BaseFEX Review: Bitcoin & Crypto Futures Trading Exchange med 100x hävstång

BaseFEX granskning

BaseFEX är en kryptoplattform för handel med derivat som Bitcoin futures, plattformen är stolt över att erbjuda en modern handelsmiljö och ger handlare möjlighet att använda hävstångseffekt på upp till 100 gånger för Bitcoin förutom hög hävstång för Altcoin-kontrakt.

BaseFEX har som uppdrag att vara det mest transparenta, avancerade och pålitliga utbytet av kryptoderivat. BaseFEX har sitt team baserat i Hong Kong. Det är dock registrerat i Seychellerna. Där är det känt som Base Investing Corporation och har företagsnummer 205276.

BaseFEX granskning

Besök BaseFEX

BaseFEX är en av de nyare plattformarna för detta område av Crypto-handel, så hur står det upp? Låt oss ta en djupgående titt i vår BaseFEX-recension.

BaseFEX-handelsskärm

Handelsskärmen på BaseFEX har en liknande layout som andra plattformar så du ska känna dig som hemma. På vänstra sidan av sidan kan du välja tillgång och kontraktstyp. Det finns flikar för USDT-avveckling och BTC-avveckling. Under dessa kan du se alla tillgängliga kryptovalutor som par, var och en med sitt senaste pris och procentuell förändring.

När du är inloggad i BaseFEX, nedanför detta ser du dina positioner för det valda paret. Under detta kan du se dina saldon i BTC.

Handelsskärm

De högra två tredjedelarna av sidan ovanför veckan är tillägnad handelsdiagrammet. Precis ovanför diagrammet kan du se tillgången och dess förändring i både BTC och USD. Till höger om detta är 24-timmarsändring, 24-timmars volym, öppen ränta och finansieringsgrad. Om du klickar på knappen Produktspecifikation till höger om detta kommer du till sidan Perpetual Contract Specification.

Själva diagrammet kan justeras för att möta dina behov. Prisdiagrammet är standard eller så kan du växla till ett djupdiagram. Tidsintervallen kan vara 1, 5, 15 eller 30 minuter; 1, 4 eller 12 timmar; eller en dag. Till höger om dessa alternativ ser du indikatorer, inställningar och ett helskärmsalternativ.

Handelsdiagram

Direkt ovanför diagrammet ser du öppna, höga, låga och nära värden för den specifika punkten du svävar över. Standardvisningen av diagrammet är med ljusstakar och om du svävar över en punkt visas specifika data.

Att lägga en beställning

Omedelbart under grafens vänstra sida ser du grundbeställningsformuläret. Du kan ange kvantiteter och priser och välja mellan Limit och Market order. Ange relevant information och välj Köp / Lång eller Sälj / Kort. Du kommer att se uppdaterade detaljer om kostnader för varje åtgärd, ordervärde och tillgängligt saldo.

När du vill göra en beställning på BaseFEX, börja med att gå till Trade-instrumentpanelen. Där kan du välja antingen knappen Sälj / Kort eller Köp / Lång. Systemet kommer alltid automatiskt att bekräfta att du har tillräckligt med balans för att behålla din initiala marginal.

När det gäller befintliga positioner bekräftar systemet också automatiskt att ditt tillgängliga saldo täcker ändringar av underhållsmarginaler. Det kommer också att bekräfta att du kan täcka PNL. Beställningen placeras sedan förutsatt att du har tillräckligt med pengar. Tänk på att om du har en aktiv nettobeställning som inte annulleras eller fylls, redovisas den. Detta minskar ditt tillgängliga saldo med nettobeställningens initiala marginal.

Beställa

Till höger om detta finns orderboken för ditt givna handelspar. Detta är färgkodat och uppdelat i Köp / Lång och Sälj / Kort. För var och en kan du se pris, storlek och total. Till höger om detta är de senaste transaktionerna för paret. Dessa är i ordning baserat på tid. De visar alla pris, storlek, tid och om det var ett köp eller sälj. De är också färgkodade gröna eller röda baserat på om de är Köp eller Sälj.

Nedanför graferna och orderböckerna på Trade-sidan kan du se dina öppna positioner när du är inloggad. Du kommer att se specifika detaljer för varje position, inklusive värden och tider. Nedanför kan du se de beställningar du har för det aktuella paret, inklusive aktiva beställningar och orderhistorik. Dessa är uppdelade i köp och försäljningar. De inkluderar ordervärde, storlek, pris, typ, genomsnittspris, status, tid och om de är fyllda.

Vilka indikatorer kan du använda på BaseFEX?

För att använda indikatorer, klicka på den vågiga linjen ovanför diagrammet på BaseFEX-handelssidan. Här hittar du flera dussin indikatorer att välja mellan. Du kan antingen bläddra bland alternativen eller söka via text. Bara några indikatorer inkluderar Aroon, Genomsnittlig sann räckvidd, Balans mellan kraft, Bollinger Bands, Chop Zone, Connors RSI och EMA Cross. Andra inkluderar Know Sure Thing, Money Flow, glidande medelvärde, prisoscillator och mer. Det finns över 50 tillgängliga indikatorer totalt.

Indikatorer

Vilka inställningar kan du justera i handelsdiagrammet?

Inställningarna för inställningar för Trade-sektionen på BaseFEX är uppdelade i Style, Scales, Background och Timezone / Sessions. Stil inkluderar val som ljusfärger, ramar, vickor och skalplacering. Skalalternativ inkluderar placering, typer av skalor, marginaler och decimaler. Bakgrundsalternativ inkluderar indikatorargument, titlar och värden, stapeländringsvärden, mönster för rader och mer. Alternativ för tidszon / sessioner är bara tidszonen och ditt val av sessioner.

Vilka ordertyper erbjuder BaseFEX?

Det finns flera olika ordertyper tillgängliga från BaseFEX, var och en relaterad till handel med kryptoderivat. Marknadsorder utförs omedelbart med hjälp av marknadspriset vid tidpunkten för ordern. Detta är en idealisk ordertyp för dem som snabbt vill utföra sin order. För marknadsorder anger användarna bara kvantiteten.

Med begränsningsorder kan du ange det lägsta eller högsta du kommer att sälja eller köpa till. Detta är en bra metod för att minimera handelns kostnader. Det kan dock också leda till oriktiga order eller order som tar lång tid att utföra. Detta händer om ditt pris ligger långt från marknadspriset.

Beställningstyper

BaseFEX marginalkrav

BaseFEX beskriver tydligt de initiala marginalkraven i dokumentet How to Trade. Vid köp / långa order är den initiala marginalen IM x Kontrakt x Begränsat budpris x Multiplikator. BaseFEX reserverar provisionen med det begränsade budpriset. Den faktiska provisionen du betalar beräknas när det slutliga genomförandet äger rum eftersom det är baserat på det priset.

Vid sälj / korta beställningar är din initiala marginal IM x Kontrakt x Max (Begränsat erbjudande pris, bästa bud) x multiplikator. Som med köp / långa order beräknas provisionen för sälj / korta beställningar med hjälp av exekveringspriset. Under tiden förbehåller sig BaseFEX det bästa budet eller begränsa erbjudandepriset för ett kontrakt, beroende på vilket som är högst.

Tänk på att BaseFEX inte tar ut en initial marginal i de fall då ordern minskar positionsstorlekar. För både Sälj / Kort och Köp / Lång order ändras beräkningarna något. Den initiala marginalen debiteras bara på nettoköp / långa order, baserat på köporder minus säljorder. Om sälj / korta beställningar inte minskar den aktuella storleken på en position debiteras de fortfarande den initiala marginalen.

Inledande marginalberäkningar är också något annorlunda när det gäller kontrakt med rättvis prismarkering. Du måste finansiera någon skillnad mellan ditt märkespris och orderpris. Detta gäller om Sälj / Short-ordern är lägre än ett märkpris eller en Buy / Long-order är över det.

