StormGain Review: een solide platform voor hefboomwerking in cryptohandel

Stormgain recensie

StormGain is een crypto-uitwisseling waar handelaren die een serieuze hefboom willen hebben, kunnen handelen in ‘s werelds populairste crypto’s. Er zijn talloze crypto-uitwisselingen om uit te kiezen, maar StormGain biedt unieke functies die het onderscheiden van het pakket.

Cryptocurrencies zijn populairder geworden, maar veel crypto-uitwisselingen bieden simpelweg geen normale handelshulpmiddelen zoals limietorders. StormGain heeft een volledig uitgerust handelsplatform gecreëerd dat veel verder gaat dan eenvoudige transacties.

Het gebruik van hefboomwerking komt steeds vaker voor in de wereld van cryptohandel. Niet elk cryptohandelplatform met hefboomwerking is gelijk. Sommige zijn verwarrend in het gebruik en andere platforms kunnen erg duur zijn in het gebruik.

StormGain biedt enkele van de beste tarieven voor cryptotransacties met hefboomwerking, evenals een volledige reeks handelshulpmiddelen. Het heeft ook een aantal mooie extra’s in de aanbieding, evenals het eenvoudig openen van een account.

Stormgain recensie

Bezoek Stormgain

StormGain heeft geavanceerde tools voor serieuze handelaren

Succesvol handelen vereist de juiste tools voor de klus. StormGain heeft een geweldige toolset ingebouwd zijn handelsplatform, en bevatte ook enkele extra’s die u nergens anders vindt. Het platform is gemaakt voor handelaren die hefboomwerking willen gebruiken en ook kunnen profiteren van een professioneel niveau.

StormGain is gebaseerd op het verhandelen van cryptoderivaten die zijn beveiligd door de storting op USDT op de rekening van een klant. Kortom, alles wat een handelaar hoeft te doen, is 50 USDT op zijn rekening storten, en hij zal dat bedrag tot 100 keer kunnen gebruiken.

Het gebruik van hefboomwerking verhoogt het risico op verlies, maar vergroot ook eventuele winsten uit een transactie. StormGain heeft een minimale handelsomvang van 10 USDT, die kan worden gebruikt voor 1000 USDT aan cryptocurrency.

Hoge niveaus van hefboomwerking kunnen gevaarlijk zijn voor onervaren handelaren, en solide risicobeheerstrategieën zijn nodig om solvabel te blijven.

StormGain-registratie

KYC-voorschriften zijn geweldig voor de crypto-industrie. Helaas hebben veel crypto-uitwisselingen klanten verloren omdat ze simpelweg mensen moeten afwijzen om regelgevende redenen. StormGain is gemakkelijk om een ​​account te openen en ze vereisen alleen dat hun klanten een e-mailadres hebben en een minimale storting van 50 USDT.

Het registratieproces bij StormGain is uiterst eenvoudig. Alleen maar bezoek de website, voer uw e-mailadres en een wachtwoord in voor het nieuwe account en maak vervolgens uw USDT-storting. U kunt in minder dan 24 uur handelen met een hefboomwerking van maar liefst 100x bij StormGain.

Account aanmelden

StormGain-stortingen & Opnames

Stortingen en opnames zijn eenvoudig binnen Stormgain, kies gewoon het gewenste activum en stuur het geld naar het portefeuilleadres.

Storting

StormGain-vergoedingen

Naast het eenvoudig openen van een account, heeft StormGain lage kosten voor cryptohandel. Afhankelijk van de crypto die u kiest om te verhandelen, rekent StormGain tussen 0,15% en 0,5% voor de positie. De vergoedingen van StormGain zijn in lijn met andere toonaangevende crypto-uitwisselingen en laten veel ruimte voor winst.

Instant Exchange-vergoedingen

InstrumentMin Exchange SizeCommission
BCHBTC 0.00000001 BCH 0,25%
BCHUSDT 0.0001 BCH 0,08%
ETHBTC 0.000000001 ETH 0,25%
LTCBTC 0.00001 LTC 0,25%
BTCUSDT 0.00001 BTC 0,08%
ETHUSDT 0.0001 ETH 0,08%
LTCUSDT 0,001 LTC 0,08%
XRPUSDT 0.1 XRP 0,08%

StormGain-referentie T&C

InstrumentMax MultMin MultCommission

(gem.) Swap Buy

(dagtarief) Swap Sell

(dagtarief)

BTCUSDT 100 5 0,15% -0,04% 0,004%
ETHUSDT 50 5 0,15% -0,04% 0,004%
LTCUSDT 50 5 0,15% -0,04% 0,004%
XRPUSDT 50 5 0,15% -0,04% 0,004%
BCHUSDT 50 5 0,15% -0,04% 0,004%
ETHBTC 50 5 0,25% -0,04% -0,04%
LTCBTC 50 5 0,25% -0,04% -0,04%
BCHBTC 50 5 0,25% -0,04% -0,04%
DSHBTC 50 5 0,25% -0,04% -0,04%

Crypto-stortingen / opnames

Valuta Stortingskosten Opnamekosten Min. Bedrag van

stortingMin. bedrag van

intrekking

BTC 0,00% 1% 0,005 BTC 0,00 BTC
BCH 0,00% 1% 0,160 BCH 0,00 BCH
ETH 0,00% 1% 0.200 ETH 0,00 ETH
LTC 0,00% 1% 0,550 LTC 0,00 LTC
XRP 0,00% 1% 160,0 XRP 0,00 XRP

StormGain-handelsplatform

Zoals de meeste crypto-uitwisselingen, ontwierp StormGain hun eigen platform. Het bevat limietorders, zoals stop-loss en take-profit orders, evenals andere handige tools.

