Beginnershandleiding voor Tidex Exchange: volledige beoordeling

Tidex recensie

Naarmate de cryptocurrency-sector volwassen wordt, wordt de markt bevolkt met een steeds groter aantal uitwisselingen. Tidex is een Waves-geïntegreerde beurs die zich wil onderscheiden door toegang te bieden tot een aantal Waves-activa, evenals tot meer populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin, Litecoin en Ethereum. De beurs maakt het ook mogelijk om te handelen in bepaalde gedigitaliseerde vormen van fiat-valuta’s, waaronder WUSD, WEUR en USDT. Bovendien stelt Tidex gebruikers ook in staat om hun eigen aangepaste tokens na goedkeuring te vermelden, net als het Waves-platform.

Tidex recensie

Overzicht

Tidex is een crypto-naar-crypto-uitwisseling die is opgericht in 2017 en waarmee gebruikers zowel in cryptocurrencies als in Waves-activa kunnen handelen. Het bedrijf was oorspronkelijk gevestigd in het VK, maar heeft zijn activiteiten naar de VS verplaatst en is momenteel gevestigd in San Francisco, VS. Voordien verhuisde het project naar Rusland, omdat het team achter Tidex dicht bij het Waves-team blijft, dat ook in Rusland is gevestigd. De Tidex-website is momenteel beschikbaar in het Engels en Russisch, maar hun diensten zijn overal ter wereld toegankelijk.

Ondanks dat het zijn platform pas in 2017 heeft geopend, genereert Tidex al een aanzienlijk handelsvolume en zijn er momenteel meer dan 100 munten genoteerd aan de beurs, met 185 marktparen die zijn gekoppeld aan de 4 basisvaluta’s van BTC, ETH, USDT en WAVES. beschikbaar zijn. Tidex is momenteel een top 40-beurs in termen van dagelijks volume en genereert momenteel dagelijks ongeveer $ 19.500.000 aan transacties. Dit aantal wordt gedomineerd door de Waves / BTC- en ETH / BTC-paren die momenteel goed zijn voor meer dan $ 16 miljoen aan dagelijkse transacties. Het Tidex-team heeft een gebruiksvriendelijk platform ontwikkeld, met een intuïtieve gebruikersinterface waarmee gebruikers hun handelsactiviteiten gemakkelijk kunnen controleren en volgen; het platform maakt ook gebruik van een aantal belangrijke hoofdfuncties.

Bezoek Tidex

Belangrijkste kenmerken

 • Functionaliteit – Tidex maakt gebruik van een webgebaseerd handelsplatform en maakt gebruik van een gebruiksvriendelijke en intuïtieve gebruikersinterface die ook een breed scala aan functies heeft. Naast functies zoals het orderboek en de handelsgeschiedenis zijn er ook responsieve grafieken met verschillende tijdsbestekken en ontwerpopties en een breed scala aan technische analyse-indicatoren.
 • Klantenservice – Een ondersteuningsteam staat 24/7 klaar om eventuele problemen op te lossen en gebruikers kunnen contact opnemen met het team door een ticket te openen in het Support Sectie. Het Tidex-team is ook bereikbaar via hun Twitter account, Telegram-groep, en Facebook pagina. Er is ook een pagina met veelgestelde vragen in de ondersteuningssectie die de meest voorkomende problemen behandelt, evenals een aantal duidelijk geschreven Gidsen die gebruikers helpen bij het navigeren op het platform.
 • Handel in opties – De site biedt een goed aanbod aan handelsopties en gebruikers hebben toegang tot ondersteunende limiet- en marktorders, margehandel en een eenvoudige vergoedingsstructuur; met een vergoeding van 0,1% voor marktmakers en 0,1% voor marktdeelnemers.
 • Technologie – Tidex biedt zijn gebruikers een API die platformonafhankelijke uitwisselingen mogelijk maakt en het platform ook evalueerbaar maakt via desktop, tablet en mobiel. Hierdoor kunnen gebruikers transacties uitvoeren in de setting die het beste bij hen past en kunnen gebruikers hun rekeningen ook tijdens het reizen bijhouden.

