Beginnershandleiding voor VirWox Exchange: volledige beoordeling

VirWox recensie

VirWoX staat voor Virtual World Exchange en is een beurs die zich toelegt op het kopen van virtuele valuta. Interessant genoeg is het ouder dan de eerste verschijning van Bitcoin op beurzen sinds het in 2007 in Oostenrijk begon als een gecentraliseerde digitale valuta-uitwisseling. In de kern is VirWoX ontworpen als een online uitwisseling die zich toelegt op het kopen van virtuele valuta die u in online games kunt gebruiken. Via een maas in de wet is VirWoX echter in de schijnwerpers gekomen door het mogelijk te maken om Bitcoin via PayPal te kopen, hoewel dit wel een paar extra stappen vereist..

VirWox recensie

Bezoek VirWox

VirWoX-geschiedenis

Zoals vermeld, begon de geschiedenis van VirWoX in 2007. Het werd voor het eerst opgezet voor het verhandelen van Second Life Lindens, SLL en een paar andere virtuele valuta. Tegenwoordig kun je ook andere virtuele valuta verhandelen, zoals de Second Life’s Linden Dollars, Open Metaverse Currency, OMC en Avination’s C $. Vanaf augustus 2015 moest VirWoX de opnames van Linden-dollars aan Second Life-avatars stopzetten, aangezien Second Life ze alleen beschikbaar stelde voor aankoop via zijn eigen exchange. U kunt ze echter nog steeds naar andere valuta’s converteren en SLL heeft nog steeds een hoog handelsvolume op de website. In september van dat jaar voegde VirWoX de handel toe voor MVC V $, dat wordt gebruikt in My Virtual Community, de op OpenSim gebaseerde virtuele wereld.

VirWoX betrad de wereld van traditionele cryptocurrency in april 2011 toen het Bitcoin accepteerde. Op dit punt realiseerden gebruikers zich snel dat het mogelijk is om SLL of een andere virtuele valuta te kopen met PayPal, en vervolgens VirWoX te gebruiken voor een tweede transactie waarbij de virtuele valuta wordt omgezet in Bitcoin..

Virwox

Hoe populair is VirWoX?

Er zijn verschillende manieren om de populariteit van VirWoX te meten, maar het aantal geregistreerde gebruikers is een goede manier om te laten zien hoe groot het bereik van dit platform is. VirWoX heeft 1.087.462 geregistreerde gebruikers, hoewel er slechts 269 online waren op het moment van schrijven, een cijfer dat waarschijnlijk varieert op basis van het tijdstip van de dag.

Degenen die geïnteresseerd zijn in het verhandelen van volumes op VirWoX kunnen kijken naar SLL en ACD, twee van de meest populaire aangeboden valuta’s. Het 24-uurs handelsvolume voor SSL op het moment van schrijven was 123.628.158, met een 30-dagen volume van 4.079.041.865 en een totaal van 217.739.498.511. Het 24-uurs handelsvolume voor ACD was 92.844, met een 30-dagen totaal van 1.923.566 en een totaal van 514.755.585.

Hoe maakt u een VirWoX-account aan??

Het is ongelooflijk eenvoudig om een ​​VirWoX-account aan te maken, en u kunt dit doen vanaf elke pagina van het domein. In de linkerbovenhoek van de pagina staat altijd een aanmeldingsvenster voor klanten. Hieronder zijn er opties voor vergeten wachtwoorden, registratie en aanmelden als partner. Om u te registreren, gaat u naar de registratiepagina en u ontvangt een tijdelijk wachtwoord in uw e-mailinbox. Log binnen 24 uur in en verander het wachtwoord. Op dit punt is uw VirWoX-account actief.

VirWox-aanmelding

Welke grafieken en gegevens biedt VirWoX?

Om gebruikers te helpen een weloverwogen beslissing te nemen bij het handelen in virtuele valuta, heeft VirWoX een grafiek met de huidige koersen voor de meest populaire paren aan de rechterkant van de startpagina. Hier vindt u bied- en laatprijzen voor USD / SLL, EUR / SLL, GBP / SLL, CHF / SLL, USD / ACD, EUR / ACD, SLL / OMC, SLL / ACD, EUR / OMC, USD / OMC, EUR / MVC en BTC / SLL. Hieronder vindt u grafieken die de koersbeweging voor elk van deze paren in de afgelopen 14 dagen weergeven.

Valuta's

Als u op een van de grafieken voor een valutapaar klikt, krijgt u een marktdiepte-overzicht van dat specifieke paar. Op deze pagina ziet u een grafiek met het totale aantal aanbiedingen om elke valuta in het paar te kopen en grafieken eronder met meer details over de aanbiedingen. Elke grafiek voor aanbiedingen heeft een kolom voor tarief, volume en geaccumuleerd volume. Op deze manier kunt u de belangrijkste informatie over een valutapaar inzien voordat u een bod plaatst.