Zoals u hier kunt zien, heeft StormGain een van de best uitziende handelsschermen die we hebben gezien, de laatste prijzen worden aan de linkerkant weergegeven met het geselecteerde handelsinstrument in het midden weergegeven met en uw portemonnee wordt aan de rechterkant weergegeven. Onder de hoofdgrafiek ziet u waar uw transacties worden weergegeven en daaronder een handige sentimentmeter die actieve transacties aan de koop- en verkoopzijde laat zien..

Handelsscherm

Om een ​​transactie te maken, klikt u eenvoudig op de knop “Open een nieuwe transactie” en u kunt deze in het modale venster plaatsen dat wordt geopend. Hier kunt u hefboomwerking gebruiken en ook een stop-loss instellen, enz.

Handel

StormGain heeft handelssignalen ingebouwd in zijn platform, wat uniek is. Een geavanceerde AI-algo helpt StormGain-klanten om op de hoogte te blijven van kansen die zich voordoen met automatische handelswaarschuwingen. Er bestaan ​​veel algo’s van derden, maar de meeste kosten iets om te gebruiken.

Er is ook een volledig uitgeruste mobiele app voor StormGain-clients waarmee ze het platform vanaf elk Android- of iOS-apparaat kunnen gebruiken. De app is volledig gratis en levert ook marktwaarschuwingen en interactieve grafieken.

StormGain-portemonnee

StormGain biedt gratis een zeer capabele crypto-portemonnee aan. Als u op zoek bent naar een crypto-portemonnee die is verbonden met een uitwisseling met een hoge hefboomwerking, is de StormGain-portemonnee het bekijken waard. Naast een directe verbinding met de StormGain-uitwisseling, stelt de StormGain-portemonnee gebruikers in staat om rechtstreeks crypto te verzenden en te ontvangen, met enkele van de beste beveiligingsfuncties die er zijn.

De StormGain-portemonnee ondersteunt alle belangrijke crypto’s en draagt ​​het eigendom van de privésleutels niet over aan StormGain. Het enige dat u hoeft te doen, is naar het portefeuillegedeelte van de StormGain-website gaan om de gratis portefeuille te downloaden en het registratieproces te voltooien.

Stormgain maakte gebruik van cryptohandel

StormGain biedt iedereen die crypto’s wil aanhouden, of ze wil verhandelen, veel functionaliteit. Behalve dat het handelaren 100x hefboomwerking biedt op Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ripple en Litecoin, biedt het handelaren ook industriestandaard tools om geweldige transacties uit te voeren..

Crypto-gespecialiseerde makelaars zoals StormGain, waarschijnlijk een veel betere keuze voor crypto-leveraged crypto-handel dan hun fiat CFD-tegenhangers.

Veel van ‘s werelds grootste CFD-makelaars bieden nu cryptohandel met hefboomwerking aan, maar de voorwaarden die handelaren worden aangeboden, variëren sterk tussen makelaars zoals StormGain en fiat-centrische CFD-makelaars..

De volatiliteit op de cryptomarkten maakt ze een perfecte plek voor handel met hefboomwerking. StormGain heeft een platform ontworpen waarmee handelaren snel en zonder veel geld kunnen starten. Hoewel het bedrijf nieuw is, is de functieset die ze hebben gemaakt zeer capabel.

Het is erg belangrijk om te leren hoe u risico’s kunt beheren als u van plan bent om hefboomwerking te gebruiken om op een markt te handelen. StormGain biedt handelaren alle tools die ze nodig hebben om veilig te blijven en grote winsten te maken wanneer de markt in hun voordeel beweegt.

Elke handelaar die op zoek is naar een manier om meer hefboomwerking te gebruiken bij zijn handel, moet alle functies die StormGain biedt, bekijken en beslissen of dit de juiste beurs is voor zijn behoeften. Het lijdt geen twijfel dat StormGain een unieke service biedt die veel cryptohandelaren waarschijnlijk nuttig zullen vinden.

Leveraged Crypto Trading is een gespecialiseerde markt

Talrijke grote CFD-makelaars zijn op de markt voor cryptohandel met hefboomwerking gekomen, maar de meeste bieden niet het soort voorwaarden dat StormGain aan zijn klanten levert.

Voordat u een makelaar kiest voor cryptohandel met hefboomwerking, is het een goed idee om in de details te duiken. De meeste fiat CFD-makelaars bieden eenvoudigweg geen grote hefboomwerking op cryptoproducten (zelfs als ze 100x + hefboomwerking bieden op andere markten).

De meeste CFD-makelaars beperken de financiering ook tot fiat-opties. Voor crypto-gebruikers is dit niet ideaal, daarom is het logisch om makelaars te kiezen die tokens zoals USDT accepteren..

Het gemak van het openen van een account is een ander groot pluspunt met StormGain, en zowat iedereen die wat crypto-bezit heeft, kan USDT bedenken via een andere crypto-uitwisseling. Als het gaat om termen, kosten en flexibiliteit, heeft StormGain de meeste fiat CFD-makelaars verslaan voor cryptohandel.

Hefboom- en limietorders werken samen

Handelen met hefboomwerking is riskanter dan het gebruik van een 100% gefinancierde kaspositie. StormGain heeft limietorders aan zijn platform toegevoegd, en dat maakt handelen met hoge leverage een stuk veiliger. De twee meest voorkomende soorten limietorders zijn stop-loss en take-profit, en StormGain heeft ze allebei in zijn platform ingebouwd.

Stop-loss-bestellingen

Het gebruik van hefboomwerking betekent dat een handelaar een veelvoud van zijn kapitaal gebruikt om een ​​positie te behouden.

Als u bijvoorbeeld een hefboomwerking van 5x gebruikt, betekent dit dat een handelaar vijf keer het bedrag gebruikt dat hij op zijn rekening heeft staan ​​om te handelen. Als de handel hun gang gaat, zal de winst vijf keer hoger zijn, maar het omgekeerde is ook waar.

