Nybörjarguide till HitBTC: Komplett granskning

HitBTC granskning

HitBTC marknadsför sig som den “mest avancerade Bitcoin-börsen”, och den har en lång historia, i drift sedan 2013. HitBTC har de marknader du behöver för att handla sådana valutor som Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, Monero och USDT, bland andra. HIT Solution Ltd., ett Hongkong-baserat företag, driver HitBTC.

HitBTC granskning

Utvecklingen av HitBTC var resultatet av samarbete mellan erfarna handlare, finansiella proffs och mjukvaruutvecklare, vilket ledde till en avancerad plattform som kan tillgodose allas behov. Systemets kärnmatchningsmotor har innovativa funktioner, inklusive avancerade algoritmer för ordningsmatchning och rensning i realtid. Det har också fått beröm för hög tillgänglighet, driftstid och feltolerans.

Besök HitBTC

HitBTC-funktioner

HitBTC erbjuder många fördelar för handlare, inklusive en hög likviditet och den senaste matchande motortekniken som nämns ovan. Det finns också låga avgifter, starka säkerhetsåtgärder, inga begränsningar för insättningar eller uttag av digitala tillgångar, över 150 instrument att välja mellan och det mest avancerade FIX API och REST API.

HitBTC webbplats

Dessutom kräver HitBTC inte registrering, ger full tillgång till handel och har obegränsade påfyllningar för ditt saldo.

 • Hög likviditet
 • Banbrytande matchande motorteknik
 • Inga begränsningar för insättningar / uttag av digitala tillgångar
 • Låga avgifter
 • Mer än 150 instrument tillgängliga
 • Hög säkerhet
 • Det mest avancerade REST API och FIX API

HitBTC-handelsverktyg

Vissa börser låter dig bara handla utan mycket information. HitBTC levererar dock merparten av den information som du kommer att behöva bestämma innan du handlar. De som är mer erfarna med handel kommer att uppskatta de olika diagram och diagram som HitBTC erbjuder. Nybörjare som är osäkra på vad man ska göra av informationen eller hur man ska gå till valutahandel kommer att uppskatta informationen på bloggen, som innehåller många handelstips.

HtBTC-registrering

Att registrera ett nytt konto hos HitBTC är relativt enkelt. Klicka på “Registrera” i det övre högra hörnet på webbplatsen och fyll i den information som krävs. Du behöver en e-postadress och för att ställa in ett lösenord. Gå till din e-post och klicka på länken i meddelandet från HitBTC för att bekräfta din adress och aktivera ditt konto.

Registrering av HitBTC-konto

HitBTC-insättningar

För att sätta in på ditt HitBTC-konto måste du först skapa en plånbokadress. Du kan klicka på knappen “Insättning”, som är grön. Därifrån väljer du raden som motsvarar den valuta du vill sätta in och klickar på “Fond”. Du får nu en plånbokadress, både siffror och bokstäver och en QR-kod.

HitBTC-insättningar

Kom ihåg att varje tillgång på kontot har sin egen unika adress. Vissa valutor inkluderar ytterligare identifieringsfält, till exempel meddelandet för XEM eller måltaggen för XRP. Du bör göra det till en punkt att alltid inkludera dessa när du gör en insättning. Om du inte gör det måste du kontakta supporten. När medlen har kommit till HitBTC kommer den nedre delen av din kontosida att visa en väntande transaktion, och valutan kommer att finnas tillgänglig snart efter.

Uttag av HitBTC

För att ta ut mynt, gå till fliken “Konton”. Titta på kolumnen “Uttag”, som innehåller en knapp för varje valuta i ditt konto. För att ta ut måste mynten finnas på ditt huvudkonto, så gör en överföring från handelskontot om det behövs. Sedan kan du klicka på “Dra ut”.

Välj det antal du vill ta ut och klistra in i din mottagningsadress. Dubbelkolla alltid adressen eftersom du inte kan återföra transaktionen. Tänk på att vissa digitala tillgångar behöver mer information för en sändningstransaktion, så var extra försiktig. Ett exempel kan vara med XMR; du måste ange betalnings-ID samt plånbokadress. Det enda minsta uttagsbeloppet är mer än ditt nätverksavgiftsvärde, som du kan se direkt under fältet för “Belopp”.

