Nybörjarguide till Bitfinex: fullständig recension

Bitfinex granskning

Bitfinex rankas konsekvent bland de bästa börserna när det gäller dagliga handelsvolymer och är en av de mest kända kryptovalutahandelsplattformarna som är i drift idag.

Börsen vänder sig till mer mellanliggande och avancerade handlare samt institutioner och erbjuder ett brett urval av mynt, handelsparning och handelsalternativ. Bitfinex syftar till att vara den främsta destinationen för erfarna kryptovalutahandlare över hela världen.

Bitfinex granskning

Besök Bitfinex

Bitfinex är en Hong Kong-baserad handelsplattform som grundades 2012 av Raphael Nicolle. Börsen ägs och drivs av iFinex, Inc. och har lyckats arbeta sig till toppen av diagrammen när det gäller handelsvolymer och användaraktivitet på plattformen.

Bitfinex är en av de största plattformarna för handel med kryptovalutor och är i allmänhet populär bland handlare över hela världen, men teamet bakom börsen beslutade nyligen att sluta tillhandahålla sina tjänster till Amerikanska kunder och fokusera på sina användare i andra delar av världen.

Börsen hanterar för närvarande cirka 2 miljarder dollar per dag och registrerar 24-timmars handelsvolymer till ett värde av cirka 600 miljoner dollar för sin BTC / USD-parning, och detta representerar cirka 6,27% av den totala marknaden.

Dessa höga handelsvolymer är ett resultat av teamet bakom börsen som fokuserar på att tillhandahålla en hög servicenivå för handlare genom att använda ett stort myntval, låga avgifter och ett omfattande gränssnitt.

Utbytet tillåter också fiat-insättningar och rymmer olika kryptovalutor med cirka 72 marknadspar aktiva på plattformen.

Bitfinex lockar också institutionella investerare och driver ett OTC-skrivbord för högt värde över disk. Trots sin framgång har Bitfinex också lockat en hel del kontroverser till följd av att ha lidit ett antal hack och varit nära kopplad till Tether-stablecoin.

Bitfinex nyckelfunktioner

 • Funktionalitet – Bitfinex har ett robust, omfattande och mycket anpassningsbart plattformsgränssnitt som är både modernt och väldesignat men i allmänhet lämpligt för mer erfarna användare. Huvudinstrumentpanelen ger användarna ett antal eller flikar och olika alternativ medan ett urval av avancerade kartverktyg också görs tillgängliga. Plattformen innehåller också Trading View-diagram och tillhandahåller en mobilapp som är tillgänglig för både Android- och iOS-användare.
 • säkerhet – På grund av sin tidigare erfarenhet av hack, prioriterar Bitfinex säkerhet och använder många av de säkerhetstekniker som används av dagens ledande börser. De allra flesta medel placeras i kylförråd med ungefär endast 0,5% av kryptotillgångarna som är tillgängliga i heta plånböcker. Webbplatsen använder också databaskryptering och duplicering utöver DDoS-skydd för att säkerställa att handel inte kan stoppas av ett externt inflytande. Kundkonton förstärks också genom användning av 2FA, PGP-kryptering och en mängd avancerade verifieringsverktyg utformade för att övervaka förändringar i kontoaktivitet.
 • Kundsupport – Användarna betjänas för närvarande av ett supportteam som är tillgängligt via e-post dygnet runt. Teamet syftar till att svara på frågor inom 12 timmar, men svaren kan ta mycket längre tid. Utöver detta finns det en kunskapsbas avsnitt som täcker de mest pressande frågorna tillsammans med andra frågor och svarssidor som finns på webbplatsen.
 • Handelsalternativ En mängd handelsalternativ finns tillgängliga på plattformen inklusive marginalhandel eftersom Bitfinex tillåter sina användare att handla med en hävstång på upp till 3,3 gånger genom att använda deras peer-to-peer marginalfinansieringsfacilitet. Utöver detta har handlare tillgång till ett antal olika ordertyper som limit-, marknads- och stoporder. Medan efterföljande stopp, fyll eller döda finns också isberg, OCO och post-only-beställningar.
 • Hög likviditet – Bitfinex fortsätter att rankas på toppen av BTC / USD-handelsmarknaderna och står för närvarande för cirka 6% av alla dagliga affärer med 24-timmars handelsvolymer värda cirka 600 miljoner dollar. Kombinerad handelsaktivitet på plattformen uppgår till cirka 2 miljarder dollar per dag och denna höga likviditetsnivå hjälper sina användare att handla med förtroende för prisstabiliteten på mynt på plattformen.

