Nybörjarguide till Bitpanda: fullständig recension

Komplett Bitpanda Review

Bitpanda är ett av de ledande kryptovalutabörserna i Europa och erbjuder säker tillgång till köp eller försäljning av kryptovalutor när som helst på dygnet. Denna plattform har funnits sedan 2014 och har upprätthållit ett starkt rykte genom åren.

Bitpanda är helt automatiserad. Det betyder att så snart plattformen bekräftar betalning skickas kryptovalutan automatiskt till köparen. Bitpanda citerar den processen som en av anledningarna till att den kan leverera snabb och högkvalitativ service till kunderna.

Enligt sin om-sida har Bitpanda målet att göra processen att köpa och sälja kryptovalutor som Bitcoin så snabb, enkel och säker som möjligt..

Plattformens ingenjörsteam optimerar och utökar ständigt tjänsterna för att säkerställa att företaget uppnår detta mål och förblir ledande för Europas detaljhandel för kryptovaluta.

Komplett Bitpanda Review

Besök BitPanda

Vem som ligger bakom Bitpanda?

Bitpanda GmbH är baserat i Wien, Österrike. Detta fintech-företag är specialiserat på att köpa och sälja kryptovalutor som Bitcoin. Det är nu den ledande detaljhandelsmäklaren för Litecoin, Bitcoin, Ethereum och andra i Europa tack vare mer än 850 000 användare.

Det finns över 60 medlemmar i teamet med över 21 nationaliteter, vilket gör Bitpanda till en världsomspännande insats.

Idén till Bitpanda började 2013 när de grundande medlemmarna upptäckte att det fortfarande var oerhört utmanande att köpa kryptovalutor i Europa. Eric Demuth, Christian Trummer och Paul Klanscheck bestämde sig för att rätta till detta problem genom att skapa Bitpanda.

Det började med omfattande samordning under samråd med lokala myndigheter, och Bitpanda var först känt som Coinimal GmbH när det lanserades i december 2014.

Vad är några fördelar med Bitpanda?

Som nämnts är Bitpanda det ledande detaljhandelsbörsen i Europa för kryptovalutatransaktioner som involverar köp och försäljning. Plattformen erbjuder också en omfattande lista över kryptovalutor som stöds, så du borde kunna hitta den du vill köpa eller sälja.

Dessutom inkluderar Bitpanda full plånboksintegration för alla omsättbara tillgångar för att underlätta för sina kunder. Plattformen har också ett toppmodernt säkerhetssystem och branschledande AML / KYC.

Sammantaget är Bitpanda bekväm att använda och mycket enkelt, vilket ger dig fullständig kontroll över din portfölj i det snabbaste och enklaste utbytet för kryptovaluta. Du kan komma åt plattformen och köpa eller sälja kryptovaluta 24/7 med det helautomatiserade beställningssystemet och avancerade servrar.

De som är intresserade kan också dra nytta av Bitcoin Affiliate-programmet, som inkluderar en intäktsandel på upp till 20 procent och lång cookie-varaktighet för att maximera intäkterna via dina affiliate-länkar.

Bitpanda Dashboard

Vilka plattformar erbjuder Bitpanda för att köpa och sälja kryptovaluta?

Den vanliga versionen av Bitpanda är känd som Bitpanda Web, och det är här de flesta väljer att köpa och sälja sin kryptovaluta. Att använda Bitpanda Web är enkelt och kan göras via vilken enhet som helst genom att ansluta till webbplatsen.

Det finns också Bitpanda Plus för dem som vill ha högre gränser och exklusiva tjänster plus Bitpanda To Go.

Vad är Bitpanda att gå??

Bitpanda To Go gör det möjligt att köpa kryptovalutor i hela Österrike kontant. Programmet fungerar med 400 Post-filialer tillsammans med cirka 1300 Post-partners runt Österrike och gör det enkelt att köpa kryptovaluta utan att behöva överföra fiat-valuta till ditt Bitpanda-konto eller ens behöva ett bankkonto.

