Nybörjarguide till EtherDelta: fullständig recension

På kort tid, EtherDelta kunde etablera sig som go to location för alla som vill handla ERC-20-tokens. EtherDelta fungerar som ett decentraliserat kryptovalutautbyte som specialiserat sig på Ethereum- och ERC-20-tokens, webbplatsen fungerar som en marknadsplats som underlättar handeln med ETH för nästan alla token som är kompatibla med Ethereum-nätverket.

EtherDelta webbplats

Översikt

EtherDelta lanserades 2017 efter att ha grundats av Zack Coburn och den decentraliserade handelsplattformen blev snart ett nav för Ethereum-handlare och alla ERC-20-tokens. Börsen använder smarta kontrakt som ansvarar för hantering av insättningar, handel och uttag när en användare framgångsrikt har integrerat en personlig plånbok med webbplatsen.

Mycket av börsens tidiga framgång berodde på det faktum att det var den första åtkomstpunkten till många ERC-20-tokens som släpptes strax efter ICO. Handlare gick ofta till EtherDelta för att sälja eller köpa tokens innan de noterades på mer vanliga börser. EtherDelta kunde som mest generera över 10 miljoner dollar i dagliga handelsvolymer och det var fortfarande det främsta valet för ERC-20-tokenhandlare under mycket av 2017. Men en förändring av ledningen samt en snabb ökning av antalet konkurrerande webbplatser har sett att handelsvolymen på EtherDelta minskat stadigt under de senaste månaderna.

Hur man handlar på EtherDelta

En av webbplatsens mest utmärkande egenskaper är dess användning av smarta kontrakt, användare behöver inte öppna ett konto på webbplatsen eftersom funktioner som insättningar, affärer och uttag utförs via smarta kontrakt som bara kräver att en användare integrerar en plånbok på plats.

EtherDelta är mer decentraliserat än andra vanliga börser och webbplatsen använder också ett kompakt gränssnitt som tar lite att vänja sig vid. Första sidan innehåller alla relevanta funktioner inklusive plånboken, orderboken och pristabellen och användare behöver inte navigera till andra sidor för att slutföra sina affärer.

Webbplatsen har en “Välj konto” -knapp som gör det möjligt för användare att länka ett redan existerande Ethereum-konto eller skapa ett nytt med börsen. Användare kan också synkronisera ett Meta Mask-konto eller en Ledger Nano S och för att hantera ett konto klickar du på en rullgardinsmeny i det övre högra hörnet av växeln. Efter detta kan du importera eller länka alla plånböcker eller nycklar till webbplatsen.

EtherDelta är lite knepigt att navigera och för att kunna använda växeln; du måste först överföra pengar från en personlig plånbok till utbytesplånboken. Detta kan göras genom att välja “Insättning” i balansrutan till vänster på sidan och eventuella medel som finns i din personliga plånbok kommer att listas under “Plånbok”. Eventuella medel som har flyttats till börsens smarta kontrakt kommer att listas under “Ether Delta”, och för att göra en överföring är det nödvändigt att ange mängden ETH- eller ERC20-token som du vill flytta från din personliga plånbok till utbyte och klicka sedan på “Insättning” -knappen.

När detta är gjort kommer popup-fönstret att visa Etherscan-adressen som låter dig spåra transaktionen. När transaktionen har verifierats kommer pengarna att visas i din utbytesplånbok. För att göra uttag kan användare följa samma process, och det är nödvändigt att klicka på Uttag i balansrutan och sedan ange beloppet du vill flytta från EtherDelta tillbaka till din personliga plånbok. När detta är gjort behöver du bara klicka på “Uttag” för att slutföra processen.

Mellan insättning och uttag av pengar kan användare handla ett brett utbud av ERC-20-tokens på webbplatsen och placera marknaden och begränsa order på samma sätt som på de mer centraliserade börserna. Överföringsprocessen tar lite tid att vänja sig vid och EtherDelta-gränssnittet kan vara ganska skrämmande för nya användare. Det smarta kontraktssystemet möjliggör dock ökad kontroll över dina medel och en högre säkerhetsnivå eftersom användarna inte behöver lagra sina medel på börsen..