Aanmelden bij Tidex-account

Het aanmaken van een account op de site is een eenvoudig proces, en de hoofdpagina heeft een groen tabblad “Maak een account aan” in het midden van de pagina. Bezoek de Tidex-website en klik op de “Create An Account” -knop. U krijgt te maken met de volgende opties.

Voer uw e-mailadres, wachtwoord en bijnaam in op het verstrekte registratieformulier en er is ook de mogelijkheid om een ​​telefoonnummer in te voeren. Ga vervolgens akkoord met de gebruiksvoorwaarden en klik op “Een account aanmaken”, een welkomstscherm wordt weergegeven en u kunt op het tabblad “Log mij in” klikken om verder te gaan.

Hierna wordt een nieuw gegenereerde authenticatiecode verzonden naar het e-mailadres dat is opgegeven via een link. U kunt op de link klikken om in te loggen op uw account, of u kunt de link kopiëren en in het gevraagde veld plakken, en ook uw e-mailadres en wachtwoord invoeren en op “Inloggen” klikken.

Storten

Log in en klik op de knop “Storten en opnemen”, zoek de munt die u wilt storten en klik op “Storten”. Kopieer hierna het vereiste stortingsadres en plak het in de portemonnee van je munt. Zorg ervoor dat u controleert of de munt die u wilt overboeken volledig wordt ondersteund door het Tidex-platform.

Storting

Hoe te handelen op Tidex

U moet uw gewenste munten verhandelen via een van de basisvaluta’s op het Tidex-platform. Deze omvatten BTC, ETH, USDT en WAVES. Om Bitcoin te ruilen voor WAVES, klikt u op BTC en zoekt u naar WAVES om het marktpaar BTC / WAVES te vinden.

Handelsparen

Het scherm toont het aantal WAVES dat u ontvangt naast het totale bedrag in BTC. Klik op “Kopen” om te ruilen. Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven en u kunt op “Ja” klikken om de transactie te bevestigen.

Koop verkoopdozen

Doe een opname

Om geld op te nemen, klikt u op de knop “Storten en opnemen”, zoekt u de gewenste munt en klikt u op “Opnemen”. Op het scherm worden vervolgens details weergegeven zoals het beschikbare saldo, het op te nemen bedrag, het adres, de opnamekosten en het totale saldo in cryptovaluta. Voer alle benodigde gegevens in en klik op de knop “Opnemen”. Er wordt dan een bevestigingslink naar uw e-mail gestuurd. Controleer alle details zorgvuldig en klik vervolgens op de link om de opname te bevestigen, onthoud dat wanneer u op de link hebt geklikt, de opname niet kan worden geannuleerd.

Opnames

Ondersteunde valuta

Tidex werkt als een crypto-naar-crypto-uitwisseling en ondersteunt geen fiat-valuta’s. Desondanks worden gedigitaliseerde valuta’s zoals WUSD, WEUR of USDT beschikbaar gesteld om te handelen en fungeren ze als stabielere opties in vergelijking met de meeste andere digitale activa.

Er zijn momenteel meer dan 100 munten beschikbaar op het platform, waaronder populaire valuta’s zoals Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, EOS, Ethereum, Litecoin en OmiseGO. Andere populaire munten zoals Monero, Ripple, Steem en Zcash moeten echter nog worden vermeld en Tidex trekt vaak handelaren aan die op sommige van de meer obscure munten willen handelen. Een volledige lijst met ondersteunde munten is te vinden hier.

Het platform bevat ook zijn eigen Tidex-token (TDX) dat via de loyaliteitsprogramma’s aan gebruikers wordt uitgegeven. Het op Waves gebaseerde token vormt een basis voor het Tidex-kortingsprogramma en beloningen worden als TDX-tokens uitbetaald aan actieve handelaren op de beurs. Frequente handelaren ontvangen een dagelijkse beloning op hun saldo die hun dagelijkse handelsvolume weerspiegelt en alle TDX-tokenhouders krijgen een commissiekorting van maximaal 50%, en kunnen een handelsprovisie verlagen tot wel 0,05% op alle transacties.

