Binance vs Bittrex: Vilken är den bästa Cryptocurrency Exchange?

Binance vs Bittrex Review

För handlare som var med i kryptotillskottet 2017 var det tydligt att kryptovalutautbytet Bittrex var dominerande under första halvåret medan konkurrerande utbyte Binance tycktes stiga framåt i paketet under senare hälften av året..

Nu ser det ut att vara någons bollspel så långt som vem kan fånga den största biten av den förestående flocken av mainstream-adopterare som redan översvämmer in i kryptorummet. Men både Bittrex och Binance har verkligen sina nyanser, och du kanske tycker att du gillar en mycket mer än den andra.

Binance vs Bittrex Review

Idag ger vi dig en snabb jämförelse av de två börserna så att du får en bättre känsla för vad de handlar om.

Besök Binance Besök Bittrex

Utbytesöversikter

De två utbytena kommer från olika sidor av världen. Binance är för närvarande baserat i Japan, medan Bittrex har sitt huvudkontor från Las Vegas i USA. Dessutom erbjuder inget utbyte möjligheter att köpa eller sälja fiat-till-krypto. Börsen är strikt för handel med krypto-till-krypto, åtminstone för närvarande.

Binance webbplats

Läs vår fullständiga Binance-recension här.

Och ingen av handelsplattformarna är nödvändigtvis för nybörjare, eftersom populär amerikansk börs Coinbase till exempel är. Så du måste ha lite erfarenhet av att använda plånböcker och underlätta minst sagt kryptotransaktioner när det gäller säkert och effektivt att använda antingen Binance eller Bittrex.

Bittrex webbplats

Läs vår fullständiga Bittrex-recension här.

Kryptovalutor som stöds

Mängden och bredden av kryptovalutor som de aktuella börserna stöder är bland deras viktigaste försäljningsställen. Bittrex, för en, stöder nästan 200 olika kryptoprojekt för handel vid presstid, vilket gör det till en enda plattform när det gäller de flesta kryptovalutahandlarares behov.

Binance stöder också ett stort antal projekt för handel, men inte lika många som Bittrex. Vad Binance verkligen har gjort för den här arenan är dock att den listar vissa tokens och kryptovalutor långt innan andra börser, som Bittrex, gör. I själva verket är Binance typiskt bland de första av de stora kryptovalutabörserna för att lägga till ett visst hett projekt idag.

Kalla det “Binance Bump”, om du vill. Handlare flockar till börsen för att köpa upp mynt som nyligen noterats efter ICO.

Binance har sin egen token, Bittrex inte

En stor fördel som Binance har över Bittrex? Dess egen inhemska kryptovaluta som har sina egna förmåner.

Binance Coin (BNB) är en token utvecklad av Binance som erbjuds som ett handelspar mot andra större kryptor, som bitcoin (BTC) och (ETH), på börsen. Fördelen med att använda BNB för detta ändamål är att handlare sparar en betydande del av avgifterna i motsats till om de hade använt ETH eller BTC som handelsbas.

Som BNB själv uppskattar i värde, kan även huvudmän av token samla värde på det sättet. Ingenting hindrar Bittrex från att lansera sin egen symbol genom en ICO, men det finns inget på den fronten för nu för Las Vegas-börsen.

Binance har tydligen starkare ledarskap

Medan den mer eller mindre ansiktslösa Bittrex för närvarande är fast i en lavin av obesvarade kundsupportproblem, har ledningen för Binance omvänt varit imponerande under de senaste veckorna..

Till exempel har Binance VD Zhao Changpeng dykt upp på CNBC och Bloomberg för sent, vilket ger en självsäker och formulerad ansikte för ledarskap för samhället. Insynen är uppfriskande och är verkligen attraktiv för handelsflotterare som vill hitta en pålitlig plattform för att skapa butiker i ekosystemet.

Zhao Changpeng

Zhao Changpen, bild från Bloomberg.

Bli Medlem

Så att registrera sig för Binance och Bittrex är ungefär lika grundläggande och så bekant som det blir. Huruvida registreringar är öppna på dessa börser vid en given tidpunkt är en helt annan fråga.

