Nybörjarguide för Go Exchange: Komplett granskning

Go Exchange Review

GO.Exchange är ett nytt utbyte av digitala tillgångar som erbjuder några fantastiska handelsfunktioner till sina kunder.

Om du är intresserad av att lära dig vem som kan använda GO.Exchanges plattform, eller vad den gör, är du på rätt plats. GO.Exchange är det senaste dotterbolaget till Omise Holdings, företaget bakom Omise & OmiseGo.

GO.Exchange är ett fullt utrustat kryptovalutautbyte som ger sina användare belöningar för handel. Den har sin egen symbol, kallad GOT. Även om det finns vissa begränsningar för vem som kan använda GO.Exchange, är det tillgängligt för nästan alla som bor på en plats som tillåter kryptohandel och ägande.

Go Exchange Review

Läs vidare när vi tittar närmare på det senaste utbytet för att gå live, vår fullständiga recension av Go.Exchange.

Besök Go Exchange

Vad är GO.Exchange All About?

GO.Exchange lanserade sin handelsplattform tidigare i år och lade bara Litecoin till sin handelsuppställning.

Hittills stöder börsen BTC, USDC, ETH, samt OMG och LTC. GO.Exchange är fast beslutet att följa alla KYC / AML-regler och begränsar kontoåtkomst till personer som lagligen kan använda sin plattform lagligt.

Vem kan använda GO.Exchange?

Den goda nyheten är att de flesta människor runt om i världen kan lagligt handla och äga kryptovaluta. Lagarna i USA om kryptor är fortfarande vaga och många enskilda stater förbjuder sina invånare att använda kryptobörser.

Om du är bosatt i ett av följande amerikanska stater tillåter GO.Exchange dig inte att öppna ett konto:

Alabama, Connecticut, Delaware, Florida, Georgia, Hawaii, Iowa, Indiana, Kentucky, Louisiana, Maine, Mississippi, Minnesota, Missouri, Nebraska, Nevada, New York, New Mexico, North Carolina, Ohio, Oregon, Rhode Island, South Carolina , South Dakota, Utah, Vermont, Washington, Washington DC, West Virginia

I vissa fall kräver staten att alla kryptobörser som accepterar kunder från dess tillstånd är licensierade. Enligt GO.Exchange arbetar man med att säkra licenser som gör det möjligt att acceptera kunder från amerikanska stater som kräver dem.

Håll ett öga på avsnittet “Nyheter” på GO.Exchange-webbplatsen om du befinner dig i en stat i USA som för närvarande inte stöds och vill använda plattformen i framtiden.

Det finns också vissa länder som GO.Exchange tillåter inte medborgare eller invånare att öppna konton. Om du bor på någon av följande platser kan du förmodligen inte öppna ett konto hos GO.Exchange:

Albanien, Afghanistan, Burundi, Kuba, Iran, Irak, Myanmar, Namibia, Nordkorea, Palau, Samoa, Serbien, Sudan, Syrien, Tadzjikistan, Jemen

Om du inte bor i någon av de länder som nämns ovan kan du antagligen öppna ett konto på GO.Exchange och börja handla kryptos. Det enda andra området som nekas tjänst av GO.Exchange är Krim, annars är dess tjänster öppna för alla i världen.

Så här: Öppna ett konto på GO.Exchange

När du har räknat ut om du är berättigad till ett konto på GO.Exchange kan du starta kontoansökan och identitetsverifieringsprocessen.

Att ansöka om ett konto på GO.Exchange är enkelt. Gå bara till kontots registreringssida och skapa ett nytt användarnamn. Du måste också ange en e-postadress för kontot.

Registrering av konto

GO.Exchange kräver att du använder ett unikt lösenord som är 10 tecken långt. Lösenordet måste också innehålla en stor bokstav, en liten bokstav samt ett numeriskt tecken och specialtecken.

Säkra före det osäkra!

När du har skapat ett användarnamn och angett ett e-postkonto är allt du behöver göra att gå till din e-postadress och verifiera adressen. Med den delen av processen ur vägen kan du börja ID-verifieringsdelen av kontoöppningsprocessen.

Få ditt ID verifierat

KYC- och AML-förfaranden blir normen i världen av kryptovaluta. GO.Exchange gör allt för att vara helt överensstämmande med regler som finns för att hjälpa till att införa transparens på kryptomarknaderna.