Beräkningar av underhållsmarginal beror på Markpriser för kontrakt. Oavsett position är underhållsmarginalerna lika med MM x Kontrakt x Markpris x Multiplikator. Kravet på underhållsmarginal lägger också till den provision som krävs för att stänga alla positioner. Denna siffra är den lägsta marginal som du måste behålla om du inte vill att din position ska avvecklas.

BaseFEX likvidationsinformation

Det är möjligt att utnyttja de eviga kontrakten på BaseFEX så mycket som 100 gånger. För att hålla positionerna öppna måste du hålla en procentandel av positionens värde, så kallad underhållsmarginal. Om du inte har underhållsmarginalen tappar du denna underhållsmarginal och likvideras.

När som helst kan du se likvidationspriset för positioner via fliken Öppna position. På den här sidan kan du också justera likvidationspriset indirekt genom att justera riskgränserna eller utnyttja reglagen.

BaseFEX vidtar åtgärder för att minimera likvidationer på grund av marknadslikviditet och prismanipulation. Detta inkluderar användning av rättvisemärkningsmekanismen. Den mekanismen innefattar att sätta Markpris för kontrakt till rättvisa priser istället för att använda Last Prices. För att ytterligare minimera likvidationer kräver BaseFEX högre marginalnivåer för större positioner på grund av riskgränser. Likvidationsmotorn kräver ytterligare marginal för att stänga stora positioner.

När det gäller stora positioner som behöver likvideras och stängas görs detta gradvis för att minimera marknadseffekten. Efter en likvidation annullerar BaseFEX öppna beställningar som ingår i det nuvarande avtalet. Denna process frigör marginalen så att du kan behålla positionen. Beställningar från andra kontrakt ser inga förändringar.

BaseFEX likvidationsprocess

Likvidationsprocessen på BaseFEX varierar något beroende på om du har låga eller höga riskgränser. Vid låg riskgränser kommer BaseFEX att annullera varje öppen order inom ett kontrakt. Likvidationsmotorn avvecklar positionen med hjälp av konkursräntan om du inte kan fullgöra underhållsmarginalen.

Om du har en högriskgräns försöker likvidationssystemet att ändra riskgränsen och sänka den. Därifrån minskar det kraven på underhållsmarginalen på flera sätt. En metod är att sänka riskgränsen för att behålla nuvarande position och ordning. Ett annat är att avbryta öppna order innan du sänker riskgränsen så att den matchar din nuvarande position. Eller BaseFEX: s system kan skicka en Fill or Kill-order. Detta skulle använda skillnaden mellan positionens storlek för din nuvarande riskgräns och den som skulle uppfylla marginalkravet.

Om alla dessa metoder misslyckas och likvidationsrisken kvarstår, fungerar likvidationsmotorn. Motorn stänger positionen med hjälp av konkurspriset. Om BaseFEX kan avveckla positioner till priser bättre än konkurs, går extra medel till sina försäkringsfonder. I de fall BaseFEX inte kan avveckla positioner till denna konkursnivå används försäkringsfonder för att stänga positionen. Auto-Deleveraging aktiveras om positionen fortfarande inte kan likvideras.

Finansiering och avveckling

Alla eviga kontrakt som du öppnar på BaseFEX kommer att finansieras. Det finns specifik information för varje evigt kontrakt i finansieringshistoriken och kontraktsspecifikationerna. Positioner nära avräkningspriser vid avvecklingstidpunkten. Eviga kontrakt löser aldrig, så det finns inga avvecklingsavgifter att betala. Vid ett utgånget kontrakt tas kontraktets livstidsförlust och vinst in i ditt Bitcoin-saldo. Kontraktet visas inte längre i din positionssektion för utgångna kontrakt. Tänk på att alla BaseFEX-beräkningar är slutgiltiga.

Insättningar & Uttag

Att göra en insättning på ett BaseFEX-konto är väldigt enkelt. Du besöker bara fliken Konton och väljer sedan Insättning. Du kommer att se en plånbokadress med flera signaturer. Skicka pengarna du vill sätta in till den här adressen. Efter en bekräftelse krediteras pengarna till ditt BaseFEX-konto. Det finns inget fastställt minimibelopp för BaseFEX-konton. Istället beror det på initiala marginaler.

Insättningar

Uttag görs på liknande sätt via fliken Konton i BaseFEX. Plattformen behandlar alla Bitcoin-uttag före 7:00 UTC + 00 dagligen. De som initierar ett uttag får Bitcoin skickat till sina adresser strax efter den tiden.

BaseFEX-avgifter

BaseFEX beskriver tydligt alla sina avgifter på sin webbplats via avgiftssidan. Denna sida innehåller en lista över alla eviga kontraktspar och avgifterna i procent. Avgifter listas för tillverkare, tagare, lång finansiering och kort finansiering. Finansieringsintervallet är var åtta timmar för varje evigt kontrakt.

I skrivande stund är tillverkarens avgifter alltid 0 procent. Takaravgiften är antingen 0,2 procent eller 0,05 procent, beroende på kontraktet. Lång finansiering varierar mellan -2,981 procent och 0,3000 procent medan kort finansiering varierar mellan -0,3000 procent och 0,2981 procent. De negativa avgifterna indikerar rabatter. Det finns en anmärkning på avgiftssidan att finansieringsräntorna kommer att förändras beroende på marknadens utlåningsräntor.

Det finns inga avgifter för att göra insättningar eller uttag med BaseFEX. Den enda avgiften som gäller i detta fall är Bitcoin-nätverksavgiften, varav ingen går till BaseFEX. Det är dock viktigt att notera att BaseFEX hanterar uttag av dessa avgifter och tar ut det maximala från början. Plattformen tar hand om dessa i satser och optimerar dem sedan. Detta kan resultera i sparade avgifter som sedan återbetalas. Det finns heller inga avgifter för finansiering som erhållits eller betalats från BaseFEX.

SymbolMaker FeeTaker FeeLong FundingShort FundingFunding Interval
BTCUSD -0,0200% 0,0700% 0,0000% 0,0000% var 8: e timme
ETHXBT 0,0000% 0,2000% 0,3000% -0,3000% var 8: e timme
XRPXBT 0,0000% 0,2000% 0,0100% -0,0100% var 8: e timme
LTCXBT 0,0000% 0,2000% 0,0100% -0,0100% var 8: e timme
EOSXBT 0,0000% 0,2000% 0,0100% -0,0100% var 8: e timme
ADAXBT 0,0000% 0,2000% 0,0100% -0,0100% var 8: e timme
BNBXBT 0,0000% 0,2000% 0,0100% -0,0100% var 8: e timme
HTXBT 0,0000% 0,2000% 0,0100% -0,0100% var 8: e timme
OKBXBT 0,0000% 0,2000% 0,0100% -0,0100% var 8: e timme
GTXBT 0,0000% 0,2000% 0,0100% -0,0100% var 8: e timme
ATOMXBT 0,0000% 0,2000% 0,0943% -0,0943% var 8: e timme

Rabatter på avgifter

Det finns en rabattavgiftspolicy från BaseFEX för dem som är stora handlare. För att kvalificera sig måste ett konto ha ett totalt ordervärde på sju dagar på över $ 35 miljoner USD. Detta berättigar kontot till en rabatt på 50 procent på provision.

Finansieringsräntetak

BaseFEX har finansieringsräntetak, som du kan se i den permanenta översiktsöversikten i avsnittet Dokument. Den absoluta finansieringsräntan begränsas till 75 procent av värdet på den initiala marginalen minus underhållsmarginalen. Det kommer aldrig att förändras med ett värde större än 75 procent av en underhållsmarginal mellan olika finansieringsintervall.

BaseFEX-avtalsspecifikationer

Om du besöker Docs-avsnittet i BaseFEX kan du se kontraktsspecifikationerna för varje erbjudet evigt kontrakt. Det finns separata sidor för varje: BTCUSD, ETHXBT, XRPXBT, LTCXBT, EOSXBT, ADAXBT, BNBXBT, HTXBT, OKBXBT, GTXBT och ATOMXBT.

