Nybörjarguide till Kraken: fullständig recension

Grundades 2011, Kraken är ett av de äldsta och mest populära kryptovalutabörserna som för närvarande är i drift. Börsen har byggt upp ett rykte som en säker destination för alla som är intresserade av att handla kryptovalutor och det är också ett populärt val för både handlare och institutioner på olika platser. Kraken behåller en internationell överklagande och ger effektiva handelsmöjligheter i många fiatvalutor. Kraken är också den nuvarande världsledaren när det gäller Bitcoin till Euro-handelsvolymer.

Kraken grundades av nuvarande VD Jesse Powell i juli 2011 och börsen lanserades officiellt för allmänheten i september 2013. Baserat i San Francisco har Kraken några anmärkningsvärda prestationer under sin bälte med 2014 som visar sig vara avgörande för Kraken eftersom det blev nummer ett utbyte efter eurohandelsvolym, banade väg för det första verifierbara kryptografiska beviset för reservgranskningssystemet och noterades också på Bloomberg Terminal under samma år.

Kraken är ett av de mest populära internationella utbytena och är tillgängligt för invånare i USA, Kanada, Japan och olika europeiska länder. Kraken överträffar också sin konkurrens genom att handla i flera fiatvalutor som inkluderar US-dollar, kanadensisk dollar, euro, brittiskt pund och japansk yen.

Företaget har också ett gott rykte på grund av det faktum att det har varit motståndskraftigt mot stora hacks och också eftersom det valdes som plattform för vilken borgenärer på Mt.Gox-börsen kunde få sina fordringar. Efter Mt. Gox ansökte om konkursskydd, administrationsteamet valde Kraken som en pålitlig partner för att underlätta betalningar till borgenärer. Kraken driver också en mörk pool, vilket är en privat värdepappersbörs som gör det möjligt för stora finansinstitut och individer med hög nettovärde att göra anonyma affärer.

Kraken Nyckelfunktioner

 • Funktionalitet – Kraken tillhandahåller ett grundläggande gränssnitt och detaljerad dokumentation för att hjälpa nybörjare förutom att tillhandahålla kartläggning inriktad på mer avancerade handlare. Det finns också en iOS-mobilapp som gör plattformen lättillgänglig över ett antal enheter.
 • Likviditet– Kraken har en hög likviditetsnivå och detta möjliggör snabb finansiering av konton och höga handelsvolymer. Börsen genomför också granskning av reservreserver och leder vägen för att utföra kryptografiskt verifierad granskning.
 • säkerhet – Kraken innehåller kylförvaringstekniker för att säkra pengar samt använda PGP / GPG-kryptering. Plattformen erbjuder också tvåfaktorautentisering, en huvudnyckel och ett globalt inställningslås för att maximera användarsäkerheten.
 • Handelsalternativ – Plattformen möjliggör Bitcoin Margin Trading med leveraged trading upp till 5x med kortslutning. Kraken tillhandahåller också avancerade ordertyper som stop-loss-order och automatiserad handel.
 • Internationell tillgänglighet – Börsen är för närvarande tillgängligt i USA, Kanada, Japan och olika europeiska länder. Kraken erbjuder också över 47 marknadspar med 7 basvalutor som inkluderar US-dollar, kanadensisk dollar, euro, brittiskt pund och japansk yen. Plattformen ger också support som är tillgängligt dygnet runt, året runt.

Valutor som stöds

Kraken är mest känd för sina Bitcoin- och Ethereum-kontanter (EUR och USD). dock kan ett brett utbud av både fiat och kryptovalutor handlas på plattformen. Populära kryptovalutor som Bitcoin (XBT), Ethereum (ETH) och Tether (USDT) erbjuds samt valutor som Bitcoin Cash (BCH), Monero (XMR), Dash (DASH), Litecoin (LTC), Ripple ( XRP), Stellar / Lumens (XLM), Ethereum Classic (ETC), Augur REP tokens (REP), ICONOMI (ICN), Melon (MLN), Zcash (ZEC), Dogecoin (XDG), Gnosis (GNO) och EOS (EOS). Bitcoin använder vanligtvis förkortningen av BTC; emellertid tilldelar Kraken Bitcoin med en förkortning av XBT.

