Nybörjarguide till Coinmama: fullständig recension

Coinmama Review

Coinmama är ett kryptovalutautbyte som bildades 2013. Coinmama är registrerat i Slovakien men ägs av New Bit Ventures Limited med huvudkontor i Israel. Det finns i 188 länder över hela världen och finns i 24 amerikanska stater.

Det ger användarna en plattform för att köpa Bitcoin och Ethereum med kredit- och betalkort. Coinmama tillhandahåller dock inte en plattform för handel med kryptovalutor och tillåter inte användare att sälja kryptovaluta.

Istället överförs alla köp av kryptovaluta från kunder direkt från företagets egna innehav, vilket gör transaktioner säkrare än några av dess konkurrenter.

Coinmama framstår som ett av de snabbaste och enklaste sätten att köpa Bitcoin eller Ethereum med ett kredit- eller bankkort och har nu expanderat till att täcka Litecoin, Cardano, QTUM, Ethereum Classic, Bitcoin Cash och Ripple XRP.

Recension uppdaterad: juli 2018

något som inte alla börser erbjuder. Läs vidare för vår fullständiga recension av Coinmama för att ta reda på mer.

Coinmama Review

Hur man registrerar och verifierar konton

För närvarande är Coinmama för närvarande endast tillgänglig som en webbplats, utan någon mobilapp tillgänglig. Dessutom har Coinmama inte släppt ett API för att göra det möjligt för användare att skapa anpassade applikationer som skulle vara kompatibla med plattformen. Coinmama kräver nu verifiering för alla inköp på grund av nya KYC-regler.

Coinmama registrering

För att köpa ytterligare belopp måste användarna verifiera sin identitet med officiellt regeringsutfärdat ID för KYC- och AML-ändamål (nämligen pass, nationellt ID-kort eller körkort) samt ett verifieringsformulär med deras fullständiga namn, födelsedatum , kön, adress och kredit- eller bankkortsnummer. För att verifiera konton måste båda sidor av dokumenten skickas in och Coinmama rekommenderar att inlämnade dokument är:

 • synlig i sin helhet;
 • högkvalitativa bilder (färgbilder som är 300 dpi eller högre);
 • giltiga dokument, med utgångsdatum tydligt synligt.
 • maximal filstorlek på 8 MB.

Dokument som laddas upp till Coinmama för verifiering tenderar att behandlas inom några timmar under öppettider, med längre behandlingstider som kan förväntas under kvällar och helger. Coinmamas kundtjänstteam kommer dock att försöka hjälpa användare som behöver snabbare verifiering.

Den första verifieringen tar vanligtvis mindre än tio minuter. Efter den första verifieringen kommer användare att kunna köpa kryptovaluta omedelbart, med leveranser av beställningar som sker inom några minuter efter att en beställning gjorts.

Detta gör det möjligt för användare att kunna dra nytta av fördelaktiga prisrörelser. När beställningar har gjorts låses växelkursen vid inköpstidpunkten, vilket innebär att användare får exakt den mängd kryptovaluta som de beställde, oavsett eventuella fluktuationer som kan uppstå mellan tiden eller beställningen och tiden för mottagandet av kryptovalutan..

Enligt utvecklarna är orsaken till detta att det var mycket förvirring och missförstånd när order låstes till marknadsräntan, särskilt när kunder fick mindre valuta än förväntat. Om en beställning avbryts annullerar Coinmama-systemet automatiskt betalningen inom 48 timmar och återbetalar pengarna till användarens bankkonto.

Hur man köper

För att köpa Bitcoin med kredit- eller betalkort kräver Coinmama inte att användare registrerar sitt kredit- eller bankkort för att köpa kryptovaluta på börsen. Istället är proceduren att när användare har registrerat sig (och oavsett om de har verifierat sin identitet eller inte).

De fortsätter att skapa beställningen genom att välja hur mycket de vill köpa, ange sin plånbokadress och sedan fylla i sina kortuppgifter på kassasidan. Coinmama lagrar inte kundens kredit- eller bankkortsuppgifter på sina servrar.

Efter betalningen kommer transaktionen att behandlas av kreditkortsprocessorn, vilket tar bara några sekunder innan den kan överföras till kundens plånbok. När betalnings- och plånbokadressen har bekräftats skickas kryptovalutan omedelbart till användaren. Lägsta inköpsbelopp på Coinmama är för närvarande 60 USD (eller motsvarande i EUR), även om detta är baserat på priset på Bitcoin.