EtherDelta-avgifter

Teamet bakom EtherDelta skisserade webbplatsens avgifter via ett inlägg på reddit; huvudavgifterna anges enligt följande:

Transaktion Avgift
Sätt in ETH ~ 0,0003 ETH
Dra ut ETH ~ 0,0001 ETH
Insättningstoken ~ 0,0001 ETH
Dra tillbaka token ~ 0,0002 ETH
Handel ~ 0,0003 ETH
Avbryt beställningen ~ 0,0002 ETH

Att placera order på EtherDelta är faktiskt gratis eftersom åtgärden inte innebär en Ethereum-transaktion, den enda plattformsavgiften som EtherDelta tar ut är en avgift på 0,3% som betalas av den person som utför en order (betalas i instrumentet som säljs).

Handling Avgift
Deposition fri
Dra tillbaka fri
Gör en beställning (lägg till likviditetsavgift) fri
Utför mot någon annans order (ta likviditetsavgift) 0,3%

Fördelar

 • Decentraliserad– EtherDelta fungerar inte som ett centralbörs och detta ger användarna fler alternativ angående hur de väljer att använda sikten och hur de väljer att lagra sina medel. Användare är inte skyldiga att öppna ett konto på webbplatsen och kan bara integrera redan befintliga plånböcker.
 • Brett utbud av tokens– Börsen fungerar som ett hem för nästan alla ERC-20-token som finns och användare kan hitta tokens på EtherDelta som ofta är svåra att spåra någon annanstans. För användare som vill handla token baserat på Ethereum-nätverket har EtherDelta ett brett urval.
 • Flexibilitet –Användare kan lägga till nya tokens till webbplatsen genom att bara ange nödvändiga detaljer och tokens som just har släppts från ICO listas ofta först på EtherDelta. Denna lyhördhet har lockat många handlare att använda webbplatsen.

Nackdelar

 • Komplicerat gränssnitt– Ether Delta är inte särskilt användarvänligt. Det kompakta gränssnittet leder till att användare läser fel och skriver fel. Det är inte ovanligt att användare gör dyra misstag när de använder växeln.
 • Långsamma affärer – På grund av sin decentraliserade natur utför EtherDelta faktiskt varje enskild handel med smarta kontrakt för att underlätta handeln. Ovanpå detta beror webbplatsen på Ethereum-nätverket, som rör sig mycket långsamt vid en allvarlig eftersläpning. Transaktioner kan ta timmar eller dagar när nätverket är igensatt.
 • Endast ETH– Ethereum förblir basvalutan på webbplatsen och alla polletter på börsen är parade mot ETH. Dessutom stöds endast ERC-20-tokens och valutor som Bitcoin och Litecoin är inte tillgängliga.

Är EtherDelta säkert?

I teorin bör EtherDeltas användning av smarta kontrakt och integrering av personlig plånbok göra det till ett av de säkraste börserna i drift idag. Dessutom använder börsen ett antal servrar och kräver inte att användare ställer in konton eller håller sina medel på börsen. Pengar överförs från befintliga plånböcker och förvaras på ett konto baserat i börsens nätverk.

EtherDeltas smarta kontrakt fungerar tillsammans med enskilda plånboksadresser och privata nycklar, och utan en adress privata nycklar är det inte möjligt att få tillgång till adressens medel. Som ett resultat är EtherDelta tekniskt säkrare än centraliserade börser som har dina privata nycklar och ger vem som helst tillgång till dina pengar om de kan få tillgång till ditt växlingskonto.

Med EtherDelta, medan hackare kan se din plånbokadress utan ditt kontos privata nyckel, kan de inte komma åt något i den. Webbplatsen har dock nyligen blivit ett mål för hackare och drabbades av ett skadligt hack i slutet av förra året.

I december 2017 hackade en enskild EtherDelta domännamn och utförde ett phishing-angrepp på sin DNS-server. Hackaren äventyrade EtherDelta-webbplatsen och bytte ut den mot en falsk version av utbytet. Hackaren kunde stjäla omkring 305 ETH, värt över 244 000 dollar vid den tiden.

Även om följderna av attacken skulle ha varit värre på ett centraliserat utbyte verkar det som om hackaren också kunde komma åt privata nycklar för användare som deponerade dem på copycatversionen av webbplatsen. Som ett resultat har vissa användare rapporterat att deras pengar har stulits även efter att den riktiga webbplatsen var tillbaka online.