Uttag av HitBTC

När du har valt “Dra ut”, skriv din autentiseringskod, förutsatt att du aktiverade tvåfaktorautentisering för uttag. Du kommer att se ett meddelande om att du måste bekräfta uttaget via e-post. Gå till din e-postadress och öppna e-postmeddelandet från [email protected] som är märkt “Uttagningsbegäran.” Klicka på länken för att bekräfta för att skicka transaktionen och återgå till din kontosida.

Du kan se uttaget i “Rapporter – betalningshistorik” eller i “Senaste transaktioner.” Under bearbetningen kommer det att finnas tre gula prickar. När bearbetningen är klar blir dessa prickar ett grönt märke.

Hur man handlar på HitBTC

För att starta en handel måste du först flytta pengar från ditt Main HitBTC-konto till handelskontot. Klicka på den blå pilen mellan dina två konton på sidan “Konton”. Du uppmanas att ange beloppet som ska flyttas och klicka sedan på “Överför”.

När mynten finns på ditt konto är det dags att ställa in ordern. Gå till din handelsskärm genom att klicka på “Exchange” och välj ditt handelspar i avsnittet “Instrument”.

HitBTC-handelsskärm

Nu kan du välja vilken typ av beställning du vill slutföra i rutorna Köp och Sälj. Webbplatsen ger dig en kort beskrivning av var och en – marknad, stopp, gräns och stoppgräns – om du svävar över relevanta frågetecken.

HitBTC Köp & amp; Sälja

Du kan se din historik över affärer inom en viss marknad genom att titta på avsnittet “Mina beställningar och affärer”. Du kan också hantera affärer över marknader genom att klicka på “Rapporter”. Därifrån går du till “Mina beställningar” så kan du se order, se deras status, avbryta en order, exportera handelshistorik och utföra andra uppgifter.

Längst ner på handelsskärmen kan du se orderboken som visar senaste försäljning, marknadsdjup och priser som människor köper och säljer din valda kryptovaluta på.

HitBTC orderbok

Ordertyper som erbjuds av HitBTC

Marknadsorder gör att du kan sälja eller köpa det instrument du väljer till marknadspriset, vilket är det bästa tillgängliga priset när du gör en beställning. Summa och avgifter är uppskattningar eftersom priset varierar i realtid.

Med begränsade beställningar kan du utföra en handel till ett pris som du anger eller bättre. Så, begränsningsorder att köpa är för gränsen eller ett lägre belopp, medan gränsorder för att sälja är för gränsen eller ett högre belopp. Detta är perfekt om du vet vilket pris du är villig att handla med. När du skapar den här beställningen reserveras medlen på ditt konto och du kan se dem; de visas också i orderboken.

Stopporder utför affärer till specifika priser. Detta skiljer sig något från begränsningsorder, eftersom när marknaden når stopppriset förvandlas stopporder faktiskt till en marknadsorder. Dessa beställningar visas inte i orderboken förrän de aktiveras och kräver inga reserverade medel.

Slutligen, med stop-limit-order kan du göra en limitorder för ett visst pris. När det når det här stopppriset blir din stop-limit-order till en limitorder. Med denna typ av order anger du stopppriset och ett gränspris. Att nå stopppriset är det som utlöser gränsordern med det valda gränspriset. Liksom stopporder visas den här ordern inte i orderboken förrän aktivering och kräver inga reserverade medel.

HitBTC OTC-handel

OTC-handel, eller receptfri handel, låter användare göra stora volymer utan att använda de offentliga orderböckerna. Med andra ord gör investerare en överenskommelse med sin motpart direkt och marknadspriset på token eller mynt påverkas inte. HitBTC erbjuder OTC-handel tack vare ett partnerskap med Trusted Volumes. Detta gäller endast för affärer med en volym på över 100 000 USDT (eller motsvarande), och det finns en provision på 0,1 procent.