Köp Bitcoin

Till skillnad från många av sina konkurrenter tillhandahåller Coinmama inte en onlineplånbok för användare att lagra sin kryptovaluta på börsen. Därför måste användarna skapa en lämplig plånbok till vilken börsen kan skicka sin kryptovaluta när de väl har köpt en gång.

För att bekräfta plånbokens adresser kommer användarna att få en e-postlänk från Coinmana så att de kan bekräfta att adressen är giltig. På grund av denna valideringsprocedur kan kunder inte köpa kryptovaluta för eller för andra.

Användare som vill överföra valuta till en annan persons plånbok bör kontrollera proceduren för detta genom sin egen plånboksleverantör.

Coinmama-avgifter

I jämförelse med sina konkurrenter är Coinmamas transaktionsavgifter ganska höga, med en avgift på 5,50% som betalas till Coinmama per transaktion. Denna avgift ingår i kursen Bitcoin eller Ethereum som visas på Coinmamas webbplats.

Dessutom tar Coinmama ut ytterligare 5% avgift på varje kredit- och bankkorttransaktion. Denna avgift tillkommer efter att kunderna har valt betalningsmetod. Dessutom kan kunder debiteras en kontantförskottsavgift av deras bank eller kortutgivare beroende på om finansinstitutet ser transaktionen som en “kontant” transaktion..

Fallstudier utförda av kommentatorer har föreslagit att användare ska lägga till ytterligare 10% i avgifter vid transaktioner via Coinmama.

Köpgränser

Coinmama erbjuder höga köpgränser, särskilt med avseende på kreditkortstransaktioner. Verifierade användare kan köpa upp till 5 000 dollar per dag, med en högsta gräns på 30 000 dollar per månad. Dagliga gränser varar i 24 timmar från det att gränsen uppnås, medan månadsgränserna är en rörlig summa av de senaste 30 dagarna.

Den visar för närvarande priser i USD och EUR med ytterligare valutor som ska läggas till snart. Det accepterar dock order i alla valutor, samtidigt som det noteras att valutakostnader kan tillkomma för kunder som köper i andra fiatvalutor än USD eller EUR.

Mängden kryptovaluta som en användare kan köpa beror på vilken verifieringsnivå de har nått med plattformen. Ju mer dokumentation som användaren tillhandahåller, desto mer valuta har de rätt att köpa.

Det bör dock noteras att dagliga och månatliga gränser gäller oavsett vilken nivå användare har uppnått när det gäller verifiering. Uppdelningen av gränserna och kraven är som följer:

 • Nivå 1: Denna nivå tillåter användare att köpa upp till 15 000 USD via tjänsten. Denna nivå kräver endast att användare anger giltigt regeringsutfärdat ID (enligt ovan);
 • Nivå 2: Denna nivå tillåter användare att köpa upp till 50 000 USD i kryptovaluta. För att komma åt den här nivån måste användarna tillhandahålla två giltiga regeringsutfärdade ID: n, samt antingen en elräkning eller en selfie för användaren som innehar sitt ID.
 • Nivå 3: Detta är den högsta behörighetsnivån på Coinmama och tillåter användare att köpa upp till 1 miljon USD i kryptovaluta. För att få denna behörighetsnivå måste användarna fylla i ett kort formulär och skicka tillbaka det till Coinmama.

Länder / stater som stöds

Som nämnts ovan stöder Coinmama ett brett spektrum av länder, förmodligen det bredaste bland kryptovalutabörser och betydligt mer än de flesta av sina konkurrenter, inklusive Coinbase och BitStamp..

De enda länder som Coinmama inte är verksam i är uppenbarligen sanktionerade länder. För att köpa från Coinmama behöver användare i icke-sanktionerade länder ett VISA eller MasterCard utfärdat i sådana länder.

Dessutom finns Coinmama tillgängligt i följande amerikanska stater: Arizona, Kalifornien, Colorado, Florida, Illinois, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Maryland, Michigan, Missouri, Montana, Nevada, New Jersey, North Carolina, Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, Texas, Virginia och Wisconsin.

Är Coinmama säkert?

Även om Coinmama fortfarande är ett relativt litet utbyte i kryptovalutans ekosystem har de ännu inte upplevt några kända säkerhetsintrång och bygger långsamt men stadigt upp sin marknadsandel.

