Troy Trade Review: gedecentraliseerde crypto-handel en vermogensbeheer

Troy Trade recensie

De wereld van cryptocurrency-handel breidt zich uit, en nieuwe bedrijven houden van Troy Trade werken aan de uitbreiding van prime brokerage-diensten naar gevestigde financiële bedrijven, evenals cryptohandelactiviteiten die een tier 1-liquiditeitsverschaffer nodig hebben die actief is in tal van crypto-liquiditeitspools.

Troy Trade is gericht op professionals. In plaats van een crypto-uitwisseling te exploiteren, is het bedrijf speciaal gebouwd voor professionele handelaren en grote geldbeheerders. Als u zich afvraagt ​​of een prime brokerage de volgende logische stap is voor uw cryptogerichte handelsoperatie, dan is Troy Trade wellicht de moeite waard om er meer over te leren..

Er zijn veel crypto-uitwisselingen, maar slechts enkele bieden het soort diensten dat een prime brokerage kan leveren. Als u nadenkt over het soort hefboomwerking dat beschikbaar is op sommige van de bestaande handelsplatforms, is het belangrijk om te begrijpen hoe de blootstelling wordt gestructureerd en hoe de eigendomsketen is ontworpen..

Troy Trade recensie

Troy Trade is misschien wel de eerste echte crypto prime brokerage ter wereld, en het heeft zeker een goed idee als het gaat om het bieden van hetzelfde serviceniveau dat een bedrijf als Goldman Sachs biedt om fondsen te hedgen, naar de wereld van crypto’s..

Bezoek Troy Trade

Hoe verschilt een Prime Broker van een Exchange?

U vraagt ​​zich misschien af ​​… hoe verschilt een prime brokerage van een beurs?

Nou, de verschillen tussen de twee zijn enorm. Een gecentraliseerde uitwisseling neemt uw tokens en biedt u de mogelijkheid om te handelen op basis van die aanbetaling. Een prime brokerage kan al dan niet optreden als bewaarder van de fondsen van zijn klanten en zal zijn klanten kunnen garanderen dat ze weten wie de bewaarder is van hun digitale activa.

De meeste mensen denken niet veel na over tegenpartijrisico. Gedecentraliseerde digitale activa zoals Bitcoin zijn gemaakt om de noodzaak voor banken uit de financiële vergelijking te halen, maar gecentraliseerde crypto-uitwisselingen bieden doorgaans een veel hogere liquiditeit (en dus lagere prijzen) voor tokens..

Een van de problemen voor grotere financiële instellingen in de cryptowereld is bewaring, aangezien een gecentraliseerde beurs hun tegenpartij wordt. Wanneer ze hun tokens deponeren bij een gecentraliseerde crypto-uitwisseling, is die schuld alleen waardevol als de financiële positie van de uitwisseling.

Ruilplatform

Troy Trade is goed gefinancierd en klaar voor gebruik

Naast een team van wereldklasse erachter, heeft Troy Trade zojuist een fondsenwerving van $ 10 miljoen USD voltooid, waarin investeringen zijn gedaan door BlockVC, NGC Ventures, Consensus Labs en Bixin Invest. Het heeft ook een infrastructuur ontwikkeld die perfect is voor elke grote handelsactiviteit, die de blootstelling aan activa en tegenpartijen moet beheren.

Volgens Troy Trade biedt het zijn klanten de volgende voordelen (informatie rechtstreeks van het bedrijf gereproduceerd):

  • Handelsplatform op masterniveau

    Eén account met één interface geeft volledige toegang tot de geaggregeerde liquiditeit van alle crypto-uitwisselingen. Enkele belangrijke functies zijn onder meer slimme orderroutering, flexibel accountbeheer, afwikkelingsservice en automatische risicobeheersing.

  • Geavanceerde gegevensanalyse Maak de besluitvorming van klanten mogelijk met een geavanceerd raamwerk van datamatrix, inclusief blockchain-gegevens, handelsgegevens, marktgegevens, sociale gegevens en mediagegevens die zijn geoptimaliseerd door AI en kwantitatieve modellen.
  • Gediversifieerde makelaarsdienst Concurrerend tarief en superieure orderuitvoeringssnelheid. Realtime overboekings- en afwikkelingsservice. Bied margehandel en OTC-diensten met geavanceerd gemak.
  • Volledige kwantitatieve oplossingen Infrastructuur aangedreven door colocatiedienst om de prestaties van hoogfrequente handelsalgoritmen te verbeteren. Bied best-in-class blootstellingen aan kwantitatieve oplossingen met rechtstreekse verwerking, nauwkeurige historische gegevens en strategiebeoordelingssystemen.

Troy Trade is niet het idee van een geweldige prime-broker in cryptocurrency, het staat klaar om professionele crypto-handelsactiviteiten te helpen groeien met geweldige service en betere toegang tot de beste liquiditeit op de markt. Bestaande financiële instellingen moeten kunnen profiteren van een structuur die ze al begrijpen en die ze nodig hebben voor naleving.

Laten we het hebben over hefboomwerking

Er zijn cryptocurrency-uitwisselingen die een hoge mate van hefboomwerking bieden, maar professionele handelaren gebruiken de hefboomwerking van een CFD-uitwisseling niet op dezelfde manier als detailhandelaren. Een prime broker is een belangrijk onderdeel van hoe professionals hefboomwerking structureren en Troy Trade bevindt zich in een goede positie om grotere handelsactiviteiten te helpen om hefboomwerking in de cryptomarkten te gebruiken.

