Nybörjarguide till BitMEX: Komplett granskning

BitMEX granskning

Grundades av HDR Global Trading Limited (som i sin tur grundades av tidigare bankirer Arthur Hayes, Samuel Reed och Ben Delo) 2014, BitMEX är en handelsplattform som verkar över hela världen och är registrerad i Seychellerna.

Betydande Bitcoin Mercantile Exchange, BitMEX är en av de största Bitcoin-handelsplattformarna som för närvarande verkar, med en daglig handelsvolym på över 35 000 BTC och över 540 000 åtkomst varje månad och en handelshistoria på över 34 miljarder dollar i Bitcoin sedan starten.

BitMEX granskning

Till skillnad från många andra handelsbörser accepterar BitMEX endast insättningar via Bitcoin, som sedan kan användas för att köpa en mängd andra kryptovalutor. BitMEX är specialiserat på sofistikerade finansiella transaktioner som marginalhandel, som handlar med hävstång. Liksom många av börserna som fungerar genom kryptovalutor är BitMEX för närvarande oreglerat i någon jurisdiktion.

Besök BitMEX

Hur du registrerar dig för BitMEX

För att skapa ett konto på BitMEX, användare måste först registrera sig på webbplatsen. Registrering kräver endast en e-postadress, e-postadressen måste vara en äkta adress eftersom användarna kommer att få ett e-postmeddelande för att bekräfta registreringen för att verifiera kontot. När användare har registrerats finns inga handelsgränser. Handlare måste vara minst 18 år för att kunna registrera sig.

BitMEX-registrering

Det bör dock noteras att BitMEX inte accepterar några USA-baserade handlare och kommer att använda IP-kontroller för att verifiera att användare inte är i USA. Medan vissa amerikanska användare har kringgått detta med användning av en VPN, rekommenderas det inte att amerikanska individer registrerar sig för BitMEX-tjänsten, särskilt med tanke på att alternativa utbyten är tillgängliga för att betjäna amerikanska kunder som fungerar inom den amerikanska rättsliga ramen.

Hur man använder BitMEX

BitMEX tillåter användare att handla kryptovalutor mot ett antal fiatvalutor, nämligen US-dollar, japanska yen och kinesiska yuan. BitMEX tillåter användare att handla ett antal olika kryptovalutor, nämligen Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Monero, Ripple, Tezos och Zcash.

Handelsplattformen på BitMEX är mycket intuitiv och lätt att använda för dem som är bekanta med liknande marknader. Det är dock inte för nybörjare. Gränssnittet ser lite daterat ut jämfört med nyare börser som Binance och Kucoin’s.

När användare har registrerat sig på plattformen, de ska klicka på Trade, och alla handelsinstrument visas nedan.

Om du klickar på det specifika instrumentet öppnas orderboken, senaste transaktioner och ordern till vänster. Orderboken visar tre kolumner – budvärdet för den underliggande tillgången, orderkvantiteten och det totala USD-värdet för alla order, både korta och långa.

Widgetarna på handelsplattformen kan ändras enligt användarens visningsinställningar, så att användarna kan ha full kontroll över vad som visas. Den har också en inbyggd funktion som tillhandahåller TradingView-kartläggning. Detta erbjuder ett brett utbud av kartverktyg och anses vara en förbättring av många av de erbjudanden som finns tillgängliga från många av sina konkurrenter.

BitMex handelsvy

När handeln har gjorts kan alla beställningar enkelt ses i handelsplattformens gränssnitt. Det finns flikar där användare kan välja sina aktiva beställningar, se de stopp som finns på plats, kontrollera de fyllda beställningarna (helt eller delvis) och handelshistoriken. På flikarna Aktiva beställningar och stopp kan handlare avbryta valfri beställning genom att klicka på knappen “Avbryt”. Användare ser också alla för närvarande öppna positioner, med en analys om den är i svart eller rött.

BitMEX använder en metod som kallas auto-deveraging som BitMEX använder för att säkerställa att likviderade positioner kan stängas även på en volatil marknad. Automatisk skuldnedskärning innebär att om en position går i konkurs utan tillgänglig likviditet, så minskar den positiva sidan av positionen, i ordning efter lönsamhet och hävstång, den högsta skuldpositionen först i kö. Näringsidkare visas alltid var de sitter i kön för automatisk neddragning, om det behövs.

Även om BitMEX-plattformen är optimerad för mobil har den bara en Android-app (som inte är officiell). Det finns för närvarande ingen iOS-app tillgänglig. Det rekommenderas dock att användare använder det på skrivbordet om möjligt.

BitMEX erbjuder en mängd olika ordertyper för användare:

 • Begränsa beställningen (ordern uppfylls om det angivna priset uppnås);
 • Marknadsordning (ordern utförs till nuvarande marknadspris);
 • Stoppa gränsorder (som en stopporder, men tillåter användare att ställa in priset på ordern när stopppriset utlöses);
 • Stoppa marknadsordern (detta är en stopporder som inte går in i orderboken, förblir osedd tills marknaden når utlösaren);
 • Efterföljande stopporder (det liknar en Stop Market-order, men här ställer användarna in ett efterföljande värde som används för att placera marknadsordern);
 • Ta vinstgränsorder (detta kan användas, på samma sätt som en stopporder, för att fastställa ett målpris på en position. I det här fallet handlar det om att göra vinster snarare än att minska förluster);
 • Ta vinstmarknadsorder (samma som den tidigare typen, men i det här fallet kommer den utlösta ordern att vara en marknadsorder och inte en begränsning)

Börsen erbjuder marginalhandel i alla kryptovalutor som visas på webbplatsen. Det erbjuder också att handla med terminer och derivat – swappar.

Futures och swappar

Ett terminskontrakt är ett avtal om att köpa eller sälja en viss tillgång i framtiden till ett förutbestämt pris. På BitMEX kan användare utnyttja upp till 100 gånger på vissa kontrakt.

Eviga byten liknar terminer, förutom att det inte finns något utgångsdatum för dem och ingen avveckling. Dessutom handlar de nära det underliggande referensindexpriset, till skillnad från terminer, som kan avvika väsentligt från indexpriset.

BitMEX erbjuder också binära seriekontrakt, vilket är förutsägelsebaserade kontrakt som bara kan lösa antingen 0 eller 100. I grund och botten är binära seriekontrakt ett mer komplicerat sätt att satsa på en given händelse.

Det enda satsningsinstrumentet för binärserie som för närvarande är tillgängligt är relaterat till nästa 1 MB-block på Bitcoin-blockchain. Binära seriekontrakt handlas utan hävstång, 0% tillverkaravgift, 0,25% avgiftsavgift och 0,25% avvecklingsavgift.

Bitmex-hävstång

BitMEX tillåter sina handlare att utnyttja sin position på plattformen. Hävstång är möjligheten att göra beställningar som är större än användarnas befintliga saldo. Detta kan leda till en högre vinst i jämförelse när du gör en beställning med endast plånbokssaldot. Handel under sådana villkor kallas ”Marginalhandel.”

Det finns två typer av marginalhandel: isolerad och marginal. Den förstnämnda tillåter användaren att välja hur mycket pengar i plånboken som ska användas för att behålla sin position efter att en order har placerats. Det senare föreskriver dock att alla pengarna i användarnas plånbok kan användas för att behålla sin position och därför bör behandlas med extrem försiktighet.

