Hur man köper Bitcoin anonymt utan ID

Köp Bitcoin anonymt

Uteslutning av identitet, någonsin hört talas om det?

Det är därför som FN lanserade det så kallade FN-målmålet 16.9, ett initiativ som syftar till att ge juridiska identiteter till alla människor fram till 2030. Det beror på att det för närvarande finns mer än 1 miljard människor på jorden som inte har officiella identiteter som föreskrivs med födelsebevis, äktenskapslicenser och så vidare.

Du kan satsa på att praktiskt taget alla dessa 1 miljard medborgare är bland världens “obankrade” utan tillgång till bankkonton eftersom de inte har rätt ID. dokument för att öppna dessa konton i första hand.

Köp Bitcoin anonymt

Denna “obankrade dynamik” är utbredd på tillväxtmarknader, men det ser vi också precis som i första världens ekonomier. I alla våra samhällen, oavsett var och en av oss kommer ifrån, finns det många runt omkring oss som klarar sig utan bankkonton och I.D. Kort.

Tragedin är att det existerar något som Bitcoin som skulle vara perfekt som en butik med värde för icke-bankerade användare men att BTC vanligtvis är svår att köpa utan I.D. verifiering. Fram till nu är det.

Oavsett dina skäl, i dag kommer vi att gå igenom hur du kan köpa bitcoins anonymt utan det oöverkomliga behovet av ett ID. kort. Låt oss komma till det!

Varför köpa Bitcoin anonymt?

Låt oss vara ärliga, de allra flesta som vill köpa Bitcoin anonymt är inte bland de obankrade massorna. Det finns många anledningar att upprätthålla din integritet på nätet, och det senaste skiftet i kryptorelaterade lagar är ett perfekt exempel på varför kryptoägare bör vara medvetna om hur viktig integritet är.

När Bitcoin kom på plats för ungefär ett decennium sedan brydde sig regeringarna inte alls om den digitala valutan. Nu arbetar de flesta nationer med lagar som styr hur kryptos regleras, och vissa länder har förbjudit krypton direkt.

Människor som litade på sina regeringar för att vara rimliga när det gäller kryptolagstiftning på platser som Kina och Indien tappade stor tid. Kryptoägare som valde att vara så anonyma som möjligt har en mycket större chans att behålla ägande av sina kryptor och använda dem som de vill.

Att köpa Bitcoin anonymt är en bra start för att upprätthålla din kryptosekretess, men det finns också många andra saker att tänka på. Internet är öppet för hackare och statliga agenter, så om du vill se till att dina kryptoinnehav är anonyma som möjligt, läs vidare.

Det finns sätt att köpa Bitcoin anonymt

I början av Bitcoin fanns det inga Know Your Client (KYC) regler att följa. Kryptoutbyten hade en fri hand att hantera vem de ville och kryptoanvändare behövde inte oroa sig mycket.

Nu hostar större börser upp sina kunders register till regeringen. Saker har förändrats drastiskt under de senaste åren. Tack och lov finns det fortfarande sätt att få kryptos utan att ge bort mycket information.

Bitcoin-bankomater

Bitcoin-automatmaskiner är en naturlig plats att börja eftersom de finns i de flesta större städer och allt du behöver använda en är ett kredit- eller bankkort. Det stora pluset med att använda dessa maskiner är att det i princip inte är någon tillsyn, och det är inte svårt att få ett förbetalt betalkort som leder alla som tittar på pappersspåret på en vild gåsjakt.

Vissa BTC-uttagsautomater kräver mer intensiva inköpsprocesser, så vissa kan kräva någon form av “I.D” som att skanna handflatan. Men många av dessa bankomater kräver inget sådant, så de flesta är väldigt mycket buy-and-go-stationer om du vill ha några bitcoins anonymt.

I vissa områden finns det fortfarande BTC-uttagsautomater som tar emot kontanter, och dessa är ett perfekt sätt att köpa små mängder BTC med minimala spår av din transaktion. Den stora nackdelen med att köpa kontant är den relativt lilla mängd BTC du kan köpa, och det faktum att maskinerna tenderar att vara på offentliga platser.

