Nybörjarguide till cobinhood: fullständig recension

Cobinhood Review

CobinHood är ett utbyte för handel med kryptovaluta. Det anser sig vara en nästa generations kryptovalutaplattform. COBINHOOD fakturerar sig också som det första nollavgiftsutbytet i kryptovaluta i världen.

Popo Chen är grundare och VD för CobinHood. Han är en serieentreprenör. Han tog sin magisterexamen i elektroteknik vid 22 års ålder. Denna plattform har mer än fem miljoner aktiva användare. Det har gett ängelinvesterare 20 gånger avkastning inom ett år.

Hans medgrundare och CTO är Wei-Ning Huang. Han har tre års erfarenhet på Google samt mer än fem års erfarenhet av öppen källkod. Hans specialisering är att bygga stora webbapplikationer med krävande tillgänglighet och genomströmning.

Han var också en tidig krypto-adopterare. Detta ledde till fem års erfarenhet av handel med kryptovaluta plus en djup blockchain-förståelse. COBINHOODs rådgivare inkluderar Tony Scott, den tidigare amerikanska federala informationschefen och I-Cheng Liu, den tidigare ordföranden för EasyCard.

Cobinhood Review

Besök Cobinhood

Registrering av Cobinhood-konto & Verifiering

Skapa ett konto på COBINHOOD är en relativt enkel process. Klicka på “Skapa konto” på startsidan. Fyll sedan i formuläret, läs villkoren och klicka på att du godkänner. Du kommer att bli ombedd att bekräfta att du inte är en robot. Sedan kan du klicka på “Registrera dig”. Gå till ditt e-postkonto, hitta meddelandet från COBINHOOD och klicka på “Aktivera konto.” Efter att ha gjort det tar det dig till en kontobekräftelsessida. Du kommer att få ett mejl om att du har ett bekräftat konto.

Registrering av Coninhood-konto

För att starta verifieringsprocessen, gå till “Konton” och “Gränser.” Där ser du kraven för nivå 1 och 2 verifiering, tillsammans med de dagliga gränserna. Det finns inga dagliga gränser för kryptoinsättningar. Den dagliga gränsen för kryptouttag på nivå 1 är 3 BTC, vilket ökar till 100 BTC med nivå 2. Verifiering av nivå 1 är automatisk, bara din e-postadress och ditt lösenord krävs.

För verifiering på nivå 2 måste du också ange ditt fullständiga namn (som finns i ditt pass), nuvarande bostad, medborgarskap, ett ID (till exempel ett körkort beroende på ditt land eller ett pass), en selfie med ditt ID, FATCA, och ditt telefonnummer.

Hur ser du, sätter in och tar ut medel?

När du loggar in går du till skärmens övre högra hörn och klickar på “Fonder” på menyn. Du kan se dina aktuella medel från fliken Uttag eller insättning. Detta inkluderar ditt totala saldo, valutor, mynt, tillgängliga saldo, USD-värde, på orderbelopp och olika åtgärder. Om du svävar över “Beräknat värde” kan du se hela USD-värdet.

Cobinhood-insättningar

Från sidan “Fonder” klickar du på “Insättning” för att göra en insättning. Välj valuta och välj “Insättning”. Du ser en adress som du ska överföra dina pengar till. Se till att du överför rätt kryptovaluta till rätt adress. Du kan ta ut från samma “Fonder” -sida men genom avsnittet “Uttag”. Det kommer att be dig att ange din externa adress för att skicka tokens till och beloppet för att ta ut innan du trycker på “Skicka”.

Hur man handlar med Cobinhood

Du kan använda COBINHOOD i din webbläsare eller dra nytta av mobilapplikationen. Det finns redan applikationer för både Android- och Apple-enheter som erbjuder möjligheten att använda växeln på de flesta smartphones eller surfplattor.

