Hur man tjänar pengar med Bitcoin: 10 sätt att tjäna kryptovaluta

Hur man tjänar pengar med Bitcoin

Det finns ett antal sätt som individer kan tjäna Bitcoin online. Tyvärr, precis som i verkliga livet, finns det inget sådant som en gratis lunch. Alla sätt att tjäna Bitcoin online kommer att kräva något i utbyte, oavsett om det är din tid eller din kunskap eller datorns processorkraft.

Några av metoderna som beskrivs nedan kommer att innebära minimal ansträngning men kommer också att resultera i minimal avkastning. Andra sätt att tjäna Bitcoin online kan vara mer lönsamma men de kräver att du har en viss kunskap och expertis om branschen och marknaden.

Därför, även om det kan tyckas för vissa att Bitcoin, och kryptovaluta i allmänhet, är ett enkelt sätt att tjäna pengar, är det inte så lätt som vissa kan förvänta sig utan nödvändig kunskap (en princip som inte överraskande kan tillämpas på någon bransch).

Men om du är intresserad av att tjäna Bitcoin online kan det vara värt att överväga några av alternativen nedan, allt från de minst svåra (och minst betalda!) Till de mer betydande roller som finns i Bitcoin-ekosystemet.

Coinbase tjäna

Förmodligen det enklaste sättet just nu att tjäna gratis kryptovaluta är att dra nytta av Coinbase Earn. Som du säkert kommer att veta är Coinbase ett av de största och enklaste sätten att köpa Bitcoin och andra kryptovalutor.

Coinbase tjäna

Förra året lanserade de ett nytt initiativ som heter Coinbase Earn, detta är ett program där du kan tjäna en mängd olika kryptor genom att titta på några pedagogiska videor om varje krypto och sedan svara på några flervalsfrågor.

Mynt som erbjuds ändras, så det är bäst att registrera och delta i alla tillgängliga och hålla koll på deras e-postmeddelanden när de lägger till nya då och då.

Detta är ett enkelt sätt att tjäna ett par hundra dollar kryptovaluta som du sedan kan ta ut eller sälja för fiat på plattformen.

Registrering för Coinbase Earn

Bitcoin-utlåning

Det finns potentiellt betydande intäkter att göra i Bitcoin-utlåning, men det finns också en betydande risk. Bitcoin-utlåning tenderar att fungera via mellanliggande webbplatser som Blockfi och Nexo och konceptet är så enkelt som det låter.

Läs vår fullständiga recension av BlockFi här.

BlockFi ReviewBlockFi: Cryptoloans

Du agerar som en bank och lånar din Bitcoin till en annan person med en viss intresse. Eftersom marknaden är oreglerad är räntenivåerna i allmänhet mycket högre än standardbankräntan, vilket innebär att det finns en potential för hög avkastning.

Men på baksidan innebär transaktionens oreglerade karaktär att om låntagaren inte betalar tillbaka Bitcoin till dig, finns det lite möjlighet att genomföra lånet.

Volatiliteten och risken förknippad med Bitcoin-utlåningsmarknaden innebär att det troligen är en marknad som endast är tillgänglig för mycket stora innehavare av Bitcoin på grund av risknivån och den potentiella kostnaden för att genomföra ett lån om något går fel. Men om det hanteras korrekt finns det en enorm potentiell marknad i denna sektor.

Nexo Review

Läs vår Nexo-recension här.

För mer information om Bitcoin-utlåning, ta en titt på vår djupgående guide.

Mikrointäkter

Även om mikrointäkter är den enklaste metoden att tjäna Bitcoin, är det förmodligen också den mest tidskrävande av alla diskuterade metoder, särskilt när man tar hänsyn till mängden pengar som ska göras.

Micro-tjäna webbplatser betalar dig i Bitcoin för att utföra små uppgifter. I gengäld kan du få en (mycket) liten mängd Bitcoin. De mest populära formerna av mikroinkomster är följande:

Betalade webbplatser

Som föreslagits av namnet betalar dessa webbplatser användare i Bitcoin för att besöka vissa webbplatser eller visa vissa annonser. Det finns många PTC-webbplatser som kommer att betala försumliga belopp i Bitcoin för klick och visningar, med Ads4BTC förmodligen den mest kända och mest populära.