Du måste ange både regeringsutfärdat ID och adressbevis om du vill verifiera ditt ID med GO.Exchange. ID-verifiering bör göras inom 30 minuter efter att du har skickat in rätt dokument, så att du kan börja handla ASAP.

För att börja, gå till ikonen “Identitetsverifiering” längst upp till höger på din kontosida.

Du kommer att bli ombedd att ange ditt lagliga namn, födelsedatum och bosättningsland. GO.Exchange använder NetVerify för sina verifieringstjänster.

När du har fyllt i formuläret skickas du till NetVerify där du måste skicka ett foto av dig själv och det ID du använder för att bekräfta din identitet.

KYC

När dina bilder har tagits ska du skickas tillbaka till din kontosida, där verifieringsskivan visar att din ID-verifiering pågår. Om du har några problem med ID-verifieringsprocessen kan du kontakta GO.Exchange support, som vi berör nedan.

Enligt GO.Exchange ska din ID-verifiering vara över snabbt. Om det tar mer än 24 timmar kan du bara släppa dem en rad och se vad som händer.

Några av de vanligaste orsakerna till att ID-verifiering misslyckas är problem med platsen (i listan över blockerade platser ovan) eller ett problem med fotokvaliteten på bilderna. Oroa dig inte om det finns en försening i din verifiering, GO.Exchange ser gärna på eventuella problem.

Använda ditt nya GO.Exchange-konto

GO.Exchange är en enda kryptobörs för tillfället, vilket innebär att du måste finansiera ditt konto med kryptos, inte fiat-valuta. Du bör kunna göra en insättning i någon av kryptorna som GO.Exchange stöder.

Det är enkelt att sätta in kryptor på ditt GO.Exchange-konto. Klicka bara på “Funds” högst upp på skärmen och välj sedan “Insättning” för det mynt eller token som du vill skicka till ditt GO.Exchange-konto.

Varje mynt som GO.Exchange stöder har en annan insättningsknapp. När du klickar på krypten du väljer får du en streckkod och adress som du kan använda för insättningen.

Insättningar

Gå bara till var du än lagrar dina kryptor, ange adressen eller använd streckkoden och skicka sedan önskad mängd krypto till ditt GO.Exchange-konto. Det kan ta några minuter innan kontot visar insättningen.

Vad händer om insättningen inte dyker upp?

Det är mycket viktigt att du ser till att du använder den exakta adressen som GO.Exchange förser dig med för kontoudbetalningar. Så länge du använder den exakta adressen du får, bör insättningen vara enkel.

Om din insättning inte har kommit, och du är säker på att rätt adress användes, kan du behöva titta på blockchain och se om överföringen har behandlats.

GO.Exchange är vårdnadshavare för sina kunders medel och krypton måste överföras via blockchain innan du kan handla med den. GO.Exchange har ingen kontroll över hur snabbt blockkedjor fungerar och hur lång tid en transaktion kan ta för att komma fram till slutet.

Om du tror att det har uppstått ett fel i ditt kontosaldo, kontakta GO.Exchange direkt.

Vad händer om jag skickade mina kryptor till den felaktiga adressen?

Som nämnts ovan har GO.Exchange ingen kontroll över blockkedjorna som kryptovaluta spelas in på. Om du av misstag skickade dina tokens till fel adress finns det inget som GO.Exchange kan göra för att hjälpa dig. Var noga med att använda rätt adress och var försiktig med dina kryptos!

Uttag på GO.Exchange

Att göra ett uttag på GO.Exchange är mycket likt att göra en insättning. Gå bara till samma “Fonder” -område i ditt konto och klicka på “Uttag”.

På sidan ‘Uttag’ kommer det att finnas en lista över alla kryptor som GO.Exchange stöder. Välj bara token som du vill ta ut och ange adressen som du vill att dina tokens ska skickas till.

Precis som insättningarna är det absolut nödvändigt att du får rätt adress. Om du skickar dina tokens till en felaktig adress finns det inget som GO.Exchange kan göra för att hjälpa dig.

När du har angett rätt adress för dina tokens och det belopp som du vill ta ut är allt du behöver göra att bekräfta transaktionen och ange din 2FA-kod om du har den aktiverad. I rutan för uttagsinformation visas också avgiften för transaktionen.