Valutor som stöds

Cirka 72 marknadspar kopplade till de fyra basvalutorna USD, EUR, BTC och ETH finns för närvarande tillgängliga på webbplatsen.

Förutom att tillåta fiat-köp av de två stora kryptovalutorna finns det också ett antal andra valutor som kan handlas och dessa inkluderar Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Dash (DASH), Ripple ( XRP), Monero (XMR), EOS (EOS), OmiseGO (OMG), NEO (NEO), Zcash (ZEC) och 0x (ZRX).

USDT Tether finns också på plattformen, medan Bitfinex är ett av få börser som tillåter sina användare att köpa IOTA (MIOTA).

Bitfinex-teamet letar ständigt efter att öka antalet tillgängliga mynt på webbplatsen och nya tillägg kommer ofta till plattformen.

Som ett resultat, en Översikt av varje mynt som finns på börsen är lätt tillgängligt och det är en bra idé att regelbundet kolla in webbplatsen för att se vad som har lagts till.

Registrering och inloggning för Bitfinex

Innan du skapar ett konto vill teamet bakom Bitfinex påminna nya användare om att deras tjänst riktar sig till mer professionella handlare och kommer med vissa specifikationer.

Som ett resultat är det nödvändigt att läsa popup-rutan som visas och godkänna villkoren. Dessa inkluderar för närvarande ett tillfälligt minimikonto på 10 000 USD och nya konton kan inte handla eller utföra någon plattformsfunktion förrän de når detta belopp.

För att få tillgång till fiat-insättningar och uttag måste användare också gå med på att genomgå en verifieringsprocess som kan ta upp till 6-8 veckor att slutföra.

När du har markerat alla nödvändiga rutor kan du gå vidare till att skapa ett konto.

Skapa ditt konto

Du kan öppna ett konto genom att följa registreringsprocessen och ange ditt användarnamn, e-postadress och lösenord. Det är också nödvändigt att ange din tidszon och en unik captcha-text.

Göra en insättning

När detta är klart kan du börja finansiera ditt konto genom att först hitta knappen “Insättning” i det övre högra hörnet.

Genom att klicka på den här knappen kommer du till insättningssidan och här kan du välja Us Dollar, Tether eller från en lista över kryptovalutor för att sätta in.

Att göra en handel

När ditt konto har finansierats är det möjligt att klicka på knappen “Trading” och välja den parning som du föredrar.

Härifrån kan du bestämma kvantitet, pris och typ av order som du vill utföra.

Bitfinex säkerhet

Som ett av de äldre börserna i drift idag har Bitfinex upplevt ett antal hack med det första stora hacket som ägde rum i maj 2015.

Vid detta tillfälle kunde en hackare skaffa 1500 Bitcoin från en het plånbok som styrdes av börsen, de förlorade medlen återbetalades snabbt av börsen. En senare attack visade sig dock vara mer problematisk eftersom en hackare kunde kringgå säkerheten på plattformen och få tillgång till 119 756 Bitcoin, som var värda cirka 72 miljoner dollar då.

Hackaren kunde utnyttja en sårbarhet i multi-signatur-systemet Bitfinex anställd tillsammans med Bitcoin-plånboksleverantören Bitgo och som svar på stölden valde börsen att utfärda BFX-tokens som skulle lösas in av sina kunder vid ett senare datum.

Varje BFX-token var värt $ 1 och delades ut med samma belopp för varje investerare. Sedan utgivningen av tokens har Bitfinex köpt dem alla tillbaka och slutfört sina inköp i April 2017.