För att hjälpa handlare att fatta ett välgrundat beslut innan de gör ett utbyte har fliken “Exchange” i COBINHOOD nästan all information du kan behöva. Det finns en detaljerad graf som visar priserna på ditt valda kryptovalutapar, inklusive höjder och nedgångar. Du kan också se parternas handelshistorik plus orderböckerna.

Handelsskärm

När du har loggat in kommer även “Order” -sidan att visa dina beställningar. Dessa inkluderar paret, typen, priset, beloppet och statusen till vänster på sidan. Den högra sidan visar ditt saldo, inklusive vad som är tillgängligt och det totala beloppet. Överst till höger på sidan “Handel” hittar du det intuitiva avsnittet för att skapa en order. Välj rätt flik bland “Marknads”, “Begränsa” eller “Stopp” order. Fyll sedan i mängden kryptovaluta du arbetar med. Priset per mynt kommer att visas och du kan sedan klicka på “Köp” eller “Sälj”.

Köpa sälja

Att ändra kryptovalutaparet är lika enkelt som att gå till det övre vänstra hörnet och trycka på “Välj produkt” för att se rullgardinsmenyn. Därifrån väljer du relevant flik, inklusive BTC, COB, ETH och USDT. När du klickar på en flik visar den tillgängliga par för din valda kryptovaluta. Klicka på det par du vill handla. Därefter tar det dig till sin dedikerade handelssida som innehåller all information som anges ovan.

Handelspar

Gränssnittet för skrivbordsversionen innehåller också röda och gröna knappar. Den gröna knappen visar priset med det högsta budet. Den röda knappen visar den lägsta frågan. På samma sätt beräknar den gröna knappen ditt högsta köpbelopp för ditt nuvarande tillgängliga saldo. Den röda beräknar ditt maxförsäljningsbelopp för det aktuella tillgängliga saldot.

Vilka typer av beställningar erbjuder COBINHOOD?

Som nämnts erbjuder COBINHOOD marknads- och begränsningsorder. Marknadsorder är bra för dem som letar efter en snabb handel. Du anger bara din orderstorlek och ser marknadspriset plus orderns totala pris. COBINHOOD fyller marknadsorder direkt, så du kan inte avbryta dem.

Med begränsade beställningar kan du välja det lägsta eller högsta pris du kommer att sälja eller köpa till. Ange din beställningsstorlek och ditt valda pris. Systemet visar det totala priset. Sedan kan du välja att köpa eller sälja. Tänk på att begränsningsorder ibland kan fyllas delvis. De är också föremål för prisjusteringar baserat på marknadsorder.

Du har också möjlighet att favorithandelspar genom att klicka på stjärnan bredvid dem. Du kan se alla dina stjärnmärkta par genom att klicka på fliken med en stjärna på fliken BTC i rullgardinsmenyn “Välj produkt”.

En av de viktigaste funktionerna i COBINHOOD är dess högpresterande motor för ordermatchning. Detta är en proprietär ordermatchningsmotor med förmåga att leverera latens under millisekunder medan hanterar miljontals order. Hela detta system är fullt distribuerat, automatiskt skalbart och mycket tillgängligt för att ge bästa möjliga handelsupplevelse.

Cobinhood-webbplats

COBINHOOD-avgifter

Som den allra första kryptobörsen för noll handelsavgifter tar COBINHOOD inga handelsavgifter för spothandel. Det finns inte heller några avgifter för marginalhandel med så mycket som tio gånger hävstångseffekt.

De uttagsavgifter som COBINHOOD tar ut gynnar inte utbytet. Dessa går direkt till gruvarbetarna och varierar beroende på kryptovaluta. I skrivande stund var avgifterna 0,001 för BTC, 20 USD för USDT, 0,007 för ETH. Detta motsvarar 3 USD för QRC-20-tokens och motsvarande 8,4 USD för ERC-20-tokens.