Då får du bekräftelse på ditt uttag och du är klar!

Uttaget visas som väntande (och sedan “skickat”) i ditt konto, och du kommer också att få ett e-postmeddelande från GO.Exchange som bekräftar transaktionen. Om du har ytterligare frågor om hur du tar ut tokens från ditt konto hjälper GO.Exchange supportpersonal dig gärna.

Vilka är kontogränserna på GO.Exchange?

GO.Exchange begränsar transaktioner till 100 BTC per konto under en given 24-timmarsperiod.

Handel på GO.Exchange

Handelsskärmen för Go Exchange är väl utformad, ren och enkel att använda. Om du är bekant med andra utbyten kommer du att känna dig som hemma.

Handelsskärm

Ordergränssnittet är väldigt enkelt att använda. Först måste du bestämma om du vill använda en marknadsorder eller en begränsningsorder.

En marknadsorder kommer att köpa eller sälja tokens till rådande marknadspris så länge det finns tillräcklig likviditet för att möta orderstorleken. En begränsningsorder gör att du kan ställa in det pris som du betalar eller får för din beställning, men du kanske inte kan köpa eller sälja alla tokens du vill ha till det pris du anger.

När du har bestämt dig för hur du vill köpa eller sälja dina tokens på GO.Exchange, skriv bara in mängden tokens du vill handla och ställ in priset om du använder en begränsningsorder.

Köpa sälja

Om du väljer att använda en marknadsorder bör genomförandet vara nästan omedelbart. En gränsorder kommer endast att utföras om det pris du anger är möjligt att möta, vilket kan eller inte kan vara fallet vid en given tidpunkt.

Vad är prisutsläpp?

Priset som du ser när du gör en marknadsorder kanske inte är det pris du betalar för att köpa tokens, och detta kallas ”Prisutsläpp”.

Ett tokens pris på kryptomarknaden rör sig hela tiden, så priset du betalar när en order fylls kommer troligen att skilja sig lite från det du såg när du gjorde en marknadsorder.

Prisslipning kan också orsakas av stora order som placeras i en tid då det finns låg marknadslikviditet.

Om du vill se till att du får alla dina tokens till det pris du vill använda, använd begränsningsorder. Det kan ta längre tid att fylla i beställningen, men du kommer aldrig att uppleva prisglidning.

Vad sägs om Market Makers?

Market makers är de handelsenheter som tillhandahåller likviditet till börser och handlare. Generellt sett är market makers andra börser som samlar order och skapar handelsmiljön.

GO.Exchange är angelägen om att se till att marknadsgaranterna inte påverkar volymen på börsen så att den rapporterade volymen är representativ för den faktiska handelsåtgärden..

Öppenhet i kryptovärlden är inte alltid på samma nivå som de etablerade finansmarknaderna och GO.Exchange arbetar för att skapa tillförlitlig information för marknadsaktörer..

GO.Byt avgifter

Avgifterna som GO.Exchange tar ut för alla dess transaktioner är låga.

Det finns inga avgifter för att sätta in dina kryptor med GO.Exchange, även om du kan behöva betala för ”gas” på blockchain, beroende på vilken symbol du sätter in.

Handelsavgifterna som GO.Exchange tar ut är i linje med resten av branschen. Det tar ut en fast avgift på 0,1% för både tillverkare och tagare, oavsett vilket tokenpar som handlas.

Om du vill göra ett uttag från ditt konto på GO.Exchange måste du betala avgifterna som anges nedan.

 • Bitcoin (BTC) -0.0005 BTC
 • Ethereum (ETH) -0,005 ETH
 • OmiseGO (OMG) -0.2 OMG
 • USD-mynt (USDC) -0,65 USDC
 • Litecoin (LTC) -0,001 LTC

GO.Exchange kundsupport

Om du behöver hjälp med ditt GO.Exchange-konto kan du skicka en begäran via dess online support Service Level Agreement (SLA).

För att hitta supportavsnittet på GO.Exchange-plattformen klickar du bara på länken “skicka en begäran” som du hittar på supportsidan.

Kundsupport

Det finns fem brådskande nivåer som du kan tilldela till din supportförfrågan som sträcker sig från ‘Låg’ till ‘Kritisk’. Beroende på vilken vikt du väljer för din tjänsteförfrågan kommer teamet på GO.Exchange att prioritera sin order i sin kö.