Var och en av dessa kontraktsspecifikationssidor är utformade på samma sätt. De börjar med en översikt som anger det index som prissättningen baseras på. När det gäller BTCUSD Perpetual Contracts är detta BFBTC Index. De anger också hur mycket varje kontrakt är värd, vanligtvis en av offertvalutan i basvalutan. Basvalutan är den första delen av kontraktsnamnet medan offertvalutan är den andra. Till exempel är varje permanent BTCUSD-kontrakt värt en enda USD BTC.

Översikten visar också finansieringsfrekvensen och nästa gång. Det finns då ett uttalande om att det som ett evigt kontrakt aldrig går ut. Det finns också en förklaring till hur man använder ett Premium Index för finansieringsräntor.

Under detta visar varje sida ett diagram som visar finansieringsberäkningarna. Den inkluderar räntor för räntebas, räntesituation och premie. Dessa är .BTCBON8H vid 0,00 procent, .USDBON8H vid 0,00 procent och .BTCUSDPI8H vid -0,17 procent, för BTCUSD vid skrivning. Under diagrammet finns också en kort förklaring av finansieringsränta och premiumräntor plus relevanta formler.

Den sista delen av varje evigvarande kontraktsspecifikationssida är fullständiga kontraktsdetaljer. Här hittar du symbolen, utgångsdatum (evig), initial- och underhållsmarginaler, finansieringsnivåer och intervall och märkpris. Den listar också den rättvisa basräntan, grundläggande riskgräns, kontraktstorlek och mer. För BTCUSD är till exempel lägsta prisökning 0,5 USD med ett maxpris på 1 miljon USD.

BaseFEX-säkerhet

BaseFEX är stolt över att använda de bästa säkerhetsmetoderna. Dessa inkluderar att lagra 100 procent av tillgångarna i kalla plånböcker med flera signaturer. Sammantaget har BaseFEX ett åtagande om plattforms- och användarsäkerhet. Plattformen vidtar konservativa och strikta säkerhetsåtgärder, utan att kompromissa med säkerheten för att maximera bekvämligheten. Dessutom har BaseFEX ett bug bounty-program för att uppmuntra användare att rapportera alla säkerhetsproblem som de hittar. Detta gör att problemet i fråga kan hanteras omedelbart.

Som nämnts lagras alla tillgångar som finns på BaseFEX i kalla plånböcker med flera signaturer. Dessutom har varje BaseFEX-adress flera signaturer. All lagring förblir offline hela tiden.

Uppsättningen av plånböckerna på BaseFEX innebär att även om hela systemet komprometteras skulle medlen förbli säkra. Den säkerheten kommer av det faktum att en angripare inte skulle ha tillräckligt med nycklar för att kunna stjäla pengar. De kunde inte ens få tillräckligt med nycklar om databasen, handelsmotorn och webbservrarna komprometterades. Eftersom den situationen är mycket osannolik är lagringen ännu säkrare.

BaseFEX vidtar också ytterligare säkerhetsåtgärder när det gäller uttag. Varje uttag granskas för hand. Detta görs av minst två anställda på BaseFEX innan utträdet skickas. För de flesta medel finns inga privata nycklar lagrade på några molnservrar. Dessutom använder BaseFEX djup kylförvaring för de flesta medel.

Säkerhet för insättningar inkluderar verifiering av alla insättningsadresser som BaseFEX-systemet skickar. Detta görs via en extern tjänst och möjliggör försäkran om att adresserna innehåller nycklarna som grundarna kontrollerar. I det sällsynta fallet att en offentlig nyckel inte matchar stängs systemet av omedelbart. Detta inkluderar all handel som stoppas.

BaseFEX plånböcker

Som nämnts lagrar BaseFEX Bitcoin i en plånbok som använder kylförvaring och har flera signaturer. Kalla plånböcker med flera signaturer lagrar Bitcoin offline. De kräver dessutom flera signaturer för att alla transaktioner ska kunna ske. Innan en kostnad på BaseFEX äger rum måste fem av de sju partnerna underteckna för transaktionen.

Användningen av en adress med flera signaturer var avsiktlig för att förbättra säkerheten. Det hjälper till att förhindra stöld av medel, vilket ger säkerhet för användarnas medel.

BaseFEX använder sin egen plattform som du kan komma åt online via webbplatsen eller via mobilapplikationen. Applikationen är fullt utrustad, vilket möjliggör handel och mer. Du kan ladda ner den via QR-koden på rätt sida på BaseFEX-webbplatsen.

Marknadsstörningshändelser

Om en marknadsstörningshändelse (MDE) inträffar har BaseFEX ett system på plats. Denna MDE kan uppstå om det finns ett avbrott i en börs som påverkar indexpriset. Om BaseFEX deklarerar en MDE kommer den att informera kunderna om eventuella ändringar av giltighetstidens eller avvecklingsdatum för berörda kontrakt. Detta görs via e-post och en MDE-deklaration på BaseFEX Trade-instrumentpanelen. BaseFEX har full diskretion när de förklarar en MDE, där alla beslut är slutgiltiga.

BaseFEX medlemsprogram

Det finns ett affiliate-program från BaseFEX, vilket förväntas från en sådan plattform. Dotterbolagen i programmet får utbetalningar av partiella provisioner från sina hänvisningar. Dessa utbetalningar fortsätter hela livet, så länge som remiss fortsätter att använda BaseFEX. Procentandelen av provisionen som dotterbolaget får beror på remissernas Bitcoin-omsättning. Den minsta medlemsutbetalningen är 20 procent av provisionen. För totalt över 1000 BTC-fiktiva som handlas på remisser ökar andelen till 30 procent. Det går upp till 40 procent för belopp över 10 000 BTC.

Henvisningarna erhåller också förmåner i form av en begränsad rabatt på avgifter. Kunder av BaseFEX som registrerar sig med en affiliate-länk får 10 procents rabatt på provision för totalt sex månader. Rabatten gäller för alla kontrakt.

Vanliga frågor om BaseFEX

Liksom de flesta liknande plattformar har BaseFEX verkligen en FAQ-sida. Istället för att enbart fokusera på att använda plattformen innehåller det dock också grundläggande utbildning. Den första halvan av FAQ-sidan är avsedd för att förklara begrepp relaterade till eviga kontrakt. Det finns definitioner av terminer och eviga kontrakt samt märkespriser. Det finns också information om hur BaseFEX beräknar avvecklingspriser och eviga kontraktspriser.

FAQ-sidan har sedan ett avsnitt som är dedikerat till hävstång, inklusive förklaringar av termer som initial- och underhållsmarginal. Nästa avsnitt fokuserar på likvidation, förklarar hur och varför det händer. Det finns också förklaringar om försäkringsbedrägerier, Auto-Deleveraging och relaterade begrepp.

Vid den här tiden vänder FAQ-avsnittet i BaseFEX mer mot traditionella frågor som du kan förvänta dig. Det finns förtydliganden relaterade till avgifter, inklusive avsaknad av avgifter för insättningar och uttag. Detta avsnitt förklarar också möjligheten till återbetalning av Bitcoin Network-avgifter och handelsavgifter för BaseFEX.

FAQ-sidan på BaseFEX avslutas med detaljer om insättningar och säkerhet. Detta inkluderar hur du gör insättningar, minimibelopp, plånbokinformation och support.

FAQ

Utbildningsinformation

Förutom de korta definitionerna och beskrivningarna på FAQ-sidan, erbjuder BaseFEX också annan pedagogisk information. Om du besöker avsnittet Dokument för kontraktsspecifikationer hittar du detaljerade beskrivningar för terminer och eviga kontrakt.

Avsnittet Futures Contract Översikt förklarar vad futureskontrakt är, inklusive möjligheten att använda hävstångseffekt med dem. Det går också i detalj om nyckelmekanismerna på terminsmarknaden och ger definitioner för var och en. Dessa inkluderar multiplikatorer, positionsmärkning, underhåll och initial marginal, bas och avveckling.

