En nybörjarguide till Huobi: fullständig recension

Huobi recension

När kryptovalutamarknaden tar fart har många utbytestjänster gått in på arenan. Var och en presenterar en annan blandning av avgifter, parning, geografiska särdrag och användargränssnitt.

Huobi är ett Singapore-baserat utbyte med fokus på kundtjänst och oberoende kryptovaluta-analys. Huobi grundades 2013 och är fortfarande mycket centrerat på den asiatiska marknaden, med kontor i Japan, Korea och Hong Kong, förutom huvudkontoret i Singapore. Huobi har ett enda kontor i USA. Men från och med maj 2018 varnar Huobi amerikanska besökare till sin webbplats att de inte kan acceptera sina registreringar på grund av amerikanska lagar. Företaget har uppgett att det avser att öppna en tjänst för amerikanska medborgare inom en snar framtid, baserad från dess plats i San Francisco, Kalifornien.

Huobi recension

Denna recension kommer att fokusera på muttrar och bultar vid handel på Huobi, liksom funktioner som är unika för börsen, inklusive dess myntpar, säkerhetsfunktioner och handelsverktyg. Vi tar också en titt på Huobis kundservicemodell, som Huobi hävdar var den första 24/7 kryptovaluta kundservicenheten som fanns, och Huobis särskilda investerarskyddsfond.

Besök Huobi

Huobi-konto Registrering

Kontoskapande på Huobi är relativt enkelt. Länken för att skapa ett konto ligger högst upp till höger på hemsidan. Registreringsskärmen ber dig först välja ditt ursprungsland med en varning om att det inte kan ändras när du har angett det. Huobi har förmågan att verka i över 130 länder. Men berättande ges inte USA som ett möjligt nationalitetsalternativ. De mest utvalda nationaliteterna i maj 2018 är Kina, Hongkong, Taiwan, Japan, Korea, Tyskland, Storbritannien och Kanada.

Huobi-konto Registrering

Användarnamnet du väljer kan vara antingen ett telefonnummer eller en e-postadress. Huobi varnar för att e-postadressverifiering kan felaktigt markeras som skräppost, så det är viktigt att kontrollera din skräppostmapp för verifierings-e-post när du skapar ett konto.

När du har skapat ditt konto, verifierat e-postmeddelandet och sedan loggat in för första gången får du en välkomstskärm som ger dig valet att köpa lite kryptovaluta med kinesiska yuan (CNY), amerikanska dollar (USD) och Singapore dollar ( SGD) använder deras OTC-tjänst eller överför några som du redan äger till börsen.

Konto öppnat

Hur man handlar på Huobi

När du har skapat ett konto är det dags att besöka grundutbytet. Huobi erbjuder USDT-, BTC- och ETH-parningar. Det finns drygt 40 USDT-parningar, cirka 100 BTC-parningar och ett liknande antal ETH-parningar. Parningarna är indelade i kategorier efter hur länge de har varit på Huobi och om de är en gaffel med ett befintligt mynt. Alla parpriser kan ses i termer av handelsparet eller amerikanska dollar.

Huvudhandelsskärmen är ganska omfattande med alla tillgängliga handelspar som finns till vänster i sitt eget sidofält.

Huobi Markets

Ett interaktivt ljusstake-diagram dominerar den högra sidan av skärmen som drivs av Trading View, så ger dig tillgång till en hel rad tekniska analysverktyg som Bollinger Bands, Moving Averages och så vidare.

Huobi handelsskärm

Beställningsformulärerna ligger direkt under diagrammet, så att du kan köpa och sälja med begränsade order eller marknadsorder. Till höger om detta är det valda myntets senaste priser och order.

Köp Säljformulär

Nedanför dessa verktyg finns ett marknadsdjupschema, en löpande marknadsandel och ett extremt användbart avsnitt som beskriver varje mynts personliga statistik. Detta gör att Huobis utbytesverktyg verkligen dyker upp jämfört med andra börser, som Binance.

Marknadsdjup

På ett ögonblick kan en potentiell näringsidkare ta en titt på ett mynts totala utbud, cirkulerande utbud, webbplats, vitbok och mer. Denna inställning minskar kraftigt gör-din-egen-forskningsfaktorn för kryptovalutahandel genom att presentera de flesta av relevant information i en praktisk ruta direkt på växlingsskärmen. Denna information beskrivs vidare på Huobis introduktionssida för tillgångar, tillgänglig genom att klicka på länken “Hjälp” längst ner på skärmen.

