Bitcoin-miljonärer: Berättelser om 10 kryptovalutavinnare

Bitcoin miljonärer

De flesta människor som är involverade i den digitala valutamarknaden drömmer om att bli kryptomillionärer, eller ännu bättre, miljardärer. Men för att nå denna status krävs extremt smarta investeringsbeslut och förmågan att korrekt förutsäga vad de framtida marknadstrenderna kommer att bli. Även om det kanske inte är lätt finns det för närvarande flera bitcoin-miljardärer och ännu fler miljonärer.

Om Bitcoin och Cryptocurrency fortsätter att klättra under de kommande åren kommer det utan tvekan att bli många människor som blir rika och till och med miljonärer – små investeringar nu i rätt mynt ger enorma vinster i framtiden. En del av bra opsec i denna värld är att aldrig dela information om dina investeringar med andra människor och aldrig offentligt. Du kommer aldrig att veta vem som kommer ihåg att du köpte 100 bitcoin tillbaka 2010 och kan använda det för att räkna ut ditt nuvarande värde – vi rekommenderar att du alltid stannar under radaren, du är ansvarig för din egen säkerhet och säkerhet med kryptovaluta och det har ökat antal eller rån associerade med krypto.

Bitcoin miljonärer

Vissa människor väljer dock att dela berättelser om sin rikedom, vanligtvis för självpubliceringsändamål – de vill bli upplevda som framgångsrika och bygga en följd online och det är några av de människor vi kommer att titta på det här inlägget – berättelser om några turer individer, med spännande historier, vars investeringsbeslut har gett dem bitcoin-miljonärstatus och beslutat att dela sina berättelser med ordet.

Winklevoss tvillingar

För närvarande värt cirka 900 till 1,1 miljarder dollar vardera, är Tyler och Cameron Winklevoss två av de mest kända individerna för sitt kryptonätverk. För ett tag sedan anklagade de två bröderna Facebook för att ha stulit sin idé och nöjde sig med cirka 65 miljoner dollar i lager och kontanter. Tillbaka 2012 beslutade de att börja investera i bitcoin för första gången. De har upplevt mycket av marknaden, inklusive stora värdeförluster, till exempel 80% -fallet 2013 som skakade marknaden.

Winklevoss tvillingar

Cameron och Tyler Winklevoss, Bild från Mashable.

Senare gick tvillingarna vidare och byggde det New York-baserade Gemini-utbytet efter godkännande från myndigheten. Idag är börsen en av få platser där USA: s invånare kan fortsätta och köpa / sälja kryptotillgångar för kontanter. Vid den här tiden hanterar det cirka 300 miljoner dollar i transaktioner dagligen, vilket ger tvillingarna en fin, kryptobaserad inkomst.

Bortsett från bitcoin är Winklevoss-tvillingarna också kända för att investera i flera andra digitala valutor, särskilt Ethereum. Bortsett från denna aspekt har de också försökt få godkännande för världens första bitcoin-börshandlade fond (ETF). Rapporter visar att vissa förhandlingar med SEC, som är tillsynsmyndigheten i detta fall, fortfarande pågår.

Charlie Shrem

Som college senior 2011 började Shrem investera i bitcoin. Strax efter kraschade bitcoin-tjänsten Shrem och han förlorade sina bitcoins. Shrem och Gareth Nelson, en vän han träffade online, hade liknande frustrationer över hur lång tid det tog att köpa och sälja bitcoin på utbytesplatser. De började BitInstant, ett mer användarvänligt företag som debiterar en avgift för användare att köpa och göra inköp med bitcoins på över 700 000 platser, vilket ger tillfällig kredit för att påskynda transaktionerna.

”Jag var som 22 år gammal, jag hade en halv miljon dollar sittande i banken. Jag hade inga kostnader. Livet var fantastiskt. ”

Charlie Shrem

Charlie Shrem, bild från Wikipedia.

På grund av en kund från BitInstants återförsäljning av Bitcoins som köpts där på Silk Road, en olaglig marknadsplats för droger, hamnade Charlie i ett år i Federal Jail och förlorade mycket av sin förmögenhet till advokatavgifter.