Den ungefärliga tiden du måste vänta på hjälp från GO. Utbytesstödpersonalen listas nedan, baserat på vilken brådskande nivå du tilldelar din begäran.

 • Låg – 12 timmar
 • Medium – 6 timmar
 • Hög – 3 timmar
 • Brådskande – 2 timmar
 • Kritisk – 1 timme

I ett försök att göra sin verksamhet så transparent som möjligt publicerar GO.Exchange sitt serviceteams första svarstider varje månad samt antalet serviceförfrågningar som löstes med det första svaret från kundsupport!

GO.Exchange är redo att användas

Marknaden för kryptos värms upp igen. GO.Exchange träffar marknaden vid rätt tidpunkt och kommer förmodligen att kunna locka nya användare med sitt enkla gränssnitt samt de låga avgifterna som tas ut.

GO.Exchange har fortfarande ett begränsat antal stödda tokens, men det kommer sannolikt att lägga till nya med tiden. Åtagandet om öppenhet som GO.Exchange har gjort är också att notera, eftersom många börser har kämpat för att säkerställa kvaliteten på de marknadsdata som de skapar.

GO.Exchange Token (GOT)

Förutom sina enkla handelsverktyg och låga avgifter har GO.Exchange skapat GO.Exchange-token som handlas under symbolen GOT.

GOT-token finns där för att belöna GO.Exchange-användare och kommer att få GO.Exchange-användare baserat på deras handel. Det säljs inte till allmänheten för att samla in pengar till verksamheten och har ett begränsat utbud på 10 miljarder GOT-tokens.

GO.Exchange planerar att använda GOT-token som rösttoken, som kommer att användas för att bestämma vilken token som bränns regelbundet.

Slutsats

GO.Exchange är nytt på den globala kryptovalutamarknaden, men det är värt en titt. Även om det kanske inte passar behoven hos en erfaren näringsidkare som behöver ett djup av tokenpar, kan det lättförståliga gränssnittet passa perfekt för handlare som vill hålla det enkelt.

Eftersom börsen är ny är likviditeten för närvarande låg och de tillgängliga handelsparen är inte en patch på vad du hittar andra mer etablerade börser som Binance etc.

Omise är ett stort och väletablerat företag så du kan inte oroa dig för börsens integritet, som alltid, behåll bara handelsbelopp på börser – se till att hålla din huvudstapel med krypto offline.

Det är dock en lovande start, om Omise kan fånga en betydande del av valutamarknaden återstår att se.

Kryptomarknaderna ser äntligen upp efter ett grovt år 2018 och GO.Exchange kan vara rätt plats att hoppa in på en marknad som har massor av potential.

Besök Go Exchange

Gå utbyte

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-att-gå-byta-komplett-recension.gif”

alt = “Go Exchange Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8

Enkel användning

8,0 / 10

Rykte

9,0 / 10

Avgifter

8,0 / 10

Kundtjänst 9

8,0 / 10

Betalningsmetoder

7.0 / 10

Fördelar

 • Väletablerat företag
 • Tilltalande gränssnitt
 • GOT Exchange Token
 • OMG-handelspar
 • Rimliga avgifter

Nackdelar

 • Inte lika många valutor som konkurrenter
 • Nyligen lanserat utbyte
 • Inget fiat-stöd