Marginalhandel

BitMEX-plattformen tillåter användare att ställa in sin hävstångsnivå med hjälp av hävstångsreglaget. En maximal hävstång på 1: 100 är tillgänglig (på Bitcoin och Bitcoin Cash). Detta är en ganska hög hävstångsnivå för kryptovalutor, med genomsnittet som erbjuds av andra börser sällan överstiger 1:20.

BitMEX-avgifter

För traditionell terminshandel har BitMEX ett enkelt avgiftsschema. Som nämnts, när det gäller den hävstång som erbjuds, erbjuder BitMEX upp till 100% hävstång, med hävstångsbeloppet som varierar från produkt till produkt.

Det bör dock noteras att handel med högsta hävstångseffekt är sofistikerad och är avsedd för professionella investerare som är bekanta med spekulativ handel. Avgifterna och hävstången är följande:

  Bitcoin Bitcoin kontanter Ethereum Rusa Eth. Klassisk
Ticker XBT BCH ETH RUSA ETC
Initial marginal 1% 1% 2% 5% 5%
Underhåll 0,5% 0,5% 1% 2,5% 2,5%
Tillverkaravgift -.025% -.025% -.025% -.025% -.025%
Takeavgift .075% .075% .075% .075% .075%
Avvecklingsavgift .05% .05% .05% .05% .05%
Inflytande X100 X100 X50 X20 X20

  Litecoin Monero Krusning Tezos Zcash
Ticker LTC XMR XRP XTZ ZEC
Initial marginal 3% 4% 5% 50% 20%
Underhåll 1,5% 2% 2,5% 25% 10%
Tillverkaravgift -.025% -.025% -.025% 0 0
Takeavgift .075% .075% .075% .25% .25%
Avvecklingsavgift .05% .05% .05% .25% .25%
Inflytande X33.33 X25 X20 X2 X5

Det finns dock extra avgifter för dolda / isbergsbeställningar. En dold order betalar avgiftsavgiften tills hela dolda kvantitet är fullständigt genomförd. Då blir ordern normal och användaren får tillverkarens rabatt för det icke dolda beloppet.

Insättningar och uttag

BitMEX tar inte ut några avgifter för insättningar eller uttag. Men när du tar ut Bitcoin baseras den minsta nätverksavgiften på blockchain-belastningen. De enda kostnaderna är därför bankernas eller kryptovalutornätverken.

Som tidigare nämnts accepterar BitMEX endast insättningar i Bitcoin och därför tjänar Bitcoin som säkerhet på handelsavtal, oavsett om handeln innebär Bitcoin eller inte.

Minsta insättning är 0,001 BTC. Det finns inga begränsningar för uttag, men uttag kan också endast ske i Bitcoin. För att göra ett uttag är allt som användare behöver göra att sätta in beloppet som ska tas ut och plånbokens adress för att slutföra överföringen.

BitMex-insättningar

Insättningar kan göras 24/7 men uttag behandlas för hand vid en återkommande tid en gång per dag. De handbehandlade uttagen är avsedda att öka säkerhetsnivåerna för användarnas medel genom att ge extra tid (och e-postmeddelande) för att avbryta alla bedrägliga uttagsbegäranden, samt kringgå användningen av automatiserade system & heta plånböcker som kan vara mer benägna att kompromissa.

Valutor som stöds

BitMEX fungerar som krypto-till-krypto-utbyte och använder en Bitcoin-in / Bitcoin-out-struktur. Därför kan plattformsanvändare för närvarande inte använda fiatvalutor för några betalningar eller överföringar, men en fördel med detta är att det inte finns några gränser för handel och börsen innehåller handelspar kopplade till US-dollar (XBT), japanska yen ( XBJ) och Chinese Yuan (XBC).

BitMEX stöder följande kryptovalutor:

 • Bitcoin (XBT)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Ethereum (ETH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Litecoin (LTC)
 • Ripple Token (XRP)
 • Monero (XMR)
 • Dash (DASH)
 • Zcash (ZEC)
 • Cardano (ADA)
 • Tron (TRX)
 • EOS Token (EOS)

BitMEX erbjuder också hävstångsalternativ för följande mynt:

 • 5x: Zcash (ZEC)
 • 20x: Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Cardano (ADA), EOS Token (EOS), Tron (TRX)
 • 25x: Monero (XMR)
 • 33x: Litecoin (LTC)
 • 50x: Ethereum (ETH)
 • 100x: Bitcoin (XBT), Bitcoin / Yen (XBJ), Bitcoin / Yuan (XBC)

Trading Technologies International Partnership

HDR Global Trading, företaget som äger BitMEX, har nyligen meddelat ett partnerskap med Trading Technologies International, Inc. (TT), en ledande internationell högpresterande programvaruleverantör för handel..

TT-plattformen är utformad speciellt för professionella handlare, mäklare och marknadstillträdesleverantörer och innehåller ett brett utbud av handelsverktyg och analytiska indikatorer som tillåter även de mest avancerade handlarna att anpassa programvaran för att passa deras unika handelsstilar. TT-plattformen ger också handlare global marknadstillträde och utförande av handel genom sin privat hanterade infrastruktur och partnerskapet kommer att se BitMEX-användare få tillgång till handelsverktygen på alla BitMEX-produkter, inklusive den populära XBT / USD Perpetual Swap-parningen.

BitMEX-försäkringsfonden

Möjligheten att handla med hävstång är en av börsens främsta försäljningsställen och att erbjuda hävstång och att ge handlare möjlighet att handla mot varandra kan resultera i en situation där vinnarna inte får alla sina förväntade vinster. Som ett resultat av mängden hävstångseffekt är det möjligt att förlorarna kanske inte har tillräckligt med marginal i sina positioner för att betala vinnarna.

Traditionella börser som Chicago Mercantile Exchange (CME) kompenserade detta problem genom att använda flera lager av skydd och kryptovalutahandelsplattformar som erbjuder hävstång kan för närvarande inte matcha skyddsnivåerna för vinnande handlare.

Dessutom föreslår kryptovalutabörser som erbjuder hävstångsaffärer en begränsad nackdel och obegränsad uppåt på en mycket volatil tillgång med förbehållet att det ibland inte finns tillräckligt med medel i systemet för att betala ut vinnarna.

För att hjälpa till med att lösa detta problem har BitMEX utvecklat ett försäkringsfondssystem, och när en näringsidkare har en öppen hävstångsposition stängs eller avvecklas deras position kraftigt när deras underhållsmarginal är för låg.

Här återspeglar en näringsidkares vinst och förlust inte det faktiska priset som deras position stängdes på marknaden och med BitMEX när en näringsidkare likvideras sjunker deras eget kapital associerat med positionen till noll.

I följande exempel har näringsidkaren intagit en 100x lång position. I händelse av att Bitcoin-priset sjunker till 3 980 $ (med 0,5%), likvideras positionen med 100 Bitcoin-positionen som behöver säljas på marknaden.

Det betyder att det inte spelar någon roll vilket pris den här handeln utför till, nämligen om det är $ 3 995 eller $ 3 000, från den likviderade näringsidkarens syn, oavsett pris, förlorar de allt eget kapital de hade i sin position och förlorar hela en Bitcoin.