OTC-handel

Trusted Volumes nuvarande månadsomsättning överstiger 1,5 miljarder dollar i kryptovalutatillgångar, så om du har stora belopp att sälja är det ett bättre alternativ än att sälja på en börs eftersom stora försäljningar kan utlösa prisfall.

HitBTC-avgifter

Som alla valutakursbyten måste HitBTC ta ut avgifter av något slag för att tjäna pengar och fortsätta att köra. HitBTC-användare tillverkar-tagare-modellen för att maximera likviditeten medan de minskar spridningen på sina marknader. Som en påminnelse är “tagare” de som tar likviditet från boken och placerar en beställning som omedelbart matchar en av de befintliga beställningarna. ”Tillverkare” är de som tillhandahåller likviditet genom att skapa en begränsningsorder under begärt pris för köp eller över det högsta budet för försäljning.

HitBTC-avgifter

Tänk på ett exempel där BTC har det nuvarande försäljningspriset på 10 000 USDT för att illustrera skillnaden mellan tillverkare och tagare. Om du gör en beställning till det försäljningspriset, 10 000 USDT, är du en mottagare. Din beställning slutförs omedelbart. Om du emellertid väljer en inköpsorder på 9 950 USDT är du tillverkaren.

Takers får en avgift på 0,1 procent för sina affärer. Tillverkare har ingen avgift alls, ett sällsynt erbjudande bland kryptovalutabörser som ger HitBTC en fördel jämfört med tävlingen. Faktum är att tillverkare faktiskt får en rabatt på sin handel på 0,01 procent. Denna rabatt är utformad som en belöning för att tillhandahålla likviditet.

HitBTCs marknadsskapande kontrakt

För att ytterligare gynna marknadsskapare erbjuder HitBTC Market-Making (MM) kontrakt. Det här är månatliga kontrakt som kommer med rabattbonusar och kontantincitament. Marknadsförare får dagliga resultatrapporter med höga detaljeringsnivåer. Varje kontrakt fungerar bara med ett enda handelspar, och det finns flera kategorier av kontrakt. Marknadstillverkare kan dock bara ta ett kontrakt från varje kategori. Avtalet specificerar ditt volymintervall på försäljnings- och köpsidan samt din maximala spread.

När du uppfyller kontraktet i slutet av månaden får du en rabattbonus (mellan 0,01 och 0,04 procent) och en förmån på 1 000 till 10 000 USDT. Eftersom du kan ha en av varje typ av kontrakt är det möjligt att få upp till 0,1 procent i rabatter plus 21 000 USDT varje månad. Du kan få mer information om Market Making Contracts eller ta en genom att kontakta HitBTC.

HitBTC API för handel med bots

API för HitBTC är robotvänligt, så du kan använda din handelsbot om du har en. API: et har också data med låg latens och exekveringsflöden.

Bitcoin Trading Bots

HitBTC Affiliate Program

HitBTC erbjuder ett affiliate-program som belönar användare som tar nya människor till HitBTC. Dotterbolag får anpassade länkar som de kan använda för att bjuda in vänner att gå med i HitBTC och börja handla. När din vän börjar handla kan du få så mycket som 75 procent av deras handelsavgifter som en belöning. På detta sätt får du fler vinster om du tar in fler användare och de har en större handelsvolym. HitBTC har till och med olika verktyg för medlemsförbund så att de kan spåra vilken länk som ger flest medlemsförbund. Du kan skapa flera länkar; namnge var och en baserat på var du använder den; spåra sedan registreringar, intäkter och omsättning. Du kan ta ut dina belöningar när du når 0,01 BTC och du kan inte ta ut 0,1 BTC på en gång.

Är HitBTC säker?

HitBTC upplevde ett hack tillbaka 2015 strax efter att den lanserades.

Som ett erfaret utbyte tar HitBTC säkerhet på allvar. Det har flera strategier på plats för att hålla din information och ditt konto säkert. HitBTC uppmuntrar starkt användarna att dra nytta av tvåfaktorautentiseringen. Det använder också kylförvaring för de flesta av sina medel och förlitar sig på avancerad krypteringsteknik för att dölja din information från hackare.