Het programma begint bij het handelsvolume van 1 BTC en gebruikers krijgen TDX-tokens als beloning, met extra uitbetalingen die worden ontvangen bij verdere handel.

Een korting van 10% op de handelscommissie wordt toegepast als het saldo van 1000 TDX-tokens is bereikt, en kan worden verhoogd tot 50% door het niveau van 5000+ te bereiken (in het geval dat het aantal tokens dit bedrag op het saldo van een gebruiker overschrijdt, is dit niet het geval). t de korting verhogen).

U kunt de ontvangen TDX-tokens zien hier.

Tidex-vergoedingen

Toen Tidex voor het eerst begon, waren alle transacties gratis en dit hielp om klanten naar de beurs te trekken en was gedeeltelijk verantwoordelijk voor de snelle groei van het gebruikersbestand. Het platform heeft sindsdien een bescheiden vergoeding ingevoerd en hanteert een vast bedrag van 0,1% voor zowel marketmakers als marktdeelnemers bij transacties.

Naast de handelskosten brengt de beurs gebruikers ook kosten in rekening voor het maken van opnames en de opnamekosten variëren afhankelijk van de specifieke munt die wordt overgedragen. Bitcoin-opnames brengen 0,001 opnamekosten met zich mee, terwijl Ethereum-opnames 0,01 kosten. Andere opnamekosten zijn 0,001 voor Bitcoin Cash, 0,01 voor Dash, 1,00 voor EOS en 0,005 voor Litecoin. Tidex houdt een up-to-date lijst van al hun opnamekosten.

Tidex-vergoedingen

Is Tidex veilig?

Tidex is snel gegroeid door een eenvoudig te gebruiken interface en een grote verzameling verhandelbare munten te integreren. Het team richtte zich op het bieden van een snel, eenvoudig en betrouwbaar handelsplatform en gebruikers kunnen snel aan de slag op de site zonder enige vorm van verificatie om transacties uit te voeren, aangezien accounts snel kunnen worden aangemaakt met alleen een e-mailadres en een wachtwoord.

Hoewel de site zeer succesvol is gebleken, is er weinig informatie beschikbaar over de gebruikte beveiligingsprotocollen, hoewel het team beweert gebruik te maken van sterke interne beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat alle transacties veilig zijn. Bovendien beweert Tidex alle transacties te controleren om ervoor te zorgen dat ze niet betrokken zijn bij enige vorm van criminele activiteit. Tot dusverre is de uitwisseling veerkrachtig gebleken tegen hackpogingen en heeft het met succes zijn veiligheidsgeheimen bewaakt.

Gevolgtrekking

Tidex is een haalbare optie voor iedereen die wil handelen in enkele van de meer obscure munten op de markt, evenals in verschillende WAVES-activa. De site is gemakkelijk te gebruiken en brengt lage kosten in rekening, in lijn met de meeste crypto-naar-crypto-uitwisselingen, maar er zijn een paar problemen die de algehele gebruikerservaring beïnvloeden. De opnamekosten voor bepaalde munten zijn bijvoorbeeld vrij hoog, terwijl een aanzienlijk aantal gebruikers heeft geklaagd over slechte klantenondersteuning. Het ticketingsysteem is vatbaar voor achterstanden en als gevolg hiervan kan het ondersteuningsteam enkele dagen nodig hebben om op vragen te reageren.

Er zijn ook problemen geweest met bepaalde munten die op de beurs zijn genoteerd. Tidex geeft vaak snel een lijst van meer obscure munten en deze kunnen soms van twijfelachtige aard zijn of zelfs worden bestempeld als “oplichtingsmunten”. Als gevolg hiervan moet het Tidex-team extra waakzaam zijn bij het kiezen van nieuwe munten voor hun platform, omdat nieuwere handelaren gevoeliger zijn voor het maken van slechte aankoopkeuzes..