Telkens wanneer een hefboomtransactie wordt geopend, is het een goed idee om een ​​stop-loss-order te hebben. Het gebruik van hefboomwerking zonder een stop-loss-order is gevaarlijk en kan leiden tot verliezen die groter zijn dan het geldbedrag op een handelsrekening met hefboomwerking.

Take-profit-bestellingen

Er is niet veel geluk voor nodig om uw geld te verdubbelen met handel met hefboomwerking.

Wanneer een handel met hefboomwerking verloopt zoals een handelaar hoopt, lopen de winsten snel op. Het probleem is dat markten volatiel kunnen zijn. Tegen de tijd dat een handelaar terugkeert naar het handelsplatform, kan het zijn dat de grote winsten van een cryptohandel met hefboomwerking zijn gekomen en verdwenen.

Take-profit-orders zijn het tegenovergestelde van een stop-loss-order.

Wanneer een transactie wordt geopend, is het een heel goed idee om een ​​idee te hebben van welk niveau zinvol is voor het nemen van winst. Als een handelaar 100 USDT zou gebruiken om een ​​50x hefboompositie in BTC te openen tegen $ 6.000 (in totaal 5.000 USDT aan BTC, of ​​0.833 BTC), zou de prijs van BTC slechts naar $ 6.145 hoeven te stijgen om de handelaar zijn investering te laten verdubbelen..

Door een take-profit order te plaatsen van $ 6.150 voor BTC wanneer de transactie wordt geopend, zou een handelaar ervoor zorgen dat hij een geweldige transactie zou aangaan als de markt in de richting gaat die hij denkt.

Sommige crypto-uitwisselingen ondersteunen geen limietorders, wat betekent dat verliezen gemakkelijk uit de hand kunnen lopen en potentiële winsten niet kunnen worden gerealiseerd!

Gebruikt Crypto-handel de juiste keuze voor u?

Handelen met hefboomwerking kan een risicovolle activiteit zijn, en het zal niet geschikt zijn voor elke handelaar. Er zijn enkele belangrijke dingen die u moet overwegen voordat u besluit om hefboomwerking te gebruiken, zelfs bij een gerenommeerde makelaar als StormGain.

Weet u hoe u risico’s moet beheersen?

Risicobeheer is waarschijnlijk het belangrijkste idee voor een handelaar die hefboomwerking gebruikt om het te begrijpen. Stel dat u een hefboomwerking van 20x gebruikt en dat de waarde van uw volledige account wordt gebruikt om de positie veilig te stellen.

Als de rekening 100 USDT waard is, zou de positie 2000 USDT waard zijn. Laten we ook aannemen dat de positie in BTC is en dat de aankoopprijs van de BTC $ 10.000 USD is. Met 20x leverage zou 100 USDT 0,2 BTC kopen, en de positie zou worden weggevaagd met een prijsbeweging van slechts $ 500 in de BTC-prijs.

Het risico van handelen met grote hoeveelheden hefboomwerking is zeer reëel, waardoor het aangaan van de handel met goede risicobeperkende maatregelen een essentieel onderdeel van handel met hefboomwerking is. Stop-loss-orders zijn waarschijnlijk het belangrijkste om te begrijpen, en door niveaus te kiezen die uw margerekening behouden, blijft u op de lange termijn handelen.

Legging in een hefboompositie

Een van de beste strategieën om een ​​hefboompositie te creëren, wordt ‘legging in’ genoemd. In plaats van een positie te openen met al het kapitaal dat u op uw margerekening heeft, kunt u een kleine positie openen en kijken of de markt in uw voordeel gaat.

Het grootste voordeel van legging naar een grotere positie met hefboomwerking is dat als uw mening over de markt verkeerd is, de hoeveelheid geld die verloren gaat veel kleiner zal zijn.

Er is geen manier om te weten of de markten zullen stijgen of dalen, maar zodra u de stop-loss-orders bereikt, zal het duidelijk worden dat u het bij het verkeerde eind had. De echte vraag is: hoeveel handelskapitaal wilt u verliezen als u de richting van de markten 100% verkeerd begrijpt?

Het is mogelijk om de initiële positie die u inneemt bij het betreden van de markt te beschouwen als een test van uw handelshypothese. Elke handelaar moet een idee hebben in welke richting de markt zal gaan wanneer hij een positie binnengaat, en een kleine initiële positie kan helpen om de legitimiteit van die mening te onderzoeken..

Als de openingspositie verloopt zoals u hoopt, kunt u aan de positie toevoegen. Het is een heel goed idee om een ​​handelsplan te hebben, zodat u weet hoeveel u wilt toevoegen en op welk niveau. Het toevoegen van veel hefboomwerking naarmate de positie in uw voordeel beweegt, kan enorme winsten opleveren, dus vergeet niet om take-profit orders te gebruiken om de winsten vast te leggen.

Cryptomarkten kunnen de perfecte plek zijn om hefboomwerking te gebruiken

Crypto’s hebben de neiging om zeer directioneel te zijn wanneer ze in waarde stijgen of dalen.

Het herstel van Bitcoin van zijn recente dieptepunten laat zien hoe goed-leveraged posities kunnen werken op de cryptomarkt. Toen BTC eenmaal uit het handelsbereik was gestoten waarin het sinds eind 2018 vastzat, steeg de prijs snel naar het niveau van $ 10.000 USD.

Laten we de onderstaande grafiek eens bekijken en enkele belangrijke niveaus identificeren die laten zien hoe goed de hefboomwerking zou kunnen werken voor een cryptohandelaar.

Vanuit een handelsperspectief was de grote explosie van BTC vanaf het $ 4.000 USD-niveau in april 2019 de tijd om groter te worden in een hefboomtransactie.