Utöver detta verkar det som om EtherDelta är under ny ledning efter att ha sålts av sin ursprungliga grundare Zack Coburn. Det nya teamet har införlivat ett antal opopulära förändringar som inkluderade en ICO och laddningsprojekt för att få sin token listad på börsen. Användare klagar också på en förändring i avgiftsstrukturen, och vissa har fått ett meddelande om att de måste betala avgifter som överstiger det belopp som redovisas i reddit-inlägget. Viktigast är att det nya teamet bakom EtherDelta har tappat mycket förtroende som byggts upp genom åren och användare är nu försiktiga med att använda webbplatsen efter att fler rapporter om förlorade medel har börjat dyka upp.

Webbplatsen ska fortfarande vara säker att använda, eftersom användare har sina egna medel inom börsens smarta kontrakt, och om du inte avslöjade dina privata nycklar på den falska Ether Delta-webbplatsen är du skyddad från hackare.

Men till och med på toppen var EtherDelta inte den enklaste webbplatsen att använda och var definitivt inte ny användarvänlig. Som ett resultat rekommenderas det inte för nya användare, även om det tekniskt kan vara säkert att använda.

Fördelar

 • Ett decentraliserat utbyte
 • Ett brett utbud av tokens
 • Ger snabb åtkomst till nya ERC-20-tokens

Nackdelar

 • En icke-intuitiv handelsprocess
 • Begränsad av Ethereum-nätverket
 • Långsam handel och överföring
 • Drivs av en mystisk ny ledningsgrupp

Slutsats

Efter lanseringen 2017 etablerade EtherDelta sig snart som ett nav för allt Ethereum och lockade handlare som var intresserade av att få ERC-20-tokens fräscha från ICO. Trots att det använde ett klumpigt gränssnitt och en icke-intuitiv handelsprocess blev börsen snabbt populärt eftersom det fyllde ett gap på marknaden och förblev ett säkert sätt att handla på grund av dess pålitliga och decentraliserade natur..

Den senaste hackningen och åtgärderna från den nya ledningsgruppen, som har valt att vara anonym, har dock urholkat mycket av det förtroende som det tidigare laget byggt upp. Det är för närvarande inte känt vilka planer den nya ledningen har för utbytet och precis vilka åtgärder de vidtar för att säkra webbplatsen från eventuella framtida attacker. Denna brist på förtroende har lett till framväxten av ForkDelta projekt som syftar till att driva ett utbyte i enlighet med tidigare utbyten. Det finns också ett antal alternativ som IDEX, Radarrelä, och Ethfinex som har ätit upp i en betydande del av EtherDeltas handelsvolym.

Som ett resultat rekommenderar vi inte EtherDelta som ett lönsamt alternativ för nya handlare när det finns säkrare och effektivare alternativ. Mer erfarna handlare som fortfarande vill komma åt webbplatsen bör skapa ett nytt konto via Metamask och se till att det inte har mer pengar än vad som behövs för att slutföra en viss handel.

EtherDelta

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-etherdelta-komplett-recension.gif”

alt = “EtherDelta Review”

class = “photo photo wrapup wppr-product-image” /> 4.8

Enkel användning

6.0 / 10

Rykte

4.0 / 10

Avgifter

9,0 / 10

Kundsupport

0,0 / 10

Betalningsmetoder

5,0 / 10

Fördelar

 • Decentraliserat utbyte
 • Brett utbud av poletter
 • Tillgång till nya token

Nackdelar

 • Svårt att använda
 • Begränsad av Ethereum Network
 • Långsamma affärer
 • Okänd ny ägare
 • Tidigare hack

