Gratis Cryptocurrency: Komplett guide för att tjäna gratis Crypto

Gratis kryptovaluta

De senaste åren har den allmänna medvetenheten om kryptovalutor över hela världen ökat. I gengäld har ett större antal människor uttryckt sitt intresse för att köpa eller tjäna digitala valutor.

Det är troligtvis det enklaste sättet att komma in på kryptovalutamarknaden att köpa ditt favoritmynt via en börs, men denna bransch är full av överraskningar – därför kan en märkbar mängd mynt tjänas gratis.

Som sådan kommer denna artikel att täcka de viktigaste metoderna som kan utnyttjas för att få gratis krypto. Tänk på att de flesta av dessa metoder kräver lite ansträngning, eftersom ingenting någonsin är riktigt gratis. Dessa metoder innebär dock inte att du behöver arbeta på heltid eller innebär några monetära investeringar från din sida.

Gratis krypto från Coinbase tjäna

Coinbase ses till stor del som en av de mest populära digitala valutaväxlingarna, särskilt i USA.

Medan plattformen underlättar köp och försäljning av krypto, erbjuder den också sina användare möjlighet att tjäna flera mynt, inklusive men inte begränsat till Orchid, Tezos, Dai, EOS, Stellar, Zcash, Basic Attention Token och Ox.

Coinbase tjänaGratis krypto på Coinbase tjäna.

Just nu kan du till exempel tjäna följande kryptor gratis:

 • Orkide: användare kan tjäna upp till $ 52 OXT genom att genomföra en gratis kurs som är avsedd att lära dig grunderna i detta sekretessfokuserade mynt;
 • Tezos: genomföra en kurs om Tezos och lära sig om dess öppenhet, säkerhet eller uppgraderbarhet kommer att tjäna dig $ 6 XTZ;
 • Dai: ett liknande kursbaserat erbjudande är tillgängligt för Dai också, vilket ger kursdeltagarna $ 20 DAI;
 • EOS: du kan tjäna upp till $ 50 EOS genom att genomföra en kurs om detta mynt och lära dig mer om dess mål att underlätta utvecklingen av blockchain-baserade appar;
 • Stellar Lumens: slutförandet av en snabbkurs om hur Stellar ansluter betalningssystem, banker och privatpersoner tjänar dig $ 50 XLM;
 • Zcash: det här myntet är känt för sin integritetsfokuserade filosofi – genomgången av kursen ger dig en oupptäckt mängd ZEC-tokens;
 • Grundläggande uppmärksamhetstoken: BAT-värde på 8 USD kan tjänas genom att läsa om BAT: s vision om att fixa webben;
 • 0x: sist men inte minst, att utbilda dig själv om OXs tokenbaserade idé om den framtida webben kommer att tilldela dig flera ZRX-tokens.

Tänk på att det finns en fångst på dessa kurser. Du måste vara innehavare av ett Coinbase-utbyteskonto där alla tokens krediteras.

Registrering för Coinbase Earn

Tjäna gratis krypto via Airdrops

Airdrops är en av de enklaste och mest effektiva metoderna för att tjäna extra kryptokurrency, särskilt i form av nyligen aviserade tokens. Idén bakom airdrops är ganska enkel – innovativa och nylanserade projekt väljer att hålla airdrops som en effektiv marknadsföringsstrategi, avsedd att väcka kryptovalutasamhällets intresse.

Att delta i en airdrop kommer säkert att vara ganska enkelt. Det innebär att äga en aktiv Ethereum-plånbok som är ERC-20-kompatibel, en e-postadress, Telegram-konto och i vissa fall ett Twitter-konto.

När dessa kriterier är uppfyllda måste du leta efter Initial Coin Offerings (ICOs), Security Token Offerings (STOs) och tokenbaserade nystartade företag som har meddelat en kommande airdrop.

De flesta av dessa plattformar kräver att du registrerar dig genom att ange din ERC-20-adress och e-post. För marknadsföringsändamål kan vissa airdrops kräva att du följer dem på Twitter eller går med i Telegram-chattgruppen. Detta säkerställer att du hålls i slingan och snabbt blir medveten om nyheter om token.

Nyligen KYC&AML-förordningar har gjort det obligatoriskt för många flygdroppar att begära identifierande detaljer. Detta beror på den penningtvätt som är förknippad med dessa händelser. Därför, om du är angelägen om att skydda din integritet online, kanske airdrops inte är det bästa valet för dig.

Nyligen har många plånboksleverantörer som Blockchain.com har börjat sponsra airdrops.

