Nominex Review: Crypto-uitwisseling met eigen NMX-token en verwijzingsprogramma

Nominex recensie

Er zijn veel crypto-uitwisselingen om uit te kiezen. Nominex heeft een solide handelsplatform waarmee in talloze tokenparen kan worden gehandeld. De tokenparen zijn gebaseerd op BTC, ETH en USDT. Nominex-klanten krijgen ook toegang tot directe stortingen en eersteklas beveiliging voor alle tokens die bij de uitwisseling worden gestort.

Nominex biedt zijn klanten ook een manier om te profiteren van het verwijzingsprogramma, waarmee u een passief inkomen kunt opbouwen van mensen die u naar de uitwisseling verwijst.

Als u op zoek bent geweest naar een manier om tokenhandel te combineren met een passief online inkomen, dan is het een goed idee om meer te weten te komen over wat Nominex te bieden heeft. Het platform is gemakkelijk te gebruiken en biedt cryptohandelaren een aantal geweldige opties voor hun bedrijf of hobby.

Nominex heeft ook een geweldig tokenomics-systeem gemaakt dat gratis NMX-tokens weggeeft. Hoe eerder u zich aanmeldt voor het platform, hoe meer NMX-tokens u waarschijnlijk zult ontvangen.

Nominex recensie

Bezoek Nominex

Nominex creëert kansen

Nominex weet dat er veel concurrentie is in de crypto-handelsruimte, dus het creëerde een affiliate programma die iedereen die graag crypto’s verhandelt, zal helpen zijn online bedrijf te laten groeien. Het bedrijf gebruikt een binaire boom-affiliate-structuur voor zijn partnerprogramma en iedereen die deelneemt aan de uitwisseling kan volledig profiteren van een toonaangevend bonusprogramma.

In tegenstelling tot veel van de andere aangesloten programma’s die er zijn, stelt Nominex u in staat om een ​​onbeperkt aantal mensen in uw stamboom te hebben, wat betekent dat het rendement van de tijd en moeite die u besteedt aan het promoten van de uitwisseling niet beperkt zal blijven tot een bepaald niveau van mogelijke gebruikers in uw stamboom.

Nominex-verwijzing

Het opbouwen van een netwerk van handelaren met het systeem dat Nominex heeft ontworpen, is eenvoudig. Het bedrijf heeft links gemaakt die u kunt verspreiden en waarmee u een passief inkomen kunt verdienen van iedereen die in uw stamboom zit. In tegenstelling tot veel andere partnerprogramma’s, stelt Nominex u in staat om geld te verdienen aan gebruikers die zowel onder u staan ​​als in andere functies.

Hoe het partnerprogramma werkt

Op het meest basale niveau is het Nominex-partnerprogramma buitengewoon eenvoudig. Zodra u zich aanmeldt voor een account, krijgt u een verwijzingslink die u kunt sturen naar iedereen die in cryptocurrencies handelt. Als ze lid worden van Nominex en beginnen met handelen met die link, verdien je voor altijd een percentage van hun handelskosten.

De binaire boomstructuur verschilt een beetje van veel andere verwijzingsprogramma’s. Wanneer u besluit uw affiliate-netwerk op te bouwen, kunt u twee mensen toevoegen als uw eerste affiliate-niveau. Die twee mensen kunnen dan nog twee mensen toevoegen, dus op het tweede niveau zou je 6 mensen in je stamboom hebben (twee op het eerste niveau en vier op het tweede).

De beloningen die worden aangeboden, veranderen naarmate de niveaus toenemen, en u kunt meer leren over de specifieke manieren waarop u geld kunt verdienen met dit programma op de officiële partnerprogrammapagina, die u kunt openen door klik hier.

Als je een manier wilt vinden om geld te gaan verdienen met je liefde voor crypto’s en handel, dan is het Nominex-partnerprogramma een goede optie. Er zijn veel manieren om mensen naar de uitwisseling te trekken en ook voor jezelf meer bekendheid te krijgen.

Nominex-partnerprogramma: binaire boomstructuur

De binaire structuur van een Nominex-partner is een organisatiestructuur, waarbij elk aangesloten lid slechts twee mensen op zijn eerste aangesloten niveau kan hebben die een linker- en een rechterteam vormen. Het tweede niveau bevat maximaal 4 leden, derde niveau – 8 enzovoort. Elk volgend niveau heeft de capaciteit vermenigvuldigd met 2 van de capaciteit van het vorige niveau.

Aangesloten structuur

Het platform heeft ook 4 verschillende bonustypes:

  • Snelstartbonus – Ontvang 5 of 8% van de handelskosten die worden betaald door uw eigen verwijzingen
  • Teambonus – Ontvang 25 USDT voor elke gevormde handelscyclus
  • Leiderschapsbonus -Ontvang 10% van elke teambonus die uw eigen (directe) verwijzingen ontvangen
  • Vooruitgangsbonus – Schiet op de sterren, ruil meer, bereik rangen en ontvang een extra bonus

Bonus

Procedure: een aangesloten netwerk opbouwen

U vraagt ​​zich misschien af ​​hoe u mensen in uw aangesloten netwerk kunt krijgen. Het goede nieuws is dat er veel manieren zijn om online opgemerkt te worden, en ze kunnen u allemaal helpen uw online aanwezigheid te vergroten. Geld verdienen met het Nominex-partnerprogramma is een goede manier om een ​​passief inkomen te verdienen en gelijkgestemde mensen naar uw mediakanalen te trekken.

Als je van schrijven houdt en het woord over crypto’s wilt verspreiden, kan bloggen over crypto’s een goede manier zijn om je online bedrijf te starten. Met het Nominex-partnerprogramma heb je een manier om een ​​passief inkomen te genereren met je blog, en ook om je imago op te bouwen als tokenmarktgoeroe.