Förutsatt att det finns en helt likvid marknad, bör bud / ask-spread vara snävare än underhållsmarginalen. Här manifesteras likvidationer som bidrag till försäkringsfonden (t.ex. om underhållsmarginalen är 50bps men marknaden är 1bp bred) och försäkringsfonden bör stiga med nästan samma belopp som underhållsmarginalen när en position avvecklas. I detta scenario bör försäkringsfonden fortsätta sin stadiga tillväxt så länge friska likvida marknader kvarstår.

Följande diagram illustrerar exemplet ytterligare, och i det första diagrammet är marknadsförhållandena hälsosamma med en smal bud / begär-spread (bara $ 2) vid tidpunkten för avvecklingen. Här sker den avslutande handeln till ett högre pris än konkurspriset (priset där marginalbalansen är noll) och försäkringsfondens fördelar.

Illustrativt exempel på försäkringsavgift – Lång 100 gånger med 1 BTC-säkerhet

(OBS: Ovanstående illustration är baserad på att öppna en 100x lång position vid $ 4000 per BTC och 1 Bitcoin av säkerheter. Illustrationen är en förenkling och ignorerar faktorer som avgifter och andra justeringar.

Bud- och erbjudandepriserna representerar statusen för orderboken vid likvidationen. Det slutgiltiga handelspriset är $ 3 978, vilket motsvarar $ 1 i glidning jämfört med budet på $ 3 979 vid tidpunkten för avvecklingen.)

Det andra diagrammet visar en bred bud / ask-spread vid likvidationen, här sker den avslutande handeln till ett lägre pris än konkurspriset och försäkringsfonden används för att se till att vinnande handlare får sina förväntade vinster.

Detta arbetar för att stabilisera avkastningspotentialen eftersom det inte finns någon garanti för att goda marknadsförhållanden kan fortsätta, särskilt under perioder med ökad prisvolatilitet. Under dessa perioder är det faktiskt möjligt att försäkringsfonden kan förbrukas än den är uppbyggd.

 Illustrativt exempel på försäkringsutarmning – Lång 100 gånger med 1 BTC-säkerhet

(Anmärkningar: Ovanstående illustration är baserad på att öppna en 100x lång position på $ 4 000 per BTC och 1 Bitcoin säkerhet. Illustrationen är en överförenkling och ignorerar faktorer som avgifter och andra justeringar.

Bud- och erbjudandepriserna representerar statusen för orderboken vid likvidationen. Det slutgiltiga handelspriset är $ 3 800, vilket motsvarar $ 20 i glidning jämfört med budet på $ 3 820 vid tidpunkten för avvecklingen.)

Börsen förklarade i februari 2019 att BitMEX-försäkringsfonden behöll nära 21 000 Bitcoin (cirka 70 miljoner dollar baserat på Bitcoins spotpriser vid den tiden).

Denna siffra representerar bara 0,007% av BitMEXs beräknade årliga handelsvolym, som har citerats vara cirka 1 biljon dollar. Detta är högre än försäkringsfonderna som en andel av CME: s handelsvolym, och därför är vinnande handlare på BitMEX utsatta för mycket större risker än CME-handlare som:

 • BitMEX har inga clearingmedlemmar med stora balansräkningar och handlare är direkt exponerade för varandra.
 • BitMEX kräver inte betalningar från handlare med negativa kontosaldon.
 • De underliggande instrumenten på BitMEX är mer volatila än de mer traditionella instrumenten som finns tillgängliga på CME.

Eftersom försäkringsfonden förblir aktiverad, blir systemet effektivt med deltagare som får likvidation betala för likvidationer, eller en förlorare betalar för förlorare..

Detta system kan verka kontroversiellt som första, även om vissa kan hävda att det finns en viss enhetlighet i det. Det är också värt att notera att börsen också använder Auto Deleveraging vilket innebär att ibland kan hävstångspositioner i vinst fortfarande minskas under vissa tidsperioder om en likviderad order inte kan genomföras på marknaden.

Mer äventyrliga handlare bör notera att medan försäkringsfonden innehar 21 000 Bitcoin, värd cirka 0,1% av det totala Bitcoin-utbudet, erbjuder BitMEX fortfarande inte samma garantier till vinnande handlare som tillhandahålls av mer traditionella leveraged handelsplattformar.

Med tanke på kryptovalutamarknadens inneboende volatilitet finns det fortfarande en viss möjlighet att fonden tappas ner till noll trots sin nuvarande storlek. Detta kan leda till att mer framgångsrika handlare saknar förtroende för plattformen och väljer att begränsa sin exponering i händelse av att BitMEX inte kan kompensera vinnande handlare.

Hur lämplig är BitMEX för nybörjare?

BitMEX genererar höga Bitcoin-handelsnivåer och lockar också bra volymnivåer över andra krypto-till-kryptoöverföringar. Detta hjälper till att upprätthålla ett surr runt börsen, och BitMEX använder också relativt låga handelsavgifter och är tillgänglig över hela världen (utom för amerikanska invånare).

Detta hjälper till att locka uppmärksamheten hos människor som är nya i handeln med hävstångseffekt och när man kommer igång på plattformen finns det fem huvudnavigationsflikar att vänja sig vid:

 • Handel:Handelspanelen för BitMEX. På den här fliken kan du välja önskat handelsinstrument och välja hävstång samt placera och avbryta order. Du kan också se din positionsinformation och visa nyckelinformation i kontraktsuppgifterna.
 • Konto:Här visas all din kontoinformation inklusive tillgängliga Bitcoin-marginalbalanser, insättningar och uttag och handelshistorik.
 • Kontrakt:Denna flik omfattar ytterligare instrumentinformation inklusive finansieringshistorik, kontraktsstorlekar; utnyttja giltighetstidens utgång, underliggande referensprisindexdata och andra viktiga funktioner.
 • Referenser:Detta resurscenter låter dig lära dig om futures, eviga kontrakt, positionsmärkning och likvidation.
 • API:Härifrån kan du skapa en API-anslutning med BitMEX och använda REST API och WebSocket API.

BitMEX har också 24/7 kundsupport och teamet kan också kontaktas på deras Twitter- och Reddit-konton.

Dessutom tillhandahåller BitMEX en mängd utbildningsresurser, inklusive en FAQ-sektion, Futures-guider, Perpetual Contracts-guider och ytterligare resurser på fliken “Referenser”..

För användare som letar efter mer djupgående analys, producerar BitMEX-bloggen högnivåbeskrivningar av ett antal ämnen och har fått ett gott rykte bland kryptovalutasamhället..

Viktigast, utbytet upprätthåller också en testnetplattform, byggd ovanpå testnet Bitcoin, som gör det möjligt för alla att testa program och strategier innan de går vidare till livebörsen.

Detta är avgörande eftersom BitMEX trots den stora mängden tillgängliga resurser inte är riktigt lämplig för nybörjare, och marginalhandel, terminskontrakt och swappar är bäst kvar för erfarna, professionella eller institutionella handlare.

Marginalhandel och att välja att ägna sig åt hävstångsaktivitet är riskabla processer och ännu mer avancerade handlare kan beskriva processen som ett ”spel” med hög risk och hög belöning. Nya aktörer i sektorn bör spendera mycket tid på att lära sig om marginalhandel och testa strategier innan de överväger att öppna ett live-konto.

Är BitMEX säkert?