Blockchain AirdropsRegistrera dig gratis krypto Airdrops

Med andra ord tillkännages du närhelst en partnerstart håller en airdrop av sina nya tokens och kan tjäna tokens direkt i din plånbok. På samma sätt finns det många webbplatser som letar efter webben och letar efter nya airdrop-evenemang. Följande hjälper till att säkerställa att du blir en av de första som får veta om kommande lufttryck.

Utnyttja bounties för gratis mynt

Bounties liknar väldroppar, i den meningen att de representerar gratis mynt som ges bort av kryptoprojektutvecklare. Det är dock en viktig skillnad – bounties innebär i allmänhet att du gör någon form av arbete i utbyte mot myntet.

Med detta i åtanke är här huvudtyperna av bounties, tillsammans med en snabb beskrivning för varje:

Bug bounties

Bug bounty-kampanjer är i allmänhet välbetalda, men de är bara relevanta för personer som har utvecklingsfärdigheter. Programmerare över hela världen försöker aktivt att knäcka koden för onlineplattformar, samtidigt som de testar för potentiella buggar.

Som sådan kan krypto- och blockchain-baserade företag hålla bounty-kampanjer, där utvecklare analyserar plattformsfunktionalitet och rapporterar eventuella fel.

Under de senaste åren har det funnits ett flertal tillfällen där hackare med vita hattar upptäckte sårbarheter eller betydande buggar på webbplattformar. I utbyte mot denna tjänst och baserat på svårighetsgraden av den upptäckta sårbarheten kan företag erbjuda tiotusentals dollar som kompensation.

Signaturkampanjer

Denna marknadsföringsstrategi implementeras ofta på forum som Bitcointalk. I utbyte mot en månadspremie lägger forumanvändare till en specifik signatur och marknadsför därmed indirekt produkter och tjänster från ett kryptoföretag.

De flesta företag som har signaturkampanjer kräver att forumanvändare har en högre medlemsnivå, vilket kan erhållas genom frekventa högkvalitativa inlägg. I utbyte mot att köpa signaturutrymmet erbjuder företagen en månadsbonus i tokens.

Crypto BountiesMånga bounty-program vid Bitcointalk

Översättningar

Crypto-startups är alltid intresserade av att få innehållet översatt till flera språk. Eftersom många nystartade företag kör med en begränsad budget är en bra metod att göra detta att starta en översättningspremie. Här översätter infödda användare specifika delar av text i utbyte mot ett antal tokens.

Sociala medier, bilder, blogginlägg och videobudies

Sist men inte minst har vi också andra reklampremier. Vissa företag kan be dig att skriva och lägga upp en positiv artikel om sina tjänster, medan andra kan kräva att du redigerar videor, delar inlägg på sociala medier eller skapar reklambilder.

Baserat på dessa aspekter representerar bounties faktiskt en metod för att tjäna gratis tokens, men de innebär faktiskt arbete. Lyckligtvis är arbetet i allmänhet ganska enkelt (förutom bug bounties) och kan slutföras ganska snabbt.

Intjäningspotentialen för affiliate-marknadsföring och hänvisningar

Vid denna tidpunkt definierar de flesta experter affiliate-marknadsföring som processen i samband med marknadsföring av produkter och tjänster från olika företag, i utbyte mot en provision på varje försäljning.

En ny forskningsstudie drog slutsatsen att USA-baserade affiliate-utgifter kan nå 6,8 miljarder dollar i slutet av 2020.

Som sådan representerar affiliate-marknadsföring en betydande intäktsström för många företag, särskilt de som arbetar i online-ekosystemet.

Därför är det bara vettigt att många krypto- och blockchain-relaterade företag har lanserat sina egna affiliate-marknadsföringskampanjer. Att engagera sig kommer säkert att vara enkelt – i de flesta fall behöver du ett konto och en personlig länk som kan delas över nätet.

Alla tjänster eller produkter som köps med din länk eller hänvisningskod kommer att krediteras med en procentandel av försäljningen.

Affiliate-marknadsföring kan ge dig gratis kryptovaluta så länge du är aktiv online. Detta innebär att du delar länken som en del av värdefullt innehåll på en mängd olika plattformar, till exempel kryptodiskussionsforum, Reddit, YouTube, Facebook, Twitter, Instagram eller din personliga blogg.

Möjligheterna är oändliga. Din framgång beror direkt på publikens storlek och din totala räckvidd online. Detta betyder dock att det faktiska arbetet måste utföras för att få denna gratis krypto. Å andra sidan, när dina länkar är live, blir affiliate marketing en lukrativ källa till passiv inkomst, som kan utnyttjas under en längre tid.