VirWox Bitcoin

Welke soorten bestellingen kunt u plaatsen met VirWoX?

Er zijn twee methoden om op VirWoX te handelen, waarbij de ene prioriteit geeft aan de snelle voltooiing van de transactie en de andere prioriteit geeft aan het verkrijgen van de best mogelijke koers. Als u wilt dat de order meteen wordt uitgevoerd, kunt u een marktorder plaatsen, wat betekent dat u de best beschikbare koers op dit moment accepteert. Als u een beter tarief wilt en bereid bent te wachten, kunt u een limietorder plaatsen. Bij dit type transactie geeft u het tarief op dat u wilt, maar deze wordt alleen uitgevoerd als en wanneer iemand het bod accepteert.

Hoe handelt u met VirWoX?

Nadat u zich heeft aangemeld, moet u eerst geld op uw rekening storten via PayPal, creditcards of betaalpassen, Skrill, Paysafe-kaart of een van de andere ondersteunde opties. Vervolgens kunt u naar de “Ruil” -pagina gaan voor het paar dat u wilt kopen en verkopen. Daar vult u gewoon het formulier in voor een markt- of limietorder en verzendt u deze.

Het systeem voor het matchen van bestellingen is volledig automatisch. Dit betekent dat het systeem uw bestelling automatisch zal matchen met een tegengestelde van hetzelfde tarief. Dus als u USD wilt verkopen voor SLL en iemand wil SLL voor USD tegen hetzelfde tarief verkopen, dan zal het systeem uw bestellingen matchen. Het is ook mogelijk dat er gedeeltelijke uitvoeringen plaatsvinden, waarbij uw bestelling wordt gematcht met meerdere andere bestellingen om de hoeveelheid te bereiken die u wilt verhandelen..

Limietorder

Bitcoin kopen met PayPal

Zoals eerder vermeld, is de cryptogemeenschap erachter gekomen dat het met VirWox mogelijk is om Bitcoin te kopen met PayPal, iets dat je op veel andere exchanges niet zult vinden. De methode om te doen is vrij eenvoudig – stort geld op uw account bij PayPal om SLL te kopen, ruil vervolgens uw SLL in voor Bitcoin en u kunt de bitcoin vervolgens van de site naar uw eigen portemonnee opnemen..

Het gebruik van deze methode zal behoorlijk wat kosten met zich meebrengen, maar als PayPal uw enige optie is om Bitcoin te kopen, dan is het een handige oplossing..

Wat zijn stortingsmethoden en vergoedingen?

Een van de meest populaire betaalmethoden voor VirWoX is PayPal, maar hieraan zijn wel kosten verbonden. VirWoX berekent de kosten die PayPal aanrekent aan de klanten. De vergoeding varieert op basis van de betaalmethode, de locatie van de klant, de valuta, de transactiegrootte en eerdere transacties, wat betekent dat het onvoorspelbaar is. VirWoX berekent ook de kosten die in rekening worden gebracht voor stortingen met creditcards en betaalpassen en die via Skrill (Moneybookers). Het huidige tarief voor euroklanten is 0,39 EUR plus 3,5 procent. Stortingen zijn mogelijk met een Paysafe-kaart, maar de vergoeding is 20 procent, dus gebruik deze optie met de nodige voorzichtigheid.

Accountlimieten

Limieten in EUR Niveau 0 Niveau 1 Niveau 2 Niveau 3 Niveau 4onmiddellijk na 10 dagen na 30 dagen na 60 dagen op verzoekPayPal /

Skrill

Stortingen per 24 uur

per 30 dagen

90 120 200 400 1.000
270 900 2.000 5.000 15.000

U kunt ook gebruikmaken van SOFORT-bankieren, waarvoor u 2,5 procent en een minimum van 0,25 moet betalen. Voor andere stortingen, zoals die van MVC van de My Virtual Community, zijn geen kosten verbonden.

Wat zijn stortingslimieten en -niveaus?

Stortingslimieten zijn gebaseerd op uw accountniveau, wat afhangt van hoe lang u al een actieve VirWoX-account heeft. Niveau 0 is onmiddellijk en heeft een limiet van 90 EUR voor elke periode van 24 uur voor stortingen via PayPal en Skrill. De limiet per 30 dagen is 270 EUR. U bereikt niveau 1 na 10 dagen, waarna de limiet van 24 uur wordt verhoogd naar 120 EUR en de limiet van 30 dagen wordt 900 EUR. Niveau 2 wordt bereikt na 30 dagen met een limiet van respectievelijk 200 en 2.000 EUR. U bereikt niveau 3 na 60 dagen met limieten van 400 en 5.000 EUR. Level 4 is beschikbaar op aanvraag, waardoor de limiet van 24 uur wordt verhoogd tot 1.000 EUR en de limiet van 30 dagen naar 15.000. Om de limiet in USD te krijgen, vermenigvuldigt u het bedrag met 1,3. Vermenigvuldig het met 1,2 voor CHF of 0,9 voor GBP. U kunt uw niveau op elk moment bekijken op de accountoverzichtspagina.