BitMEX anses allmänt ha starka säkerhetsnivåer. Plattformen använder insättningar och uttagssystem med flera signaturer som endast kan användas av BitMEX-partners. BitMEX använder också Amazon Web Services för att skydda servrarna med textmeddelanden och tvåfaktorautentisering, samt hårdvarutoken..

BitMEX har också ett system för riskkontroller, vilket kräver att summan av alla kontoinnehav på webbplatsen måste vara noll. Om det inte är så stoppas all handel omedelbart. Som tidigare nämnts kontrolleras uttag alla individuellt av anställda och privata nycklar lagras aldrig i molnet. Insättningsadresser verifieras externt för att se till att de innehåller matchande nycklar. Om de inte gör det sker det omedelbart avstängning av systemet.

BitMex-säkerhet

Dessutom är BitMEX-handelsplattformen skriven i kdb +, en databas och verktygssats som är populärt bland större banker inom högfrekventa handelsapplikationer. BitMEX-motorn verkar vara snabbare och mer tillförlitlig än några av sina konkurrenter, som Poloniex och Bittrex.

De har e-postaviseringar och PGP-kryptering används för all kommunikation.

Utbytet har inte hackats tidigare.

Hur säker är plattformen?

Som tidigare nämnts anses BitMEX vara ett säkert utbyte och innehåller ett antal säkerhetsprotokoll som blir standard bland sektorns ledande börser. Förutom att använda Amazon Web Services molnsäkerhet kan alla börsens system endast nås efter att ha passerat flera former av autentisering, och enskilda system kan bara kommunicera med varandra över godkända och övervakade kanaler.

Kommunikation är också ytterligare säkerställd eftersom utbytet ger valfri PGP-kryptering för alla automatiserade e-postmeddelanden, och användare kan infoga sin offentliga PGP-nyckel i formuläret i sina konton.

När installationen är klar kommer BitMEX att kryptera och underteckna alla automatiska e-postmeddelanden som skickas av dig eller till ditt konto via e-postadressen [email protected] Användare kan också initiera säkra konversationer med supportteamet genom att använda e-postadressen och den offentliga nyckeln på den tekniska kontakten, och teamet har gjort sitt automatiska systems PGP-nyckel tillgänglig för verifiering i deras säkerhetsavdelning.

Plattformens handelsmotor är skriven i kdb +, en databas och verktygssats som används av ledande finansinstitut inom högfrekventa handelsapplikationer, och motorns hastighet och tillförlitlighet används också för att utföra en fullständig riskkontroll efter varje orderplacering, handel, avveckling , insättning och uttag.

Alla konton i systemet måste konsekvent summeras till noll, och om detta inte händer stoppas handeln på plattformen omedelbart för alla användare.

När det gäller plånbokssäkerheten använder BitMEX ett insättnings- och uttagsschema för flera signaturer, och alla utbytesadresser är multisignatur som standard med all lagring offline. Privata nycklar lagras inte på några molnservrar och djup kylförvaring används för de flesta medel.

Dessutom verifieras alla insättningsadresser som skickas av BitMEX-systemet av en extern tjänst som arbetar för att säkerställa att de innehåller nycklarna som styrs av grundarna, och om de offentliga nycklarna skiljer sig från stängs systemet omedelbart av och handeln stoppas. Börsens säkerhetspraxis ser också att varje uttag granskas för hand av minst två anställda innan det skickas ut.

BitMEX kundsupport

Handelsplattformen har support dygnet runt på flera kanaler, inklusive e-post, biljettsystem och sociala medier. Den typiska svarstiden från kundsupportteamet är ungefär en timme, och feedback på kundsupporten antyder i allmänhet att kundtjänstens svar är hjälpsamma och inte är begränsade till automatiserade svar.

BitMex kundsupport

BitMEX erbjuder också en kunskapsbas och vanliga frågor som, även om de inte nödvändigtvis alltid är till hjälp, kan hjälpa och rikta användare mot de nödvändiga kanalerna för att få hjälp.

BitMEX erbjuder också handelsguider som kan nås här.

Slutsats

Det verkar finnas få klagomål online om BitMEX, med de flesta frågor som rör tekniska frågor eller komplexiteten i att använda webbplatsen. Äldre klagomål verkade också innehålla frågor som rör låg likviditet, men det verkar inte längre vara ett problem.

BitMEX är uppenbarligen inte en plattform som inte är avsedd för amatörinvesteraren. Gränssnittet är komplext och därför kan det vara mycket svårt för användare att vänja sig vid plattformen och till och med navigera på webbplatsen.

Men plattformen tillhandahåller ett brett utbud av verktyg och när användarna har erfarenhet av plattformen kommer de att uppskatta det breda utbudet av information som plattformen tillhandahåller.

Besök BitMEX

BitMEX

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-bitmex-komplett-recension.gif”

alt = “BitMEX Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Enkel användning

7.0 / 10

Rykte

9,0 / 10

Avgifter

9,0 / 10

Kundsupport

9,0 / 10

Betalningsmetoder

7.0 / 10

Fördelar

 • Väl etablerad
 • Pålitlig & Säkra
 • Högvolymutbyte
 • Handelsalternativ för marginal
 • Avancerad handel