Kraken möjliggör insättningar och uttag via CAD, EUR, GBP, JPY och USD, med fiatvalutabetalningar via banköverföring. För användare med ett bankkonto inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet stöds också SEPA-betalningssystemet.

Kraken tillåter också marginalhandel på dessa valutapar: XBT / EUR, XBT / USD, ETH / XBT, ETH / USD, ETH / EUR, ETC / XBT, ETC / ETH, ETC / USD, ETC / EUR, REP / XBT , REP / ETH, REP / EUR.

Kraken Registrering och inloggning

Ett Kraken-konto kan enkelt öppnas genom att följa registreringsprocessen och ange ditt namn, e-postadress och lösenord. Alla lösenord måste innehålla minst 8 tecken och innehålla bokstäver, siffror och specialtecken.

Kraken erbjuder både grundläggande och avancerade konton för att öppna ett grundläggande konto måste användarna ange sitt fullständiga namn, födelsedatum, adress och telefonnummer. Avancerade kontoanvändare måste genomgå en strängare verifieringsprocess för att kunna slutföra sin registrering. För ett avancerat konto är det nödvändigt att:

 • Ladda upp ditt ID. För att verifiera ditt konto måste du ladda upp regeringsutfärdade identitetsformer och bevis på uppehållstillstånd. För amerikanska invånare krävs också ett personnummer; medan i länder som Tyskland eller Japan kräver ytterligare ID-bekräftelse.
 • Dokumentation kan laddas upp under fliken “Bli verifierad” i ditt Kraken-konto och verifieringstiden beror på antalet ansökningar som behandlas och kan ta från några dagar till över en vecka.
 • Var noga med att ställa in 2-Factor Authentication (2FA) som ger ett sekundärt säkerhetsskikt till ditt konto.
 • När detta är klart kan du gå vidare till att finansiera ditt konto.
 • Lägg till det bankkonto som du kommer att göra överföringar till och från; banköverföringar och ledningar är de enda accepterade metoderna för att sätta in pengar.

Hur man gör en insättning

Navigera till avsnittet “Finansiering” på menyfliken och välj sedan din föredragna insättningsmetod. Du kan välja att sätta in på börsen via banköverföringsfunktionen. Eller använd en kryptovalutaplånbok för att överföra pengar.

Hur man gör en handel

När ditt konto har finansierats är det möjligt att klicka på fliken “Handel” i menyn och välja “Ny order”; härifrån kan du välja vilken valuta du vill köpa och vilken betalningsvaluta du föredrar.

När du har angett det antal du vill köpa och valt antingen en marknads- eller begränsningsorder kan du klicka på den gröna bekräftelseknappen för att bekräfta ditt köp.

Kraken Avgifter

Kraken erbjuder ett antal finansierings- och uttagsalternativ, överföringsavgifter bestäms av transaktionskostnader och kan justeras om deras finansieringspartner justerar sina avgiftsstrukturer. Nuvarande finansieringsalternativ och avgifter inkluderar:

 • EUR SEPA: Insättning (gratis) / Uttag (0,09 €) – Endast EES-länder
 • USD Banköverföring ($ 5 USD) / Uttag ($ 5 USD) – Endast USA
 • EUR banköverföring (€ 10) – endast utanför USA
 • USD Banköverföring ($ 10 USD) / Uttag ($ 60 USD) – endast utanför USA
 • JPY-bankinsättning (gratis, minst 5 000 ¥ insättning) / uttag (20 ¥) – endast Japan
 • CAD-bankdeposition (gratis) / EFT-uttag ($ 10 CAD-avgift, $ 25K CAD dagligen max)

Överföringar i digitala valutor medför sina egna unika avgifter, inklusive:

 • Bitcoin (XBT): Insättning (gratis) / Uttag (฿ 0,001)
 • Ether (ETH): Insättning (liten transaktionsavgift för att flytta ETH till Krakens plånbok) / Uttag (.000,005)
 • Ripple (XRP): Insättning (gratis) / Uttag (.020.02)
 • Litecoin (LTC): Insättning (gratis) / Uttag (.020.02)
 • Bitcoin Cash (BCH): Insättning (gratis) / Uttag (฿ 0,001)
 • Tjudring (USDT): Insättning (gratis) / Uttag (USD ₮ 5)

Handelsavgifter

Kraken tillhandahåller en omfattande guide till dess handelsavgiftsstruktur. Även om det kan vara ganska komplicerat, har de flesta affärer som faller under 50 000 volymer av din specifika valuta en tillverkaravgift på 0,16% och en avgiftsavgift på 0,26%. Dessa avgifter gäller för alla Bitcoin-transaktioner som görs via de fiatvalutor som stöds på webbplatsen, såsom USD, EUR, JPY GBP och CAD. Samma avgiftsstruktur gäller även för majoriteten av altcoin-handelspar.

För handelsvolymer större än 50 000 sjunker avgifterna till 0,14% och 0,24%. Avgifterna fortsätter att sjunka i förhållande till volymen upp till en handelsaktivitet som är större än 10 000 000, vid denna tidpunkt är avgifterna så låga som 0% (tillverkare) och 0,10% (tagare).

Avgifter debiteras per handel och handelsvolymer beräknas för transaktioner som görs inom en 30-dagarsperiod.

Handelsgränser

Kraken driver ett stegvis verifieringssystem och handelsgränser beror på ditt verifieringsnivå. Följande nivåer används på plattformen:

 • Nivå 0– Det här nivån kräver en e-postadress och gör det möjligt för användare att navigera på webbplatsen utan att ha möjlighet att sätta in, ta ut eller handla.
 • Nivå 1– Användare kan bara göra insättningar och uttag i digitala valutor. Men handel är möjlig i både digitala och fiatvalutor. Detta nivå kräver att användare anger sitt fullständiga namn, födelsedatum, land och telefonnummer.
 • Nivå 2– Insättningar, uttag och handel med digitala valutor är tillgängliga. Beroende på ditt hemland kan fiatvalutafinansiering också vara tillgänglig. För användare i vissa jurisdiktioner görs bankinsättningar och uttag efter att du har angett Kraken din adress.
 • Nivå 3– Högre nivåer av fiatvalutafinansiering är tillgängliga för Tier 3-kunder. Detta nivå kräver ett giltigt regerings-ID och ett nyligen uppehållsbevis. Detta nivå krävs också för att användare i USA, Kanada, Tyskland, Japan och vissa andra länder ska kunna sätta in fiatvalutor. Vissa finansieringsalternativ kräver också en bekräftelse på fotolegitimation.
 • Nivå 4– Tillåter de högsta finansieringsgränserna. Kraken tillhandahåller både individuella Tier 4-konton och de dokument som krävs för Tier 4-individuella konton inkluderar ett undertecknat ansökningsformulär och KYC-dokument.

Nivå 1-användare kan sätta in och ta ut kryptovalutor samt handla med kryptovalutor och fiatvalutor. Det finns ingen insättningsgräns; uttag är dock begränsade till 2 500 dollar per dag och 20 000 dollar per månad.

Nivå 2-användare kan sätta in och ta ut fiatvalutor beroende på var de bor. För Tier 2-användare är insättningar och uttag i fiat-valuta begränsade till $ 2000 per dag och $ 10 000 per månad. Uttag av kryptovaluta är begränsade till 5 000 dollar per dag och 50 000 dollar per månad.

Nivå 3-användare kan sätta in och ta ut kryptovalutor och fiat samt bedriva marginalhandel. Fiat-insättningar och uttag är begränsade till $ 25 000 dagligen och $ 200 000 per månad. Uttag i digitala valutor är begränsade till $ 50 000 per dag och $ 200 000 per månad. Länder som USA, Kanada, Japan och Tyskland kräver en nivå 3-verifiering för att sätta in och ta ut i fiatvaluta.