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"EtherDelta","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 03 \ /etherdelta-review.gif","beskrivning":"På kort tid kunde EtherDelta etablera sig som platsen för alla som vill handla ERC-20-tokens. EtherDelta fungerar som ett decentraliserat kryptovalutautbyte som specialiserat sig på Ethereum- och ERC-20-tokens, webbplatsen fungerar som en marknadsplats som underlättar handeln med ETH för nästan alla tokenkompatibla…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"4,80"},"namn":"EtherDelta","reviewBody":"På kort tid kunde EtherDelta etablera sig som platsen för alla som vill handla ERC-20-tokens. EtherDelta fungerar som ett decentraliserat kryptovalutautbyte som specialiserat sig på Ethereum- och ERC-20-tokens, webbplatsen fungerar som en marknadsplats som underlättar handeln med ETH för nästan alla token som är kompatibla med Ethereum-nätverket. \ R \ n \ r \ n \ r \ nOverview \ r \ nEtherDelta lanserades 2017 efter att ha grundats av Zack Coburn och den decentraliserade handelsplattformen blev snart ett nav för Ethereum-handlare och alla ERC-20-tokens. Börsen använder smarta kontrakt som ansvarar för hantering av insättningar, handel och uttag när en användare framgångsrikt har integrerat en personlig plånbok med webbplatsen. \ R \ n \ r \ nMycket av börsens tidiga framgång berodde på att det var den första åtkomstpunkten till många ERC-20-tokens som släpptes strax efter ICO. Handlare gick ofta till EtherDelta för att sälja eller köpa tokens innan de noterades på mer vanliga börser. \ U00a0 När det var topp kunde EtherDelta generera över $ 10 miljoner i dagliga handelsvolymer och det var fortfarande det främsta valet för ERC-20-token en stor del av 2017. En förändring av ledningen samt en snabb ökning av antalet konkurrerande webbplatser har dock sett att handelsvolymen på EtherDelta minskat stadigt under de senaste månaderna. \ r \ nHur man handlar på EtherDelta \ r \ nEn av webbplatsens mest utmärkande egenskaper är dess användning av smarta kontrakt, användare behöver inte öppna ett konto på webbplatsen eftersom funktioner som insättningar, transaktioner och uttag utförs via smarta kontrakt som bara kräver en användare att integrera en plånbok på webbplatsen. \ r \ n \ r \ nEtherDelta är mer decentraliserat än andra vanliga börser och webbplatsen använder också ett kompakt gränssnitt som tar lite tid att vänja sig vid. \ u00a0Försidan innehåller alla relevanta funktioner inklusive plånboken, orderboken och pristabellen och användare behöver inte navigera till andra sidor för att slutföra sina affärer. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nWebbplatsen har ett \ u201cVälj konto \ u201d-knapp som tillåter användare att länka ett redan existerande Ethereum-konto eller skapa ett nytt med utbytet. \ u00a0 Användare kan också synkronisera ett Meta Mask-konto eller en Ledger Nano S och för att hantera ett konto klickar du på ett nedåt i det övre högra hörnet av börsen. \ u00a0 Efter detta kan du importera eller länka alla plånböcker eller nycklar till webbplatsen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEtherDelta är lite knepigt. att navigera och för att använda växeln; Du måste först överföra pengar från en personlig plånbok till utbytesplånboken. \ u00a0Detta kan göras genom att välja \ u201cDeposit \ u201d i rutan Balans till vänster på sidan och eventuella medel som finns i din personliga plånbok listas under \ u201cWallet \ u201d. Eventuella medel som har flyttats till börsens smarta kontrakt kommer att listas under \ “Other Delta \”, och för att göra en överföring är det nödvändigt att ange beloppet för ETH- eller ERC20-token som du vill flytta från din personliga plånbok till börsen och klicka sedan på knappen \ u201cDeposit \ u201d. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNär detta görs kommer en popup att visa Etherscan-adressen som låter dig spåra transaktionen. \ u00a0 När transaktionen har verifierats visas pengarna i din utbytesplånbok. För att göra uttag kan användare följa samma process, och det är nödvändigt att klicka på Uttag i balansrutan och sedan ange beloppet du vill flytta från EtherDelta tillbaka till din personliga plånbok. När detta är klart behöver du bara klicka \ u201cWithdraw \ u201d för att slutföra processen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMellan insättning och uttag av medel kan användare handla ett brett utbud av ERC-20 tokens på webbplatsen och placera marknaden och begränsa order på samma sätt som på de mer centraliserade börserna. Överföringsprocessen tar lite tid att vänja sig vid och EtherDelta-gränssnittet kan vara ganska skrämmande för nya användare. Det smarta kontraktssystemet möjliggör dock ökad kontroll över dina medel och en högre säkerhetsnivå eftersom användarna inte behöver lagra sina pengar på börsen. \ R \ nEtherDelta-avgifter \ r \ nTeamet bakom EtherDelta skisserade webbplatsen \ u2019s avgifter via ett inlägg på reddit; huvudavgifterna listas enligt följande: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTransaktion \ r \ nAvgift \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Deposition ETH \ r \ n ~ 0.0003 ETH \ r \ n \ r \ n \ r \ nDra ut ETH \ r \ n ~ 0.0001 ETH \ r \ n \ r \ n \ r \ nDeponeringstoken \ r \ n ~ 0.0001 ETH \ r \ n \ r \ n \ r \ nTräffa token \ r \ n ~ 0.0002 ETH \ r \ n \ r \ n \ r \ nHandel \ r \ n ~ 0.0003 ETH \ r \ n \ r \ n \ r \ nAnnullera ordning \ r \ n ~ 0,0002 ETH \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Att placera beställningar på EtherDelta är faktiskt gratis eftersom åtgärden inte innebär en Ethereum-transaktion, den enda plattformsavgiften som EtherDelta tar ut är en 0,3% avgift betald av den person som utför en order (betalas i instrumentet som säljs). \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAktion \ r \ nAvgift \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDeposition \ r \ nfri \ r \ n \ r \ n \ r \ nTräffa \ r \ nfri \ r \ n \ r \ n \ r \ nGör en beställning (lägg till likviditetsavgift) \ r \ nfri \ r \ n \ r \ n \ r \ n Utför mot någon annans order (ta likviditetsavgift) \ r \ n0.3% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFördelar \ r \ n \ r \ n \ tDecentraliserad \ u2013 EtherDelta fungerar inte som ett centralbörs och detta ger användarna fler alternativ angående hur de väljer att använda sikten och hur de väljer att lagra eir-fonder. Användare är inte skyldiga att öppna ett konto på webbplatsen och kan bara integrera redan befintliga plånböcker. \ R \ n \ tMånga utbud av tokens \ u2013 Börsen fungerar som ett hem för nästan alla ERC-20-token som finns och användare kan hitta tokens på EtherDelta som ofta är svåra att spåra någon annanstans. För användare som vill handla tokens baserat på Ethereum-nätverket har EtherDelta ett brett urval. \ R \ n \ tFlexibilitet \ u2013Användare kan lägga till nya tokens till webbplatsen genom att bara mata in nödvändiga detaljer och tokens som just har släppts från ICO listas ofta först på EtherDelta. Denna respons har lockat många handlare att använda webbplatsen. \ R \ n \ r \ nNackdelar \ r \ n \ r \ n \ tKomplicerat gränssnitt \ u2013 Ether Delta är inte särskilt användarvänligt. Det kompakta gränssnittet leder användare till att felläsa och skriva fel beställningar. Det är inte ovanligt att användare gör kostsamma misstag när de använder börsen. \ R \ n \ tLågtransaktioner \ u2013 På grund av dess decentraliserade karaktär utför EtherDelta faktiskt varje enskild handel med smarta kontrakt för att underlätta handeln. Ovanpå detta beror webbplatsen på Ethereum-nätverket, som rör sig mycket långsamt vid en allvarlig eftersläpning. Transaktioner kan ta timmar eller dagar när nätverket är igensatt. \ R \ n \ tETH endast \ u2013 \ u00a0Ethereum förblir basvalutan på webbplatsen och alla tokens på börsen är ihopkopplade med ETH. \ U00a0 Dessutom är endast ERC- 20 tokens stöds och valutor som Bitcoin och Litecoin är inte tillgängliga. \ R \ n \ r \ n Är EtherDelta Safe? \ R \ n I teorin ska EtherDelta användning av smarta kontrakt och personlig plånboksintegration göra det till en av de säkraste utbyten i drift idag. Dessutom använder börsen ett antal servrar och kräver inte att användare skapar konton eller håller sina pengar på börsen. \ U00a0Fonder överförs från befintliga plånböcker och förvaras på ett konto baserat i växelns nätverk. \ R \ n \ r \ nEtherDelta smarta kontrakt fungerar tillsammans med enskilda plånboksadresser och privata nycklar, och utan en adress \ privata nycklar är det inte möjligt att få tillgång till adressens