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Gå utbyte","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 06 \ /go-exchange-review.gif","beskrivning":"GO.Exchange är en ny digital tillgångsbörs som erbjuder några fantastiska handelsfunktioner till sina kunder. Om du är intresserad av att lära dig vem som kan använda GO.Exchanges plattform, eller vad den gör, är du på rätt plats. GO.Exchange är det senaste dotterbolaget till Omise Holdings, företaget bakom Omise & OmiseGo. GO.Exchange är en helt…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Nicholas Say"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.00"},"namn":"Gå utbyte","reviewBody":"GO.Exchange är ett nytt digitalt tillgångsbyte som erbjuder några fantastiska handelsfunktioner till sina kunder. \ R \ n \ r \ nOm du är intresserad av att lära dig vem som kan använda GO.Exchanges plattform, eller vad den gör, har du rätt plats. GO.Exchange är det senaste dotterbolaget till Omise Holdings, företaget bakom Omise & OmiseGo. \ R \ n \ r \ nGO.Exchange är ett fullt utrustat kryptovalutautbyte som ger sina användare belöningar för handel. Den har sin egen symbol, kallad GOT. Även om det finns vissa begränsningar för vem som kan använda GO.Exchange, är det tillgängligt för nästan alla som bor på en plats som tillåter kryptohandel och ägande. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLäs vidare som vi tittar närmare på den senaste börsen för att gå live, vår fullständiga recension av Go.Exchange. \ r \ nBesök Go Exchange \ r \ n \ r \ nVad är GO.Exchange All About? \ r \ nGO.Exchange lanserade sin handelsplattform tidigare i år och just lagt Litecoin till sin handelsuppställning. \ r \ n \ r \ n Hittills stöder börsen BTC, USDC, ETH, samt OMG och LTC. GO.Exchange har åtagit sig att helt följa alla KYC \ / AML-regler och begränsar kontoåtkomst till personer som lagligen kan använda sin plattform lagligt. \ R \ nVem kan använda GO.Exchange?\r\nDet goda nyheter är att de flesta människor runt om i världen kan lagligt handla och äga kryptovaluta. Lagarna i USA om kryptor är fortfarande vaga och många enskilda stater förbjuder sina invånare att använda kryptobörser. \ R \ n \ r \ nOm du är bosatt i en av följande amerikanska stater kommer GO.Exchange inte att tillåta dig för att öppna ett konto: \ r \ n \ r \ nAlabama, Connecticut, Delaware, Florida, Georgia, Hawaii, Iowa, Indiana, Kentucky, Louisiana, Maine, Mississippi, Minnesota, Missouri, Nebraska, Nevada, New York, New Mexico, North Carolina, Ohio, Oregon, Rhode Island, South Carolina, South Dakota, Utah, Vermont, Washington, Washington DC, West Virginia \ r \ n \ r \ nI vissa fall kräver staten att alla kryptobörser som accepterar kunder från sina tillstånd licensieras. Enligt GO.Exchange arbetar man med att säkra licenser som gör det möjligt för den att acceptera klienter från amerikanska stater som kräver dem. \ R \ n \ r \ n Håll ett öga på avsnittet “Nyheter” på GO.Exchange-webbplatsen om du är i en stat i USA som för närvarande inte stöds och vill använda plattformen i framtiden. \ r \ n \ r \ nDet finns också vissa länder som GO.Exchange tillåter inte medborgare eller invånare att öppna konton. Om du bor på någon av följande platser kan du förmodligen inte öppna ett konto hos GO. Utbyte :\r\n\r\nAlbanien, Afghanistan, Burundi, Kuba, Iran, Irak, Myanmar, Namibia, Nordkorea, Palau , Samoa, Serbien, Sudan, Syrien, Tadzjikistan, Jemen \ r \ n \ r \ n Om du inte bor i någon av de länder som nämns ovan kan du antagligen öppna ett konto på GO.Exchange och börja handla kryptos. Det enda andra området som nekas tjänst av GO.Exchange är Krim, annars är dess tjänster öppna för alla i världen. \ R \ nHur man gör: Öppna ett konto på GO.Exchange \ r \ nNär du räknar ut om du är berättigad till ett konto på GO.Exchange kan du starta kontoansökan och identitetsverifieringsprocessen. \ r \ n \ r \ n Att ansöka om ett konto på GO.Exchange är enkelt. Gå bara till kontots registreringssida och skapa ett nytt användarnamn. Du måste också ange en e-postadress för kontot. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nGO.Exchange kräver att du använder ett unikt lösenord som är 10 tecken långt. Lösenordet måste också innehålla en stor bokstav, en liten bokstav samt ett numeriskt tecken och specialtecken. \ R \ n \ r \ nBättre säkert än ledsen! \ R \ n \ r \ nNär du skapat ett användarnamn och angett ett e-postkonto, allt du behöver göra är att gå till din e-post och verifiera adressen. Med den delen av processen ur vägen kan du börja ID-verifieringsdelen av kontoöppningsprocessen. \ R \ nFå ditt ID verifierat \ r \ nKYC- och AML-procedurer blir normen i kryptovalutans värld. GO.Exchange gör allt för att vara helt överensstämmande med regler som finns för att hjälpa till att införa transparens på kryptomarknaderna. \ R \ n \ r \ nDu måste tillhandahålla både regeringsutfärdad ID och adressbevis om du vill verifiera ditt ID med GO.Exchange. ID-verifiering ska göras inom 30 minuter efter att du har skickat in korrekta dokument, så att du kan börja handla ASAP. \ R \ n \ r \ nBörja med att gå till ikonen “Identitetsverifiering” högst upp till höger på din kontosida . \ r \ n \ r \ nDu kommer att bli ombedd att ange ditt lagliga namn, födelsedatum och bosättningsland. GO.Exchange använder NetVerify för sina verifieringstjänster. \ R \ n \ r \ nNär du har fyllt i formuläret skickas du till NetVerify där du måste skicka ett foto av dig själv och det ID du använder för att bekräfta ditt identitet. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNär dina foton har tagits ska du skickas tillbaka till din kontosida, där verifieringsgulden visar att din ID-verifiering pågår. Om du har några problem med ID-verifieringsprocessen kan du kontakta GO.Exchanges support, som vi berör nedan. \ R \ n \ r \ n Enligt GO.Exchange ska din ID-verifiering vara över snabbt. Om det tar mer än 24 timmar kan du bara släppa dem en rad och se vad som händer. \ R \ n \ r \ nNågra av de vanligaste orsakerna till att ID-verifiering misslyckas är problem med platsen (i listan över blockerade platser ovan) eller problem med bildkvaliteten på bilderna. Oroa dig inte om det finns en försening i din verifiering, GO.Exchange ser gärna på eventuella problem. \ R \ nAnvända ditt nya GO.Exchange-konto \ r \ nGO.Exchange är en kryptobörs för tillfället , vilket innebär att du måste finansiera ditt konto med kryptos, inte fiat-valuta. Du bör kunna göra en insättning i någon av kryptorna som GO.Exchange stöder. \ R \ n \ r \ nDet är enkelt att sätta in kryptor i ditt GO.Exchange-konto. Klicka bara på “Funds” högst upp på skärmen och välj sedan “Insättning” för det mynt eller token som du vill skicka till ditt GO.Exchange-konto. \ R \ n \ r \ nVarje mynt som GO.Exchange stöder kommer att ha en annan insättningsknapp. När du har klickat på krypten du väljer får du en streckkod och adress som du kan använda för insättningen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDå går du bara till var du än lagrar dina kryptor, ange adressen eller använd streckkoden och skicka sedan önskad mängd krypto till ditt GO.Exchange-konto. Det kan ta några minuter för kontot att visa insättningen. \ R \ nTänk om insättningen inte dyker upp? \ R \ nDet är mycket viktigt att se till att du använder den exakta adressen som GO.Exchange förser dig med för kontoinsättningar. Så länge du använder den exakta adressen du får, bör insättningen vara enkel. \ R \ n \ r \ nOm din insättning inte har kommit och du är säker på att rätt adress användes kan du måste titta på blockchain och se om överföringen har behandlats. \ r \ n \ r \ nGO.Exchange är vårdnadshavare för sina kunders medel och krypton måste överföras via blockchain innan du kommer att kunna att handla med det. GO.Exchange har ingen kontroll över hur snabbt blockkedjor fungerar och hur lång tid en transaktion kan ta för att komma fram till deras slut. \ R \ n \ r \ nOm du tror att det har uppstått ett fel i ditt kontosaldo, kontakta GO.Exchange direkt. \ R \ nTänk om jag skickade mina kryptor till fel adress? \ R \ n Som anges ovan har GO.Exchange ingen kontroll över blockkedjorna som kryptovaluta spelas in på. Om du av misstag skickade dina tokens till fel adress finns det inget som