GCOX Review: Crypto Exchange Werken met Manny Pacquiao

GCOX

Wereldwijde uitwisseling van crypto-aanbiedingen (GCOX) is een cryptocurrency-uitwisseling die een reeks totaal unieke functies biedt.

GCOX is ongeveer twee jaar geleden opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Singapore. Het bedrijf was onlangs in de media te zien toen de Filipijnse bokser Manny Pacquiao aankondigde dat hij zou investeren in en zou samenwerken met Global Crypto Offering Exchange om zijn eigen token (PAC) te lanceren..

In feite heeft Global Crypto Offering Exchange een ideaal platform gecreëerd voor het lanceren van tokens, vooral voor beroemdheden. Met het PAC-token kan het publiek rechtstreeks communiceren met Manny Pacquiao en speciale koopwaar kopen van de bokser en politicus.

GCOX

Het platform dat GCOX heeft ontworpen, is ook een eersteklas cryptocurrency-uitwisseling, die handel aanbiedt in alle belangrijke tokenparen. Er zijn een aantal behoorlijk grote interesses die GCOX steunen, wat misschien iets te maken heeft met het unieke bedrijfsmodel en de mogelijkheid om beroemdheden in contact te brengen met hun fanbase.

Bezoek GCOX

Global Crypto Offering Exchange (GCOX) in het nieuws

Toen Manny Pacquiao bekend gemaakt dat hij met GCOX zou samenwerken om zijn PAC-token te lanceren, ging het nieuws binnen een paar uur wereldwijd. Pacquiao is niet alleen een van de best levende boksers met weltergewicht, hij is ook een senator in de Filippijnen.

Het volstaat om te zeggen dat Pacquiao een trouwe aanhang heeft en kan profiteren van het platform dat GCOX heeft ontwikkeld. Er zijn veel manieren om een ​​token te gebruiken, ook al is het alleen bedoeld om fans van beroemdheden een manier te geven om op een bijna directe basis met de persoonlijkheid te communiceren.

Beroemdheden vinden het moeilijk om rechtstreeks contact te maken met hun fans. Het maakt niet uit of ze een acteur, muzikant, atleet of politieke persoonlijkheid zijn. Er zijn veel belemmeringen geweest voor het vormen van directe verbindingen tussen beroemde mensen en de mensen die naar hen opkijken, maar dat is allemaal veranderd in het digitale tijdperk.

Tegenwoordig kan een persoon als Manny Pacquiao met zijn fans praten via een platform als YouTube of Twitter, en zowat alles meegeven dat hij misschien openbaar wil maken. Als beroemdheden praten, luisteren mensen, maar als het gaat om het uitwisselen van waardevolle dingen, zijn er geen goede manieren om de wereldwijde digitale infrastructuur voor mensen te laten werken.

GCOX heeft een nieuwe manier gecreëerd voor mensen om in contact te komen met beroemdheden, of eender welke publieke figuur die een token wil lanceren, dat vervolgens kan worden verhandeld op de ultramoderne tokenuitwisseling van GCOX. De mogelijkheid om een ​​token uit te geven is prima, maar als het niet kan worden verhandeld tegen een ander token dat liquide is op de crypto / fiat-markt, is het zo goed als waardeloos.

Gelukkig heeft GCOX een geïntegreerde oplossing voor al deze uitdagingen gecreëerd en trekt het de aandacht van talloze beroemdheden en welgestelde investeerders.

GCOX heeft innovatieve ideeën

Wat als het supergemakkelijk was om verbindingen te leggen met mensen die ertoe doen??

Als we te maken hebben met het financiële systeem, is het een eenrichtingsrelatie. We kunnen het geld gebruiken dat centrale banken creëren, maar verder zijn de mensen klanten van een monopolie. GCOX heeft een reeks tools waarmee belangrijke mensen hun eigen tokens kunnen uitgeven en het publiek een grote rol kunnen geven bij het beslissen wat waardevol is en wat niet.

Laten we eens kijken naar enkele manieren waarop GCOX in de echte wereld kan worden gebruikt om een ​​verschil te maken in hoe het wereldwijde financiële systeem werkt.

Zoals Manny Pacquiao heeft aangetoond, kunnen beroemdheden veel aandacht vestigen op een symbolisch project. In plaats van alleen een project te vertegenwoordigen, kan een publieke figuur met GCOX zijn eigen tokens uitgeven en een ecosysteem creëren dat in lijn is met hun waarden en overtuigingen.

Geld is op dit moment in feite digitaal (fiatvaluta is slechts een fysieke weergave van getallen in het digitale grootboek van een centrale bank), dus het is een goed idee voor beroemdheden om hun eigen geld te creëren, dat op internet kan circuleren.

GCOX Exchange

Beroemdheden kunnen de wereld veranderen

De meeste mensen op straat zullen niet weten dat Mario Draghi onlangs is afgetreden als hoofd van de Europese Centrale Bank (ECB), of dat hij in de eerste plaats de leiding had over de op een na belangrijkste centrale bank ter wereld. Het simpele feit is dat geld buitengewoon saai is, tenzij er een hoop op je afkomt.

Wat GCOX en Manny Pacquiao de wereld lieten zien, is dat wanneer beroemdheden tokens praten, iedereen luistert. Hoewel de reikwijdte van het PAC-token (voorlopig) beperkt is, is de kracht die het GCOX-platform creëert absoluut enorm.