Sedan dess växte han sin rikedom till uppskattningsvis 45 miljoner dollar genom att investera i Bitcoin och ”sälja det när priset stiger och placerar det i fastigheter. För då om bitcoin går till noll – vilket, det är ett experiment, kan det – jag kommer inte att vara på gatan ”

Barry Silbert

Barry Silbert är VD och grundare av Digital Currency Group (DGC), ett av de mest kända företagen som verkar i kryptoekosystemet. Företagets huvudsakliga uppdrag är att påskynda den digitala valutarevolutionen för att göra det möjligt att förbättra det nuvarande globala finansiella systemet. DGC hoppas kunna förverkliga detta mål genom att stödja och skapa många bitcoin- och blockchainföretag. Med detta i åtanke indikerar rapporter att DGC hittills har investerat i mer än 75 kryptorelaterade företag. Inte bara detta, men företaget är också världens ledande företag när det gäller antal och värde på deras kryptoinvesteringar.

Barry Silbert

Barry Silbert, bild av Coindesk.

Barry Silbert äger några andra företag, inklusive Genesis, som är ett handelsföretag för digitala valutor, tillsammans med Grayscale, som är ett annat företag som fokuserar på kryptobaserade investeringar. Bitcoin Investment Trust, som är en ETF som kan spåra bitcoinpriset har också skapats av Silbert.

Roger Ver

Roger Ver är känd för sin marknadsföring av kryptovalutan Bitcoin och går ofta av monikern “Bitcoin Jesus.” Introducerad till den virtuella valutan i en podcast 2011 började han omedelbart konsumera så mycket information som möjligt om ämnet. Hans företag, MemoryDealers.com, blev ett av de första företagen som någonsin accepterar Bitcoin som betalningsform. Genom denna plattform blev han en nitisk förespråkare för Bitcoin.

Roger Ver YouTube-video

Att förlora sitt humör över namnet “Bcash”, Bild från Youtube.

En kontroversiell person inom samhället på grund av hans engagemang i Bitcoin Scaling-debatten och efterföljande lansering av Bitcoin Cash, Roger är fortfarande en av de mest synliga och uttalade personligheterna idag.

Erik Finman

Även om han inte är den rikaste kryptovalutahållaren, Finman är känd för sin lilla ålder, eftersom han bara är 19 år gammal. Med detta i åtanke började han investera i bitcoin 2011, efter att han fick en $ 1000-gåva från sin mormor, redan när han var 12 år. Finman tror att investering i digitala valutor är ett av de bästa och snabbaste sätten för unga människor att samla in stora summor pengar. I ett Twitter-inlägg noterade han att:

Kryptovaluta representerar den största överföringen av välstånd som vår generation någonsin har sett. Aldrig tidigare har ungdomar kunnat byta ekonomisk klass så snabbt. Detta är större än Bitcoin.

Erik Finman, bild från Trådbunden.

Rapporter visar att han äger cirka 401 bitcoin, vilket kanske inte verkar mycket, men till nuvarande värde är de värda över 4 miljoner dollar. År 2013 gjorde Finman sin första bitcoinförsäljning och förvärvade cirka 100 000 dollar i vinst, när bitcoin värderades till 1 200 dollar. Med vinsten bestämde han sig för att starta ett online utbildningsföretag, som han lyckades sälja för 300 bitcoin. Senare arbetade han vidare med NASA och hanterade aktivt kryptoinvesteringarna i sin familj. Erik tror att vi bara är i början av kryptovalutarevolutionen.

Jeremy Gardner

Ännu en bitcoin-miljonär känd för sin unga ålder, Gardner är bara 25 år gammal, men har ändå tillräckligt med mynt för att kallas en kryptomillionär. Hans historia började redan 2013, när en vän erbjöd sig att köpa Gardner bitcoin i utbyte mot lite kontanter. Hans nyfikenhet toppade sig och han bestämde sig för att han var redo för utmaningen. Med Gardners egna ord:

Det var denna insikt att jag – med bara en internetanslutning – kunde byta värde med alla i världen som också har en internetanslutning (…) Jag behövde inte längre förlita mig på en central mellanhand, ett troll under bron, som t.ex. en bank eller en regering.

Jeremy Gardener, bild av College Cryptocurrency Network.

Efter att han hade tagit ut en del av bitcoin han köpte, bestämde 25-åringen att förvandla de flesta av sina sparande och aktieinnehav till kryptoinvesteringar. Han fortsatte och lanserade flera företag, till exempel Augur, som är ett marknadsprognosverktyg baserat på blockchain-teknik. Han är också ansvarig för lanseringen av The Blockchain Education Network, en ideell grupp som är avsedd att hjälpa studenter att få jobb, men också få finansiering för ett brett utbud av utbildningsevenemang som äger rum på universitetsområden. Idag är Gardner bitcoinevangelist, världsresenär och arbetar på ett riskkapitalföretag utan lön.