Som ett resultat av dessa hackar har Bitfinex ökat sin säkerhet och för närvarande lagras 99,5% av klientmedlen offline i ett kylförvaringssystem som använder en multisignaturfunktion som är geografiskt fördelad över flera säkra platser.

Klientkonton skyddas med 2FA och U2F, förutom PGP-e-postkryptering. Konton övervakas och förstärks också med hjälp av ett antal avancerade verifieringsverktyg som täcker kontoaktivitet. Dessa inkluderar:

 • Analysen av sparade inloggningsdata för att utrota ovanlig aktivitet.
 • Användningen av ett intelligent system som upptäcker IP-adressändringar och förhindrar kapning av sessioner.
 • E-postaviseringar som rapporterar inloggningar och inkluderar en länk för att omedelbart frysa ditt konto om du misstänker skadlig aktivitet.
 • Begränsa åtkomst till ditt konto baserat på IP-adress.

Bitfinex väljer också att noga övervaka uttag för att hjälpa till att avvärja attacker. plattformens säkerhetssystem övervakar för närvarande uttag via IP-adress och andra beteendemönster som utlöser manuell inspektion av uttag som verkar vara ovanliga.

Kunder kan också vitlista en adress för att säkerställa att uttag endast kan skickas till den specifika platsen. Bitfinex hävdar också att det använder ett uttagsbekräftelsesteg som är immun mot skadlig webbläsareprogram.

Tether-kryptovaluta

Bitfinex använder Tether (USDT) stablecoin och verifierade användare på webbplatsen har finansieringsalternativet “Tether”, förutom “Crypto-Currency” och “Wire Transfer” på insättnings- och uttagssidorna.

Tether är en kryptovalutatillgång utfärdad på Bitcoin blockchain och varje USDT-enhet backas upp av en amerikansk dollar som finns i reserverna för Tether Limited.

Tether-tokens kan deponeras och bytas mot andra tokens på Bitfinex och alla andra börser som stöder Tether. Pengar som innehas i Tether kan också överföras och sparas i valfri Bitcoin-plånbok där du styr den privata nyckeln.

Viktigast är att USDT är länkat eller “bunden” till priset på den amerikanska dollarn och fungerar som en stabil digital valuta som gör det möjligt för handlare att hoppa till en mer stabil kryptovaluta under tider med extrem volatilitet..

Tether-webbplatsMedan Tether har visat sig vara fördelaktigt för handlare överallt sedan introduktionen, börjar stablecoin också att locka en ökande uppmärksamhet.

Varje Tether stöds antagligen 1-till-1 av en amerikansk dollar och det finns för närvarande cirka USD 1,65 miljarder USDT i omlopp. Tvivel om giltigheten av denna stora mängd har fått människor att granska förhållandet mellan Bitfinex och Tether eftersom de delar vissa nyckelpersoner.

Bitfinex anställer Phil Potter som chefsstrategichef och han fungerar också som direktör på Tether, medan Giancarlo Devasini är anställd som direktör i båda företagen. Bitfinex har lovat att genomgå en extern granskning för att bevisa att dess konton är helt i ordning och för att rensa kontroversen men detta har ännu inte skett.

Bitfinex-avgifter

Avgifter på Bitfinex beskrivs av deras avbetalningsplan och bestäms av handelsvolymen under de senaste 30 dagarna samt tillverkar- eller tagarstatus.

 • Tillverkarens avgifter betalas när du lägger till likviditet i orderboken genom att placera en gränsorder under tickerpriset vid köp och över tickerpriset för försäljning.
 • Avgiftsavgifter betalas när kunder gör det motsatta och tar bort likviditet från orderboken genom att fylla i en order som redan finns i orderboken.
 • Tillverkarens avgifter varierar från 0,1% till 0,0% medan tagaravgiften varierar från 0,2% till 0,1%.
 • De högre räntorna täcker handelsvolymer på upp till $ 500 000 per månad, medan kunderna måste samla transaktioner värda mer än $ 30 miljoner per månad för att kvalificera sig till de lägsta avgiftsräntorna.