De hoeveelheid aandacht die een beroemdheid kan krijgen door in het openbaar te spreken, is verbazingwekkend. Geld, of het nu een Amerikaanse dollar of een bitcoin is, is waardevol omdat mensen het willen gebruiken voor besparingen en handelsafwikkeling. Een Amerikaanse dollar of een bitcoin is in feite waardeloos als niemand het wil, dus het soort kracht dat populariteit aan een token toevoegt, kan niet worden overschat.

Nieuwe manieren om geld te verdienen

Met de verbindingen tussen het gevestigde fiatbanksysteem en de cryptowereld die zijn vervalst, is elk token dat kan worden verhandeld voor Bitcoin, Ethereum, Ripple of een paar andere belangrijke tokens zo goed als fiat-valuta (vanuit een fiat-perspectief).

Dit betekent dat wanneer GCOX de mogelijkheid creëert om tokens van beroemdheden zoals PAC te verhandelen met de belangrijkste crypto’s, ze zo goed zijn als contant geld..

Nieuwe tokens van beroemdheden kunnen concurreren met fiat-valuta’s voor gebruikers over de hele wereld. Dit is uitermate handig voor beroemdheden als het gaat om de verkoop van merchandise en evenementen, maar het stelt beroemde mensen ook in staat een veel grotere zeggenschap te hebben over hoe het wereldwijde financiële systeem.

Bijvoorbeeld…

De VS, de EU en het VK hebben het de afgelopen tien jaar redelijk goed gedaan, ondanks de buitengewone maatregelen van hun centrale banken, maar hetzelfde geldt niet voor plaatsen als Zimbabwe, Venezuela, Turkije en Argentinië..

De reden?

Vreselijk beheer van geldsystemen door hopeloos corrupte regeringen die hun burgers een klap zouden kunnen geven. Het eindresultaat van deze aanhoudende crises is een onvermogen om handel te drijven, en een bevolking die zowel hoop als betrouwbaar geld nodig heeft.

Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple en Dash zijn allemaal gebruikt in plaats van bijna waardeloze falende fiat-valuta’s, maar er is weinig dat een grote verschuiving teweeg kan brengen weg van fiat-valuta’s en de beledigende regeringen die ze gebruiken om een ​​bevolking te onderwerpen.

Met een evenement, zoals het evenement dat Manny Pacquiao heeft gemaakt om het PAC-token aan te kondigen, en een gezonde monetaire filosofie, en een celebrity-token eigenlijk een digitale vervanging voor goud kunnen zijn.

De aantrekkingskracht van een token voor beroemdheden zou de brug naar het publieke bewustzijn kunnen oversteken op een manier waar Bitcoin mee worstelde, en voortdurende tweets van een goedbedoelende beroemdheid zijn misschien wat er nodig is om bij het publiek bewust te worden van hoeveel macht ze hebben. echt hebben als het gaat om wat wordt gebruikt voor de handel.

De GCOX-oplossing

GCOX gebruikt de Acclaim blockchain om zijn droom werkelijkheid te laten worden, en dit systeem gebruikt twee tokens om te functioneren, ACM en ACL. Het ACM-token fungeert als een opslagplaats van waarde, en het ACL-token is een ‘gas’-token waarmee handelsafwikkeling kan plaatsvinden.

Volgens het bedrijf:

“APL is een gas-token dat het Acclaim Blockchain-netwerk van brandstof voorziet. Voor alle transacties op de Acclaim Blockchain is APL vereist om transacties uit te voeren en te werken, vergelijkbaar met NEO Gas. APL is gemaakt om de netwerkkosten gescheiden te houden van de tokens. Een probleem waarmee Bitcoin te maken heeft, zijn de hoge netwerkkosten, aangezien de betaling in Bitcoin wordt gedaan. Dus naarmate de prijs van Bitcoin stijgt, neemt ook de netwerkvergoeding toe. Bij APL wordt de netwerkvergoeding gescheiden van het ACM-token en zal deze niet worden verhoogd in het geval dat de prijs van ACM stijgt. “

Het systeem dat GCOX heeft gekozen, lijkt geschikt te zijn voor het beoogde doel en zou het gemakkelijk moeten maken om celeb-tokens te verhandelen. Naast de blockchain-architectuur die het heeft gekozen om te gebruiken, heeft GCOX een aantal beroemdheidsspecifieke functies gecreëerd waarmee een breed scala aan mensen verbinding kan maken met beroemdheden die tokens op het platform uitgeven.

Global Crypto Offering Exchange heeft een geweldig platform voor de toekomst

Met alle andere functies die GCOX in zijn platform heeft ingebouwd, is het gemakkelijk om te vergeten dat het een bekwame token-uitwisseling is met gemakkelijke stortingen en opnames, en een eenvoudige procedure voor het openen van een rekening. Omdat GCOX een platform met alleen cryptovaluta is, zijn de KYC-barrières laag en zijn er geen grote hindernissen voor het verplaatsen van tokens in en uit de uitwisseling.

Het feit dat GCOX Manny Pacquiao, Michael Owen heeft aangetrokken als particuliere investeerders en adviseurs, evenals tennisster Caroline Wozniacki en R&B-kunstenaar Jason Derulo aan het project moet aantonen dat dit bedrijf het vermogen heeft om innovatief te zijn in een veld dat vol zit met intelligente concurrenten.

Celebrity-tokens zijn misschien wel het volgende grote ding in de cryptocurrency-markten, aangezien beroemdheden een bereik hebben dat veel verder gaat dan de normale cryptogemeenschap. Als u meer wilt weten over Global Crypto Offering Exchange (GCOX), hoeft u alleen maar klik hier voor een informatieve blog op haar website over hoe het werkt en hoe u een account kunt openen!

Bezoek GCOX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me