För att använda Bitpanda To Go går du helt enkelt till en av de platser som stöds och köper en kupong för den kvantitet i euro du vill ha. Koder finns i 50, 100 eller 500 euro. Du kan hitta en filial via Bitpandas webbplats, särskilt “Bitpanda To Go” -sidan.

Bitpanda To Go

När du väl har köpt kupongen kan du klicka på knappen “Lös in nu” på samma webbplats, så att du loggar in på ditt konto och anger koden. Du kan lösa in kupongen online inom några sekunder för att köpa Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, IOTA, Bitcoin Cash, Komodo eller Dash.

Att använda Bitpanda ger det bästa priset inom Österrike så att du kan få mest krypto för din fiat. Det krävs inte heller någon verifiering, eftersom du bara behöver din e-postadress. Mynten går direkt in i din integrerade plånbok där du kan använda dem hur du vill.

Vad är Bitpanda Plus?

Som nämnts är Bitpanda Plus utformad för dem som vill ha exklusiva tjänster och som behöver högre handelsgränser. Det är perfekt för handlare som vill handla i högre volymer och öka standardgränserna.

För att använda Bitpanda Plus måste du börja med att fylla i ett enkelt formulär på Bitpanda Plus-sidan, och plattformen kommer tillbaka till dig om en ökning av gränsen. Formuläret kräver ditt namn, nationalitet, telefon, e-post, verifieringsstatus och förväntad volym för den första handeln.

På en relaterad anteckning erbjuder plattformen Bitpanda OTC. Detta är en direkt receptfri tjänst för alla som vill köpa eller sälja kvantiteter på över en miljon euro. På grund av de involverade kvantiteterna är denna OTC-tjänst specialiserad och exklusiv med personalisering för varje enskild kund. För att komma åt den här tjänsten fyller du i samma Bitpanda Plus-formulär.

Hur verifierar du ditt konto och vilka transaktionsgränser??

Bitpanda anstränger sig starkt för att tillhandahålla tydliga gränser så det finns ingen anledning att gissa. Så snart du har verifierat ditt konto till fullo kan du komma åt alla funktioner. Bitpanda valde att inte erbjuda verifieringsnivåer med olika gränser, eftersom detta kan vara förvirrande för kunder och göra plattformen mer komplicerad.

Istället använder alla användare Bitpanda på samma sätt. Det enda undantaget är de som är godkända för Bitpanda Plus.

Vem kan använda Bitpanda?

Användare över hela världen kan använda Bitpanda för att sälja kryptovalutor, med specifika utbetalningsalternativ beroende på vilken valuta som används. Möjligheten att köpa kryptovalutor på Bitpanda är reserverad för europeiska användare inom SEPA-regionen. Detta inkluderar de flesta EU-länder plus Liechtenstein, Island, Schweiz, Norge och Monaco.

Hur verifierar du ditt Bitpanda-konto?

Det är nödvändigt att verifiera ditt Bitpanda-konto för att uppfylla lagliga krav. Det är inte möjligt att göra fiat-insättningar på ditt Bitpanda-konto förrän du verifierar det, vilket innebär att det enda sättet att köpa krypto på Bitpanda utan ett verifierat konto är via Bitpanda To Go-kuponger..

För att starta verifieringsprocessen med Bitpanda måste användarna ange ett mobilnummer, en e-postadress och lite grundläggande personlig information. Du måste sedan följa en videoidentifieringsprocedur som görs via ett partnerföretag, med möjlighet till IdentityTM eller IDNow.

Denna verifieringsvideoprocess kräver ett godkänt foto-ID, en smartphone eller webbkamera och en stabil internetanslutning. Användare från alla länder kan använda ett pass som fotolegitimation, och beroende på vilket land och videokontrollföretag du väljer att använda kan du också använda ett ID-kort.

Verifiering av Bitpanda-konto

Vilka betalnings- och uttagsalternativ erbjuder Bitpanda?