Att göra dina affärer

Efter att ha finansierat din plånbok med den valutakryptovaluta som du väljer tillåter Huobi dig att hoppa direkt in på marknaderna via deras växlingsskärm. Två typer av order är support – limit och market.

Handelsgränssnitten för båda är till stor del självförklarande. Priserna visas i både potentiell parning och amerikanska dollar, och beloppet kan anges manuellt eller väljas med en skjutreglage. Skjutreglaget är ett särskilt användbart verktyg för att visualisera andelen av din nuvarande myntpool som du planerar att spela i en handel. Att dra skjutreglaget hela vägen till höger betyder att du går all-in, om du drar den halvvägs förutsätter att du tar hälften av dina mynt till marknaden och så vidare.

Andra handelsalternativ

Förutom det grundläggande handelsgränssnittet erbjuder Huobi två gratis handelsplattformar.

HADAX

HADAX – Huobi Autonomous Digital Asset Exchange – plattform ger professionella handlare tillgång till en ännu mer vild västversion av den vanliga kryptovalutamarknaden. Huobi verifierar inte självständigt investeringsvärdet på mynt och token som är registrerade för handel på HADAX-systemet, som det gör på den primära Huobi-plattformen. HADAX-användare röstar på tokenlistor, som sedan verifieras av HADAX för att vara autentiska och legitima. För att bli en HADAX-användare måste investerare uppfylla minsta investeringsstandard på grund av den högre risken för handel med dessa mynt och token.

Hadax

Om ett mynt eller token accepteras på HADAX-plattformen har det potential att noteras som ett nytt mynt på Huobis huvudsakliga handelsplats, förutsatt att det uppfyller Huobis investeringsstandarder. Avlägsnande av ett mynt från Huobi betyder inte nödvändigtvis att det kommer att tas bort från HADAX.

OTC

Avdelningen OTC, eller receptfri, i Huobi erbjuder potentiella köpare och säljare ett sätt att flytta stora mängder mynt utan att exponeras för den oändliga valutamarknaden. Certifierade handlare kan registrera sig här och glidning kan minimeras genom att matcha köpare och säljare direkt istället för att skapa marknadsorder.

Huobi OTC

OTC-kryptovalutahandel görs vanligtvis när storleken på köpet eller försäljningen sannolikt är tillräckligt stor för att flytta marknaden på egen hand, eller när tiden blir en viktig faktor.

Marginalhandel

Huobi erbjuder också marginalhandel. Marginalhandel är ett annat djur än de grundläggande börserna. Fonder som lånas från en mäklare används för att handla en viss kryptovaluta, och kryptovalutan fungerar som säkerhet för mäklarens lån. Både långa och korta positioner kan intas. Detta har potential att förstärka både vinster och förluster, och det rekommenderas därför endast för erfarna och kunniga professionella handlare. Marginalhandel kräver en nivå av marknadsförståelse som gör det möjligt för en näringsidkare att se flera steg framåt i ett mynt eller tokens framtid. Misssteg kan vara extremt kostsamma men också extremt lukrativa.

Innan du använder Margin Trading-delen av Huobi finns det ett extra utlåningstransaktionsavtal som måste bekräftas innan du fortsätter.

Marginalhandel

Huobis handelsalternativ styr verkligen spektrat från enkelt till komplext. Det finns en handelsplattform tillgänglig för de flesta behov, vare sig det är att minimera glidning vid stora köp eller riskabla månskott på obevisade mynt.

Huobi-avgifter

Trots överflödet av tillgängliga handelsalternativ har Huobi ett ganska enkelt avgiftssystem. Både tillverkar- och tagaravgifter är för närvarande fastställda för nästan alla handelspar till 0,2 procent.

Tillverkarens avgifter bedöms när man lägger till likviditet i Huobis orderbok via en gränsorder under det senaste köphandelspriset och över det sista försäljningspriset. Takeavgifter bedöms också när likviditet tas bort från orderboken via en order som utförs mot den givna ordern. Avgifterna dras alltid av från den exekverade summan i värdet på det slutliga myntet.