Afgezien van deze problemen, functioneert de site vrij soepel en heeft Tidex zowel nieuwe als gevorderde handelaren veel te bieden. Het eenvoudige aanmeldingsproces en de intuïtieve gebruikersinterface zijn geweldig voor nieuwere gebruikers, terwijl het brede scala aan handelsmarkten en relatief hoge handelsvolumes meer ervaren handelaren aantrekken. Bovendien biedt het loyaliteitsprogramma van het bedrijf handelaren met een hoog volume extra voordelen en incentives. Tidex lijkt in status te groeien en de samenwerking met het Waves-team blijft de uitwisseling geloofwaardiger maken, het is een echte optie voor iedereen die op zoek is naar een alternatief voor de meer gangbare crypto voor crypto-uitwisselingen.

Bezoek Tidex

Tidex

src = “~ images \ beginners-guide-to-tidex-exchange-complete-review.gif”

alt = “Tidex recensie”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.6

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

8.0 / 10

Vergoedingen

8.0 / 10

Klantenservice

6,0 / 10

Betaalmethodes

7,0 / 10

Voordelen

 • Makkelijk te gebruiken
 • Meer dan 100 digitale valuta’s worden ondersteund
 • Lage handelskosten
 • Geen verificatie vereist
 • Desktop-, tablet- en mobiele opties

Nadelen

 • Fiat-valuta wordt niet geaccepteerd
 • Trage klantenondersteuning
 • Sommige gevestigde valuta ontbreken
 • Hoge opnamekosten