Nackdelar

 • Inga Fiat-betalningsalternativ
 • Inte för nybörjare

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"BitMEX","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uppladdningar \ / 2018 \ / 01 \ /bitmex-review.gif","beskrivning":"Grundades av HDR Global Trading Limited (som i sin tur grundades av tidigare bankirer Arthur Hayes, Samuel Reed och Ben Delo) 2014, BitMEX är en handelsplattform som verkar över hela världen och är registrerad i Seychellerna. Betydande Bitcoin Mercantile Exchange, BitMEX är en av de största Bitcoin-handelsplattformarna som för närvarande är verksamma, med dagligen…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Andrew Norry"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.20"},"namn":"BitMEX","reviewBody":"Grundades av HDR Global Trading Limited (som i sin tur grundades av tidigare bankirer Arthur Hayes, Samuel Reed och Ben Delo) 2014, BitMEX är en handelsplattform som verkar över hela världen och är registrerad i Seychellerna. \ R \ n \ r \ nBetydelse Bitcoin Mercantile Exchange, BitMEX är en av de största Bitcoin-handelsplattformarna som för närvarande verkar, med en daglig handelsvolym på över 35 000 BTC och över 540 000 åtkomst varje månad och en handelshistoria på över 34 miljarder dollar i Bitcoin sedan starten. \ R \ n \ r \ n Till skillnad från många andra handelsbörser accepterar BitMEX endast insättningar via Bitcoin, som sedan kan användas för att köpa en mängd andra kryptovalutor. BitMEX är specialiserat på sofistikerade finansiella transaktioner som marginalhandel, som handlar med hävstång. Liksom många av börserna som fungerar genom kryptovalutor är BitMEX för närvarande oreglerat i någon jurisdiktion. \ R \ nBesök BitMEX \ r \ n \ r \ nHur man registrerar sig för BitMEX \ r \ nFör att skapa ett konto på BitMEX, användarna först måste registrera dig på webbplatsen. Registrering kräver endast en e-postadress, e-postadressen måste vara en äkta adress eftersom användarna kommer att få ett e-postmeddelande för att bekräfta registreringen för att verifiera kontot. När användare har registrerats finns inga handelsgränser. Handlare måste vara minst 18 år för att kunna registrera sig. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDet bör dock noteras att BitMEX inte accepterar några USA-baserade handlare och kommer att använda IP-kontroller för att kontrollera att användare inte är i USA. Medan vissa amerikanska användare har kringgått detta med användning av en VPN, rekommenderas det inte att amerikanska individer registrerar sig för BitMEX-tjänsten, särskilt med tanke på att alternativa utbyten är tillgängliga för att betjäna amerikanska kunder som fungerar inom den amerikanska rättsliga ramen. \ r \ nHur man använder BitMEX \ r \ nBitMEX tillåter användare att handla kryptovalutor mot ett antal fiatvalutor, nämligen US-dollar, japanska yen och kinesiska yuan. BitMEX tillåter användare att handla ett antal olika kryptovalutor, nämligen Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Monero, Ripple, Tezos och Zcash. \ R \ n \ r \ n Handelsplattformen på BitMEX är mycket intuitiv och lätt att använda för dem som är bekanta med liknande marknader. Det är dock inte för nybörjare. Gränssnittet ser lite daterat ut jämfört med nyare börser som Binance och Kucoin. \ R \ n \ r \ nNär användare har registrerat sig på plattformen, bör de klicka på Trade, och alla handelsinstrument visas nedan. \ r \ n \ r \ nKlicka på det specifika instrumentet öppnar orderboken, senaste transaktioner och ordern till vänster. Orderboken visar tre kolumner – budvärdet för den underliggande tillgången, orderkvantiteten och det totala USD-värdet för alla order, både korta och långa. \ R \ n \ r \ nWidgetsna på handelsplattformen kan ändras i enlighet med användarens visningsinställningar, så att användarna kan ha full kontroll över vad som visas. Den har också en inbyggd funktion som ger TradingView-kartläggning. Detta erbjuder ett brett utbud av kartverktyg och anses vara en förbättring av många av de erbjudanden som finns tillgängliga från många av sina konkurrenter. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n När handeln görs kan alla beställningar kan enkelt ses i handelsplattformens gränssnitt. Det finns flikar där användare kan välja sina aktiva beställningar, se de stopp som finns på plats, kontrollera de fyllda beställningarna (helt eller delvis) och handelshistoriken. På flikarna Aktiva beställningar och stopp kan handlare avbryta valfri beställning genom att klicka på knappen \ u201cCancel \ u201d. Användare ser också alla för närvarande öppna positioner, med en analys om den är i svart eller rött. \ R \ n \ r \ nBitMEX använder en metod som kallas auto-neddragning som BitMEX använder för att säkerställa att likviderade positioner kan stängas även i en volatil marknad. Automatisk skuldnedskärning innebär att om en position går i konkurs utan tillgänglig likviditet, så minskar den positiva sidan av positionen, i ordning efter lönsamhet och hävstång, den högsta skuldpositionen först i kö. Handlare visas alltid var de sitter i kön för automatisk neddragning, om det behövs. \ R \ n \ r \ n Även om BitMEX-plattformen är optimerad för mobil har den bara en Android-app (som inte är officiell). Det finns för närvarande ingen iOS-app tillgänglig. Det rekommenderas dock att användare använder det på skrivbordet om möjligt. \ R \ n \ r \ nBitMEX erbjuder en mängd olika ordertyper för användare: \ r \ n \ r \ n \ tLimit Order (ordern uppfylls om givet pris uppnås); \ r \ n \ tMarknadsorder (ordern utförs till aktuellt marknadspris); \ r \ n \ tStoppa gränsorder (som en stopporder, men tillåter användare att ställa in priset på ordern när Stoppris utlöses); \ r \ n \ tStoppa marknadsorder (detta är en stopporder som inte går in i orderboken, förblir osedd tills marknaden når utlösaren); \ r \ n \ tSpårning av stopporder (den liknar till en stoppmarknadsorder, men här ställer användarna in ett efterföljande värde som används för att placera marknadsordern); \ r \ n \ tTag vinstgränsorder (detta kan användas, på samma sätt som en stopporder, för att ställa in ett målpris på I det här fallet handlar det om att göra vinster snarare än att minska förluster). \ r \ n \ tTa vinstmarknadsorder (samma som den tidigare typen, men i det här fallet kommer den utlösta ordern att vara en marknadsorder och inte en begränsa en) \ r \ n \ r \ nBörsen erbjuder marginalhandel i alla kryptovalutor som visas på webbplatsen. Det erbjuder också att handla med futures och derivat \ u2013 swappar. \ R \ nFutures and Swaps \ r \ nEtt terminskontrakt är ett avtal om att köpa eller sälja en viss tillgång i framtiden till ett förutbestämt pris. På BitMEX kan användare utnyttja upp till 100 gånger på vissa kontrakt. \ R \ n \ r \ nPerpetual swaps liknar futures, förutom att det inte finns något utgångsdatum för dem och ingen avveckling. Dessutom handlar de nära det underliggande referensindexpriset, till skillnad från terminer, vilket kan avvika väsentligt från indexpriset. \ R \ n \ r \ nBitMEX erbjuder också binära seriekontrakt, som är förutsägelsebaserade kontrakt som bara kan lösa sig på båda 0 eller 100. I grund och botten är kontraktet för binära serier ett mer