GO.Exchange kan göra för att hjälpa dig. Var noga med att använda rätt adress och var försiktig med dina kryptor! \ R \ nGör ett uttag på GO.Exchange \ r \ nGör ett uttag på GO.Exchange liknar mycket att göra en insättning. Gå bara till samma “Fonder” -område i ditt konto och klicka på “Uttag”. \ R \ n \ r \ n På sidan “Uttag” kommer det att finnas en lista över alla kryptor som GO.Exchange stöder. Välj bara token som du vill ta ut och mata in adressen som du vill att dina tokens ska skickas till. \ R \ n \ r \ n Precis som insättningarna är det absolut nödvändigt att du får sändaradressen rätt. Om du skickar dina tokens till en felaktig adress finns det inget som GO.Exchange kan göra för att hjälpa dig. \ R \ n \ r \ nNär du anger rätt adress för dina tokens och det belopp som du vill ta ut, allt du måste göra är att bekräfta transaktionen och ange din 2FA-kod om du har den aktiverad. I rutan för uttagsinformation visas också avgiften för transaktionen. \ R \ n \ r \ nDå kommer du att få en bekräftelse på ditt uttag och du är klar! \ R \ n \ r \ nUttaget visas som väntande (och sedan “skickat”) i ditt konto och du kommer också att få ett e-postmeddelande från GO.Exchange som bekräftar transaktionen. Om du har ytterligare frågor om hur du tar ut tokens från ditt konto hjälper GO.Exchange supportpersonal dig gärna. \ R \ nVad är kontobegränsningarna på GO.Exchange?\r\nGO.Exchange begränsar transaktionerna till 100 BTC per konto under en given 24-timmarsperiod. \ R \ nHandel på GO.Exchange \ r \ n Go Exchange-handelsskärmen är väl utformad, ren och enkel att använda. Om du känner till andra börser kommer du att känna dig som hemma. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Ordergränssnittet är väldigt enkelt att använda. Först måste du bestämma om du vill använda en marknadsorder eller en begränsningsorder. \ R \ n \ r \ nEn marknadsorder kommer att köpa eller sälja tokens till rådande marknadspris, så länge det finns tillräcklig likviditet för att möta orderstorlek. En begränsningsorder gör att du kan ställa in det pris du betalar eller får för din beställning, men du kanske inte kan köpa eller sälja alla tokens du vill ha till det pris du anger. \ R \ n \ r \ nNär du bestämmer dig om hur du vill köpa eller sälja dina tokens på GO.Exchange, skriv bara in mängden tokens du vill handla och ställ in priset om du använder en begränsningsorder. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOm du väljer att använda en marknadsorder bör utförandet vara nästan omedelbart. En begränsningsorder kommer endast att utföras om det pris du anger är möjligt att uppfylla, vilket kanske eller inte kan vara fallet vid en viss tidpunkt. \ R \ nVad är prisavdrag? \ R \ nPriset du ser när du placerar en marknad beställningen kanske inte är det pris du betalar för att köpa tokens, och det kallas ” Price Slippage ”. \ r \ n \ r \ nEtt tokens pris på kryptomarknaden rör sig hela tiden, så det pris du betalar när en order är fylld kommer förmodligen att vara lite annorlunda än den du såg när du placerade en marknadsorder. \ r \ n \ r \ nPrisavdrag kan också orsakas av stora order som placeras i en tid då det är låg marknadslikviditet. \ r \ n \ r \ n Om du vill se till att du får alla dina tokens för det pris du vill använda, använd begränsningsorder. Det kan ta längre tid att fylla beställningen, men du kommer aldrig att uppleva prisnedgång. \ R \ nHur är det med Market Makers? \ R \ nMarknadstillverkare är de handelsenheter som tillhandahåller likviditet till börser och handlare. Generellt sett är market makers andra börser som samlar order och skapar handelsmiljön. \ R \ n \ r \ nGO.Exchange är angelägen om att se till att market makers inte påverkar volymen på börsen så att den rapporterade volymen är representativ av den faktiska handelsåtgärden. \ r \ n \ r \ n Öppenhet i kryptovärlden är inte alltid på samma nivå som de etablerade finansmarknaderna och GO.Exchange arbetar för att skapa tillförlitlig information för marknadsaktörerna. \ r \ nGO .Börsavgifter \ r \ nAvgifterna som GO.Börsavgifter för alla sina transaktioner är låga. \ R \ n \ r \ nDet