Eftersom COBINHOOD inte tar ut kommissionsavgifter är det naturligt att undra hur det tjänar sina pengar. Dess vinster kommer från dess garantitjänst. Denna tjänst gör det för närvarande möjligt att samla in fem procent av de medel som samlats in under ICO. Efter ICO kommer intäkterna från andra garantitjänster för andra stora ICO-projekt, som Kyber och Filecoin. Avgifterna för försäkringstjänster är tillräckliga för att driva COBINHOOD-börsen och arbeta för att utveckla och förbättra sina tjänster.

Vad är COB-token?

De som innehar COB-token har rätt till särskilda privilegier på COBINHOOD. Om du väljer att betala med COB-token kan du få 50 procent av räntan på ett marginalhandelslån. Du kan också få tokens från ICO som COBINHOOD tecknar i framtiden till en betydande rabatt. COBINHOOD planerar att lägga till fler privilegier för tokeninnehavare i framtiden.

Vad är COBINHOOD-remissprogram?

COBINHOOD har ett relativt nytt remissprogram för att belöna användare som uppmuntrar andra att registrera sig för att använda växeln. När du bjuder in vänner att använda COBINHOOD för handel får du tio dagliga Bonus Draw-biljetter till en provision. Detta ger dig chansen att vinna BTC. Du och den hänvisade användaren får båda belöningen om den hänvisade användaren klarar nivå 2-identitetsverifiering inom en månad efter registreringen.

Bonusar, Airdrops & Gratis tokens

För att uppmuntra användare att dra nytta av COBINHOOD har plattformen ett dagligt bonusdrag. Gör en lyckad transaktion på COBX för att få en bonusdragning. Det är högst en post per dag. Kryptopriserna är slumpmässiga och kan innehålla upp till 1 BTC.

COBINHOOD deltar också i airdrops vid olika punkter, vilket ger dig möjlighet att delta i ett “COBINHOOD prisat uppdrag.” Nuvarande och framtida luftdroppar (i skrivande stund) inklusive Bread (BRD) Lottery, LALA World Airdrop-lite och Lympo (LYM) Airdrop-lite. Du kan få mer information på airdrop-sidan på COBINHOODs webbplats.

Daglig dragning

Det finns också enstaka tävlingar, till exempel en för BRD-handel som varade från 9 till 19 mars. Den tävlingen gav varje användare en poäng baserat på deras BRD-kontosaldo gånger deras BTD-handelsvolym gånger deras COB-faktor, vilket är baserat på hur många COB de håller. Priserna var så höga som 25 000 BRD för första plats, 20 000 för andra och 15 000 för tredje. Det var också en tävling för ABT från 26 februari till 7 mars med olika spel som ledde till priser. Det erbjuder även kodningstävlingar, som den där tävlande bygger sina egna COBINHOOD API-klienter. Tävlingen slutar den 31 mars och inkluderar utdelningar på totalt 20 000 COB.

COBINHOOD’S ICO Underwriting Services

Förutom att fungera som en kryptovalutautbyte, erbjuder COBINHOOD också försäkringstjänster för dem som startar en ICO. COBINHOOD erbjuder omfattande försäkringstjänster för ICO. Det är specialiserat på insamlingsmetoder som gör din ICO framgångsrik. Med COBINHOODs hjälp har ICO: s samlat in 29 400 ETH, vilket är ungefär $ 64 056 882 USD.

Försäkring av ICO-tjänster

Försäkringstjänsterna inkluderar omedelbar notering på COBINHOOD efter avslutad ICO, så det finns inga likviditetsproblem. COBINHOOD tillhandahåller också teknikutveckling som smart kontraktsgranskning, tekniska rekommendationer för att förbättra affärsmodellen och annan teknik relaterad till blockchain och ICO. Det har också ett team av advokater i personal för att mildra reglerings- och juridiska risker. Juridisk hjälp inkluderar rådgivning för ICO-relaterat pappersarbete, whitepapers, deltagares identitet, bästa praxis, tokenanvändning och mer.