komplicerat sätt att satsa på en given händelse. \ R \ n \ r \ nDet enda spelinstrumentet för binärserie som för närvarande finns är relaterat till nästa 1 MB-block på Bitcoin blockchain. \ u00a0 Binära seriekontrakt handlas utan hävstångseffekt, 0% tillverkaravgift, 0,25% avgiftsavgift och 0,25% avvecklingsavgift. \ r \ nBitmex Hävstång \ r \ nBitMEX tillåter sina handlare att utnyttja sin position på plattformen. Hävstång är möjligheten att göra beställningar som är större än användarnas befintliga saldo. Detta kan leda till en högre vinst i jämförelse när du gör en beställning med endast plånbokssaldot. Handel under sådana förhållanden kallas \ u201cMarginalhandel. \ U201d \ r \ n \ r \ nDet finns två typer av marginalhandel: Isolerad och tvärmarginal. Den förstnämnda tillåter användaren att välja hur mycket pengar i plånboken som ska användas för att behålla sin position efter att en order har placerats. Den senare föreskriver dock att alla pengarna i användarnas plånbok kan användas för att behålla sin position och därför ska behandlas med extrem försiktighet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitMEX plattform tillåter användare att ställa in sin hävstångsnivå med hjälp av hävstångsreglaget. En maximal hävstång på 1: 100 är tillgänglig (på Bitcoin och Bitcoin Cash). Detta är en ganska hög hävstångsnivå för kryptovalutor, med genomsnittet som erbjuds av andra börser sällan överstiger 1: 20. \ r \ nBitMEX-avgifter \ r \ n För traditionell terminshandel har BitMEX ett enkelt avgiftsschema. Som nämnts, när det gäller hävstång som erbjuds, erbjuder BitMEX upp till 100% hävstång, med beloppet för hävstång som varierar från produkt till produkt. är avsedd för professionella investerare som är bekanta med spekulativ handel. Avgifterna och hävstången är som följer: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0 \ r \ nBitcoin \ r \ nBitcoin Cash \ r \ nEthereum \ r \ nDash \ r \ nEth. Klassisk \ r \ n \ r \ n \ r \ nTicker \ r \ nXBT \ r \ nBCH \ r \ nETH \ r \ nDASH \ r \ nETC \ r \ n \ r \ n \ r \ n Initial marginal \ r \ n1 % \ r \ n1% \ r \ n2% \ r \ n5% \ r \ n5% \ r \ n \ r \ n \ r \ nUnderhåll \ r \ n0.5% \ r \ n0.5% \ r \ n1% \ r \ n2.5% \ r \ n2.5% \ r \ n \ r \ n \ r \ n Tillverkaravgift \ r \ n-.025% \ r \ n-.025% \ r \ n- .025% \ r \ n-.025% \ r \ n-.025% \ r \ n \ r \ n \ r \ nTakeravgift \ r \ n.075% \ r \ n.075% \ r \ n .075% \ r \ n.075% \ r \ n.075% \ r \ n \ r \ n \ r \ nSättningsavgift \ r \ n.05% \ r \ n.05% \ r \ n.05 % \ r \ n.05% \ r \ n.05% \ r \ n \ r \ n \ r \ nLeverage \ r \ nX100 \ r \ nX100 \ r \ nX50 \ r \ nX20 \ r \ nX20 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0 \ r \ nLitecoin \ r \ nMonero \ r \ nRipple \ r \ nTezos \ r \ nZcash \ r \ n \ r \ n \ r \ nTicker \ r \ nLTC \ r \ nXMR \ r \ nXRP \ r \ nXTZ \ r \ nZEC \ r \ n \ r \ n \ r \ n Initial marginal \ r \ n3 % \ r \ n4% \ r \ n5% \ r \ n50% \ r \ n20% \ r \ n \ r \ n \ r \ nUnderhåll \ r \ n1.5% \ r \ n2% \ r \ n2. 5% \ r \ n25% \ r \ n10% \ r \ n \ r \ n \ r \ n Tillverkaravgift \ r \ n-.025% \ r \ n-.025% \ r \ n-.025% \ r \ n0 \ r \ n0 \ r \ n \ r \ n \ r \ nTakeravgift \ r \ n.075% \ r \ n.075% \ r \ n.075% \ r \ n.25% \ r \ n.25% \ r \ n \ r \ n \ r \ nSättningsavgift \ r \ n.05% \ r \ n.05% \ r \ n.05% \ r \ n.25% \ r \ n .25% \ r \ n \ r \ n \ r \ nLeverage \ r \ nX33.33 \ r \ nX25 \ r \ nX20 \ r \ nX2 \ r \ nX5 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDet tillkommer dock extra avgifter för h idden \ / isbergsbeställningar. En dold order betalar avgiftsavgiften tills hela dolda kvantitet är fullständigt genomförd. Då blir beställningen normal och användaren får rabatt från tillverkaren för det icke dolda beloppet. \ R \ nInlåning och uttag \ r \ nBitMEX tar inte ut några avgifter på insättningar eller uttag. Men när du tar ut Bitcoin baseras den minsta nätverksavgiften på blockchain-belastningen. De enda kostnaderna är därför bankernas eller kryptovalutornätverken. \ R \ n \ r \ n Som tidigare nämnts accepterar BitMEX bara insättningar i Bitcoin och därför tjänar Bitcoin som säkerhet för handelsavtal, oavsett om handeln innebär Bitcoin . \ r \ n \ r \ n Minsta insättning är 0,001 BTC. Det finns inga begränsningar för uttag, men uttag kan också endast ske i Bitcoin. För att göra ett uttag är allt som användare behöver göra att sätta in beloppet som ska tas ut och plånbokadressen för att slutföra överföringen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nInlåning kan göras 24 \ / 7 men Uttag behandlas för hand en gång om dagen en gång per dag. De handbehandlade uttagen är avsedda att öka säkerhetsnivåerna för användarnas medel genom att ge extra tid (och e-postmeddelande) för att avbryta alla bedrägliga uttagsbegäranden, samt kringgå användningen av automatiserade system & heta plånböcker som kan vara mer benägna att kompromissa. \ r \ nStödda valutor \ r \ nBitMEX fungerar som en krypto-till-krypto-utbyte och använder en Bitcoin-in \ / Bitcoin-out-struktur. Därför kan plattformsanvändare för närvarande inte använda fiatvalutor för några betalningar eller överföringar, men en fördel med detta är att det inte finns några gränser för handel och börsen innehåller handelspar kopplade till US-dollar (XBT), japanska yen ( XBJ) och Chinese Yuan (XBC). \ R \ n \ r \ nBitMEX stöder följande kryptovalutor: \ r \ n \ r \ n \ tBitcoin (XBT) \ r \ n \ tBitcoin Cash (BCH) \ r \ n \ tEthereum (ETH) \ r \ n \ tEthereum Classic (ETC) \ r \ n \ tLitecoin (LTC) \ r \ n \ tRipple Token (XRP) \ r \ n \ tMonero (XMR) \ r \ n \ tDash ( DASH) \ r \ n \ tZcash (ZEC) \ r \ n \ tCardano (ADA) \ r \ n \ tTron (TRX) \ r \ n \ tEOS Token (EOS) \ r \ n \ r \ nBitMEX erbjuder också hävstång alternativ på följande mynt: \ r \ n \ r \ n \ t5x: Zcash (ZEC) \ r \ n \ t20x: Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Cardano (ADA), EOS Token (EOS), Tron (TRX) \ r \ n \ t25x: Monero (XMR) \ r \ n \ t33x: Litecoin (LTC) \ r \ n \ t50x: Ethereum (ETH) \ r \ n \ t100x: Bitcoin (XBT), Bitcoin \ / Yen (XBJ), Bitcoin \ / Yuan (XBC) \ r \ n \ r \ nTrading Technologies International Partnership \ r \ nHDR Global T rading, företaget som äger BitMEX, har nyligen meddelat ett partnerskap med Trading Technologies International, Inc. (TT), en ledande internationell högpresterande programvaruleverantör. \ r \ n \ r \ nTT-plattformen är utformad speciellt för professionella handlare , mäklare och leverantörer av marknadstillträde och innehåller ett brett utbud av handelsverktyg och analytiska indikatorer som tillåter även de mest avancerade handlarna att anpassa programvaran för att passa deras unika handelsstilar. TT-plattformen ger också handlare global marknadstillträde och utförande av handel genom sin privat hanterade infrastruktur och partnerskapet kommer att se BitMEX-användare få tillgång till handelsverktygen på alla BitMEX-produkter, inklusive den populära XBT \ / USD Perpetual Swap-parningen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n BitMEX-försäkringsfonden \ r \ nMöjligheten att handla med hävstångseffekt är en av börsens viktigaste försäljningsställen och att erbjuda hävstång och ge handlare möjlighet att handla mot varandra kan leda till en situation där vinnarna