Bitpanda erbjuder en lång lista med betalningsalternativ för att tilltala alla. Du kan använda kontanter för att köpa kryptovaluta via Bitpanda To Go-programmet. Du kan göra betalningar eller ta ut pengar i EUR, USD, GBP eller CHF. Med EUR är det enda insättningsalternativet för icke-verifierade konton Bitpanda To Go.

Alternativ för verifierade konton inkluderar detta plus SEPA, EPS, Giro Pay, SOFORT, Visa, Mastercard, NETELLER och Skrill. Utbetalningsalternativ för euro, oavsett verifieringsstatus, inkluderar SEPA, Skrill, NETELLER och Amazon.de.

Insättningar i USD kräver verifiering och alternativen inkluderar Visa, Mastercard och Skrill. Uttag i USD är endast tillgängliga via Skrill. Insättningar i CHF kräver också verifiering med alternativ för Visa, Mastercard, Skrill, SOFORT, SEPA och NETELLER. Utbetalningsalternativ inkluderar SEPA, NETELLER och Skrill, oavsett verifieringsstatus. Insättningar och uttag i GBP har samma alternativ som i CHF utan möjlighet till SOFORT.

Hur gör du en insättning eller tar ut pengar på Bitpanda?

Processen att göra en insättning eller ta ut till eller från ditt Bitpanda-konto är ganska enkelt. För en insättning, gå till sidan “Insättning” genom att klicka på relevant knapp i navigeringsfältet och välj rätt fiat-plånbok baserat på din valda valuta. Välj din betalningsleverantör, ange beloppet och följ instruktionerna.

Vad är gränserna för Bitpanda?

När ditt konto har verifierats varierar de exakta gränserna för insättningar och uttag beroende på valuta. Med euro- och onlinebetalningar finns det en gräns på 10.000 EUR per dag, en gräns på 300.000 EUR och en totalgräns på 10 miljoner EUR för insättningar med uttagsgränser på 100.000, 2 miljoner respektive 10 miljoner EUR.

Kreditkortsgränserna är 2500 EUR dagligen, 300 000 EUR månadsvis eller totalt 5 miljoner. Insättnings- och uttagsgränser för banköverföring är 500 000 EUR dagligen, 5 miljoner per månad och totalt 100 miljoner.

Det finns något olika gränser för USD, GBP och CHF, som du alla kan se på Bitpanda-gränssidan. Det finns inga handelsgränser på plats. Tänk på att den första insättningen efter verifieringen har en daglig gräns på 2500 EUR, vilket ökar efter verifieringsinsättningen.

Hur handlar du med Bitpanda?

Som med allt annat på Bitpanda-webbplatsen är det enkelt att köpa eller sälja kryptovaluta. Klicka på “Handel” längst upp till höger på skärmen när du är inloggad. Välj “Köp” och välj sedan den kryptovaluta du vill köpa och din valda fiat-plånbok. Välj den mängd du vill köpa och klicka på “Köp nu.” För att sälja, gå till samma “Trade” -sida men klicka på “Sälj”. Därifrån väljer du plånboken för kryptovaluta och fiat, väljer beloppet och klickar på “Sälj nu.”

Köp Bitcoin

För att se din transaktions- och beställningshistorik, klicka på din användarikon och välj sedan “Historik”.

BitPanda-kontohistorik

Vilka avgifter tar Bitpanda ut?

Bitpanda strävar efter att upprätthålla låga avgifter som en fördel för sina kunder. Avgifterna som anges för försäljning och köp av kryptovalutor inkluderar redan avgifterna. Prisinformationen uppdateras i realtid, så beloppet visar vad du betalar utan ytterligare matematik krävs. Dessa priser inkluderar redan avgifter på 1,49 procent för att köpa Bitcoin och 1,29 procent för att sälja Bitcoin.

Användare av Bitpanda kan också behöva betala avgifter som inte debiteras av själva plattformen. Om ditt bankkonto eller kreditkort till exempel är i en annan valuta än EUR, GBP, USD eller CHF kan din bank ta ut en konverteringsavgift.