De förblir dock något efter sina konkurrenter, med i genomsnitt 600 000 besökare per månad (i jämförelse registrerar Coinbase 34 miljoner besök per månad medan Poloniex får hela 44 miljoner besökare under samma tidsperiod).

Coinmama är registrerat hos FINCEN i USA som en penningtjänstverksamhet. Även om det faktum att Coinmama inte har någon kryptovaluta för användarnas räkning gör det mindre mottagligt för attacker än andra börser, har det fortfarande register över användarnas kreditkortsinformation, även om Coinmama på sin webbplats säger att kredit- och betalkortsinformation inte är lagras på växlingsservern.

Coinmama kundsupport

Kundtjänst är tillgänglig via e-post, samt en omfattande lista med vanliga frågor. Som med de flesta kryptovalutabörser har online-recensioner av deras kundtjänstsvar varit blandade.

Det verkar dock inte som om det finns några större problem med svarstider, eftersom de flesta frågor svarar konsekvent inom 24 timmar (med längre väntetider förväntas under helgen eller helgdagar). Dess angivna öppettider är söndag till torsdag, från 23:00 till 07:00 Pacific Time.

Slutsats

Fastän Coinmama erbjuder användarna ett antal fördelar, inklusive tillgänglighet över hela världen, kredit- och bankkortköp för omedelbar tillgång till Ethereum och Bitcoin och höga dagliga köpgränser, det har också ett antal nackdelar. Till exempel:

 • Plattformen är begränsad till endast Köporder. De flesta börser tillåter användare att handla mynt och därför är Coinmamas verktyg ganska grundläggande. Dessutom kommer Coinmana inte att köpa tillbaka din valuta. Därför, om du när som helst vill sälja din krypto, måste du registrera dig med en annan börs för att göra det.
 • Även om Coinmama accepterar kredit- och betalkortsbetalningar från nästan alla länder i världen, erbjuder det inte många andra val, med oförmågan att göra bankbetalningar eller SEPA-betalningar som skiljer dem från många av deras konkurrenter..
 • Hittills stöder Coinmama bara Bitcoin och Ether, och även om utvecklarna har sagt att de vill lägga till fler kryptovalutor i framtiden, finns det lite som tyder på att det finns några omedelbara planer från Coinmama för att stödja andra valutor. Detta är bland de minsta när det gäller tillgångar som erbjuds. Poloniex stöder till exempel över 70 olika kryptovalutor.
 • Bristen på en mobilapp är negativt för användare som vill köpa kryptovaluta när de är på språng eller till och med för att kontrollera saldot.

En av de andra fördelarna med Coinmama är att den effektivt tvingar användare att skapa en säker digital plånbok. Denna webbplats är en stark förespråkare för att främja att individer inte lämnar sin kryptovaluta på utbyte, på grund av att sådana utbyten är framstående mål för hackare. Genom att inte hålla någon kryptovaluta för användarens räkning får Coinmama användarna en extra knuff för att ställa in sin digitala plånbok (eller ännu bättre, köpa en hårdvaruplånbok).

I slutändan har Coinmama ett starkt rykte inom kryptovalutasamhället som en säker, ärlig och pålitlig mäklare. Det kanske inte har några av de ytterligare funktioner som några av dess konkurrenter har, och det är kanske inte det billigaste, men det gör det mycket effektivt och säkert.

Coinmama

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-coinmama-komplett-recension.gif”

alt = “Coinmama”

class = “photo photo wrapup wppr-product-image” /> 9.2

Enkel användning

9,0 / 10

Rykte

10,0 / 10

Avgifter

8,0 / 10

Kundsupport

9,0 / 10

Betalningsmetoder

10,0 / 10

Fördelar

 • Bra stöd
 • Lätt att använda
 • Accepterar kredit- / betalkort
 • Bra för nybörjare