Hoe kunt u zich terugtrekken uit VirWoX?

VirWoX heeft geen opnamelimieten. Het opnemen van SLL naar SL-accounts duurt doorgaans slechts enkele seconden. Opnames naar bankrekeningen, PayPal of Skrill duren meestal wat langer omdat ze mogelijk handmatige tussenkomst vereisen. Bitcoin-opnames hebben administratiekosten van 0.0005 BTC. Voor opnames via PayPal worden administratiekosten in rekening gebracht van 1 EUR / USD / CHF / GBP plus 2 procent. Alle andere soorten opnames, inclusief Skrill en bankoverschrijvingen, hebben een administratiekost van 1 EUR / USD / CHF / GBP.

Welke andere kosten brengt VirWoX in rekening??

De kosten zijn iets anders voor marktorders en limietorders, maar u kunt een gedetailleerde lijst met kosten voor elk type transactie voor elk valutapaar vinden op de VirWoX-helppagina. Marktorders hebben een vergoeding van 50 SLL, 25 of 50 ACD, 25 of 50 OMC of 50 MVC, plus een variabele vergoeding van 1,90 tot 3,90 procent, afhankelijk van het valutapaar. Hoewel er geen kortingen zijn voor marktorders, telt elke commissie die u betaalt mee voor een korting op limietorders.

Kosten voor marktorders

ValutaFixedVariable
EUR / SLL 50 SLL 2,90%
USD / SLL 50 SLL 3,90%
GBP / SLL 50 SLL 3,90%
CHF / SLL 50 SLL 3,90%
EUR / ACD 50 ACD 3,90%
USD / ACD 50 ACD 3,90%
SLL / ACD 25 ACD 3,90%
SLL / OMC 25 OMC 1,90%
EUR / OMC 50 OMC 2,90%
USD / OMC 50 OMC 1,90%
BTC / SLL 50 SLL 3,90%
EUR / MVC 50 MVC 2,90%

VirWoX brengt alleen limietorders in rekening wanneer een order daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Bij gedeeltelijk uitgevoerde orders betaalt u alleen commissie over het uitgevoerde deel. De commissie begint bij 3,9 procent voor alle valutaparen, maar daalt naarmate u meer wisselt. Deze korting is gebaseerd op handelsactiviteit, in het bijzonder de betaalde SLL-commissie, waarbij zowel markt- als limietorders in de afgelopen 30 dagen zijn gecombineerd. Zodra u in de afgelopen 30 dagen 1.000 SLL aan commissies heeft betaald, krijgt u 10 procent korting. Bij 2.000 SLL loopt dit op tot 20 procent. De kortingen gaan verder met 30 procent bij 5.000 SLL, 40 procent bij 10.000 SLL, 50 procent bij 20.000 SLL, 60 procent bij 50.000 SLL, 70 procent bij 100.000 SLL en 80 procent bij 200.000 SLL.

Beperk de kosten voor bestellingen

Commissie betaald

(laatste 30 dagen) KortingEffectief

Commissie

0 SLL 0% 3,90%
1.000 SLL 10% 3,51%
2000 SLL 20% 3,12%
5.000 SLL 30% 2,73%
10.000 SLL 40% 2,34%
20.000 SLL 50% 1,95%
50.000 SLL 60% 1,56%
100.000 SLL 70% 1,17%
200.000 SLL 80% 0,78%

Er zijn geen kosten verbonden aan het verzenden van SLL, ACD en OMC naar andere gebruikers. Hoewel VirWoX geen accountonderhoudskosten in rekening brengt, is er een inactiviteitsvergoeding na 12 maanden inactiviteit. Dit is vastgesteld op 2 EUR (of het equivalent daarvan) per maand, maar het wordt alleen in rekening gebracht als de rekening een positief saldo heeft.

Wat zijn VirWoX-terminals?

Degenen die VirWoX gebruiken voor het kopen en verkopen van SLL, willen misschien profiteren van de Terminals in de virtuele wereld van Second Life. Deze terminals zijn een verplicht onderdeel van het valideren van uw account. Bij validatie van het account maken gebruikers permanente links tussen VirWoX-accounts en Second Life-avatars. Deze permanente link is een belangrijk onderdeel van het veilig en effectief overmaken van Linden-dollars. Om uw account te valideren en deze link aan te maken, wacht u gewoon tot u bent ingelogd op uw nieuw aangemaakte VirWoX-account. Log vervolgens in op de SL-wereld en bezoek een VirWoX-terminal. Raak de Terminal aan en u krijgt een pop-upvenster met de door u gekozen gebruikersnaam in VirWoX voor de avatar. Bevestig de gebruikersnaam om de link te maken.