Det är också möjligt att de som väljer att använda ett kreditkort kan behöva betala en avgift från sina leverantörer, inklusive en potentiell kontantförskottsavgift.

BitPanda tar också ut transaktionsavgifter, beloppet varierar beroende på kryptovalutan.

Bitpanda-avgifter

Vad annat kan du göra med Bitpanda?

Om du vill få ut det mesta av dina köp och försäljningar av kryptovaluta på Bitpanda kan du ställa in prisvarningar för ett obegränsat antal kryptovalutor. Du ställer in den punkt du vill att priset ska nå och får en e-postvarning så snart den når den punkten så att du kan köpa eller sälja till bästa pris.

Förutom att köpa och sälja kryptovaluta, låter Bitpanda dig skicka Bitcoin och andra kryptovalutor till andra Bitpanda-användare utan kostnad. Denna process är gratis, snabb och enkel.

Är Bitpanda säker?

Teamet på Bitpanda prioriterar säkerhet. Det är beroende av den senaste tekniken för säkra transaktioner. Detta inkluderar SSL-kryptering och DDOS-skydd. Plattformen lagrar också medel i säkra offlineplånböcker som är säkra för ökad sinnesro.

Bitpanda erbjuder också och uppmuntrar starkt användningen av tvåfaktorautentisering. När som helst kan du gå till din kontosida för att hantera enheter, vilket inkluderar visning av aktiva sessioner och enheter och möjligheten att logga ut, stängning av löpande sessioner från andra enheter.

Bitpandas kundsupport?

Bitpanda erbjuder mycket bra kundsupport. Du kan klicka på “Support” under kategorin “Hjälp” längst ner på vilken sida som helst på dess webbplats. Detta tar dig till ett formulär för att skicka en begäran. Formuläret frågar efter din e-postadress, ämnesområdet, ämnet och en beskrivning, med möjlighet att bifoga filer, ange kryptovalutan som är inblandad och tillhandahålla PID och TXID för snabbare support.

Slutsats

Bitpanda är ett säkert och högt rankat kryptovalutautbyte som låter användare köpa eller sälja en rad kryptovalutor med fiatvaluta. Den har stöd för EUR, USD, GBP och CHF och för användare runt om i världen. Plattformen är enkel att använda och erbjuder en lång lista med insättnings- och uttagsalternativ för bekvämlighet.

Webbplatsen och handelssystemet är mycket väl utformat och enkelt att använda, om du är van att använda Coinbase har du inga problem med Bitpanda eftersom gränssnittet känns ganska lika.

Bitpand erbjuder ett bra utbud av kryptovalutor som du kan köpa direkt, snarare än att behöva använda en börs för fiat-köp och handla på en annan plattform, du kan köpa dem direkt på Bitpanda och sedan dra tillbaka till din egen plånbok.

Besök BitPanda

BitPanda

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-bitpanda-komplett-recension-8.jpg”

alt = “Complete Bitpanda Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Enkel användning