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Tidex","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 05 \ /tidex-review.gif","Omschrijving"​"Naarmate de cryptocurrency-sector volwassen wordt, wordt de markt bevolkt met een steeds groter aantal uitwisselingen. Tidex is een in Waves geïntegreerde beurs die zich wil onderscheiden door toegang te bieden tot een aantal Waves-activa, evenals tot meer populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin, Litecoin en Ethereum. De beurs maakt ook inruilen mogelijk…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"recensie"​"@type"​"Recensie","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"7.60"​,"naam"​"Tidex","reviewBody"​"Naarmate de cryptocurrency-sector volwassen wordt, wordt de markt bevolkt met een steeds groter aantal uitwisselingen. Tidex is een in Waves geïntegreerde beurs die zich wil onderscheiden door toegang te bieden tot een aantal Waves-activa, evenals tot meer populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin, Litecoin en Ethereum. De uitwisseling maakt het ook mogelijk om te handelen in bepaalde gedigitaliseerde vormen van fiat-valuta’s, waaronder WUSD, WEUR en USDT. \ U00a0 Bovendien stelt Tidex gebruikers ook in staat om hun eigen aangepaste tokens te vermelden na goedkeuring, net als het Waves-platform. \ R \ n \ r \ n \ r \ nOverzicht \ r \ nTidex is een crypto-naar-crypto-uitwisseling die werd opgericht in 2017 en waarmee gebruikers zowel in cryptocurrencies als in Waves-activa kunnen handelen. Het bedrijf was oorspronkelijk gevestigd in het VK, maar heeft zijn activiteiten naar de VS verplaatst en is momenteel gevestigd in San Francisco, \ u00a0USA. Voordien verhuisde het project naar Rusland, omdat het team achter Tidex dicht bij het Waves-team blijft, dat ook in Rusland is gevestigd. De Tidex-website is momenteel beschikbaar in het Engels en Russisch, maar hun diensten zijn overal ter wereld toegankelijk. \ R \ n \ r \ nOndanks de opening van zijn platform in 2017 genereert Tidex al een aanzienlijk handelsvolume en er zijn momenteel meer dan 100 munten genoteerd op de beurs, met 185 marktparen die zijn gekoppeld aan de 4 \ u00a0-basisvaluta’s van BTC, ETH, USDT en WAVES. Tidex is momenteel een top 40-beurs in termen van dagelijks volume en genereert momenteel dagelijks ongeveer $ 19.500.000 aan transacties. Dit aantal wordt gedomineerd door de Waves \ / BTC- en ETH \ / BTC-paren die momenteel goed zijn voor meer dan $ 16 miljoen aan dagelijkse transacties. Het Tidex-team heeft een gebruiksvriendelijk platform ontwikkeld, met een intuïtieve gebruikersinterface waarmee gebruikers hun handelsactiviteiten gemakkelijk kunnen controleren en volgen; het platform maakt ook gebruik van een aantal belangrijke key features. \ r \ n \ r \ nBezoek Tidex \ r \ nKey Features \ r \ n \ r \ n \ tFunctionaliteit \ u2013 Tidex maakt gebruik van een webgebaseerd handelsplatform, en maakt gebruik van een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve gebruikersinterface die ook een breed scala aan functies heeft. Naast functies zoals het orderboek, \ u00a0en handelsgeschiedenis, zijn er ook responsieve grafieken met verschillende tijdframes en ontwerpopties en een breed scala aan technische analyse-indicatoren. \ R \ n \ tKlantenservice \ u2013 Er is een ondersteuningsteam aanwezig hand om eventuele problemen 24/7 op te lossen, en gebruikers kunnen contact opnemen met het team door een ticket te openen in de ondersteuningssectie. Het Tidex-team is ook bereikbaar via hun Twitter-account, Telegram-groep en Facebook-pagina. Er is ook een pagina met veelgestelde vragen in de ondersteuningssectie die de meest voorkomende problemen behandelt, evenals een aantal duidelijk geschreven gidsen die gebruikers helpen bij het navigeren op het platform. \ R \ n \ t Handelsopties \ u2013 De site biedt een groot aantal handelsopties en gebruikers hebben toegang tot ondersteunende limiet- en marktorders, margehandel en een eenvoudige vergoedingsstructuur; met een vergoeding van 0,1% voor marktmakers en 0,1% voor marktdeelnemers. \ r \ n \ tTechnologie \ u2013 Tidex biedt zijn gebruikers een API die platformonafhankelijke uitwisselingen mogelijk maakt, en maakt het ook platformbaar via desktop, tablet en mobiel. Hierdoor kunnen gebruikers transacties uitvoeren in de instelling die het beste bij hen past en kunnen gebruikers ook hun accounts bijhouden, zelfs als ze op reis zijn. \ R \ n \ r \ n \ r \ nTidex-account aanmelden \ r \ nEen account aanmaken op de site is een rechttoe rechtaan proces en de hoofdpagina heeft een groen tabblad \ u201c Maak een account \ u201d in het midden van de pagina. Bezoek de Tidex-website en klik op de knop \ u201cCreate An Account \ u201d. U wordt geconfronteerd met de volgende opties. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVoer uw e-mailadres, wachtwoord en bijnaam in op het verstrekte registratieformulier, en er is ook de mogelijkheid om een ​​telefoon aantal. Ga vervolgens akkoord met de gebruiksvoorwaarden en klik op \ u201cEen account aanmaken \ u201d, er wordt een welkomstscherm weergegeven en u kunt op het tabblad Log mij in loggen klikken om verder te gaan. \ R \ n \ r \ nHierna , wordt een nieuw gegenereerde authenticatiecode verzonden naar het e-mailadres dat is opgegeven via een link. U kunt op de link klikken om in te loggen op uw account, of u kunt de link kopiëren en in het gevraagde veld plakken, en ook uw e-mailadres en wachtwoord invoeren en klikken op \ u201cInloggen. \ U201d \ r \ nEen storting doen \ r \ nLog in en klik op de \ u201cStortingen en Opnames \ u201d knop, zoek naar de munt die je wilt storten en klik op \ u201cDeposit \ u201d. Kopieer hierna het vereiste stortingsadres en plak het in je portemonnee. Zorg ervoor dat u controleert of de munt die u wilt overboeken volledig wordt ondersteund door het Tidex-platform. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHoe kunt u handelen op Tidex \ r \ nU moet uw gewenste munten verhandelen via een van de basisvaluta’s op het Tidex-platform. Deze omvatten BTC, ETH, USDT en WAVES. Om Bitcoin te ruilen voor WAVES, klikt u op BTC en zoekt u naar WAVES om het BTC \ / WAVES-marktpaar te vinden. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet scherm toont het aantal WAVES dat u ontvangt in bovenop het totale bedrag in BTC. Klik op \ u201cBuy \ u201d om te ruilen. Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven en u kunt op \ u201cJa \ u201d klikken om de transactie te bevestigen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Een opname uitvoeren \ r \ nOm een ​​opname te doen, klikt u op de \ u201cStortingen en Opnemen \ u201d, zoek dan de munt die u wilt en klik op \ u201cWithdraw \ u201d. Op het scherm worden vervolgens details weergegeven zoals het beschikbare saldo, het op te nemen bedrag, het adres, de opnamekosten en het totale saldo in cryptovaluta. Voer alle benodigde gegevens in en klik op de knop \ u201cWithdraw \ u201d. Er wordt dan een bevestigingslink naar uw e-mail gestuurd. Controleer alle details zorgvuldig en klik vervolgens op de link om de opname te bevestigen, onthoud dat wanneer je op de link hebt geklikt, de opname niet kan worden geannuleerd. \ R \ n \ r \ n \ r \ nOndersteunde valuta \ r \ nTidex werkt als een crypto-naar-crypto-uitwisseling en ondersteunt geen fiat-valuta’s. Desondanks worden gedigitaliseerde valuta’s zoals WUSD, WEUR of USDT beschikbaar gesteld om te handelen en fungeren ze als stabielere opties in vergelijking met de meeste andere digitale activa. \ R \ n \ r \ nEr zijn momenteel meer dan 100 munten beschikbaar op het platform, waaronder populaire valuta’s zoals Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, EOS, Ethereum, Litecoin en OmiseGO. Andere populaire munten zoals Monero, Ripple, \ u00a0Steem en Zcash moeten echter nog worden vermeld en Tidex trekt vaak handelaren aan die op sommige van de meer obscure munten willen handelen. Een volledige lijst met ondersteunde munten is hier te vinden. \ R \ n \ r \ nHet platform bevat ook zijn eigen Tidex-token (TDX) dat wordt uitgegeven aan gebruikers via de loyaliteitsprogramma’s. Het op Waves gebaseerde token vormt een basis voor het Tidex-kortingsprogramma en beloningen worden als TDX-tokens uitbetaald aan actieve handelaren op de beurs. Frequente handelaren ontvangen een dagelijkse beloning op hun saldo die hun dagelijkse handelsvolume weerspiegelt en alle TDX-tokenhouders krijgen een commissiekorting van maximaal 50%, en kunnen een handelsprovisie tot wel 0,05% verlagen op alle transacties. \ r \ n \ r \ nHet programma start vanaf het handelsvolume van 1 BTC, en gebruikers krijgen TDX-tokens als beloning, met extra uitbetalingen