Denna webbplats tillåter användare att välja mellan att visa annonser som är 5 sekunder, 10 sekunder eller 20 sekunder, med olika avgifter för varje.

Baserat på de priser som erbjuds av Ads4BTC, om du hade 20 sekunders annonser som körs under en hel dag, skulle du tjäna mindre än $ 10 per dag, så det här är kanske inte ett lönsamt alternativ för de flesta.

Bitcoin kranar

En Bitcoin-kran är en typ av webbplats som ger bort små mängder Bitcoin till sina användare, där ägare tjänar pengar genom att placera annonser på deras webbplats och betala individer som besöker annonserna eller genomför enkäter..

Denna bransch uppgår till över 50% av trafiken på ledande Bitcoin-webbplatser idag. Kranar gör det möjligt för besökare att tjäna en procentandel av Bitcoin som de ger bort till alla besökare som du tog in.

Detta har resulterat i att användare använder en Bitcoin-kranrotator som gör det möjligt för användare att snabbt surfa på olika kranar och tjäna en provision genom rotationslänkar för varje kran som du besöker.

I likhet med PTC-webbplatser är Bitcoin-kranar inte ett realistiskt sätt att tjäna bra pengar, med även de bästa kranrotatorerna som fortfarande används gör det bara möjligt för användare att tjäna mer än $ 1-2 per dag.

Bitcoin kranar

Micro Jobs

Mikrojobb är små uppgifter som kan slutföras för små mängder Bitcoin. Webbplatser som Myntarbetare erbjuda sådana uppgifter, som kan innebära att du bara testar ett plugin för att se om det är framgångsrikt kompatibelt med en webbläsare eller bara retweetar ett inlägg.

Återigen är pengarna små men det finns potential att tjäna lite mer än kranarna på PTC-webbplatser.

Myntarbetare

Skriva om Bitcoin

Om du är kunnig om Bitcoin, entusiastisk över kryptovalutaindustrin i allmänhet och villig och kan dela din kunskap, kan du också tjäna Bitcoin genom att göra det.

Beloppet som kan tjänas genom att skriva om Bitcoin varierar, men kan vara ganska lukrativt beroende på vilken expertis du har om ämnet.

BitcoinTalk signaturkampanjer

De BitcoinTalk Forum Signaturkampanj betalar för användare att skriva inlägg på BitcoinTalk-forumet som inkluderar en produktkampanj i signaturen. Betalningsnivåerna beror på din medlemsnivå på BitcoinTalk-forumet, med mycket lite Bitcoin tillgängligt för användare som inte är fullvärdig medlem av forumet (för att få fullt medlemskap behöver du minst 120 inlägg).

De flesta kampanjer har också vissa krav på affischer, till exempel en minsta ordbegränsning eller ett krav på att inga annonser är direkt inkluderade i inlägg. Dessutom kan vissa kampanjer innehålla ett lägsta och / eller maximalt antal inlägg per vecka.

Hur mycket pengar som kan göras från dessa kampanjer varierar beroende på antalet kvalitetsinlägg som du kan tjäna som användare som uppnår minsta antal ord.

Beroende på kampanj kan du tjäna 50-100 dollar för 24 timmars arbete, exklusive de inlägg som behövs för att få fullt medlemskap i forumet.

Dessutom, på grund av vissa kampanjer som bara möjliggör ett maximalt antal inlägg per vecka, kanske det inte finns tillräckligt med inkomster i en kampanj för att tjäna betydande belopp.

Bitcointalk Bounties

Massor av nya Cryptocurrency-företag erbjuder också “Bounties” för att utföra andra uppgifter, som att skapa YouTube-videor, blogga och publicera på sociala medier.

Du kommer att tjäna olika belopp beroende på hur många följare du har så det kan vara bra att bygga dina Facebook- eller Twitter-konton och delta i olika kampanjer.

Du kommer vanligtvis att få betalt efter att ICO har ägt rum och få en del av myntet eller token från det företag du hjälpte till att marknadsföra.

Skriva för blogg- och nyhetssajter

Det är vid denna tidpunkt som potentialen för att tjäna bra pengar börjar öka, även om motsvarande krav på kunskap om Bitcoin också ökar samtidigt.