Avsnittet Övergripande kontraktsöversikt ger liknande information men för eviga kontrakt. Detta inkluderar en översikt över den huvudsakliga skillnaden mellan eviga och framtida kontrakt, vilket innebär avsaknad av utgångsdatum och avveckling. Det förklarar också finansieringsgraden. Det finns också förklaringar för marknadsfunktioner, inklusive positionsmärkning, underhåll och initiala marginaler, finansiering och finansieringstidsstämplar.

Denna sida innehåller dessutom en beskrivning av finansieringen och dess tidpunkt på BaseFEX. Den inkluderar ekvationen för beräkning av finansiering, positionsvärde x finansieringsgrad plus en exempelberäkning. Det finns ytterligare beräkningsförklaringar och exempel på räntor och premier / rabatter som en del av finansieringsränteberäkningarna. Detta följs av ett exempel på den slutliga beräkningen av finansieringsgraden. Den avslutas med förklaringar av finansieringsräntetak, bristen på BaseFEX-finansieringsavgifter och ytterligare exempel.

För att ytterligare utöka det pedagogiska innehållet som finns tillgängligt på BaseFEX har plattformen också ett referensavsnitt. Detta finns på fliken Dokument och har beskrivningar för isolerade och tvärmarginaler, ordertyper och rättvis prismarkering. Det finns också beskrivningar för automatisk avlägsnande, vinst och förlust, riskgränser och marginalterminologi.

Var och en av dessa sektioner har sin egen sida med detaljer. Det finns korta översikter över relevanta termer och begrepp längst upp på sidan följt av mer ingående förklaringar. När det gäller termer relaterade till beräkningar innehåller BaseFEX både formler och exempel.

Datasektionen

Fliken Data på BaseFEX-sidan innehåller historisk data i olika avsnitt. Avsnittet Finansieringshistorik visar historiska finansieringsnivåer för varje symbol som kan handlas på BaseFEX. Detta inkluderar tid och datum, finansieringsintervall, symbol och finansieringsgrad. Denna historiska information kan vara till hjälp för att skapa en handelsstrategi.

På sidan Försäkringsfond visas saldot för daglig försäkringsfond. Detta är systemet BaseFEX använder för att ta över ofyllda positioner så att de inte går till Auto-Deleveraging System. Fonden härrör från likvidationer som genomförs med priser som är bättre än positionens konkurs. Denna sida i datasektionen har en enkel lista över försäkringsfondens saldo i Bitcoin för varje dag. Den innehåller historiska poster, med 145 poster vid skrivandet.

ROE Leaderboard visar de 25 bästa handlarna baserat på ROE. Informationen på den här sidan uppdateras inte i realtid. Istället uppdateras det ibland, men BaseFEX anger inte uttryckligen schemat för uppdateringar. För varje position visar diagrammet smeknamn och ROE. I skrivande stund var den högsta 60.435,85 procent och nummer 25 var 113.41 procent. Under det här diagrammet finns det en liknande men listar de 25 bästa handlarna baserat på vinst. I skrivande stund har topplaceringen 48.8742 BTC som vinst och den 25 har 1.7809 BTC i vinst.

Affiliate Leaderboard visar de 25 bästa medlemsförbunden i utbetalningsordning i BTC. Det visar också smeknamnet för varje dotterbolag och antalet hänvisningar de har gjort. Dessa rankningar uppdateras dagligen 00:00 UTC + 00. I skrivande stund är den totala utbetalningen till dotterbolag 45,92869244 BTC, en siffra som också visas på denna sida.

Data

Allt ovanstående visas i avsnittet Historiska data på fliken Data. Det finns också ett avsnitt som heter Index. Här hittar du en sida för varje kryptovaluta som kan handlas på BaseFEX. Överst på sidan ser du olika flikar för varje index som påverkar priset / kursen på BaseFEX. Varje indexflik har sedan en kort översikt över indexet i fråga. De flesta har ett diagram med historisk data under detta, komplett med tidsstämplar och datakällor.

BaseFEX kundsupport

BaseFEX ger kunderna flera metoder för att kontakta kundsupport. Många svar finns i FAQ-sektionen på webbplatsen så det är inte alltid nödvändigt att kontakta BaseFEX. När du behöver support är den tillgänglig dygnet runt. Detta kan göras via e-post, Telegram och Twitter. Det finns inget supporttelefonnummer listat på BaseFEX-webbplatsen, vilket vissa kan se som brist.

Cutomer Support

BaseFEX API

BaseFEX har ett API tillgängligt via GitHub, med en länk till det längst ner på huvudsidan av BaseFEX. Detta tar dig till det fullständiga REST API och streaming WebSocket API. Utvecklare kan använda dessa API-resurser.

Slutsats

BaseFEX ger kunderna ett sätt att handla kryptovalutaderivat på ett enkelt sätt. Handel kan ske online via webbplatsen som är enkel och väl utformad.

Det finns 11 ständiga kontrakt tillgängliga för handel med BaseFEX, liksom terminskontrakt och mängden hävstång som erbjuds är hög (100x).

Avgifterna är mycket rimliga, ingen avgift för insättningar eller uttag och tillverkaravgifter är gratis med avgiftsavgifterna 0,05%.

BaseFEX är en nyare handelsplattform så har inte haft tid att bygga upp ett gott rykte online ännu, det står upp mot några solida konkurrenter i BitMex, PrimeXBT och Deribit så det kommer att behöva lite tid för att etablera sig. Inom detta handelsområde är förtroende en värdefull del av verksamheten – du måste veta att det inte finns något skumt bakom kulisserna när du använder hävstång eftersom likvidation kan kosta dig dyrt.

Vi tyckte om handelsskärmen som var väldesignad, enkel att använda och fullt utrustad, inklusive indikatorer och flera diagramtyper. Brist på en dedikerad mobilapp släpper den något men utbytet kan användas på mobil, om det är lite lurigt.

Sammantaget rekommenderar vi att du tittar på BaseFEX men vi håller på att göra det till en solid rekommendation för tillfället.

Besök BaseFEX

BaseFEX

src = “~ images \ basefex-review-bitcoin-crypto-futures-trading-exchange-with-100x-leverage.gif”

alt = “BaseFEX”

class = “photo photo wrapup wppr-product-image” /> 7.8

Enkel användning

9,0 / 10

Rykte

7.0 / 10

Avgifter

8,0 / 10

Kundsupport

7.0 / 10

Betalningsmetoder

8,0 / 10

Fördelar

  • Rimliga avgifter
  • Väl utformat gränssnitt
  • Bra riskhantering
  • Demo-alternativ

Nackdelar

  • Nyare utbyte
  • Begränsade kryptovalutor
  • Ingen mobilapp
  • Ingen live support

