De bästa börserna för handel med kryptovaluta

Bästa utbyten för handel med kryptovaluta

Så du har precis plockat upp dina första bitcoins och eter, och nu vill du börja diversifiera din kryptovalutaportfölj genom att handla i några lovande altcoins. Välkommen till den nya vågen av kryptohandlare.

De goda nyheterna? Det finns många spännande altcoins att handla med just nu, och handelsvolymen blomstrar globalt som aldrig förr. De ännu bättre nyheterna? Det finns en rad respektabla kryptovalutautbyten som har likviditeten och listorna du behöver för att “sprida kärleken”, som det var.

Bästa utbyten för handel med kryptovaluta

Och medan alla utbyten skiljer sig åt vad de ger till bordet, kommer du att upptäcka att alla har sina förmåner och nackdelar. Det är upp till dig att bestämma vilka du gillar bäst.

Fram till dess kommer vi dock att gå igenom de bästa kryptovalutabörserna så att du kan börja bestämma dig själv.

Binance

Baserat från Asien lanserades Binance precis 2017, men det har exploderat i popularitet sedan dess. Det har blivit en förstahandsbörs för att notera nya altcoins tidigare än nästan alla andra i branschen.

Vi är stora fans av Binance här på Blockonomi och lade dem nyligen till våra bästa utbyten för nybörjare.

Binance Trading View

Så om du är intresserad av att få insatser i altcoins omedelbart efter ICO innan de flesta andra investerare gör det, ska du definitivt registrera dig för ett konto på Binance.

Läs vår fullständiga recension av Binance här.

Till skillnad från vissa andra börser, när du har att göra med Binance har du möjlighet att gränssnitt med två olika handelsgränssnitt. En “grundläggande” och en “avancerad”. Låt inte den skillnaden lura dig, för båda dessa användargränssnitt är lite mer förvirrande än andra populära utbytesgränssnitt.

När du väl har fått tag på dessa gränssnitt har den avancerade installationen många bra fördelar. För det första låter det dig göra historiska och projektiva tekniska analyser av givna kryptokoiner på din fritid.

När det gäller verifieringsnivåer är Binance enkelt. För nya användare som inte har klarat den första nivån kommer du att utsättas för en 2 bitcoin daglig uttagsgräns. Ganska rättvist. Men om du uppnår nivå 2-verifiering får du ta ut så många som 100 bitcoins varje dag. Det är värt det att verifiera om du gör massiva affärer då.

KuCoin

KuCoin är en annan spännande ny kryptovalutautbyte som baseras från Sydkorea. De har vinklat sig på samma sätt som Binance genom att de listar nya altcoin-projekt tidigare än de flesta andra internationella kryptobörser.

Kucoin

En annan cool förmån? KuCoin bekräftar dina kryptoinsättningar super snabbt. Handlare kan börja handla direkt! Det beror på att KuCoin lovade att ha digitala tillgångar krediterade ditt konto efter bara några sekunder efter att din transaktion först bekräftades.

En av de mest intressanta aspekterna av börsen är KuCoin Shares (KCS) ERC-20-token. Börsen stimulerar användningen av dessa tokens genom att ge användarna en stor rabatt på plattformsavgifter för att göra affärer i KuCoin-aktier istället för, till exempel, BTC eller ETH.

Och det som är ännu bättre är att 90 procent av börsens avgifter returneras till användare via KCS-token. Användare får “utdelning” av ETH bara för att hålla KCS.

En annan fördel som KuCoin har jämfört med andra börser? 24/7 kundsupport som löser problem på några minuter.

BitMex

BitMex är ett utbyte för mer avancerade handlare som vill använda marginalhandel som gör att du kan handla med en större saldo än du har tillgänglig och gå “lång” eller “kort” på Bitcoin, i huvudsak satsa på prisrörelser. Vi rekommenderar att du tittar på vår detaljerade granskning av denna plattform innan du handlar på BitMex.

BitMEX granskning

GDAX

GDAX är det associerade handelsstället för Coinbase, Amerikas mest populära kryptovalutabörs.