Till exempel, om du köper några hundra dollar i BTC kontant, kommer det antagligen att finnas en video där du går in i butiken som rymmer BTC-uttagsautomaten och matar en massa kontanter i maskinen. Det kommer också att finnas människor som hänger runt i affären som kan vara intresserade av vad du gör.

Att köpa Bitcoin personligen till en Bitcoin-uttagsautomat är ett alternativ för KYC-regler, men det är helt anonymt. I själva verket är inget av alternativen i den här listan helt diskret, men de blir alla enklare än att skicka all din personliga information till en kryptoutbyte.

Vissa BTC-uttagsautomater kräver mer intensiva inköpsprocesser, så vissa kan kräva någon form av “I.D” som att skanna handflatan. Men många av dessa bankomater kräver inget sådant, så de flesta är väldigt mycket buy-and-go-stationer om du vill ha några bitcoins anonymt.

Prova förbetalda kort med P2P-utbyten

Om du arbetar med kontanter försöker du gå till din lokala mart och byta in din fiat mot ett förbetalt betalkort. Därefter kan du använda ditt nya engångskort för att köpa bitcoins genom peer-to-peer-utbyten som LocalBitcoins och andra börser som inte kräver ID..

Det är också värt att tänka kreativt om du bor i ett storstadscentrum. Kanske kan du byta presentkort mot krypton om du kan göra affären personligen. Det finns många värdefulla föremål som kan köpas kontant.

Det finns inget sätt att byta krypto mot fysiska varor över nätet, men om du handlar lokalt kan du handla nästan vad som helst för Bitcoins. Medan många människor förmodligen sitter på förluster, med tanke på prisuppgången under 2017, finns det fortfarande många människor som gick in i Bitcoin när det var värt väl under $ 1000 USD.

Om du hittar någon som sitter på en massa BTC och vill ha något som kan köpas med kontanter, kan du kanske göra en affär. Så länge de byter sin BTC mot något fysiskt du har, skulle hela transaktionen vara helt anonym.

CoinMama

CoinMama är ett bra nybörjarbyte för någon utan ID. som vill göra sitt första BTC-köp. Det beror på att CoinMama låter användare få sin första BTC-värde på $ 150 med ett betalkort eller kreditkort utan att behöva tillhandahålla ett identitetskort av något slag.

Coinmama Review

Detta är uppenbarligen en bra affär för nybörjare eftersom köpgränsen är så låg. Men det är en utmärkt ingång för dem som vill komma in i kryptoutrymmet. Vissa användare kan bli ombedd att ladda upp en selfie medan de håller inne inköpskortet, men det är inte vanligt. De flesta behöver inte bry sig.

Läs vår fullständiga recension av CoinMama om du vill veta mer.

Wall of Coins

Wall of Coins använder en unik modell genom att det är ett peer-to-peer-utbyte som LocalBitcoins, men det använder SMS-textkoder för att underlätta inköp. Här behöver du inte ett ID: bara en telefon.

Wall of Coins

Och det häftiga är att Wall of Coins verkar på många ställen runt om i världen. Du kan för närvarande använda den på platser som:

 • Argentina
 • Australien
 • Brasilien
 • Kanada
 • Tyskland
 • Lettland
 • Mexiko
 • Polen
 • Filippinerna
 • Rumänien
 • Storbritannien
 • Förenta staterna

Och LocalBitcoins, naturligtvis

Vi har redan nämnt LocalBitcoins, och det är kanske det största och mest populära av världens P2P-kryptobörser, så du har nog hört talas om det tidigare också.

Sök efter säljare

Det fungerar ungefär på samma sätt som Wall of Coins: du kopplar upp dig med köp och säljare på individuell basis.

LocalBitcoins kan också hjälpa dig att underlätta lokala möten. Låt oss säga att du hittar en säljare på LB och att du båda bor i London. Genom P2P-utbytet kan du koppla upp någonstans bekvämt och få affären klar. Inget ID krävs naturligtvis.

Läs vår fullständiga recension för att ta reda på mer.

Tänk på udda jobb

Webbplatser som LocalBitcoins tillåter dig inte att handla ditt arbete mot kryptos med deras skydd, men de öppnar dörren för att träffa människor eller företag som har Bitcoin de är villiga att sälja eller handla.