Iedereen wil onderaan instappen, maar het zal niet gebeuren. Op zoek naar massale uitbraken op een enorm volume is een goede manier om een ​​ommekeer in de markt te ontdekken, en dat is precies wat er gebeurde toen BTC uitbrak van $ 4.000 USD naar $ 5.000 op een van de hoogste handelsvolumes van het jaar.

Stap in en wacht even

Als we kijken naar de periode tussen april en mei 2019, is het gemakkelijk om een ​​perfecte plek te zien om een ​​stijgende markt te betreden. BTC-prijzen daalden in die periode niet veel onder de $ 5.000, en ze stegen niet aanzienlijk boven de $ 5.500-afhandeling.

Het gebruik van hefboomwerking betekent dat het toegangspunt tot een transactie correct is. Als een handelaar tussen $ 5.000 en $ 5.500 bij BTC zou kopen en vervolgens aan zijn positie zou toevoegen naarmate de markt omhoog ging, zou het resultaat enorme winsten zijn. Er is geen manier om te weten dat een markt zal stijgen. Door een legging-strategie te gebruiken, worden de verliezen geminimaliseerd en kunnen handelaren bevestigen dat de markt inderdaad stijgt.

Naarmate een positie in waarde stijgt, neemt ook de hoeveelheid hefboomwerking toe die kan worden gebruikt. Omdat StormGain het gebruik van een hefboomwerking tot 100x gestort kapitaal toestaat, kan voor elke $ 1 USDT aan waarde die een positie waard is, een extra $ 100 USDT aan een transactie worden toegevoegd.

Als we naar de bovenstaande grafiek kijken, zien we dat zodra de BTC-prijzen medio mei van dit jaar weer hoger kwamen te liggen op een enorm volume, alle posities die op lagere niveaus waren gevestigd in waarde zouden zijn gestegen en ook immuun waren voor lagere prijzen die zouden zijn geactiveerd stop-loss orders.

Gevolgtrekking

StormGain is een van de weinige crypto-futures-makelaars die cryptohandel met hoge hefboomwerking aanbieden. Er zijn talloze opties voor cryptohandel, maar de opties nemen af ​​naarmate de optie van hoge hefboomwerking wordt toegevoegd aan de lijst met gewenste functies.

Een van de beste onderdelen van het StormGain-platform is de reeks geavanceerde handelsfuncties die het bedrijf bij elk account biedt. Het platform ondersteunt niet alleen limietorders, het geeft zijn klanten ook gratis door AI gegenereerde handelssignalen.

StormGain is ook heel gemakkelijk in de omgang als het gaat om het openen van een account. Er zijn geen belemmeringen om met StormGain te handelen, zelfs als u in een land woont dat normaal gesproken niet wordt ondersteund door andere beurzen. Het enige wat je nodig hebt is 50 USDT en een e-mailadres, en je bent helemaal klaar.

Het enige echte nadeel van het platform is dat het nog niet zo lang bestaat als veel andere grote beurzen. Dit kan wel of niet belangrijk voor u zijn, maar het is iets om over na te denken. Er zijn andere crypto-beurzen die handel met een hoge hefboomwerking aanbieden en een langere staat van dienst hebben in het aanbieden van makelaarsdiensten aan hun klanten.

StormGain biedt ook een gratis crypto-portemonnee aan aan het publiek. De StormGain-portemonnee kan door iedereen worden gebruikt, zelfs als ze niet op het platform willen handelen. Een gratis, volledig functionele crypto-portemonnee is een geweldig aanbod en draagt ​​bij aan de positieve reputatie van het bedrijf.

Bezoek Stormgain

StormGain

src = “~ images \ stormgain-review-a-solid-platform-for-leveraged-crypto-trading.gif”

alt = “StormGain recensie”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8,4

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

8.0 / 10

Vergoedingen

8.0 / 10

Klantenservice

8.0 / 10

Betaalmethoden

9.0 / 10

Voordelen

  • Tot 100x hefboomwerking
  • Schone, goed ontworpen interface
  • Geen KYC vereist
  • Goede mobiele app

