EMX Review: handelsbeurs voor cryptocurrency-derivaten

EMX recensie

Hoewel de ietwat oververzadigde crypto-naar-crypto-uitwisselingsscène gebruikers een breed scala aan handelsopties biedt, is de toegang tot de derivatenmarkt van meerdere biljoenen dollars nog steeds zeer beperkt. Dit is waar het team van EMX wil helpen.

De EMX-platform – dat de kloof wil overbruggen tussen de traditionele derivatenindustrie en de blockchain-assetarena, waardoor gebruikers futurescontracten op aandelenindices en grondstoffen kunnen kopen en verkopen, evenals fiat-valuta’s zoals de USD, EUR en YEN.

EMX recensie

Als u overweegt om het platform zelf te gebruiken, lees dan eerst onze uitgebreide recensie.

Wat is EMX?

EMX, opgericht in 2017 en voorheen bekend als Evermarkets en gelanceerd in 2019, is een handelsplatform waarmee gebruikers via digitale valuta’s zoals Bitcoin blootstelling aan de wereldwijde derivatenmarkt kunnen verwerven. Dit omvat de futures-scene van meerdere triljoenen dollars die conventionele aandelenindices, grondstoffen zoals goud en olie omvat, en een volledig scala aan grote fiat-valutaparen..

Een van de opvallende verkoopargumenten van het gebruik van het EMX-platform is dat handelaren nu de mogelijkheid hebben om derivatencontracten te kopen en verkopen in ruil voor blockchain-activa. Handelaren zouden anders voor dit doel een traditionele makelaar moeten gebruiken, wat vaak een kostbare en omslachtige onderneming is.

Aangezien het platform vanaf de basis is opgebouwd, verwacht EMX tegen 2020 zijn volledige productassortiment in volle gang te hebben, waarvan het beweert dat het uiteindelijk een CFTC-licentie, native mobiele applicatie, altcoin-onderpand en de mogelijkheid om opties te verhandelen zal omvatten..

Hoe werkt EMX?

Op het moment van schrijven kunnen EMX-gebruikers Bitcoin eeuwigdurende swapcontracten verhandelen en een eeuwigdurende swap op de US 500 Equity Index. Wat betreft het laatste: de index is gebaseerd op de S.&P 500, dat betrekking heeft op de 500 grootste beursgenoteerde bedrijven in de VS. Voor degenen die het niet weten, is een eeuwigdurende swap in feite een termijncontract waaraan geen vervaldatum is gekoppeld.

Voordat beginnen, EMX-gebruikers moeten een kort KYC-proces (ken-uw-klant) doorlopen. Dit vraagt ​​nieuwe klanten om een ​​kopie van hun door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs (paspoort of rijbewijs) te uploaden. Zowel de verificatie-engine als de nalevingscontroles worden mogelijk gemaakt door externe entiteiten – respectievelijk Jumio NetVerify en ComplyAdvantage.

Vanwege regelgevende belemmeringen is EMX momenteel niet beschikbaar voor mensen die in de VS wonen. Als EMX in de nabije toekomst zijn CFTC-applicatie echter kan laten goedkeuren, zal dit de deuren openen voor Amerikanen.

EMX-aanmelding

Nadat uw EMX-account is geverifieerd, moet u wat geld storten. Momenteel omvat dit alleen Bitcoin, hoewel het platform ernaar streeft de komende maanden extra digitale valuta toe te voegen.

Zodra uw account is gefinancierd, kunt u naar de EMX-handelsarena gaan, die 24/7 operationeel is. Het handelsscherm zelf is relatief scherp, met zowel orderboeken als marktprijzen op een schone manier georganiseerd.

Gebruikers hebben ook toegang tot een aantal technische analysehulpmiddelen, die allemaal toegankelijk zijn via het hoofdhandelsscherm.

Opvallend is dat het team van EMX ook een TestNet-demoplatform, waarmee gebruikers het handelsgebied kunnen uitproberen zonder dat ze geld hoeven te storten. Dit is vooral handig voor degenen die weinig ervaring hebben met online handelen.

Uitwisseling

Vergoedingen bij EMX

Zoals bij elk online handelsplatform dat u overweegt te gebruiken, is het noodzakelijk om eerst de onderliggende vergoedingsstructuur te beoordelen.

Eerst en vooral rekent EMX gebruikers geen geld aan om geld te storten of op te nemen. Bovendien zijn er geen kosten om lid te worden van het platform, en er worden ook geen jaarlijkse onderhoudskosten in rekening gebracht. U moet natuurlijk handelskosten betalen.

De prijsstructuur wordt bepaald door of u een market maker of een nemer bent. Voor degenen die het niet weten, is een market maker iemand die de beurs van liquiditeit voorziet. Aan de andere kant is een marktnemer iemand die handelt met liquiditeit die al is verstrekt. Als u een marketmaker bent, betaalt u bij EMX geen handelskosten.

U ontvangt zelfs een korting van 0,03% op alle uitgevoerde transacties. Als u een gewone handelaar bent en dus een marktdeelnemer, betaalt u een handelsvergoeding van 0,075%. Dit vertegenwoordigt eigenlijk een goede prijs.

Het is ook vermeldenswaard dat nieuwe accounthouders die zich aanmelden bij het EMX-platform tot 5 augustus toegang hebben tot handel zonder kosten..