inte får alla sina förväntade vinster. Som ett resultat av mängden hävstångseffekt är det möjligt att förlorarna kanske inte har tillräckligt med marginal i sina positioner för att betala vinnarna. \ R \ n \ r \ nTraditionella börser som Chicago Mercantile Exchange (CME) kompenserade detta problem genom att använda flera lager av skyddsplattformar och kryptovalutahandelsplattformar som erbjuder hävstång kan för närvarande inte matcha de skyddsnivåer som erbjuds vinnande handlare. \ r \ n \ r \ n Dessutom föreslår kryptovalutabörser som erbjuder hävstångshandel en begränsad nackdel och obegränsad uppåtriktning på en mycket volatil tillgång med förbehållet att det ibland inte finns tillräckligt med pengar i systemet för att betala ut vinnarna. \ r \ n \ r \ n För att hjälpa till att lösa detta problem har BitMEX utvecklat ett försäkringsfondssystem och när en näringsidkare har en öppen hävstångsposition, deras position stängs kraftigt eller likvideras när deras underhållsmarginal är för låg. \ r \ n \ r \ nHär återspeglar en näringsidkares resultat och förlust inte det faktiska pris som deras position stängdes o n på marknaden, och med BitMEX när en näringsidkare likvideras, sjunker deras eget kapital associerat med positionen till noll. \ r \ n \ r \ nI följande exempel har näringsidkaren intagit en 100 gånger lång position. I händelse av att Bitcoin-priset sjunker till $ 3 980 (med 0,5%), likvideras positionen med 100 Bitcoin-positionen som behöver säljas på marknaden. \ R \ n \ r \ n Detta betyder att det inte spelar någon roll vilket pris denna handel utför till, nämligen om det är 3 995 dollar eller 3 000 dollar, enligt den likviderade näringsidkarens syn, oavsett pris, förlorar de allt eget kapital de hade i sin position och förlorar hela Bitcoin. \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Förutsatt att det finns en helt likvid marknad, bör bud- / fråga-spridningen vara stramare än underhållsmarginalen. Här manifesteras likvidationer som bidrag till försäkringsfonden (t.ex. om underhållsmarginalen är 50bps men marknaden är 1bp bred) och försäkringsfonden bör stiga med nästan samma belopp som underhållsmarginalen när en position avvecklas. I det här scenariot, så länge friska likvida marknader kvarstår, bör försäkringsfonden fortsätta sin stadiga tillväxt. \ R \ n \ r \ n Följande diagram illustrerar exemplet ytterligare, och i det första diagrammet är marknadsförhållandena goda med ett smalt bud \ / ask-spread (bara $ 2) vid likvidationen. Här sker den avslutande handeln till ett högre pris än konkurspriset \ u00a0 (priset där marginalbalansen är noll) och försäkringsfondens fördelar. \ R \ n \ r \ nIllustrativt exempel på försäkringsavgift \ u2013 Lång 100x med 1 BTC-säkerhet \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n (Obs! Ovanstående illustration är baserad på att öppna en 100x lång position vid $ 4000 per BTC och 1 Bitcoin av säkerhet. Illustrationen är en överförenkling och ignorerar faktorer såsom avgifter och andra justeringar. \ r \ n \ r \ nBud- och erbjudandepriserna representerar statusen för orderboken vid likvidationen. Det slutliga handelspriset är $ 3 978, vilket motsvarar $ 1 i avdrag jämfört med budet på $ 3 979 vid tidpunkten för avvecklingen.) \ r \ n \ r \ nDet andra diagrammet visar ett brett bud \ / ask-spridning vid tidpunkten för avvecklingen, här sker den avslutande handeln till ett lägre pris än konkurspriset och försäkringen används för att se till att vinnande handlare får sina förväntade vinster. \ r \ n \ r \ nDetta fungerar för att stabilisera potential för avkastning eftersom det inte finns någon garanti för att goda marknadsförhållanden kan fortsätta, särskilt under perioder med ökad prisvolatilitet. Under dessa perioder är det faktiskt möjligt att försäkringsfonden kan förbrukas än den är uppbyggd. \ R \ n \ r \ n \ u00a0Illustrativt exempel på försäkringsutarmning \ u2013 Lång 100x med 1 BTC-säkerhet \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n (Anmärkningar: Ovanstående illustration är baserad på att öppna en 100x lång position på 4 000 $ per BTC och 1 Bitcoin säkerhet. Illustrationen är en förenkling och ignorerar faktorer som avgifter och andra justeringar . \ r \ n \ r \ nBud- och erbjudandepriserna representerar orderboken vid likvidationen. Det slutliga handelspriset är $ 3 800, vilket motsvarar $ 20 i avdrag jämfört med budet på $ 3 820 vid tidpunkten för avvecklingen.) \ r \ n \ r \ nBörsen förklarade i februari 2019 att BitMEX-försäkringsfonden behöll nära 21 000 Bitcoin (cirka 70 miljoner dollar baserat på Bitcoins spotpriser vid den tiden). \ r \ n \ r \ n Denna siffra representerar bara 0,007 % av BitMEXs nominella årliga handelsvolym, som har citerats vara cirka 1 biljon USD. Detta är högre än försäkringsfonderna som andel av CME: s handelsvolym, och därför är vinnande handlare på BitMEX utsatta för mycket större risker än CME-handlare, eftersom: \ r \ n \ r \ n \ tBitMEX inte har clearingmedlemmar med stora balansräkningar och handlare är direkt exponerade för varandra. \ r \ n \ tBitMEX kräver inte betalningar från handlare med negativa kontosaldon. \ r \ n \ tDe underliggande instrumenten på BitMEX är mer volatila än de mer traditionella instrumenten som finns på CME. \ R \ n \ r \ n Därför, med försäkringsfonden kvar kapitaliserad, fungerar systemet effektivt med deltagare som får likvidation betala för likvidationer, eller en förlorare betalar för förlorarmekanism. \ R \ n \ r \ nDetta system kan verka kontroversiellt som första, även om vissa kan hävda att det finns en viss enhetlighet i det. Det är också värt att notera att börsen också använder Auto Deleveraging \ u00a0 vilket innebär att ibland kan levererade positioner i vinst fortfarande minskas under vissa tidsperioder om en likviderad order inte kan genomföras på marknaden. \ R \ n \ r \ nMer äventyrliga handlare bör notera att medan försäkringsfonden innehar 21 000 Bitcoin, värd cirka 0,1% av det totala Bitcoin-utbudet, erbjuder BitMEX fortfarande inte samma nivå av garantier till vinnande handlare som tillhandahålls av mer traditionella hävstångsplattformar. \ r \ n \ r \ n Med tanke på kryptovalutamarknadens inneboende volatilitet finns det fortfarande en möjlighet att fonden tappas ner till noll trots sin nuvarande storlek. Detta kan leda till att mer framgångsrika handlare saknar förtroende för plattformen och väljer att begränsa sin exponering i händelse av att BitMEX inte kan kompensera vinnande handlare. \ R \ nHur lämpligt är BitMEX för nybörjare? \ R \ nBitMEX genererar höga Bitcoin-handelsnivåer, och lockar också bra volymnivåer över andra krypto-till-kryptoöverföringar. Detta hjälper till att upprätthålla ett surr runt börsen, och BitMEX använder också relativt låga handelsavgifter och är tillgänglig över hela världen (utom för amerikanska invånare). \ R \ n \ r \ nDetta hjälper till att locka uppmärksamheten hos människor som är nya för processen för handel med hävstångseffekt och när du kommer igång på plattformen finns det fem huvudnavigationsflikar för att vänja dig vid: \ r \ n \ r \ n \ tTrade: Handelsinstrumentet för BitMEX. På den här fliken kan du välja önskat handelsinstrument och välja hävstång samt placera och avbryta