Huobi-avgifter

Huobi erbjöd ett differentierat VIP-handelsavgiftsrabattprogram som kan köpas med Huobis ursprungliga token, HT. Rabatterna varierar från 10 till 50 procent.

Huobi-token: Huobis inbyggda kryptovaluta

Liksom Binances BNB och Kucoins KCS, spelar Huobi sin egen kryptovaluta. HT kan köpas via börsen, och den delas ut som en del av lojalitets- och nya användarbelöningsprogram. HT har en total försörjning på 500 miljoner och Huobi köper tillbaka en viss del av mynten regelbundet för att fungera som en nödfondsskyddsfond. I maj handlades HT till 2 679 dollar.

Är Huobi säker?

Huobi tar kryptovalutans säkerhetsprofessionalitet till en hög nivå. Den globala finansiella titan Goldman Sachs hjälper till med börsens säkerhet och riskkontroll, medan börsen i sig använder HT-token för att inrätta en investerarsäkerhetsfond. Det oberoende kryptovalutan analyssystemet är utformat för att hindra potentiellt skadliga mynt från handeln på börsen. Dessutom drar Huobi fördel av den inneboende säkerheten i en decentraliserad och härdad anti-DDOS-struktur.

Huobi säkerhet

ID-verifiering är tillgänglig, liksom tvåfaktorsbehörighet för affärer och uttag. Över 98 procent av investerarnas medel placeras i kylförvaring för att försvara sig mot hack. Från och med maj 2018 har Huobi utsatts för hackningsförsök, men inga kundmedel gick förlorade i dessa försök.

Det är värt att utforska Huobis ganska unika investerarsäkerhetsfond lite mer detaljerat, eftersom dess existens fungerar som en marknad för börsens åtagande att behålla makten på marknaden.

Huobi använder 20 procent av transaktionsavgifterna varje säsong och köper tillbaka sin egen HT och sätter dem åt sidan för kompensation för förlust. Dessutom har Huobi enligt uppgift en 20 000 BTC-reserv som ägs av plattformen och lagras på en oberoende adress. Om börsen någonsin skulle attackeras katastrofalt ska BTC släppas för att täcka investerarnas förluster. Detta täcker inte förluster som uppstår till följd av hacknings- eller nätfiskeförsök på enskilda användare, men utbytet som helhet är i grunden självförsäkrat. Det beräknas att 20000 BTC-reserven har mer värde än börsens totala kapacitet för heta plånböcker, vilket möjliggör en omedelbar ersättning av dessa medel i händelse av ett förödande – och osannolikt – hack.

Huobi kundsupport

Huobi är stolt över att ha den bästa kundtjänsten i kryptovalutaväxlingsutrymmet, och det är svårt att argumentera med den utvärderingen. Dess 24/7 kundservicemodell tar en ledtråd från traditionella marknader och var den första i sitt slag som implementerades. En 24/7 modell visar också Huobis globala räckvidd; geografiskt och tidsmässigt avstånd från Huobis huvudkontor hindrar inte kundtjänst.

Företagets webbplats har ett komplett komplement av FAQ och hjälpavsnitt, om än distribuerat efter ämne och plattform snarare än centralt. För vissa användare kan detta ses som mer bekvämt, eftersom FAQ och hjälpämnen är begränsade till den aktuella åtgärden. För andra kan det dock vara frustrerande att gräva igenom flera webbplatser för att få svar på ett sortiment av orelaterade frågor.

Slutsats

Det är uppmuntrande att Huobi arbetar med att följa amerikanska bestämmelser för att göra det möjligt för amerikanska medborgare att använda sin plattform eftersom Huobi ger lite välbehövlig professionalism till kryptovalutorummet. Dess grundläggande handelsverktyg är enkla att använda och förstå. En oberoende analys av noterade mynt avlägsnar den absolut massiva flocken av marginella mynt och token som kan investeras i samtidigt som potentiella handlare får tillräckligt med val för att hitta möjligheter. De avancerade handelsverktygen kommer att visa sig vara mer och mer användbara över tiden, eftersom derivatmarknaden för kryptovalutor expanderar. Dessutom erbjuder Huobi ett slags differentierat risksystem, som börjar med sina OTC-erbjudanden och slutar med HADAX-plattformen.

Det har kommit viss information fram som tyder på att Huobi kan ha förfalskat handelsvolymer, vilket du kan läs mer om här.