Laten we beginnen met een Contract for Difference (CFD), het soort hefboominstrument waarmee de meeste detailhandelaren bekend zullen zijn. Crypto-CFD’s zijn de meest voorkomende vorm van hefboomcontracten die een handelaar blootstelling geven aan tokens, maar ze creëren ook een tegenpartijrisicoprobleem voor een instelling die bewaringsrisicoparameters heeft..

Wanneer een detailhandelaar over risico nadenkt, passen ze die risicovergelijking over het algemeen toe op de transactie en niet op de beurs (tegenpartij) waarmee ze handelen. Een prime broker kan de hefboomwerking structureren met geleende fondsen, die worden gebruikt om activa rechtstreeks te kopen, in plaats van een CFD-beurs als tegenpartij te gebruiken.

Het nettoresultaat voor de handelaar is hetzelfde in termen van blootstelling, maar het tegenpartijrisico wordt geëlimineerd, aangezien de digitale activa kunnen worden gekocht en gekoeld bewaard voor de duur van de transactie. Het lijkt misschien alsof het langzamer zou zijn om de crypto’s snel te verkopen, maar nogmaals, dit kan worden opgelost door het gebruik van cryptofutures die kunnen worden gedekt door de crypto’s die op contante basis zijn gekocht..

Gegevens

Waarom is voogdij opnieuw belangrijk??

Iedereen die begrijpt hoe de financiële markten werken, weet meteen waarom het tegenpartijrisico een van de belangrijkste dingen is voor elke instelling. Er zijn de afgelopen jaren een paar mislukte crypto-uitwisselingen geweest, maar Mt. Gox is een van de meest beruchte.

Handelaren die hun tokens in depot hadden bij Mt. Gox wacht nog steeds om de crypto’s terug te vorderen, en ondertussen zitten ze op schijven die in handen zijn van het Japanse rechtssysteem. Omdat er geen wettelijk kader is ontwikkeld voor het faillissement van een crypto-exchange, kan het nog vele jaren duren voordat iemand zijn Bitcoins terugkrijgt.

Deze situatie is volkomen onaanvaardbaar voor een institutionele belegger, en er zijn voorzorgsmaatregelen getroffen om te voorkomen dat dit ooit gebeurt op de gevestigde financiële markten. Elke prime broker zal bekend zijn met deze procedures en het tegenpartijrisico staat centraal in zijn bedrijfsmodel.

Ontmoet het team van Troy Trade

Een prime broker is zo goed als de mensen die ervoor zorgen dat het van dag tot dag werkt, en het team van Troy Trade heeft uitgebreide ervaring op de financiële markten. Met alle handelsopties die er zijn, is het belangrijk om te weten wie er zal werken om ervoor te zorgen dat transacties tegen de beste prijzen worden uitgevoerd en dat kapitaal veilig wordt gehouden via effectieve tegenpartijrisicoanalyse..

Volgens Troy Trade zijn dit de mensen die het hebben gemaakt en het hebben laten draaien:

  • Kira Sun, medeoprichter van Troy Bachelor of Finance aan de Universiteit van Peking en Tsinghua-MIT Global MBA. Voorafgaand aan BlockVC was Kira trustfondsbeheerder van CITIC Trust en expertise in REITS / ABS / PPP en alternatief vermogensbeheer. Kira heeft een rijke ervaring in het ontwerpen van crypto-activabeheerproducten als BVC16 Index-fonds, Pure Alpha Fund enz.
  • Qihan Lin, medeoprichter van Troy, Chief Product Officer Qihan, afgestudeerd aan de Shanghai Jiaotong University en afgestudeerd in wiskunde, is een expert op het gebied van handel in derivaten en prijsstelling. Qihan werkte als productmanager bij Eastmoney, Tiger Brokers en OKEx, hij heeft een rijke ervaring in effectenmakelaars en cryptohandel, vooral bekend met het beheer en de goedkeuring van margerisico’s. Qihan was een belangrijk lid van het toekomstige derivatenhandelsproject in Tiger Brokers en ontwierp ook de OK06-index en relatieve ETF in OKEx.
  • Clark Tong, medeoprichter van Troy, Chief Technology Officer Master in Beijing Institute of Technology, ervaring in financiën, handel, e-commerce, blockchain en andere industrieën. Werkte achtereenvolgens in General Manager van R&D, Haiyin Group, technisch directeur van China Building Materials Group, dat is Top 500, enz. Er wordt een team van meer dan 200 mensen geleid. De transactiewaarde van het handelssysteem is meer dan $ 15 miljard, het totale bedrag aan fondsen dat door de Groep wordt beheerd, is bijna $ 50 miljard.

De cryptomarkten hebben solide prime-makelaars nodig

Het hebben van eersteklas prime brokers in een nieuwe markt is veel meer dan alleen nieuwe opties voor professionele handelaren. Toegang tot geavanceerde makelaarsdiensten kan helpen om grotere, meer liquide financiële instellingen naar een markt te trekken, wat geweldig is voor de crypto-ruimte.

Een markt leeft en sterft van liquiditeit, en prime brokers zijn het zenuwcentrum van die liquiditeit in gevestigde markten. Hetzelfde zou het geval kunnen worden in de crypto-wereld, en Troy Trade werkt eraan om een ​​van de eerste prime brokers in de crypto-ruimte te worden..

Naast een solide platform creëerde Troy Trade ook de Troy Token (TROY), die voor tal van dingen op het Troy Network kan worden gebruikt. Als uw handelsbedrijf de diensten van een prime broker nodig heeft, is Troy Trade misschien een dieper onderzoek waard.

Het team van het bedrijf zal klanten toegang kunnen geven tot knowhow die normale retailaccounts op andere beurzen niet kunnen aanraken, wat essentieel is voor een professionele handelsoperatie.

Bezoek Troy Trade

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me