Alla insättningar i kryptovaluta är gratis, men uttag är inte och det finns en mängd olika avgifter beroende på vilken kryptovaluta du vill ta ut. Insättningar via banköverföring debiteras en avgift på 0,1%.

Handelsalternativ

Handelsplattformen passar både mellanliggande och avancerade användare och erbjuder en mängd olika handelsalternativ. Förutom handel med hävstångsmarginal erbjuder Bitfinex även följande typer av order:

 • Marknadsföra
 • Begränsa
 • Sluta
 • Bakstopp
 • Fyll eller döda
 • En annullerar annan (OCO)
 • Endast begränsad beställning
 • Dold ordning

Eftersom börsen lockar en stor mängd affärer och har en hög likviditetsnivå, löses bud / beställning och orderräkning i realtid, vilket ger medlemmarna större flexibilitet när det gäller att välja den bästa tiden att göra en order.

Slutsats

Bitfinex är ett av de mest etablerade börserna i drift idag och tillhandahåller en tjänst skräddarsydd för erfarna handlare och institutionella investerare.

Som ett resultat av detta har börsen hög USD-likviditet, samtidigt som den erbjuder omfattande order och handelsoptioner, och är den största BTC-börsen efter omsatta volymer.

Bitfinex har emellertid uppmuntrat kontrovers vid ett flertal tillfällen och är inte ett särskilt öppet företag, efter att ha lärt sig sin historia kan vissa potentiella användare bli avskräckta av säkerhetsproblem som de kan ha trots att börsen betalade tillbaka alla förluster från dess 2016 hack.

Med detta i åtanke rekommenderar vi att alla som använder Bitfinex att bara hålla en liten balans på börsen när som helst, se till att ta ut dina valutor till din egen plånbok och se till att använda alla säkerhetsfunktioner tillgängliga för dig på webbplatsen.

Sammantaget skulle vi inte rekommendera Bitfinex till nybörjare men mellanhand till avancerade handlare kommer att vara bra att använda det.

Besök Bitfinex

Bitfinex

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-bitfinex-komplett-recension.gif”

alt = “Bitfinex Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.6

Enkel användning

8,0 / 10

Rykte

7.0 / 10

Avgifter

9,0 / 10

Kundsupport

7.0 / 10

Betalningsmetoder

7.0 / 10

Fördelar

 • Låga avgifter
 • Högvolymutbyte
 • Massor av handelsalternativ
 • Bra handelsgränssnitt
 • Bra för avancerade handlare