Nackdelar

 • Säljer bara BTC & ETH
 • Kan inte sälja
 • Ingen mobilapp

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Coinmama","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2017 \ / 11 \ /coinmama.gif","beskrivning":"Coinmama är ett kryptovalutabörs som bildades 2013. Coinmama är registrerat i Slovakien men ägs av New Bit Ventures Limited med huvudkontor i Israel. Det finns i 188 länder över hela världen och finns i 24 amerikanska stater. Det ger användarna en plattform för att köpa Bitcoin och Ethereum med kredit och…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Andrew Norry"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"9.20"},"namn":"Coinmama","reviewBody":"Coinmama är ett kryptovalutabörs som bildades 2013. Coinmama är registrerat i Slovakien men ägs av New Bit Ventures Limited med huvudkontor i Israel. Den finns i 188 länder över hela världen och finns i 24 amerikanska stater. \ R \ n \ r \ nDet ger användarna en plattform för att köpa Bitcoin och Ethereum med kredit- och betalkort. Coinmama tillhandahåller dock inte en plattform för handel med kryptovalutor och tillåter inte användare att sälja kryptovaluta. \ R \ n \ r \ n Istället överförs alla köp av kryptovaluta direkt från företagets egna innehav, vilket gör transaktioner mer säkert än några av sina konkurrenter. \ r \ n \ r \ nCoinmama framstår som ett av de snabbaste och enklaste sätten att köpa Bitcoin eller Ethereum med ett kredit- eller betalkort och har nu expanderat till att täcka Litecoin, Cardano, QTUM, Ethereum Klassisk, Bitcoin Cash och Ripple XRP. \ R \ n \ r \ nRecension uppdaterad: Juli 2018 \ r \ n \ r \ nnågot som inte alla börser erbjuder. Läs vidare för vår fullständiga recension av Coinmama för att hitta \ u00a0 mer. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHur man registrerar och verifierar konton \ r \ n För närvarande är Coinmama för närvarande endast tillgänglig som en webbplats, utan mobil app tillgänglig. Dessutom har Coinmama inte släppt ett API för att göra det möjligt för användare att skapa anpassade applikationer som skulle vara kompatibla med plattformen. Coinmama kräver nu verifiering för alla inköp på grund av nya KYC-regler. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n För att köpa ytterligare belopp måste användarna verifiera sin identitet med hjälp av officiellt regeringsutfärdat ID för KYC och AML-syften (nämligen pass, nationellt ID-kort eller körkort) samt ett verifieringsformulär med fullständigt namn, födelsedatum, kön, adress och kredit- eller bankkortsnummer. För att verifiera konton måste båda sidorna av dokumenten skickas in och Coinmama rekommenderar att inlämnade dokument är: \ r \ n \ r \ n \ t synliga i sin helhet; \ r \ n \ bilder av lårkvalitet (färgbilder som är 300dpi eller högre); \ r \ n \ giltiga dokument, med utgångsdatum tydligt synligt; \ r \ n \ tmaximal filstorlek på 8 MB. \ r \ n \ r \ nDokument som laddas upp till Coinmama för verifiering tenderar att bearbetas inom några få timmar under öppettider, med längre behandlingstider som kan förväntas under kvällar och helger. Coinmamas kundtjänstteam försöker dock hjälpa användare som behöver snabbare verifiering. \ R \ n \ r \ n Initial verifiering tar vanligtvis mindre än tio minuter. Efter den första verifieringen kommer användare att kunna köpa kryptovaluta omedelbart, med leveranser av order som sker inom några minuter efter att en beställning gjorts. \ R \ n \ r \ nDetta gör det möjligt för användare att kunna dra nytta av fördelaktiga prisrörelser. När beställningar har gjorts låses växelkursen vid inköpstidpunkten, vilket innebär att användare får exakt den mängd kryptovaluta som de beställde, oavsett eventuella fluktuationer som kan uppstå mellan tiden eller beställningen och tiden för mottagandet av kryptovalutan. . \ r \ n \ r \ n Enligt utvecklarna är orsaken till detta att det var mycket förvirring och missförstånd när beställningar låstes till marknadsräntan, särskilt när kunder fick mindre valuta än förväntat. Om en beställning avbryts annullerar Coinmama-systemet automatiskt betalningen inom 48 timmar och återbetalar pengarna till användarens bankkonto. \ R \ nHur man köper \ r \ nFör att köpa Bitcoin med kredit- eller bankkort gör Coinmama inte kräva att användare registrerar sitt kredit- eller bankkort för att köpa