Nadelen

  • Nieuwere onbewezen Exchange

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"StormGain","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 09 \ /stormgain-review.gif","Omschrijving"​"StormGain is een crypto-uitwisseling waar handelaren die een serieuze hefboom willen hebben, kunnen handelen in ‘s werelds meest populaire crypto’s. Er zijn talloze crypto-uitwisselingen om uit te kiezen, maar StormGain biedt unieke functies die het onderscheiden van het pakket. Cryptocurrencies zijn populairder geworden, maar veel crypto-uitwisselingen bieden simpelweg geen normale handelshulpmiddelen…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Nicholas Say"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8,40"​,"naam"​"StormGain","reviewBody"​"StormGain is een crypto-uitwisseling waar handelaren die een serieuze hefboomwerking willen, kunnen handelen in ‘s werelds meest populaire crypto’s. Er zijn talloze crypto-uitwisselingen om uit te kiezen, maar StormGain biedt unieke functies waarmee het zich onderscheidt van het pakket. \ R \ n \ r \ nCryptocurrencies zijn populairder geworden, maar veel crypto-uitwisselingen bieden simpelweg geen normale handelstools zoals limietorders . StormGain heeft een volledig uitgerust handelsplatform gecreëerd dat veel verder gaat dan eenvoudige transacties. \ R \ n \ r \ nHet gebruik van hefboomwerking wordt steeds gebruikelijker in de wereld van cryptohandel. Niet elk cryptohandelplatform met hefboomwerking is gelijk. Sommige zijn verwarrend in het gebruik, en andere platforms kunnen erg duur zijn in het gebruik. \ R \ n \ r \ nStormGain biedt enkele van de beste tarieven voor cryptotransacties met hefboomwerking, evenals een volledige reeks handelstools. Het heeft ook een aantal mooie extra’s in de aanbieding, evenals het gemakkelijk openen van een account. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBezoek Stormgain \ r \ n \ r \ nStormGain heeft geavanceerde tools voor serieuze handelaren \ r \ nSuccesvol handelen duurt het juiste gereedschap voor de klus. StormGain heeft een geweldige toolset in zijn handelsplatform ingebouwd en ook enkele extra’s toegevoegd die u nergens anders vindt. Het platform is gemaakt voor handelaren die gebruik willen maken van hefboomwerking en kunnen profiteren van een ook professioneel ingesteld niveau. \ R \ n \ r \ nStormGain is gebaseerd op het verhandelen van cryptoderivaten die worden beveiligd door de storting op USDT op de rekening van een klant. Kortom, alles wat een handelaar hoeft te doen is 50 USDT op zijn rekening storten, en hij zal dat bedrag tot wel 100 keer kunnen gebruiken. \ R \ n \ r \ nHet gebruik van hefboomwerking verhoogt het risico op verlies, maar het vergroot ook eventuele winsten uit een transactie. StormGain heeft een minimale transactiegrootte van 10 USDT, die kan worden gebruikt voor 1000 USDT aan cryptocurrency. \ R \ n \ r \ nHoge hefboomwerking kan gevaarlijk zijn voor onervaren handelaren en solide risicobeheerstrategieën zijn nodig om solvabel te blijven . \ r \ nStormGain-registratie \ r \ nKYC-voorschriften zijn geweldig voor de crypto-industrie. Helaas hebben veel crypto-exchanges klanten verloren omdat ze simpelweg mensen moeten afwijzen om wettelijke redenen. StormGain is gemakkelijk om een ​​account mee te openen, en ze vereisen alleen dat hun klanten een e-mailadres hebben en een minimale storting van 50 USDT. \ R \ n \ r \ nHet registratieproces bij StormGain is uiterst eenvoudig. Bezoek gewoon de website, voer uw e-mailadres en een wachtwoord voor het nieuwe account in en maak vervolgens uw USDT-storting. U kunt in minder dan 24 uur handelen met een hefboomwerking van maar liefst 100x bij StormGain. \ R \ n \ r \ n \ r \ nStormGain-stortingen & Opnames \ r \ nStortingen en opnames zijn eenvoudig binnen Stormgain, kies eenvoudig het gewenste activum en stuur geld naar het portefeuilleadres. \ R \ n \ r \ n \ r \ nStormGain-vergoedingen \ r \ n Naast het eenvoudig openen van een account, heeft StormGain lage kosten voor cryptohandel. Afhankelijk van de crypto die u kiest om te verhandelen, rekent StormGain tussen 0,15% en 0,5% voor de positie. De vergoedingen van StormGain zijn in lijn met andere toonaangevende crypto-uitwisselingen, en laten veel ruimte voor winst. \ R \ n \ r \ nInstant Exchange-vergoedingen \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nInstrument \ r \ nMin Uitwisselingsgrootte \ r \ nCommissie \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBCHBTC \ r \ n0.00000001 BCH \ r \ n0.25% \ r \ n \ r \ n \ r \ nBCHUSDT \ r \ n0.0001 BCH \ r \ n0.08% \ r \ n \ r \ n \ r \ nETHBTC \ r \ n0.000000001 ETH \ r \ n0.25% \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTCBTC \ r \ n0.00001 LTC \ r \ n0.25% \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTCUSDT \ r \ n0.00001 BTC \ r \ n0.08% \ r \ n \ r \ n \ r \ nETHUSDT \ r \ n0.0001 ETH \ r \ n0.08% \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTCUSDT \ r \ n0.001 LTC \ r \ n0.08% \ r \ n \ r \ n \ r \ nXRPUSDT \ r \ n0.1 XRP \ r \ n0.08% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nStormGain referentie T&C \ r \ n \ r \ n \ r \ nInstrument \ r \ nMax Mult \ r \ nMin Mult \ r \ nCommissie \ r \ n (gem.) \ R \ nSwap Buy \ r \ n (dagtarief) \ r \ nRuil Verkoop \ r \ n (dagtarief) \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTCUSDT \ r \ n100 \ r \ n5 \ r \ n0.15% \ r \ n -0.04% \ r \ n0.004% \ r \ n \ r \ n \ r \ nETHUSDT \ r \ n50 \ r \ n5 \ r \ n0.15% \ r \ n-0.04% \ r \ n0.004 % \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTCUSDT \ r \ n50 \ r \ n5 \ r \ n0.15% \ r \ n-0.04% \ r \ n0.004% \ r \ n \ r \ n \ r \ nXRPUSDT \ r \ n50 \ r \ n5 \ r \ n0.15% \ r \ n-0.04% \ r \ n0.004% \ r \ n \ r \ n \ r \ nBCHUSDT \ r \ n50 \ r \ n5 \ r \ n0.15% \ r \ n-0.04% \ r \ n0.004% \ r \ n \ r \ n \ r \ nETHBTC \ r \ n50 \ r \ n5 \ r \ n0.25 % \ r \ n-0.04% \ r \ n-0.04% \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTCBTC \ r \ n50 \ r \ n5 \ r \ n0.25% \ r \ n-0.04% \ r \ n-0.04% \ r \ n \ r \ n \ r \ nBCHBTC \ r \ n50 \ r \ n5 \ r \ n0.25% \ r \ n-0.04% \ r \ n-0.04% \ r \ n \ r \ n \ r \ nDSHBTC \ r \ n50 \ r \ n5 \ r \ n0.25% \ r \ n-0.04% \ r \ n-0.04% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCrypto-stortingen \ / opnames \ r \ n \ r \ n \ r \ nValuta \ r \ nBetalingskosten \ r \ nOpnamekosten \ r \ nMin. bedrag van \ r \ nstorting \ r \ nMin. aantal \ r \ nopnames \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ r \ n0.00% \ r \ n1% \ r \ n0.005 BTC \ r \ n0. 00 BTC \ r \ n \ r \ n \ r \ nBCH \ r \ n0.00% \ r \ n1% \ r \ n0.160 BCH \ r \ n0.00 BCH \ r \ n \ r \ n \ r \ nETH \ r \ n0,00% \ r \ n1% \ r \ n0.200 ETH \ r \ n0.00 ETH \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTC \ r \ n0.00% \ r \ n1% \ r \ n0.550 LTC \ r \ n0.00 LTC \ r \ n \ r \ n \ r \ nXRP \ r \ n0.00% \ r \ n1% \ r \ n160.0 XRP \ r \ n0.00 XRP \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nStormGain handelsplatform \ r \ nZoals de meeste crypto-uitwisselingen, StormGain ontwierp hun eigen platform. Het bevat limietorders, zoals stop-loss en take-profit orders, evenals andere handige tools. \ R \ n \ r \ nZoals je hier kunt zien, heeft StormGain een van de best uitziende handelsschermen die we hebben gezien, de laatste prijzen worden aan de linkerkant weergegeven met het geselecteerde handelsinstrument in het midden weergegeven met en uw portemonnee wordt aan de rechterkant weergegeven. Onder de hoofdgrafiek ziet u waar uw transacties worden weergegeven en daaronder een handige sentimentmeter die actieve transacties aan de koop- en verkoopzijde laat zien. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOm een ​​transactie te doen, hoeft u alleen maar Klik op de \"Open een nieuwe transactie \" knop en u kunt deze in het modale venster plaatsen dat wordt geopend. Hier kun je hefboomwerking gebruiken en ook een stop-loss instellen enz. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nStormGain heeft handelssignalen ingebouwd in zijn platform, wat uniek is. Een geavanceerde AI-algo helpt StormGain-klanten om op de hoogte te blijven van kansen die zich voordoen met automatische handelswaarschuwingen. Er bestaan ​​veel algo’s van derden, maar de meeste kosten iets om te gebruiken. \ R \ n \ r \ nEr is ook een volledig uitgeruste mobiele app voor StormGain-clients waarmee ze het platform vanaf elk Android- of iOS-apparaat kunnen gebruiken. De app is volledig gratis en levert ook marktwaarschuwingen en interactieve grafieken. \ R \ nStormGain Wallet \ r \ nStormGain biedt gratis een zeer capabele crypto-portemonnee aan. Als u op zoek bent naar een crypto-portemonnee die is verbonden met een high-leverage exchange, dan is de StormGain Wallet het bekijken waard. Naast een directe verbinding met de StormGain-uitwisseling, stelt de StormGain-portemonnee gebruikers in staat om rechtstreeks crypto te verzenden en te ontvangen, met enkele van de beste beveiligingsfuncties die er zijn. \ R \ n \ r \ nDe StormGain-portemonnee ondersteunt alle belangrijke crypto’s, en draagt ​​het eigendom van de privésleutels niet over aan StormGain. Het enige dat u hoeft te doen, is naar het portefeuillegedeelte van de StormGain-website gaan om de gratis portefeuille te downloaden en het registratieproces te voltooien. \ R \ nStormgain Leveraged Crypto Trading \ r \ nStormGain biedt iedereen die crypto’s wil aanhouden of ze met hefboomwerking wil verhandelen veel functionaliteit. Behalve dat het handelaren 100x hefboomwerking biedt op Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ripple en Litecoin, biedt het handelaren ook industriestandaard tools om geweldige transacties uit te voeren. \ R \ n \ r \ nCrypto-gespecialiseerde makelaars zoals StormGain zullen waarschijnlijk veel betere keuze voor crypto-handel in cryptovaluta dan hun fiat CFD-broker-tegenhangers. \ r \ n \ r \ nVeel van ‘s werelds grootste CFD-brokers bieden nu leveraged cryptohandel aan, maar de voorwaarden die traders worden aangeboden, variëren sterk tussen brokers zoals StormGain en fiat-centrische CFD-makelaars. \ r \ n \ r \ nDe volatiliteit op de cryptomarkten maakt ze een perfecte plek voor handel met hefboomwerking. StormGain heeft een platform ontworpen waarmee handelaren snel en zonder veel geld kunnen starten. Hoewel het bedrijf nieuw is, is de functieset die ze hebben gemaakt zeer capabel. \ R \ n \ r \ n Het is erg belangrijk om te leren hoe u risico’s kunt beheren als u van plan bent om hefboomwerking te gebruiken om op een markt te handelen. StormGain biedt handelaren alle tools die ze nodig hebben om veilig te blijven en grote winsten te maken wanneer de markt in hun voordeel beweegt. \ R \ n \ r \ nElke handelaar die op zoek is naar een manier om meer hefboomwerking te gebruiken bij zijn handel, moet alle functies bekijken die StormGain aanbiedt, en beslis of het de juiste beurs is voor hun behoeften. Het lijdt geen twijfel dat StormGain een unieke service