finns inga avgifter för att sätta in dina kryptor med GO.Exchange, även om du kanske måste betala för ‘gas ‘på blockchain, beroende på vilken token du sätter in. \ r \ n \ r \ nHandelsavgifterna som GO.Börsavgifter är i linje med resten av branschen. Det tar ut en fast avgift på 0,1% för både tillverkare och tagare, oavsett vilket tokenpar som handlas. \ R \ n \ r \ nOm du vill göra ett uttag från ditt konto på GO.Exchange måste du betala avgifterna som anges nedan. \ r \ n \ r \ n \ tBitcoin (BTC) -0.0005 BTC \ r \ n \ tEthereum (ETH) -0.005 ETH \ r \ n \ tOmiseGO (OMG) -0.2 OMG \ r \ n \ tUSD Coin (USDC) -0.65 USDC \ r \ n \ tLitecoin (LTC) -0.001 LTC \ r \ n \ r \ nGO.Exchange Customer Support \ r \ nOm du behöver lite hjälp med ditt GO.Exchange-konto, kan du kan skicka en begäran via sitt online support Service Level Agreement (SLA). \ r \ n \ r \ nFör att hitta supportavsnittet på GO.Exchange-plattformen, klicka bara på länken “skicka en begäran” som du hittar på dess support sidan. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDet finns fem brådskande nivåer som du kan tilldela din supportförfrågan som sträcker sig från ‘Låg’ till ‘Kritisk’. Beroende på vilken vikt du väljer för din tjänsteförfrågan kommer teamet på GO.Exchange att prioritera sin beställning i sin kö. \ R \ n \ r \ nDen ungefärliga tiden du måste vänta på hjälp från GO.Exchange-supporten personalen listas nedan, baserat på vilken brådskande nivå du tilldelar din begäran. \ r \ n \ r \ n \ tLåga – 12 timmar \ r \ n \ tMedium – 6 timmar \ r \ n \ tHög – 3 timmar \ r \ n \ tUrgent – 2 timmar \ r \ n \ tKritisk – 1 timme \ r \ n \ r \ nI ett försök att göra sin verksamhet så transparent som möjligt publicerar GO.Exchange sitt serviceteams första svarstider varje månad, samt antalet serviceförfrågningar som löstes med det första svaret från kundsupport! \ r \ nGO.Exchange är redo att använda \ r \ n Marknaden för kryptos värms upp igen. GO.Exchange träffar marknaden vid rätt tidpunkt och kommer troligen att kunna locka nya användare med sitt enkla gränssnitt samt de låga avgifterna. \ R \ n \ r \ nGO.Exchange har fortfarande ett begränsat antal av polletter som stöds, men det kommer sannolikt att lägga till nya med tiden. Åtagandet om öppenhet som GO.Exchange har gjort är också att notera, eftersom många börser har kämpat för att säkerställa kvaliteten på de marknadsdata de skapar. \ R \ n GO.Exchange Token (GOT) \ r \ n Förutom dess enkla handelsverktyg och låga avgifter, GO.Exchange har skapat GO.Exchange-token som handlas under symbolen GOT. \ r \ n \ r \ nGOT-token finns för att belöna GO.Exchange-användare och kommer att få GO.Exchange-användare baserat på deras handel. Det kommer inte att säljas till allmänheten för att samla in pengar till verksamheten och har ett begränsat utbud av 10 miljarder GOT-tokens. \ R \ n \ r \ nGO.Exchange planerar att använda GOT-token som rösttoken, som kommer att användas för att bestämma vilken token som bränns regelbundet. \ r \ nSlutsats \ r \ nGO.Exchange är nytt på den globala kryptovalutamarknaden, men det är värt en titt. Även om det kanske inte passar behoven hos en erfaren handlare som behöver ett djup av tokenpar, kan det lättförståliga gränssnittet passa perfekt för handlare som vill hålla det enkelt. \ R \ n \ r \ n Eftersom utbytet är nytt är likviditeten för närvarande låg och de tillgängliga handelsparen är inte en patch på vad du hittar andra mer etablerade börser som Binance etc. \ r \ n \ r \ nOmise är ett stort och väletablerat företag så du kan inte oroa dig för börsens integritet, som alltid, behåll bara handelsbelopp på börser – se till att hålla din huvudstapel med krypto offline. \ r \ n \ r \ nDet är dock en lovande start, om Omise kan fånga en betydande del av börsmarknaden återstår att se. \ r \ n \ r \ nKryptomarknaderna ser äntligen upp efter ett grovt år 2018 och GO.Exchange kan vara rätt plats att hoppa in på en marknad som har massor av potential. \ r \ nBesök Go Exchange","författare": {"@typ":"Person","namn":"Nicholas Say"},"datum Publicerat":"2019-07-03"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me