Kingsley Advani

Kingsley Advani skapade sin förmögenhet förra året genom att sälja sina världsliga positioner som bärbar dator, hörlurar och tömde sina sparkonton som häller 34 000 dollar i Bitcoin och andra kryptovalutor. Med tillstånd av den fantastiska tjurkörningen vi hade 2017 gjorde han detta till en “låg sju-siffrig” summa.

Kingsley Advani

Kingsley Advani, bild från ZyCrypto.

Han arbetade på ett mjukvaruföretag och satte lika mycket av sin lön varje månad på kryptomarknaden. I oktober slutade Kingsley sitt jobb och reser nu världen som en “rådgivare och ängelinvesterare” med investeringar i Zilliqa, Aion, Wanchain, Qlink, Deepbrain, NEX, IOT Chain, AELF tillsammans med sina ursprungliga investeringar i ETH och NEO.

Ian Balina

Känd i samhället av vissa som “Ian Shillina”, blev Ian välkänd på Twitter det senaste året på grund av sin öppenhet att lägga ut skärmdumpar från sin Blockfolio-app som kartlade hans uppgång från $ 100 000 $ investering upp till cirka $ 6 miljoner när det var topp.

Blockfält

Ian skapade sådana imponerande vinster genom att utveckla en “money ball” -strategi för ICO-investeringar som han höll ett offentligt register över i ett Google Docs-kalkylblad. I sitt kalkylblad delade han vilka ICO: er han investerade i tillsammans med de han skickade vidare, fördelade ett poängsystem baserat på saker som utvecklingsteam, rådgivare och om de hade en fungerande prototyp.

Ian Balina

Ian Balina, bild från IanBalina.com

Ian reser nu runt om i världen för att ge råd till nya ICO och organisera möten med sina fans som publicerar uppdateringar på hans Twitter-konto längs vägen.

50 öre

Det stämmer – vem skulle ha vetat att den populära rapparen är bitcoin-miljonär? Tja, enligt 50 Cent tog det honom ett tag att ta reda på att han hade cirka 700 bitcoin, värt över 7 miljoner dollar idag. Tillbaka 2014 blev 50 Cent en av världens första artister som accepterade bitcoin som betalningsmedel för sitt senaste album. Rapparen lämnade enligt uppgift sina mynt orörda under lång tid och upptäckte dem först nyligen.

50 Cent, bild från Gränsen.

De 700 bitcoin som samlades in från försäljningen av hans Animal Ambition-album var värda cirka 660 dollar stycket vid den tiden och sammanfattade därför totalt 460 000 dollar i albumförsäljning. I ett Instagram-inlägg som hänvisade till att han blev bitcoin-miljonär nämnde 50 Cent att:

Inte illa för ett barn från South Side, jag är så stolt över mig, jag håller det riktigt jag glömde att jag gjorde det där. LOL.

Det faktum att han glömde pengarna var definitivt en stor överraskning för rapparen. När allt kommer omkring 2015 behövde han ansöka om konkurs och fortsätta att omstrukturera sin ekonomi efter att ha betalat 23 miljoner dollar i skuld.

Satoshi Nakamoto

Chansen är stor att du har hört talas om Satoshi Nakamoto, välkänd i branschen som skapare av bitcoin, och ägare till ungefär 980 000 BTC. Med tanke på det nuvarande värdet av den digitala valutan är Satoshi Nakamoto inte bara den rikaste kryptopersonligheten utan också en av de rikaste människorna i världen. Vid detta tillfälle är de medel han / hon äger värda cirka 10 miljarder dollar, men ändå när bitcoin var värd 20 000 dollar stycket hade Nakamoto en förmögenhet på över 20 miljarder dollar.

Vem är Satoshi Nakamoto

Det är viktigt att påpeka att Satoshi Nakamoto bara är ett alias, eftersom det verkliga namnet på bitcoins uppfinnare fortfarande är okänt. Dessutom är människor inte ens säkra på om namnet hänvisar till en enda person eller en grupp människor. Oavsett är Nakamoto ansvarig för att utforma den digitala valutan och dess ursprungliga implementering. Han var aktivt involverad i utvecklingen av bitcoin fram till december 2010.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me