GDAX

GDAX är en outlier, eftersom den ger färre handelspar än andra populära börser: du kommer bara att kunna handla mellan Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) och fiatvalutor som USD och EUR. Men det har all volym du behöver och en nivå av professionalism som andra börser försöker efterlikna.

Den enda coola punkten som är värt att lyfta fram är det faktum att Coinbase kommer att börja lansera stöd för Bitcoin Cash (BCH) med början den 1 januari 2018. Detta är i linje med företagets nyligen förklarade avsikter att snart lägga till nya altcoins.

När det gäller att köpa krypto på Coinbase har du två olika betalningsalternativ. Det enklare och enklare alternativet är att använda ett kreditkort. Men om du vill göra mer seriösa köp och försäljningar kan du länka ditt bankkonto till börsen. Allt som krävs är att Coinbase skickar två mikrotransaktioner till ditt bankkonto. När du berättar för Coinbase hur mycket dessa transaktioner var för kommer du att kopplas upp!

Den stora fördelen med Coinbase är att det förmodligen är den säkraste kryptovalutautbytet som för närvarande finns tillgängligt. Genom att vara ett amerikanskt utbyte kan Coinbase inte strida mot regionala och nationella regler på samma sätt som offshore-utbyten kan. Det betyder att Coinbase måste hålla sig till högre säkerhetsstandarder på alla sätt jämfört med typiska börser.

Gemini

Fakturerar sig själv som “nästa generations digitala tillgångsbyte” Gemini är ett USA-baserat och USA-fokuserat kryptovalutahandel, eftersom det bara tillåter amerikanska investerare att bli medlemmar. Tänk på det innan du registrerar dig.

Gemini

Börsen grundades av den tekniska riskkapitalisten Winklevoss tvillingar redan 2015 som ett utlopp för att ge amerikanska handlare ett tillgängligt kryptohandelsgränssnitt.

Det är väldigt enkelt att registrera sig för Gemini, vilket är bra. Allt du behöver göra för att börja är att skicka dem din e-postadress. De kommer att följa upp det genom att skicka en så kallad “registreringstoken”. Du löser in den här token på Gemini-webbplatsen vid vilken tidpunkt du ställer in din telefon samt tvåfaktorautentisering. När du har tagit ner dessa delar skickar Gemini dig ett textmeddelande med en kod. Ange den här koden på börsen så är du klar!

En cool fördel med utbytet? Inga insättnings- eller uttagsavgifter. Den enda avgiften du måste tävla med är en handelsavgift. Denna avgift är 0,25 procent per köp och försäljning.

Läs vår fullständiga recension av Gemini här.

Bittrex

Bittrex är en annan USA-baserad handelsbörs som har förmånen att erbjuda över 250 handelspar. Det är många altcoins du kan investera i för att vara bara en enda börs!

Bittrex Trading View

Den dynamiken är uppenbarligen Bittrex mest uppenbara fördel. Och utbytet har varit riktigt bra när det gäller att kreditera kundernas konton med hårda gafflar, så de har visat pålitlighet och en önskan att ta hand om sina användare.

Läs vår fullständiga recension av Bittrex här.

Det är inte förvånande att Bittrex mest populära handelspar är BTC och ETH. Det måste noteras att utbytet för närvarande inte erbjuder någon form av fiat-till-kryptopar, t.ex. med amerikanska dollar, euro eller brittiska pund). En sak som investerare kan göra är att köpa USDT (Tether-tokens) via banköverföringar för att använda USDT för krypto-till-krypto-utbyte.

Du måste dock vara fullständigt verifierad och villig att slå ner minst 10 000 USD för att Bittrex ens ska överväga överföringen. Och vi här på Blockonomi påminner inte detta tillvägagångssätt ändå; det har varit mycket kontroverser kring Tether på sistone, och det är bäst att bara hålla sig borta tills nu tills vidareutvecklingen verkar.

Bitstämpel

Bitstämpel är ett luxemburgsk-baserat kryptobörs som riktar sig till europeiska kunder. För närvarande kan investerare handla i amerikanska dollar på webbplatsen, men det är kompatibelt med Europeiska unionens gemensamma eurobetalningsområde (SEPA) vilket är bekvämt.

Bitstämpel

Och med API-anpassning kan investerare finjustera hur de använder och underlättar sina konton. Det är en stor fördel för storhandlare.