HitBTC ger också flera rekommendationer för användare att ytterligare skydda sitt konto. Det föreslår att du skapar ett starkt lösenord som du byter varannan vecka. Du kan ställa in tvåfaktorsverifiering via fliken “Säkerhet” i “Inställningar”, aktivera den för uttag, logga in och / eller justera dina inställningar. För ökad säkerhet skickar växeln dig ett e-postmeddelande när ditt konto nås från en ny IP-adress.

Det finns också möjlighet att avsluta alla sessioner, som automatiskt loggar ut alla dina aktiva sessioner, förutom den du använder för att utföra den här åtgärden. Du hittar alternativet på fliken “Säkerhet”. På en relaterad anteckning kan du aktivera automatisk utloggning, vilket återigen finns på fliken “Säkerhet”. Du kan välja hur ofta du loggas ut automatiskt med alternativ på 30 minuter, 1 timme, 8 timmar, 1 dag, 7 dagar eller aldrig.

Om du någonsin tvivlar på ditt kontosäkerhet eller om du har hackats kan du också se din senaste aktivitet på fliken “Säkerhet”. Detta inkluderar sådana åtgärder som att ta ut pengar, aktivera eller inaktivera tvåfaktorsverifiering, ändra ditt lösenord och logga in.

Slutsats

HitBTC har varit en del av kryptovalutasamhället nästan sedan början, vilket gav det gott om tid att stryka ut eventuella problem med utbytet. Det har också många användbara funktioner, såsom många handelsalternativ och tips, plus ett användarvänligt gränssnitt.

Några saker att tänka på är att vissa användare rapporterar långsamma återkallningstider och verifieringsprocessen kan vara långsam och besvärlig och kräver skanning och skicka personliga dokument. Det finns också några dåliga recensioner online från HitBTC-kunder som nämner problem med kundsupport med extremt långa väntetider till problem som uttag etc..

Sammantaget är HitBTC möjligen värt att överväga om du letar efter ett väletablerat utbyte med hög volym och likviditet eller behöver tillgång till ett API. Kundtjänst verkar verkligen vara det område där utbytet saknas.

Viktig uppdatering: 21/8/18

Det har kommit ett växande antal klagomål från användare av konton som fryses och uttag förhindrats. Du kan läsa några av dessa på r / HitBTC subreddit. Som du kan se har det funnits ett stort antal negativa kommentarer kvar på detta inlägg som har motverkats av ett antal användare, alla använder e-postkonton på vfemail.net vilket får oss att tro att det här är ett organiserat försök från människor på HitBTC för att motverka den negativa känslan online om företaget.

Vi skulle inte rekommendera våra användare att handla på HitBTC just nu förrän sakerna blir tydligare.

Besök HitBTC

HitBTC

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-hitbtc-komplett-recension.gif”

alt = “HitBTC”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 5.8

Enkel användning

9,0 / 10

Rykte

2,0 / 10

Avgifter

8,0 / 10

Kundsupport

2,0 / 10

Betalningsmetoder

8,0 / 10

Fördelar

 • Utbud av marknader
 • Väl utformat gränssnitt
 • Rimliga avgifter
 • Väl etablerad
 • Hög volym och likviditet

Nackdelar

 • Dålig kundsupport
 • Verifiering kan vara långsam
 • Inga Fiat-betalningsalternativ
 • Botshandel på börsen
 • Långsamma uttag