För att säkerställa att ICO går utan problem, inkluderar COBINHOOD också PR-hantering för att skapa rubriker. Detta skapar en positiv allmän image och varumärkesmedvetenhet via sociala medier, strategisk kommunikation och mer. Det ger också reklamstöd med ett strategiskt tillvägagångssätt som utformar anpassade strategier som riktar sig till din publik samtidigt som de levererar det bästa budskapet genom rätt kanaler. Slutligen inkluderar COBINHOOD strategisk marknadsföringskommunikation via minnesvärda kampanjer i form av marknadsföringskampanjer plus samhällsengagemang.

Är Cobinhood Safe?

För att säkerställa deponerade kryptovalutatillgångar lagrar COBINHOOD de flesta av dessa tillgångar i ett onlinevalv med flersignaturfunktioner. Det krävs att fem av de åtta geodistribuerade hårdvarusäkerhetsmodulerna öppnas. Kryptotillgångar i online-plånböcker har försäkringsstöd.

För din säkerhet hittar du meddelandet “Bekräftelse av ny enhet” varje gång du loggar in från en ny IP-adress eller enhet. COBINHOOD föreslår starkt att du ställer in tvåfaktorautentisering. När du loggar in, navigera till “Konto” och sedan “Säkerhet”. Du kan välja att använda tvåfaktorautentisering med Google Authenticator eller SMS.

Om du väljer SMS-autentisering måste du ange ett mobilnummer för att få den unika koden. Om du väljer Google Authenticator måste du ladda ner den här smartphone-appen så att du kan använda den för att skanna en QR-kod och avslöja din åtkomstkod. Ange koden du fick och välj sedan Verifiera. Du får då ett verifieringsmeddelande som kräver att du klickar på den givna länken. I framtiden kommer tvåfaktorautentiseringen att kräva en kod för att logga in, begära uttag och lägga till IP-adresser.

Slutsats

COBINHOOD är ett mycket bra utbyte av kryptovalutor samt en försäkringstjänst för ICO. Plattformen sticker ut för sina noll transaktionsavgifter. Det erbjuder en bra mängd handelspar och har ett attraktivt och lättanvänt gränssnitt med en bra mobilapp plus en ganska enkel verifieringsprocess.

COBINHOOD är ett bra alternativ för dem som vill dra nytta av inga avgifter, enkel handel och massor av bonusar, airdrops och tävlingar.

Det är nybörjarvänligt, stöds av ett bra team och har några intressanta funktioner som skiljer det från andra konkurrerande plattformar. Det har en “rolig” känsla för det, på grund av det är bonusar, Airdrops & Gratis poletter du kan tjäna. Men glöm inte att den stöds av en solid grundare och ett företag och används av över 5 miljoner användare så det är definitivt ett legitimt utbyte – vi rekommenderar att du kolla in det.

Besök Cobinhood

Cobinhood

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-cobinhood-komplett-recension.gif”

alt = “Cobinhood”

class = “photo photo wrapup wppr-product-image” /> 8.8

Enkel användning

9,0 / 10

Rykte

9,0 / 10

Avgifter

10,0 / 10

Kundsupport

8,0 / 10

Betalningsmetoder

8,0 / 10

Fördelar

  • Nollhandelsavgifter
  • Väl utformat gränssnitt
  • Bra mobilapp
  • Brett utbud av poletter
  • Tävlingar, Airdrops & Bonusar