biedt die veel cryptohandelaren waarschijnlijk nuttig zullen vinden. \ R \ nLeveraged Crypto Trading is een gespecialiseerde markt \ r \ n Talloze grote CFD-makelaars zijn op de markt voor cryptohandel met hefboomwerking gekomen, maar de meeste bieden deze niet aan. het soort voorwaarden dat StormGain aan zijn klanten levert. \ r \ n \ r \ nVoordat u een makelaar kiest voor handel in cryptovaluta met hefboomwerking, is het een goed idee om in de details te duiken. De meeste fiat CFD-makelaars bieden eenvoudigweg geen grote hoeveelheden hefboomwerking op cryptoproducten (zelfs als ze 100x + hefboomwerking bieden op andere markten). De meeste CFD-makelaars beperken de financiering ook tot fiat-opties. Voor crypto-gebruikers is dit niet ideaal, en daarom is het logisch om makelaars te kiezen die tokens zoals USDT accepteren. \ R \ n \ r \ nHet gemak van het openen van een account is een ander groot pluspunt met StormGain, en zo ongeveer iedereen die heeft een aantal crypto-holdings in staat zijn om USDT te bedenken via een andere crypto-uitwisseling. Als het gaat om termen, kosten en flexibiliteit, heeft StormGain de meeste fiat CFD-makelaars verslaan voor cryptohandel. \ R \ nLeverage- en limietorders werken samen \ r \ nHandel met hefboomwerking is riskanter dan het gebruik van een 100% gefinancierde kaspositie. StormGain heeft limietorders aan zijn platform toegevoegd, en dat maakt handelen met hoge leverage een stuk veiliger. De twee meest voorkomende soorten limietorders zijn stop-loss en take-profit, en StormGain heeft ze allebei in zijn platform ingebouwd. \ R \ nStop-loss orders \ r \ nHet gebruik van hefboomwerking betekent dat een handelaar een veelvoud van zijn kapitaal gebruikt om een ​​positie te behouden. \ r \ n \ r \ nAls u bijvoorbeeld een hefboomwerking van 5x gebruikt, betekent dit dat een handelaar vijf keer het bedrag gebruikt dat hij op zijn rekening heeft om te handelen. Als de transactie hun gang gaat, zal de winst vijf keer hoger zijn, maar het omgekeerde is ook waar. \ R \ n \ r \ nWanneer een transactie met hefboomwerking wordt geopend, is het een goed idee om een ​​stop-loss-order te hebben . Het gebruik van hefboomwerking zonder een stop-loss-order is gevaarlijk en kan leiden tot verliezen die groter zijn dan het geldbedrag op een handelsaccount met hefboomwerking. \ R \ nTake-winstorders \ r \ nHet vergt niet veel geluk om uw geld te verdubbelen met handel met hefboomwerking. \ r \ n \ r \ nWanneer een handel met hefboomwerking verloopt zoals een handelaar hoopt, lopen de winsten snel op. Het probleem is dat markten volatiel kunnen zijn. Tegen de tijd dat een handelaar terugkeert naar het handelsplatform, kunnen de grote winsten van een cryptotransactie met hefboomwerking al voorbij zijn. \ R \ n \ r \ nTake-profitorders zijn als het tegenovergestelde van een stop-loss order. \ R \ n \ r \ nWanneer een transactie wordt geopend, is het een heel goed idee om een ​​idee te hebben van welk niveau zinvol is voor het nemen van winst. Als een handelaar 100 USDT zou gebruiken om een ​​50x leveraged positie in BTC te openen tegen $ 6.000 (in totaal 5.000 USDT aan BTC, of ​​0.833 BTC), zou de prijs van BTC slechts naar $ 6.145 hoeven te stijgen om de handelaar zijn investering te laten verdubbelen. \ r \ n \ r \ nDoor een take-profit order te plaatsen van $ 6.150 voor BTC wanneer de transactie wordt geopend, zou een handelaar ervoor zorgen dat hij een geweldige transactie zou aangaan als de markt in de richting gaat die hij denkt. \ r \ n \ r \ nSommige crypto-uitwisselingen ondersteunen geen limietorders, wat betekent dat verliezen gemakkelijk uit de hand kunnen lopen en potentiële winsten niet kunnen worden gerealiseerd! \ r \ nIs Hefboom-cryptohandel de juiste keuze voor u? \ r \ n Leveraged trading kan riskant zijn activiteit, en het zal niet geschikt zijn voor elke handelaar. Er zijn enkele belangrijke dingen die u moet overwegen voordat u besluit om hefboomwerking te gebruiken, zelfs bij een gerenommeerde makelaar als StormGain. \ R \ nWeet u hoe u risico’s moet beheren? \ R \ nRisicobeheer is waarschijnlijk het belangrijkste idee voor een handelaar die hefboomwerking gebruikt begrijpen. Stel dat u een hefboomwerking van 20x gebruikt en dat de waarde van uw volledige account wordt gebruikt om de positie veilig te stellen. \ R \ n \ r \ nAls de account 100 USDT waard is, zou de positie 2000 USDT waard zijn. Laten we ook aannemen dat de positie in BTC is en dat de aankoopprijs van de BTC $ 10.000 USD is. Met 20x leverage zou 100 USDT 0,2 BTC kopen, en de positie zou worden weggevaagd met een prijsbeweging van slechts $ 500 in de BTC-prijs. \ R \ n \ r \ nHet risico van handelen met grote hoeveelheden leverage is zeer reëel, wat maakt het aangaan van de handel met goede risicobeperkende maatregelen een essentieel onderdeel van de handel met hefboomwerking. Stop-loss-orders zijn waarschijnlijk het belangrijkste dat u moet begrijpen, en als u niveaus kiest die uw margerekening behouden, blijft u op de lange termijn handelen. \ R \ nLegging naar een positie met hefboomwerking \ r \ nEen van de beste strategieën voor het creëren van een hefboomwerking. positie heet ‘legging in’. In plaats van een positie te openen met al het kapitaal dat u op uw margerekening heeft, kunt u een kleine positie openen en kijken of de markt in uw voordeel gaat. \ R \ n \ r \ nHet grootste voordeel van een grotere, leveraged position is dat als uw mening over de markt verkeerd is, de hoeveelheid geld