Nackdelar

 • Bekymmer för öppenhet
 • Tidigare hackingar

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Bitfinex","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uppladdningar \ / 2018 \ / 01 \ /bitfinex-review.gif","beskrivning":"Bitfinex \ rankar konsekvent bland de bästa börserna när det gäller dagliga handelsvolymer och är en av de mest kända kryptovalutahandelsplattformarna som är i drift idag. Börsen vänder sig till mer mellanliggande och avancerade handlare samt institutioner och erbjuder ett brett urval av mynt, handelsparning och handelsalternativ. Bitfinex syftar till att vara…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"7.60"},"namn":"Bitfinex","reviewBody":"Bitfinex rankas konsekvent bland de bästa börserna när det gäller dagliga handelsvolymer och är en av de mest kända kryptovalutahandelsplattformarna som är i drift idag. \ R \ n \ r \ nBörsen riktar sig till mer mellanliggande och avancerade handlare samt institutioner och erbjuder ett brett urval av mynt, handelsparning och handelsalternativ. Bitfinex syftar till att vara den främsta destinationen för erfarna kryptovalutahandlare över hela världen. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBesök Bitfinex \ r \ nBitfinex är en Hong Kong-baserad handelsplattform som grundades 2012 av \ u00a0Raphael Nicolle. Börsen ägs och drivs både av iFinex, Inc. och har lyckats arbeta sig till toppen av sjökorten när det gäller handelsvolymer och användaraktivitet på plattformen. \ R \ n \ r \ nBitfinex är en av \ Den största handelsplattformen för kryptovaluta och är i allmänhet populär bland handlare över hela världen, men teamet bakom börsen beslutade nyligen att sluta tillhandahålla sina tjänster till amerikanska kunder och fokusera på sina användare i andra delar av världen. \ r \ n \ r \ nBörsen hanterar för närvarande cirka $ 2B-handel per dag och registrerar 24-timmars handelsvolymer värda cirka $ 600m för sin BTC \ / USD-parning, och detta representerar cirka 6,27% av den totala marknaden. \ r \ n \ r \ nDessa höga handelsvolymer är ett resultat av att teamet bakom börsen fokuserar på att erbjuda en hög servicenivå för handlare genom att använda ett stort myntval, låga avgifter och ett omfattande gränssnitt. \ r \ n \ r \ nBörsen också tillåter fiat-insättningar och rymmer en mängd olika kryptokurser s med cirka 72 marknadspar aktiva på plattformen. \ r \ n \ r \ nBitfinex lockar också institutionella investerare och driver en OTC-skrivbord för högt värde över diskhandeln. Trots sin framgång har Bitfinex också väckt en hel del kontroverser som ett resultat av att ha drabbats av ett antal hack och varit nära kopplade till Tether-stablecoin. \ R \ nBitfinex nyckelfunktioner \ r \ n \ r \ n \ tFunktionalitet \ u2013 Bitfinex har ett robust, omfattande och mycket anpassningsbart plattformsgränssnitt som är både modernt och väldesignat men i allmänhet lämpligt för mer erfarna användare. Huvudinstrumentpanelen \ u00a0 presenterar användare med ett nummer eller flikar och olika alternativ medan ett urval av avancerade kartverktyg också görs tillgängliga. Plattformen innehåller också Trading View-diagram och tillhandahåller en mobilapp som är tillgänglig för både Android- och iOS-användare. \ R \ n \ tSecurity \ u2013 På grund av sin tidigare erfarenhet av hackar prioriterar Bitfinex säkerhet och använder många av säkerheten tekniker som används av dagens ledande börser. De allra flesta medel placeras i kylförråd med ungefär endast 0,5% av kryptotillgångarna som är tillgängliga i heta plånböcker. Webbplatsen använder också databaskryptering och duplicering utöver DDoS-skydd för att säkerställa att handel inte kan stoppas av ett externt inflytande. Kundkonton förstärks också genom användning av 2FA, PGP-kryptering och en mängd avancerade verifieringsverktyg som är utformade för att övervaka förändringar i kontoaktivitet. \ R \ n \ tKundsupport \ u2013 Användare betjänas för närvarande av ett supportteam som är tillgängligt via e-post 24 \ / 7. Teamet syftar till att