Tanken bakom Bitcoin är att det faktiskt är en valuta. De allra flesta människor handlar valuta för varor eller tjänster, inte annan valuta. Om du vill börja samla kryptor utan ett officiellt register över dina inköp kan du kanske byta tid eller talanger för Bitcoin eller någon annan krypto.

Nu när kryptos börjar regleras i de flesta länder skulle det få tydliga skattekonsekvenser för alla kommersiella transaktioner. Vi kan inte rekommendera att du bryter mot någon lag, så det är en bra idé att undersöka eventuella skatteförpliktelser du kan ha om du äger eller handlar med kryptos.

Läs vår guide för att tjäna pengar med Bitcoin för fler idéer.

Känner du till någon gruvarbetare?

Ett perfekt sätt att plocka upp färskt Bitcoin utan spår är att köpa dem direkt från en gruvarbetare. Bitcoin gruvarbetare måste sälja några av sina tokens då och då, och nyligen präglade bitcoins har ibland en rejäl premie.

Om du kan hitta en gruvarbetare som vill tjäna pengar på några av deras nymyntade bitcoins (eller någon krypto för den delen) kan du handla kontanter eller andra värdefulla föremål för dem. Det skulle inte finnas något pappersspår och de tokens du köper skulle inte ha någon transaktionshistorik.

Det är uppenbart att det inte är så lätt att hitta en kryptominer och köpa direkt från dem. Om du kan göra det är det förmodligen ett av de bästa sätten att köpa kryptos och inte producera många poster.

Så nu har du BTC … Vad händer om du vill fortsätta handla och gå vidare i Bitcoin?

De flesta större börser som Bittrex låter dig inte göra mycket om du inte verifierar ditt konto med ett ID, även om Binance tillåter dig att ta ut upp till 2 BTC per dag innan du måste verifiera ditt konto.

Ett bra sätt att komma runt den här oöverkomliga dynamiken är att använda börser (främst decentraliserade börser) för att få de BTC-handelsparalternativ du letar efter utan att dessa bör behöver veta något om dig.

Låt oss lista upp några så att du kan veta var du ska leta.

Helt anonyma utbyten

Om du inte vill hantera någon form av ID-verifiering när du handlar krypto finns det några alternativ där ute. Bara för att vi listar ett utbyte här betyder det inte att vi stöder dem. Var noga med att läsa några oberoende recensioner innan du litar på något utbyte!

BitMex

Om du inte bor i USA kan du handla din Bitcoin utan verifierat ID på BitMex. Börsen gör att du kan sätta in, ta ut och handla med obegränsade mängder BTC, även med ett icke-verifierat konto.

BitMEX granskning

BitMex erbjuder också avancerade handelsalternativ till overifierade konton och har vuxit till en stor börs. Företaget drivs från Hong Kong och erbjuder bättre likviditet än många P2P-börser.

 • Besök BitMex
 • Läs vår recension

BitQuick

På BitQuick behöver du inte ens ha ett konto för att handla Bitcoin. Om du har en extern plånbokadress och en e-postadress bör du kunna börja handla. Det har rapporterats att BitQuick kan be om ID-dokument eller en SMS-verifiering, men detta verkar göras från fall till fall.

Bisq

Bisq kräver att du laddar ner deras programvara, och det handlar om det. Du kan handla cyptos utan att ge ID eller hoppa genom KYC-banden som är vanliga vid de flesta större kryptobörser. Du handlar på plattformen genom att skapa ett konto för din kryptoplånbok, vilket gör det till ett mycket enkelt sätt att handla med hög grad av anonymitet.

Andra semi-anonyma alternativ finns också

I denna värld av förändrade KYC-regler för krypto finns det fortfarande några bra alternativ för att handla kryptos utan att dela ut massor av personlig information.

Till skillnad från P2P-nätverk har dessa börser generellt högre nivåer av likviditet och bättre prissättning för både köpare och säljare. Återigen, läs de senaste recensionerna innan du väljer att börja handla, för ibland kan börsen falla i kvalitet eller pålitlighet.