För att sätta saker i perspektiv, här är flera kryptorelaterade affiliatekampanjer:

 • Coinbase: om nya användare registrerar sig med din personliga affiliate-länk, är du berättigad att få 50% av avgifterna för utbytesplattformen för alla transaktioner;
 • TREZOR: denna plattform erbjuder 10% av nettoomsättningen av användare som har registrerat sig med din remiss;
 • Huvudbok: detta affiliate-program lovar att kreditera 12% – 15% av all försäljning;
 • LocalBitcoins: du kan förvänta dig att tjäna 20% av handelsavgiften i samband med varje transaktion som utförs av hänvisade användare;
 • Binance: denna utbytesplattform erbjuder 20% -40% provisioner på transaktionsavgifter.

Tänk på att dessa villkor kan ändras ensidigt av webbplatsen. Därför rekommenderas det att du utför din due diligence och noggrant undersöker affiliate-marknadsföringsvillkoren som är associerade med vart och ett av exemplen ovan..

Observera dessutom att den här listan inte är uttömmande – det finns faktiskt hundratals kryptorelaterade affiliate-möjligheter just nu.

Det är verkligen inte ovanligt att affiliate-marknadsföring blir en viktig inkomstström, särskilt om det görs rätt. Människor har rapporterat att de tjänar hundratusentals dollar varje månad genom att använda affiliate-marknadsföringsstrategier.

Med tanke på att vi hänvisar till den digitala valutamarknaden ökar din inkomstpotential ytterligare genom kryptoprisvolatilitet.

Detta innebär dock att du behandlar det som ett heltidsjobb tills tillräckligt med dina länkar publiceras på webben.

Andra gratis Crypto-erbjudanden

En snabb sökning kommer sannolikt att avslöja många andra gratis kryptovalutakällor. Här är några exempel som vi anser vara relevanta:

Crypto.com

Detta krypto-betalkortsföretag har lanserat ett återbetalningssystem som gör det möjligt för användare att tjäna tokens vid varje köp du gör. Värdena varierar mellan 1% och 5%, men ändå kan användare också förvänta sig flera erbjudanden på tredjepartsplattformar som Netflix, Spotify, Expedia eller Airbnb;

Celsius-nätverket

Denna utlåningsplattform tillåter användare att sätta in kryptovaluta och tjäna ett intresse när andra användare lånar det. Det annonserar sig själv som en säker metod för att tjäna passiv inkomst genom att använda dina befintliga mynt;

Wirex

Ännu ett digitalt valutakortföretag, Wirex annonserar ett 0,5% bitcoinbaserat cashback-system på alla köp som görs via kortet.

Cryptocurrency-spel

Spel med kryptovaluta kan också fungera som en metod för att tjäna gratis mynt, men extra försiktighet bör utövas om du bestämmer dig för att satsa dina mynt. Tänk på att de flesta kasinon erbjuder kryptokranar, som ger ut en mängd gratis mynt varje gång de klickas på (de är dock programmerade mot missbruk och fungerar som en metod för att uppmuntra användare att fortsätta spela).

Om du bestämmer dig för att prova lyckan på ett kasino, se till att du väljer en plattform som är beroende av ett bevisligt rättvist protokoll. Annars kan du utsätta dig för riggade spel som är tvungna att stjäla din hårt förtjänade krypto.

Håll utkik efter bedrägerier

Under de senaste åren har kryptovalutamarknadens popularitet ökat exponentiellt. Ökningen av allmänhetens medvetenhet drivs främst av intensiv volatilitet och rekordhöga priser.

Med detta i åtanke ses marknaden fortfarande som ett sätt att snabbt bli rik. Även om det finns en betydande potential att tjäna pengar i krypto, har denna uppfattning lett till att många bedrägerier framträder, som är avsedda att bedrägera människor ur sina pengar.

När du handlar med krypto finns det två aspekter som är värda att komma ihåg: om ett erbjudande låter för bra för att vara sant är det förmodligen det. Du bör också aldrig riskera mer än du har råd att förlora.

Principer för cybersäkerhet dikterar att det är bäst att alltid utföra djupgående undersökningar på vilken plattform eller tjänst du än väljer att använda. På samma sätt bör du aldrig lämna ut dina personliga uppgifter eller privata nycklar till tredje part.

Skydd mot bedrägerier och andra former av bedräglig verksamhet är i princip obefintligt, medan transaktioner är irreversibla, därför är aktsamhet nödvändig.

Poängen

Baserat på allt som har markerats i den här guiden är de flesta bara några få klick från att tjäna gratis kryptovaluta.

Det finns hundratals, om inte tusentals erbjudanden som du kan dra nytta av, medan de flesta innebär en obetydlig mängd arbete. O

Å andra sidan kommer de som är seriösa med att skapa en kryptobaserad inkomstström glada att veta att affiliate-marknadsföring och bug-bounty-jakt är mycket lukrativa passiva inkomstströmmar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me