order. Du kan också se din positionsinformation och visa nyckelinformation i kontraktsuppgifterna. \ R \ n \ tKonto: Här visas all din kontoinformation inklusive tillgängliga Bitcoin-marginalbalanser, \ u00a0avsättningar \ u00a0och \ u00a0 med uttag och handelshistorik. \ R \ n \ t Kontrakt: Denna flik täcker ytterligare instrumentinformation inklusive finansieringshistorik, kontraktsstorlekar; utnyttjande av giltighetstidens utgång, \ u00a0underliggande referensprisindexdata, \ u00a0 och andra viktiga funktioner. \ r \ n \ tReferenser: Det här resurscentret låter dig lära dig mer om \ u00a0futures, \ u00a0 permanenta kontrakt, positionsmarkering och likvidation. \ r \ n \ tAPI: Härifrån kan du skapa en API-anslutning med BitMEX och använda REST API \ u00a0 och WebSocket API. \ r \ n \ r \ nBitMEX sysselsätter också 24 \ / 7 kundsupport och teamet kan också kontaktas på deras Twitter och Reddit-konton. \ r \ n \ r \ n Dessutom tillhandahåller BitMEX en mängd olika utbildningsresurser, inklusive en FAQ-sektion, Futures-guider, \ u00a0Perpetual Contracts-guider och ytterligare resurser på fliken \ u201cReferences \ u201d account. \ r \ n \ r \ nFör användare som letar efter mer djupgående analys, producerar BitMEX-bloggen höga beskrivningar av ett antal ämnen och har fått ett gott rykte bland kryptovalutasamhället. \ r \ n \ r \ nViktigast av allt, utbytet upprätthåller också en testnet-plattform, byggd ovanpå testnet Bitcoin, som tillåter s någon att prova program och strategier innan du går vidare till livebörsen. \ r \ n \ r \ nDetta är avgörande eftersom BitMEX trots de stora resurserna är inte riktigt lämplig för nybörjare, och marginalhandel, terminskontrakt och swappar lämnas bäst till erfarna, professionella eller institutionella handlare. \ r \ n \ r \ n Marginalhandel och att välja att engagera sig i hävstångsaktivitet är riskabla processer och ännu mer avancerade handlare kan beskriva processen som en hög risk och hög belöning \ u201cgame \ u201d . Nya aktörer i sektorn bör spendera en hel del tid på att lära sig om marginalhandel och testa strategier innan de överväger att öppna ett live-konto. \ R \ n Är BitMEX Safe? \ R \ nBitMEX anses allmänt ha starka säkerhetsnivåer. Plattformen använder insättningar och uttagssystem med flera signaturer som endast kan användas av BitMEX-partners. BitMEX använder också Amazon Web Services för att skydda servrarna med textmeddelanden och tvåfaktorautentisering, samt hårdvarutoken. \ R \ n \ r \ nBitMEX har också ett system för riskkontroller, vilket kräver att summan av alla kontoinnehav på webbplatsen måste vara noll. Om det inte är stoppas all handel omedelbart. Som tidigare nämnts kontrolleras uttag alla individuellt av anställda och privata nycklar lagras aldrig i molnet. Insättningsadresser verifieras externt för att se till att de innehåller matchande nycklar. Om de inte gör det sker det omedelbar avstängning av systemet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Dessutom är BitMEX-handelsplattformen skriven i kdb +, en databas och verktygssats som är populär bland stora banker i hög frekvens handelsapplikationer. BitMEX-motorn verkar vara snabbare och mer tillförlitlig än några av sina konkurrenter, som Poloniex och Bittrex. \ R \ n \ r \ nDe har e-postmeddelanden och PGP-kryptering används för all kommunikation. \ R \ n \ r \ nBörsen har inte hackats tidigare. \ r \ nHur säker är plattformen? \ r \ n Som tidigare nämnts anses BitMEX vara ett säkert utbyte och innehåller ett antal säkerhetsprotokoll som håller på att bli standard inom sektorn \ u2019s ledande utbyten. Förutom att använda Molnsäkerhet från Amazon Web Services, kan alla utbytessystem endast nås efter att ha passerat flera former av autentisering, och enskilda system kan bara kommunicera med varandra över godkända och övervakade kanaler. \ r \ n \ r \ nKommunikation skyddas också ytterligare eftersom utbytet ger valfri PGP-kryptering för alla automatiserade e-postmeddelanden och användare kan infoga sin offentliga PGP-nyckel i formuläret i sina konton. krypterar och signerar alla automatiska e-postmeddelanden som skickas av dig eller till ditt konto via [email protected] Användare kan också inleda säkra konversationer med supportteamet genom att använda e-postadressen och den offentliga nyckeln på den tekniska kontakten, och teamet har gjort deras automatiska system PGP-nyckel tillgänglig för verifiering i deras säkerhetsavdelning. \ R \ n \ r \ nPlattformens handelsmotor är skriven i kdb +, en databas och verktygssats som används av ledande finansinstitut inom högfrekventa handelsapplikationer, och motorns hastighet och tillförlitlighet används också för att utföra en fullständig riskkontroll efter varje orderplacering, handel , avveckling, insättning och uttag. \ r \ n \ r \ nAlla konton i systemet måste konsekvent summeras till noll, och om detta inte händer stoppas handeln på plattformen omedelbart för alla användare. \ r \ n \ r \ n När det gäller plånbokssäkerhet använder BitMEX ett insättnings- och uttagsschema för flera signaturer, och alla utbytesadresser är multisignatur som standard med all lagring förvarad offline. Privata nycklar lagras inte på några molnservrar och djup kylförvaring används för majoriteten av pengarna. \ R \ n \ r \ nDessutom verifieras alla insättningsadresser som skickas av BitMEX-systemet av en extern tjänst som fungerar för att säkerställa att de innehålla nycklarna som styrs av grundarna, och i händelse av att de offentliga nycklarna skiljer sig från stängs systemet omedelbart av och handeln stoppas. Börsen säkerhetspraxis ser också att varje uttag granskas för hand av minst två anställda innan de skickas ut. \ R \ nBitMEX kundsupport \ r \ nHandelsplattformen har 24 \ / 7 support på flera kanaler, inklusive e-post, biljettsystem och sociala medier. Den typiska svarstiden från kundsupportteamet är ungefär en timme, och feedback på kundsupporten antyder i allmänhet att kundtjänstens svar är användbara och inte är begränsade till automatiserade svar. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitMEX erbjuder också en kunskapsbas och vanliga frågor som, även om de inte nödvändigtvis alltid är användbara, kan hjälpa och rikta användarna mot de nödvändiga kanalerna för att få hjälp. \ r \ n \ r \ nBitMEX erbjuder också handelsguider som kan nås här. \ r \ nSlutsats \ r \ nDet verkar vara få klagomål online om BitMEX, med de flesta frågor som rör tekniska frågor eller komplexiteten i att använda webbplatsen. Äldre klagomål verkade också inkludera frågor som rör låg likviditet, men detta verkar inte längre vara ett problem. \ R \ n \ r \ nBitMEX är uppenbarligen inte en plattform som inte är avsedd för amatörinvesteraren. Gränssnittet är komplext och därför kan det vara mycket svårt för användare att vänja sig vid plattformen och till och med navigera på webbplatsen. \ R \ n \ r \ nPlattformen ger dock ett brett utbud av verktyg och när användarna har erfarenhet av plattformen kommer de att uppskatta det stora utbudet av information som plattformen tillhandahåller. \ r \ nBesök BitMEX","författare": {"@typ":"Person","namn":"Andrew Norry"},"datum Publicerat":"2019-12-09"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me