De enige andere vergoeding waarvan u op de hoogte moet worden gebracht, is liquidatie. Zoals we in de volgende sectie zullen behandelen, biedt EMX gebruikers de mogelijkheid om met hefboomwerking te handelen. Als u gebruik maakt van hefboomwerking en u wordt vervolgens geliquideerd, betaalt u een vergoeding van 0,25%.

Hefboomhandel bij EMX

Als u meer risico wilt nemen, dan zult u blij zijn te weten dat het EMX-platform de mogelijkheid biedt om met hefboomwerking te handelen. Hier kunt u handelen met een hoger bedrag dan wat u momenteel op uw account heeft staan. Dit brengt natuurlijk het risico met zich mee te worden geliquideerd, wat betekent dat u uw volledige inzet zou verliezen.

Desalniettemin, als dit iets is dat u verder wilt onderzoeken, biedt EMX nu leverage-niveaus tot 100x. Zorg ervoor dat u voorzichtig te werk gaat, want handel met hefboomwerking is een zeer speculatieve scène.

Hefboomwerking

EMX: beveiliging en veiligheid

Op het moment van schrijven heeft EMX geen wettelijke licenties. Zoals hierboven vermeld, streeft de beurs ernaar om tegen 2020 zijn CFTC-licentie aan te vragen. Als en wanneer dit wordt goedgekeurd, zal het Amerikaanse burgers toestaan ​​om op het platform te handelen.

Om uw geld veilig te houden, biedt EMX een uiterst belangrijke multifactor-authenticatiefunctie. Hiervoor moet u elke keer dat u belangrijke accountfuncties uitvoert, zoals inloggen of geld opnemen, een unieke code via uw smartphoneapparaat invoeren. Hoewel de beveiliging van multifactor-authenticatie niet verplicht is, wordt u sterk aangeraden om deze via uw accountportaal in te stellen.

Klantenservice

Het ondersteuningsteam van EMX werkt 24/7. Bovendien kan ondersteuning worden verkregen in vier verschillende talen, met name Engels, Portugees, Koreaans en Chinees. Het lijkt erop dat ondersteuning alleen wordt aangeboden op basis van ondersteuningstickets.

Team achter EMX

Het team van EMX bestaat uit “9 handelaren, beursoperatoren en technologen” met eerdere ervaring bij gevestigde organisaties, waaronder Amazon, Microsoft, CME Group en marktconcurrerend BitMEX.

Medeoprichters Jim Bai en Craig Austin hebben een achtergrond in respectievelijk futures- en optiehandel en assetallocatieonderzoek.

In termen van de raad van adviseurs van het platform omvat dit een aantal experts op het gebied van recht en technologie-investeringen, durfkapitaal en P2P-leningen.

EMX-tokenverkoop

Hoewel een specifieke datum nog moet worden aangekondigd, is EMX ook van plan zijn eigen tokenverkoop aan te gaan. Eenvoudig bekend als het EMX-token, zal het digitale activum een ​​aantal sleutelfuncties vergemakkelijken. Gebruikers kunnen het token bijvoorbeeld gebruiken om de handelskosten met 50% te verlagen – vergelijkbaar met hoe Binance zijn eigen munt gebruikt..

Voor degenen die passief inkomen willen verdienen, is het EMX-token ook geschikt om uit te zetten. Door uw tokens uit te lenen aan het belangrijkste EMX-verzekeringsfonds, zullen gebruikers gewend zijn aan 10% van de nettowinst gedurende veertien dagen..

Met het oog op het democratiseren van het EMX-platform, zullen tokenhouders ook kunnen stemmen op nieuwe functies en producten. Het gewicht van uw stem hangt direct samen met het aantal EMX-tokens dat u in uw bezit heeft.

In termen van de basisprincipes wordt het totale aanbod aan EMX-tokens geschat op 530 miljoen, waarvan 106 miljoen te koop wordt aangeboden tijdens de fondsenwervingscampagne. Het platform streeft naar een hard cap van $ 8 miljoen en heeft een voorverkoopprijs van $ 0,15 per EMX-token vastgesteld..

Token-verkoop

Jij kan registreer uw interesse op de token-verkoop hier.

EMX Review – The Verdict?

Samengevat, de EMX-handel platform hoopt twee steeds groeiende industrieën te combineren die nog moeten worden ontmoet: cryptocurrencies en traditionele derivatenhandel. Hoewel de beurs nog in de kinderschoenen staat, kunnen gebruikers al perpetual swaps verhandelen op zowel de US 500 Equity Index als Bitcoin. In de zeer nabije toekomst zal dit verder worden uitgebreid naar grondstoffen, fiat-valutaparen en aanvullende beursindexen.

Voor degenen die op zoek zijn naar toegang tot de derivatenarena van meerdere biljoenen dollars, bedragen de handelsvergoedingen voor marktdeelnemers momenteel slechts 0,075%, met een periode van gratis handelen die loopt tot 5 augustus.

Het lijkt erop dat het langetermijndoel van EMX is om de noodzakelijke goedkeuring van de regelgevende instanties te krijgen waarmee het platform Amerikaanse handelaren kan faciliteren. Als zodanig hoopt het zijn CFTC-licentie tegen eind 2020 te hebben. Tot die tijd voldoet de beurs aan conventionele regelgevende eisen door gebruikers te vragen om voorafgaand aan de handel een KYC-proces te volgen..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me