9,0 / 10

Rykte

8,0 / 10

Avgifter

7.0 / 10

Kundsupport

8,0 / 10

Betalningsmetoder

9,0 / 10

Fördelar

  • Lätt att använda
  • Kontantköp
  • Fiat till Crypto
  • Bra val av mynt

Nackdelar

  • Avgifterna kan vara höga
  • Inte för avancerade handlare

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"BitPanda","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uppladdningar \ / 2018 \ / 08 \ /bitpanda-review-150×150.jpg","beskrivning":"Bitpanda är ett av de ledande kryptovalutabörserna i Europa och erbjuder säker tillgång till att köpa eller sälja kryptovalutor när som helst på dygnet. Denna plattform har funnits sedan 2014 och har upprätthållit ett starkt rykte genom åren. Bitpanda är helt automatiserad. Det betyder att så snart plattformen bekräftar betalning blir kryptovalutan…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.20"},"namn":"BitPanda","reviewBody":"Bitpanda är ett av de ledande kryptovalutabörserna i Europa och erbjuder säker tillgång till att köpa eller sälja kryptovalutor när som helst på dygnet. Denna plattform har funnits sedan 2014 och har bibehållit ett starkt rykte genom åren. \ R \ n \ r \ nBitpanda är helt automatiserad. Det betyder att så snart plattformen bekräftar betalning skickas kryptovalutan automatiskt till köparen. Bitpanda nämner den processen som en av anledningarna till att den kan leverera snabb och högkvalitativ service till kunderna. \ R \ n \ r \ n Enligt sin om-sida har Bitpanda målet att göra processen att köpa och sälja kryptovalutor som Bitcoin så snabbt, enkelt och säkert som möjligt. \ R \ n \ r \ nPlattformens team av ingenjörer optimerar och utvidgar ständigt tjänsterna för att säkerställa att företaget når detta mål och förblir ledande för Europas detaljhandelsbörser för kryptovaluta. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBesök BitPanda \ r \ n \ r \ nVem är bakom Bitpanda? \ r \ nBitpanda GmbH har sitt säte i Wien, Österrike. Detta fintech-företag är specialiserat på att köpa och sälja kryptovalutor som Bitcoin. Det är nu den ledande detaljhandelsmäklaren för Litecoin, Bitcoin, Ethereum och andra i Europa tack vare mer än 850 000 användare. \ R \ n \ r \ nDet finns över 60 medlemmar i teamet med över 21 nationaliteter, vilket gör Bitpanda till en världsomspännande ansträngning. \ r \ n \ r \ n Idén till Bitpanda började 2013 när de grundande medlemmarna upptäckte att det fortfarande var oerhört utmanande att köpa kryptovalutor i Europa. Eric Demuth, Christian Trummer och Paul Klanscheck bestämde sig för att rätta till detta problem genom att skapa Bitpanda. \ R \ n \ r \ nDet började med omfattande samordning i samråd med lokala myndigheter, och Bitpanda var först känt som Coinimal GmbH när det lanserades i december 2014 . \ r \ nVad är några fördelar med Bitpanda? \ r \ n Som nämnts är Bitpanda den ledande detaljhandelsbörsen i Europa för kryptovalutatransaktioner som involverar köp och försäljning. Plattformen erbjuder också en omfattande lista över kryptovalutor som stöds, så du borde kunna hitta den du vill köpa eller sälja. \ R \ n \ r \ n Dessutom innehåller Bitpanda full plånbokintegration för alla omsättbara tillgångar för bekvämlighet för sina kunder. Plattformen har också ett toppmodernt säkerhetssystem och branschledande AML \ / KYC. \ R \ n \ r \ n Sammantaget är Bitpanda bekväm att använda och mycket enkel, vilket ger dig fullständig kontroll över din portfölj i snabbaste och enklaste utbytet för kryptovaluta. Du kan komma åt plattformen och köpa eller sälja kryptovaluta 24 \ / 7 med det helautomatiserade beställningssystemet och avancerade servrar. \ R \ n \ r \ nDe som är intresserade kan också dra nytta av Bitcoin Affiliate-programmet, som innehåller en intäktsandel på upp till 20 procent och lång cookie för att