När det gäller säkerhet gör Huobi steg mot att uppnå samma nivå av respektabilitet som traditionella banker och börser. Huobi skyddar inte bara mot potentiella hack med sin centraliserade säkerhetsapparat, det hjälper användare att skydda sina egna medel via jämförelsevis strikta identifieringsstandarder och tvåfaktorsbehörighet. Dessutom avsätter det fysiskt pengar för att återkräva investerarnas potentiella förluster i händelse av att dess hemodlade säkerhetssystem misslyckas. Detta är en funktion som är ganska sällsynt i kryptovalutautrymmet men nästan obligatorisk för traditionella marknader. Detta i sig gör Huobi till en bra ingångspunkt för den genomsnittliga Joe till kryptovaluta.

Det är verkligen det som gör Huobi nära det totala paketet för avancerad kryptovalutahandel. Nya investerare kan förlita sig på en lättanvänd, grafisk handelsplattform med hjälp och support som finns i varje steg. Mer erfarna händer kan prova sin lycka – och skicklighet – på marknaden för marginalhandel eller genom att dyka in i HADAX vildmark. Huobi verkar ha allt för alla investerare, oavsett skicklighet eller erfarenhet. Det är bara synd att den enorma potentiella poolen av amerikanska investerare för närvarande inte kan dra nytta av plattformen.

Besök Huobi

Huobi

src = “~ bilder \ a-nybörjare-guide-till-huobi-komplett-recension.gif”

alt = “Huobi Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.4

Enkel användning

9,0 / 10

Rykte

7.0 / 10

Avgifter

8,0 / 10

Kundsupport

9,0 / 10

Betalningsmetoder

9,0 / 10

Fördelar

  • Sofistikerad handelsplattform
  • Lätt att använda
  • Rimliga handelsavgifter
  • Native Token
  • OTC-affärer

