bitcoin såväl som mer erfarna handlare.

Anmäl dig här

LocalBitcoins

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-localbitcoins-komplett-recension.gif”

alt = “Localbitcoin Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9.4

Enkel användning

9,0 / 10

Rykte

10,0 / 10

Avgifter

9,0 / 10

Kundsupport

9,0 / 10

Betalningsmetoder

10,0 / 10

Fördelar

 • Escrow Service
 • Omdömesvärderingar
 • Bra stöd
 • Massor av betalningsalternativ
 • Väl etablerad

Nackdelar

 • Högre avgifter för kontanter
 • Behöver vara vaksam

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"LocalBitcoins","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2017 \ / 11 \ /localbitcoins.gif","beskrivning":"Localbitcoins ger användare ett alternativt sätt att skaffa och handla Bitcoin. Webbplatsen startade i Finland 2012 och syftar till att ansluta Bitcoin-köpare och säljare via en öppen, peer-to-peer-marknadsplats. \ U00a0 Genom att använda webbplatsen kan användare skapa och lista annonser, kommunicera med potentiella köpare och säljare och bekräfta alla transaktioner. innan du slutför handeln….","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"9.40"},"namn":"LocalBitcoins","reviewBody":"Localbitcoins ger användare ett alternativt sätt att skaffa och handla Bitcoin. Webbplatsen startade i Finland 2012 och syftar till att ansluta Bitcoin-köpare och säljare via en öppen, peer-to-peer-marknadsplats. \ U00a0 Genom att använda webbplatsen kan användare skapa och lista annonser, kommunicera med potentiella köpare och säljare och bekräfta alla transaktioner. detaljer innan du slutför handeln. \ r \ n \ r \ nLocalbitcoins fungerar som porten till Bitcoin-handeln och tillåter nya aktörer i kryptovalutan att snabbt vänja sig att köpa och sälja Bitcoin. Localbitcoins har utvecklat ett gott rykte och etablerat sig i ett stort antal länder runt om i världen, där webbplatsen för närvarande listar utbytare i 15582 städer i 248 länder. \ R \ nLocalbitcoins inloggning & Registrering \ r \ nLocalbitcoins fungerar som en decentraliserad marknadsplats och gör det möjligt för människor att handla Bitcoin direkt. Till att börja med kan nya besökare på webbplatsen navigera till registreringssidan och registrera ett konto. \ R \ n \ r \ nNär ett konto har skapats kan användare nu börja söka efter Bitcoin-säljare i sitt område. Webbplatsen tillåter medlemmar att göra en mängd olika sökningar, inklusive säljarplats, accepterade betalningsmetoder och ID-verifieringskrav. \ R \ n \ r \ nNär du gör en sökning kommer ett antal möjliga leverantörer att dyka upp, användare kan kontrollera rykte och handelshistorik för varje leverantör och kommunicera också direkt med säljaren för att diskutera relevanta frågor. När sökningen och verifieringarna har slutförts är det möjligt att starta handeln genom att klicka på knappen \ u201cBuy \ u201d. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHärifrån är det möjligt att slutföra köp av Bitcoin från säljaren. Innan du köper är det nödvändigt att bekräfta det belopp du vill köpa, din betalningsmetod, hur du vill ta emot Bitcoin, och om du kommer överens om, vilken form av ID du använder. \ R \ n \ r \ nHela processen är ganska enkel, och för att hålla affärer med så få problem som möjligt innehåller Localbitcoins ett antal nyckelfaktorer som förbättrar hela upplevelsen. \ r \ nBetalningsmetoder \ r \ nLocalbitcoins tillåter köpare och säljare att göra transaktioner via ett brett utbud av betalningsmetoder. Dessa inkluderar: \ r \ n \ r \ n \ tCOD eller kontant vid leverans \ r \ n \ tCash via post \ r \ n \ tPayPal \ r \ n \ tWebmoney \ r \ n \ tWestern Union \ r \ n \ tWire utbyte \ r \ n \ r \ nWebbplatsen innehåller också ett antal funktioner som är utformade för att hjälpa till att säkra handel: \ r \ n \ r \ n \ tEn Escrow Service \ u2013När du gör affärer innehas alla kontanter som skickas av Escrow-administrationen av Localbitcoins . Fonderna släpps först efter att försäljaren har bekräftat ett lyckat utbyte. \ R \ n \ tReputation Ratings \ u2013 Handlare ges en ranking baserat på deras aktivitet, dessutom är deras handelshistorik och feedbackbetyg öppna för alla att se. \ R \ n \ tKundsupport \ u2013 Localbitcoins erbjuder support via e-post och supportteamet svarar vanligtvis snabbt. Webbplatsen är också värd för ett forum där användare kan diskutera frågor och ge råd. \ R \ n \ tKonfliktlösning \ u2013 I händelse av att en klient stöter på några problem tillhandahåller Localbitcoins en konfliktlösningstjänst via sitt kundsupportteam. Teamet undersöker fall och ser för att lösa eventuella oenigheter mellan köpare och säljare. \ R \ n \ t2 Faktorautentisering \ u2013 Att ha en extra PIN-kod ger ett extra skydd mot hackare. 