Tier 4-användare har de högsta finansieringsgränserna som finns tillgängliga på plattformen. Nivå 4-användare kan vara både enskilda och företag och rekommenderas bäst att kontakta supportavdelningen för att klargöra deras krav.

Platsavbrott & Senaste driftstopp

Många kryptovalutautbyten har kämpat för att klara efterfrågan de senaste månaderna på grund av ett stort inflöde av nya kunder och Kraken är inget undantag. Plattformen blev ökänd för webbplatsavbrott och andra problem. För att motverka detta gick Kraken offline för att installera en ny handelsmotor. Tyvärr var processen som skulle ta ett par timmar slutade ta 2 dagar, väcker mycket panik bland sina användare och fruktar att utbytet kan stängas för gott eller till och med utföra en scam.

Teamet höll kontakt med sina användare via sociala medier under stilleståndstiden och plattformen kom så småningom tillbaka online. Efter några initiala hicka verkar den nya motorn fungera mycket bättre än den gamla versionen och hanterar handel mycket mer effektivt med mindre fel och andra problem.

Som en ursäkt för sina medlemmar, Meddelade Kraken att all handel är gratis fram till 31 januari 2018.

Kraken återvänder med fri handel! Vi ber om ursäkt för den osäkerhet som vår stilleståndstid har orsakat – det gjordes för att uppgradera handelsmotorn. Se vårt blogginlägg för viktig information om uppgradering och återlämnande av handel. https://t.co/gDMgWvrVlk

– Kraken Exchange (@krakenfx) 13 januari 2018

Slutsats

Kraken har varit i drift sedan 2011 och är äldre än sina huvudkonkurrenter Coinbase och Gemini. Som ett resultat har Kraken spenderat ett antal år på att bygga upp sitt rykte bland medlemmar i kryptovalutavärlden. Börsen ses nu som en av de mest tillförlitliga av många internationella kryptovalutahandlare.

Kraken tillhandahåller en säker plattform och har en lägre avgiftsstruktur än Coinbase. Börsen tilltalar också både individer och institutioner och ger tillgång till en robust, omfattande handelsplattform. För användare med en mellanliggande förståelse för hur man handlar med kryptovalutor finns begränsade beställningar samt avancerade order med fördefinierade utlösare, leveraged positioner, marginalhandel och short selling på plattformen.

Medan utbytet respekteras och används av båda parter på olika inkomstnivåer har Kraken en del arbete att göra för att förbättra sin totala användarupplevelse. På grund av en nyligen ökad nyregistrering har bristen på omfattande kundtjänstalternativ blivit uppenbar. Nya registreringar kan också behöva vänta i över en vecka för att deras dokumentation och konton ska verifieras fullständigt. Trots detta tillhandahåller Kraken en värdefull tjänst för kryptovalutahandlare över hela världen och är fortfarande ett lönsamt alternativ för alla som letar efter ett pålitligt och pålitligt utbyte.

Kraken

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-kraken-komplett-recension.gif”

alt = “Kraken Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.4

Enkel användning

8,0 / 10

Rykte

8,0 / 10

Avgifter

9,0 / 10

Kundsupport

8,0 / 10

Betalningsmetoder

9,0 / 10

Fördelar

 • Anseende och säkert företag
 • Hög Bitcoin till EUR-likviditet
 • Banköverföringar tillgängliga
 • Marginalhandel tillgänglig
 • Exakt kartläggning via TradingView

Nackdelar

 • Stopptid & Webbplatsfel
 • Ingen telefonsupport
 • Registreringar och dokumentverifiering kan ta veckor
 • Supportens svarstider kan vara långsamma