Det beror på att båda börserna tillfälligt har stängt av nya registreringar för sent för att hantera hypertillväxten i deras användarbaser.

Utöver denna dynamik är dock processen för både Binance och Bittrex praktiskt taget densamma: du lägger in din e-post och annan profilinformation, skickar den och väntar på en bekräftelse via e-post. Då kommer du in.

Gränssnitt

Du får blandade svar på denna front beroende på vem du frågar och vilket utbyte du föredrar. Men totalt sett verkar det finnas enighet om att medan Bittrex och Binances handelsgränssnitt får jobbet gjort, är de lite klumpiga och graceless – två egenskaper som verkligen är negativa för handeln nykomlingar.

Binance

Bittrex handelsgränssnitt

I den här kategorin är Bittrex dock klart vinnaren, eftersom det erbjuder mer komplexa diagramfunktioner för handlare att använda och analysera än Binance gör.

I slutet av dagen har både Binance och Bittrex UI fått det väsentliga för nybörjare till avancerade kryptohandlare. Det finns orderböcker, diagramljus, budpriser och begärpris, volymstatistik och 24-timmars prisdata.

Binance Trading View

Binance Trading Interface

Insättningar och uttag

Som vi nämnde tidigare stöder varken Bittrex eller Binance fiat-insättningar eller fiat-plånböcker för uttag, så det är ingen faktor att överväga här.

Alternativt fungerar dock båda börserna identiskt när det gäller att sätta in och ta ut kryptovalutor. Det vill säga att båda börserna erbjuder en massa kryptovalutaplånböcker som du kan sätta in dina pengar på för att kunna handla med. Senare kan du ta ut vilka kryptovalutor du vill till vilka adresser du vill med samma plånböcker.

I denna mening är Binance och Bittrex definitivt bundna i denna arena. Det finns ingen tydlig vinnare här, upplevelserna är nära.

Växande smärtor

Liksom Coinbase och andra toppbörser som ser en explosion av nya användare de senaste månaderna har inte Bittrex och Binance varit immuna mot de växande smärtor som följer därefter.

Binance har kraschat flera gånger de senaste veckorna under perioder med hög handelsvolym, t.ex. när populära nya kryptoprojekt listas på börsen. Detta har frustrerat handlare, men för det mesta har användare i allmänhet varit tålmodiga med det Japanbaserade börsen.

Bittrex, å andra sidan, står inför en liten uppror i samhället just nu. Rapporter om användarnas konton stängs i massor med liten förklaring eller hjälp som tycks finnas i överflöd just nu. Bittrex kommer att behöva komma ihop under de kommande veckorna och månaderna om det ska förbli ett av kraftpaketets kryptovalutabörser.

Avgifter

Bittrexs handelsavgift är ganska hög för många användares bekymring och uppgår till 0,25 procent. Inte den största, eller hur. Binance går lite bättre eftersom handelsavgifterna ligger mellan 0,05 och 0,1 procent.

Säkerhet och kundsupport

Varken börsen erbjuder valvplånbokstjänster som Coinbase just nu, vilket är det främsta säkerhetsalternativet för växelanvändare.

Men både Binance och Bittrex underlättar e-postbekräftelser, tvåfaktorautentisering och andra grundläggande säkerhetsåtgärder som de flesta användare borde göra bra.

När det gäller kundsupport är det ganska lite för nu för båda börserna. Bittrex hanterar support via e-post, medan Binance gör det via e-post och sociala medier.

Slutsats

Både Bittrex och Binance gör en stor daglig volym på de globala kryptomarknaderna med goda skäl: de har plattformar som driver kryptoekonomin framåt.

Du kanske tycker att du gillar upplevelsen av Bittrex mer, eller kanske Binance är för dig. Båda är nyanserade i sina fördelar och nackdelar, men det är ingen tvekan om att Binance verkar vara hetare av de två börserna just nu. Bittrex har lite ikapp att göra om de vill ta tillbaka ledningen från Binance.

Besök Binance Besök Bittrex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me