kryptovaluta på börsen. Istället är proceduren att när användare har registrerat sig (och oavsett om de har verifierat sin identitet eller inte). \ R \ n \ r \ nDe fortsätter att skapa beställningen genom att välja hur mycket de vill köpa, ange sin plånbokadress och sedan fylla i deras kortinformation på kassasidan. Coinmama lagrar inte kundens kredit- eller bankkortsuppgifter på sina servrar. \ R \ n \ r \ nEfter att betalningen är klar kommer transaktionen att behandlas av kreditkortsprocessorn, vilket tar bara några sekunder innan den kan överföras till kundens plånbok. När betalnings- och plånbokadressen har bekräftats skickas kryptovalutan omedelbart till användaren. Det lägsta köpebeloppet på Coinmama är för närvarande 60 USD (eller motsvarande i EUR) för närvarande, även om detta baseras på priset på Bitcoin. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Till skillnad från många av dess konkurrenter, Coinmama tillhandahåller inte en online plånbok för användare att lagra sin kryptovaluta på börsen. När användare väl har köpt dem måste de skapa en lämplig plånbok som börsen kan skicka sin kryptovaluta till när de har köpt dem. \ R \ n \ r \ nFör att bekräfta plånbokens adresser kommer användarna att få en e-postlänk från Coinmana så att de kan bekräfta att adressen är giltig. På grund av denna valideringsprocedur kan kunder inte köpa kryptovaluta för eller för andra. \ R \ n \ r \ nAnvändare som vill överföra valuta till en annan persons plånbok bör kontrollera proceduren för att göra det genom sin egen plånboksleverantör. \ r \ nCoinmama-avgifter \ r \ nJämfört med sina konkurrenter är Coinmamas transaktionsavgifter ganska höga, med en avgift på 5,50% som betalas till Coinmama per transaktion. Denna avgift ingår i Bitcoin- eller Ethereum-räntan som visas på Coinmamas webbplats. \ R \ n \ r \ n Dessutom tar Coinmama ut en extra avgift på 5% på varje kredit- och bankkortstransaktion. Denna avgift tillkommer efter att kunderna har valt betalningsmetod. Dessutom kan kunder debiteras en kontantförskottsavgift av deras bank eller kortutgivare beroende på om finansinstitutet ser transaktionen som en \ u2018cash \ u2019-transaktion. \ R \ n \ r \ nFallstudier utförda av kommentatorer har föreslagit att it-användare bör lägga till ytterligare 10% i avgifter vid transaktioner via Coinmama. \ r \ nKöpsgränser \ r \ nCoinmama erbjuder höga köpgränser, särskilt när det gäller kreditkortstransaktioner. Verifierade användare kan köpa upp till 5 000 dollar per dag, med en högsta gräns på 30 000 dollar per månad. Dagliga gränser varar i 24 timmar från det att gränsen uppnås, medan månadsgränserna är en rörlig summa av de senaste 30 dagarna. \ R \ n \ r \ nDet visar för närvarande priser i USD och EUR med ytterligare valutor som ska läggas till snart . Det accepterar dock beställningar i alla valutor, samtidigt som det noteras att valutakostnader kan tillämpas på kunder som köper i andra fiatvalutor än USD eller EUR. \ R \ n \ r \ nMängden kryptovaluta som en användare kan köpa är beroende av nivån på verifiering som de har nått med plattformen. Ju mer dokumentation som användaren tillhandahåller, desto mer valuta har de rätt att köpa. \ R \ n \ r \ nDet bör dock noteras att dagliga och månatliga gränser gäller oavsett vilken nivå användarna har nått när det gäller verifiering . Fördelningen av gränserna och kraven är som följer: \ r \ n \ r \ n \ tNivå 1: Denna nivå tillåter användare att köpa upp till 15 000 USD via tjänsten. Den här nivån kräver endast att användarna tillhandahåller ett giltigt utfärdat ID (enligt ovan). \ R \ n \ tNivå 2: Denna nivå tillåter användare att köpa kryptovaluta upp till 50 000 USD. För att få åtkomst till denna nivå måste användare tillhandahålla två giltiga regeringsutfärdade ID: n, samt antingen en elräkning eller en selfie för användaren som innehar sitt ID. \ R \ n \ tNivå 3: Detta är den högsta behörighetsnivån på Coinmama och tillåter användare att köpa upp till 1 miljon USD i kryptovaluta. För att uppnå denna behörighetsnivå måste användarna fylla i ett kort formulär och skicka tillbaka det till Coinmama. \ R \ n \ r \ nStödda länder \ / stater \ r \ n Som anges ovan stöder Coinmama ett stort antal länder , förmodligen det bredaste bland kryptovalutautbyten och betydligt mer än de flesta av dess konkurrenter, inklusive