2FA tillåter användare att bekräfta sina inloggningar genom att få en PIN-kod skickad direkt till sin mobiltelefon. \ R \ n \ r \ nLocalbitcoins Avgifter \ r \ nLocalbitcoins debiterar också en provision på bara 1% som vanligtvis tas från säljarna (eller enskilda) som publicerade en annons). Köpare på webbplatsen bör dock vara medvetna om att Bitcoin-priser i allmänhet kommer att vara högre än vad som helst på de mer vanliga centraliserade börserna. De större börserna kan generera intäkter genom att debitera provisioner för alla affärer på deras plattform. Eftersom Localbitcoins fungerar som en peer-to-peer-marknad väljer leverantörer dock ofta att generera intäkter genom att öka sina försäljningspriser något. Leverantörer riskerar också att sälja Bitcoin till individer som kan försöka initiera en återbetalning (via PayPal), och som ett resultat är priserna högre över plattformen för att mildra denna risk. \ R \ n Är lokala Bitcoins säkra? \ R \ n \ u00a0 Eftersom Localbitcoins fungerar som en decentraliserad börs är det nödvändigt för sina användare att införliva vissa säkerhetsåtgärder för att säkerställa framgångsrika affärer. Webbplatsen har utvecklat ett gott rykte som en säker och pålitlig plats att köpa och sälja Bitcoin, men det finns alltid möjligheten att mer skrupelfria leverantörer också väljer att använda webbplatsen. Som ett resultat för att undvika dåliga säljare eller eventuella bedrägerier är det bäst att: \ r \ n \ r \ n \ tKontrollera säljarens profil och verifiera att de är lämpliga för handel med. Om möjligt leta efter leverantörer med ett konto som är minst ett år gammalt, har en rating på cirka 98% och har genomfört över 100 BTC-affärer. Utöver detta är det möjligt att identifiera verifierade säljare som visar deras företagskontouppgifter samt telefonnummer och e-postadress. \ R \ n \ tKontakta säljaren och be om utbyte via plattformen. Undvik att handla med leverantörer externt eftersom detta negerar spärrtjänsten, det är också bäst att hålla sig till att kommunicera via meddelandefältet Localbitcoins och undvika att skicka meddelanden via e-post eller text. \ R \ n \ tFörklara dina krav så mycket som möjligt och markera eventuella problem du kan ha. Localbitcoins tillåter individer att förhandla om priser och betalningsmetoder samt Bitcoin-leveransmetod så det är viktigt att diskutera de viktigaste aspekterna av handeln. \ R \ n \ tKontakta kundsupport och använd forumet om du upplever några problem eller har några tvivel angående säljare. Webbplatsen är ganska enkel, men det är alltid möjligt för användare att stöta på problem. Hjälp är alltid tillgänglig. \ R \ n \ r \ nSlutsats \ r \ nLocalbitcoins är en av de mest lättillgängliga plattformarna för att förvärva Bitcoin. Webbplatsen tillåter privata inköp och kan användas över hela världen; det gör det också möjligt för användare att göra inköp via ett antal olika betalningsmetoder och inför inte gränser för köp eller försäljning. \ r \ n \ r \ n Men besökare på webbplatsen bör komma ihåg att det kan finnas opålitliga säljare på webbplats och ansedda säljare kan ha vissa villkor när de bedriver affärer. \ u00a0 Säljare ber om ID-verifiering för större belopp och vägrar reversibla betalningsmetoder som PayPal. Priserna kan också vara något högre, eftersom leverantörer väljer att ta ut mer för Bitcoin än vanliga börser. \ R \ n \ r \ nTeamet bakom Localbitcoins fokuserar på att tillhandahålla en tjänst som gynnar både användare och allmänheten, med hemsidan som anger \ u201cVi expanderar någonsin och vill ta med Bitcoin-utbyte och ekonomi till varje stad i världen. Vi tror att Bitcoin är en svart svanhändelse, något som fundamentalt förändrar hur den finansiella världen fungerar. Detta kommer att göra det möjligt för mer välstånd, särskilt i utvecklingsländer \ u201d. \ R \ n \ r \ nLocalbitcoins är en beprövad och pålitlig metod för handel med Bitcoin som har blivit omfamnad av Bitcoin-samhället. Webbplatsen försöker förbli trogen mot Bitcoins decentraliserade etos och fyller en mycket speciell nisch inom kryptovalutans ekosystem. Webbplatsen är ett bra val för de som är nya för att köpa Bitcoin såväl som mer erfarna handlare. \ R \ n \ r \ nRegistrera dig här","författare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"},"datum Publicerat":"2018-06-06"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me