svara på frågor inom 12 timmar, men svaren kan ta mycket längre tid. Utöver detta finns det ett kunskapsbasavsnitt som täcker de mest pressande frågorna vid sidan av andra frågor och svarssidor som finns på webbplatsen. \ R \ n \ tHandelsalternativ \ u2013 En mängd handelsalternativ finns tillgängliga på plattformen inklusive marginal handel som Bitfinex tillåter sina användare att handla med en hävstång på upp till 3,3 gånger genom att använda deras peer-to-peer-marginalfinansieringsfacilitet. Utöver detta har handlare tillgång till ett antal olika ordertyper som limit-, marknads- och stoporder. Medan efterföljande stopp, fyll eller död är isberg, OCO och post-only-order också tillgängliga. \ R \ n \ tHög likviditet \ u2013 Bitfinex fortsätter att rankas högst upp på BTC \ / USD-handelsmarknaderna och står för närvarande för cirka 6 % av alla dagliga affärer med 24-timmars handelsvolymer värda cirka 600 miljoner dollar. Kombinerad handelsaktivitet på plattformen uppgår till cirka 2 miljarder dollar per dag och den här höga likviditetsnivån hjälper sina användare att handla med förtroende för prisstabiliteten på mynt på plattformen. \ R \ n \ r \ n \ r \ nStödda valutor \ r \ nCirka 72 \ u00a0marknadspar länkade till de fyra basvalutorna USD, EUR, BTC och ETH finns för närvarande på webbplatsen. \ r \ n \ r \ n Förutom att tillåta fiat-köp av de två stora kryptovalutorna , ett antal andra valutor finns också tillgängliga för handel och dessa inkluderar Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Dash (DASH), Ripple (XRP), Monero (XMR), EOS (EOS ), OmiseGO (OMG), NEO (NEO), Zcash (ZEC) och 0x (ZRX). \ R \ n \ r \ nUSDT Tether finns också på plattformen, medan Bitfinex är ett av få växlar som tillåter deras användare att köpa IOTA \ u00a0 (MIOTA). \ r \ n \ r \ n Bitfinex-teamet vill ständigt öka antalet tillgängliga mynt på webbplatsen och nya tillägg gör ofta sin väg o n till plattformen. \ r \ n \ r \ n Som ett resultat är en översikt \ u00a0 av varje mynt som finns tillgängligt på börsen lätt tillgängligt och det är en bra idé att regelbundet kontrollera webbplatsen för att se vad som har lagts till. \ r \ nBitfinex-registrering och inloggning \ r \ n \ r \ n Innan du skapar ett konto vill teamet bakom Bitfinex påminna nya användare om att deras tjänst riktar sig till mer professionella handlare och kommer med vissa specifikationer. \ r \ n \ r \ n Som ett resultat är det nödvändigt att läsa popup-rutan som visas och godkänna villkoren. Dessa inkluderar för närvarande ett tillfälligt minimikonto på 10 000 USD och nya konton kan inte handla eller utföra någon plattformsfunktion förrän de når detta belopp. \ R \ n \ r \ nOch för att få tillgång till fiat-insättningar och uttag, användare måste gå med på att genomföra en verifieringsprocess som kan ta upp till 6-8 veckor att slutföra. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNär du har markerat alla nödvändiga rutor kan du gå vidare till att skapa en konto. \ r \ nSkapa ditt konto \ r \ nDu kan öppna ett konto genom att följa registreringsprocessen och ange ditt användarnamn, e-postadress och lösenord. Det är också nödvändigt att ange din tidszon och en unik captcha-text. \ R \ n \ r \ n \ r \ nGör en insättning \ r \ nNär detta är gjort kan du börja finansiera ditt konto genom att först hitta \ u201cDeposit \ u201d-knappen i det övre högra hörnet. \ r \ n \ r \ n Genom att klicka på den här knappen kommer du till insättningssidan och här kan du välja Us Dollar, Tether eller från en lista över kryptovalutor för att sätta in. \ r \ n \ r \ n \ r \ nGör en handel \ r \ nNär ditt konto har finansierats är det möjligt att klicka på knappen \ u2018Strading \ u2019 och välja den parning du föredrar. \ r \ n \ r \ nHärifrån kan du bestämma kvantitet, pris och typ av beställning som du vill utföra. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitfinex Security \ r \ n Som ett av de äldre börserna som är i drift idag har Bitfinex upplevt en antal hack med det första stora hacket som ägde rum i maj 2015. \ r \ n \ r \ n Vid detta tillfälle kunde en hackare få 1500 Bitcoin från en het plånbok som styrdes av börsen, de förlorade medlen återbetalades snabbt b y utbytet. En senare attack visade sig dock vara mer problematisk eftersom en hackare kunde kringgå säkerheten på plattformen och få tillgång till 119 756 \ u00a0Bitcoin, som var värda ungefär $ 72 miljoner vid den tiden. \ R \ n \ r \ nHackern var kunna utnyttja en sårbarhet i multi-signatur-systemet Bitfinex anställd tillsammans med Bitcoin-plånboksleverantören Bitgo och som svar på stölden valde börsen att utfärda BFX-tokens som skulle lösas in av sina kunder vid ett senare tillfälle. \ r \ n \ r \ n Varje BFX-token var värt $ 1 och tilldelades med samma belopp förlorat av varje investerare. Sedan utgivningen av tokens har Bitfinex köpt dem alla tillbaka och slutfört sina inköp i april 2017. \ r \ n \ r \ n Som ett resultat av dessa hack har Bitfinex ökat sin säkerhet och för närvarande lagras 99,5% av klientmedlen offline i ett fryslagringssystem som använder en multisignaturfunktion som är geografiskt fördelad över flera säkra platser. \ r \ n \ r \ nKlientkonton skyddas med 2FA och U2F, förutom PGP-e-postkryptering. Konton övervakas och förstärks också med hjälp av ett antal avancerade verifieringsverktyg som täcker kontoaktivitet. Dessa inkluderar: \ r \ n \ r \ n \ tAnalys av sparade inloggningsdata för att utrota ovanlig aktivitet. \ R \ n \ tAnvändningen av ett intelligent system som upptäcker IP-adressändringar och förhindrar kapning av sessioner. \ R \ n \ tMeddelanden som rapporterar inloggningar och inkluderar en länk för att frysa ditt konto direkt om du misstänker skadlig aktivitet. \ r \ n \ tBegränsning av åtkomst till ditt konto baserat på IP-adress. \ r \ n \ r \ nBitfinex väljer också att noga övervaka uttag i för att hjälpa till att avvärja attacker; plattformens säkerhetssystem övervakar för närvarande uttag via IP-adress och andra beteendemönster som utlöser manuell inspektion av uttag som verkar vara ovanliga. \ r \ n \ r \ nKunder kan också vitlista en adress för att säkerställa att uttag endast kan skickas till just den platsen. Bitfinex hävdar också att det använder ett bekräftelsesteg för uttag som är immunt mot skadlig webbläsareprogram. \ R \ nTether Cryptocurrency \ r \ nBitfinex använder Tether (USDT) stablecoin och verifierade användare på webbplatsen har finansieringsalternativet \ u201cTether \ u201d, förutom \ u201cCrypto-valutor \ u201d och \ u201cWire Transfer \ u201d på insättnings- och uttagssidorna. \ r \ n \ r \ nTether är en kryptovalutatillgång utfärdad i Bitcoin-blockchain och varje USDT-enhet backas upp av en amerikansk dollar som innehas i reserverna för Tether Limited. \ r \ n \ r \ nTether-token kan deponeras och handlas för andra tokens på Bitfinex och alla andra börser som stöder Tether. Fonder som hålls i Tether kan också överföras och innehas i valfri Bitcoin-plånbok där du styr den privata nyckeln. \ R \ n \ r \ nViktigast av allt är att USDT är länkad eller \ u201cethered \ u201d till priset på den amerikanska dollarn och fungerar som en stabil digital valuta som gör det möjligt för handlare att hoppa till en mer stabil kryptovaluta under tider med extrem volatilitet. \ r \ n \ r \ nMedan Tether har visat sig vara fördelaktigt för handlare överallt sedan introduktionen, börjar stablecoin också att locka till sig ett ökande belopp av uppmärksamhet. \ r \ n \ r \ nVarje Tether stöds förment 1-till-1 av en amerikansk dollar och det finns för närvarande cirka 1,65 miljarder USD i USDT i omlopp. Tvivel om giltigheten av denna stora summa har fått människor att granska förhållandet mellan Bitfinex och Tether när de delar vissa viktiga anställda. \ R \ n \ r \ nBitfinex anställer Phil Potter som dess strategichef och han fungerar också som direktör på Tether, medan Giancarlo Devasini är anställd som styrelseledamot i båda företagen. Bitfinex har lovat att genomgå en extern granskning för att bevisa att dess konton är helt i