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Kraken","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uppladdningar \ / 2018 \ / 01 \ /kraken-review.gif","beskrivning":"Kraken grundades 2011 och är ett av de äldsta och mest populära kryptovalutabörserna som för närvarande är i drift. Börsen har byggt upp ett rykte som en säker destination för alla som är intresserade av att handla kryptovalutor och det är också ett populärt val för både handlare och institutioner på olika platser. Kraken behåller en internationell…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.40"},"namn":"Kraken","reviewBody":"Kraken grundades 2011 och är ett av de äldsta och mest populära kryptovalutabörserna som för närvarande är i drift. Börsen har byggt upp ett rykte som en säker destination för alla som är intresserade av att handla kryptovalutor och det är också ett populärt val för både handlare och institutioner på olika platser. Kraken behåller en internationell överklagande och ger effektiva handelsmöjligheter i många fiatvalutor. Kraken är också den nuvarande världsledaren när det gäller Bitcoin till Euro-handelsvolymer. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKraken grundades av nuvarande VD Jesse Powell i juli 2011 och börsen lanserades officiellt för allmänheten i september 2013. Baserat i San Francisco har Kraken några anmärkningsvärda prestationer under sin bälte med 2014 som visar sig vara avgörande för Kraken eftersom det blev nummer ett utbyte per eurohandelsvolym, banade väg för det första verifierbara kryptografiska beviset för reservgranskningssystemet och var också noterade på Bloomberg Terminal inom samma år. \ r \ nKraken är ett av de mest populära internationella börserna och är tillgängligt för invånare i USA, Kanada, Japan och olika europeiska länder. Kraken överträffar också sin konkurrens genom att handla i flera fiatvalutor som inkluderar US-dollar, kanadensisk dollar, euro, brittiska pund och japanska yen. \ R \ n \ r \ nFöretaget har också ett gott rykte på grund av faktum att det har varit motståndskraftigt mot stora hacks och också eftersom det valdes som plattform för vilken borgenärer från Mt.Gox-börsen kunde få sina fordringar. Efter Mt. Gox ansökte om konkursskydd, administrationsteamet valde Kraken som en pålitlig partner för att underlätta betalningar till borgenärer. Kraken driver också en mörk pool, vilket är en privat värdepappersbörs som gör det möjligt för stora finansinstitut och individer med hög nettovärde att göra anonyma affärer. \ r \ n \ r \ n \ tFunktionalitet \ u2013 Kraken tillhandahåller ett grundläggande gränssnitt och detaljerad dokumentation för att hjälpa nybörjare förutom att tillhandahålla kartläggning inriktad på mer avancerade handlare. Det finns också en iOS-mobilapp som gör plattformen lättillgänglig över ett antal enheter. \ R \ n \ tLikviditet – Kraken har en hög likviditetsnivå och detta möjliggör snabb finansiering av konton och höga handelsvolymer. Börsen genomför också Proof of Reserves Audits och leder vägen för att utföra kryptografiskt verifierad granskning. \ R \ n \ tSäkerhet – Kraken använder fryslagringstekniker för att säkra medel samt använda PGP \ / GPG-kryptering. Plattformen erbjuder också tvåfaktorautentisering, en huvudnyckel och ett globalt inställningslås för att maximera användarsäkerheten. \ R \ n \ tHandelsalternativ – Plattformen möjliggör Bitcoin Margin Trading med leveraged trading upp till 5x med kortslutning. Kraken tillhandahåller också avancerade ordertyper som stop-loss-order och automatiserad handel. \ R \ n \ tInternationell tillgänglighet – Börsen finns för närvarande i USA, Kanada, Japan och olika europeiska länder. Kraken erbjuder också över 47 marknadspar med 7 basvalutor som inkluderar US-dollar, kanadensisk dollar, euro, brittiskt pund och japansk yen. Plattformen erbjuder också support som är tillgängligt dygnet runt, året runt. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nStödda valutor \ r \ nKraken är mest känd för sin Bitcoin och Ethereum till kontanter (EUR och USD) marknader; dock kan ett brett utbud av både fiat och kryptovalutor handlas på plattformen. Populära kryptovalutor som Bitcoin (XBT), Ethereum (ETH) och Tether (USDT) erbjuds samt valutor som Bitcoin Cash (BCH), Monero (XMR), Dash (DASH), Litecoin (LTC), Ripple ( XRP), Stellar \ / Lumens (XLM), Ethereum Classic (ETC), Augur REP tokens (REP), ICONOMI (ICN), Melon (MLN), Zcash (ZEC), Dogecoin (XDG), Gnosis (GNO) och EOS (EOS). Bitcoin använder vanligtvis förkortningen av BTC; Kraken tilldelar emellertid Bitcoin med förkortningen XBT. \ r \ n \ r \ nKraken möjliggör insättningar och uttag via CAD, EUR, GBP, JPY och USD, med fiatvaluta betalningar som sker via banköverföring. För användare med ett bankkonto inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet stöds också SEPA-betalningssystemet. \ R \ n \ r \ nKraken möjliggör också marginalhandel på dessa valutapar: XBT \ / EUR, XBT \ / USD, ETH \ / XBT, ETH \ / USD, ETH \ / EUR, ETC \ / XBT, ETC \ / ETH, ETC \ / USD, ETC \ / EUR, REP \ / XBT, REP \ / ETH, REP \ / EUR. \ R \ nKraken registrering och inloggning \ r \ nEtt Kraken-konto kan enkelt öppnas genom att följa registreringsprocessen och ange ditt namn, e-postadress och lösenord. Alla lösenord måste innehålla minst 8 tecken och innehålla bokstäver, siffror och specialtecken. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKraken erbjuder både grundläggande och avancerade konton , för att öppna ett grundläggande konto måste användarna ange sitt fullständiga namn, födelsedatum, adress och telefonnummer. Avancerade kontoanvändare måste genomgå en strängare verifieringsprocess för att kunna slutföra sin registrering. För ett avancerat konto är det nödvändigt att: \ r \ n \ r \ n \ tLadda upp ditt ID. För att verifiera ditt konto måste du ladda upp regeringsutfärdade identitetsformer och bevis på uppehållstillstånd. För amerikanska invånare krävs också ett personnummer; medan i länder som Tyskland eller Japan kräver ytterligare ID-bekräftelse. \ r \ n \ tDokumentation kan laddas upp under fliken “Bli verifierad” i ditt Kraken-konto och verifieringstiden beror på antalet ansökningar som behandlas och kan ta från en några dagar till över en vecka. \ r \ n \ tSe till att du ställer in 2-faktorautentisering (2FA) som ger ett sekundärt lager av säkerhet till ditt konto. \ r \ n \ tNär detta är klart kan du gå vidare till finansieringen av konto. \ r \ n \ tLägg till det bankkonto som du kommer att göra överföringar till och från; banköverföringar och trådar är de enda accepterade metoderna för att sätta in pengar. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHur man gör en insättning \ r \ n Navigera till avsnittet \ u2018Finansiering \ u2019 på menyfliken och välj sedan önskad insättningsmetod. Du kan välja att sätta in på börsen via banköverföringsfunktionen. Eller använd en kryptovaluta-plånbok för att överföra pengar. \ R \ nHur man gör en handel \ r \ nNär ditt konto har finansierats är det möjligt att klicka på fliken \ u2018Handel \ u2019 i menyn och välja \ u2018Ny beställning \ u2019; härifrån kan du välja den valuta du vill köpa och din föredragna betalningsvaluta. \ r \ n \ r \ nEfter att du har angett det antal du vill köpa och valt antingen en marknads- eller begränsningsorder kan du klicka på den gröna bekräftelsen för att bekräfta ditt köp. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKraken-avgifter \ r \ nKraken erbjuder ett antal finansierings- och uttagsalternativ, överföringsavgifter bestäms av transaktionskostnader och kan justeras om deras finansieringspartner anpassar sina avgiftsstrukturer. Nuvarande finansieringsalternativ och avgifter inkluderar: \ r \ n \ r \ n \ tEUR SEPA: Insättning (gratis) \ / Uttag (\ u20ac0.09) – Endast EES-länder \ r \ n \ tUSD Bankdeposition ($ 5 USD) \ / Uttag ($ 5 USD) – endast USA \ r \ n \ tEUR banköverföring (\ u20ac10) – endast utanför USA \ r \ n \ tUSD banköverföring ($ 10 USD) \ / Uttag ($ 60 USD) – endast utanför USA \ r \ n \ tJPY bankinsättning (gratis, minst 55 000 insättningar) \ / uttag (\ u00a520) – endast Japan \ r \ n \ tCAD Wire Deposit (Free) \ / EFT Uttag ($ 10 CAD-avgift, $ 25K CAD dagligen max) \ r \ n \ r \ n Överföringar i digitala valutor medför sina egna unika avgifter, dessa inkluderar: \ r \ n \ r \ n \ tBitcoin (XBT): Insättning (gratis) \ / Uttag (\ u0e3f0. 001) \ r \ n \ tEther (ETH): Insättning (liten transaktionsavgift för att flytta ETH till Krakens plånbok) \ / Uttag (\ u039e0.005) \ r \ n \ tRipple (XRP): Insättning (gratis) \ / Uttag (\ u01a60.02) \ r \ n \ tLitecoin (LTC): Insättning (gratis) \ / Uttag (\ u01410.02) \ r \ n \ tBitcoin Cash (BCH): Insättning (gratis) \ / Uttag (\ u0e3f0 .001) \ r \ n \ tTether (USDT): Depo sit (Gratis) \ / Uttag (USD \ u20ae 5) \ r \ n \ r \ nHandelsavgifter \ r \ nKraken ger en omfattande guide till sin handelsavgiftsstruktur. Även om det kan vara ganska komplicerat, har de flesta affärer som faller under 50 000 volymer av din specifika valuta en tillverkaravgift på 0,16% och en avgiftsavgift på 0,26%. Dessa avgifter gäller för alla Bitcoin-transaktioner som görs via de fiatvalutor som stöds på webbplatsen, såsom USD, EUR, JPY GBP och CAD. Samma avgiftsstruktur gäller också för majoriteten av altcoin-handelspar. \ R \ n \ r \ nFör handelsvolymer större än 50.000 sjunker avgifterna till 0,14% och 0,24%. Avgifterna fortsätter att sjunka i förhållande till volymen upp till en handelsaktivitet som är större än 10 000 000, vid detta tillfälle är avgifterna så låga som 0% (tillverkare) och 0,10% (mottagare). per handelsbasis och handelsvolymer beräknas för affärer som görs inom en 30-dagarsperiod. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHandelsgränser \ r \ nKraken driver ett stegvis verifieringssystem och handelsgränser beror på ditt verifieringsnivå. Följande nivåer används på plattformen: \ r \ n \ r \ n \ tNivå 0 \ u2013 Denna nivå kräver en e-postadress och gör det möjligt för användare att navigera på webbplatsen utan att ha möjlighet att sätta in, ta ut eller göra några affärer. \ R \ n \ tNivå 1 \ u2013 Användare kan endast göra insättningar och uttag i \ u00a0digitala valutor. Men handel är möjlig i både digitala och fiatvalutor. Denna nivå kräver att användare anger sitt fullständiga namn, födelsedatum, land och telefonnummer. \ R \ n \ tRad 2- Insättningar, uttag och handel med digitala valutor är tillgängliga. Beroende på ditt hemland kan fiatvalutafinansiering också vara tillgänglig. \ U00a0 För användare i vissa jurisdiktioner görs bankinsättningar och uttag tillgängliga efter att du har angett Kraken din adress. \ R \ n \ tNivå 3 \ u2013 Högre nivåer av fiat valutafinansiering är tillgänglig för Tier 3-kunder. Denna nivå kräver ett giltigt \ u00a0regerings-ID och ett nyligen uppehållsbevis. Detta nivå krävs också för att användare i USA, Kanada, Tyskland, Japan och vissa andra länder ska kunna sätta in fiatvalutor. Vissa finansieringsalternativ kräver också en bekräftelse av foto-ID. \ R \ n \ Tier 4 \ u2013 Tillåter de högsta nivåerna av finansieringsgränser. Kraken tillhandahåller både individuella och företags Tier 4-konton och de dokument som krävs för Tier 4-individuella konton \ u00a0 inkluderar ett \ u00a0signerat ansökningsformulär och \ u00a0KYC-dokument. \ R \ n \ r \ nTier 1-användare kan sätta in och ta ut kryptovalutor