maximera intäkterna via dina affiliate-länkar. \ r \ n \ r \ n \ r \ n Vilka plattformar erbjuder Bitpanda för att köpa och sälja kryptovaluta? \ r \ nDen vanliga versionen av Bitpanda är känd som Bitpanda Web, och det är här de flesta väljer att köpa och sälja sin kryptovaluta. Att använda Bitpanda Web är enkelt och kan göras via vilken enhet som helst genom att ansluta till webbplatsen. \ R \ n \ r \ nDet finns också Bitpanda Plus för dem som vill ha högre gränser och exklusiva tjänster plus Bitpanda To Go. \ R \ nVad är Bitpanda To Go? \ R \ nBitpanda To Go gör det möjligt att köpa kryptovalutor i hela Österrike kontant. Programmet fungerar med 400 Post-filialer tillsammans med cirka 1300 Post-partners runt Österrike och gör det enkelt att köpa kryptovaluta utan att behöva överföra fiat-valuta till ditt Bitpanda-konto eller ens behöva ett bankkonto. \ R \ n \ r \ nAtt använda Bitpanda till Gå, du går helt enkelt till en av de platser som stöds och köper en kupong för den mängd i euro du vill ha. Koder finns i 50, 100 eller 500 euro. Du kan hitta en filial via Bitpandas webbplats, särskilt \ u201cBitpanda To Go \ u201d-sidan. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNär du köpt kupongen kan du klicka på \ u201cLös in nu \ u201d-knappen på samma webbplats, där du kan logga in på ditt konto och ange koden. Du kan lösa in kupongen online inom några sekunder för att köpa Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, IOTA, Bitcoin Cash, Komodo eller Dash. \ R \ n \ r \ n Att använda Bitpanda ger det bästa priset i Österrike så att du kan få mest krypto för din fiat. Det krävs inte heller någon verifiering, eftersom du bara behöver din e-postadress. Mynten går direkt in i din integrerade plånbok där du kan använda dem hur du vill. \ R \ nVad är Bitpanda Plus? \ R \ n Som nämnts är Bitpanda Plus utformad för dem som vill ha exklusiva tjänster och som behöver högre handelsgränser. Det är perfekt för handlare som vill handla i högre volymer och öka standardgränserna. \ R \ n \ r \ n För att använda Bitpanda Plus måste du börja med att fylla i ett enkelt formulär på Bitpanda Plus-sidan så får plattformen tillbaka till dig om en ökning av gränsen. Formuläret kräver ditt namn, nationalitet, telefon, e-post, verifieringsstatus och förväntad volym för den första handeln. \ R \ n \ r \ nPå en relaterad anteckning erbjuder plattformen Bitpanda OTC. Detta är en direkt receptfri tjänst för alla som vill köpa eller sälja kvantiteter på över en miljon euro. På grund av de involverade kvantiteterna är denna OTC-tjänst specialiserad och exklusiv med personalisering för varje enskild kund. För att få åtkomst till den här tjänsten fyller du i samma Bitpanda Plus-formulär. \ R \ nHur verifierar du ditt konto och vad är transaktionsgränserna? \ R \ nBitpanda gör en stor ansträngning för att ge tydliga gränser så att du inte behöver gissa. Så snart du har verifierat ditt konto till fullo kan du komma åt alla funktioner. Bitpanda valde att inte erbjuda verifieringsnivåer med olika gränser, eftersom detta kan vara förvirrande för klienter och göra plattformen mer komplicerad. \ R \ n \ r \ n Istället använder alla användare Bitpanda på samma sätt. Det enda undantaget är de som är godkända för Bitpanda Plus. \ R \ nVem kan använda Bitpanda? \ R \ nAnvändare runt om i världen kan använda Bitpanda för att sälja kryptovalutor, med specifika utbetalningsalternativ beroende på vilken valuta som används. Möjligheten att köpa kryptovalutor på Bitpanda är reserverad för europeiska användare inom SEPA-regionen. Detta inkluderar de flesta EU-länder plus Liechtenstein, Island, Schweiz, Norge och Monaco. \ R \ nHur verifierar du ditt Bitpanda-konto? \ R \ nDet är nödvändigt att verifiera ditt Bitpanda-konto för att uppfylla rättsliga