Och Bitstamp är extremt pålitlig, eftersom det är ett av rymdens äldsta börser efter öppnandet 2011. Faktum är att Bitstamp ursprungligen skapades för att konkurrera med den nu ökända Mt. Gox-utbyte, så att du tydligt kan se vem som vann tävlingen!

Vi rekommenderar dock inte detta speciella utbyte för fullständiga nybörjare. Användargränssnittet är lite komplicerat och kan visa sig vara något överväldigande för nya användare i ekosystemet. Om du inte har något emot att komma över inlärningskurvan är Bitstamp utmärkt för europeiska kunder eftersom börsen är finjusterad för att betjäna europeiska bankkonton.

Coinone

Coinone är det tredje största kryptovalutautbytet i Sydkorea. Som sådan hanterar den en del större volymer eftersom sydkoreanska investerare driver en enorm mängd av världens kryptohandelsvolym just nu.

Coinone

Handelspar är baserade på den koreanska valutan KRW, så du måste ha det i åtanke.

Du hittar häftklamrar som Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Ripple, QTUM, Litecoin och IOTA på coinone, och börsens låga avgifter är attraktiva för många. Så attraktivt att vissa användare byter dollar eller euro till bitcoins och sedan köper KRW för att skicka överföringar till familj och vänner. Innovativt, rätt?

Kraken

När du opererar från USA., Kraken är ett börs som tillhandahåller investerare i Amerika, Kanada, Europa och Japan. Följaktligen erbjuder de kryptohandelspar för USD, EUR, GBP och JPY.

Kraken

De har kallat sig “världens största bitcoin-börs i euro volym och likviditet.”

Och Kraken är känd för sina starka säkerhetsåtgärder, så de har fått det för sig själva. Det beror på att Kraken är noggrann och håller praktiskt taget alla sina bitcoins offline i “kalla” plånböcker. Detta förhindrar den typ av förödande attacker som många utbyten kan vara benägna att. Det betyder att Kraken bara håller vad den behöver för handel, vilket gör allas innehav säkrare.

Och efter Mt. Gox brännande implosion, Kraken gick igenom besväret med att genomföra en tredjepartsrevision som kryptografiskt verifierade integriteten hos Krakens innehav. Och det är inte allt heller. Kraken har också sina servrar distribuerade på flera platser och använder beväpnade vakter och högteknologiska verifieringsmetoder för att säkerställa att dessa servrar aldrig kan komprometteras fysiskt eller på distans..

CEX.IO

Tidigare ett molngruvföretag har CEX.IO skiftat till kryptovalutabörsindustrin och har inte sett tillbaka sedan dess. Nu tillhandahåller den europeiskt baserade börsen sina handlare listor över Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash (BCH), Dash (DASH), Zcash (ZEC) och Bitcoin Gold (BTG).

CEX-köp

Det är värt att notera att CEX.IO har genomfört Know Your Customer (KYC) och AML-åtgärder (Anti-Money Laundering). Det innebär att du måste verifiera din identitet innan du handlar.

Läs vår fullständiga recension av CEX här.

En av nackdelarna med att använda detta speciella börs är att dess avgifter för köp med kreditkort är lite smärtsamma. Avvägningen är att det är bekvämt att använda ett kreditkort, så det är en dynamik för att ge och ta. Och det är andra smärtsamma avgifter som kan stänga av många investerare. Tänk på hur amerikanska användare måste uthärda en uttagsavgift på 50 USD. Det är inte så populärt som ni kan föreställa er.

En cool fördel med att använda CEX.IO är att det tillåter investerare att helt enkelt köpa valörer av bitcoin enligt förinställda fiatbelopp. Exempelvis låter börsen dig köpa BTC i steg om $ 200 och $ 500. Det kan förenkla köpprocessen för nykomlingar avsevärt.

Bithumb

Bithumb har skillnaden att underlätta den högsta mängden kryptovalutahandel i Sydkorea. Som redan säger något, eftersom Sydkorea har haft en explosion av volym de senaste månaderna.

Bithumb

En av de coolare aspekterna av Bithumb? Utbytet låter dig köpa Bitcoin-kuponger som presentkort som du sedan kan ge till familjemedlemmar, vänner och kollegor.