Nackdelar

  • Anklagelser om förfalskade handelsvolymer

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Huobi","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uppladdningar \ / 2018 \ / 06 \ /huobi-review.gif","beskrivning":"När kryptovalutamarknaden tar fart har många utbytestjänster gått in på arenan. Var och en presenterar en annan blandning av avgifter, parning, geografiska särdrag och användargränssnitt. Huobi är ett Singapore-baserat utbyte med fokus på kundtjänst och oberoende kryptovaluta-analys. Huobi grundades 2013 och är fortfarande mycket centrerat på den asiatiska marknaden,…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.40"},"namn":"Huobi","reviewBody":"När kryptovalutamarknaden tar fart, har många börstjänster gått in på arenan. Var och en presenterar en annan blandning av avgifter, parning, geografiska särdrag och användargränssnitt. \ R \ n \ r \ nHuobi är ett Singapore-baserat utbyte med fokus på kundtjänst och oberoende kryptovalutanalys. Huobi grundades 2013 och är fortfarande mycket centrerat på den asiatiska marknaden, med kontor i Japan, Korea och Hong Kong, förutom huvudkontoret i Singapore. Huobi har ett enda kontor i USA. Men från och med maj 2018 varnar Huobi amerikanska besökare till sin webbplats att de inte kan acceptera sina registreringar på grund av amerikanska lagar. Företaget har uppgett att det avser att öppna en tjänst för amerikanska medborgare inom en snar framtid, baserad från sin plats i San Francisco, Kalifornien. \ R \ n \ r \ nDen här granskningen kommer att fokusera på muttrar och skruvar vid handel på Huobi , liksom funktioner som är unika för börsen, inklusive dess myntpar, säkerhetsfunktioner och handelsverktyg. Vi tar också en titt på Huobis kundservicemodell, som Huobi hävdar var den första 24 \ / 7 kryptovaluta kundtjänsten som fanns, och Huobis särskilda investerarskyddsfond. \ R \ n \ r \ nBesök Huobi \ r \ n Registrering av Huobi-konto \ r \ n \ r \ n Skapa konto på Huobi är relativt enkelt. Länken för att skapa ett konto finns i det övre högra hörnet på hemsidan. Registreringsskärmen ber dig först välja ditt ursprungsland med en varning om att det inte kan ändras när du har angett det. Huobi har förmågan att verka i över 130 länder. Men berättande ges inte USA som ett möjligt nationalitetsalternativ. De vanligaste nationaliteterna i maj 2018 är Kina, Hongkong, Taiwan, Japan, Korea, Tyskland, Storbritannien och Kanada. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDet användarnamn du väljer kan vara antingen ett telefonnummer eller en e-postadress. Huobi varnar för att e-postadressverifiering kan felaktigt markeras som skräppost, så det är viktigt att kontrollera din skräppostmapp för verifierings-e-post när du skapar ett konto. \ R \ n \ r \ nNär du har skapat ditt konto, verifierat e-postmeddelandet och sedan inloggad för första gången får du en välkomstskärm som ger dig valet att köpa lite kryptovaluta med \ u00a0Chinese Yuan (CNY), US dollar (USD) och Singapore dollar (SGD) med deras OTC-tjänst eller överföra några som du redan äger till börsen. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHur man handlar på Huobi \ r \ n \ r \ nNär du skapat ett konto är det dags att besöka den grundläggande börsen. Huobi erbjuder USDT-, BTC- och ETH-parningar. Det finns drygt 40 USDT-parningar, cirka 100 BTC-parningar och ett liknande antal ETH-parningar. Parningarna är indelade i kategorier efter hur länge de har varit på Huobi och om de är en gaffel med ett befintligt mynt. Alla parpriser kan ses i termer av handelsparet eller amerikanska dollar. \ R \ n \ r \ n Huvudhandelsskärmen är ganska omfattande med alla tillgängliga handelspar som finns till vänster i sin egen sidofält. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEtt interaktivt ljusstake-diagram dominerar höger sida av skärmen som drivs av Trading View, så ger dig tillgång till en hel rad tekniska analysverktyg som Bollinger Bands, Moving Averages och så vidare. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBeställningsformulärerna är direkt under diagrammet, så att du kan köpa och sälja med begränsade order eller marknadsorder. Till höger om detta finns det valda myntets senaste priser och order. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Nedanstående verktyg är ett marknadsdjupschema, en löpande marknadsandel och en extremt användbart avsnitt som beskriver varje mynts personliga statistik. Detta gör att Huobis utbytesverktyg verkligen dyker upp i jämförelse med andra börser, som Binance. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nI en överblick kan en potentiell näringsidkare titta på vilket mynt som helst totalt utbud, cirkulerande utbud, webbplats, vitbok och mer. Denna inställning minskar kraftigt gör-din-egen-forskningsfaktorn för kryptovalutahandel genom att presentera de flesta av relevant information i en praktisk ruta direkt på växlingsskärmen. Den här informationen beskrivs vidare på Huobis introduktionssida för tillgångar, tillgänglig genom att klicka på länken \ Help201d längst ner på skärmen. \ R \ nGör dina affärer \ r \ nEfter att du har finansierat din plånbok med den kryptovaluta du väljer, Huobi låter dig hoppa direkt in på marknaderna via deras utbytesskärm. Två typer av order är support \ u2013 limit och market. \ R \ n \ r \ nHandelsgränssnitten för båda är till stor del självförklarande. Priserna visas i både potentiell parning och amerikanska dollar, och beloppet kan anges manuellt eller väljas med en skjutreglage. Skjutreglaget är ett särskilt användbart verktyg för att visualisera andelen av din nuvarande myntpool som du planerar att spela i en handel. Att dra skjutreglaget hela vägen till höger betyder att du går all-in, om du drar den halvvägs förutsätter att du tar hälften av dina mynt till marknaden och så vidare. \ R \ nAndra handelsalternativ \ r \ n Förutom de grundläggande handelsgränssnitt, erbjuder Huobi två gratis handelsplattformar. \ r \ nHADAX \ r \ nHADAX \ u2013 Huobi Autonomous Digital Asset Exchange \ u2013-plattform ger professionella handlare tillgång till en ännu mer Vild västerversion av den vanliga kryptovalutamarknaden. Huobi verifierar inte självständigt investeringsvärdet på mynt och token som är registrerade för handel på HADAX-systemet, som det gör på den primära Huobi-plattformen. HADAX-användare röstar på tokenlistor, som sedan verifieras av HADAX för att vara autentiska och legitima. För att bli en HADAX-användare måste investerare uppfylla minsta investeringsstandard på grund av den högre risken för handel med dessa mynt och token. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSka ett mynt eller token accepteras på HADAX-plattformen, den har potential att listas som ett nytt mynt på Huobis huvudsakliga handelsplats, förutsatt att den uppfyller Huobis investeringsstandarder. Avlägsnande av ett mynt från Huobi betyder inte nödvändigtvis att det kommer att tas bort från HADAX. \ R \ nOTC \ r \ nOTC, eller receptfri, del av Huobi erbjuder potentiella köpare och säljare ett sätt att flytta stora mängder mynt utan exponering för den oändliga valutamarknaden. Certifierade handlare kan registrera sig här och glidning kan minimeras genom att matcha köpare och säljare direkt istället för att skapa marknadsorder. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOTC-kryptovalutahandel görs vanligtvis när köpets storlek är eller så är sannolikheten tillräckligt stor för att flytta marknaden på egen hand, eller när tiden blir en viktig faktor. \ r \ nMarginalhandel \ r \ nHuobi erbjuder också marginalhandel. Marginalhandel är ett annat djur än de grundläggande börserna. Pengar lånade från en mäklare används för att handla en viss kryptovaluta, och kryptovalutan fungerar som säkerhet för mäklarens lån. Både långa och korta positioner kan intas. Detta har potential att förstärka både vinster och förluster, och det rekommenderas därför endast för erfarna och kunniga professionella handlare. Marginalhandel kräver en nivå av marknadsförståelse som gör det möjligt för en näringsidkare att se flera steg framåt i ett mynt eller token framtid. Misssteg kan vara extremt kostsamma men också extremt lukrativa. \ R \ n \ r \ n Innan du använder Margin Trading-delen av Huobi finns det ett extra utlåningstransaktionsavtal som måste bekräftas innan du fortsätter. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHuobis handelsalternativ driver verkligen spektrat från enkelt till komplext. Det finns en handelsplattform tillgänglig för de flesta behov, vare sig det är att minimera glidning vid stora köp eller riskabla månskott på obevisade mynt. \ R \ nHuobi-avgifter \ r \ n \ r \ nTrots överflödet av tillgängliga handelsalternativ har Huobi en ganska enkel avgiftssystem. Både avgifter för tillverkare och tagare fastställs för närvarande för nästan alla handelspar till 0,2 procent. \ R \ n \ r \ n Tillverkaravgifter bedöms när likviditet läggs till Huobis orderbok via en begränsningsorder under det senaste köpkursen och över sista försäljningspris. Takeavgifter bedöms också när likviditet tas bort från orderboken via en order som utförs mot den givna ordern. Avgifterna dras alltid av från den exekverade summan i värdet på det slutliga myntet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHuobi erbjöd ett differentierat VIP-handelsavgiftsrabattprogram som kan köpas med Huobi’s infödda token, HT. Rabatterna varierar från 10 till 50 procent. \ R \ nHuobi-token: Den inhemska kryptovalutan för Huobi \ r \ n Liksom Binances BNB och Kucoins KCS, spelar Huobi sin egen kryptovaluta. HT kan köpas via börsen, och den delas ut som en del av lojalitets- och nya användarbelöningsprogram. HT har en total försörjning på 500 miljoner och Huobi köper tillbaka en viss del av mynten regelbundet för att fungera som en nödfondsskyddsfond. Från och med maj handlades HT till 2 679 $. \ R \ n Är Huobi Safe? \ R \ n \ r \ nHuobi tar kryptovalutans säkerhetsprofessionalitet till en hög nivå. Den globala finansiella titan Goldman Sachs hjälper till vid börsens säkerhet och riskkontroll, medan börsen i sig använder HT-token för att inrätta en investerarsäkerhetsfond. Det oberoende kryptovalutaanalyssystemet är utformat för att förhindra att potentiellt skadliga mynt handlas på börsen. Dessutom drar Huobi nytta av den inneboende säkerheten i en decentraliserad och härdad anti-DDOS-struktur. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nID-verifiering är tillgänglig, liksom tvåfaktors auktorisering för affärer och uttag. Över 98 procent av investerarnas medel placeras i kylförvaring för att försvara sig mot hack. Från och med maj 2018 har Huobi utsatts för hackningsförsök, men inga kundmedel gick förlorade i dessa försök. \ R \ n \ r \ nDet är värt att utforska Huobis ganska unika investerarsäkerhetsfond lite mer detaljerat, eftersom dess existens fungerar som en marknad för börsens åtagande att hålla sig kvar på marknaden. \ r \ n \ r \ nAnvänd 20 procent av transaktionsavgifterna som tas ut varje säsong, köper Huobi tillbaka sin egen HT och sätter dem åt sidan för förlustersättning. Dessutom har Huobi enligt uppgift en 20 000 BTC-reserv som ägs av plattformen och lagras på en oberoende adress. Skulle börsen någonsin attackeras katastrofalt ska BTC släppas för att täcka investerarnas förluster. Detta täcker inte förluster som uppstår till följd av hacknings- eller nätfiskeförsök på enskilda användare, men utbytet som helhet är i grunden självförsäkrat. Det uppskattas att 20 000 BTC-reserven har mer värde än börsens totala kapacitet för heta plånböcker, vilket möjliggör en omedelbar ersättning av dessa medel i händelse av en förödande och osannolik hackning. \ R \ nHuobi Kundtjänst \ r \ n \ r \ nHuobi är stolt över att ha den bästa kundservicen i kryptovalutaväxlingsutrymmet, och det är svårt att argumentera med den utvärderingen. Dess 24 \ / 7 kundservicemodell tar en ledtråd från traditionella marknader och var den första i sitt slag som implementerades. En 24 \ / 7-modell visar också Huobis globala räckvidd; geografiskt och tidsmässigt avstånd från Huobis huvudkontor är inte hinder för att ta emot kundtjänst. \ r \ n \ r \ nFöretagswebbplatsen har ett komplett utbud av vanliga frågor och hjälpavsnitt, om än distribuerat efter ämne och plattform snarare än centralt beläget. För vissa användare kan detta ses som mer bekvämt, eftersom FAQ och hjälpämnen är begränsade till den aktuella åtgärden. För andra kan det dock vara frustrerande att gräva igenom flera webbplatser för att få svar på ett urval av orelaterade frågor. \ R \ nSlutsats \ r \ nDet uppmuntrar att Huobi arbetar med att följa amerikanska regler för att göra det möjligt för amerikanska medborgare att använda dess plattform eftersom Huobi ger lite välbehövlig professionalism till kryptovalutorummet. Dess grundläggande handelsverktyg är enkla att använda och förstå. En oberoende analys av noterade mynt avlägsnar den absolut massiva flocken av marginella mynt och token som kan investeras i samtidigt som potentiella handlare får tillräckligt med val för att hitta möjligheter. De avancerade handelsverktygen kommer att visa sig vara mer och mer användbara över tiden, eftersom derivatmarknaden för kryptovalutor expanderar. Dessutom erbjuder Huobi ett slags differentierat risksystem, som börjar med sina OTC-erbjudanden och slutar med HADAX-plattformen. \ R \ n \ r \ nDet har visat sig att en del information framgår som tyder på att Huobi kan ha förfalskat handelsvolymer, vilket du kan läsa mer om här. \ r \ n \ r \ n När det gäller säkerhet gör Huobi steg mot att uppnå samma nivå av respektabilitet som traditionella banker och börser. Huobi skyddar inte bara mot potentiella hack med sin centraliserade säkerhetsapparat, det hjälper användare att skydda sina egna medel via jämförelsevis strikta identifieringsstandarder och tvåfaktorsbehörighet. Dessutom sätter det fysiskt pengar åt sidan för att återvinna investerarnas potentiella förluster i händelse av att dess hemodlade säkerhetssystem misslyckas. Detta är en funktion som är ganska sällsynt i kryptovalutautrymmet men nästan obligatorisk för traditionella marknader. Detta bara gör Huobi till en bra ingångspunkt för den genomsnittliga Joe till kryptovaluta. \ R \ n \ r \ nDet är verkligen det som gör Huobi nära det totala paketet för avancerad kryptovalutahandel. Nya investerare kan förlita sig på en lättanvänd, grafisk handelsplattform med hjälp och support som finns i varje steg. Mer erfarna händer kan prova lyckan \ u2013 och skicklighet \ u2013 på marginalhandelsmarknaden eller genom att dyka in i HADAX vildmark. Huobi verkar ha allt för alla investerare, oavsett skicklighet eller erfarenhet. Det är bara synd att den enorma potentiella poolen av amerikanska investerare för närvarande inte kan dra nytta av plattformen. \ R \ n \ r \ nBesök Huobi","författare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"},"datum Publicerat":"2018-06-05"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me