Terminals

U kunt de Terminal-locaties vinden via de VirWoX-website. VirWoX waarschuwt dat er mogelijk nep VirWoX Terminals zijn. Echte VirWoX-terminals zullen altijd bewijzen dat ze echt zijn door uw VirWoX-gebruikersnaam en uw geheime Terminal Identification Number (TIN) te tonen. U kunt dit FIN kiezen en het zo vaak wijzigen als u wilt via uw Instellingenpagina. Controleer altijd of een terminal uw TIN en gebruikersnaam weergeeft voordat u op Betalen drukt.

VirWoX is ook geïnteresseerd in het horen van mensen die een locatie hebben die geschikt is voor een terminal. U kunt meer informatie krijgen of contact opnemen met het bedrijf om er een te krijgen en extra verkeer te verbeteren.

Is VirWox veilig?

VirWoX wordt beheerd, ontwikkeld en ontworpen door het Oostenrijkse bedrijf Virtual World Services GmbH. Het enige doel van dit bedrijf is het runnen van dit soort diensten en het zakendoen binnen en gerelateerd aan virtuele werelden. Om veiligheidsredenen biedt VirWoX richtlijnen voor wachtwoorden, zoals dat ze minstens acht tekens lang zijn en hoofdletters en kleine letters plus cijfers combineren.

Virtual World Services

VirWoX heeft bepaalde persoonlijke informatie nodig, zoals uw naam, wanneer u echt geld naar bankrekeningen, PayPal en Skrill verstuurt. Het geeft of verkoopt deze informatie nooit aan derden, tenzij de overheid daarom vraagt, met uitzondering van anonieme gegevens die worden gebruikt voor statistische doeleinden. Het slaat geen creditcardgegevens op.

Welke bronnen biedt VirWoX voor ontwikkelaars?

Vanwege de betrouwbaarheid en schaalbaarheid van de VirWoX-server, heeft het zijn interne interfaces opengesteld voor externe ontwikkelaars die er toegang toe willen hebben via de producten of applicaties. Dit stelt ontwikkelaars ook in staat applicaties te bouwen die programmatische toegang tot een uitwisseling voor virtuele valuta vereisen. VirWoX biedt drie API’s voor ontwikkelaars: Basic, Trading en MicroPayment.

Conclusie

VirWoX, of Virtual World Exchange, is een uitwisseling voor virtuele valuta. Het is oorspronkelijk gemaakt voor het kopen en verkopen van virtuele valuta die worden gebruikt in online games. Toen het platform ondersteuning voor Bitcoin introduceerde, werd het zelfs nog populairder door het mogelijk te maken om indirect Bitcoin te kopen met PayPal en andere moeilijk te vinden betaalmethoden door eerst SLL te kopen en dit vervolgens om te zetten naar Bitcoin..

VirWoX is een bijzonder nuttige uitwisseling voor diegenen die extra methoden willen om Bitcoin te kopen en het niet erg vinden om hiervoor extra kosten te betalen of die om welke reden dan ook anoniem willen blijven. Het is ook een nuttige bron voor mensen die de ondersteunde online games spelen die een van de virtuele valuta gebruiken die verhandelbaar zijn op VirWoX.

Bezoek VirWox

VirWox

src = “~ images \ beginnershandleiding-voor-virwox-exchange-complete-review.gif”

alt = “VirWox Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8

Makkelijk te gebruiken

8.0 / 10

Reputatie

8.0 / 10

Vergoedingen

7,0 / 10

Klantenservice

8.0 / 10

Betaalmethoden

9.0 / 10

Voordelen

  • Mogelijk om BTC te kopen met PayPal
  • Geen ID-verificatie vereist
  • Fiat Aankopen

