Bexplus Review: Bitcoin Exchange som erbjuder 100x hävstång

Bexplus är ett kryptobörs som har funnits sedan slutet av 2017, och det erbjuder kryptohandlare hävstång på upp till 100 gånger på utvalda tokenpar. Om du är ny inom levererad handel erbjuder Bexplus några snygga funktioner som kan hjälpa dig att komma igång.

Bortsett från de bra levererade handelsalternativen som Bexplus har tillgängliga för sina kunder, kommer det också att betala ränta på de medel som deponeras på ett marginkonto.

Det finns fler börser där ute som erbjuder hävstångshandel, och Bexplus har några funktioner som gör det till ett lönsamt alternativ för handlare som vill få hävstångsexponering mot kryptomarknaderna.

Bexplus granskning

Låt oss ta en titt på vad Bexplus har att erbjuda och hur det tillåter sina kunder att handla med upp till 100 gånger det belopp de har på insättningen.

Besök Bexplus

Bexplus är tillverkat för handel

Bexplus är utformad för kryptohandlare som vill använda hävstång. Om du inte känner till tanken på hävstångseffekt är det enkelt. I stället för att handla en token mot en annan direkt kommer utbytet att låta dig använda de token du har på insättning för att handla med mycket högre mängder värde.

Till exempel, om du har 0,5 BTC men du vill handla 5 BTC, skulle Bexplus tillåta dig att använda 10 gånger mängden värde som finns på ditt konto för att göra handeln. Till skillnad från en vanlig tokenbörs använder en hävstångsbörs ett avtal som liknar ett terminskontrakt, eller CFD, för att skapa dessa hävstångsaffärer.

När du väl har beslutat att (eller tvingas) avsluta affären krediteras vinsten eller förlusterna till ditt konto. Uppsidan med hävstångshandel är att alla vinster som dina positioner genererar kommer att vara mycket högre, men nackdelen är att förluster kan gå ur kontroll.

Bexplus har skapat skydd för näringsidkare som tillåter användning av hävstång, men skyddar dem från oförutsedda konsekvenser. Detta är användbart ur användbarhetssynpunkt, även för handlare som har mycket erfarenhet.

Bexplus webbplats

Hur fungerar Bexplus?

En av de bästa delarna med Bexplus är hur enkel plattformen ska användas. Allt du behöver göra är att sätta in en tillräcklig mängd BTC på börsen och du kommer att kunna börja handla.

Det finns inte många KYC-hinder att hoppa över med Bexplus, eftersom det är en enda kryptoutbyte. Det betyder att om du vill använda den måste du förvandla din fiat till BTC vid en annan växel och sedan skicka BTC till Bexplus.

När du har öppnat ett konto och finansierat det kommer du att kunna handla med följande tokens.

  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Litecoin (LTC)
  • EOS (EOS)
  • Ripple (XRP)

Bexplus använder Tether (USDT) som den andra sidan av paret för alla ovan nämnda tokens, vilket i grund och botten innebär att deras kunder handlar token mot en kontant position i US-dollar. Varje handel medför en avgift när den öppnas, vilket varierar beroende på tokenparet.

Transaktionsavgiften för en BTCUSDT-handel är noterad till 0,075% den Bexplus webbplats.

Det finns inga alternativ att handla polletterna mot varandra (till exempel BTC / ETH), och som alla terminkontrakt måste användarna betala en daglig avgift på 0,1% av kontraktets värde om en position är öppen vid midnatt (UTC) för att täcka marginallånet.

Avgiftsstrukturen på Bexplus är i grunden i linje med resten av de hävstångsoptimaliserade kryptohandelsalternativen där ute och är mycket bättre än de alternativ som man kan hitta på de flesta traditionella CFD-mäklare. Så länge en position inte innehas efter 00:00 UTC, måste handlare bara betala transaktionsavgiften.

Bexplus handelsplattform

Precis som resten av Bexplus verksamhet är deras handelsplattform lätt att förstå och använda.

Själva plattformen är enkel och ger en tydlig bild av de tokens som kan handlas, med interaktiva diagram så att du kan se hur de har presterat över tiden. Både långa och korta transaktioner är tillåtna. Om du vill veta mer om vad det betyder finns det ett avsnitt om handel nedan.

Bexplus handelsskärm

Förutom marknads- och begränsningsorder (igen, dessa beskrivs nedan), har Bexplus några bra funktioner som kan hindra handlare från att komma i trubbel med marginalhandel.