samt handla kryptovalutor och fiatvalutor. Det finns ingen insättningsgräns; uttag är dock begränsade till 2 500 dollar per dag och 20 000 dollar per månad. \ r \ n \ r \ nNivå 2-användare kan sätta in och ta ut fiatvalutor beroende på var de bor. För Tier 2-användare är insättningar och uttag i fiat-valuta begränsade till $ 2000 per dag och $ 10 000 per månad. Uttag av kryptovalutor är begränsade till $ 5 000 per dag och $ 50 000 per månad. \ R \ n \ r \ n Tier 3-användare kan sätta in och ta ut kryptovalutor och fiat samt bedriva marginalhandel. Fiat-insättningar och uttag är begränsade till $ 25 000 dagligen och $ 200 000 per månad. Uttag i digitala valutor är begränsade till $ 50 000 per dag och $ 200 000 per månad. Länder som USA, Kanada, Japan och Tyskland kräver en nivå 3-verifiering för att kunna sätta in och ta ut i fiatvaluta. \ R \ n \ r \ nNivå 4-användare har de högsta finansieringsgränserna som finns tillgängliga på plattformen. Nivå 4-användare kan vara både enskilda och företag och rekommenderas bäst att kontakta supportavdelningen för att klargöra deras krav. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAvbrott på webbplatsen & Nyligen stillestånd \ r \ n Många utbyten av kryptovalutor har kämpat för att klara efterfrågan de senaste månaderna på grund av en enorm tillströmning av nya kunder och Kraken är inget undantag. Plattformen blev ökänd för webbplatsavbrott och andra problem. För att motverka detta gick Kraken offline för att installera en ny handelsmotor. Tyvärr tog processen som var tänkt att ta ett par timmar att ta två dagar, vilket ledde till mycket panik bland sina användare och fruktar att utbytet kan stängas för gott eller till och med utföra en bluff. \ R \ n \ r \ nTeamet behöll kontakten med sina användare via sociala medier under stilleståndstiden och plattformen kom så småningom tillbaka online. Efter några initiala hicka verkar den nya motorn fungera mycket bättre än den gamla versionen och hanterar handel mycket mer effektivt med mindre fel och andra problem. \ R \ n \ r \ n Som en ursäkt till sina medlemmar meddelade Kraken att all handel är gratis fram till 31 januari 2018. \ r \ n \ r \ nhttps: \ / \ / twitter.com \ / krakenfx \ / status \ / 952145108756934656 \ r \ nSlutsats \ r \ nKraken \ u00a0 har varit i drift sedan 2011 , och är äldre än sina huvudkonkurrenter Coinbase och Gemini. Som ett resultat har Kraken spenderat ett antal år på att bygga upp sitt rykte bland medlemmar i kryptovalutavärlden. Börsen betraktas nu som en av de mest pålitliga av många internationella kryptovalutahandlare. \ R \ n \ r \ nKraken erbjuder en säker plattform och har en lägre avgiftsstruktur än Coinbase. Börsen tilltalar också både individer och institutioner och ger tillgång till en robust, omfattande handelsplattform. För användare med en mellanliggande förståelse för hur man handlar kryptovalutor finns begränsade order, såväl som avancerade order med fördefinierade triggers, leveraged positioner, marginalhandel och short selling på plattformen. \ R \ n \ r \ nMedan börsen respekteras och används av båda parter på olika inkomstnivåer, har Kraken en del arbete att göra för att förbättra sin totala användarupplevelse. På grund av en nyligen ökad nyregistrering har bristen på omfattande kundtjänstalternativ blivit tydlig. Nya registreringar kan också behöva vänta i över en vecka för att deras dokumentation och konton ska verifieras fullständigt. Trots detta tillhandahåller Kraken en värdefull tjänst till kryptovalutahandlare över hela världen och är fortfarande ett lönsamt alternativ för alla som letar efter ett pålitligt och pålitligt utbyte.","författare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"},"datum Publicerat":"2019-01-23"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me