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"BaseFEX","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uppladdningar \ / 2019 \ / 05 \ /basefex-review.gif","beskrivning":"BaseFEX är en kryptoplattform för handel med derivat som Bitcoin futures, plattformen är stolt över att erbjuda en modern handelsmiljö och ger handlare möjlighet att använda hävstångseffekt på upp till 100 gånger för Bitcoin utöver hög hävstång för Altcoin-kontrakt. BaseFEX har som uppdrag att vara den mest transparenta, avancerade och…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"7,80"},"namn":"BaseFEX","reviewBody":"BaseFEX är en kryptoplattform för handel med derivat som Bitcoin futures. Plattformen är stolt över att erbjuda en modern handelsmiljö och ger handlare möjlighet att använda hävstångseffekt på upp till 100 gånger för Bitcoin utöver hög hävstång för Altcoin-kontrakt. \ R \ n \ r \ nBaseFEX har som uppdrag att vara det mest transparenta, avancerade och pålitliga kryptoderivatutbytet. BaseFEX har sitt team baserat i Hong Kong. Det är dock registrerat i Seychellerna. Där är det känt som Base Investing Corporation och har företagsnummer 205276. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBesök BaseFEX \ r \ nBaseFEX är en av de nyare plattformarna för detta område av Crypto-handel, så hur står det upp? Låt oss ta en djupgående titt i vår BaseFEX-recension. \ R \ nBaseFEX Trading Screen \ r \ n \ r \ nHandelsskärmen på BaseFEX har en liknande layout som andra plattformar så att du ska känna dig som hemma. På vänstra sidan av sidan kan du välja tillgång och kontraktstyp. Det finns flikar för USDT-avveckling och BTC-avveckling. Nedanför kan du se alla tillgängliga kryptovalutor som par, var och en med deras senaste pris och procentuella förändring. \ R \ n \ r \ nNär du är inloggad i BaseFEX, nedanför detta ser du dina positioner för det valda paret. Under detta kan du se dina saldon i BTC. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe högra två tredjedelarna av sidan ovanför veckan är avsedda för handelsdiagrammet. Precis ovanför diagrammet kan du se tillgången och dess förändring i både BTC och USD. Till höger om detta är 24-timmarsändring, 24-timmars volym, öppen ränta och finansieringsgrad. Om du klickar på knappen Produktspecifikation till höger om detta kommer du till sidan Perpetual Contract Specification. \ R \ n \ r \ n Själva diagrammet kan justeras för att möta dina behov. Prisdiagrammet är standard eller så kan du växla till ett djupdiagram. Tidsintervallen kan vara 1, 5, 15 eller 30 minuter; 1, 4 eller 12 timmar; eller en dag. Till höger om dessa alternativ ser du indikatorer, inställningar och ett helskärmsalternativ. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Omedelbart ovanför diagrammet ser du öppen, hög, låg, och stäng värden för den specifika punkten du svävar över. Standardvisningen för diagrammet är med ljusstakar och om du svävar över en punkt visar du specifika data. \ R \ nPlacera en beställning \ r \ nOmedeln nedanför grafens vänstra sida ser du det grundläggande beställningsformuläret. Du kan ange kvantiteter och priser och välja mellan Limit och Market order. Ange relevant information och välj Köp \ / Lång eller Sälj \ / Kort. Du kommer att se uppdaterade detaljer om kostnader för varje åtgärd, ordervärde och tillgängligt saldo. \ R \ n \ r \ nNär du vill göra en order på BaseFEX, börja med att gå till instrumentpanelen. Där kan du välja antingen knappen Sälj \ / Kort eller Köp \ / Lång. Systemet kommer alltid automatiskt att bekräfta att du har tillräckligt med balans för att bibehålla din initiala marginal. \ R \ n \ r \ n När det gäller befintliga positioner bekräftar systemet också automatiskt att din tillgängliga saldo täcker ändringar av underhållsmarginaler. Det kommer också att bekräfta att du kan täcka PNL. Beställningen placeras sedan förutsatt att du har tillräckligt med pengar. Tänk på att om du har en aktiv nettobeställning som inte annulleras eller fylls, redovisas den. Detta kommer att minska ditt tillgängliga saldo med nettobeställningarna \ u2019 initial marginal. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBara till höger om detta är orderboken för ditt givna handelspar. Detta är färgkodat och uppdelat i Köp \ / Lång och Sälj \ / Kort. För var och en kan du se pris, storlek och total. Till höger om detta är de senaste transaktionerna för paret. Dessa är i ordning baserat på tid. De visar alla pris, storlek, tid och om det var ett köp eller sälj. De är också färgkodade gröna eller röda baserat på om de är Köp eller Sälj. \ R \ n \ r \ nUnder graferna och beställningsböckerna på Trade-sidan kan du se dina öppna positioner när du är inloggad. Du kommer att se specifika detaljer för varje position, inklusive värden och tider. Nedanför kan du se de beställningar du har för det aktuella paret, inklusive aktiva beställningar och orderhistorik. Dessa är uppdelade i köp och försäljningar. De inkluderar ordervärde, storlek, pris, typ, genomsnittspris, status, tid och om de är fyllda. \ R \ nVilka indikatorer kan du använda på BaseFEX? \ R \ nFör att använda indikatorer, klicka på den vågiga linjen ovanför diagrammet på BaseFEX-handelssidan. Här hittar du flera dussin indikatorer att välja mellan. Du kan antingen bläddra bland alternativen eller söka via text. Bara några indikatorer inkluderar Aroon, Genomsnittlig sann räckvidd, Balans mellan kraft, Bollinger Bands, Chop Zone, Connors RSI och EMA Cross. Andra inkluderar Know Sure Thing, Money Flow, glidande medelvärde, prisoscillator och mer. Det finns över 50 tillgängliga indikatorer totalt. \ R \ n \ r \ n \ r \ nVilka inställningar kan du justera på handelsdiagrammet? \ R \ nJusteringarna för inställningar för Trade-delen på BaseFEX är uppdelade i stil, skalor, bakgrund , och tidszon \ / sessioner. Stil inkluderar val som ljusfärger, ramar, vickor och skalplacering. Skalalternativ inkluderar placering, typer av skalor, marginaler och decimaler. Bakgrundsalternativ inkluderar indikatorargument, titlar och värden, stapeländringsvärden, mönster för rader och mer. Tidszon \ / Sessionsalternativ är bara tidszonen och ditt val av sessioner. \ R \ nVilka ordertyper erbjuder BaseFEX? \ R \ nDet finns flera olika ordertyper tillgängliga från BaseFEX, var och en relaterad till handel med kryptoderivat. Marknadsorder utförs omedelbart med hjälp av marknadspriset vid tidpunkten för ordern. Detta är en idealisk ordertyp för dem som snabbt vill utföra sin order. För marknadsorder anger användarna bara kvantiteten. \ R \ n \ r \ nBegränsningsorder låter dig ange det lägsta eller högsta du kommer att sälja eller köpa till. Detta är en bra metod för att minimera handelns kostnader. Det kan dock också leda till oriktiga order eller order som tar lång tid att utföra. Detta händer om ditt pris ligger långt från marknadspriset. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBaseFEX-marginalkrav \ r \ nBaseFEX beskriver tydligt de initiala marginalkraven i dokumentet How to Trade. När det gäller köp \ / långa order är den initiala marginalen IM x kontrakt x begränsat budpris x multiplikator. BaseFEX reserverar provisionen med det begränsade budpriset. Den faktiska provisionen du kommer att betala beräknas när det slutliga utförandet sker eftersom det baseras på det priset. \ R \ n \ r \ n När det gäller Sälj \ / Korta beställningar är din initiala marginal IM x Kontrakt x Max (Limit Erbjudande, bästa bud) x multiplikator. Som med Köp \ / Långa beställningar beräknas provisionen för Sälj \ / Korta beställningar med hjälp av exekveringspriset. Under tiden förbehåller sig BaseFEX det bästa budet eller gränserbjudandepriset för ett kontrakt, beroende på vilket som är högre. \ R \ n \ r \ nKom ihåg att BaseFEX inte tar ut en initial marginal i de fall då ordern minskar positionsstorlekar. För både Sälj \ / Short och Buy \ / Long-order ändras beräkningarna något. Den initiala marginalen debiteras bara på nettoköp \ / långa order, baserat på köporder minus säljorder. Om Sälj \ / Short-order inte minskar den aktuella storleken på en position, debiteras de fortfarande den initiala marginalen. \ R \ n \ r \ n Initialmarginalberäkningar är också något annorlunda när det gäller kontrakt med rättvis prismarkering. Du måste finansiera någon skillnad mellan ditt märkespris och orderpris. Detta gäller om Sälj \ / Short-ordern är lägre än ett märkespris eller en Buy \ / Long-order över det. \ R \ n \ r \ nBeräkningar av underhållsmarginal beror på Markpriser för kontrakt. Oavsett position är underhållsmarginalerna lika med MM x Kontrakt x Markpris x Multiplikator. Kravet på underhållsmarginal lägger också till den provision som krävs för att stänga alla positioner. Denna siffra är den lägsta marginal som du måste behålla om du inte vill att din position ska avvecklas. \ R \ nBaseFEX likvidationsinformation \ r \ n Det är möjligt att utnyttja de eviga kontrakten på BaseFEX så mycket som 100 gånger. För att hålla positionerna öppna måste du hålla en procentandel av positionens värde, så kallat underhållsmarginalen. Om du inte har underhållsmarginalen tappar du denna underhållsmarginal och likvideras. \ R \ n \ r \ n När som helst kan du se likvidationspriset för positioner via fliken Öppna position. På den här sidan kan du också justera likvidationspriset indirekt genom att justera riskgränserna eller utnyttja reglagen. \ R \ n \ r \ nBaseFEX vidtar åtgärder för att minimera likvidationer på grund av marknadslikviditet och prismanipulation. Detta inkluderar användning av rättvisemärkningsmekanismen. Den mekanismen innefattar att sätta Markpris för kontrakt till rättvisa priser istället för att använda Last Prices. För att ytterligare minimera likvidationer kräver BaseFEX högre marginalnivåer för större positioner på grund av riskgränser. Likvidationsmotorn kräver ytterligare marginal för att stänga stora positioner. \ R \ n \ r \ n När det gäller stora positioner som behöver avvecklas och stängas görs detta gradvis för att minimera marknadseffekten. Efter en likvidation annullerar BaseFEX öppna beställningar som ingår i det nuvarande avtalet. Denna process frigör marginalen så att du kan behålla positionen. Beställningar från andra kontrakt ser inga förändringar. \ R \ nBaseFEX likvidationsprocess \ r \ n Likvidationsprocessen på BaseFEX varierar något beroende på om du har låga eller högriskgränser. Vid låg riskgränser kommer BaseFEX att annullera varje öppen order inom ett kontrakt. Likvidationsmotorn kommer att avveckla positionen med hjälp av konkursräntan om du inte kan fullgöra underhållsmarginalen. \ R \ n \ r \ nOm du har en högriskgräns försöker likvidationssystemet att ändra riskgränsen och sänka den. Därifrån minskar det kraven på underhållsmarginalen på flera sätt. En metod är att sänka riskgränsen för att behålla nuvarande position och ordning. Ett annat är att avbryta öppna order innan du sänker riskgränsen så att den matchar din nuvarande position. Eller så kan BaseFEX-systemet skicka in en fyllnings- eller dödsorder. Detta skulle använda skillnaden mellan positionsstorleken för din nuvarande riskgräns och den som skulle uppfylla marginalkravet. \ R \ n \ r \ nOm alla dessa metoder misslyckas och likvidationsrisken kvarstår, fungerar likvidationsmotorn. Den motorn stänger positionen med hjälp av konkurspriset. Om BaseFEX kan avveckla positioner till priser som är bättre än konkurs, går extra medel till sina försäkringsfonder. I de fall BaseFEX inte kan avveckla positioner till denna konkursnivå används försäkringsfonder för att stänga positionen. Automatisk avlägsnande kommer att utlösas om positionen fortfarande inte kan avvecklas. \ R \ nFinansiering och avveckling \ r \ nVarje evigt kontrakt som du öppnar i BaseFEX kommer att omfattas av finansiering. Det finns specifik information för varje evigt kontrakt i finansieringshistoriken och specifikationerna för kontrakten. Positioner nära avräkningspriser vid avvecklingstidpunkten. Eviga kontrakt löser aldrig, så det finns inga avvecklingsavgifter att betala. Vid ett utgånget kontrakt tas kontraktets livstidsförlust och vinst in i ditt Bitcoin-saldo. Kontraktet visas inte längre i din positionssektion för utgångna kontrakt. Tänk på att alla BaseFEX-beräkningar är slutgiltiga. \ R \ nInlåning & Uttag \ r \ n Att göra en insättning på ett BaseFEX-konto är mycket enkelt. Du besöker bara fliken Konton och väljer sedan Insättning. Du kommer att se en plånbokadress med flera signaturer. Skicka pengarna du vill sätta in till den här adressen. Efter en bekräftelse krediteras pengarna till ditt BaseFEX-konto. Det finns inget fastställt minimibelopp för BaseFEX-konton. Istället beror det på initiala marginaler. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTrång görs på liknande sätt via fliken Konton i BaseFEX. Plattformen behandlar alla Bitcoin-uttag före 7:00 UTC + 00 dagligen. De som initierar ett uttag kommer att få Bitcoin skickat till sina adresser strax efter den tiden. \ R \ nBaseFEX-avgifter \ r \ n \ r \ nBaseFEX beskriver tydligt alla sina avgifter på sin webbplats via sidan Avgifter. Denna sida innehåller en lista över alla eviga kontraktspar och avgifterna i procent. Avgifter listas för tillverkare, tagare, lång finansiering och kort finansiering. Finansieringsintervallet är var åtta timmar för varje evigt kontrakt. \ R \ n \ r \ n I skrivande stund är tillverkarens avgifter alltid 0 procent. Takaravgiften är antingen 0,2 procent eller 0,05 procent, beroende på kontraktet. Lång finansiering varierar mellan -2,981 procent och 0,3000 procent medan kort finansiering varierar mellan -0,3000 procent och 0,2981 procent. De negativa avgifterna indikerar rabatter. Det finns en anmärkning på avgiftssidan att finansieringsräntorna kommer att förändras beroende på marknadens utlåningsräntor. \ R \ n \ r \ nDet finns inga avgifter för att göra insättningar eller uttag med BaseFEX. Den enda avgiften som gäller i detta fall är Bitcoin-nätverksavgiften, varav ingen går till BaseFEX. Det är dock viktigt att notera att BaseFEX hanterar uttag av dessa avgifter och tar ut det maximala från början. Plattformen tar hand om dessa i satser och optimerar dem sedan. Detta kan resultera i sparade avgifter som sedan återbetalas. Det finns heller inga avgifter för finansiering som erhållits eller betalats från BaseFEX. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSymbol \ r \ nMakeravgift \ r \ nTakeravgift \ r \ nLång finansiering \ r \ nKortfinansiering \ r \ nFinansieringsintervall \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTCUSD \ r \ n-0.0200% \ r \ n0.0700% \ r \ n0.0000% \ r \ n0. 0000% \ r \ nevery 8 timmar \ r \ n \ r \ n \ r \ nETHXBT \ r \ n0.0000% \ r \ n0.2000% \ r \ n0.3000% \ r \ n-0.3000% \ r \ nevery 8 timmar \ r \ n \ r \ n \ r \ nXRPXBT \ r \ n0.0000% \ r \ n0.2000% \ r \ n0.0100% \ r \ n-0.0100% \ r \ nevery 8 timmar \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTCXBT \ r \ n0.0000% \ r \ n0.2000% \ r \ n0.0100% \ r \ n-0.0100% \ r \ nevery 8 timmar \ r \ n \ r \ n \ r \ nEOSXBT \ r \ n0.0000% \ r \ n0.2000% \ r \ n0.0100% \ r \ n-0.0100% \ r \ nevery 8 timmar \ r \ n \ r \ n \ r \ nADAXBT \ r \ n0.0000% \ r \ n0.2000% \ r \ n0.0100% \ r \ n-0.0100% \ r \ nevery 8 timmar \ r \ n \ r \ n \ r \ nBNBXBT \ r \ n0.0000% \ r \ n0.2000% \ r \ n0.0100% \ r \ n-0.0100% \ r \ nevery 8 timmar \ r \ n \ r \ n \ r \ nHTXBT \ r \ n0 .0000% \ r \ n0.2000% \ r \ n0.0100% \ r \ n-0.0100% \ r \ nevery 8 timmar \ r \ n \ r \ n \ r \ nOKBXBT \ r \ n0.0000% \ r \ n0.2000% \ r \ n0.0100% \ r \ n-0.0100% \ r \ nevery 8 timmar \ r \ n \ r \ n \ r \ nGTXBT \ r \ n0.0000% \ r \ n0. 