Coinbase och BitStamp. \ r \ n \ r \ nDet enda landet som Coinmama inte är verksamt i är uppenbarligen sanktionerade länder. För att köpa från Coinmama behöver användare i icke-sanktionerade länder ett VISA eller MasterCard utfärdat i sådana länder. \ R \ n \ r \ nDessutom finns Coinmama tillgängligt i följande amerikanska stater: Arizona, Kalifornien, Colorado, Florida, Illinois, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Maryland, Michigan, Missouri, Montana, Nevada, New Jersey, North Carolina, Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, Texas, Virginia och Wisconsin. \ R \ n Är Coinmama Safe? \ R \ n Även om Coinmama förblir ett relativt litet utbyte i kryptovalutans ekosystem har de ännu inte upplevt några kända säkerhetsintrång och bygger långsamt men stadigt upp sin marknadsandel. \ r \ n \ r \ nDe förblir dock något bakom sina konkurrenter, med i genomsnitt 600 000 besökare per månad (i jämförelse registrerar Coinbase 34 miljoner besök per månad medan Poloniex får hela 44 miljoner besökare under samma tidsperiod). \ r \ n \ r \ nCoinmama är registrerat hos FINCEN i USA som penningtjänstverksamhet . Även om det faktum att Coinmama inte har någon kryptovaluta för användarnas räkning gör det mindre mottagligt för attacker än andra börser, har det fortfarande register över användarnas kreditkortsinformation, även om Coinmama på sin webbplats anger att kredit- och betalkortsinformation lagras inte på växlingsservern. \ r \ nCoinmama kundsupport \ r \ nKundsupport är tillgängligt via e-post, liksom en omfattande lista med vanliga frågor \ u2019. Som med de flesta utbyten av kryptovalutor har online-recensioner av deras kundtjänstsvar varit blandade. \ R \ n \ r \ nDet verkar dock inte som om det finns några större problem med svarstider, med de flesta frågor svarade konsekvent inom 24 timmar ( med längre väntetider förväntat under helgen eller helgdagar). Dess angivna öppettider är söndag till torsdag, från 23 till 7 Pacific Time. \ R \ nSlutsats \ r \ n Även om Coinmama erbjuder användarna ett antal fördelar, inklusive tillgänglighet över hela världen, kredit- och bankkortköp för omedelbar tillgång till Ethereum och Bitcoin och höga dagliga köpgränser, det har också ett antal nackdelar. Till exempel: \ r \ n \ r \ n \ tPlattformen är endast begränsad till Köporder. De flesta börser tillåter användare att handla mynt och därför är Coinmamas verktyg ganska grundläggande. Dessutom kommer Coinmana inte att köpa tillbaka din valuta. Om du när som helst vill sälja din krypto måste du registrera dig med ett annat börs för att göra det. \ R \ n \ t Även om Coinmama accepterar kredit- och betalkortsbetalningar från nästan alla länder i världen, är det erbjuder inte många andra val, med oförmågan att göra betalningar via SEPA eller SEPA som skiljer dem från många av deras konkurrenter. \ r \ n \ tHittills stöder Coinmama bara Bitcoin och Ether, och även om utvecklarna har sagt att de vill lägga till fler kryptovalutor i framtiden är det lite som tyder på att det finns några omedelbara planer från Coinmama för att stödja andra valutor. Detta är bland de minsta när det gäller tillgångar som erbjuds. Poloniex stöder till exempel över 70 olika kryptovalutor. \ R \ n \ t Bristen på en mobilapp är negativt för användare som vill köpa kryptovaluta när de är på språng, eller till och med för att kontrollera saldot. \ R \ n \ r \ nEn av de andra fördelarna med Coinmama är att den effektivt tvingar användare att skapa en säker digital plånbok. Denna webbplats är en stark förespråkare för att främja att individer inte lämnar sin kryptovaluta på utbyte, på grund av att sådana utbyten är framstående mål för hackare. Genom att inte hålla någon kryptovaluta för användarens räkning får Coinmama effektivt användarna en extra knuff för att ställa in sin digitala plånbok (eller ännu bättre, köpa en hårdvaruplånbok). \ R \ n \ r \ nSlutligen har Coinmama ett starkt rykte inom kryptovalutasamhället som en säker, ärlig och pålitlig mäklare. Det kanske inte har några av de ytterligare funktioner som några av dess konkurrenter har, och det är kanske inte det billigaste, men det gör det mycket effektivt och säkert.","författare": {"@typ":"Person","namn":"Andrew Norry"},"datum Publicerat":"2019-12-08"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me