Nackdelar

  • Verifiering kan vara långsam
  • Inga Fiat-betalningsalternativ ännu

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Cobinhood","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 03 \ /cobinhood-review.gif","beskrivning":"CobinHood är ett utbyte för handel med kryptovaluta. Det anser sig vara en nästa generations kryptovalutaplattform. COBINHOOD fakturerar sig också som det första nollavgiftsutbytet i kryptovaluta i världen. Popo Chen är grundare och VD för CobinHood. Han är en serieentreprenör. Han tog sin magisterexamen i elektroteknik vid 22 års ålder….","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.80"},"namn":"Cobinhood","reviewBody":"CobinHood är ett utbyte för handel med kryptovaluta. Det anser sig vara en nästa generations kryptovalutaplattform. COBINHOOD fakturerar sig också som den första nollavgiften för kryptovaluta i världen. \ R \ n \ r \ nPopo Chen är grundaren och VD för CobinHood. Han är en serieentreprenör. Han tog sin magisterexamen i elektroteknik vid 22 års ålder. Denna plattform har mer än fem miljoner aktiva användare. Det har gett ängelinvesterare en 20x avkastning inom ett år. \ R \ n \ r \ nHans medgrundare och CTO är Wei-Ning Huang. Han har tre års erfarenhet på Google samt mer än fem års erfarenhet av öppen källkod. Hans specialisering är att bygga storskaliga webbapplikationer med krävande tillgänglighet och genomströmning. \ R \ n \ r \ n Han var också en tidig kryptoadopterare. Detta ledde till fem års erfarenhet av handel med kryptovaluta plus en djup blockchain-förståelse. COBINHOODs rådgivare inkluderar Tony Scott, USA: s tidigare informationschef och I-Cheng Liu, tidigare ordförande för EasyCard. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBesök Cobinhood \ r \ n \ r \ nCobinhood Account Bli Medlem & Verifiering \ r \ n Att skapa ett konto på COBINHOOD är en relativt enkel process. På startsidan klickar du på \ u201cSkapa konto. \ U201d Fyll sedan i formuläret, läs villkoren och klicka så att du godkänner det. Du kommer att bli ombedd att bekräfta att du inte är en robot. Sedan kan du klicka \ u201cRegistrera dig. \ U201d Gå till ditt e-postkonto, hitta meddelandet från COBINHOOD och klicka på \ u201cAktivera konto. \ U201d När du har gjort det tar det dig till en kontobekräftelsessida. Du kommer att få ett e-postmeddelande som meddelar att du har ett bekräftat konto. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFör att starta verifieringsprocessen, gå till \ u201cKonton \ u201d och \ u201cLimits. \ U201d Där, du kommer att se kraven för nivå 1 och 2 verifiering, tillsammans med de dagliga gränserna. Det finns inga dagliga gränser för kryptoinsättningar. Den dagliga gränsen för nivå 1-kryptouttag är 3 BTC, vilket ökar till 100 BTC med nivå 2. Nivå 1-verifiering är automatisk, bara kräver din e-postadress och lösenord. \ R \ n \ r \ nFör nivå 2-verifiering måste du också ange ditt fullständiga namn (som finns i ditt pass), nuvarande bostad, medborgarskap, ett ID (till exempel ett körkort beroende på ditt land eller ett pass), en selfie med ditt ID, FATCA och ditt telefonnummer. \ nHur ser du, sätter in och tar ut medel? \ r \ nNär du loggar in går du till skärmens övre högra hörn och klickar på \ u201cFonds \ u201d i menyn. Du kan se dina aktuella medel från fliken Uttag eller insättning. Detta inkluderar ditt totala saldo, valutor, mynt, tillgängliga saldo, USD-värde, på orderbelopp och olika åtgärder. Om du svävar över \ u201cEstimated Value, \ u201d kan du se hela USD-värdet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFrån sidan \ u201cFunds \ u201d, klicka på \ u201cDeposit \ u201d för att göra en deposition. Välj valuta och välj \ u201cDeposit. \ U201d