Nadelen

  • Gedateerde interface
  • Hoge vergoedingen
  • Beperkte valuta’s

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"VirWox","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 05 \ /virwox-review.gif","Omschrijving"​"VirWoX staat voor Virtual World Exchange en is een beurs die zich toelegt op het kopen van virtuele valuta. Interessant genoeg is het ouder dan de eerste verschijning van Bitcoin op beurzen sinds het in 2007 in Oostenrijk begon als een gecentraliseerde digitale valuta-uitwisseling. In de kern is VirWoX ontworpen als een online uitwisseling die zich toelegt op het kopen van virtuele…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8.00"​,"naam"​"VirWox","reviewBody"​"VirWoX staat voor Virtual World Exchange en is een beurs die zich toelegt op het kopen van virtuele valuta. Interessant genoeg is het ouder dan de eerste verschijning van Bitcoin op beurzen sinds het in 2007 in Oostenrijk begon als een gecentraliseerde digitale valuta-uitwisseling. In de kern is VirWoX ontworpen als een online uitwisseling die zich toelegt op het kopen van virtuele valuta die u in online games kunt gebruiken. Via een maas in de wet is VirWoX echter in de schijnwerpers gekomen door het mogelijk te maken om Bitcoin via PayPal aan te schaffen, al vergt dit wel een paar extra stappen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBezoek VirWox \ r \ nVirWoX Geschiedenis \ r \ nZoals gezegd begon de geschiedenis van VirWoX in 2007. Het werd voor het eerst opgezet voor het verhandelen van Second Life Lindens, SLL en een paar andere virtuele valuta. Tegenwoordig kun je ook andere virtuele valuta verhandelen, zoals de Second Life’s Linden Dollars, Open Metaverse Currency, OMC en Avination \ u2019s C $. Vanaf augustus 2015 moest VirWoX de opnames van Linden-dollars aan Second Life-avatars stoppen, aangezien Second Life ze alleen beschikbaar maakte voor aankoop via zijn eigen exchange. U kunt ze echter nog steeds naar andere valuta’s converteren en SLL heeft nog steeds een hoog handelsvolume op de website. In september van dat jaar voegde VirWoX de handel toe voor MVC V $, dat wordt gebruikt in My Virtual Community, de op OpenSim gebaseerde virtuele wereld. \ R \ n \ r \ nVirWoX betrad de wereld van traditionele cryptocurrency in april 2011 toen het Bitcoin accepteerde . Op dit punt realiseerden gebruikers zich snel dat het mogelijk is om SLL of een andere virtuele valuta te kopen met PayPal, en vervolgens VirWoX te gebruiken voor een tweede transactie waarbij de virtuele valuta naar Bitcoin wordt geconverteerd. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHoe populair is VirWoX ? \ r \ nEr zijn verschillende manieren om de populariteit van VirWoX te meten, maar het aantal geregistreerde gebruikers is een goede manier om te laten zien hoe groot het bereik van dit platform is. VirWoX heeft 1.087.462 geregistreerde gebruikers, hoewel er slechts 269 online waren op het moment van schrijven, een cijfer dat waarschijnlijk varieert op basis van het tijdstip van de dag. \ R \ n \ r \ nDegenen die geïnteresseerd zijn in het verhandelen van volumes op VirWoX kunnen kijken naar SLL en ACD, twee van de meest populaire valuta’s die worden aangeboden. Het 24-uurs handelsvolume voor SSL op het moment van schrijven was 123.628.158, met een 30-dagen volume van 4.079.041.865 en een totaal van 217.739.498.511. Het 24-uurs handelsvolume voor ACD was 92.844, met een 30-dagen totaal van 1.923.566 en een totaal van 514.755.585. \ R \ nHoe maak je een VirWoX-account aan? \ R \ nHet is ongelooflijk eenvoudig om een ​​VirWoX-account aan te maken, en u kunt dit doen vanaf elke pagina van het domein. In de linkerbovenhoek van de pagina staat altijd een aanmeldingsvenster voor klanten. Hieronder zijn er opties voor het vergeten van wachtwoorden, registratie en aanmelden als partner. Om u te registreren, gaat u naar de registratiepagina en u ontvangt een tijdelijk wachtwoord in uw e-mailinbox. Log binnen 24 uur in en verander het wachtwoord. Op dit punt is uw VirWoX-account actief. \ R \ n \ r \ n \ r \ nWelke grafieken en gegevens biedt VirWoX? \ R \ nOm gebruikers te helpen een weloverwogen beslissing te nemen bij het handelen in virtuele valuta, heeft VirWoX een grafiek van de huidige tarieven voor de meest populaire paren aan de rechterkant van de homepage. Hier vindt u bied- en laatprijzen voor USD \ / SLL, EUR \ / SLL, GBP \ / SLL, CHF \ / SLL, USD \ / ACD, EUR \ / ACD, SLL \ / OMC, SLL \ / ACD, EUR \ / OMC, USD \ / OMC, EUR \ / MVC en BTC \ / SLL. Hieronder vindt u grafieken die de koersbeweging voor elk van deze paren in de afgelopen 14 dagen weergeven. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Als u op een van de grafieken voor een valutapaar klikt, krijgt u een marktdiepte-overzicht van die specifieke koppeling. Op deze pagina ziet u een grafiek met het totale aantal aanbiedingen om elke valuta in het paar te kopen en grafieken eronder met meer details over de aanbiedingen. Elke grafiek voor aanbiedingen heeft een kolom voor tarief, volume en geaccumuleerd volume. Op deze manier kunt u de belangrijkste informatie over een valutapaar bekijken voordat u een bod plaatst. \ R \ n \ r \ n \ r \ nWelke soorten orders kunt u plaatsen met VirWoX? \ R \ nEr zijn twee handelsmethoden op VirWoX, waarbij de ene prioriteit geeft aan de snelle voltooiing van de transactie en de andere prioriteit geeft aan het verkrijgen van het best mogelijke tarief. Als u wilt dat de order meteen wordt uitgevoerd, kunt u een marktorder plaatsen, wat betekent dat u de best beschikbare koers op dit moment accepteert. Als u een beter tarief wilt en bereid bent te wachten, kunt u een limietorder plaatsen. Bij dit type transactie geeft u de koers op die u wilt, maar deze wordt alleen uitgevoerd als en wanneer iemand het bod accepteert. \ R \ nHoe handelt u met VirWoX? \ R \ nZodra u inlogt, moet u eerst een storting doen geld op uw rekening gestort via PayPal, creditcard of betaalpas, Skrill, Paysafe-kaart of een van de andere ondersteunde opties. Vervolgens kunt u naar de pagina \ u201cExchange \ u201d gaan voor het paar dat u wilt kopen en verkopen. Daar vult u simpelweg het formulier in voor een markt- of limietorder en verzendt u deze. \ R \ n \ r \ nHet systeem voor het matchen van orders is volledig automatisch. Dit betekent dat het systeem uw bestelling automatisch zal matchen met een tegengestelde van hetzelfde tarief. Dus als u USD wilt verkopen voor SLL en iemand wil SLL voor USD tegen hetzelfde tarief verkopen, dan zal het systeem uw bestellingen matchen. Het is ook mogelijk dat er gedeeltelijke uitvoeringen plaatsvinden, waarbij uw bestelling wordt gematcht met meerdere andere bestellingen om de hoeveelheid te bereiken die u wilt verhandelen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Bitcoin kopen met PayPal \ r \ nZoals eerder vermeld, Iets wat de cryptogemeenschap heeft ontdekt, is dat het met VirWox mogelijk is om Bitcoin te kopen met PayPal, iets wat je niet op veel andere exchanges zult vinden. De methode om dit te doen is vrij eenvoudig – stort geld op uw account bij PayPal om SLL te kopen, ruil vervolgens uw SLL in voor Bitcoin en u kunt de bitcoin vervolgens van de site naar uw eigen portemonnee opnemen. \ R \ n \ r \ nHet gebruik van deze methode zal tot gevolg hebben best veel kosten, maar als PayPal uw enige optie is om Bitcoin te kopen, dan is het een handige oplossing. \ r \ nWat zijn stortingsmethoden en kosten? \ r \ nEen van de meest populaire betaalmethoden voor VirWoX is PayPal, maar dit komt met een vergoeding. VirWoX berekent de kosten die PayPal aanrekent aan de klanten. De vergoeding varieert op basis van de betaalmethode, de locatie van de klant, de valuta, de transactiegrootte en eerdere transacties, wat betekent dat het onvoorspelbaar is. VirWoX berekent ook de kosten die in rekening worden gebracht voor stortingen met creditcards en betaalpassen en die via Skrill (Moneybookers). Het huidige tarief voor euroklanten is 0,39 EUR plus 3,5 procent. Stortingen zijn mogelijk met een Paysafe-kaart, maar het tarief is 20 procent, dus gebruik deze optie met de nodige voorzichtigheid. \ R \ nAccountlimieten \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLimieten in EUR \ r \ nLevel 0 \ r \ nLevel 1 \ r \ nLevel 2 \ r \ nLevel 3 \ r \ nLevel 4 \ r \ n \ r \ n \ r \ n onmiddellijk \ r \ nna 10 dagen \ r \ nna 30 dagen \ r \ nna 60 dagen \ r \ non request \ r \ n \ r \ n \ r \ nPayPal \ / \ r \ nSkrill \ r \ nDeposits \ r \ nper 24 uur \ r \ n90 \ r \ n120 \ r \ n200 \ r \ n400 \ r \ n1.000 \ r \ n \ r \ n \ r \ nper 30 dagen \ r \ n270 \ r \ n900 \ r \ n2.000 \ r \ n5.000 \ r \ n15.000 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nU kunt ook gebruik maken van SOFORT banking, waarvoor een vergoeding van 2,5 procent en een minimum van 0,25 in rekening wordt gebracht. Voor andere stortingen, zoals die van MVC van de My Virtual Community, zijn geen kosten verbonden. \ R \ nWat zijn stortingslimieten en -niveaus? \ R \ nStortingslimieten zijn gebaseerd op uw