2000% \ r \ n0.0100% \ r \ n-0.0100% \ r \ nevery 8 timmar \ r \ n \ r \ n \ r \ nATOMXBT \ r \ n0.000 0% \ r \ n0.2000% \ r \ n0.0943% \ r \ n-0.0943% \ r \ nevery 8 timmar \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nRabatt på avgifter \ r \ nDet finns en rabattavgiftspolicy från BaseFEX för dem som är stora handlare. För att kvalificera sig måste ett konto ha ett totalt ordervärde på sju dagar på över $ 35 miljoner USD. Detta berättigar kontot till en rabatt på 50 procent på provisioner. \ R \ nFinansieringsräntelockar \ r \ nBaseFEX har finansieringsräntetak, som du kan se i den permanenta kontraktsöversikten i avsnittet Dokument. Den absoluta finansieringsräntan begränsas till 75 procent av värdet på den initiala marginalen minus underhållsmarginalen. Det kommer aldrig att förändras med ett värde som är större än 75 procent av en underhållsmarginal mellan olika finansieringsintervall. \ R \ nBaseFEX-avtalsspecifikationer \ r \ nOm du besöker Docs-delen i BaseFEX kan du se kontraktsspecifikationerna för varje erbjudet evigt kontrakt. Det finns separata sidor för varje: BTCUSD, ETHXBT, XRPXBT, LTCXBT, EOSXBT, ADAXBT, BNBXBT, HTXBT, OKBXBT, GTXBT och ATOMXBT. \ R \ n \ r \ nVarje av dessa kontraktsspecifikationssidor är utformade på samma sätt. De börjar med en översikt som anger det index som prissättningen baseras på. När det gäller BTCUSD Perpetual Contracts är detta BFBTC Index. De anger också hur mycket varje kontrakt är värd, vanligtvis en av offertvalutan i basvalutan. Basvalutan är den första delen av kontraktsnamnet medan offertvalutan är den andra. Till exempel är varje BTCUSD Perpetual Contract värt en enda USD BTC. \ R \ n \ r \ n Översikten visar också finansieringsfrekvensen och nästa gång. Det finns då ett uttalande om att det som ett evigt kontrakt aldrig går ut. Det finns också en förklaring till hur man använder ett Premium Index för finansieringsräntor. \ R \ n \ r \ n Nedan visas varje sida ett diagram som visar finansieringsberäkningarna. Den inkluderar räntor för räntebas, räntesituation och premie. Dessa är .BTCBON8H vid 0,00 procent, .USDBON8H vid 0,00 procent och .BTCUSDPI8H vid -0,17 procent, för BTCUSD vid skrivning. Under diagrammet finns det också en kort förklaring av finansieringsnivå och premiumräntor plus relevanta formler. \ R \ n \ r \ nDet sista avsnittet på varje evigvarig kontraktsspecifikationssida är fullständiga kontraktsdetaljer. Här hittar du symbolen, utgångsdatum (evig), initial- och underhållsmarginaler, finansieringsnivåer och intervall och märkpris. Den listar också den rättvisa basräntan, grundläggande riskgräns, kontraktstorlek och mer. För BTCUSD är till exempel lägsta prisökning 0,5 USD med ett maxpris på 1 miljon USD. \ R \ nBaseFEX Security \ r \ nBaseFEX är stolt över att använda de bästa säkerhetsrutinerna. Dessa inkluderar att lagra 100 procent av tillgångarna i kalla plånböcker med flera signaturer. Sammantaget har BaseFEX ett åtagande om plattforms- och användarsäkerhet. Plattformen vidtar konservativa och strikta säkerhetsåtgärder, utan att kompromissa med säkerheten för att maximera bekvämligheten. Dessutom har BaseFEX ett bug bounty-program för att uppmuntra användare att rapportera alla säkerhetsproblem som de hittar. Detta gör att problemet i fråga kan hanteras omedelbart. \ R \ n \ r \ n Som nämnts lagras alla tillgångar som finns på BaseFEX i kalla plånböcker med flera signaturer. Dessutom har varje BaseFEX-adress flera signaturer. All lagring förblir offline när som helst. \ R \ n \ r \ nInställningen av plånböckerna på BaseFEX innebär att även om hela systemet komprometteras skulle medlen förbli säkra. Den säkerheten kommer av det faktum att en angripare inte skulle ha tillräckligt med nycklar för att kunna stjäla pengar. De kunde inte ens få tillräckligt med nycklar om databasen, handelsmotorn och webbservrarna komprometterades. Eftersom den situationen är mycket osannolik är lagringen ännu säkrare. \ R \ n \ r \ nBaseFEX tar också ytterligare säkerhetsåtgärder när det gäller uttag. Varje uttag granskas för hand. Detta görs av minst två anställda på BaseFEX innan utträdet skickas. För de flesta medel finns inga privata nycklar lagrade på några molnservrar. Dessutom använder BaseFEX djup kylförvaring för de flesta medel. \ R \ n \ r \ nSäkerhet för insättningar inkluderar verifiering av alla insättningsadresser som BaseFEX-systemet skickar. Detta görs via en extern tjänst och möjliggör försäkran om att adresserna innehåller nycklarna som grundarna kontrollerar. I det sällsynta fallet att en offentlig nyckel inte matchar stängs systemet av omedelbart. Detta inkluderar all handel som stoppas. \ R \ nBaseFEX-plånböcker \ r \ n Som nämnts lagrar BaseFEX Bitcoin i en plånbok som använder kylförvaring och har flera signaturer. Kalla plånböcker med flera signaturer lagrar Bitcoin offline. De kräver dessutom flera signaturer för att alla transaktioner ska kunna ske. Innan en kostnad på BaseFEX äger rum måste fem av de sju partnerna underteckna för transaktionen. \ R \ n \ r \ n Användningen av en adress med flera signaturer var avsiktlig för att förbättra säkerheten. Det hjälper till att förhindra stöld av medel, vilket ger användarnas säkerhet. \ R \ n \ r \ nBaseFEX använder sin egen plattform, som du kan komma åt online via webbplatsen eller via mobilapplikationen. Applikationen är fullt utrustad, vilket möjliggör handel och mer. Du kan ladda ner den via QR-koden på rätt sida på BaseFEX-webbplatsen. \ R \ nMarknadsstörningshändelser \ r \ nOm en marknadsstörningshändelse (MDE) inträffar har BaseFEX ett system på plats. Denna MDE kan uppstå om det finns ett avbrott i en börs som påverkar indexpriset. Om BaseFEX deklarerar en MDE kommer den att informera kunderna om eventuella ändringar av giltighetstidens eller avvecklingsdatum för berörda kontrakt. Detta görs via e-post och en MDE-deklaration på BaseFEX Trade-instrumentpanelen. BaseFEX har fullt utrymme när deklarerar en MDE, där alla beslut är slutgiltiga. \ R \ nBaseFEX affiliate-program \ r \ nDet finns ett affiliate-program från BaseFEX, vilket förväntas från en sådan plattform. Dotterbolagen i programmet får utbetalningar av partiella provisioner från sina hänvisningar. Dessa utbetalningar fortsätter hela livet, så länge som remiss fortsätter att använda BaseFEX. Procentandelen av provisionen som medlemsföretaget får beror på hänvisningarna till Bitcoin-omsättningen. Den minsta medlemsutbetalningen är 20 procent av provisionen. För totalt över 1000 BTC-fiktiva som handlas på remisser ökar andelen till 30 procent. Det går upp till 40 procent för belopp över 10 000 BTC. \ R \ n \ r \ nHänvisningarna får också förmåner i form av en begränsad rabatt på avgifter. Kunder av BaseFEX som registrerar sig med en affiliate-länk får 10 procents rabatt på provision för totalt sex månader. Rabatten kommer att gälla i alla kontrakt. \ R \ nBaseFEX FAQ \ r \ n Liksom de flesta liknande plattformar har BaseFEX verkligen en FAQ-sida. Istället för att enbart fokusera på att använda plattformen innehåller det dock också grundläggande utbildning. Den första halvan av FAQ-sidan är avsedd för att förklara begrepp relaterade till eviga kontrakt. Det finns definitioner av terminer och eviga kontrakt samt märkespriser. Det finns också information om hur BaseFEX beräknar avvecklingspriser och permanenta avtalspriser. \ R \ n \ r \ n På FAQ-sidan