die verloren gaat veel kleiner zal zijn. \ r \ n \ r \ nEr is geen manier om te weten of de markten zullen stijgen of dalen, maar zodra u de stop-loss orders, zal blijken dat u niet correct was. De echte vraag is: hoeveel handelskapitaal wil je verliezen als je de richting van de markten 100% verkeerd begrijpt? \ R \ n \ r \ nHet is mogelijk om te denken aan de beginpositie die je inneemt bij het betreden van de markt als een test van uw handelshypothese. Elke handelaar moet een idee hebben in welke richting de markt zal gaan als hij een positie betreedt, en een kleine initiële positie kan helpen om de legitimiteit van die visie te onderzoeken. \ R \ n \ r \ nAls de openingspositie gaat zoals jij hoop dat het zal, kunt u toevoegen aan de positie. Het is een heel goed idee om een ​​handelsplan te hebben, zodat u weet hoeveel u wilt toevoegen en op welk niveau. Het toevoegen van veel hefboomwerking naarmate de positie in uw voordeel beweegt, kan enorme winsten opleveren, dus vergeet niet om take-profit orders te gebruiken om de winsten vast te leggen. \ R \ nCryptomarkten kunnen de perfecte plaats zijn om hefboomwerking te gebruiken \ r \ nCrypto’s hebben de neiging om zeer directioneel te zijn wanneer ze in waarde stijgen of dalen. \ r \ n \ r \ nBitcoin’s rally van zijn recente dieptepunten geeft een demonstratie van hoe goed-leveraged posities kunnen werken in de cryptomarkt. Toen BTC eenmaal uit het handelsbereik was gestoten waarin het sinds eind 2018 vastzat, steeg de prijs snel naar het niveau van $ 10.000 USD. \ R \ n \ r \ nLaten we de onderstaande grafiek bekijken en enkele belangrijke niveaus identificeren die laten zien hoe goed hefboomwerking zou kunnen werken voor een cryptohandelaar. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVanuit een handelsperspectief was de grote explosie van BTC vanaf het $ 4.000 USD-niveau in april 2019 de tijd om groter te worden in een handel met hefboomwerking . \ r \ n \ r \ nIedereen wil onderaan instappen, maar dat zal waarschijnlijk niet gebeuren. Op zoek naar massale uitbraken op een enorm volume is een goede manier om een ​​ommekeer in de markt te ontdekken, en dat is precies wat er gebeurde toen BTC uitbrak van $ 4.000 USD naar $ 5.000 op een van de hoogste handelsvolumes van het jaar. \ R \ n en wacht even \ r \ nAls we kijken naar de periode tussen april en mei 2019, is het gemakkelijk om een ​​perfecte plek te zien om een ​​stijgende markt te betreden. BTC-prijzen daalden in die periode niet veel onder de $ 5.000, en ze stegen niet met een aanzienlijk bedrag boven de $ 5.500-handle. \ R \ n \ r \ nHet gebruik van hefboomwerking betekent dat het toegangspunt tot een transactie correct is. Als een handelaar tussen $ 5.000 en $ 5.500 bij BTC zou kopen en vervolgens aan zijn positie zou toevoegen naarmate de markt omhoog ging, zou het resultaat enorme winsten zijn. Er is geen manier om te weten dat een markt zal stijgen. Door een legging-strategie te gebruiken, worden de verliezen geminimaliseerd en kunnen traders bevestigen dat de markt inderdaad stijgt. \ R \ n \ r \ nAls een positie in waarde stijgt, neemt ook de hoeveelheid hefboomwerking die kan worden gebruikt toe. Omdat StormGain het gebruik van een hefboomwerking tot 100x gestort kapitaal toestaat, kan voor elke $ 1 USDT aan waarde die een positie in waarde stijgt, een extra $ 100 USDT aan een transactie worden toegevoegd. zodra de BTC-prijzen medio mei van dit jaar weer hoger kwamen te liggen op een enorm volume, zouden alle posities die op lagere niveaus waren gevestigd in waarde zijn gestegen en waren ze ook immuun voor lagere prijzen die stop-loss-orders zouden hebben veroorzaakt. \ r \ nConclusie \ r \ nStormGain is een van de weinige crypto-futures-makelaars die cryptohandel met hoge hefboomwerking aanbieden. Er zijn talloze opties voor cryptohandel, maar de opties nemen af ​​naarmate de optie van een hoge hefboomwerking wordt toegevoegd aan de lijst met gewenste functies. \ R \ n \ r \ nEen van de beste onderdelen van het StormGain-platform is de reeks geavanceerde handelsfuncties die het bedrijf bij elk account opneemt. Het platform ondersteunt niet alleen limietorders, het geeft zijn klanten ook gratis door AI gegenereerde handelssignalen. \ R \ n \ r \ nStormGain is ook heel gemakkelijk om mee om te gaan als het gaat om het openen van een account. Er zijn geen belemmeringen om te handelen met StormGain, zelfs als u in een land woont dat normaal gesproken niet wordt ondersteund door andere beurzen. Het enige wat je nodig hebt is 50 USDT en een e-mailadres, en je bent helemaal klaar. \ R \ n \ r \ nHet enige echte nadeel van het platform is dat het niet zo lang bestaat als veel van de andere grote beurzen. Dit kan wel of niet belangrijk voor u zijn, maar het is iets om over na te denken. Er zijn andere crypto-uitwisselingen die handel met een hoge hefboomwerking aanbieden en een langere staat van dienst hebben in het aanbieden van makelaarsdiensten aan hun klanten. \ R \ n \ r \ nStormGain biedt ook een gratis crypto-portemonnee aan het publiek aan. De StormGain-portemonnee kan door iedereen worden gebruikt, zelfs als ze niet op het platform willen handelen. Een gratis, volledig functionele cryptoportemonnee is een geweldig aanbod en draagt ​​bij aan de positieve reputatie van het bedrijf. \ R \ nBezoek Stormgain","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Nicholas Say"​,"datum gepubliceerd"​"05-11-2019"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me