Det finns ett ständigt ökande antal bloggar och nyhetssajter som kräver dedikerade författare att diskutera Bitcoin och andra kryptovalutor, och beroende på din kunskap om ditt ämne finns det ett virtuellt obegränsat antal alternativ tillgängliga för författare, med författare av god kvalitet. betalas mellan $ 30-100 per 1000 ord.

På denna nivå kan författare också välja sina betalningsmetoder, oavsett om det är i Bitcoin eller i fiat-valuta. Webbplatser som Myntlighet är ett bra ställe att börja om du letar efter jobb som skriver om Bitcoin online.

Myntlighet

Affiliate marknadsföring

Om du tar skrivvägen för Bitcoin och din blogg eller webbplats är en framgång finns det potential att tjäna pengar genom Bitcoin-affiliate-marknadsföring. Detta är en form av marknadsföring där du kan få betalt en viss procentsats av provision för varje remiss som du tar till en befintlig Bitcoin-verksamhet.

Om företaget driver ett affiliate-program och din blogg läses av tillräckligt många personer som länkar till verksamheten och köper den erbjudna produkten, kan provisionerna potentiellt vara obegränsade för minimala utgifter förutom utarbetandet av det ursprungliga blogginlägget.

Erbjud Bitcoin-relaterade tjänster

När det gäller kryptovaluta, om din expertisnivå är mer på den tekniska sidan snarare än skrivsidan, finns det gott om möjligheter att engagera sig i kryptovalutaprojekt..

De flesta av de företag som för närvarande arbetar i kryptovalutaindustrin är nystartade företag med begränsad infrastruktur. Därför behöver de ofta allt från programutvecklare till webbutvecklare till gruvexperter till onlinemarknadsförare.

Beroende på startstorleken kan en roll som denna variera från att vara ett entreprenadjobb som kan slutföras på distans, eller alternativt kan vara ett heltidsjobb.

Beloppet som kan tjänas från en roll som den här är uppenbarligen beroende av vilken typ av roll, vilken expertisnivå som du tar med till rollen och antalet timmar som du kommer att ägna åt rollen.

Bitcoin Mining

Tidiga anhängare av Bitcoin-industrin har gjort betydande avgifter genom att bryta Bitcoin. Mining Bitcoin är den process genom vilken nya mynt skapas.

Gruvdrift utförs med vissa datorprogram och använder bearbetningskraften hos gruvarbetarens dator.

Vid starten var Bitcoin-brytning relativt enkel och de tidigaste gruvarbetarna kunde bryta tusentals och tusentals Bitcoin med begränsade utgifter.

Samtidigt var värdet av Bitcoin inte i närheten av var det var idag och därför började några stora vinster från gruvdrift inte hända förrän ett antal år efter det att värdet av Bitcoin började stiga.

Bitcoin Mining Environment

Numera är Bitcoin-gruvdrift mycket svårare. Varje Bitcoin som bryts kräver mer processorkraft och därför innebär mining av Bitcoin nu betydande processorkraft och kan inte längre göras utan specialutrustning.

Dessutom är kostnaden för den el som används för att driva denna utrustning fenomenal, och Bitcoin-gruvdrift uppskattar för närvarande att använda samma kraft per dag som ett land som är lika stort som Marocko.

På grund av detta har de flesta Bitcoin-gruvdrift tagits över av företag som kan tjäna pengar genom att basera sig på att köpa stora mängder bearbetningshårdvara till rabatter samt placera sig i ett område med extremt billig el.

Av denna anledning är Kina det överlägset största Bitcoin-gruvlandet (gruvdrift över 60% av Bitcoin), följt av Georgien, Sverige och USA.

Bitcoin-handel

Det finns enorm potential att tjäna pengar på handel med Bitcoin, men det krävs en nivå av expertis och kunskap om marknaden på samma sätt som handel på andra finansiella marknader gör.

Dessutom är kryptovalutamarknaden extremt volatil och kan därför inte passa allas smak och riskaptit. Det första problemet med handel är att nästan alla handelsbörser fungerar via Bitcoin eller Ethereum, vilket innebär att om du vill handla med kryptovaluta och inte äger någon kommer du antagligen att behöva äga några (med några undantag).