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"HitBTC","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 03 \ /hitbtc-review.gif","beskrivning":"HitBTC marknadsför sig som den mest avancerade Bitcoin-börsen, och den har en lång historia, i drift sedan 2013. HitBTC har de marknader du behöver för att handla valutor som Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, Monero och USDT, bland andra. HIT Solution Ltd., ett Hongkong-baserat företag, driver HitBTC. Utvecklingen av HitBTC var resultatet av…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"5,80"},"namn":"HitBTC","reviewBody":"HitBTC marknadsför sig som den mest avancerade Bitcoin-börsen, och den har en lång historia, i drift sedan 2013. HitBTC har de marknader du behöver för att handla valutor som Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, Monero och USDT, bland andra. HIT Solution Ltd., ett Hongkong-baserat företag, driver HitBTC. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nUtvecklingen av HitBTC var resultatet av samarbete mellan erfarna handlare, finansiella proffs och mjukvaruutvecklare , vilket leder till en avancerad plattform som kan tillgodose allas behov. Systemets kärnmatchningsmotor har innovativa funktioner, inklusive avancerade ordermatchningsalgoritmer och rensning i realtid. Det har också fått beröm för hög tillgänglighet, driftstid och feltolerans. \ R \ nBesök HitBTC \ r \ n \ r \ nHitBTC-funktioner \ r \ nHitBTC erbjuder många fördelar för handlare, inklusive hög likviditet och den avancerade matchningsmotorn ovan nämnda teknologier. Det finns också låga avgifter, starka säkerhetsåtgärder, inga begränsningar för insättningar eller uttag av digitala tillgångar, över 150 instrument att välja mellan och det mest avancerade FIX API och REST API. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Dessutom kräver HitBTC inte registrering, ger full tillgång till handel och har obegränsade påfyllningar för ditt saldo. \ r \ n \ r \ n \ tHög likviditet \ r \ n \ tAvancerad matchande motorteknik \ r \ n \ t Inga gränser för insättningar \ / uttag av digitala tillgångar \ r \ n \ tLåga avgifter \ r \ n \ tMer än 150 tillgängliga instrument \ r \ n \ tHög säkerhetsnivå \ r \ n \ tDet mest avancerade REST API och FIX API \ r \ n \ r \ nHitBTC Trading Tools \ r \ nVissa börser låter dig bara handla utan mycket information. HitBTC levererar dock merparten av den information som du kommer att behöva bestämma innan du handlar. De som är mer erfarna med handel kommer att uppskatta de olika diagram och diagram som HitBTC erbjuder. Nybörjare som är osäkra på vad man ska göra med informationen eller hur man ska gå till valutahandel kommer att uppskatta informationen på bloggen, som innehåller massor av handelstips. \ R \ nHtBTC-registrering \ r \ nRegistrering av ett nytt konto hos HitBTC är relativt enkelt . Klicka \ u201cRegistrera \ u201d i det övre högra hörnet av webbplatsen och fyll i den information som krävs. Du behöver en e-postadress och för att ställa in ett lösenord. Gå till din e-post och klicka på länken i meddelandet från HitBTC för att bekräfta din adress och aktivera ditt konto. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHitBTC-insättningar \ r \ nFör att sätta in på ditt HitBTC-konto måste du först skapa en plånbokadress. Du kan klicka på knappen \ u201cDeposit \ u201d, som är grön. Därifrån väljer du raden som motsvarar den valuta du vill sätta in och klickar på \ u201cFund. \ U201d Nu får du en plånbokadress, både siffror och bokstäver och en QR-kod. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKom ihåg att varje tillgång på kontot har sin egen unika adress. Vissa valutor inkluderar ytterligare identifieringsfält, till exempel meddelandet för XEM eller måltaggen för XRP. Du bör göra det till en punkt att alltid inkludera dessa när du gör en insättning. Om du inte gör det måste du kontakta supporten. När pengarna har nått HitBTC kommer den nedre delen av din kontosida att visa en väntande transaktion och valutan kommer att finnas tillgänglig strax efter. \ R \ nHitBTC-uttag \ r \ nFör att ta ut mynt, gå till fliken \ u201cKonton \ u201d. Titta på kolumnen \ u201cWithdraw \ u201d, som innehåller en knapp för varje valuta i ditt konto. För att ta ut måste mynten finnas på ditt huvudkonto, så gör en överföring från handelskontot om det behövs. Sedan kan du klicka på \ u201cWithdraw. \ U201d \ r \ n \ r \ nVälj det antal som ska tas ut och klistra in i din mottagningsadress. Dubbelkolla alltid adressen eftersom du inte kan återföra transaktionen. Tänk på att vissa digitala tillgångar behöver mer information för en sändningstransaktion, så var extra försiktig. Ett exempel kan vara med XMR; du måste ange betalnings-ID samt plånbokadress. Det enda minsta uttagsbeloppet är mer än ditt nätverksavgiftsvärde, som du kan se direkt under fältet för \ u201cAmount. \ U201d \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEfter att du har valt \ u201cWithdraw, \ u201d typ din autentiseringskod, förutsatt att du aktiverade tvåfaktorautentisering för uttag. Du kommer att se ett meddelande om att du måste bekräfta uttaget via e-post. Gå till din e-postadress och öppna e-postmeddelandet från [email protected] som är märkt \ u201cWithdraw-begäran. \ U201d Klicka på länken för att bekräfta för att skicka transaktionen och återvända till din kontosida. \ R \ n \ r \ nDu kan visa återkallelsen i \ u201cReports \ u2013 Betalningshistorik \ u201d eller i \ u201cSista transaktioner. \ u201d Under behandlingen kommer det att finnas tre gula prickar. När bearbetningen är klar blir dessa prickar ett grönt märke. \ R \ nHur man handlar på HitBTC \ r \ n För att starta en handel måste du först flytta pengar från ditt huvud HitBTC-konto till handelskontot. Klicka på den blå pilen mellan dina två konton på sidan \ u201cKonton \ u201d. Du uppmanas att ange beloppet som ska flyttas och klicka sedan på \ u201cTransfer. \ U201d \ r \ n \ r \ nNär mynten finns i ditt konto är det dags att ställa in ordern. Gå till din handelsskärm genom att klicka på \"Utbyta\" och välj ditt handelspar i avsnittet \ u201cInstruments \ u201d. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNu kan du välja vilken typ av order du vill slutföra i rutorna Köp och Sälj. Webbplatsen ger dig en kort beskrivning av varje \ u2013 marknad, stopp, gräns och stoppgräns \ u2013 om du svävar över relevanta frågetecken. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan se din historia om handeln inom en viss marknad genom att titta på avsnittet \ My Orders and Trades \ u201d. Du kan också hantera affärer över marknader genom att klicka på \ u201cReports. \ Därifrån, gå till \ u201cMy Orders, \ u201d och du kan se order, se deras status, avbryta en order, exportera handelshistorik och utföra andra uppgifter. \ r \ n \ r \ nLängst ner på handelsskärmen kan du se orderboken som visar senaste försäljning, marknadsdjup och priser som folk köper och säljer din valda kryptovaluta på. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBeställningstyper som erbjuds av HitBTC \ r \ nMarknadsorder gör att du kan sälja eller köpa det instrument du väljer till marknadspriset, vilket är det bästa tillgängliga priset när du gör en beställning. Summa och avgifter är uppskattningar eftersom det här priset varierar i realtid. \ R \ n \ r \ nBegränsningsorder gör att du kan utföra en handel till ett pris som du anger eller bättre. Så, begränsningsorder att köpa är för gränsen eller ett lägre belopp, medan gränsorder för att sälja är för gränsen eller ett högre belopp. Detta är perfekt om du känner till det pris till vilket du är villig att handla. När du skapar den här beställningen reserveras medlen på ditt konto och du kan se dem; de visas också i orderboken. \ r \ n \ r \ nStopporder utför affärer till specifika priser. Detta skiljer sig något från begränsningsorder, eftersom när marknaden når stopppriset förvandlas stopporder faktiskt till en marknadsorder. Dessa beställningar visas inte i