medel. Som ett resultat är EtherDelta tekniskt säkrare än centraliserade börser, som har dina privata nycklar och ger alla tillgång till dina pengar om de kan få tillgång till ditt växlingskonto. \ R \ n \ r \ nMed EtherDelta, medan hackare kan se din plånbokadress, utan ditt kontos privata nyckel, kan de inte komma åt något i den. Webbplatsen har dock nyligen blivit ett mål för hackare och drabbades av ett skadligt hack i slutet av förra året. \ R \ n \ r \ n I december 2017 hackade en enskild EtherDelta domännamn och utförde ett nätfiskeattack på dess DNS-server. Hackaren komprometterade EtherDelta-webbplatsen och bytte den mot en falsk version av utbytet. \ u00a0Hackern kunde stjäla omkring 305 ETH, värt över 244 000 dollar vid den tiden. \ r \ n \ r \ n Medan konsekvenserna av attacken skulle ha varit värre på ett centraliserat utbyte verkar det som om hackaren också kunde komma åt privata nycklar för användare som deponerade dem på copycatversionen av webbplatsen. Som ett resultat har vissa användare rapporterat att deras pengar har stulits även efter att den riktiga webbplatsen var tillbaka online. \ R \ n \ r \ n Utöver detta verkar det som om EtherDelta är under ny förvaltning efter att ha sålts av sin ursprungliga grundare Zack Coburn . Det nya teamet har införlivat ett antal opopulära förändringar som inkluderade en ICO och laddningsprojekt för att få sin token listad på börsen. Användare klagar också över en förändring i avgiftsstrukturen, och vissa har fått ett meddelande om att de måste betala avgifter som överstiger det belopp som anges i reddit-inlägget. Viktigast är att det nya teamet bakom EtherDelta har tappat mycket förtroende som byggts upp genom åren och användare är nu försiktiga med att använda webbplatsen efter att fler rapporter om förlorade medel har börjat dyka upp. \ R \ n \ r \ nWebbplatsen bör var fortfarande säker att använda, eftersom användare har sina egna medel inom börsens smarta kontrakt, och om du inte avslöjade dina privata nycklar på den falska Ether Delta-webbplatsen är du skyddad från hackare. \ r \ n \ r \ Men emellertid, till och med på toppen var EtherDelta inte den enklaste webbplatsen att använda och var definitivt inte ny användarvänlig. Som ett resultat, även om det tekniskt kan vara säkert att använda, rekommenderas det inte för nya användare. \ R \ n \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tEtt decentraliserat utbyte \ r \ n \ tA bred utbud av tokens \ r \ n \ t Ger snabb åtkomst till nya ERC-20-tokens \ r \ n \ r \ nCons \ r \ n \ r \ n \ tA Icke-intuitiv handelsprocess \ r \ n \ t Begränsad av Ethereum-nätverket \ r \ n \ tLångsam handel och överföring \ r \ n \ tKör av en mystisk ny ledningsgrupp \ r \ n \ r \ nSlutsats \ r \ nEfter lanseringen 2017 etablerade EtherDelta sig snart som ett nav för allt Ethereum och lockade handlare som är intresserade av att skaffa ERC-20-tokens som är färska från ICO. Trots att det använde ett klumpigt gränssnitt och en icke-intuitiv handelsprocess blev börsen snabbt populärt eftersom det fyllde ett gap på marknaden och förblev ett säkert sätt att handla på grund av dess pålitliga och decentraliserade karaktär. \ R \ n \ r \ nDen senaste hack och åtgärder från den nya ledningsgruppen, som har valt att vara anonym, har urholkat mycket av det förtroende som det tidigare teamet byggt upp. Det är för närvarande inte känt vilka planer den nya ledningen har för utbytet och precis vilka åtgärder de vidtar för att säkra webbplatsen från eventuella framtida attacker. Denna brist på förtroende har lett till framväxten av ForkDelta-projektet som syftar till att driva ett utbyte i enlighet med tidigare utbyten. Det finns också ett antal alternativ som IDEX, Radar Relay och Ethfinex som har äts upp i en betydande mängd EtherDelta handelsvolym. \ R \ n \ r \ n Som ett resultat rekommenderar vi inte EtherDelta som ett lönsamt alternativ för nya handlare när det finns säkrare och effektivare alternativ. Mer erfarna handlare som fortfarande vill komma åt webbplatsen bör skapa ett nytt konto via Metamask och se till att det inte har mer pengar än vad som behövs för att slutföra en viss handel.","författare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"},"datum Publicerat":"2018-03-15"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me