die worden ontvangen bij verdere handel. \ r \ n \ r \ nEen korting van 10% op de handelscommissie toegepast als het saldo van 1000 TDX-tokens is bereikt, en kan worden verhoogd tot 50% door het bereiken van 5000+ niveau (als het aantal tokens dit bedrag op het saldo van een gebruiker overschrijdt, wordt de korting niet verhoogd). \ r \ n \ r \ nJe kunt hier de ontvangen TDX-tokens zien. \ r \ nTidex-kosten \ r \ nToen Tidex voor het eerst begon, waren alle transacties gratis en dit hielp om klanten naar de uitwisseling te trekken en was gedeeltelijk verantwoordelijk voor de snelle groei in gebruikersbestand. Het platform heeft sindsdien een bescheiden vergoeding geïntroduceerd en hanteert een vast bedrag van 0,1% voor zowel marketmakers als marktdeelnemers bij transacties. \ R \ n \ r \ n Naast de handelskosten brengt de beurs gebruikers ook in rekening voor het maken van opnames en de opnamekosten variëren afhankelijk van de specifieke munt die wordt overgedragen. Bitcoin-opnames brengen 0,001 opnamekosten met zich mee, terwijl Ethereum-opnames 0,01 kosten. Andere opnamekosten zijn 0,001 voor Bitcoin Cash, 0,01 voor Dash, 1,00 voor EOS en 0,005 voor Litecoin. Tidex houdt een up-to-date lijst bij van al hun opnamekosten. \ R \ n \ r \ n \ r \ nIs Tidex veilig? \ R \ nTidex is snel gegroeid door de integratie van een gebruiksvriendelijke interface en een grote verzameling verhandelbare munten. Het team richtte zich op het bieden van een snel, eenvoudig en betrouwbaar handelsplatform en gebruikers kunnen snel aan de slag op de site zonder enige vorm van verificatie om transacties uit te voeren, aangezien accounts snel kunnen worden aangemaakt met alleen een e-mailadres en een wachtwoord. \ R \ n \ r \ nHoewel de site zeer succesvol is gebleken, is er weinig informatie beschikbaar over de gebruikte beveiligingsprotocollen, hoewel het team beweert gebruik te maken van sterke interne beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat alle transacties veilig zijn. Bovendien beweert Tidex alle transacties te controleren om ervoor te zorgen dat ze niet betrokken zijn bij enige vorm van criminele activiteit. Tot dusver heeft de exchange bewezen veerkrachtig te zijn tegen hackpogingen en heeft het met succes zijn beveiligingsgeheimen bewaakt. \ R \ nConclusie \ r \ nTidex is een haalbare optie voor iedereen die ook in sommige van de meer obscure munten op de markt wil handelen als verschillende WAVES-activa. De site is gemakkelijk te gebruiken en brengt lage kosten in rekening, in overeenstemming met de meeste crypto-naar-crypto-uitwisselingen, maar er zijn een paar problemen die de algehele gebruikerservaring beïnvloeden. De opnamekosten voor bepaalde munten zijn bijvoorbeeld vrij hoog, terwijl een aanzienlijk aantal gebruikers heeft geklaagd over slechte klantenondersteuning. Het ticketingsysteem is vatbaar voor achterstanden en als gevolg daarvan kan het ondersteuningsteam enkele dagen nodig hebben om op vragen te reageren. \ R \ n \ r \ nEr zijn ook problemen geweest met bepaalde munten die op de beurs zijn genoteerd, Tidex is vaak snel om meer obscure munten op te sommen en deze kunnen soms van dubieuze aard zijn of zelfs worden bestempeld als \ u201cscam-munten \ u201d. Als gevolg hiervan moet het Tidex-team extra waakzaam zijn bij het kiezen van nieuwe munten voor hun platform, aangezien nieuwere handelaren gevoeliger zijn voor het maken van slechte aankoopkeuzes. \ R \ n \ r \ nAfgezien van deze problemen functioneert de site vrij soepel en Tidex heeft zowel nieuwe als gevorderde handelaren veel te bieden. Het eenvoudige aanmeldingsproces en de intuïtieve gebruikersinterface zijn geweldig voor nieuwere gebruikers, terwijl het brede scala aan handelsmarkten en relatief hoge handelsvolumes meer ervaren handelaren aantrekken. Bovendien biedt het loyaliteitsprogramma van het bedrijf handelaren met een hoog volume extra voordelen en incentives. Tidex lijkt in aanzien te groeien en de samenwerking met het Waves-team blijft de uitwisseling geloofwaardiger maken, het is een echte optie voor iedereen die op zoek is naar een alternatief voor de meer gangbare crypto voor crypto-uitwisselingen. \ R \ n \ r \ nBezoek Tidex","schrijver"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"datum gepubliceerd"​"10/05/2018"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me