ordning och för att rensa kontroversen men detta har ännu inte ägt rum. \ R \ nBitfinex-avgifter \ r \ nAvgifter på Bitfinex beskrivs av deras avgiftsschema och bestäms av handelsvolymen under de senaste 30 dagarna samt tillverkarens eller mottagarens status. \ r \ n \ r \ n \ tMaker \ u00a0avgifter betalas när du lägger till likviditet i orderboken genom att placera en gränsorder under tickerpriset när köp och ovanför tickerpriset för försäljning. \ r \ n \ tTakaravgifter betalas när kunder gör det motsatta och tar bort likviditet från orderboken genom att fylla i en beställning som redan finns i orderboken. \ r \ n \ tMakaravgifter varierar från 0,1% till 0,0% medan tagaravgifterna sträcker sig från 0,2% till 0,1%. \ r \ n \ tDe högre räntorna täcker handelsvolymer på upp till 500 000 $ månad medan kunder kommer att behöva samla affärer värda mer än $ 30ma månad i för att kvalificera sig till de lägsta avgiftssatserna. \ r \ n \ r \ nAlla kryptovalutainbetalningar är gratis, dock återtagna wals är inte och det finns en mängd olika avgifter beroende på vilken kryptovaluta du vill ta ut. Insättningar som görs via \ u00a0 banköverföring debiteras en avgift på 0,1%. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHandelsalternativ \ r \ nHandelsplattformen passar både mellanliggande och avancerade användare och erbjuder en mängd olika handelsalternativ. Förutom handel med hävstångsmarginal erbjuder Bitfinex även följande typer av order: \ r \ n \ r \ n \ tMarknad \ r \ n \ tLimit \ r \ n \ tStopp \ r \ n \ tTrailing stop \ r \ n \ tFyll eller döda \ r \ n \ tDet avbryter annat (OCO) \ r \ n \ tBeställningsgränsorder \ r \ n \ tSkyddad ordning \ r \ n \ r \ nEfter att börsen lockar en stor volym av affärer och har en hög likviditetsnivå, bud \ / ask och orderräkning löses i realtid, vilket ger medlemmarna mer flexibilitet när det gäller att välja bästa tiden att göra en beställning. \ r \ n \ r \ n \ r \ nSlutsats \ r \ nBitfinex är ett av de mest etablerade börserna i drift idag och erbjuder en tjänst skräddarsydd för erfarna handlare och institutionella investerare. \ r \ n \ r \ n Som ett resultat av detta har börsen hög USD-likviditet, samtidigt som den erbjuder omfattande order och handelsalternativ , och är den största BTC-börsen efter omsatta volymer. \ r \ n \ r \ nBitfinex har emellertid uppmuntrat kontrovers vid ett flertal tillfällen och är inte ett mycket öppet företag, efter att ha lärt sig sin historia är det en potential för oss ers kan bli avskräckta av säkerhetsproblem som de kan ha trots att börsen betalade tillbaka alla förluster från 2016-hacket. \ r \ n \ r \ n Med detta i åtanke rekommenderar vi att alla som använder Bitfinex bara håller en liten balansera på börsen när som helst, se till att ta ut dina valutor till din egen plånbok och se till att du använder alla säkerhetsfunktioner som är tillgängliga för dig på webbplatsen. \ r \ n \ r \ n Sammantaget rekommenderar vi inte Bitfinex att nybörjare men mellanhand till avancerade handlare kommer att vara bra med det. \ r \ nBesök Bitfinex","författare": {"@typ":"Person","namn":"Eugene Kem"},"datum Publicerat":"2020-01-12"},"ytterligare typ":"odefinierad","alternativt namn":"odefinierad","tilldela":"odefinierad","utmärkelser":"odefinierad","varumärke":"odefinierad","kategori":"odefinierad","Färg":"odefinierad","djup":"odefinierad","disambiguatingDescription":"odefinierad","gtin":"odefinierad","gtin12":"odefinierad","gtin13":"odefinierad","gtin14":"odefinierad","gtin8":"odefinierad","höjd":"odefinierad","identifierare":"odefinierad","logotyp":"odefinierad","mainEntityOfPage":"odefinierad","material":"odefinierad","modell":"odefinierad","mpn":"odefinierad","nsn":"odefinierad","Serienummer":"odefinierad","Produktionsdatum":"odefinierad","inköpsdatum":"odefinierad","Utgivningsdatum":"odefinierad","samma som":"odefinierad","sku":"odefinierad","slogan":"odefinierad","url":"odefinierad","vikt":"odefinierad","bredd":"odefinierad"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me