Att ta hand om risker

Alla näringsidkare som använder hävstång måste lära sig att hantera risker.

Anledningen till detta är enkel: om du använder lånade pengar kan du förlora mycket mer än ditt kontos värde. Lyckligtvis har Bexplus integrerat en tvångslikvidationsfunktion i sin handelsplattform som kommer att stänga all handel som har eliminerat värdet på ett marginkonto.

Om du till exempel använde .5 BTC (hela värdet på ditt konto) för att öppna en lång handel på 10 BTC, skulle du använda en hävstång på 20x. Detta innebär att om marknaden sjunker med 5% skulle din marginal vara borta. Bexplus stänger sedan positionen så att ditt konto inte hamnar i ett negativt saldo.

I själva verket erbjuder Bexplus ingen negativ saldogaranti, så du behöver aldrig oroa dig för att tacka utbytet på en handel som gick fel.

Några handelsgrunder

Handel på Bexplus är bra eftersom de innehåller mer avancerade handelsfunktioner som gränsorder, som kanske inte är en del av de grundläggande handelsverktygen på andra börser. Om du vill lära dig lite mer om hur dessa verktyg fungerar, här är en kort guide för att komma igång.

Marknadsorder

Att köpa eller sälja ett tokenpar med en marknadsorder är ungefär så enkelt som det blir. Din handel kommer att utföras till prisnivån för tokenparet enligt Bexplus, som härrör från fem av de största kryptobörserna globalt.

Den goda delen av att använda en marknadsorder är att mängden tokens som du vill köpa eller sälja kommer att erhållas (eller säljas kort), men priset kan röra sig innan ordern utförs. Om du vill köpa eller sälja ett tokenpar till ett visst pris, vill du bekanta dig med begränsningsorder.

Begränsa beställningar

Med en begränsningsorder kan du skapa en order för ett visst belopp av ett tokenpar, som antingen ska köpas eller säljas till ett visst pris. Om marknaden når den prisnivå som du anger kommer ordern att utföras.

Det finns inget sätt att köpa eller sälja tokenparet till ett annat pris än det du anger med begränsningsorder, men exponeringen du får kanske inte är så mycket som du beställde. Det finns bara så mycket likviditet på marknaden, och om marknaden vänder åt andra hållet kanske din beställning inte fylls helt.

Naturligtvis, om marknaden inte går till den prisnivå som du anger i gränsordningen, får du ingen exponering alls. Du kan också använda stop-loss-order och ta vinstorder.

När du väl har gått in i en handel kan du ställa in en nivå där handeln kommer att stängas. Denna nivå kan vara högre eller lägre än ingångspriset och kommer antingen att skydda dina vinster (ta vinst) eller se till att dina förluster inte exploderar (stoppa förlust).

Långa och korta affärer

På finansmarknaderna används termerna ”lång” och ”kort” för köp respektive försäljning. De flesta är bekanta med att köpa något (som ett aktie eller token), men försäljning är inte lika vanligt hos detaljhandelsinvesterare.

En kort försäljning innebär att du hoppas kunna dra nytta av ett prisfall på något. Det belopp som du kommer att tjäna är skillnaden mellan var du säljer token och var du köper tillbaka det (täck ditt kort).

Kortförsäljning anses vara mer riskfylld, eftersom en symbol eller aktie teoretiskt sett kan stiga i pris för alltid (obegränsade förluster). En gränsorder kan skydda dig från detta, så var inte rädd för att gå kort. Med levererade handelsbegränsningar är orderorder viktiga att använda i vilken handel som helst, eftersom ett stort steg i endera riktningen kan utplåna marginalen.

Är Bexplus rätt utbyte för dig?

Bexplus har några fantastiska funktioner för handlare som vill kunna använda hävstång med de största tokens i världen. Plattformen är enkel att använda och låter nästan alla med BTC använda upp till 100 gånger hävstång på en rak handelsplattform.

Om du vill handla med ytterligare tokenpar finns det andra börser som gör att du kan göra det på en hävstångs- och kontantbasis. Bexplus är meningsfullt för handlare som vill ha lätt tillgång till hävstång men inte är rätt för investerare som vill handla med mindre tokens på obefintlig basis.

Sammantaget är Bexplus ett bra utbyte att tänka på om du vill handla större polletter med hävstång eller vill tjäna ränta på ditt handelsbalans när du inte använder det någon annanstans.

Besök Bexplus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me