De kosten die gemoeid zijn met het starten van een blog zijn minimaal, waardoor bloggen een prima manier is om online volgers op te bouwen. Er is altijd behoefte aan verhelderend commentaar over de cryptomarkten, en als je eenmaal een redelijke hoeveelheid inhoud op je blog hebt staan, kun je deze uitbreiden tot een website.

U kunt de wildgroei van online video-inhoud verzilveren door een kanaal op YouTube te starten en over crypto te praten. De kans is groot dat cryptocurrencies een tijdje zullen bestaan, en instappen met het Nominex-partnerprogramma is een goede manier om geld te verdienen met een formaat waarmee het moeilijk kan zijn om geld te verdienen.

Het Nominex-partnerprogramma is ontworpen om de moeite die u in het bouwen van uw boom steekt te maximaliseren, en u zult kunnen profiteren van het ‘spillover-effect’, namelijk wanneer de persoon boven u (als die er is) zijn of haar boom bouwt. Het komt zelden voor dat een aangesloten programma u beloont voor laterale delen van de boom, maar Nominex doet dat wel.

De tokenmarkten bewegen snel en u kunt volgers krijgen door informatie net zo snel te verzenden als de nieuwssites deze met Twitter publiceren. De meeste mensen vinden het moeilijk om geld te verdienen met hun Tweets, maar met het Nominex-partnerprogramma kun je betaald worden om op de hoogte te blijven van de cryptomarkten.

Uiteraard kunnen alle drie de hier genoemde ideeën samen worden gebruikt en werken ze volledig om u te helpen een solide online aanwezigheid op te bouwen. Er zijn ook andere manieren om geld te verdienen aan uw online persona, en het Nominex-partnerprogramma kan een toegangspoort zijn tot een veel groter passief inkomen.

Nominex-functies

Een geweldig aangesloten programma zou niet veel betekenen als de crypto-uitwisseling erachter niet geweldig was, en Nominex heeft een platform gecreëerd dat past bij de behoeften van veel tokenhandelaren. Nominex biedt handel zonder hefboomwerking in veel van de meest populaire tokenparen, zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en nog veel meer.

Naast een breed scala aan ondersteunde tokens, heeft Nominex minimale KYC-vereisten, omdat het geen stortingen of opnames in fiat-valuta ondersteunt. Om de waarde van fiat-valuta op zijn beurs te repliceren, gebruikt Nominex het USDT-token, een stablecoin die zijn waarde ontleent via een koppeling aan de Amerikaanse dollar.

Uitwisseling

Hacken is altijd een probleem geweest voor crypto-uitwisselingen, maar Nominex heeft maatregelen genomen om de veiligheid van de fondsen van zijn klanten te waarborgen. Als een gecentraliseerde beurs fungeert Nominex als bewaarder voor klantgelden op de beurs, en 99% van die tokens wordt bewaard in koude opslag, met multi-sig-technologie.

Het is logisch om een ​​uitwisseling te gebruiken die beveiliging serieus neemt, en Nominex werkt eraan om niet alleen de tokens van zijn klanten veilig te houden, maar ook om hun persoonlijke gegevens en alle andere informatie te beschermen waarop hackers zich mogelijk kunnen richten.

NMXTokenomics

Nominex heeft een zeer innovatief token-distributiemodel. In plaats van een ICO te runnen of tokens rechtstreeks te verkopen, zal het bedrijf zijn NMX-tokens op een paar verschillende manieren distribueren. Ten eerste geeft het bedrijf de tokens gratis weg.

De tweede fase beloont mensen die het platform adopteren. Nominex zal elke dag NMX-tokens weggeven aan de gebruikers die op het platform handelen.

NMX-tokens

Het aantal tokens dat wordt weggegeven, staat vast, dus hoe eerder u begint met handelen op het platform, hoe groter de kans dat u meer tokens krijgt. Naarmate meer mensen Nominex gebruiken, wordt het vaste aantal NMX-tokens dunner gespreid en zullen handelaren minder ontvangen als gevolg van hun activiteiten.

Nominex is ook van plan om regelmatig NMX-token-weggeefacties te doen, hoewel er geen woord is over wanneer deze kunnen beginnen. Voor nu kunt u zich aanmelden voor de uitwisseling en updates krijgen over hoe u uw NMX-tokens kunt ontvangen.

Het bedrijf biedt handelaren een korting als ze hun handelskosten met NMX-tokens, waardoor handelen op Nominex nog aantrekkelijker wordt.

Nominex is een innovatief platform

Als crypto-handelsplatform heeft Nominex een aantal nieuwe functies gecreëerd die crypto-gebruikers helpen een passieve inkomstenstroom op te bouwen en die de acceptatie van crypto’s in de rest van de wereld kunnen stimuleren. Het partnerprogramma dat Nominex heeft ontworpen, zal waarschijnlijk helpen om de wereld over tokens te verspreiden en mensen die positieve media creëren, helpen hun eigen merk te laten groeien.

De uitwisseling die Nominex heeft ontworpen, is volledig uitgerust en biedt een reeks tokenparen om uit te kiezen. Directe stortingen en opnames zijn een ander geweldig kenmerk van het bedrijf en zouden mensen moeten helpen vertrouwen op te bouwen in de nieuwe beurs.

Nominex is net begonnen en biedt geen functies zoals handel met hefboomwerking of fiat-stortingen, maar als u op zoek bent naar een nieuwe beurs met een geweldig partnerprogramma, is het de moeite waard om er meer over te leren of u zich gewoon aan te melden voor een volledig gratis handelaccount.

Bezoek Nominex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me