Coinbase

Trots att Coinbase har vuxit till ett av de största börserna i USA behöver nivå 1-användare bara ange en e-postadress och ett telefonnummer för att komma igång. Nivå 1-åtkomst ger användarna möjlighet att köpa $ 5000 i BTC eller sälja $ 25000.

Coinbase Review

Även om det inte är en perfekt lösning för större BTC-innehavare som vill vara anonyma, är det ett bra sätt för mindre innehavare att göra transaktioner till låga priser.

 • Besök Coinbase
 • Läs vår recension

xCoins

xCoins ber om ett e-postadress, lösenord, ditt land och mobilnummer för 2FA, men det är det. När du väl är på plattformen kan du handla så mycket du vill. Det finns inga gränser för overifierade konton, vilket gör xCoins till ett bra alternativ för kryptohandlare av alla storlekar.

xCoins PayPal Bitcoin

 • Besök xCoins

BitFinex

Akta dig: använd BitFinex på egen risk, eftersom det nyligen har förekommit anklagelser om onödig tomfoolery vid det utbytet. Men ändå är BitFinex ett av få större centraliserade börser som låter användare avstå från ID. verifiering om dessa användare bara förlitar sig på kryptoinsättningar.

Bitfinex granskning

Något att tänka på, eller hur?

Decentraliserade utbyten

Många kryptoanvändare älskar idén om decentralisering, En decentraliserad utbyte gör att du kan handla kryptos utan att använda en centraliserad utbytesstruktur. Det finns plus och minus att använda en decentraliserad börs, men de är ett bra sätt att handla kryptos utan att behöva lämna din personliga information.

Changelly

Changelly är ett decentraliserat utbyte. Som sådan behöver du inte ett konto eller något liknande för att använda plattformen. Du konfigurerar helt enkelt den handel du vill göra och Changelly ger dig en adress.

Changelly Review

Skicka önskad krypto till den adressen så skickar Changelly dig det du är skyldig på några minuter.

 • Besök Changelly
 • Läs vår recension

ShapeShift

Du kan också prova ShapeShift för samma typ av handel. De ger dig en adress och du skickar bara vilken krypto du säljer till den adressen. Du får snabbt din BTC eller vad du än handlar för på nolltid.

Shapeshift

 • Besök Shapeshift
 • Läs vår recension

Decentraliserade utbyten är coola, men kundsupport kan ta en stund

Det är också helt förståeligt, för verksamhet som ShapeShift och Changelly är inte massiva centraliserade verksamheter med stora hierarkier av anställda. Och för det mesta är dessa decentraliserade börser en total bris att använda.

Men om du har några problem under din handel, var bara beredd att vänta i en handfull dagar på ett svar. Både ShapeShift och Changelly har vanligtvis en eftersläpning av supportbiljetter, så ditt problem kommer så småningom att lösas – det kan bara ta lite tid. Ha tålamod!

Å andra sidan byter den stora nackdelen med P2P?

Brist på likviditet!

Om du försöker göra ett stort köp kommer det att bli svårare på P2P-börser eftersom de inte är centraliserade. Du måste koppla ihop med en enskild säljare som har tillräckligt med bitcoins för det du försöker köpa.

Du kan förstå hur det i de flesta fall kan vara en utmaning. Inte omöjligt, men en utmaning.

Att göra stora köp är mycket lättare på decentraliserade börser eftersom de har tillgång till betydande likviditet. Men du behöver krypto för att använda dessa börser i första hand, vilket är värdelöst för dig om du försöker köpa BTC med fiat.

Allt som allt måste du kanske bara ta vad du kan få på de olika P2P-marknadsplatserna. Mellan flera säljare borde du kunna rensa upp hur mycket du vill.

Det finns mycket mer att veta om integritet online

Kryptografin som får Bitcoin att fungera är högklassig. Å andra sidan kanske din onlinesäkerhet inte är lika genomtänkt. Varje Bitcoin-transaktion registreras på en offentlig blockchain och din online-identitet kan fastställas på ett antal sätt.

Att köpa Bitcoin autonomt är ett bra sätt att hålla nyfikna ögon borta från dina personuppgifter, men det är bara första steget. Det finns ett antal andra saker att överväga som kryptoägare / användare, eftersom både regeringar och brottslingar blir alltmer medvetna om värdet i kryptos.