finns sedan ett avsnitt som är dedikerat till hävstång, inklusive förklaringar av termer som initial- och underhållsmarginal. Nästa avsnitt fokuserar på likvidation och förklarar hur och varför det händer. Det finns också förklaringar av försäkringsbedrägerier, automatisk avlägsnande och relaterade begrepp. \ R \ n \ r \ n Vid denna punkt vänder FAQ-avsnittet i BaseFEX mer mot traditionella frågor som du kan förvänta dig. Det finns förtydliganden relaterade till avgifter, inklusive avsaknad av avgifter för insättningar och uttag. Detta avsnitt förklarar också möjligheten till återbetalning av Bitcoin Network-avgifter och BaseFEX-handelsavgifter. \ R \ n \ r \ nSidan med vanliga frågor på BaseFEX avslutas med detaljer om insättningar och säkerhet. Detta inkluderar hur man sätter in, minimibelopp, plånbokinformation och support. \ R \ n \ r \ n \ r \ nUtbildningsinformation \ r \ n Förutom de korta definitionerna och beskrivningarna på FAQ-sidan, erbjuder BaseFEX också några andra utbildningar information. Om du besöker Dokumentavsnittet för kontraktspecifikationer hittar du detaljerade beskrivningar av terminer och eviga kontrakt. \ R \ n \ r \ n Avsnittet Futures Contract Översikt förklarar vad terminkontrakt är, inklusive möjligheten att använda hävstångseffekt med dem. Det går också i detalj om nyckelmekanismerna på terminsmarknaden och ger definitioner för var och en. Dessa inkluderar multiplikatorer, positionsmärkning, underhåll och initial marginal, bas och avveckling. \ R \ n \ r \ n Avsnittet Övergående kontraktsöversikt ger liknande information men för eviga kontrakt. Detta inkluderar en översikt över den huvudsakliga skillnaden mellan eviga och framtida kontrakt, vilket innebär bristen på utgångsdatum och avveckling. Det förklarar också finansieringsgraden. Det finns också förklaringar för marknadsfunktioner, inklusive positionsmärkning, underhåll och initiala marginaler, finansiering och finansieringstidsstämplar. \ R \ n \ r \ nDen här sidan innehåller dessutom en beskrivning av finansieringen och dess tidpunkt på BaseFEX. Den inkluderar ekvationen för att beräkna finansiering, positionsvärde x finansieringsgrad plus en exempelberäkning. Det finns ytterligare beräkningsförklaringar och exempel på räntor och premier \ / rabatter som en del av finansieringsränteberäkningarna. Detta följs av ett exempel på den slutliga beräkningen av finansieringsgraden. Den avslutas med förklaringar av finansieringsräntetak, bristen på BaseFEX-finansieringsavgifter och ytterligare exempel. \ R \ n \ r \ n För att ytterligare utöka det pedagogiska innehållet som finns tillgängligt på BaseFEX har plattformen också ett referensavsnitt. Detta finns på fliken Dokument och har beskrivningar för isolerade och tvärmarginaler, ordertyper och rättvis prismarkering. Det finns också beskrivningar för automatisk avlägsnande, vinst och förlust, riskgränser och marginalterminologi. \ R \ n \ r \ nVarje av dessa avsnitt har sin egen sida med detaljer. Det finns korta översikter över relevanta termer och begrepp längst upp på sidan, följt av mer ingående förklaringar. När det gäller termer relaterade till beräkningar innehåller BaseFEX både formler och exempel. \ R \ nDataavsnitt \ r \ n \ r \ nFliken Data på BaseFEX-sidan innehåller historisk data i olika sektioner. Avsnittet Finansieringshistorik visar historiska finansieringsnivåer för varje symbol som kan handlas på BaseFEX. Detta inkluderar tid och datum, finansieringsintervall, symbol och finansieringsgrad. Denna historiska information kan vara till hjälp för att skapa en handelsstrategi. \ R \ n \ r \ nSidan Försäkringsfond visar saldot för daglig försäkringsfond. Detta är systemet som BaseFEX använder för att ta över ofyllda positioner så att de inte går till Auto-Deleveraging System. Fonden härrör från likvidationer som genomförs till priser som är bättre än positionens konkurs. Denna sida i datasektionen har en enkel lista över försäkringsfondens saldo i Bitcoin för varje dag. Den innehåller historiska poster med 145 poster i skrivande stund. \ R \ n \ r \ n ROE Leaderboard visar de 25 bästa handlarna baserat på ROE. Informationen på den här sidan uppdateras inte i realtid. Istället uppdateras det ibland, men BaseFEX anger inte uttryckligen schemat för uppdateringar. För varje position visar diagrammet smeknamn och ROE. I skrivande stund var den högsta 60.435,85 procent och nummer 25 var 113.41 procent. Under det här diagrammet finns det en liknande men listar de 25 bästa handlarna baserat på vinst. I skrivande stund har topplaceringen 48.8742 BTC som vinst och den 25: e har 1.7809 BTC i vinst. \ R \ n \ r \ n Affiliate Leaderboard visar de 25 bästa medlemsförbunden i utbetalningsordning i BTC. Det visar också smeknamnet för varje dotterbolag och antalet hänvisningar de har gjort. Dessa rankningar uppdateras dagligen 00:00 UTC + 00. I skrivande stund är den totala utbetalningen till dotterbolag 45.92869244 BTC, en siffra som också visas på denna sida. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAllt av ovan visas i avsnittet Historiska data på fliken Data. Det finns också ett avsnitt som heter Index. Här hittar du en sida för varje kryptovaluta som kan handlas på BaseFEX. Överst på sidan ser du olika flikar för varje index som påverkar priset \ / räntan på BaseFEX. Varje indexflik har sedan en kort översikt över indexet i fråga. De flesta har ett diagram med historisk data under detta, komplett med tidsstämplar och datakällor. \ R \ nBaseFEX kundsupport \ r \ nBaseFEX ger kunderna flera metoder för att kontakta kundsupport. Många svar finns i avsnittet FAQ på webbplatsen, så det är inte alltid nödvändigt att kontakta BaseFEX. När du behöver support är den tillgänglig 24 \ / 7. Detta kan göras via e-post, Telegram och Twitter. Det finns inget supporttelefonnummer listat på BaseFEX-webbplatsen, vilket vissa kan se som brist. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBaseFEX API \ r \ nBaseFEX har ett API tillgängligt via GitHub, med en länk till det på längst ner på huvudsidan av BaseFEX. Detta tar dig till det fullständiga REST API och streaming WebSocket API. Utvecklare kan använda dessa API-resurser. \ R \ nSlutsats \ r \ nBaseFEX ger kunderna ett sätt att handla kryptovalutaderivat på ett enkelt sätt. Handel kan göras online via webbplatsen som är enkel och väldesignad. \ R \ n \ r \ nDet finns 11 ständiga kontrakt tillgängliga för handel med BaseFEX, liksom futureskontrakt och mängden hävstång som erbjuds är hög (100x). \ r \ n \ r \ nAvgifterna är mycket rimliga, ingen avgift för insättningar eller uttag och tillverkaravgifter är gratis med avgiftsavgifterna 0,05%. \ r \ n \ r \ nBaseFEX är en nyare handelsplattform så har inte haft tid för att bygga upp ett gott rykte online ännu, är det upp mot några solida konkurrenter i BitMex, PrimeXBT och Deribit så det kommer att behöva lite tid för att etablera sig. Inom detta handelsområde är förtroende en värdefull del av verksamheten – du måste veta att det inte finns något skumt bakom kulisserna när du använder hävstång eftersom likvidation kan kosta dig dyrt. \ R \ n \ r \ nVi gillade handelsskärm som är väl utformad, enkel att använda och fullt utrustad, inklusive indikatorer och flera diagramtyper. Brist på en dedikerad mobilapp släpper den något men utbytet kan användas på mobilen, om det är lite fiffigt. \ R \ n \ r \ n Sammantaget rekommenderar vi att du tittar på BaseFEX men vi håller på att göra det till en solid rekommendation för tillfället. \ r \ nBesök BaseFEX","författare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"},"datum Publicerat":"2019-05-22"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me