Day Trading Cryptocurrency

Webbplatser som Coinbase eller CEX tillåter användare att köpa kryptovaluta med kredit- eller bankkort, eller alternativt att köpa via banköverföring. När du väl har köpt kan du sedan överföra din Bitcoin till vilken utbyte du vill operera. Om du vill överväga att handla är här några av alternativen:

Dagshandel

Day trading är att köpa och sälja Bitcoins samma dag på grundval av små, kortvariga prisfluktuationer på marknaden. Sådana fluktuationer kan baseras på marknadstrender eller helt enkelt rykten. Handlare kan handla Bitcoin mot andra kryptovalutor eller mot fiatvalutor som US-dollar.

Handelsbots

Att köra din egen Bitcoin Trading bot är en avancerad metod som kan ge god avkastning om du gör det ordentligt.

Vi har skrivit en komplett guide för handel med bots här som visar metoderna och fördelarna med att tjäna bitcoin och andra kryptovalutor på detta sätt. Här är några av de mer populära plattformarna och robotarna att använda:

3Kommor

3Commas är en mycket populär handelsbot som fungerar med ett antal börser inklusive Bittrex, BitFinex, Binance, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, GDAX, Cryptopia, Huobi och YOBIT.

Bot fungerar 24/7 med vilken enhet som helst eftersom det är en webbaserad tjänst så att du kan övervaka din handelsdashboard på både mobila och stationära och bärbara datorer.

3Commas Review

Det låter dig ställa in stop-loss och take-profit mål och har också en social handelsaspekt som gör att du kan kopiera de mest framgångsrika handlarnas åtgärder.

För mer information om 3Commas, kolla in vår fullständiga recension här.

Besök 3Commas

Cryptohopper

Cryptohopper är en molnbaserad handelsbot vilket innebär att den kan handla kryptovaluta 24 timmar om dygnet oavsett om du är vid din dator eller inte. Systemet låter dig handla på tekniska indikatorer eller prenumerera på en signaler som skickar köpsignaler.

Enligt deras webbplats är de “den första och enda automatiserade kryptohandeln som integrerar professionella externa signaler.”

Cryptohopper Review

För mer information om Cryptohopper, se vår fullständiga recension här.

Besök Cryptohopper

CryptoTrader

CryptoTrader-botten är en molnbaserad handelsbot som ger användarna helt automatiserade handelslösningar samtidigt som de inte behöver installera boten i sitt eget system.

CryptoTrader har en ”marknadsplats” -strategi som gör det möjligt för användare att köpa sin favorithandelsstrategi, eller alternativt att sälja strategier utvecklade av sig själva.

Vi har också granskat CryptoTrader här.

CryptotraderKontrakt för skillnad

Även om det liknar daghandel handlar CFD inte om att faktiskt köpa eller sälja några Bitcoin. Istället köper du ett kontrakt för Bitcoin, vilket innebär att du inte behöver behålla eller lagra något Bitcoin.

En av fördelarna med detta är att du kan korta Bitcoin, vilket innebär att om priset går ner går din vinst upp, så att du kan säkra dina affärer.

Bästa Forex-mäklareLäs: Bästa Forex-mäklare

En av nackdelarna är att du inte har någon kontroll över Bitcoin du handlar med, eftersom du inte är ägare till något Bitcoin eller kontrollen av den privata nyckeln. Den kan därför endast användas för handelsändamål.

Mer om CFD: er här.

Binära val

Binära optioner (så kallade eftersom det enda alternativet är att vinna eller att förlora) är en handelsstrategi som låter dig förutsäga om priset på Bitcoin kommer att stiga eller falla under en viss tidsperiod.

Om uppgången eller nedgången inträffar inom den angivna perioden kommer du att få den utbetalning som du överenskommit när du går in i optionen. Om det inte sker förlorar du din investering.

Vi har nyligen granskat IQ Option, som är den största webbplatsen för handel med binära optioner.

Slutsats

Även om det inte är uttömmande, är det några av de mest populära sätten att tjäna pengar online. Som nämnts i början finns det inget sådant som gratis Bitcoin och något måste ges i gengäld, oavsett om det är tid eller expertis eller båda.

Med en ständigt växande marknad betyder efterfrågan på Bitcoin-expertis och Bitcoin-relaterade produkter att det aldrig har funnits en bättre tid att engagera sig i Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me