krav. Det är inte möjligt att göra fiat-insättningar på ditt Bitpanda-konto förrän du har verifierat det, vilket innebär att det enda sättet att köpa krypto på Bitpanda utan ett verifierat konto är via Bitpanda To Go-kuponger. \ R \ n \ r \ n Att starta verifieringsprocessen med Bitpanda, användare måste ange ett mobilnummer, en e-postadress och lite grundläggande personlig information. Du måste sedan följa en videoidentifieringsprocedur som görs via ett partnerföretag, med möjlighet till IdentityTM eller IDNow. \ R \ n \ r \ nDenna verifieringsvideoprocess kräver ett godkänt foto-ID, en smartphone eller webbkamera och en stabil Internet anslutning. Användare från alla länder kan använda pass som sitt foto-ID, och beroende på vilket land och videoverifiering du väljer att använda kan du också använda ett ID-kort. \ R \ n \ r \ n \ r \ nVad Betalnings- och uttagsalternativ Erbjuder Bitpanda? \ R \ nBitpanda erbjuder en lång lista med betalningsalternativ för alla. Du kan använda kontanter för att köpa kryptovaluta via Bitpanda To Go-programmet. Du kan göra betalningar eller ta ut pengar i EUR, USD, GBP eller CHF. Med EUR är det enda insättningsalternativet för icke-verifierade konton Bitpanda To Go. \ R \ n \ r \ n Alternativ för verifierade konton inkluderar detta plus SEPA, EPS, Giro Pay, SOFORT, Visa, Mastercard, NETELLER och Skrill. Utbetalningsalternativ för euro, oavsett verifieringsstatus, inkluderar SEPA, Skrill, NETELLER och Amazon.de. \ R \ n \ r \ nUSD-insättningar kräver verifiering och alternativen inkluderar Visa, Mastercard och Skrill. Uttag i USD är endast tillgängliga via Skrill. Insättningar i CHF kräver också verifiering med alternativ för Visa, Mastercard, Skrill, SOFORT, SEPA och NETELLER. Utbetalningsalternativ inkluderar SEPA, NETELLER och Skrill, oavsett verifieringsstatus. Insättningar och uttag i GBP har samma alternativ som i CHF utan alternativet SOFORT. \ R \ nHur gör du en insättning eller uttag på Bitpanda? \ R \ nProcessen med att göra en insättning eller ta ut till eller från ditt Bitpanda-konto är ganska enkelt. För en insättning, gå till sidan \ u201cDeposit \ u201d genom att klicka på den relevanta knappen i navigeringsfältet och välj rätt fiat-plånbok baserat på din valda valuta. Välj din betalningsleverantör, ange beloppet och följ instruktionerna. \ R \ nVad är gränserna för Bitpanda? \ R \ nNär ditt konto har verifierats varierar de exakta gränserna för insättningar och uttag beroende på valuta. Med euro- och onlinebetalningar finns det en gräns på 10 000 EUR per månad, en gräns på 300 000 EUR och en total gräns på 10 miljoner EUR för insättningar med uttagsgränser på 100 000, 2 miljoner respektive 10 miljoner EUR. \ R \ n \ r \ nKreditkortsgränserna är 2500 EUR dagligen, 300 000 EUR månadsvis eller totalt 5 miljoner. Insättnings- och uttagsgränser för banköverföring är 500000 EUR dagligen, 5 miljoner per månad och totalt 100 miljoner. \ R \ n \ r \ nDet finns något olika gränser för USD, GBP och CHF, alla som du kan se på Bitpanda-gränsen sida. Det finns inga handelsgränser på plats. Tänk på att den första insättningen efter verifieringen har en daglig gräns på 2500 EUR, vilket ökar efter verifieringsinsättningen. \ R \ nHur handlar du med Bitpanda? \ R \ nSom med allt annat på Bitpandas webbplats, när du köper eller säljer kryptovaluta är enkelt. Klicka på \ u201cTrade \ u201d längst upp till höger på skärmen när du är inloggad. Välj \ u201cKöp, \ u201d och välj sedan den kryptovaluta du vill köpa och din valda fiat-plånbok. Välj det antal du vill köpa och klicka på \ u201cKöp nu. \ U201d För att sälja, gå till samma \ u201cTrade \ u201d-sida men klicka \ u201cSälj. \ U201d Därifrån väljer du kryptovalutan och fiat-plånboken, väljer beloppet och klickar \ u201cSälj nu. \ u201d \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFör att se din transaktions- och beställningshistorik, klicka på din användarikon och välj sedan \ u201cHistory. \ u201d \ r \ n \ r \ n \ r \ nVilka avgifter debiterar Bitpanda? \ r \ nBitpanda strävar efter att upprätthålla låga avgifter som en fördel för sina kunder. Avgifterna för försäljning och köp av kryptovalutor inkluderar redan avgifterna. Prisinformationen uppdateras i realtid, så beloppet visar vad du betalar utan ytterligare matematik krävs. Dessa priser inkluderar redan avgifter på 1,49 procent för att köpa Bitcoin och 1,29 procent för att sälja Bitcoin. \ R \ n \ r \ nAnvändare av Bitpanda kan också behöva betala avgifter som inte debiteras av själva plattformen. Om ditt bankkonto eller kreditkort till exempel är i en annan valuta än EUR, GBP, USD eller CHF kan din bank ta ut en konverteringsavgift. \ R \ n \ r \ n Det är också möjligt att de som väljer att använda ett kreditkort kan behöva betala en avgift från sina leverantörer, inklusive en potentiell kontantförskottsavgift. \ r \ n \ r \ nBitPanda tar också ut transaktionsavgifter, beloppet varierar beroende på kryptovalutan. \ r \ n \ r \ n \ r \ nVad kan du göra med Bitpanda? \ r \ nOm du vill få ut det mesta av dina köp och försäljningar av kryptovaluta på Bitpanda kan du ställa in prisvarningar för ett obegränsat antal kryptovalutor. Du ställer in den punkt du vill att priset ska nå och får en e-postavisering så snart den når den punkten så att du kan köpa eller sälja till bästa pris. \ R \ n \ r \ n Förutom att köpa och sälja kryptovaluta, Bitpanda låter dig skicka Bitcoin och andra kryptovalutor till andra Bitpanda-användare utan kostnad. Denna process är gratis, snabb och enkel. \ R \ n Är Bitpanda Safe? \ R \ n Teamet på Bitpanda prioriterar säkerhet. Det är beroende av den senaste tekniken för säkra transaktioner. Detta inkluderar SSL-kryptering och DDOS-skydd. Plattformen lagrar också medel i säkra offlineplånböcker som är säkra för ökad sinnesro. \ R \ n \ r \ nBitpanda erbjuder också och uppmuntrar starkt användningen av tvåfaktorautentisering. När som helst kan du gå till din kontosida för att hantera enheter, vilket inkluderar visning av aktiva sessioner och enheter och möjligheten att logga ut, stängning av löpande sessioner från andra enheter. \ R \ nBitpanda kundsupport? \ R \ nBitpanda erbjuder mycket bra kundsupport. Du kan klicka på \ u201cSupport \ u201d under kategorin \ u201cHjälp \ u201d längst ner på vilken sida som helst på webbplatsen. Detta tar dig till ett formulär för att skicka en begäran. Formuläret frågar efter din e-postadress, ämnesområdet, ämnet och en beskrivning, med möjlighet att bifoga filer, ange den involverade kryptovalutan och tillhandahålla PID och TXID för snabbare support. \ R \ nSlutsats \ r \ nBitpanda är en säker och högt rankad kryptovalutautbyte som låter användare köpa eller sälja en rad kryptovalutor med fiatvaluta. Den har stöd för EUR, USD, GBP och CHF och för användare runt om i världen. Plattformen är enkel att använda och erbjuder en lång lista med insättnings- och uttagsalternativ för bekvämlighet. \ R \ n \ r \ nWebbplatsen och handelssystemet är mycket väl utformat och lätt att använda, om du är van att använda Coinbase kommer du inga problem att använda Bitpanda eftersom gränssnittet känns ganska lika. \ r \ n \ r \ nBitpand erbjuder ett bra utbud av kryptovalutor som du kan köpa direkt, snarare än att behöva använda en börs för fiat-köp och handel på en annan plattform, du är kunna köpa dem direkt på Bitpanda och sedan dra tillbaka till din egen plånbok. \ r \ nBesök BitPanda","författare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"},"datum Publicerat":"2019-12-09"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me