Tillgängligheten är därför Bithumb bär över 75 procent av all bitcoin-handelsvolym i Sydkorea för sent. Det betyder också att sydkoreanska köpare nu ansvarar för över 10 procent av bitcoins internationella handelsvolym. Woah! Till och med 50 procent av landets Ethereum-volym sker genom Bithumb.

Det här är minst sagt imponerande siffror, men det har inte alla varit smidiga för utbytet. Bithumb hackades sommaren 2017 och mer än 30 000 användare fick tragiskt tömma sina webbadresser. Företaget kommer att behöva slå ner så något som detta aldrig kan hända igen.

Poloniex

Poloniex är ännu ett USA-baserat kryptobörs. Och när de försöker spela efter Amerikas regler har Poloniex också strikta KYC- och AML-riktlinjer som användarna måste följa.

Poloniex

Så, näringsidkare kommer inte att njuta av perfekt anonymitet på Poloniex, men det är ett solidt alternativ om du letar efter vad utbytet känns bäst att använda. Människor gillar olika saker, och Poloniex kan vara rätt för dig.

Om du bestämmer dig för att registrera dig för Poloniex måste du ange ditt hemland, ditt fullständiga namn och din e-postadress. Vid denna tidpunkt bör du få ditt konto bekräftat snart och du kan börja handla. Den första verifieringsnivån på utbytet gör att du kan ta ut så mycket som 2000 USD per dag.

Genom att ta saker ett steg längre kan du få nivå två-verifiering genom att gaffla över din:

  • adress
  • telefonnummer
  • ID-genomsökning
  • en bild av dig som håller ditt ID

Om du accepteras vid denna tidpunkt kan du ta ut 25 000 USD varje dag.

HitBTC

Vårt sista kryptovalutautbyte som ska diskuteras idag är HitBTC. Det är ett europeiskt baserat utbyte som har varit öppet i flera år nu, som startade i London redan 2014. Det är praktiskt taget forntida historia i kryptovalutautrymmet.

HitBTC

Genom att ha varit öppen så länge har HitBTC kunnat bygga förtroende med sina användare på sätt som nyare utbyten ännu inte har kunnat.

Börsen erbjuder alla vanliga handelsmöjligheter, med andra mynt liksom Monero (XMR).

Den mest intressanta aspekten av HitBTC är att den låter användare göra demohandel. Istället för att behöva lägga några pengar på linjen kan du lära dig krypthandeln genom att spela med demokrypto på webbplatsen. Mycket användbart för nykomlingar! Som sådan är den här börsen ett bra ställe att börja om du vill bli bekväm med hur handel känns innan du faktiskt sätter några riktiga pengar på linjen.

Ord av varning för handlare

Oavsett hur bekvämt eller pålitligt dessa utbyten verkar, måste du inse att om du inte har direkt ensam kontroll över dina privata kryptonycklar, så har du inte ensam fullständig kontroll över dina innehav.

Utbyten har hackats tidigare. Lösenord glöms bort. Rogue-anställda kan äventyra plånböcker. Fel kan utlösa flashkrascher som gör att investerare förlorar miljoner dollar.

Faktum är att många olika “svarta svan” -händelser spelas för utbyten medan utrymmet fortfarande är så för tidigt.

Det säkraste du kan göra med dina kryptovalutainvesteringar är att parkera dem offline i en hårdvaruplånbok. Men om du är fast besluten att göra lite handel, gör det bara med fullständig medvetenhet om att du tar en ganska hög risk.

Det viktigaste du kan göra är att försöka undvika att hålla ditt innehav på börserna på obestämd tid. Dessa utbyten är INTE utformade för långvarig kryptoinnehav.

Håll högst en handelsstack på börsen eller börser du väljer så att du kan handla snabbt om du behöver. Men din handelsstack borde aldrig var hela din portfölj.

Du bör få dina önskade affärer snabbt och sedan skaffa dina pengar i en plånbok som du kontrollerar. På det sättet, om ditt favoritutbyte upplever katastrofala händelser, kommer din hårt förtjänade kryptotrove att vara säker och sund på obestämd tid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me