Du ser en adress som du ska överföra dina pengar till. Se till att du överför rätt kryptovaluta till rätt adress. Du kan dra dig tillbaka från samma \ u201cFunds \ u201d-sida men genom avsnittet \ u201cWithdraw \ u201d. Den kommer att be dig att ange din externa adress för att skicka tokens till och beloppet för att ta ut innan du trycker på \ u201cSkicka. \ U201d \ r \ nHur man handlar på Cobinhood \ r \ nDu kan använda COBINHOOD i din webbläsare eller dra nytta av mobil-app. Det finns redan applikationer för både Android- och Apple-enheter som erbjuder möjligheten att använda utbytet på de flesta smartphones eller surfplattor. \ R \ n \ r \ nFör att hjälpa handlare att fatta ett välgrundat beslut innan de gör ett utbyte, fliken \ u201cExchange \ u201d i COBINHOOD har nästan all information du kan behöva. Det finns en detaljerad graf som visar priserna på ditt valda kryptovalutapar, inklusive höjder och nedgångar. Du kan också se handelshistoriken för paret plus orderböckerna. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNär du loggar in kommer sidan \ u201cTrade \ u201d också att visa dina beställningar. Dessa inkluderar paret, typen, priset, beloppet och statusen till vänster på sidan. Höger sida visar ditt saldo, inklusive vad som är tillgängligt och det totala beloppet. Överst till höger på sidan \ u201cTrade \ u201d hittar du det intuitiva avsnittet för att skapa en beställning. Välj rätt flik bland beställningarna \ u201cMarket, \ u201d \ u201cLimit, \ u201d eller \ u201cStop \ u201d. Fyll sedan i mängden kryptovaluta du arbetar med. Priset per mynt visas och du kan sedan klicka \ u201cKöp \ u201d eller \ u201cSälj. \ U201d \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Att ändra kryptovalutaparet är så enkelt som att gå uppe till vänster hörn och slå \ u201cVälj produkt \ u201d för att visa rullgardinsmenyn. Därifrån väljer du relevant flik, inklusive BTC, COB, ETH och USDT. När du klickar på en flik visar den tillgängliga par för din valda kryptovaluta. Klicka på det par du vill handla. Sedan tar det dig till sin dedikerade handelssida som innehåller all information som anges ovan. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nInterface för skrivbordsversionen innehåller också röda och gröna knappar. Den gröna knappen visar priset med det högsta budet. Den röda knappen visar den lägsta frågan. På samma sätt beräknar den gröna knappen ditt högsta köpbelopp för ditt nuvarande tillgängliga saldo. Den röda beräknar ditt maxförsäljningsbelopp för det aktuella tillgängliga saldot. \ R \ n Vilka typer av beställningar erbjuder COBINHOOD? \ R \ n Som nämnts erbjuder COBINHOOD marknads- och begränsningsorder. Marknadsorder är bra för dem som letar efter en snabb handel. Du anger bara din orderstorlek och ser marknadspriset plus din orderns totala pris. COBINHOOD fyller marknadsorder direkt, så du kan inte avbryta dem. \ R \ n \ r \ nBegränsa order låter dig välja det lägsta eller högsta pris du kommer att sälja eller köpa till. Ange din beställningsstorlek och ditt valda pris. Systemet visar det totala priset. Sedan kan du välja att köpa eller sälja. Tänk på att begränsningsorder ibland kan fyllas delvis. De är också föremål för prisjusteringar baserat på marknadsorder. \ R \ n \ r \ nDu har också möjlighet att favorithandelspar genom att klicka på stjärnan bredvid dem. Du kan se alla dina stjärnmärkta par genom att klicka på fliken med en stjärna på fliken BTC i rullgardinsmenyn \ u201cVälj produkt. \ R \ n \ r \ nEn av huvudfunktionerna i COBINHOOD är dess höga motor för prestandaordningsmatchning. Detta är en proprietär ordermatchningsmotor med förmåga att leverera latens under millisekunder medan hanterar miljontals order. Hela