Varje Bitcoin-transaktion kommer att dela tre (eller fyra) bitar av data med hela världen

 • Hur många bitcoins som innehas av den aktiva adressen (skicka / ta emot).
 • Vem skickade och fick bitcoins (om inte ytterligare säkerhetsåtgärder vidtogs).
 • När transaktionen ägde rum.

All denna information har potential att länka dig till bitcoin-transaktioner, vilket gör att Bitcoin är mycket mindre privat. I början förstod väldigt få människor mycket om bitcoin-plattformen, men det förändras snabbt.

Så här: Säkerställ din online-identitet

Det finns några enkla saker du kan göra för att höja din integritetsnivå online och skydda dig själv i största möjliga utsträckning. Det finns många sätt att säkerställa din integritet, och detta är inte en uttömmande lista. De flesta tänker inte för mycket på hur man kan vara säker online, och dessa idéer bör hjälpa dig att bli medveten om de risker som kryptoanvändare står inför.

Bitcoin Sekretess

Om du använder samma adress för alla dina BTC-transaktioner, skulle det vara bra att sluta. Adressen du använder kan skapa ett register över din BTC-handel och eventuellt användas för att hacka din plånbok.

Vissa experter rekommenderar att du använder en ny adress för varje transaktion, även om din plånbok kanske inte tillåter dig att göra detta. Om du använder en plånbok som har ett begränsat antal adresser kan det vara en bra idé att lära dig att använda mer, eller byta din befintliga plånbok till en som tillåter ett obegränsat antal adresser.

Hur bläddrar du?

Att använda samma webbläsare för dina allmänna internetaktiviteter och bitcoin-transaktioner är en dålig idé. Beroende på vilken typ av enhet och webbläsare du använder finns det olika alternativ för att öka säkerhetsnivån.

Vissa människor rekommenderar att du använder en säker webbläsare som TOR, men det har varit problem med hacking på vissa börser för TOR-användare (hackare är ganska smarta). Läs igenom alternativen som finns där och se till att dina internetavtryck är så svåra att upptäcka som möjligt.

SPV och värdplånböcker kan vara problematiska

SPV-plånböcker (även kända som ”tunna klienter”) tenderar att läcka information som kan vara farlig för dina kryptoinnehav.

Anledningen till att SPV-plånböcker tenderar att vara effektivare än andra transaktionssystem är att de lagrar många adresser på en SPV-server, vilket förmodligen kommer att vara lätt för hackare att komma åt. Hostade plånböcker har samma problem, och detta kan vara ett problem för människor som vill skydda sina kryptos.

Det finns inget sätt att “fixa” problemet, så det är bäst att undvika sådana plånböcker om möjligt. Även om det finns något incitament att använda en SPV eller värdplånbok, kommer det potentiella incitamentet nästan säkert inte att motivera risken.

Med kostnaden för hårdvaruplånböcker som faller, skulle det vara en bra idé att investera lite pengar på ett säkert sätt för att lagra ditt kryptostash och undvika att bli offer för dåliga skådespelare..

Lösenordsproblem

Det kan tyckas dumt att säga, men lösenord är mycket viktiga för att se till att dina krypton är säkra. Om du använder samma lösenordsskapande paradigm som du använde när e-post kom ut, är det dags för en förändring. Lösenorden som fungerar för andra människor kan vara ett enkelt mål för nästa generations hackingsprogramvara, varför så många människor går över de mnemoniska ordkedjorna.

Du har alternativ, så mycket är tydligt

Som det här inlägget har illustrerat har du några olika vägar som du kan följa i din strävan att anonymt köpa bitcoin utan att behöva ha ett ID. för verifikation.

Så tidigt är det många som vill köpa bitcoins men som inte har tillgång till de traditionella sätten att göra det på. Till exempel behöver du ett bankkonto för att använda den populära Exchange Coinbase.

Det är därför det är viktigt att notera dessa alternativa och privata sätt att köpa bitcoin. Där det finns en vilja finns det en väg. Som vi föreslog tidigare rekommenderar vi BTC-uttagsautomater som en bra utgångspunkt om du har ett betalkort eller kreditkort.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me