orderboken tills de är aktiverade och kräver inga reserverade medel. \ R \ n \ r \ n Slutligen kan du göra en begränsningsorder för ett visst pris med stoppgränsbeställningar. När det når detta stopppris blir din stop-limit-order till en limitorder. Med denna typ av order anger du stopppriset och ett gränspris. Att nå stopppriset är det som utlöser gränsordern med det valda gränspriset. Liksom stopporder kommer den här beställningen inte att visas i orderboken fram till aktivering och kräver inga reserverade medel. \ R \ nHitBTC OTC Trading \ r \ nOTC-handel, eller receptfri handel, låter användare göra hög- volymhandel utan att använda de offentliga orderböckerna. Med andra ord, investerare gör ett avtal med sin motpart direkt, och marknadspriset på token eller mynt påverkas inte. HitBTC erbjuder OTC-handel tack vare ett partnerskap med Trusted Volumes. Detta gäller endast för affärer med en volym på över 100 000 USDT (eller motsvarande), och det finns en provision på 0,1 procent. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTrusted Volumes nuvarande månadsomsättning överstiger $ 1,5 Miljarder i kryptovalutatillgångar, så om du har stora belopp att sälja är detta ett bättre alternativ än att sälja på en börs eftersom stora försäljningar kan utlösa prisfall. \ R \ nHitBTC-avgifter \ r \ n Liksom valutakursbyte måste HitBTC ta ut avgifter av något slag att tjäna pengar och fortsätta springa. HitBTC-användare tillverkar-tagare-modellen för att maximera likviditeten medan de minskar spridningen på sina marknader. Som en påminnelse är \ u201ctakers \ u201d de som tar likviditet från boken och placerar en beställning som matchar omedelbart med en av de befintliga beställningarna. \ u201cMakers \ u201d är de som tillhandahåller likviditet genom att skapa en gränsorder under begärt pris för köp eller över det högsta budet för försäljning. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTänk på ett exempel där BTC har nuvarande försäljningspris på 10 000 USDT för att illustrera skillnaden mellan tillverkare och tagare. Om du gör en beställning till det säljpriset, 10 000 USDT, är du en mottagare. Din beställning slutförs omedelbart. Om du emellertid väljer en beställning på 9 950 USDT-köp, är du tillverkaren. \ R \ n \ r \ nTakers får en avgift på 0,1 procent för sina affärer. Tillverkare har ingen avgift alls, ett sällsynt erbjudande bland kryptovalutabörser som ger HitBTC en fördel jämfört med tävlingen. Faktum är att tillverkare faktiskt får en rabatt från sin handel på 0,01 procent. Denna rabatt är utformad som en belöning för att tillhandahålla likviditet. \ R \ nHitBTC \ u2019s Market Making Contracts \ r \ n För att ytterligare gynna marknadsskapare erbjuder HitBTC Market-Making (MM) -avtal. Det här är månatliga kontrakt som kommer med rabattbonusar och kontantincitament. Market makers får dagliga resultatrapporter med höga detaljeringsnivåer. Varje kontrakt fungerar bara med ett enda handelspar och det finns flera kategorier av kontrakt. Marknadstillverkare kan dock bara ta ett kontrakt från varje kategori. Avtalet specificerar ditt volymintervall på försäljnings- och köpsidan samt din maximala spread. \ R \ n \ r \ nNär du fullgör kontraktet i slutet av månaden får du en rabattbonus (mellan 0,01 och 0,04 procent ) och en fördel på 1 000 till 10 000 USDT. Eftersom du kan ha en av varje typ av kontrakt är det möjligt att få upp till 0,1 procent i rabatter plus 21 000 USDT varje månad. Du kan få mer information om Market Making Contracts eller ta en genom att kontakta HitBTC. \ R \ nHitBTC API för handelsbots \ r \ n API för HitBTC är robotvänligt, så du kan använda din handelsbot om du har en. API: et har också data med låg latens och exekveringsflöden. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHitBTC Affiliate Program \ r \ nHitBTC erbjuder ett affiliate-program som belönar användare som tar nya personer till HitBTC. Dotterbolag får anpassade länkar som de kan använda för att bjuda in vänner att gå med i HitBTC och börja handla. När din vän börjar handla kan du få så mycket som 75 procent av deras handelsavgifter som en belöning. På detta sätt får du mer vinst om du tar in fler användare och de har en större handelsvolym. HitBTC har till och med olika verktyg för medlemsförbund så att de kan spåra vilken länk som ger flest medlemsförbund. Du kan skapa flera länkar; namnge var och en baserat på var du använder den; spåra sedan registreringar, intäkter och omsättning. Du kan ta ut dina belöningar när du når 0,01 BTC och du kan inte ta ut 0,1 BTC på en gång. \ R \ n Är HitBTC Safe? \ R \ nHitBTC upplevde ett hack redan 2015 strax efter att det lanserades. \ R \ n \ r \ n Som ett erfaret utbyte tar HitBTC säkerhet på allvar. Det har flera strategier på plats för att hålla din information och ditt konto säkert. HitBTC uppmuntrar starkt användarna att dra nytta av tvåfaktorautentiseringen. Det använder också kylförvaring för de flesta av sina medel och förlitar sig på avancerad krypteringsteknik för att dölja din information från hackare. \ R \ n \ r \ nHitBTC ger också flera rekommendationer för användare att ytterligare skydda sitt konto. Det föreslår att du skapar ett starkt lösenord som du byter varannan vecka. Du kan ställa in tvåfaktorsverifiering via fliken \ u201cSecurity \ u201d i \ u201cSettings, och aktivera den för uttag, inloggning och \ / eller justering av dina inställningar. För ökad säkerhet skickar utbytet dig ett e-postmeddelande när ditt konto nås från en ny IP-adress. \ R \ n \ r \ nDet finns också möjlighet att avsluta alla sessioner, som automatiskt loggar ut alla dina aktiva sessioner, förutom för den du använder för att utföra den här åtgärden. Du hittar alternativet på fliken \ u201cSecurity \ u201d. På en relaterad anteckning kan du aktivera automatisk utloggning, som återigen finns på fliken \ u201cSecurity \ u201d. Du kan välja hur ofta du loggas ut automatiskt med alternativ på 30 minuter, 1 timme, 8 timmar, 1 dag, 7 dagar eller aldrig. \ R \ n \ r \ nOm du någonsin tvivlar på ditt kontosäkerhet eller oavsett om du har hackats kan du också se din senaste aktivitet på fliken \ u201cSecurity \ u201d. Detta inkluderar sådana åtgärder som att ta ut pengar, aktivera eller inaktivera tvåfaktorsverifiering, ändra ditt lösenord och logga in. \ R \ nSlutsats \ r \ nHitBTC har varit en del av kryptovalutasamhället nästan sedan början, vilket gav det gott om tid stryka ut eventuella problem med utbytet. Det har också många användbara funktioner, såsom många handelsalternativ och tips, plus ett användarvänligt gränssnitt. \ R \ n \ r \ nNågra saker att tänka på är att vissa användare rapporterar långsamma uttagstider och verifiering processen kan vara långsam och besvärlig och kräver skanning och sändning av personliga dokument. Det finns också några dåliga recensioner online av HitBTC-kunder som nämner problem med kundsupport med extremt långa väntetider till problem som uttag etc. \ r \ n \ r \ nSammantaget är HitBTC möjligen värt att överväga om du letar efter en brunn -etablerat utbyte med hög volym och likviditet eller behöver tillgång till ett API. Kundtjänst verkar verkligen vara det område där utbytet saknas. \ R \ n \ r \ nViktig uppdatering: 21 \ / 8 \ / 18 \ r \ n \ r \ nDet har blivit ett växande antal klagomål från kontonvändare frysas och uttag förhindras. Du kan läsa några av dessa på r \ / HitBTC subreddit. Som du kan se har det funnits ett stort antal negativa kommentarer kvar på det här inlägget som har motverkats av ett antal användare, alla använder e-postkonton på vfemail.net vilket får oss att tro att det här är ett organiserat försök från människor på HitBTC för att motverka den negativa känslan online om företaget. \ R \ n \ r \ nVi skulle inte rekommendera våra användare att handla på HitBTC just nu förrän sakerna blir tydligare. \ R \ nBesök HitBTC","författare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"},"datum Publicerat":"2018-03-23"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me