detta system är fullständigt distribuerat, automatiskt skalbart och mycket tillgängligt för att ge bästa möjliga handelsupplevelse. \ R \ n \ r \ n \ r \ nCOBINHOOD-avgifter \ r \ n Som den allra första nollhandelsavgiften kryptoutbyte i världen, COBINHOOD tar inte ut några handelsavgifter för spothandel. Det finns inte heller några avgifter för marginalhandel med så mycket som tio gånger hävstångseffekten. \ R \ n \ r \ nUttagningsavgifterna som COBINHOOD tar ut gynnar inte börsen. Dessa går direkt till gruvarbetarna och varierar beroende på kryptovaluta. I skrivande stund var avgifterna 0,001 för BTC, 20 USD för USDT, 0,007 för ETH. Detta motsvarar 3 USD för QRC-20-tokens och motsvarande 8,4 USD för ERC-20-tokens. \ R \ n \ r \ n Eftersom COBINHOOD inte tar ut provisioner är det naturligt att undra hur det tjänar sina pengar . Dess vinster kommer från dess garantitjänst. Denna tjänst gör det för närvarande möjligt att samla in fem procent av de medel som samlats in under ICO. Efter ICO kommer intäkterna från andra garantitjänster för andra stora ICO-projekt, som Kyber och Filecoin. Avgifterna för försäkringstjänster är tillräckliga för att driva COBINHOOD-utbytet och arbeta för att utveckla och förbättra sina tjänster. \ R \ nVad är COB-token? \ R \ nDe som innehar COB-token har rätt till särskilda privilegier på COBINHOOD. Om du väljer att betala med COB-token kan du få 50 procent av räntan på ett marginalhandelslån. Du kan också få tokens från ICO som COBINHOOD tecknar i framtiden till en betydande rabatt. COBINHOOD planerar att lägga till fler privilegier för tokeninnehavare i framtiden. \ R \ nVad är COBINHOODs remissprogram? \ R \ nCOBINHOOD har ett relativt nytt referensprogram för att belöna användare som uppmuntrar andra att registrera sig för att använda växeln. När du bjuder in vänner att använda COBINHOOD för handel får du tio dagliga Bonus Draw-biljetter till en provision. Detta ger dig chansen att vinna BTC. Du och den hänvisade användaren får båda belöningen om den hänvisade användaren klarar nivå 2-identitetsverifiering inom en månad efter registreringen. \ R \ nBonusar, Airdrops & Gratis token \ r \ nFör att uppmuntra användare att dra nytta av COBINHOOD har plattformen en daglig bonusdragning. Gör en framgångsrik transaktion på COBX för att få ett bonusdrag. Det är högst en post per dag. Kryptopriserna är slumpmässiga och kan innehålla upp till 1 BTC. \ R \ n \ r \ nCOBINHOOD deltar också i airdrops vid olika punkter, vilket ger dig möjlighet att delta i en \ u201cCOBINHOOD-uppskattad uppdrag. \ U201d Nuvarande och framtida airdrops (på tidpunkten för skrivningen) inklusive Bread (BRD) Lottery, LALA World Airdrop-lite och Lympo (LYM) Airdrop-lite. Du kan få mer information på airdrop-sidan på COBINHOODs webbplats. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDet finns också enstaka tävlingar, till exempel en för BRD-handel som varade från 9 till 19 mars. Den tävlingen gav varje användare en poäng baserat på deras BRD-kontosaldo gånger deras BTD-handelsvolym gånger deras COB-faktor, vilket är baserat på hur många COB de har. Priserna var så höga som 25 000 BRD för första plats, 20 000 för andra och 15 000 för tredje. Det var också en tävling för ABT från 26 februari till 7 mars med olika spel som ledde till priser. Det erbjuder även kodningstävlingar, som den där tävlande bygger sina egna COBINHOOD API-klienter. Tävlingen slutar den 31 mars och inkluderar utdelningar på totalt 20 000 COB. \ R \ nCOBINHOOD \ u2019S ICO Underwriting Services \ r \ n Förutom att fungera som en kryptovalutautbyte, erbjuder COBINHOOD också garantitjänster för dem som startar en ICO. COBINHOOD erbjuder omfattande försäkringstjänster för ICO. Det är specialiserat på insamlingsmetoder som gör din ICO framgångsrik. Med COBINHOODs hjälp har ICO: n ökat 29 400 ETH, vilket är ungefär $ 64 056 882 USD. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTjänstförsäkringstjänsterna inkluderar omedelbar notering på COBINHOOD efter avslutad ICO, så det finns inga likviditetsfrågor. COBINHOOD tillhandahåller också teknikutveckling som smart granskning av kontrakt, tekniska rekommendationer för att förbättra affärsmodellen och annan teknik relaterad till blockchain och ICO. Det har också ett team av advokater som personal för att mildra reglerings- och juridiska risker. Juridisk hjälp inkluderar rådgivning för ICO-relaterat pappersarbete, whitepapers, deltagarens identitet, bästa praxis, tokenanvändning och mer. \ R \ n \ r \ nFör att se till att ICO går utan problem, inkluderar COBINHOOD också PR. ledning för att skapa rubriker. Detta skapar en positiv allmän image och varumärkesmedvetenhet via sociala medier, strategisk kommunikation och mer. Det ger också reklamstöd med ett strategiskt tillvägagångssätt som skapar anpassade strategier som riktar sig till din publik samtidigt som de levererar det bästa budskapet genom rätt kanaler. Slutligen inkluderar COBINHOOD strategisk marknadsföringskommunikation via minnesvärda kampanjer i form av marknadsföringskampanjer plus samhällsengagemang. \ R \ n Är Cobinhood Safe? \ R \ n För att ge säkerhet för deponerade kryptovalutatillgångar lagrar COBINHOOD de flesta av dessa tillgångar i ett onlinevalv med flera -signaturfunktioner. Det krävs att fem av de åtta geodistribuerade hårdvarusäkerhetsmodulerna öppnas. Kryptotillgångar i onlineplånböcker har försäkringsunderlag. \ R \ n \ r \ nFör din säkerhet, varje gång du loggar in från en ny IP-adress eller enhet hittar du ett \ u201cNytt enhetsbekräftelse \ u201d-meddelande i din inkorg. COBINHOOD föreslår starkt att du ställer in tvåfaktorautentisering. När du loggar in navigerar du till \ u201cAccount \ u201d och sedan \ u201cSecurity. \ U201d Du kan välja att använda tvåfaktorautentisering med Google Authenticator eller SMS. \ R \ n \ r \ nOm du väljer SMS-autentisering måste du ange ett mobilnummer för att få den unika koden. Om du väljer Google Authenticator måste du ladda ner den här smartphone-appen så att du kan använda den för att skanna en QR-kod och avslöja din åtkomstkod. Ange koden du fick och välj sedan \ u201cVerify. \ U201d Du får då ett verifieringsmeddelande som kräver att du klickar på den angivna länken. I framtiden kommer tvåfaktorautentiseringen att kräva en kod för att logga in, begära uttag och lägga till IP-adresser. \ R \ nSlutsats \ r \ nCOBINHOOD är ett mycket bra kryptovalutaväxling samt en garantitjänst för ICO. Plattformen sticker ut för sina noll transaktionsavgifter. Det erbjuder en bra mängd handelspar och har ett attraktivt och lättanvänt gränssnitt med en bra mobilapp plus en ganska enkel verifieringsprocess. \ R \ n \ r \ nCOBINHOOD är ett bra alternativ för dem som vill dra nytta utan avgifter, enkel handel och massor av bonusar, airdrops och tävlingar. \ r \ n \ r \ nDet är nybörjarvänligt, stöds av ett bra team och har några intressanta funktioner som skiljer det från andra konkurrerande plattformar. Den har en \"roligt\" känner till det, på grund av att det är bonusar, Airdrops & Gratis poletter du kan tjäna. Men glöm inte att den stöds av en solid grundare och ett företag och används av över 5 miljoner användare så det är definitivt ett legitimt utbyte – vi rekommenderar dig att kolla in det. \ R \ nBesök Cobinhood","författare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"},"datum Publicerat":"2019-04-19"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me