accountniveau, dat afhangt van hoe lang u een actieve VirWoX-account. Niveau 0 is onmiddellijk en heeft een limiet van 90 EUR voor elke periode van 24 uur voor stortingen via PayPal en Skrill. De limiet per 30 dagen is 270 EUR. U bereikt niveau 1 na 10 dagen, waarna de limiet van 24 uur wordt verhoogd naar 120 EUR en de limiet van 30 dagen wordt 900 EUR. Niveau 2 wordt bereikt na 30 dagen met een limiet van respectievelijk 200 en 2.000 EUR. U bereikt niveau 3 na 60 dagen met limieten van 400 en 5.000 EUR. Level 4 is beschikbaar op aanvraag, waardoor de limiet van 24 uur wordt verhoogd tot 1.000 EUR en de limiet van 30 dagen naar 15.000. Om de limiet in USD te krijgen, vermenigvuldigt u het bedrag met 1,3. Vermenigvuldig het met 1,2 voor CHF of 0,9 voor GBP. U kunt uw niveau op elk moment bekijken op de accountoverzichtspagina. \ R \ nHoe kunt u opnemen uit VirWoX? \ R \ nVirWoX heeft geen opnamelimieten. Het opnemen van SLL naar SL-accounts duurt doorgaans slechts enkele seconden. Opnames naar bankrekeningen, PayPal of Skrill duren meestal wat langer omdat ze mogelijk handmatige tussenkomst vereisen. Bitcoin-opnames hebben administratiekosten van 0.0005 BTC. Voor opnames via PayPal worden administratiekosten in rekening gebracht van 1 EUR \ / USD \ / CHF \ / GBP plus 2 procent. Voor alle andere soorten opnames, inclusief Skrill en bankoverschrijvingen, worden administratiekosten in rekening gebracht van 1 EUR \ / USD \ / CHF \ / GBP. \ R \ nWelke andere kosten brengt VirWoX in rekening? \ R \ nDe kosten verschillen enigszins voor marktorders en limieten bestellingen, maar u kunt een gedetailleerde lijst met kosten voor elk type transactie voor elk valutapaar vinden op de VirWoX-helppagina. Marktorders hebben een vergoeding van 50 SLL, 25 of 50 ACD, 25 of 50 OMC of 50 MVC, plus een variabele vergoeding van 1,90 tot 3,90 procent, afhankelijk van het valutapaar. Hoewel er geen kortingen zijn voor marktorders, telt elke commissie die u betaalt mee voor een korting op limietorders. \ R \ n Kosten voor marktorders \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nValuta \ r \ nVaste \ r \ nVariabele \ r \ n \ r \ n \ r \ nEUR \ / SLL \ r \ n50 SLL \ r \ n2.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSD \ / SLL \ r \ n50 SLL \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nGBP \ / SLL \ r \ n50 SLL \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nCHF \ / SLL \ r \ n50 SLL \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nEUR \ / ACD \ r \ n50 ACD \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSD \ / ACD \ r \ n50 ACD \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nSLL \ / ACD \ r \ n25 ACD \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nSLL \ / OMC \ r \ n25 OMC \ r \ n1.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nEUR \ / OMC \ r \ n50 OMC \ r \ n2.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSD \ / OMC \ r \ n50 OMC \ r \ n1.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ / SLL \ r \ n50 SLL \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ nEUR \ / MVC \ r \ n50 MVC \ r \ n2.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVirWoX brengt alleen kosten in rekening voor limietorders bij een order wordt daadwerkelijk uitgevoerd. Bij gedeeltelijk uitgevoerde orders betaalt u alleen commissie over het uitgevoerde deel. De commissie begint bij 3,9 procent voor alle valutaparen, maar daalt naarmate u meer wisselt. Deze korting is gebaseerd op handelsactiviteit, in het bijzonder de betaalde SLL-commissie, waarbij zowel markt- als limietorders in de afgelopen 30 dagen zijn gecombineerd. Zodra u in de afgelopen 30 dagen 1.000 SLL aan commissies heeft betaald, krijgt u 10 procent korting. Bij 2.000 SLL loopt dit op tot 20 procent. De kortingen gaan door met 30 procent bij 5.000 SLL, 40 procent bij 10.000 SLL, 50 procent bij 20.000 SLL, 60 procent bij 50.000 SLL, 70 procent bij 100.000 SLL, en 80 procent bij 200.000 SLL. \ R \ nLimietorders voor bestellingen \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCommissie betaald \ r \ n (laatste 30 dagen) \ r \ nKorting \ r \ nEffectief \ r \ nCommissie \ r \ n \ r \ n \ r \ n0 SLL \ r \ n0% \ r \ n3.90% \ r \ n \ r \ n \ r \ n1.000 SLL \ r \ n10% \ r \ n3.51% \ r \ n \ r \ n \ r \ n2, 000 SLL \ r \ n20% \ r \ n3.12% \ r \ n \ r \ n \ r \ n5.000 SLL \ r \ n30% \ r \ n2.73% \ r \ n \ r \ n \ r \ n10.000 SLL \ r \ n40% \ r \ n2.34% \ r \ n \ r \ n \ r \ n20.000 SLL \ r \ n50% \ r \ n1.95% \ r \ n \ r \ n \ r \ n50.000 SLL \ r \ n60% \ r \ n1.56% \ r \ n \ r \ n \ r \ n100.000 SLL \ r \ n70% \ r \ n1.17% \ r \ n \ r \ n \ r \ n200.000 SLL \ r \ n80% \ r \ n0,78% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEr zijn geen kosten verbonden aan het verzenden van SLL, ACD , en OMC aan andere gebruikers. Hoewel VirWoX geen accountonderhoudskosten in rekening brengt, is er een inactiviteitsvergoeding na 12 maanden inactiviteit. Dit is vastgesteld op 2 EUR (of het equivalent daarvan) per maand, maar het wordt alleen in rekening gebracht als de rekening een positief saldo heeft. \ R \ nWat zijn VirWoX-terminals? \ R \ nDegenen die VirWoX gebruiken voor het kopen en verkopen van SLL, willen misschien voordeel van de Terminals in de virtuele wereld van Second Life. Deze terminals zijn een verplicht onderdeel van het valideren van uw account. Bij validatie van het account maken gebruikers permanente links tussen VirWoX-accounts en Second Life-avatars. Deze permanente link is een belangrijk onderdeel van het veilig en effectief overmaken van Linden-dollars. Om uw account te valideren en deze link aan te maken, wacht u gewoon tot u bent ingelogd op uw nieuw aangemaakte VirWoX-account. Log vervolgens in op de SL-wereld en bezoek een VirWoX-terminal. Raak de Terminal aan en u krijgt een pop-upvenster met de door u gekozen gebruikersnaam in VirWoX voor de avatar. Bevestig de gebruikersnaam om de link te maken. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nU kunt de Terminal-locaties vinden via de VirWoX-website. VirWoX waarschuwt dat er mogelijk nep VirWoX Terminals zijn. Echte VirWoX-terminals zullen altijd bewijzen dat ze echt zijn door uw VirWoX-gebruikersnaam en uw geheime Terminal Identification Number (TIN) te tonen. U kunt dit FIN kiezen en het zo vaak wijzigen als u wilt via uw Instellingenpagina. Controleer altijd of een Terminal uw TIN en gebruikersnaam weergeeft voordat u op Pay drukt. \ R \ n \ r \ nVirWoX is ook geïnteresseerd in het horen van mensen die een locatie hebben die geschikt is voor een Terminal. U kunt meer informatie krijgen of contact opnemen met het bedrijf om er een te krijgen en het extra verkeer te verbeteren. \ R \ nIs VirWox veilig? \ R \ nVirWoX wordt beheerd, ontwikkeld en ontworpen door het Oostenrijkse bedrijf Virtual World Services GmbH. Het enige doel van dit bedrijf is het runnen van dit soort diensten en het zakendoen binnen en gerelateerd aan virtuele werelden. Om veiligheidsredenen geeft VirWoX richtlijnen voor wachtwoorden, zoals dat ze minstens acht tekens lang zijn en hoofdletters en kleine letters plus cijfers combineren. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVirWoX heeft bepaalde persoonlijke informatie nodig , zoals uw naam, wanneer u echt geld naar bankrekeningen, PayPal en Skrill verstuurt. Het geeft of verkoopt deze informatie nooit aan derden, tenzij de overheid daarom vraagt, met uitzondering van anonieme gegevens die worden gebruikt voor statistische doeleinden. Het slaat geen creditcardgegevens op. \ R \ nWelke bronnen biedt VirWoX voor ontwikkelaars? \ R \ nVanwege de betrouwbaarheid en schaalbaarheid van de VirWoX-server heeft het zijn interne interfaces opengesteld voor externe ontwikkelaars die er toegang toe willen hebben via de producten of applicaties. Hierdoor kunnen ontwikkelaars ook applicaties bouwen die programmatische toegang tot een exchange voor virtuele valuta vereisen. VirWoX biedt drie API’s voor ontwikkelaars: Basic, Trading en MicroPayment. \ R \ nConclusie \ r \ nVirWoX, of Virtual World Exchange, is een uitwisseling voor virtuele valuta. Het is oorspronkelijk gemaakt voor het kopen en verkopen van virtuele valuta die in online games worden gebruikt. Toen het platform ondersteuning voor Bitcoin introduceerde, werd het zelfs nog populairder door het mogelijk te maken om indirect Bitcoin te kopen met PayPal en andere moeilijk te vinden betaalmethoden door eerst SLL te kopen en dit vervolgens om te zetten naar Bitcoin. \ R \ n \ r \ nVirWoX is een bijzonder nuttige uitwisseling voor degenen die extra methoden willen om Bitcoin te kopen en het niet erg vinden om hiervoor extra kosten te betalen of die om welke reden dan ook anoniem willen blijven. \ u00a0 Het is ook een nuttige bron voor mensen die de ondersteunde online spelen spellen die gebruikmaken van een van de virtuele valuta die verhandelbaar zijn op VirWoX. \ r \ n \ r \ nBezoek VirWox","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"datum gepubliceerd"​"08-05-2018"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me