Introduktion till EtherMium: En ny decentraliserad kryptovalutaväxling

Ethermium

Även om det redan finns många decentraliserade utbyten, EtherMium syftar till att erbjuda fler funktioner än vad som vanligtvis finns på en DEX och skapa en som kan konkurrera i funktioner med centraliserade börser samtidigt som man behåller fördelarna med att vara decentraliserad.

Projektet är i aktiv utveckling och kommer att förbli anonymt och decentraliserat för sina användare, vilket kräver ingen KYC och möjlighet att börja handla på några sekunder.

Ethermium

EtherMium gör sig också redo att lansera sin lösning för optionshandel, samt en lösning som gör det möjligt att skapa och genomföra en ICO på sin DEX-börs. Alla erbjudanden finns i en enda produkt som har ett attraktivt och användarvänligt gränssnitt.

EtherMium har som mål att göra detta till bästa möjliga utbyte. För att uppnå detta har projektet några prioriteringar på plats, inklusive säkerhet, val av tillgångar och nya projekt och ICO. När det gäller säkerhet är EtherMium decentraliserat och har aldrig några kundmedel. Istället förblir fonderna på smarta kontrakt, som fungerar som programmerbara bankkonton i denna situation. På grund av detta är kunderna de enda som kan förvalta sina medel utan att börsägarna kan göra det.

När det gäller val av tillgångar erbjuder EtherMium för närvarande en rad Ethereum ERC20-tokens som användare kan handla med.

Tokens

Inom en snar framtid kommer den också att lansera en derivathandelslösning som gör det möjligt att handla kryptovalutor som inte är Ethereum med hävstångseffekt. Dessa kan inkludera Bitcoin, Litecoin, Ripple och mer. Dessutom tillåter EtherMium handel med verkliga tillgångar, inklusive index, råvaror och företagsaktier. EtherMium anser att decentraliserad terminshandel med Ethereum med hävstångseffekt kommer att vara en revolutionär förändring för handelsvärlden och syftar till att bli ledande inom det området.

Slutligen planerar EtherMium att erbjuda det bästa urvalet av projekt som fortfarande befinner sig i deras ICO-fas. Projektet har för närvarande en ICO-katalog och publikförsäljningssida i beta-testfasen, som är stängd. Kunder kommer snart att kunna komma åt dessa funktioner. När det är tillgängligt kan EtherMiums kunder navigera genom projektbiblioteket och använda EtherMium för att delta i ICOs samtidigt som de utnyttjar säkerhet, anonymitet och decentralisering..

Varför är EtherMium nödvändigt?

EtherMium syftar till att göra det möjligt för människor att handla tillgångar på ett säkert, anonymt sätt. Med sådana plattformar kan vem som helst investera i och dra nytta av global handel, förutsatt att de har en internetanslutning. EtherMium går in för att utvidga handelsprivilegiet som för närvarande är reserverat för bara en liten del av världens länder just nu.

Ethermium

Sättet som EtherMium lagrar kundmedel på smarta kontrakt möjliggör ett välbekant system som fungerar ungefär som en programmerad bank eftersom endast kunden har tillgång till sina medel. När du lagrar pengar på EtherMium kommer användarna att kunna lita på sina pengar lika mycket, om inte mer, än om de skulle ha dem i plånboken.

För närvarande finns ett liknande alternativ inte. Centraliserade terminsbörser lagrar alla medel såväl som orealiserade vinster inom plattformens ägare. Som sådan är plattformen ett attraktivt mål för hackare. Dessutom måste centraliserade lösningar hantera tryck från myndigheter som kan leda till frysta eller konfiskerade medel. Som en decentraliserad lösning är detta aldrig en möjlighet med EtherMium. Det finns trots allt inget sätt för börsägarna att konfiskera eller frysa medel som de inte har tillgång till.

Jämförelse

EtherMium-funktioner

EtherMium gör det också snabbt att börja handla tack vare sin decentraliserade natur. Eftersom börsen är decentraliserad finns det inget behov av att registrera eller slutföra KYC-kraven. Det betyder att du inte behöver mata in personlig information, till exempel ditt namn eller ens e-postadress. Istället kan du skapa en ny Ethereum-baserad plånbok med ett enda klick. Därifrån kan du sätta in ditt Ethereum och börja handla på några minuter.

Som du kommer att se är DEX-handelsskärmen i sig mycket väldesignad och snygg och erbjuder fler handelsalternativ de andra DEX: erna som Stop-Limit och Market order.

Ethermium Exchange

Dessutom sticker EtherMium ut med sina konkurrenskraftiga avgifter – inga för insättningar eller uttag. Handelsavgifterna från EtherMium är också mycket låga. Utbytet följer tillverkaren-tagare-modellen med tillverkare som betalar 0 procent och tagare betalar 0,2 procent.

Planerade funktioner

En av de största funktionerna i EtherMium är dess planerade leveraged futures trading-produkt. Detta låter investerare satsa på priser på tillgångar, både inom kryptovalutavärlden och de utanför den. Först kommer EtherMium att erbjuda en hävstång på upp till tio gånger, även om detta kan öka när plattformen expanderar. Tack vare användningen av en innovativ struktur har EtherMium inga återkrav, socialt fördelade förluster eller tvingade likvidationer.

Till en början kommer EtherMium att börja med handel med tillgängliga tillgångar från andra blockkedjor, som Bitcoin, Dash, Litecoin och Monero. Därifrån kommer EtherMium att distribuera aktiehandel för EtherMium, med fokus på de företagsaktier som ser flest affärer, inklusive TSLA och AAPL. Efter detta kommer det att lägga råvaror, såsom olja och guld, till sina omsättbara tillgångar.

EtherMium erbjuder också möjligheten att korta en ICO, något du för närvarande inte kan hitta från någon. EtherMium har inga begränsningar i sikte, med förmågan att teoretiskt lägga till ett obegränsat antal tillgångar. Den enda begränsningen som teamet kommer att tänka på är att se till att plattformen alltid förblir användarvänlig och kan hantera alla tillägg.

EtherMium Security

De två huvudelementen för säkerhet på EtherMium är Exchange Smart Contract och Order Book Service. Som tidigare nämnts tjänar Exchange Smart Contract ett liknande syfte som ett bankkonto. Den lagrar användarbalanser och tar hand om medelrörelser, men bara ägaren av det smarta kontraktet kan komma åt det. Orderbokstjänsten lagrar inte beställningar i blockchain. Istället körs det på servrarna och innehåller order från användare. Kontraktet innehåller en specifik kontroll av användarnas signaturer, så inga transaktioner kan ske bedrägligt.

EtherMium-appen

Det finns för närvarande inte en EtherMium-mobilapplikation, men plattformen kommer att släppa den mycket snart.

Mobilappar

Applikationen kommer att finnas tillgänglig för både Android- och iOS-enheter.

Slutsats

EtherMium är ett decentraliserat utbyte som ger anonymitet och erbjuder ett brett utbud av tillgångar. Det använder en unik och säker metod för att lagra kundmedel och kommer att erbjuda tillgångar som du för närvarande inte kan hitta på andra börser, till exempel möjligheten att investera i ICO och gå kort på dem. De flesta funktioner på EtherMium är antingen aktiva eller redan i avancerade testfaser. Gränssnittet är mycket väl utformat och enkelt att använda och de kommande mobilapparna ser ut som de kommer att vara lika väl skapade.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me